Datasalen

Sitter för tillfället i datasalen och försöker skriva om mitt land Marocko. Men det är svårt att skriva något när man behöver böcker och karton och gud vet vad va man behöver. Orkar helt enkelt inte göra något arbete just nu. så ska nog slappa resten av tiden haha.

Skolan slutar om ca 20 minuter, klockan 14.20 som alla onsdagar. Det är skönt att man bara har tre lektioner i dag (två oftast) Eftersom jag brukar inte vara med på evapassen som är första lektionen. Men idag tyckte jag att det behövdes.
Efter skolan bär jag mig av mot Logopeden för en undersökning (om ni inte vet vad en logoped är så får ni googla på ordet, jag orkar inte ta upp det här!) Det tar förhoppningsvis inte längre än en timme.
Sen åker jag direkt mot stan för att hämta mina biobiljetter till den nya filmen Volverine eller hur det stavas, det är jag och Johan som ska se den på Fredag. Efter det blir det nog en snabbis inne på Buttriks och kanske lite shopping om jag orkar. Sen åker jag hem till kära ekerö igen och träffar älskling ett tag. Kanske äter hos honom också, man får se :)

Det var de jag skulle göra idag.
Återkommer (kanske) i kväll med ett sista inlägg om jag orkar.
Puss & kram

spexfoto

Imorgon väntar det stora spexfotot som man längtat efter i alla år. Jag som trodde för någon dag sedan att allt var klappat och klart om vad jag och två andra skulle vara, men idag börjar alla dra sig ur så då blir det lite brådis om man vad man ska vara. Vårat tema är "sagofigurer" Faktiskt var det mitt förslag som alla verkade gilla. Men nu när jag tänker efter själv så va det inte så bra som jag trodde...

Just därför behöver jag eran hjälp!
Hjälp mig att komma på vad jag ska vara till i morgon.
jag funderar på Ronja Rövardotter men det funkar kanske inte så bra om man är blond, eller vad tycker ni?

Öppen för förslag!

"Varning" på riktigt?!?!?!

Allt detta prat om denna Svininfluiensa, trodde det inte var något märkvärdigt. Men när jag fick höra i dag på nyheterna att den spridit sig till flera länder samt att den har en dödlig effekt på vissa så blev jag faktiskt orolig. Vad gör vi om den kommer till svergie? Jag kommer typ inte ens våga vista mig utomhus, för de säger att man ska undvika gruppsamlingar. Då skulle säkert skolan, alla bussar och sånt stängas ner pga smitt-risken.

Usch vad läskigt!
Jag hoppas verkligen att den inte kommer hit!

Rise and shine

Godmorgon mina bakelser!
Det är då Tisdag vilket innebär sovmorgon. Och en sådan tur jag hade med mitt skolval för fyra år sedan så har vi sovmorgon i morgon också! Ganska lyxigt faktskt..

Idag händer väl inte så mycket, det är en långskoldag fram till fyra sen därefter väntar träningen som jag kanse ska vara med på. Pappa vill att jag ska vila en träning till och bli helt frisk, för jag hostar fortfarande. Men idag känns det som om det har gått över lite så jag får se hur det känns senare..

Vad händer annars i veckan?
Det är valborg på torsdag, vilket jag tror alla vet vid det här laget. Sen är man ledig på fredag och så vidare...
Men det tänker jag återkomma med senare, för annars har jag inget att skriva om de kommande dagarna ;)

nej nu ska ja duscha lite snbbt och sedan göra mig klar för skolan.
See yaa later!

lets do this

Nu har jag äntligen kommit hem, kändes som om skolan aldrig skulle ta slut. Men som tur gjorde det de och jag slapp få ett sömnanfall som jag kallar det (när jag somnar i skolan)
Om tio minuter går bussen mot brommaplan där syrran väntar, har lovat pappa att hjälpa henne till Karaten som börjar kl 6. Och jag tänkte nämnligen att vi skulle cykla dit så man måste vara där lite tidigare än väntat haha :)
Sen medans hon gör sina ninja grejer åker jag förbi Ålstens Café och lämnar mitt CV. Hoppas nämnligen på att få extrajobba där eller möjligtvis sommarjobb!

Ha en fortsatt trevlig måndag!


Rast

Hej hopp alla läsare!
Sitter för tillfället i datasalen med Minna och Hanna. Vi har våran veckoliga håltimme som alla måndagar när de andra i klassen har bild haha. Vanligtvis brukar vi sitta i något grupprum och snacka skit eller något liknande, men i dag valde vi att kolla på olika bloggar inne på biblotekets datorer.
Dags att avrunda, spanskan börjar om tio minuter och jag måste hämta minna böcker innan.
Bråttom Bråttom!

Fy fan...

Det är så jävla omoget. Bara för att jag föredrar att ha det som jag har det nu så ska alla gå mot oss. Främst att ni hackar på mig kan jag förstå, det är jag som har gjort alla mina konstiga val här i livet. Men nu står jag fast vid ett val jag är jävligt stolt över och älskar mest. Men att ni går på mina nära och kära är inte okej, inte överhuvudtaget!
Så lägg ner på en gång, ni skapar ingen lycka, bara hat....




Förhandsvisning

Nu har jag äntligen kommit hem från en heldag istan med Lovisa, Olivia, "Hans & Greta" som vi kallar dom haha. (familjen fattar) Vi har varit på ett av stockholms lyxigaste hotel - vet dock inte vad det heter- på en VIP förhandsvisning på den nya filmen Hanna Montana. Där bjöds det på mat och dricka samt att man fick bli sminkad och styla sitt hår. Vilket jag självklart gjorde hihi. En massa lockar här och där, åh vad jag älskar sånt hår. Ska förmodligen permenenta mitt hår i sommar när jag åker till Polen i två vckor med älskling. Det kostar inte mer än typ 500 spänn så det kan man kosta på sig. Då håller det ändå i nästan ett halvår.
Efter vi var klara med håret bar vi oss av till Rigoletto biografen för själva filmen, den var helt Ok! Lovisa påstod att hon såg Amy Dimond på sätena bakom oss, men man vet aldrig med henne. Kanske kanske...
På biografen fick man även denna tjusiga påse med lite gott och blandat i, som exempelvis foton, gympapåse, plastmugg haha! och lite annat stuff.
Spännande dag!

Godnatt!

Nu tänker jag hoppa isäng, är ovanligt trött må jag säga, jag har börjat se lite suddigt haha.
Och jag är även stolt över migsjälv, jag har gjort klart Psycho (äntligen!) och börjar min skiss i svenskan, devidsäga är jag 1/4 dels klar med det arbetet också. Men det jag är mest stolt över är att ja orkade ta upp böckerna och börja plugga. Stort plus till mig!
Nej snart faller ögonen av känns det som, men först: Ett samtal med älskling! Jag kan inte somna utan höra hans underbara röst. Sen väntar en god natts sömn.

Besos Y Abrazos

kvällsplaner

Har inte bestämmt något alls faktiskt, vill bli kvitt denna jävla hosta så det blir nog en hemmakväll i dag igen. Det skadar väl inte att vara hemma på helgen för en gångs skull?
Men jag är en party-människa, även om jag inte går på några fester (?!) min party är helt enkelt att vara med kompisar och busa. Då blir man alltid glad.
Men nu när jag ändå är hemma kan jag passa på att kanke göra någon läxa som inte är klar? Vad sägs som det? fast den stora frågan är nog, om jag orkar. Just nu har jag lagt fram alla läxor och papper som jag tagit hem om upptatser och kvarglömda lärxor på min säng så jag får en blick över vad som behövs göras. Det tog upp nästan halva sänge! och efterosm jag fått en större säng betyder det att det är gaanska många läxor... obs!

Bäst att göra någon i alla fall. Som svenska som man ska skriva om en bok och desamma i engelskan. Och det är jag nästan klar med så det blir två flugor i en smäll haha.
Jag kanske ska börja med dom... nu

Ps.
Ikväll är det Robbinson! Tycker det är så patetiskt roligt med ett lag som vinner alla tävlingar och utmaningar och ett lag som förlorar allt och verkligen suger, hihi

Tittar ni också på Robbinson? :)


Kära Stadium

Som de flesta vet så köpte jag min bikini från Stadium förra året, det är nog dom som har de mest fina och tåliga av alla (tycker jag) Men priserna är väl ändå lite sisådär. Det kan kosta från ca 100 kr - 800 kr. Ganska dyrt om man säger så..
Men iår har jag småkollat lite på hemsidan efter någon som verkar intressant till lagom rimliga priser och då har jag dessa som exempel :
 
  

1, Blommig söt bikini, 349 kr /del
2, Enkel vit bikini 149 kr /del
3, Lite tuffare bikini 149 kr /del

Det första blommiga bikinin var den jag kan tänka mig mest ses i i sommar. Ser ni vilka underbara färger den har, ååh vill bara haa den! Men 349 + 349 = ca 700 spänn.... njaaa.......

Vilken morgon...

Ojoj, jadu...
Vid sextiden igår kom Johan förbi och försökte muntra upp mig för att jag var så ledsen över resan, jag ville inte äta inte dricka. Nada.
Så han fick mata mig med våld haha :)
Sen så var jag hemma med familjen och bara tog det lugnt, tittade på en tråkig Talang där alla bara sjöng, asså usch hur kan de tillåta så många som sjunger? Det är inget jävla idol heller! Jag vill se lite humor, spänning och trolleri. Ingen tråkig sång...
Sen ringde Johan och frågade om han kunde komma förbi igen, vilket ha  självklart kunde!
Det slutade med att han sov över för han var för trött för att gå hem. Och sen på morgonen....

Jadu, det var inge vidare..
Johan hade tydligen ätit något dåligt när han grillade ute med några kompisar så han mådde bara illa och hade jätte ont i magen stackarn. Så jag fick ta hand om honom hela morgonen, för han kunde inte ens gå upp ur sängen utan att nästan spy. Så man kan säga att vi är kvitt haha, först att han tar hand om mig och nu att jag tar hand om honom.

Sen runt två tiden gick han hem, lite gladare, lite piggare och mådde lite bättre helt enkelt.
Och då passade jag på att sola idetta härliga väder!  Tror dock inte att jag fick något "tydliga" ränder men lite kanske får vi hoppas!

nummer 1 på topplistan!

Ni har väl inte missat den nya låten med Jojo, Coming for you
världens underbaraste låt!

life goes on!

Visst, jag är ledsen för att jag inte kunde följa med på en rolig cupp med alla kära älsklingarna, men det kommer fler gånger!
Som det ser ut nu så kanske jag kan vara barnvakt i morgon åt min "kära" syster och hennes kompis och få lite extra cash i plånkan. Sånt sitter alltid fint! Och kanske blir det ännu mysigare om älskling kan vara med och hålla mig sällskap. Förra gången var kära Julia med och det var supermysigt! Sen har vi också våran söta lilla käära Molly Polly!
Det är Olivia - min syrras kompis- som har en uuursöt liten mini hund. Inte större än en colaflaska. Henne gillar vi väldigt mycket såklart! Hon är tillochmed min favo hund.

vem vet, kanske blir det inte en så dålig helg trots allt!

Tråkiga nyheter

Hej igen alla!
Sorry för den dåliga uppdateringen i går och i dag. Har inte haft ork eller lust för någonting!
Igår var alla tjejerna i handbollslaget och åt på resturang inne i stan. Något mongo...blabla nånting hette det. Väldigt gott förståss! Thai funkar alltid, speciellt när det bjuds på sushi. Bara tanken gör att magen kurrar!

Men idag är det inte lika roligt, jag hostar fortfarande som en galning och blir helt enkelt inte kvitt den. Men förskylningen försvinner sakta men säkert, vilket är supersköt! Nu kan jag äntligen andas ordentligt samt att känna smaken på vad jag äter. Men nu kommer den myyycket dåliga nyheten. Jag får helt enkelt inte följa med på Katrineholms cuppen som är nu i helgen, ni förstår inte hur besviken jag är! Jag hade verkligen sett fram mot den och nu får jag inte ens åka för den jäkla hostans fel.
Så min helg kommer inte bli så värst rolig, vädret ska vara på topp i alla fall så man får väl ligga ute i solen och sörja.
Det är verkligen så typiskt, först stukar jag foten riktigt rejält så jag inte kan träna ordentligt på flera veckor. Sen så blir jag sjuk när foten blir bättre så jag inte kan träna då heller. Åhh vad detta suger just nu!

Jag kommer inte vara glad på mååånga timmar, det kan jag lova er...

Sjuk dag 3*

Hej och godmorgon!
Är hemma ännu en dag, denna jäkla förskylning går verkligen inte över. Men det känns som om det är bättra idag. För nu har jag inte ont i huvudet eller så, bara att näsan är helt igensydd. Ni förstår säkert vad jag menar.
Nu har jag också fått min älskade nässpray, men den gör bara saken lite bättre. Inte lika bra som jag hade hoppats på.

Gick till träningen i går kväll, men var självklart inte med. Tror tillochmed att jag hade feber där, frös som fan så jag satt med min varma jacka och skakade medan alla tjejerna var så svettiga att det rann om dom, så ville jag också känna...
Sen kom älsklingen och höll mig sällskap, han var tillcohmed så gullig att han köpte med sig en cola till mig. Tack sötnos!

Sen bar vi oss hem och låg och myste i min nya säng, det verkade som han gillade den ganska mycket. För han rullade från sida till sida för att kolla hur många av honom det skulle få plats haha. Vi kom fram till ca tre hela Johan fick plats. Då är sängen stoooor!

Idag ska jag få lite saker gjort, börja skriva lite på svenskan och kanske SO samt att göra några huskurer som jag fått lite tips om att göra.
har ni några tips för att bli kvitt förskylning? ÖPPEN FÖR FÖRSLAG!!

sjukling

Hej kära vänner.
Har varit hemma i dag igen, är verkligen skitförskyld. Hoppas att det går över till i morgon när Johan ska komma så han slipper lyssna på mig under natten. Tycker faktiskt synd om honom haha.
Nu är det nog det ända tillfället som jag orkar göra något, som att skriva på bloggen (?) Har inte gjort någon läxa eller läst något. Mitt huvud är helt enkelt inte på topp för det. Så imorgon blir det ingen skola för mig heller. Ska verkligen ta och vila upp mig till helgen då en stor handbollscup väntar. Då ska jag fan vara med och spela, tills dess: Mycket sova/vila, äta ordentligt (även om aptiten försvinner när man tänker på mat) och göra så många huskurer som möjligt för att bli frisk. Just nu är min räddning nässpray, och det har vi inte!!! Så jag får ta rinexine och alvedon + någon konstig brustablett för att hålla mig frisk på annat sätt.

ååh kära nässpray... du är min högsta önskan just nu!

Den bästa pojkvännen!

Juste ja, Johan ska komma och sova över på onsdag till torsdag. Ska bli himelskt mysigt!
Vi pratade om i dag hur vi skulle fira våran halvårsdag som är den 5 Juli och ett årsdag den 5 Januari. Som det ser ut nu så känns det som om vi kommer vara tillsammans under en mycket lång tid, förhoppningsvis längre än ett år.
För allting känns så bra med Johan, han förstår mig och känner mig så bra att han vet hur man ska tackla mig i olika siutvationer haha. Det är det som är så skönt att ha, han är både som en bästa vän och min stora kärlek samtidigt. Just därför känns det så bra, vi behöver inte alltid ligga och gosa med varandra, vi kan ha kul också!

Nej nu känns det som om det börjar bli för mycket inlägg med bara Johan, dags att skriva om något annat. Men det är svårt när han är med mig i livet dag ut och dag in. Då finns det inte så mycket annat att skriva om hehe.
Men en sak är lite rolig som jag bara måste säga, många av mina kompisar har redan hört detta flera gånger, men jag känner att ni måste ta del av det också!

Det är så att Johan och ja har en väldigt rolig "lek"
Vi gillar att göra sugmärken på varandras halsar och tydligen har Johan börjat gilla att göra det i mitt ansiktet (?!) Och så förra veckan fick ja ett jätte stort märke längstbak på käkbenet som var helt illrött...

Jag-  varför gjorde du där för?! Jag vill inte ha det i ansiktet heller!
Johan-  men jag suger bara min signatur. Du vet " tillhör Johan Boström"

Gud vad jag skrattade, det stämmde ju ganska bra så jag lät det synnas inför alla på skolan och även hemma...
Det kanske är min dåliga humor som gör att jag skrattar, men erkänn att det var smart sagt!!!

Mina två små älsklingar <3



grillkväll på oxberget i fredas, tagen av den berömda och bästavänen Julia Lönnborg<3

Inge mer lek för min del

Nej, rubriken stämmer rätt bra.
Jag har blivit så dålig att det känns som om ja e hög. Jag typ ser konstiga saker och säger konstiga saker. Det är nog för mitt huvud börjar kopplas bort lite från verkligheten när man har en sådan huvudvärk. haha det låter säkert skitweird, det tycker jag också!

Johan tittade förbi i alla fall efter skolan och höll mig sällskap, han e så snäll så min lilla älskling. Vi tog en promenad med hunden efter en stund och sen så gick han hem för att plugga. Då satte jag fot hem och satte upp min nya säng. Yippie! Men det visade sig att allting var helt fel storlekar. Min säng var i 120 cm - som vi trodde den skulle vara- men min madrass var 105 cm. Helt feeel!
Sängen måste vara 140 för att en madrass på 120 ska få plats.. S- U- C- K !
 Då är det bara att leta efter nya saker, men min säng får vara uppe så länge. Just nu är min gamla säng nermonterad så det får duga i alla fall, lite störra är den må jag säga :)


skolkare?

Nu undrar ni säkert varför jag är hemma så här tidigt, eller vad man nu ska kalla det.
Men jag ska säga er att jag har världens huvudvärk och förskyld är man som sjutton! Men jag verkar inte vara ensam om det heller. Det är många som är sjuka nu eftersom de har varit för tunnklädda när det fortfarande är kallt ute. (tror jag) Satans väder, att det aldrig kan vara varmt under en lång period och att sommaren kommer igång på riktigt. Vad jag vet så var det minusgrader ute häromnatten. fattar ni! Minusgrader!? Undrar verkligen hur det här kommer sluta...

Älskling

Mitt älskade hjärta, min skatt..
Jag kommer aldrig någonsin kunna släppa dig, du är en del av mig. En del, så stor att den inte går att leva utan, mitt stora och bultande hjärta.
Jag känner att allt mer jag är med dig, allt mer jag är nära dig, allt mer jag känner dig mot mig så blir jag helt stel av lycka. Lyckan att jag fann dig och fick dig helt för migsjävl. Lyckan att få äran att vara din flickvän och att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig.

Du är mitt liv.
Du & Jag föralltid<3

myskväll

Tjolahopp!
Det blev en ensam shopping istan igen. Ganska skönt att bara glida runt där i sitt eger tempo. Vilket gjorde också att jag kom hem med en ny BH och en härlig långarmad svart tröja från Vero Moda. Som ni kanske får se bild på senare när jag har lust haha.

Runt fyra kom Johan hem till mig och åt midda och sen tittade vi på den underbara filmen Australia. Jag verkligen älskar den! Den är så romantisk och spännande, helt klart en av mina favorit filmer.

Imorgon väntar skolan, som alla andra måndagar. Gillar verkligen inte att helger ska gå så himla snabbt, de borde inskaffa fredag som helgdag också som det var när man var liten. (det var så på min skola)

Nej snart ska jag lägga mig och sätta på filmen Dagboken som är en av mina favortiter också. Fast den är bara romantisk och sorglig mot slutet. Fast det är ett lyckligt slut. Men endå.. aa ni fattar säkert!

Ny dag, nya äventyr!

Godmorgon alla SUNSHINES. Juste ja, det är så underbart väder ute, men jag misstänker att det är inte så varmt som det ser ut att vara. Attans!
Jag som hade tänkt att gå runt i lite mer sommriga kläder, men det får vänta ett lite tag framöver.

Idag tänkte jag åka in till stan och kolla på ett par skor jag hittade på H&M i går. De är så underbart söta, rosa vettni ;)
Men de verkar nästan vara slut överallt så jag hoppas verkligen jag hittar ett par. Annars blir det en ny bikini eller BH som gäller. Hihi.

Sen runt tre tiden så ska jag träffa Johan en stund, vet interiktigt vad vi ska göra. Kanske ta en promenad som igår eller vara hemma och kolla på film.
Denna helg känns det som om den har gått väääldigt långsamt, men det är bra! Då har jag hunnt göra en massa saker samtidigt som jag njuter av våran lediga tid här i världen.

Japp det var det jag ska göra idag.
Hörs mer senare!

Ny säng


Hej igen!
Är ganska trött för tillfället så jag ska snart hoppa i säng och försöka sova lite, det blev inte så mycket sömn hemma hos Johan. Han snodde täcket hela tiden så jag fick ta tillbaka det med våld flera gånger för att inte frysa ihjäl haha :)
Och på tal om att sova så har jag fått en helt ny underbar säng hos min madre. Den är ca 120*200 , inte så jätte stort men vilken skillnad det är mot nu. Min säng är bara 90*200 så den är inte så bra om man ska sova två i. Så nu är äntligen en sak bättre i mitt rum. Och snart kommer jag få en ny tapet och nya möbler, då kommer allting bli så mycket bättre!
Jag ville egentligen ha en mörkare variant än den på bilden, men den här - Malm - funkar lika bra till vita väggar också.
Det verkar vara väldigt populär bland ungdommar, min kära vän Olivia Orrje även kallad www.Oliviao.blogg.se i bloggvärlden har exakt denna säng fast i den färgen jag vill ha. Och hon säger den är jätte bra. Då litar jag på dig Olivia!

Nu väntar min smala och obekväma säng på 90*200 cm ...

Klipp klipp

Juste, nu åker håret av. Hela 5 centeimeter är det som ramlar av från mitt långa hår. Men det behövdes, mitt hår var så slitet och "tort" som frisören sa. Nu känns det bra i alla fall. Det blev inte så kort som jag var rädd för att det skulle bli, nu ser det faktiskt mycket fräschare ut.
Tyvär har jag ingen bild att ta eftersom kameran är hos mamma och min mobil har jag inte fattat hur den fukar med sladden tilldatorn. Men det kommer säkert andra bilder senare som ni kommer se och märka.

Jag som sa att jag skulle vila i eftermiddas, det blev det inte mycket av. Att åka till Kista och småshoppa lite samt att klippa håret kan man inte kalla att "vila upp sig" men det tar jag igen nu när ja e hemma.

Vad har ni gjort i kväll? :)


Lördag

Hej igen alla läsare!
Jag hann som sagt inte skriva något i går heller, det var rusch mellan varje sak under hela eftermiddan och kvällen. Så det blev ingen dator för mig alls..

Vårat träningspass som Sophie, Hanna och jag hade igår blev inte så lyckat som vi hoppades på, men vi fick iallafall ett klart MVG sa våran lärare, riktigt skönt att slippa oroa sig och stressa mera. Dags att pusta ut...
På kvällen var jag med johan och vi drog till Oxberget för en liten grillkväll med Julia, Olivia B och några andra. Sen gick vi hem runt nio för att det blåste så himla mycket.
Hemma åt vi goooda jordgubbar med grädde och myste i soffan, men vi båda var så trötta så vi gick och la oss redan vid 11.

Idag har det varit ganska mycket som hänt, Johan och jag tog en härlig promenad till stranden på morgonen och bara myste, sen var jag tvungen att åka hem till pappa igen för att hjälpa till att städa vårn gamla lägenhet.
Juste, btw så har vi nu fått reda på om vi kommer in på våra gymnasium som vi sökte till i februari. Och jag kom in på alla mina val! Jätte roligt verkligen :)
Fast jag ska inte ändra något, utan det är Solna Gymnasium som jag vill gå på, och det blir säkert jätte roligt! Johan kom in på sitt gymnasium också, så jag är glad för hans skull där med.

Nej nu ska jag vila mig lite, har inte mått så bra på eftermiddan och sen har jag inte haft tid att vila något sen jag kom hem. Usch vad mitt huvud bultar just nu...

Hörs mer senare!

Det var jobbigt...

Hej kära läsare!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har verkligen bokstavligen inte haft tid för att blogga i dag. Jag brukar aldrig blogga på morgonen innan skolan, för det hinner jag inte (förutom sovmorgonar)
Sen så var jag hemma efter skolan och satt vid datorn, men då valde jag låtar, räknade bpm, fördelade, kopierade och brännde ner på en ny skiva i rätt ordning. Och det tog verkligen hela eftermiddan, från att jag kom hem till att jag åkte till träningen.

På tal om träningen så var den sjuuukt jobbig, vi hade fys utomhus (i detta kalla väder!) på våran kära lilla backe, som våran fystränare tydligen upptäckt att man kan göra många ondskefulla övningar vid. Jag var med lite mer än halva träninen, sen sa foten ifrån. Jag måste ta det ganska lugnt nu i början efter jag stukat foten. Även om jag har fått stöd så jag inte kan göra illa mig igen så måste den vilas ändå. Usch jag vill verkligen inte ha en kvarstående skada :/

Nej nu tickar klockan iväg så det är dags att sova. Imorgon väntar mitt efterlängtade aerobicspass - nooot - och sen därefter bär jag mig iväg mot stan eller något innan jag ska möta älsklingen hemma och sedan en natt i hans mysiga (stooora) sääng. Åh längtar! 

peace out
p.s Bilden är från en match för någon vecka sen på mig och julia :) 


Sovmorgonar är uppskattade

Godmorgon!
Har nyss kommit ut från en lång varm dusch nu på morgonen, supersönt!
Jag hann aldrig kila iväg mellan pauserna i går och så var jag för trött sen efter dubbelavsniten. Så det fick bli på morgonen, härligt härligt.

idag är det självklart skola som väntar, men eftersom det är onsdag så börjar den inte fören kl 11, jippie! Egentligen har vi "EVA-pass" (eget val av arbete) kl 10-11 men det brukar jag jobba hemma med på onsdagar. Sen är det bara två lektioner, roliga dessutom. Och sen slutar vi runt två halv tre tiden. En riktigt bra dag rättare sagt!

Sen därefter väntar plugg hemma hos Hanna med Sophie, vi ska göra klart våran idrottslektion som vi ska ha på fredag.
Sen efter det väntar en myskväll med Älsklingen.

Dagen kan inte bli bättre!
Vet ej om jag dock kommer skriva något mer i dag. Möjligtvis när jag kommer hem, men det vet man aldrig.
I så fall får ni ha tålamod och vänta till i morgon!

Ha en underbar Onsdag!

Tisdag (inte måndag!)

Hej igen!
Ska snart hoppa in i duschen, eller det hinner jag inte göra innan DesperateHousewifes börjar. Så jag får snabba mig mellan pausen.
Idag har jag tränat för första gången på nästan två veckor! Det känns verkligen på kroppen att man inte varit ute och rört på sig. Magen bara sväller upp hela tiden haha. Sen har jag märkt något jätte konstigt i dag! Jag rapar som en jävla groda hela tiden, jag vet inte varfrör, för det har jag aldrig gjort förut. Det är inte trevligt alls, och så blir jag illamående efter också. Weird....
Men nog pratat om det, här kommer det roliga med detta inlägg.
Nu har äntligen Julia fixat bilderna från Lördagen när vi var på Oxberget! De ät superfina så här ska ni få se de hon la ut på ansikts boken.

"Förlåt kära Julia för det jag sa i morse, det var verkligen med mening att jag skulle såra dig :(
Och det är defenetivt inget man säger till sin bästa vän. Förlåt älskling <3"













Update

Hej!
Nu är jag äntligen hemma och kan sätta mig vid en dator, jag var hemma vid fyra tidigare i dag. Men min dator hos mamma har cp-at.
Jag lovade er en uppdatering om vad jag gjorde igår. Och det ska ni få! Håll i hatten, nu kör vi!

Vi var då på Husbybadet - ingen höjdare - Det var verkligen jätte tråkigt, knappt några vattenkanor eller några roliga överraskningar. Nej nej, det var verkligen jätte tråkigt! Ångrar att jag inte stannade hemma ändå och var med sötis Julia i stället. 
 Men de var jag senare i alla fall.
Kom hem runt sex och då dök Johan upp vid dörren, vi väntade på att Julia skulle komma och sen gick vi och mötte Erik.
Vi tog en härlig långpromenad till Busviken och försökte göra en eld och mysa framför en brasa vid det härliga vattnet. Men Johans tändare ville inte sammarbeta med oss, inte heller alla pinnar och gräs som vi hade plockat ihopp. Så vi drog tillbaka och sen var det dags för att åka hem för min del. Inget mer med det alltså! :)

pusspuss

Förlåt för ...

... inga fler inlägg igår.
Skriver mer i eftermidda, nu väntar skola!

ÄNDRADE PLANER!

Det blir inget lekande med Julia i alla fall, familjen ville åka till badhus som avslutning på lovet. Så då skulle man inte planera in något, och då känns det lite små taskigt att inte vara med. Men det blir förhoppningsvis bra! Linnea (halvsyster) säger att det är jätte roligt på husbybadet som vi ska till, så jag litar på henne. Jag har varit där förut men kan verkligen inte komma ihåg hur det ser ut eller hur det är.
På med bikini!

Det blir bara en massa godmorgon inlägg..

Hej igen!
Glömde blogga igår kväll om dagen blivit, men det gör säkert inget om det är en dag försenad, eller?
Jag hade ju skrivit att jag skulle bättre på min bränna lite nu när solen är så härlig och varm. Men det blev knappt något. Familjen ville ha hjälp med att klippa våran stora häck som är på baksidan. Och då trodde jag förståss att det skulle ta en halvtimme eftersom det såg inte ut att vara så mycket. Men det tog nästan två timmar och att de skulle ha hjälp med studsmattan och att ta fram vårat ett tons kilo uteplats typ. Den är verkligen ruskigt tung!
Så det blev inget solande för mig.

Sen på eftermidda kom Johan förbi en stund med var tvungen att gå hem vid halv nio, och då var jag med julia en stund. Och bara pratade, kände att det behövdes. Har hänt så mycket konstigt/ tråkigt och ledsamt på sista tiden så det kändes bra att få prata ut med henne.

Idag vet jag inte vart världen vänder, det pratas om att hitta på något skoj med Jullan och sen skulle vi träffa Johan och Erik Thingvall lite senare i kväll. Ska bli skoj!

Nej nu väntar frukosten, Tjingeling!

Gutenmorgen! (eller hur det stavas)

Tjolahopp kära läsare!
Det är ännu en fantastisk härlig dag med sol och värme, me like mucho. Och den kommer man förståss spendera ute så mycket som möjligt, kanske bättra på sin bränna vad vet jag :)
Det är lika bra att ta vara på solen nu när den är här, i förrgår hade jag ju smink på mig - inte smart!- så då blev det ingen färg i ansiktet. Och sen i går var vi i solna den mesta tiden av (bli brunare perioden på dagen) Så då blev det inget där heller. Men i dag ska jag bara ha mascara. Jag skiter helt enkelkt fullständigt i hur ojämn och ful min hy är just nu. När man blir brun i ansiktet så är det mascara som bara behövs ändå.

Nej nu ska jag ut i solen och få lite färg.
See Yaa Laater!

och sen....

...tog energin slut, Godnatt och ha en fortsatt glad påsk!

This is real

Jag har aldrig varit såhär kär i hela mitt liv. Det känns som om jag har hittat min sanna livskamrat.
Han är så underbar och ...gaaah han e det bästa som finns!
Jag älskar dig Johan, jag älskar dig med hela mitt hjärta<3


Jag är skittrött men..

Jag ler ändå haha.
Faktum är att när jag är trött så blir jag inte sur och gnällig som de flesta blir, eller jo bara om man håller på att peta på min när jag sover lite halv. Då blir man jäkligt irriterad. Men annars så blir jag bara "flummig" och skrattar åt allt och alla. Låter lite knäppt, men det är jag det!


hihi jag blir glad bara av att kolla på bilden :)

solen gör allt

Hej igen!
Har nyss ätit en härlig påskmidda som bestod av mycket gott, bland annat ägg halvor med kaviar på. mums! Och till "efterrätt" fick alla barnen ett varsitt påskägg med en massa godis i. De två minsta i familjen komm på ett roligt sätt att leka med locken till äggen, så hela familjen fick sig ett gott skratt!

Idag har jag varit iväg i solna (igen) med mamma och Lovisa (syster) Det köptes ett par nya skor, ett nytt fint sommarlinne och ett ankelstöd till min skadade fot, ajaja...Undrar verkligen när den ska bli bra igen så jag får börja träna. Men personalen på Stadium som vi köpte ankelstödet av sa att jag skulle träna balansbräda så mycket som möjligt så jag byggde upp mina muskler vid foten. Vi har kommit fram till att jag är ganska överrörlig eftersom jag stukar foten väldigt lätt och ofta dessutom...

Efter Solna åkte jag hem till Julia för att spela en omgång kubb, jag vann hihi (förståss) och sedan drog vi en tur med moppen till Oxberget som ligger vid Närlunda. Där tog vi en massa härliga sommarfoton i den varma solen och bara slappade. Har lyckats få tag på två foton än så länge, men fler kommer. Det har julia lovat :)
Nu ska jag vara lite social med familjen, det är ändå påskafton! Får se vad som händer i kväll, kanske ska vara med julia igen eller bara vara hemma. Man får se vart vinden vänder!
Ha det bra så länge, Tjingeling!





Ännu en ny dag!


Godmorgon alla glada påskpersoner och påskkycklingar som min lillasyster brukar säga...
Hoppas ni har det bra och att det är lika soligt hos er som det är hos mig, oo i like it! Blir troligtvis lika varmt som i går vilket innebär att det är dags att ta fram alla sina sommarkläder + solbrillor! Men de har jag redan tagit fram sen flera veckor tillbaka hehe.

Det blev inget mer bloggande igår, jag satte mig faktiskt inte vid datorn mer efter det senaste inlägget. Var verkligen jätte trött efter en heldag ute i den skinande solen. Och sen för det andra så hann jag inte göra så mycket utav det som stod på listan. Bara plantera blommor iprincip och sola lite haha :)
Istället hjälpte jag familjen att vårstäda ute i trädgården med att kratta bort att dött gräs och kvarglömda löv i buskarna, klippte ner och snyggade till våra träd och buskar och planterade om alla blommorna i huset. Det låter kanske inte så mycket, men det tog en j'kla tid.

Men i dag är det påskafton hörrni! Vad ska ni göra för kul då? Är ni bortbjudna på påskmat hos någon släkting eller kompis eller bjuder ni hem?
Jag och mamma ska i alla fall in till solna för en liten shoppingtur. Jag ska förmodligen bara köpa en ny fondation och ett par sommarskor som jag hittade igen som jag hade förra året, åå de är bara så sköna! Men man vet aldrig vad som händer hihi.

Nej nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan sätta sig vid frukosten.
Hörs senare!

Nu ska jag få saker gjort

Godmorgon!
Det är ett strålande väder ute med nästan 20 + och jag har nästan ett fullspackat schema på saker jag ska göra i dag.
Jag satt igår och gjorde en lista på vad som behövdes göras och saker som jag bara vill göra. Här är några av dom:

* Plantera om min stora blomma i mitt rum (det är liksom så att rötterna är snart utanför krukan)
* leta reda på en säng på internett som jag vill ha 105-120 cm bred m. madrass
* kanske börja spackla mina väggar och börja måla om
* göra någon läxo om jag hinner och har lust
* leta efter påskris
* sola lite om vädret och värmen håller
* gå en promenad med hunden(som jag gör nästan  varje dag)

Japp det var en del saker, men det går fort att göra!
Juste! Igår så var jag och Johan på inflyttningsfest hos pappa, det var ganska trevligt, träffade iprincip hela släkten och en massa goda vänner till familjen. Fast jag och Johan höll oss mest i mitt rum eftersom det var fullt med folk överallt.

Japp, då vet ni vad som händer i dag. Återkommer med inplus saker som kommer med tiden.
Vad ska ni göra i dag när det är så härligt väder? :)

Upp och hoppa

Godmorgon!
Har nyss klivit upp från sängen pga ett sms från Julia haha. Men det var lika bra att gå upp, klockan var ändå halv tolv.

Om en liten stund ska ja typ möta Julia någonstans, förmodligen åka hem till henne verkar det som. Prata och mysa helt enkelt. Och idag ska jag även köra min moppe som jag inte gjort på över ett halvår, jippie! Ny börjar det verkligen kittlas i fingrarna.
Nej, på med kläderna och borsta tänderna!


Bara för att..

Godkväll eller godmorgon? Ja vet inte riktigt vad man ska säga på den fronten, klockan är ganska mycket så jag ska snart hoppa i säng. Vad har ni gjort för skoj denna kväll? Själv har det blivit ändrade planer hit och dit. Först skulle jag minna julia och emelie göra något, och sen skulle några andra killar vara med. Men sen blev det inte så och minna och emelie gick försig och jag och julia gick för oss. Lite knasigt, men det blev bra ändå. Tror jag ..
Julia och ja mötte upp Johan på en lite miniprommis, sen drog vi hem till mig för att kolla på Arthur. Var lite roligt att få vara med henne, det har knappt funnits tid för oss tråkigt nog. Men i morgon så ska vi göra något innan hon drar till su abuelos och jag & Johan åker hem till pappa på inflyttningsfest. Ser fram emot det ganska mycket., men ja e samtigt ganska nervös. Det är liksom första gången man visar upp sin pojkvän inför släkt och vänner.. oo scaaary!
Men det går säkert bra, det gör det alltid! :)
Nej nu slocknar ögonen på mig, lika bra att släpa sig till sängen.
Puss & godnatt!

Här sitter man

Och deppar...
Ne inte direkt, men det fina vädret som var i dag har nu försvunnit konstigt nog? Så nu är det bara en massa mörka moln ute. Inte så speciellt trevligt. Särskilt när man ska ut senare i kväll för att hänga med tjejerna nånstan, och så är det mörkt och kallt. Nejdu, sånt vill vi inte ha. Förhoppningsvis så blir vädret bättre till kvällen.
Usch jag är så sjukt trött, har legat och stirrat in i tv skärmen i snart två timmar och blivit allt latare och segare för varje minut som går. Nej nu vill jag ha lite puuump!
Och det bästa sättet att få det är att lyssna på Birttney Spears- Perfect lover eller Robbie Williams- Let me entertain you.
Yeah let´s rock this sheat!


Update

Sorry för en dålig uppdatering i går. Tiden flög iväg med vinden och när man väl vet ordet av så var klockan nästan tolv och man låg i en säng med älsklingen bredvid sig. Så just därför ska jag säga vad som hände igår!

Som jag sa i det tidigare inlägget så var jag inte på ett sådant bra humör, var bara allmänt deppig och gråtfärdig. Då beslutade jag mig för att gå hem på ett oväntat besök hos Johan och gråta ut lite i hans armar. Då blev allt bra igen!
Sen myste vi framför soffan och grillade gott saftigt kött hemma hos honom. Mums!
Vi halv åtta tiden drog vi till maskbacken för ännu en "grillkväll" vid ett vindskydd med en massa trevligt folk. Vi skrattade, sjöng en massa låtar och dansade som galningar. Superroligt! Och sen efter en stund kom Julia, Minna och Emelie dit. Fast det varade inte länge, runt halv elva drog alla hemmåt för kylan hade omringat oss, och då så slutade det med att Johan sov hos mig.

Ja det var en riktigt rolig kväll må jag säga!
Idag vet jag inte vad som händer, julia och jojjo undra om jag ville följa med till Solna för lite shopping, men jag tror inte jag orkar. Ska sätta på mig lite kläder och sen gå ut på en prommis med hunden. Måste verkligen utnyttja det fina vädret nu när det äntligen är här. Sen får vi se vad som komma sker!

Ha det najs

mysigt värre

Godmorgon!
Solen är på topp, men det är inte jag .. vill inte säga varför, så förvänta er ingen förklaring.
Gårkvällen var riktigt mysig må jag säga! Det var jag, Johan, Olivia B, Minna, Emelie, Agnes, Julia, Pontus, Oscar, Lucas, Malmgren, Emma, Sandra och sen kom Tom och Ludde när jag och Johan gick hem haha.
Vi spelade fotboll i mörkret, skrattade och hade allmänt roligt. Men tyvär så var värmen inte på vår sida så efter en stund blev det svinkallt!
Jag är också så dum så jag GLÖMMER ta med kameran, och kameran på mobilen är inte så tipp topp heller. Suck suck suck!
Men alla kvällar kan inte vara helt perfekta :)
Jag tror Julia kommer med några bilder i stället för hon tog i alla fall med sig systemkameran.

Kvällens planer

Fick nyss ett sms från Emelie som ville att man skulle hänga med på en myskväll nere på södran denna härliga dag. Tyckte det lät toppen så skickade en massa glada gubbar tillbaka haha.
Vi skulle ta med oss eget godis, en mysig filt eller liknande och varma kläder. Sen får man väl inprivisera med något annat kanske. Vem vet om det ska grillas ikväll.
Det blir jag, Emelie, Minna, Agnes, Olivia O, Olivia B och kanske några killar också. Ska höra med Johan Pohan om han har lust att hänka om det skulle vara så.

Nu känns det verkligen som att våren/sommaren är nära !

Nej nu ska jag kolla på snygga VARMA kläder.
Kommer förmodligen inte blogga mer i kväll. Men kameran följer med!
Så ni får se hur kvällen såg ut i morogn.
Ha en trevlig måndagkväll!


Sommrigt sommrigt

Hej igen!
Nu är jag tillbaka från en liten shoppingrunda på Solna, ja det blev solna trots allt. Orkade verkligen inte åka in till Stan. Har så sjukt ont i foten, för er som inte vet så stukadejag foten på träningen i torsdags. Rikgit rejält. Så jag har fortfarande ont. Så det blir förmodligen ingen träning för min del i morgon heller utan bara ta det lugnt och vila foten så mycket som möjligt så den blir bra igen. Det var ändå inte mycket saker jag behövde. Men fina saker hittade jag i alla fall!
Jag köpte en rosa/turkos kjol från Gina Tricot och en klänning i turkosrosa där med. Blev sammanlagt ca 200 kronnor. Och det var det värt! Klänningen passar perfekt till i sommar när man går runt i bikini på stranden. Den går även att vika upp så det blir en snygg topp till jeansen. Trevligt Trevligt :)

 

Det är soligt och det är lov!



Godmorgon sunshines!
I dag är det alltså månag och det är även påsklov, jippie!
Jag började dagen med att lira lite guiar hero, love it. Har fått upp ögonen igen för det sen i vintras då det var ganska nytt här i huset, och nu är jag back on track igen.

Vad som händer i dag är att jag ska bege mig mot stan eller solna, har inte riktigt besämmt ännu vilket det blir, för en lite mini shopping. Och eftersom vädret är på topp i dag och det förväntas bli ganska varmt så blir det förmodligen lite sommarshopping i dag. Kanske en bikini eller ett sött linne, vem vet...

Nej nu ska ja få något i magen och sätta mig ute på balkongen och bara njuta av den härliga solen.
Hörs senare!
Puss & Kram

Planering

Hej igen!
Har nyss haft ett tre timmars möte med några från klassen och deras föräldrar, vi har nämnligen planerat klassresa. Och det är iprincip bestämt att vi ska åka ner till Skåne och på på ett vildmarks läger med en massa olika aktiviteter. Låter superskoj när man läste igenom schemat, så förhoppningsvis gillar alla andra i klassen det också :)

I natt så tror jag att jag blev hemsökt av något. Min sterio som jag brukar ha på hela nätterna så jag kan sova sattes i högsta volym runt fem tiden i natt. Så det bara dundrade i rummet och upp flyger jag, skiträdd. Sen så några timmar senare så ramlar mina hängande blommor över mig och skrämmer livet ur mig en gång till!
Är det konstigt eller är det konstigt?

Bea

Back on track!


Nu är jag äntligen tillbaka efter min tre månaders långa paus från bloggen. Känns skönt att vara här igen så man kan skriva lite för sig själv, även om det också var roligt att blogga med Julia och jojjo förståss! 
Eftersom jag inte varit så skrivsugen på sista tiden kan det hända att det tar några dagar mellan inläggen. Så förvänta er inte ett stort come back från min del ännu. Det finns fortfarande mycket som håller på att göras nu för tiden, och att blogga kan ta upp allt för mycket tid ibland.
Men mitt mål är att komma tillbaka helt och skriva minst ett inlägg dagligen!
Hoppas ni vill fortsätta läsa :)

Kramar Bea
(P.S)  Idag firar jag och Johan tre månader <3

RSS 2.0