Bye bye Sweden

Nu drar jag till två veckors härlig semester med min älskade i härliga Istanbul/Ankara.
Ha det toppen här hemma i kalla, tråkiga Sverige :D
ADIÓS!

Innan avresa:

Fredag: Skola, jobb 16-21.30
Lördag: Fika med Minna och Hanna, jobb 16-20.30, kvällsmys med syster.
Söndag: Jobb 11-15

Måndag: Skola, ta andra twinrixsprutan, simning med laget
Tisdag: Skola, träning
Onsdag: Skola, packa, avgång!

Tick tack tick tack

Tiden bara fluger förbi!
Nu är det BARA en vecka kvaaar!!!!
TAGGAAA!!!


Sjukt fin låt


HAPPYNESS!

OH YES!
Känner en sådan total lättnad just nu, jag som varit så GALET OROLIG två dagar i sträck. Har inte kunnat sova, äta eller "act normaly", det kändes bokstavligen som jag höll på att falla isär. Men nu är allting bra igen, åh vad bra allting är!
Ikväll kommer jag sova så himla gott, så jag ska ta vara på varenda minut genom att lägga mig .. NU!


Låter tankarna tala

Vet inte vad det är som händer egentligen, bloggen finns inte i tankarna när man sitter vid datorn och dessutom så har jag inte mycket att skriva om som gör er läsare intresseare att följa. Det kanske lutar sig mot att stänga ner bloggen ett tag. Tills det har lugnat sig eller något, eller så kanske jag startar en helt ny sida, en nystart helt enkelt. Då kan det vara enklare att skriva om vissa saker kanske. Vad vet jag. För just nu så känns denna blogg så tråkig, de som följer den vet typ allt som hänt i mitt liv de senaste 2-3 åren. Vilket egentligen inte är meningen då jag pratar om saker som jag idag kan se/läsa tillbaka och kanske ångra att jag gjorde. Det finns en del faktiskt, men så duktig som jag är så skriver jag inte i detalj, utan bara små stödord som bara jag vet vad det handlar om. Usch, bad memories.
Men samtidigt är det svårt att redera alla härliga och bra minnen från dessa år, som spanien med laget, konfalägret, alla ståhej med kompisar och så vidare. Jo detta är ett stort beslut. Fast jag låter frågan ligga och skava i huvudet lite till innan jag bestämmer mig, det kan ju vara så att jag bara har bloggtorka just nu. Och om jag sen har raderat bloggen kan det bli kanske tråkigt..

Sammanfattning denna vecka då:
En galet stressig vecka med träning, plugg, skola och jobb som vanligt. Måste ju ligga på som fan innan man drar iväg om 1½ vecka. Men annars har veckan inte varit så bra i mängden, har känt mig deppig, stressad, ledsen och så vidare. Har hänt saker hit och saker dit som får en att må dåligt och sova dåligt. Och varje gång jag är ensam får jag sådan total ångest över saker, så jag försöker undvika att vara ensam eller inte ha något att göra. Bara för att få tiden att gå och få tankarna i ordning. Det är väldigt jobbigt att det är så. Vill ha någon vid min sida som jag bara kan ligga i sängen med och krama om hela dagen, som säger att allt kommer bli bra och får mig att känna mig helt lugn och avslappnad, kanske till och med lycklig. Hoppas det kommer bli så snart, annars kan man ju alltid drömma...

Vilket deppigt inlägg detta blev, men hela jag är deppig just nu så då får ni nöja er med ett deppigt inlägg för tillfället. Funderar starkt på att lägga mig en stund och läsa, ni vet, bara rensa tankarna. Var galet längesedan jag läste en bra bok, en bok man verkligen fastnade i och hade en hel värld uppbygd. Men jag antar att man inte hinner sådant när man har läxor som vill bli rastade. de gnyr och gnäller hela dagarna att jag ska ge dom den uppmärksamheten de förtjänar, vilket man måste ge för läxor är ett heltidsansvar. Inget man bara kan lämna hemma och hoppas de sköter sig själv, nejnej, de måste tas hand om noga.

I morgon blir det förhoppningsvis en bra dag, ska plugga för det mesta men jag skulle också försöka hinna med en snabbis-fika med Minnabäst som hon heter i min mobil. Har en del att prata om, och sen att det var så galet länge sedan man sågs. Ser jag fram emot mycket. Sen på kvällen ska det tydligen vara kräftskiva med turkarna och familjen, alltid trevligt att umgås med dom, de är så galet sociala. Sen blir det troligen en springtur med Bekir, jag lovade att bli hans "löpartränare" då han ska på tryout-fotboll i turkiet under januari. Känner mig så stolt så stolt att han frågade mig till att bli hans coach. *Happyface*
Ja sen finns det inte så mycket mer att säga, jobb på söndag eftermiddag också och plugg på förmiddan, sen återstår två prov i början av nästa vecka...

Detta kommer bli en låååång helg..

Update

Hej folket! Long time no see, men det kanske inte är så svårt att förstå. Har man ett fullspäckat liv med träning, jobb, skola, plugg och lite fritid vill man spendera det så gott det går. Så egentligen ska jag inte ens blogga. Men nu fick jag ca 10 min över innan det är dags att dra mot stan och handla lite småsaker med lillasyster. Därefter väntar plugg hemma och imorgon as well.
Får se om det blir någon mer uppdatering denna helg, men vi hörs när vi hörs! :)

Det är så nära, så sjukt nära..

You are the one, the my number one, thee only treasure I ever have.
You are my secret passion and i have no other.
Say you love me, and you´ll have me, in your arms forever and you wont regret it.
Never leave me
And believe me
You will be the sun into my raining season

I love you

Lördag

Godmorgon!
Vilken härlig dag, är på så strålande humör och vet inte varför. Kanske var det för att jag äntligen fick sova ut ordentligt, gud vad det behövdes! Så idag har jag bara vilat ut till 100 (drömt en jävla massa haha) och tagit hand om migsjälv lite, tog en ordentlig lång dusch med skrubb och hela paketet samt hade tog hand om ansiktet lite och noppade ögonbryn m.m. Ni vet, sådant man egentligen inte hinner annars. Så nu känner jag mig superduper fräsch! Ska strax köra på ett pluggmaraton innan det är dags att röra sig mot jobbet. Ska jobba från 15-20, ganska jobbigt. Men det är fett med cash! Sen ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt för det är jobbi i morgon också. Dock lite tidigare än idag.

Med det säger jag tack och hej för nu.
 


1 oktober

Godkväll mina vänner!
Jag är då hemma från dagens jobbpass, usch fy och blä vilket kaos det blev ett tag. Men nu är jag hemma och kan andas ut ordentligt.
Denna vecka har bestått av träning, plugg och sovande. Eller sovande och sovande, har knappt sovit någonting faktiskt. Men det ska jag ängliten få göra nu! Åh så lycklig. Men det varar tyvär inte länge. Är jobb i morgon och på söndag sen till min förvåning även match, härligt!
Var och vaccinerade mig mot twinrix (hepatit a+b) i torsdags. Gick jättebra bara att det gjorde satans ont. Ajfan. Jag blir alltig så hetsig när man ska ta spruta, blir svimfärdig bara man ser nålen. Men när jag var liten så älskade jag att ta sprutor, så kontigt det kan bli? och misstolka mig inte...
Hann med att ta den första nu innan avresa då jag ska ta spruta nummer 2 om ca 3½ vecka. Typ en eller två dagar innan jag åker. SÅ PIRRIGT! och därefter ca 6 månader fram, sen har man skydd i ca 25 år. Bra va?
Det har hänt så mycket denna vecka så jag vet inte vad jag ska skriva, eller när som ni kanske ser. Blir lite hopp och lek inlägg här haha.

Nej nu ska ja sova har jag bestämt, är galet trött. Sovmorgon kommer uppskattas innerligt. GODNATT <3

RSS 2.0