Andas

Min första jobb- och träningsfria vecka..
Känns så .. tomt! Som att jag helt plötsligt har all tid i världen. Fast jag egentligen inte har det då jag måste plugga. Men att inte stressa till varken jobb eller träning känns väldigt konstigt.
Men denna vecka hade då ett syfte och det var att bli frisk, frisk både fysiskt då kroppen nästan klättrade på väggarna efter sömn och vila samt psykiska då jag fick sådan panikångest och blackouts hela tiden.
Känns skönt att få kunna ta hand om migsjälv, äta och sova ordentligt. Bli av med all min sjuka som legat och lurat i veckor samt göra saker jag inte kunnat eller hunnit göra. Som idag; jag klippte mitt hår och åt middag med mamma på stan. Sånt har jag ALDRIG tid för. Sen i veckan blir det en massa fika/middagar med vänner samt kunna plugga i lugn och ro. Så har jag aldrig kunnat göra tidigare! Alltid något som krockat.
En rehab vecka var just det jag behövde! :)


Something went wrong..


Hur tänkte gud när han gav oss känneförteckningen storasyster och lillasyster? Eller namnet "släkt" överhuvudtaget?
Vi är som helt olika världar.
Svart som vitt


Love the life you live, live the life you love

One short time of love, one short time of dreaming.
- And then you're all gone again... like if nothings happened, like if you wasn't even there in the first place.
- Was it just a dream?
No, It couldn't be.


Livets tragiska vändningar

I torsdags kväll var jag på en minnesstund för Danne Arfwidsson 17 år som nyligen försvann efter att ha vält med en vattenscoter på ekerö. Det är så rörande då alla mina ekerövänner o främst laget togs hårt av detta. Det var en föredetta medspelares (Tillan) lillebror.
Jag kände dock aldrig Danne, men träffade honom några gånger då jag träffade Tillan ibland och sedan att ja jobbade på en grill som han besökte varje torsdag efter sin träning för lite pannkakor haha.
Minnesstunden var ett av det finaste man någonsin sett, det var så sorgligt då hans ljus, brev, bilder o blommor låg just intill vattnet där olyckplatsen inträffade. Det som är ännu mer sorgligt är att han fortfarande är försvunnen :(
Han syster Tillan var närvarande tillsammans med mordern och alla nära och kära från stenhammra och ekerö. Det var rinnande tårar i allas ögon och en svag tystnad då säkert alla, som befann sig där den kvällen, gick igenom sina tankar om orättvisor och livet i sina huvuden. Inklusive jag själv.
Tårarna gick inte att stoppa. Speciellt när familjen beslöt sig för att sjunga en låt tillägnad till Danne, Kumbajah eller hur den stavas. Då alla andra skulle även få vara med och delta för de som kunde texten. När sedan Tillan och modern sa "vi sjunger sången till dig nu danne" - som om han vore närvarande o bara en bit bort. Då brast mitt hjärta. Hela känslan och stämningen var något så fantatiskt vackert och sorgligt på samma gång. Jag tänkte på i mitt fall då jag skulle mista Lovisa. Det hade inte funkat, hjärnan skulle aldrig kunna koppla det till en tanke. Jag skulle vara förstörd.

Vila i frid du fina Danne Arfwidsson.
Må du hitta tillbaka till din familj igen.
Vi alla tänker på dig, inte minst dina käraste.




-Bilderna tagna från hans fb-minnesgrupp och hans systers bilder.

1 november 2011

Då smäller det!
Kan man längta efter någon mer enastående artist som Rihanna?
Shit, you make my day girl!




No one can control me, cu'z this is what im made of


Förbannad

Du ska bli min!
PUNKT SLUT




Liksom fastnar i huvudet


Lördag

Strålande väder, gott humör, fest sugen.
Nu kör vi!!


Fighting

Seriöst.
Geografi kan ta sig i arselet.


krashdown

från 100-0 på bara några sekunder.
Du tär på mig,
jag var dum som kämpade.

bara ännu en spelpjäs i din lek.


Rule nr. 2830439

Ta aldrig en diskussion med svajjig humörkurva, sprängande huvudvärk och trötta ögon.
Det vill säga = under mensveckan.

Idol

Årets höjdpunkt har börjat. Eller kanske inte..
Nej det är faktiskt bara auditions som är roliga, resten kan man lätt skita i. För det är detta som är det roliga att se alla duktiga och de som är så sjukt dåliga. Haha, än så länge finns två favoriter. Kan nog ganska många tycka desamma.




Måndag

Känns lite tomt här på bloggen, bloggtorka med andra ord. Kan nog vara så att jag har en del o stå i dessa dagar. Så torkan får bestå någon dag till. Kanske blir så att helgen lättar det på trycket. Men kan inte lova något. Eller jo, nästan :)
Läxorna har börjat ta fart, eftersom denna vecka kommer det bli lite hetsigt med jobb och sånt så ska ja se till att börja läxorna i tid och när det finns möjlighet. Har satt som mål att göra dom i tid så jag slipper sitta dagen innan med feta ångesten. Har dock satt det målet några X antal gånger tidigare men nu får jag fan ta mig i kragen.
Tyckte det är en bra ideé o lägga upp min Kent-favvis denna vecka.


Bedkrashlanding

Godmorgon!

Soliga lördagen som är på besök, riktigt härligt med lite värme dessutom! Passar perfekt till dagens aktiviteter faktiskt. Brilliant!
Igår var en tung dag. Skola 8-15 därefter direkt jobb och sedan krashlanding i sängen direkt efter. Herre gud var helt slut i kroppen. Så idag fick man äntligen sova ut och njuta av en sovmorgon. Härligt det.
Ikväll blir det jobb som vanligt och därefter utgång med sötaste Hanna & sophie. Vart vi drar eller hittar på är upp till ödet haha. Nej men har lite småplaner på vart man kan gå så det får väl se vart man känner för :)
Nu ska jag ta en lååång dusch, är fett frussen. Sen blir det spa-time med fina naglar ect. och därefter vidare ut!

Lovely.


RSS 2.0