sommarsöndag

Hej och godag!
Har nyss kommit hem från Ekerö, har varit en mycket fartfylld dag!

Imorse var det tidig uppstigning för att hjälpa mamma med loppis i Ekebyhovsparken, där var vi i ca fyra timmar i stekande sol. Det var verkligen så sjukt varmt att jag höll på att dö.
Sen efter det smsade jag upp johan på att bada vid lundhagen vilket kan självklart ställde upp på. Härligt med sommarens första dopp! Det var lite kallt, men det kunde man stå ut med. Där var vi i kanske två timmar och bara chillade, solade och myste. Sen gick vi hem till honom och åt glass haha. Vid 6 tiden åkte jag hem och sa hejdå till min kära mormor och jan. De åker nämnlgen i morgon bitti så jag hinner inte träffa dom någe mer :(

Och nu väntar jag på att pappa och eva ska komma hem från sin härliga promenad ute i skogen, samtidgt som jag måste sitta här hemma i skuggan, har bränt mig så himla mycket idag. Över axlarna och armarna så det svider som faaan säger jag bara,  Inte roligt nu när man vill skapa lite bränna och kunna vara ute i solen...

Vi hörs senare!

At Julias place(igår)

Hej hopp kära läsare!
Sitter för tillfället hos julia och väntar på att hon ska äta klart sin mat så vi kan se på Robbinsonfinalen och kanske spela lite mariokart senare, skulle verkligen sitta finfint!

igår var jag och min älskade pojkvän barnvakt åt min lillasyster, vi myste och kollade film hela kvällen innan det var dags att krypa tillsäng, så han sov hos mig då såklart.
Sen idag gick vi upp skapligt tidigt och åt en god härlig frukost på balkongen med värme och solljus runt om oss. Vi ett tiden drog jag till solna för att shoppa med min mormor som är här på besök och mamma. Tyvär blev det inget men ska dit senare i veckan,tittade mest ut en massa saker jag ville ha idag så man kan klura på vad man ska köpa haha.

Johan och Erik är på väg hit så det ska bli roligt att få spela en omång mot dom båda, men alla vet att jag och Julia är oslagbara!

You do my world, every single day! <3

Nu är jag tillbaka!

Hej mina kära vänner!
Nu har jag äntligen tid för att sitta vid datorn och inte tänka på en massa plugg. För idag gjorde jag mitt sista prov i 9an, asså fatta vad tiden går fort. Om en och en halv vecka är grundskolan avslutat, man ska säga hejdå till mina älskade klasskamrater och man får börja om från början och få ett nytt liv. Det är ganska stort detta. Men samtidigt längar jag som fan!

Andledningen också till att jag varit borta är att jag och klassen har varit på klassresa i Oxelesund. Det var bara så sjukt roligt! Jag tänker inte gå igenom detaljvis vad vi gjorde men vi åkte i en stor buss dit som stog ca 2 timmar, sen var vi inne på BodaBorg och körde en massa banor hela dagen och lite på kvällen också innan innnan vi drog ut och spelade fotboll. Sen fick vi veta att det var där vi också skulle sova, så vi fick ha egna rum och bo på ett vandrarhem i huset. Då blev det såklart en massa bus på kvällen och natten, var ute och träffade poliser bland annat haha. Sen somnade de flesta när vi kom tillbaka vid halv tre, men andra somnade inte fören fyra kanske hah.

Dagen efter åkte vi till en camping som tillhörde BodaBorg också. Där åkte vi bananbåt och bastade, åt lunh och sedan fick vi gå in på deras "spökvind" Och då tänker man säkert, fan vad töntigt! Men det var super äckligt läskigt! Tillcohmed killarna sprang ner från trappan skrikande haha.
Sen var det dags att åka hem. Ja en helt lyckad klassresa!

Bjuder på några bilder såklart också.
bussresan dit :)



snack och godis


Tjejernas sovrum, fast killarna kom in ändå


klassen är ute på hyss


gangsters ;)


snacka om att alla var taggade, vi skrek tillochmed när vi stod stilla vid bryggan XD


nu åker vi!


Bastu :)


 killarna ville testa typ det finska sättet att basta med björris haha XD

jag ska jag ska!

sitter i datasalen och försöker förtvivlat göra klart mitt so arbete, jag återkommer när det finns tid!

ha tålamod!

vad ska man säga

Jag har inget att tillägga angående förre inlägget, och inte där heller att ta bort. Det får vara som det är. För eftersom jag inte kan prata med dom för de aldrig lyssnar så kan ja inte heller hålla det inom mig, eller hur? Så det är lika bra att ni får veta så ni slipper fråga om min familj. Thats it...

Har tråkigt för tillfället. Lyssnar på musik och chillar bara, borde plugga men jag är för sur för att orka göra det. Funderar starkt på att gå ut ohc lägga mig i solen, det har inte varit någe vidare väder på hela helgen så det är lika bra att få lite solsken på sig.
jag de ska jag göra.
hejdå


The day

Det är då söndag allihopp! Inte den bästa dagen på veckan precis, men den funkar bra som plugg och chill dagar.
så idag ska jag fortsätta skriva på min So-fördjupning och sen får man se vad som händer, kanske ringer Johan eller något. Och om några minuter kommer jessica förbi och vi ska gå en promenad. Skönt att få slippa detta dårhus. Igår insåg jag en sak med min familj, och det är verkligen inget posetivt. Usch vad jag hatar den! Det är därför det är så skönt att vara hemma hos Johan och vara med honom, där är allt så normalt och lugnt. I LOVE IT! Men här är det alltid kaos och skit allting, gud vad jag längtar till när jag flyttar hemmifrån....

Men nu ska jag fixa mig lite snabbt, så vi hörs mer senare när ja är på humör.

Det blev en lång dag/kväll

Hej nu är jag äntligen tillbaka!
Förlåt att det tog sin tid men det var verkligen fullt upp hela dagen och kvällen.
Jag gick över till Johan vid halv nio och sen flyttade vi möbler iprincip hela dagen, åt lunch och fikade minst 5 gånger under dagen haha :) Det är bara för hans söta farmor gillade att fika sa Johan hihi. Så det betyder då alltså att hans släkt var där så det var kul att få träffa dom!

Sen åt vi midda och allting innan vi drog ut och träffade några kompisar nere vid kanalen, men där kom det  fler personer som inte jag tycker om så vi drog därifrån och sen träffade Julia, Emelie, Olivia B och Erik :)
Vi gick en långpromenad till stranden och sen gick *Johan och jag hem för att kolla på film en liten stund innan jag gick hem.

Det var min otroligt roliga dag! :D


Tack och hej!

Nu är det dags att hoppa isäng. Måste upp klockan halv åtta i morgon för ska vara hos älsklingen klockan halv nio, så jag kommer vara ganska seg haha. Men jag återkommer i morgon bitti med ett inlägg om jag hinner!

Puss och godnatt

BILDER!

Nu hittadejag äntligen bilderna på Julias & Jojjos blogg. De är såklart superbuper tjusiga!

Gulliga Olivia :)


haha jag med min rosa rosett på huvudet XD

Sandra när hon hoppade upp från vattnet

Jojjo som hoppade i vattnet

Lek och bus

Söta Emelie med sin söta rosa bikini

Olivia hade ett fönster i källaren som man kunde se in i poolen i haha

Minna som gör en volt typ

Underbara Agnes

crazy Olivia med sitt bedårande lockiga hår

Minna ser lite små busig ut haha


tillbacka från SOLNA

Haha det blev ingen stan för våran del, vädret gjorde att vi inte orkade pendla så långt. Så det fick bli en 4 timmars runda på SolnaCentrum haha. Det kändes verkligen som vi gick igenom allting detaljerat i varje affär, men jag hittade lite saker jag inte skulle hittat om jag inte hade gjort så =)

Här är då mina två fynd för dagen:
EASTPAK från Stadium, 399 :-
Bikinitopp från Åhlens, ca 100:- (129:-)



BEA


in mot stan!

Jag drar iväg med linnea och småshoppar lite inför sommaren
Återkommer senare med alla mina små fynd haha

Besos y abrazos

update

Hej och godmorgon!
Det är inte så fint väder ute, men det göra ingenting! Dagen kommer bli så bra ändå =)

Igår kväll var jag med tjejorna hos Olivia Bergmans mamam och hade en helt vanlig tjejmidda. Vi badade i hennes varma pool (fast inte jag för jag har lingonvecka och så hade jag glömt kläder thaha!) sen grilade vi gott kött och korvar, sen därefter blev det filmmys och skratt och tillslut lite brotting på studsmattan och glass & kolasås som efterätt. Mycket rolig kväll alltså. Fina bilder också, men de dyker upp på bloggen senare. För jag är en av de typ två personerna av nio som inte tog några bilder haha. Smaart Bea.
Vi kom sedan hem ganska sent, runt ett, halv två till och med. Så det blev snabbt in i huset och tvätta sig sen fick man sig en litet godnattprat med älsklingen innan det var dags för att somna in för natten. Mysssiiigt!

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, jag är sugen på att åka och shoppa lite badkläder samt något fint linne men man vet inte om mamma vill följa med eller om linnea vill. Annars ska man spackla rummet och böra måla om mina fula guuuula väggar och sen plugga lite. Eller Plugga måste jag göra i vilket fall som helst. Jag är ganska efter med So Arbetet.

Sen iväll får man se vad som händer. De flesta av tjejorna ska på Glub Glamor, så ja har igen att vara med haha. Kan nog vara skönt att få vara hemma lite, ska upp tidigt i morgon och hjälpa Johan att flytta. Så det blir nog inte så sen kväll i alla fall.

Nej nu börjar detta inlägg bli ganska långt. Så det får räcka tills vidare!
Hörs senare om hur jag gör
pusspuss

 

Nu böjar ledigheten

Tjenare!
Äntligen är skolan slut för idag och nu börjar alltså den fyra dagars långa ledigheten whoho!
Men bara för att det är ledigt blir det ingen vila här nej. Jag måste skriva på mitt So arbete under helgen så att dator delen blir klar. Haha jag har delat in uppgiften i två delar, datordelen och kartboksdelen. Ni förstår säkert hur jag menar med detta. Att det som är datordelen kan jag göra hemma mendan den andra får man göra i skolan för det är där det finns kartböcker.

Om en halvtimme kommer Johan hit och ska mysa med mig resten av kvällen/ natten haha. Sen så får vi se hur det blir ivkäll om vi går ut eller något sådant. Får se får se =)
Nu ska jag fixa lite på rummet det sista sen är det bara att vänta på älsklingen.

puss och hej!

bikiniköp sommar 09

Har gått och funderat på hur min bikini ska se ut detta år, och då har jag två valmöjligheter. Den ena är att jag ska köpa en svart underdel och sen kan man irpicinp köpa vilken överdel som helst? För det passar ganska bra i så fall. Och antingen att jag köper en som är samma färg eller likadan ibåde över och underdel. Men man vet aldrig! Ska sommarjobba några veckor i sommar så då kommer man få lite cash att kuna köpa sig några fler haha.

Här är några jag tittar på, ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker! :)


 


Godmorgon!

Det är strålande väder ute och detta kommer bli en sån bra dag!
Det är alltså Onsdag ( bästa dagen på skoldagarna ) och det betyder att man slutar tidigt och börjar sent, najs va?
Och min första "lektion" ska lagrådet ner till centrum och fika som en avslutning på året. Ska bli mumsigt, sen är det spanska och So och därefter slutar vi. Johan kommer även hem hit vid fem och sen sover här inatt. Bajs vad jag har längtat efter honom, även om det var två dagar sen vi sågs XD

Nu ska jag måla mina fula tånaglar så de blir rööda och fina, samt att måla klart mina fingernaglar så de också blir lite småfina. så vi hörs när jag kommit hem från skolan!

Puss och hej

jag går snart i taket!

Dog hon verkligen? Asså är det på riktigt? Jag får inte fram några ord. DesperateHouswifes kommer inte bli desamma nu när Edie Britt inte längre finns med och kan bitcha till sig. Men ett bra avsnitt vare, mycket värt att titta på! Som alla gånger haha ;)

för ca två timmar sen kom jag hem från träningen som var vid brostugan. Det  var riktigt roligt asså! Men jag har troligvis en massa fästingar överallt nu eftersom vi sprang i högt gräs och annat skit. Bajs jag verkligen hatar fetingar... har haft tillräckligt i mina yngre dagar!

Nu är det dags att börja förbereda sig för sängen, men först ska man städa rummet inför imorgon när Johan kommer hit och sover samt att göra en snygg fransk manikyr på naglarna, gahh har längtat faktiskt på att få ett par riktigt snygga nagkar.

Godnatt mina små jordgubbar. Ses i morgon!

Vilken lättnad...

.... Att bli klar med ett arbete. Skönt att slippa tänka på detta nu och istället koncentrera mig på alla andra uppgifter som till exempel SO? Herre gud jag har knappt börjat med det och det ska vara HELT KLART nästa vecka annars får man inget betyg. Känner mig en aning stressad, men jag kan ju inte få någon hjälp för maria är aldrig i skolan!!!!!
Nu blir jag nästan sur.

Om en lite stund är det den härliga träningen som väntar, idag ska vi vara i Brostugan och köra frispygolf eller vad det heter? Aldrig hört talas om! Men det bli säkert roligt.
Och nu tänkte jag måla klart min bild så den blir klar innan maten, och sen kan jag bara slappa tills det är dags att åka.

Nej vi hörs efter träningen!
Puss på kinden

 


TISDAG

Hej!
Sitter nu vid datorn och slappar lite innan det är dags att börja plugga lite. Måste göra klart Amor de Beatriz innan det är dags för träning klockan sex. Sen ska jag även hinna måla klart mitt arbete i bilden så man har det gjort.
Vilken tur då att man fick sluta tidigare än väntat i dag, vi skulle egentligen haft lite filmmys på eftermiddan med alla niorna, men det blev inget med det.

Jag fick även veta idag att jag hade fått MVG på mitt no prov som jag hade för någon vecka sedan och att jag kommer få MVG som slutbetyg i antingen Teknig eller Fysik. Men min lärare Peo sa att jag kanske får MVG i båda ämnerna. Så jag håller verkligen tummarna! Men som det ser ut nu så har jag ett MVG klappart och klart. Haha väntar bara på det andra ;)

Nej nu ska jag lyssna på The name of love med Magnus Bäcklund och göra Amor de Mig. Så vi hörs sen när jag är klar!


Lista!

Lånad från www.Idaalders.blogg.se :)


SKOLA
:

Är du duktig i skolan? Inte mer än vad som behövs :)
Har du bra betyg?  medelmåttig
Har du fått göra om ett prov någongång? ne faktiskt inte
Har du fått ett bra resultat på ett prov?  ja det klart!
Sköter du dej i skolan?  När jag vill smöra för läraren ;)
Har du tuggat tuggummi under skoltid?  många gånger
Haft mobilen på lektionstid?  varje dag haha
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon?  nope

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj ? två familjer, en med fyra + en med sex
Trivs du hemma ?
  trivs och trivs.. är det någon tonåring som trivs nu för tiden?
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen ? haha ja en gång till våran lekstuga på tomten XD
Har skrikit och slagit din mamma ?  skrikigt men inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde ? inte vad jag minns ^^
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv. ? igår när jag som syrran bråkade
Du älskar din familj oavsett vad som händer ? ja det klart!

VÄNNER:
Du har vänner ? en del :)
Du brukar vara med ? Julia, Minna, Johan
Vem/vilka var du med sist ? Johan <3
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut ?  Genom eld & vatten <3
Är det okej att ha kill-kompisar ?  ja det klart, varför skulle det inte vara okej?
Har du pussat någon av dina kompisar ? hah många gånger
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar ? missuppfattade frågan julia ;) ALDRIG
Har du blivit av med någon vän på sista tiden ?  ne inte vad jag har märkt

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag ? inte mycket
Putar med läpparna på kort ?  händer
Tar kort på dina bröst ?  haha nej?
Använder foundation på läpparna ?  nope
Super dej packad varje helg ? been there done that :)
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr ?  GJORDE , aldrig mer
Ditt hår e knallblont ? nej nej, naturligt for life = Naturligt


ÖVRIGT:

Motto ?  "snygg, sexig och icke singel" haha!
Film ?  TWILIGHT 4- ever!
Musikgenre ?  allt och lite till
Lyssnade senast på ?  skala banan? XD
Var det här kul ?  haha som fean!

AIK-Djurgården

Hej igen!
Har nyss varit på fridtidsgården med Johan och en massa andra för att kolla in den spännande matchen mellan AIK och Djurgården, vilket såklart slutade med seger åt oss (AIK) Det är alltid så mysig när de tar fram den stora skärmen i bollsalen så det blir som en biosalong. Då blir man mer taggad haha :)

Just nu är man hemma och allting, och äntligen har jag fyllt på mitt kontantkort! Skönt att kunna smsa hur mycket man vill igen utan att det kostar pengar. Att ha ett abodemang inom tre var ett helvete jag fick stå ut med i mer än två år. Vill aldrig mer uppleva det igen!

Och nu vet jag dock inte vad jag ska göra hehe. Det är då sovmorgon i morgon! Gud vad sköönt att få sova ut lite extra, eftersom de senaste tre tisdagarna som varit har vi haft nationella så man har inte kunnat ta ut något av det.
Men i morgon ska jag verkligen njuta haha :)

Nu väntar rummet på att bli städat, så vi hörs i morgon bitti med ett inlägg förmodligen
Puss & godnatt


sommarplaner

Just nu håller jag och Johan på att planera sommaren. Vi båda ska sommarjobba de fyra första veckorna så de går bort på en gång. Sen därefter, vecka 29 ska han följa med mig ner till Polen där vi ska tillbringa tiden med pappa & Ewa och Lovisa. Vi ska vara där en hel vecka och bara slappa m.m. Ska bli så sjukt mysigt! Att gå långa promenader längs stränderna, bada varje dag i det tråpiskt-linande vattnet och shoppa som galningar. Gaah, i can´t wait!

Sen veckan efter det ska bara jag och Johan ut och tälta i några dagar på en ö, och så ska vi låna hans kusins båt och bara chilla ännu mera. Gud vad denna sommar kommer bli bra! Och speciellt när älskling är med mig den mesta utav tiden <3

Tänkt, det är bara tre veckor kvaaar!
Om tre veckor är betygen satta, vi har haft bal, det har varit skolavslutning, det är inge mer tappström för min del och sen börjar livet om på nytt känns det som. Gud kan det bli bättre?

Jag vill ha sommar nu!


bajs, jag glömmde böckerna!

Satan i gatan!
Jag glömde mina spanska böcker i skåpet. Det var inte så bra, jag kunde jobbat med Amor de Beatriz. Ett häfte på spanska som ska vara klart nästa vecka. INTE BRA! Och just nu som jag verkligen har tid för att plugga och sånt.
Egentligen borde jag jobba med So eftersom det är det som jag inte kommit långt på alls. Men det är svårt när man inte vet var man ska leta efter faktan samt att mamma inte är hemma och kan hjälpa mig. (de är på circus haha!)

Johan va här för en liten stund sedan, men gick ganska snabbt igen, han var tvungen att gå hem och äta midda. Vi sov iprincip bara, vilket var lite småträkigt. Men det gör inget för vi kommer ses mycket mer i morgon och på Onsdag när han ska sova här.

tråkigt inlägg?
håller med....

Gör inte som jag lovar

Det blev tydligen inget inlägg igår kväll, var så sjukt trött efter en tröttsam dag haha. Sen slutade jag framför tvn där den sjuuukt braiga filmen Deja Vu va. Gud vad spännande, jag satt som fastklistrad på tv rutan haha. Ett lite olyckligt slut blev det dock, ni som sett den vet nog.

Just nu är det då Måndag, usch usch! Verkligen hatar måndagar, speciellt när den är molnig och regnig. Sånt vill vi inte ha! Vi vill ha sol och sommar, då kan man faktiskt stå ut med en måndag.
Nu är man även i datasalen på ett eva-pass, men kan knappt få något gjort. Det är så snuskigt kallt här inne för det blåser kallt från ventilationen så jag har helt blåa fingrar med ingen känsel i, inte soligt alls! Jag som verkligen behövde jobba med mitt So-land Marocko som ska vara klart nästa vecka. Det ser ut som det blir en hel del hemjobb trotts allt...

Nej nu är eva-passet slut så nu ska jag ha Matte och sen lunch.
Efter skolan kommer johan hem till mig och ska mysa lite, vi hörs efter det någon gång!

Puss

En tröttsam söndag

godmorgon!
Ni tycker säkert jag är lite småkonstig och undrar säkert varför jag säger godmorgon när klockan är halv fyra. Men grejen är att jag vaknade inte för så länge sedan hehe. Det blev en sen natt i går...

Det var inte heller så mycket till barnvakt man skulle vara, hans föräldrar kom hem vid åtta tiden och sen drog jag och johan ut iprincip. Vi träffade Tom, Viktor och Manno vid centrum och sedan chillade runt på Ekerö. Slutade senda vid fridtidsgåden där Johan och några andra var med på V-boll. Orkar inte förklara hur man spelar det XD Men det var sjukt roligt att se på, alla ramlade och missade bollen hela tiden haha!

Sen drog vi hem till johan för att hämta mina saker, men då hann jag inte med mim buss som gick halv tolv. Då fick vi vänta i en timme tills nästa skulle gå, men då somnade vi i stället och vaknade exakt när den gick. Då var vi tvugna att vänta yterliggare en timme. Så jag var hemma runt 2 tiden.

Sen nu idag har jag bara sovit och vilat ut för att sedan sätta mig ner och plugga på preteritum i spanska som vi har prov på i morgon. Det är ganska enkelt när man lärt sig det, men jag kan bara inté vad verben heter. Men när jag gör det så sitter allt galant!

Nu ska jag gå, så vi hörs senare i kväll!
pusspuss

Dagens planer

Hej min älsklingar!
Nu är allting bättre, jag är inte ledsen längre för den där mardrömmen jag hade i morse, men det tog några timmar att inse at det var inte på riktigt. Men nu är allt bra igen!

Idag ska jag vara med familjen på eftermiddan och antingen cykla och fika någonstans eller så skulle vi typ till något shoppingcenter och kolla lite i affärer och sånt. Ska bli mysigt!  Det är som förra gången när vi var ute och cyklade i det härliga vädret.

Sen runt fyra tiden ska jag dra mit ut mot ekerö igen för att sitta barnvakt med johan åt hans små kusiner, det ska bli roligt  också! Kul att få träffa hans släkt lite hehe.

Men just nu är det lite småråkigt, det känns som om dagen går ganska långsamt tack var att jag gick upp så tidigt i morse. Men det blir nog bättre när pappa kommer hem från sin massage, fett lyxigt!
Jag har också ett presentkort på massage och ansiktsbehandling som jag fick i julklapp men fortfarande inte använt?! Det är nog för att jag gillar känslan att veta att jag kan gå på massage när jag vill, så det är nog därför jag inte villl använda det ännu haha :)

Nej nu ska jag fortsätta och röja lite här hemma.
Puss pusss

tidig morgon

Hej sötnosar!
Vaknade för en stund sedan, men igger fortfaarande i sängen med laptoppen i knät. Vaknade för jag hade en sådan hemsk mardröm om att mitt liv var förstört av en speciell anledning, vill inte säga var det va för då är jag rädd att det kommer att hända. Men jag var helt full av tårar och fortsatte sen att gråta en stund till eftersom jag trodde det var på riktigt. Usch vad rädd jag bev :(

Igår var man då hos Julia under kvällen och myste, vi spelade Mariokart och lyssnade på musik och pratade om allt mellan himel och jord, riktigt mysigt!

Återkommer senare som vad som händer i dag!
puss på er


kvällen är ung

Hej alla pojkar & flickor, gamla som små.
Det är då freedag, vilket innebär en bra skoldag och sen bara ledighet i ca tre dagar. Åh det behövs verkligen!

Som det ser ut nu ska jag vara med Julia och ha lite filmmys, det pratades egentligen om att dra in mot stan där en RixFm festival väntade. Men vi orkade helt enkelt inte. Det kommer fler under sommaren!
Sen får vi se om kanske Johan och Erik gör oss sällskap under kvällen, men som det verkar nu är det lite osäkert. Men det blir så bra ändå! Det är så mysigt när julia och jag har våra små kvällar, det var längesen det bara var just vi två. Förutom förra helgen då hon sov hos mig haha.

Vad ska ni hitta på? :)



Nyår 2008/2009

sista dagen på veckan, sen blir det paartyy

Åh vad skönt att det äntligen är fredag och snart kan helgens aktiviteter köra igång! Har längtat hela veckan efter att få sova ut och bara ta det lugnt.

Igår hade vi då idrottsdag halva dagen, asså vem fan kommer på att lägga den på en förmidda så man ska komma tillbaka till skolan sen och stanna till fyra tiden ?! Det är helt jävla idiotiskt....
Jag var verkligen så trött efter lunchen så jag somnade i matsalen haha. Finns en bild på bergmans blogg, länken finns längre ner i bloggen :)
Sen direkt efter skulle man ha Biologi-labb Nationella och ut och springa igen!!!!! Usch vad jag hatade den dagen...

Men i da är det en ny dag och jag är pigg typ fast har ont överallt haha.
Men jag hör av mig senare för dagens planer.
pusspuss

Idrottsdag

Godmorgon!
Sitter för tillfället och äter min nyttiga frukost innan det är dags för att åka till skolan för en idrottsdag på TräkvistaVallen. Ska bli sjukt kul och jag är taggad som fan, men det största problemet är att jag är jätte trött och har ont i hela kroppen från gårdagens brottningspass. Shiit vad jobbigt det var, men roligt!

Så nu hinner jag inte skriva mera!
Hör av mig senare, eftersom vi hade träning i går så blir det ingen träning i dag,  jippie!

Puss


Malin Karlsson :(

Det är nog ingen som har missat detta nu, usch det är verkligen fruktansvärt. Hon var bara fjorton år gammal och ramlade ner från kanten på tunnelbanan när ett tåg på kom på kvällen den 3 Apil 2009.
Även om jag inte kände dig, så hoppas jag att du har det bra där uppe i himelen!

R.I.P

Sunshine!

Godmorgon mina änglar!
Det är strålandet väder ute och detta kommer bli en strålande dag, förutom att vi har nationella i Spanska nu på morgonen XD Men det blir bra ändå!
Dagen är kort och den börjar sent. Jag verkligen älskar Onsdagar, de är den bästa dagen på veckan.
Idag ska jag vara med Johan och mysa lite, sen så blir det brottningsträning runt halv sex tiden, ser fram emot det!
Men nu måste jag gå och fixa det sista, sen bär man ig av til skolan!

Tjingeling!

Träning på stadshagen

Hej alla!
Sorry för den dåliga uppdateringen i går och i dag, men med andra ord. Jag har inte haft tid. Det är mycket nu med nationella, och alla dessa prov och läxor som ska fixas innan avstningen, men jag lovar, det kommer bli bättre till helgen!
Idag var laget på Stadshagen och körde hinderbana, (militärhinderbana!) Det var verkligen ingen lek, jag har ont i hela kroppen haha. Och i morgon ska vi köra brottning, och då menar jag riktigt brottning med en brottare, det kommer sluta dåligt säger jag bara :D
Men kul ska det bli!

Nej nu väntar sängen, bästa sättet för kroppen att återhämta sig är genom sömn. Det är just vad jag ska göra. Få lite skönhetssömn haha

natti natti!

Jag är en rosa prick

Oj, det blev ganska många inlägg nu denna eftermidda, men det gör inget! Det är väl kul för er att ha något att läsa, eller har jag fel? :)
Sitter för tillfället och lyssnar på Robbie Williams- Love supreme och målar naglarna samtidigt med mitt nya rosa glittriga nagelack som jag köpte igår. Det är verkligen jättefint och har en speciell färg som jag bara älskar. Nästan alla mina nagelack är rosa, i olika nyanser förståss. Annars har jag vitt, genomskinlig lack, och sen rött för vissa tillsällen. Rött tycker jag nämnligen är vädligt sött men ändå kvinligt att ha på tårna hhih!
Men inte bara att jag har rosa nagelack, så har jag ganska mycke saker i rosa. Som såklart är min favoritfärg. Min söta kamera som jag fick på min komrirmation är rosa, min balklänning är rosa, jag har många andra plagg som är rosa, mitt läppglans är rosa osv...
Jag kommer helt enkelt bli helt rosa när jag blir stor haha!





Special haricare for you

Sen jag började tappa mycke hår har jag varit väldrig försiktig med vad jag gör med det. Förut så fönade jag det varje gång jag hade tvättat det, hade jätte mycke hårspray och rev & slet i det hela tiden. Nu har jag sett vad det har lett till och därför ångrar jag allting. För tillfället är det under "reparation"  som jag kallar det. Och därför ville jag upplysa er om 5 saker som Ni kan göra för att få ett fint, starkt och vackert hår (vilket jag fortfarande strävar mot)
 
1, Ta hand om håret genom att lägga i en hårpackning ca 2 gånger per vecka. Och då ska det inte vara någon billig från Ica eller något liknande. Utan det ska vara en bra hårpackning som är bra just för Dig. Gå därför till Hårfrisören och välj ut någon där, och fråga gärna så det kan hjälpa Dig hitta rätt sort för ditt hår.

2, När du även tvättar håret ska du se till att använda balsam, och verkligen slösa med det! Tvätta inte utan, för då får du bara ett doftande hår men inte ett friskt. Du ska även ta väldigt lite schampo dessutom. Om det är så att schampot är slut före balsamet har du gjort fel. Det ska vara tvärt om!

3, Sen när du väntar på att håret ska bli tort ska du inte borsta/kama det innan det har torkat, det sliter jätte mycket på håret! Sen ska du även inte "ruska" håret i handuken och gnida handuken mot varandra. Sen sliter också!

4, Föna, platta eller lockning är som gift för håret. Det blir snabbt slitet och du måste klippa det oftare eftersom topparna går av på mitten. Men om du däremot verkligen måste föna eller något av de andra altenativen kan du använda dig av silikondroppar på topparna (jag vet det låter weird) som håller i hopp håret och gör det stark hela dagen. Även använda dig av en "snäll" hårspray som inte är lika dålig som de andra vanliga.

5, Många som har långt hår eller kort, eller det spelar ingen roll vilken längde de har. De vill oftast ha det utsläpt istället för uppsatt i en tofs. Det kan slita på håret också genom att du utsätter det för mycket under dagen. Att sätta upp det i en tofs eller ibästa fall fläta håret gör att inget värdefullt hår går av. Knut är den värsta håruppsättningen, så undvik helst från det. Det är också bra att sova med tofs eller fläta på natten också. Då åker inte håret runt överallt heller.

Det var de tips jag kunde komma på för tillfället, jag vet att det finns mycket mer men detta är det viktigaste tycker jag :)


True love

När jag fyllde 16 fick jag ett underbart halsband av min älskade pojkvän.
Det är i både silver och guld och ska föreställa ett stort hjärta med ett litet mini hjärta innuti. Och eftersom jag älskar honom så mycket så har jag det på mig varje dag, vart jag än går. Och det kommer jag göra så länge han finns i mitt hjärta
. Jag älskar dig älskling! <3


Gårdagens köp!

Jag orkade inte lägga in bilderna på det förra inlägget eftersom det blir så mycket, så det får komma med ett eget inlägg!

Enjoy!

Rosaglittrigt Nagelack från Isadora 39.90 (69.90) H&M


krämvita
sommarskor från DinSko 199 :- (299:-)



En söt vit BH från H&M´s bh-shop 129.90 :-


Mom am home!



Skönt att vara hemma igen, har redan hunnit duscha och smörja in benen med den goda bodylotion från DKNY med äppellukt, min favorit! Fick med den när jag fick parfymen i julklapp.
Och nu sitter man här, fräschare än förut och bara slappar helt enkelt. Ska berätta lite om helgen tänkte jag och sen kommer bilder på mina små köp.

Mötte upp Julia, Minna och Emelie på bussen på väg mot stan och sen gick vi runt där, Alla fyra. Jag skulle lämna tillbaka ett par skor som jag hade fått tidigare av mormor och sen byta till ett par nya samt göra lite andra små saker, som exempel köpa nya underkläder hihi.
Minna skulle köpa present till sin syster, Emelie skulle kolla på balklänning och Julia skulle bara hänga med och vara med oss. Det var verkligen supermysigt! Jag brukar vanligtsvis åka in ensam för det är lättare att shoppa i sin egna takt och så, men igår var det härligt med lite sällskap.

Kom hem sen runt sex tiden, så vi hade varit borta ganska länge om vi åkte in vid tolv.
Sen åt jag lite snabbt och sedan gick hem till Johan. Vi gick sedan ut rätt snabbt igen och spenderade kvällen med Emelie, Minna, Julia, Erik T, Emma och Olivia vid Närlundabadet. sen drog hem vid tolv tiden. Därefter väntade en skräckfilm som Johan hade hyrt, usch den var verkligen jätte äcklig! Fast som tur var kunde jag sova sen i alla fall, även om det inte blev fören halv tre hehe.

Mer kommer senare!
pusspuss

Helgen

Hej sunshines
!
Idag är det dock ingen vidare väder, men det gör inget! Jag är skitglad ändå.
Förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte haft tid att skriva något, eller jo igår hade jag en stund vid datan. Men då glömde jag helt bort bloggen. Hemskt va?
Jag satt fastklistrad vid Photoshop som jag har börjat lära mig nu, jippie! Det är superkul när jag kan göra bilden så som jag alltid vela att den ska se ut. Happy face!

Igår va jag, Julia, Minna och Emelie hos minna och myste med godis och musik. Det pratades och hade allmänt trevligt. Vid halt tio tiden drog vi ut för att träffa Ekebyhovspojkarna, dvs älsklings Johan och gänget :)
Vi åkte moppe, pratade och gick långa promenader tillsammans. Mycket trevligt, men vädret var inte på vår sida, utan det började ösregna så alla blev jätte blöta haha!

Sen slutade det med att Julia sov över hos mig i min supermysiga och stora säng hihi. Och nu har vi redan hunnit äta frukost och så. Om en stund ska vi dra in till stan på några ärenden med minna och Emelie igen och sen på kvällen ska jag sova hos Johan :)

Ja det är min lördag det, kommer nog inte uppdatera någe mer i dag, så detta får räcka så länge.
Puss & Kram!

Hemkomst och frustration

Hejsan alla "glada"
Jag är då inte glad, jag är sjuk irriterad! Vill ni veta varför? Det kan ni nog lista ut även om jag inte säger något. Det är bara att titta på min bloggs header...
Asså visst är den sjuk ful?! Den är inte personlig, snygg eller bra på något sätt! En enkel mall från blogg.se bara. Och eftersom jag haft denna blogg i snart 1½ år kände jag att det var dags att fixa den en gång för alla. Men alltid när jag frågar andra om hur de gör får jag samma svar om och om igen.  "använd designadinblogg.se" Men jag fattar inte ett skit på den hemsidan! Så då är det ju inte så enkelt...
De vill också helst att man ska kunna fixa och trixa i photoshop, vilket jag turligt nog har. Men jag fattar ingenting där heller, även om det är på svenska hehe.

Så snäälla hjälp mig att göra denna sjukt fula blogg till ett mästervärk!
Jag behöver enkla tips och förklaringar hur man fixar den :)

puss puss!


Sommarens favoriter

Det blev tydligen ingen Andra Avinyn, avsnittet blev framflyttat en vecka...
Men det gör ingenting! För då kan jag skriva om mina favoritglassar i stället thaha :)

Förra sommaren när jag var i Spanien med handbollslaget så fanns det sjukt många Gb-glassar som vi inte har i Sverige. Men det var inte nya sorter, eller jo en var. Men annars var det bara flera olika smaker av de glassar vi har nu. Vilket var väääldigt goda smaker.
Här är en liten lista på mina bästa glassar;

1, Den nya Magnumglassen som fanns i Spanien för ett år sedan, snacka om att Sverige är seg på att inportera nya glassar XD
För er som ännu inte smakat denna så är den fylld med nötter och kolasås samt ett sjukt gott chocklaftäcke öven den smarriga vaniljglassen.



2,
Den gamla men inte allt för gamla Magnus strawberry glassen med ett täcke av vit chocklad och jordgubbs smak innuti. Perfekt om man inte vill ha den där allt för mätta känslan av chockladsmak så man nästan spyr. Utan denna är också en bra blandning med lite sur jordgubb i också.



3, Den underbara och törstsläckande Calippon. Finns i en ananas också, men jag föredrar i cola smak. Då blir det mer som att man dricker cola och att det är kallt hela tiden eftersom det är en isglass haha.
Denna fanns i spanien också, fast i jordgubb, citron och nån mer. Kommer inte riktigt ihåg, men då tog jag alltid jordgubb, den var bara sååå goood!

Onsdags planer

Hejsvejs!
Har nyss kommit hem från Johan en stund. Han har varit sjuk i dag så jag kom förbi och muntrade upp honom efter skolan, så snäll som jag är haha. Vi pratade, PLUGGADE och tittade på tv. Aa exakt, vi pluggade faktiskt båda två. Jag satt med min No bok och pluggade till mitt prov som jag har i morgon och han skrev några läsloggar i svenskan.

Ikväll blir det bara plugg som gäller, allting sitter redan nu hyvsat bra. Men måste finslipa lite och gå in på mer detaljer.
Sen blir det bara chill som gäller. Men mest plugga förståss!
Nu ska jag se på ett avsnitt av Andra Avinyn på svt.se och sen blir det mer plugg!

tjingeloong!

blondish?

Måste bara fråga er lite snabbt;
Många vet att jag är ganska blond, speciellt när det är sommar eller om jag hjälpt det lite på traven med blondering.
Men just nu så har jag ganska mörk utväxt från vintern och har därför inte färgat på ett tag. Dvs så har jag min naturliga blonda färg.
Ni som känner mig och ser mig rätt ofta, det är er jag frågar främst!
Ska jag färga det blont så allt är jämnblond som jag hade förut och låta det naturliga håret växa ut?

Svar behövs inom kort!
Det är skolbalen jag syftar på ;)

sommarplaner

tjenamors!
Är hemma från tråningen, eller det har jag varit ett tag nu. Riktigt skönt! Har inte tränat på veckor så jag har känt mig lite nere, men efter dagens träning mår jag typ bättre än någonsin! Verkade som att jag behövde träna . Jag fick nyss ett sms om att sommarjobba på Solviksbadet i sommar. Det är då INTE ett badhus utan ett träningscenter som ligger vid stranden i bromma med en minigolfbana och lite annat smått och gott. Självklart ett cafe då också om man känner för en fika :)
Så om jag har tur kan jag jobba där i sommar i ca fyra veckor direkt efter skolan, skulle sitta fint med lite cash när man ska till Polen och kanske Turkiet med flera. Najs najs!

Nej nu börjar klockan bli mycket och ja måste hinna välja kläder till i morgon och även duscha innan mitt älskade pogram Desperate Houswifes börjar.
Så vi hörs i morgon mina änglar!
Sov gott och njut av natten, (och den härliga sovmorgonen) det ska jag göra!


4 månader <3

Fyra månader har gått sen du & jag blev Vi. Jag älskar dig lika mycket nu som jag gjode då, om inte mer. Du är helt underbar, du är den bästa som finns. Du är mitt liv, love of my life, mitt allt.
Inte ett steg utan dig älskling!


Föralltid vi <3
  

Update

Hej alla!
Förlåt för den konstiga och kanske förvirrande inläggen jag skrev för någon dag sedan. Jag försökte skriva om de dagarna jag inte hade bloggat, men som ni ser.. det blev inte så lyckat XD
Så nu säger jag lite kortfattat vad som hänt;
Jag har varit med älsklingen min hela helgen iprincip och sen spenderat mycke tid med pappa och familjen, kändes skönt eftersom jag brukar inte vara hemma så otfa där nuförtiden för jag alltid är ute på ekerö. Men vi hade riktigt mysigt!
Det var sköna cykelturer och promenader i det härliga vädret och även ett besök på min favorit resturang Caliente. Spanskt ni vet! Åh det är så sjukt gott med Calamares! Och för er som inte vet vad det är så är de friterad bläckfisk med en god sås/dressing till. Love it!

Det var helgen det!
Idag har det varit en vanlig skoldag som alltid, det var också volleyboll tunering för några i skolan som man var och tittade på. Emma, Jojjo, Julia var med där och några till. Och roligt nog gick de vidare till final! Grattis tjejor!
Sen fick jag sluta lite tidigare eftersom jag skulle till doktorn på en undersökning. Som gick bra i alla fall, nej inge mer med det!
Idag har jag också pluggat till mitt NO prov som väntar på torsdag. Och så smart som jag är började jag träna idag. Men överaskande nog så kunde jag med än 3/4 delar av instuderingfrågorna samt alla studieuppgifter. Så det var inte så svårt i alla fall! Men jag behöver fortfarande öva minst en till tre gånger per dag har jag nu bestämmt.

Nu känns det som att detta inlägg börjar bli liiite långt, dags att avrunda!
Ha en toppenkväll!
puss


Fredag

Åh vilker härlig sovmorgon man fick!
Den satt fint nu när man var vaken till nästan tre på natten. Men nu är det dags att jobba sig upp. Eftersom Lovisa inte är hemma här utan hos mormor med mamma så är det bara jag, pappa och Eva hemma. Vi valde att ta en lång cykeltur mot vällingby och sen ta en långpromenad i en skog inte långt från där. Där stötte vi på en massa äckliga ormar som slingrade sig i gräset så jag och eva skrek till vid varje litet ljud nästan haha.
På eftermiddan sen åkte jag ut till ekerö och mötte upp johan. Vi åkte sedan mot stan och såg den nya Wolverine filmen som hade premiär. Den var verkligen ruskigt bra! Helt klart värt att se, även några roliga scener också.
Sen runt nio tiden var vi hemma och åt midda med alla och även Peter och Zoey som är några vänner till oss tittade förbi. Och det slutade med att johan sov över och sånt mysigt.


Valborg!*

Skoldagen började med att vi hade Spexfoto, och vårat tema var då Sagotema som jags a i ett tidigare inlägg. Men det var inte så många som höll till det, kan förstå dom. Det var inte så lätt att hitta kläder må jag säga. Även om det var JAG som komm på temat...
Sen fortsatte allting som vanligt, lite dåligt eftersom det var valborg och allt. Många andra skolor fick sluta tidigare men inte vi nä.
Sen efter skolan drog jag hem till shophie och chilla ett tag med henne. Vi kollade film, åt en underbart god midda och sen spelade några X omgångar Fia Med Knuff. Hon vann...
Efter det drog vi till en minibrasa och fick tända på den, men då sprang det ut en massa möss från alla grenar och buskar. stackarna! De hade säkert sitt bo där eller ungar som brann inne. Hade faktiskt lite skuldkänslor där ...

Sen drog vi till den riktiga brasan i Ekebyhov, men den var nästan nerbrunnen när vi kom dit. Där mötte vi alla tjejerna och även älskling och hans kompisar. Vi alla tog en långpromenad till Södran och satt där och grilla.
Vi halv tolv började jag, johan, Julia och erik gå hemmåt och sen mötte jag pappa runt halv två för han hade varit föräldravandrare.

Det var min dag det...

bråttom

hej!
hinner inte skriva något långt för nu ska jag ut med familje på en cykeltur i detta härliga väder.
återkommer senare med allt som hänt, jag lovar!
pussar

RSS 2.0