Amazing




Ny vecka!

Puh! Äntligen är det en ny vecka med nya "bra" saker att se fram emot. Tycker att dessa veckor hittils har vart ganska dåliga om jag ska vara ärlig. Så nu vill man ha lite förändring i livet och något att se fram emot, jippie! Helgen som vart har jag bara jobbat, jobbat och jobbat. Sjukt jobbigt med trippelpass sena kvällar och tidiga mornar men eftersom jag var ledig i går så kändes det helt okej. Kommer dessutom känna mig ganska nöjd i slutet av månaden när pengarna rullar in på kontot, då kommer allt vara värt besväret! Låt oss hoppas.

Ett litet schema för att summa upp min fantastiska vecka:
Måndag: - LEDIG (plugga matte)
Tisdag: - Skol-DM, skola och plugga matte.
Onsdag: sovmorgon, skola, plugga matte och sedan middag med fina Twiniis <3
Torsdag: Skola, Matteprov....
Fredag: Skola, jobb
Lördag: Jobb, utgång
Söndag: Mysa och träffa Hanna & Sophie


cote:

Genom att stänga en dörr, öppnar du samtidigt två nya


Handboll i tankarna

Sedan handbollen försvann ur mitt liv har allting varit lite upp och ner, jag saknar rutiner och fasta träningstider men samtidigt inte. Förut trodde jag att det var själva handbollen jag var trött på och att jag alltid var skadad. Till viss del kanske, men de senaste två veckorna har jag insett att det är inte handbollen det var fel på. Det var laget. Jag trivdes inte längre i SKÅ. Ja frös ut tack vare att mina närmsta lagkamrater slutade och ja lyckades inte hitta tillbaka till de övriga, som jag endå tränat med tre gånger i veckan sedan fyra år tillbaka.

Men nu har mina ögon öppnats på nytt för handbollen - Hos AIK!
Förtillfället har jag tränat att spela med dom i två veckor, och det blir bättre och känns bättre för varje träning som går! Självklart är min kondis på skala noll men det går snabbt att jobba upp igen. Jag känner ett sådant lyckorus att jag fått tillbaka glöden igen! Nu återstår bara ett problem, - mina knän. De har börjat ömma lite vilket är illa men det är nog för att jag inte tränat ALLS på nästan två månader. Så de är nog ovana. Får se till att ta hand om dom ordentligt om jag vill att de ska hålla denna gång. Sedan är mitt gymkort på G dessutom så jag behöver aldrig känna mig träningsfri skönt nog.

AIK- ni är just vad jag behövde!


Livet går vidare, med eller utan dig

Det känns som att saker och ting börjar falla på plats för tillfället. Har en del som fortfarande ligger olöst, ogjort och som behövs ändras på för att livet ska anses vara "bra" men det känns som att man ligger på god väg! Förra veckan var en riktig hatvecka. Det kanske berodde på fredag den 13onde, en massa bråk, tårar och strul som man fick ta itu med. Men vet ni vad. Livet går vidare!

Jag har dessutom börjat ta tag i mitt liv en aning, inte leva livet och hoppas att allt går bra i slutändan fast det inte gör det. I vissa fall kanske, men mestadels inte. Nu börjar skolan tas mer på allvar, jag ska komma igång med idrottandet och därför kanske ansluta mig till AIKs handbollslag. Börja ta tag i mitt gymkort, jobba på som vanligt och bli en allmänt sansad tjej. Utgångar kommer nog vara desamma för att man finner en sådan ro och livsgjädje i att gå ut och dansa. Så det tänker jag inte ta bort för fem öre.
Sedan mitt nyårslöfte att bli mer social och ta hand om mina vänner börjar uppfyllas så det gäller att jag håller på det nu och inte sackar tillbaka.
Dags att torka bort de sista tårarna och se frammåt, detta kommer bli ett fantastiskt år! trots motgångar kommer i alla fall livet gå vidare, med eller utan mig.


Såhär gör vi åt tråkigheter och den dåliga delen av det förgångna. Lipar åt allt!

Tro, hopp och kärlek


Tack och hej för tiden vi fick, nu går vi vidare!






Ännu ett slut på ett fantastiskt lov

Då sitter man här. Sista dagen på lovet. I morgon är det tillbaka till verkligheten och all jädrans plugg och ståhej. Fan säger jag bara. Fan. Som man känner efter alla lov. Typ.
Två och en halv veckas lov har minsan suttit fint, men känner jag mig nöjd och återhämtad? Knappast! Första veckan var helt okej om man ska jämföra med denna vecka! Händelserik och fantastisk på sina håll och kanter, det har jag en speciell person att tacka <3
Annars har det vart ett lov med vänner, fester, shopping, mys, jobb och lite vila haha. Men ska inte klaga, man har levt livet med rätta ord :)
Sista jullovet, nu är det bara att tagga upp inför sista terminen av trean och stå ut in i det sista.
Då kör vi så det ryker!

Jobb!

Dags för årets första jobb-pass. Inget att skojja om dessutom när man var tvungen att gå upp kvart över sju när man vanligtvis är van vid att stiga upp runt 12 snåret. Nej det var brutalt, speciellt när det fortfarande var kolsvart ute. Usch avskyr vintern och dessa mörka tider.
Jobbet som började 8, gick mot all förmodan bra och turligt nog flög tiden på efter frukostpausen. Fick sluta tio i tre som var helt okej att börja med. I morgon lär det bli ett liknande pass skulle ja tro, och då är jag förhoppningsvis lite mer back on track efter att jobbat endå tre år på detta lager.

Just nu är ja rätt trött och seg, inte så konstigt kanske. Så jag tänkte göra mig en god kopp varm chocklad, sätta mig vid brasan och kanske snoza eller en lätt eftermiddagslur sedan försöka jobba med religionen som ska vara klar till på måndag. Vi får se hur mycket av det jag sa som kommer bli gjort, de tre första sakerna kommer definitivt. Men är tveksam på det sistnämnda...


Jag saknar dig mindre och mindre


Jag saknar dig mindre och mindre,
Det kommer annat emellan och det är bra,
Jag saknar dig mindre och mindre


Alanya i sommar

Förra sommaren åke jag och min bästavän Hanna ner till Turkiet och kära Alanya för en veckas helgalen semester och avkoppling. Det var aktiviteter och energi redan från våra första steg i landet till vi satt på flyget hem.
Detta år bestämde vi oss för att köra en tratidionell repris, med bättre eftertanke denna gång förhoppningsvis. Vissa saker blev det helt för mycket av och andra saker uteblev. Därför blir det en TVÅ VECKORS semester där nere tillsammans med två fina flickor till, nämligen Julia och Sophie. Det kommer skrattas, dansas, solas, badas, fotas, skrikas och drickas haha. Därmed en resa med ett klokare huvud, bättre lokalsinne, igenkännande av dåliga och bra saker. Helt enkelt en erfarenhet rikare från förra året.
Det kommer blir AWESOME.
Har börjat kolla runt på olika hotell redan då det är dags att boka snarast. Detta hotell var med på en av våra intresserade listor förra året. Därför vore det kul om man kunde dra dit denna gång! Fin utsikt, härlig pool, bra o fräsh lägenhet, rimligt pris samt härlig miljö.
Kanske vore något?


Tatueringar

Som sagt var jag sugen på en tatuering, eller flera rättare sagt. Men jag är ingen som vill ha stora saker på armar, ben, rygg, axlar och så. Nej små o diskreta helst. Exempelvis i nacken, handleden, fotlänk, revbenen, bakom örat ovs. Här är lite inspiration på typer av tatueringar och på ställen, inte exakt på det sättet som bilderna visar då man vill ha sitt egna lilla budskap eller tecken, personliga saker. Men liknande...

  
  


Bilderna tagna från google.

Nyårslöften

Alla dessa löften hit och dit.. som man blir tokig på folk! Speciellt när det är löften man glömmer bort eller ger upp inom någon månad. Därför har ja gjort en liten lista på rimliga saker och som faktiskt ja tänker göra. Om allting händer iår spelar ingen roll. Men några saker ska uppfyllas i alla fall!

1. Ta körkortet - nu jävlar ska det tas!
2. Ta studenten med nöjda betyg - jag tänker inte vara besviken på migsjälv senare i framtiden.
3. Skaffa ett heltidsjobb jag ska vilja gå till varje dag - jobb är viktigt och att tjäna pengar, men det är minst lika viktigt att trivas på sin arbetsplats. Jag ska hitta mitt perfekta jobb som ger glädje o gärna fortsatta möjligheter. (jag tänker realistiskt förstås, tänker inte starta karriär på ica för fan liksom)
4. Göra en tatuering & piercing - Nu har jag tråmat efter detta i något år, o jag skiter i vad alla tycker om att alla har en eller likande. Jag vill ha en och ska skaffa, punkt slut.
5. Bli ägare till en Mac-dator (+ ipad) - dessa fina, användbara, tåliga och brapresterande datorer skulle uppfylla min vardag till max, varje dag.
6. Resa minst två resor detta år - resor med vänner, kanske en aupair resa? Det återstår att se! Två resor är som helt bestämde nu, men fler vill man förstås!
7. Hoppa fallskärm/bungyjump - älskar att vara rädd för höga höjder, när jag krossat denna räddsla är jag ostoppbar!
8. Bli hälsosammare och träna regelbundet, med något jag klarar av och tycker är roligt HELA TIDEN - handbollen är ett avslutat kapitel i mitt liv. Nu är det dags at hitta en ny favoritaktivitet. Gymkort är ett måste!
9. Bli en bättre vän - Tycker att jag lagt många vänner åt sidan pga. att mitt jobbande, festande, lathet har tagit över. Skärpning på det nu Bea. För din egen skull.
10. Testa allt man vill ska testas - Lite förvirrande mål kanske, men det kan vara med vad som helst! Vill jag testa på att träna tennis, då ska jag göra det. Tror jag att bartenderkursen är något för mig? Då ska jag testa det! Man måste våga testa saker i sitt liv. Hur ska man annars veta om man tycker om det eller ej? Det är ett sätt att lära känna sigsjälv bättre dessutom.

2012

Gott nytt år på er läsare!
Har haft en riktigt bra start på detta år, eller va det känns som i alla fall. Kanske varit överdrivet lat gällande många saker som att plugga eller göra ett litet jävla inlägg här på bloggen. Men men lov är fan lov :)
Att göra sådan där "sum-ups" som många gör på sina bloggar kanske vore något här? Vad som faktiskt hänt under 2011 som var ett fantastiskt upplevelserikt år. Men då är såklart frågan om ja någonsin gör det med tanke på min lathet.. ha inga höga förväntningar!

I övrigt var jul och nyår fina högtider som firades med familj och vänner, god mat och en massa.. massa shopping! Känner mig uppäten av alla påsar med kläder man köpt till sigjsälv. Ingen mer shopping för mig på ett tag. Kommer ja hålla det? Nja...

Lite bilder från nyår i alla fall är det minsta ja borde lägga upp i detta inlägg :)

 



RSS 2.0