Komer due fron norge?

Hela fredagen ägnade jag och Elena mot att vandra runt på drottninggatan inne i stan och leta efter ett par svarta leggings, eller snarare Elena. Jag, som skrivit en LISTA på vad som MÅSTE köpas köpte såklart inget av det haha. Utan det blev ett par gråa jeans, en svart klänning och en underbart mysig kofta. Haha när jag egentligen skulle köpt trosor, leggings, chinos, baslinnen och så vidare.
Drog sedan till Kungshallen för lite middag och stannade där från 6 till 8, så vi bara satt och snackade i två timmar samtidigt som det fanns sjukt mycket folk som letade förtvivlat efter platser, haha gud vad taskiga vi var :)

Sen åkte jag med Elena hem till henne, vi snackade och myste resten av kvällen sen slutade det med att jag sov över. Men det var ingen lång sovmorgon det fick bli. Båda hade nämnligen match under eftermiddagen så jag började åka hemmåt redan vid 11 tiden.

Elena och jag har även börjat med något knasigt som att prata norska hela tiden, och när vi väl börjat så kan man inte sluta. Så när man sedan ska prata som vanligt med andra eller så haha så går det inte, man har glömt hur det utalas? Knäppt!

Haha söta EL-ena :) <3



Ny dag. nytt hopp

Godmorgon!
Har för tillfället just käkat lite frulle och väntar på att bussen ska anlända till Bromma där Julia och Jesper ska sitta. Blir Handbolls träning som första lektion och sedan svenska innan dagen är slut. Åh tisdagar är det bästa som finns! Sovmorgon och tidig eftermiddag, tvärt emot måndagarna ...usch!

När jag kommer hem blir det förmodligen städa mitt rum och kanske plugga lite innan det bär av mot träningen som börjar vid 6tiden. Känner mig faktiskt på topp i dag, har fortfarande lite ont sedan jag fick upp knät i skrevet men det är ingen fara.

Antar att vi hörs senare kanske ;)
trevlig dag!

måste slå in det i huvudet

"Jag älskar dig med hela mitt hjärta, men jag älskar mig själv mera"


hej jag älskar måndagar

Noot...
Usch varför la man till måndagen i veckan? Helt klart den sämsta dagen. Tidig morgon, sen eftermiddag.. ja det säger det mesta. Tråkig, Dålig, Sämst är orden.
Men det fanns något bra med dagen i alla fall, vilket var inga läxor. Eller jo det finns läxor i veckan men ingen till i morgon och innebär jag kan göra vad jag ville i dag. Det är jättestort! Jag har alltid fullt upp på vardagarna och använder den lediga tiden till att plugga, men i dag fanns det inget att plugga till så jag passade på att ta det lugnt och njuta lite. Följde med pappa ut och sprang en timme idenna kyla, det var mycket skönare än vad man trodde. Det blev 6.5 km, och jag var aldrig riktigt trött att jag behövde vila och samla andan. Jag är inponerad!! 

Proud or what?

besöksrekord!

Hejsan alla nya människor där ute!
Hoppas att ni ska gilla min blogg :)


detta händer inte varje dag

Match i dag, var inte så taggad pricis med tanke på dagens händelse, men tog mig igenom matchen med en tanke om att omvandla sorg till ilska. Haha, som jag tände till! Var rå-taggad från första minuten, även om minuten innan hade varit ett sammanbrott för alla föräldrar (pinsamt)
Men jag verkligen gav allt och vek mig inte det minsta, fick spela på ovana positioner men var nära på att göra ett mål, om det inte vore för övertrampet dock...
Fick sedan ett knä i skrevet när det var fem minuter kvar, som jag böla höhö... men jag ville stanna kvar på planen och kriga för laget istället för att sitta vid sidan och vara frustrerad. Dock slutade det 20-23, men jag var stolt över migsjälv och självklart stolt över laget!
Härlig match tjejer!

the end

Du vakade över mitt hjärta i 12 månader och 19 dagar,
Tack för våran fina tid tillsammans <3



skrattattack

Äntligen helg!
Har längtat som en tok hela vecka, har varit så sjukt mycket nu i skolan de senaste två veckorna. Hade dels ett prov i går som man pluggade varje dag till, svårt som attan..

Men nu är det helg och då kan man äntligen slappna av lite och ta hand om sig själv, jag har inte kunat göra det på jätte länge nu. Jag har knappt sminkat mig iveckan, för jag har helt enkelt inte hunnit.. Då förstår ni nog att det har varit ganska stressigt, sen blir det inte bättre när man får värsta finn-explotionen i ansiktet...

Igår var jag med Elena, en ny sköning jag lärt känna på skolan som kommer från stemhammra dessutom, riktigt asskön tjej! Man får sig alltid ett gott skratt. Och sen kom Tillan (en från laget) förbi och vi snackade om allt möjligt roligt under kvällen. Jag ville verkligen inte åka hem, men om man skulle upp i dag klockan halv 8 för att jobba så är man tvungen. Man vill ju ha stålarna liksom hehe ;)

Så idag har jag jobbat och slitit ut mig somn fan, men värt var det allt. Sophie sötingen ska ringa mig när hon jobbat klart så skulle vi hitta på något. Hoppas det blir snart det!!!

This i my homie! Elena Fuglenes
Man kan bara inte säga nej till denna sötingen!

 


saker som bara inte får hända

Jag känner mig så dum, korkad, glömsk, dum i huvudet och slarvig! Hur fan kunde jag missa att det var i en annan hall och inte kolla ordentligt med någon från laget eller kollat en extra gång på hemsidan, det är så sjukt pinsamt! Jag känner mig så totallt .....jag hittar inga ord på vad jag är för något. Fan vad klantigt gjort!!!!!!

så sjutkt bra!



Detta kommer bli min nya drog-låt


Match

Alida, jag säger bara det här...
Du ska få SPÖÖ!!!!

Önska oss lycka till så vi får in säsongens andra seger!

Jag är spärrad

Nacken är helt låst! Jag har haft ont sedan matchen i går kväll och sedan blev det ännu värre när jag kom hem, jag kunde inte röra på mig utan att det drog åt i hela nacken, axlarna och ryggen och tyvär så sitter det kvar ännu i dag, hoppas det blir bättre till i morgon då nästa match mot Bollstanäs är. Vilken är något jag har väntat på länge för då ska vi spela mot en av mina klasskompisar haha. Hon ska få spööö! :D

första matchen på säsongen

Och den vinner vi!
Det har helt sjukt härligt att vi tar hem den första segern för säsongen mot ett lag som vi dessutom förlorade mot förra gången. Jag vet dock inte om jag själv var till någon vidare hjälp, gjorde bort mig ganska mycket och släppte in några mål från min kant. Vilket jag såklart inte är stolt över! Nae, den matchen var inte min om man säger så. Men jag är sjukt glad för lagets skull :)


I feel good

Såhär kan jag känna mig ibland, lite crazy liksom :)


coolish


Tjejen har ju en ganska grym låt, men jag vet inte vad jag ska tycka om kläderna....HOST


Schema V.2

Måndag: Skola, plugg, sova
Tisdag: Skola, träning
Onsdag: Skola (prov), Johan
Torsdag: Skola, match
Fredag: skola (uppsats), plugga, sova
Lördag: match
Söndag: Jobba

Lägg sedan till att vi (jag) har 6 läxor där ett prov och en uppsats ingår.
Det är inte MJUKstart på vårterminen direkt...
Bajs, jag är reda trött på skolan innan den ens kommit igång.

Jag är ett riktigt fan

Man kan bara inte få nog av denna helt underbart roliga serie! Jag älskar att se allt skvaller och knäppa saker de gör där på ön, filmade dessutom. Haha om man ser ett avsnitt på internet så måste man bara se ett till. Det går inte att leva utan. Tyvär har jag sett klart på alla som varit för säsongen av 2009, men var hittar man de nya någonstans? Jag blir galen om jag inte hittar det så snälla hjälp mig!



Snabba stålar

Att tjäna pengar känns riktigt najs må jag säga!
Jag har nu kommit in på min andra arbetsdag och än så länge så känns allting toppen. Jag får väldigt bra betalt för ett ganska lugnt och inte så påfrestande jobb, och varje gång jag går hem så tänker jag hela tiden " idag har jag tjänat ihop ca 600 kronor" För mig är det hemskt mycket pengar! Och det känns så skönt att inte behöva be om pengar och även snåla så mycket. För nu kommer jag ha råd att äntligen köpa lite dyrare kläder som jag velat ha. Självklart kommer jag köpa de vanliga kläderna i de äffärer jag brukar gå i, men nu börjar man titta i de andra affärerna som man vanligtvis inte brukar gå in i för man vet att det kostar skjortan för bara en sak.
Jag har kollat runt lite på internet efter något från Odd Molly, de har så otroligt fina kläder! Men ruskigt dyra. En liten blus kanske kostar runt 1500 kronor. Så inte värt det tycker jag.
Men denna modell på jackor har jag sett några gå runt med lite då och då, och jag måste säga att jag blev helt förälskad! Denna i färgen vit, blå eller grön vore helt perfekt! Så nu är det bara att sprar ihop pengar, för den går på ca 2000 kronor om inte mer på vissa ställen.

Jag är kär!



Avatar X2

Haha nu har jag sett den UNDEBARA filmen igen på bio, denna gång med Johan på våran 1års dag som var i går. 5/1 -10. Vi började med att åka och hämta biljettena och sedan ta oss til något ställe och äta lite mat, vilket fick bli Taco Bar, lika gott varje gång! Sen gickk vi runt på söder och kollade och sedan tog ännu en fika innan filmen började. Johan som inte trodde filmen skulle vara så bra tyckte till sin förvåning att den var jättebra! Kul för honom, men han är inte lika besatt som jag. Jag verkligen älskar filmen så mycket att jag ville titta en gång till på bio, haha det säger man inte nej till. Jag hoppas även att det kommer en tvåa på det hela, men det vet man aldrig, filmen slutar på ett sätt så det verkar som att det inte kan komma en tvåa, Tråkigt nog haha :)

En låt från filmen som Leona Lewis sjunger - I see you


under våren 2010 händer detta..

 

Eftersom det inte blev något av detta så har jag hela 2010 på mig att ta mig tid för att börja önvningsköra. Eller rättare sagt, det är mina föräldrar som är sega på att anmäla oss till den där kursen som är på tre timmar typ. Men gud att man verkligen orkar med sådant. Jag vill börja nu!!


V.9 åker familjen upp till Loftsdalen och tillbringar en vecka med bara skidor/snowboard och en massa mys framför brasan med varm chockolad. Gud vad jag längtar bort från skolan redan nu, innan den ens börjat haha!




Jag kommer som sagt fortsätta spela i mitt underbara lag, en cupp väntar i april som jag är riktigt sugen på att få vara me på och så hoppas jag såklart att jag kommer förbättra mig något inom sporten så jag blir ännu bättre! Men vem gör inte det liksom?


En resa till Kina, ja det är vad jag är ganska inställd på just nu i alla fall. Den kommer förmodligen ske under mars någongång om man hittar bra flygbiljetter. Gud vad jag är taggad, det vore skithäftigt att åka dit! Jag har redan fått lite pengar undanlagda från pappa som jag fick i julklapp som jag får lägga på vilken resa jag vill. Och då blir det ju självklart Kina!

'


Min först arbetsdag var i går och jag ser fram emot att få jobba den närmsta tiden, visst att det är jobbigt att gå upp som en vanlig skoldag på helgerna men det är det värt. Det är ganska soft att gå runt och plocka blommor så då hinnner man vakna till liv ordentligt i sin egen takt :)



Jag får såklart inte glömma min födelsedag som är i mars. Tänk att man blir hela 17 år redan, jag tyckte det var ganska overklig när jag fyllde 16 och nu har det redan gått ett år på så kort tid. Det är ashäftigt! Jag har redan börjat planera lite på hur min 17 års dag ska hyllas. Kanske blir det fest? Det är jag grymt sugen på! Jag har inte haft det på hela 4 år så nu är det fan dags!


3 januari

Hej folket!
Hoppas att ni mår bra i alla fall, ja mår toppen, förutom att jag har några blåmärken här och där öve kroppen. Hade min första handbollsträning i dag efter lovet, kändes som en evighet man tränade tack vare min opererade tå. Men nu är allt som det ska igen och jag ser fram emot en ny säsong med mycket spel och framgång.
Träningen i dag var ca 4 timmar lång och bestod av lekar och hanbollsövningar, samt en tunering på 3X 20 minuter, mycket tufft men det klarade jag galant i alla fall. Fick spela på alla möjliga platser som det gick ganska hyvsat bra på. Lite kul med variation.

Ikväll blir det en tidig nattläggning för i morgon börjar jag jobba för första gången sedan i sommras, jag är sjukt taggad och har sett fram emot att tjäna lite extra stålar igen varje månad. Så i morgon vid 8 tiden ska jag vara på plats, först i morgon blir det bara intrudoktion med en massa papper och genomgång av allting, sedan på tidag börjar jag min första riktiga Arbets-dag på Alveräcks. Så då jobbar jag från 8-11.45 och sedan resten kommer på helgerna.

Ja det var min dag, vet ej om jag kommet blogga så värst mycket den närmsta tiden. Skolan börjar igen den 7:e och sendan ska jag jobba i helgen och lite annat. Vet ej om jag kommer ens sitta vid datorn förutom att kolla mejlen och snabb facebook-look.

Ni får ha det så bra framöver, så hörs vi när vi hörs!

RSS 2.0