fredagsmys

Ikväll bär det hem åt Sophie för att laga en god mat och ha lite trevligt med mina favotjejer, vet ej om jag sover över. Imorgon blir det också mysigt för då ska jag hem till Johan och ha julpyssel med hans släkt, låter väldigt intressant och roligt så det ser jag fram emot jätte mycket!
Antar att vi hörs under hekgen någon gång!
Ha en fortsatt trevlig Fredag :)


tänker, lyssnar, njuter


på top...not!

Aj aj min hals! Det gör så sjukt ont hela tiden, och jag vet inte hur jag ska få bort det? Har ni några bra förslag på vad man kan göra? Jag har gjort honungsvatten, men det hjälpte inte ett skit! Jag vet inte var jag ska ta mig till! Det gör ont varje gång jag sväljer, gäspar och en massa annat.. men det vägrar gå bort. Fan jag vill inte mer :(

Btw, så är detta en sjukt bra låt! Tittar på Glee för tillfället och då dök denna låt upp och fastnade på min hjärna. Tänkte att ni skulle få chansen att få lyssna på den med för er som inte såg programet :)


onsdag

Hej igen!
Hade så sjukt tråkigt i går, samt att jag var grymt irriterad på att jag var sjuk så då som ni ser, blev det inga fler inlägg.
Älsklingen tittade förbi efter tio tiden när han hade slutat, höll mig sällskap ett bra tag och muntrade upp mig. Men sen gick han runt 3 tiden. Visste ni att han har börjat på kickboxing? Jag är så stolt! Han spelade Rygby förut, men slutade förra våren pga av något jag inte kommer ihåg. Så jag är så glad att han äntligen har börjat träna och sysselsätta sig med något och inte bara jag som gör det. Och det bästa är att han tränar samma dagar som mig, kan det bli bättre?

Idag är Ozzy hemma hos oss, (min hund för er som inte vet) han kom med mamma i morse när hon skulle till jobbet. Så idag har han fått hålla mig sällskap, vilket har varit mysigt det med! Vi tog en promenad för en stund sedan och nu ligger han och sover bredvid mig. Så sött!

Älsklingen är på väg hit nu, vet ej vad vi ska göra men skönt att han orkar komma förbi igen en stund som han gjort de senaste två dagarna. Thank god for my lovely boyfriend!
Så det kanske blir lite uppdatering senare om jag har lust. Ska plugga lite idag med så man får se hur mycket man vill sitta vid datorn.

bye bye sålänge!

Leona Lewis




bad day

Hej folket!
Det visade sig att denna dag inte slutade som jag hade tänkt mig, blev helt plötsligt sjuk och hade jätte ont i halsen, förskyld och jag tror att jag hade feber i morse. Ajdå..
Verkligen dålig tajming, jag som har prov i morgon och träning som är viktig att gå på.. Det känns verkligen hur besviken man är..

Hörs kanske senare...

måndag

Tråkigt men samtidigt inte att denna dag är slut. Det värsta av allt tog slut efter första lektionen klockan 8. Då hade jag muntligt prov i spanska. Gick väl inte sådär jätte bra, kunde verkligen gjort mycket bättre! Men å andra sidan så kommer jag visa mig stark på skriftliga provet på onsdag så jag får hoppas att det gör någon skillnad i stället.
Efter lunchen åkte skolans handbollstjejer på DM i Nacka Bollhall, vi mötte först Skuru, vi spelade ganska bra mot dem och det slutade något med 10-17 till dom såklart. Sen spelade vi mot Atletica och då vann vi med 21-5. Ganska stor skillnad men vi var nöjda med båda matcherna. Åkte sedan hem trött som fan och sen kom älsklingen på middag och vi titade på film tillsammans, och nu åkte han för en halvtimme sedan. Känns så sjukt tomt utan honom, hoppas att vi kan vara med varandra föralltid!

Imorgon väntar en SKÖN dag, bara hndboll och svenska på schemat så det blir soft. Sen så börjar jag inte fören 10 så det blir lite sovmorgon där med.
Nej nu är jag jätte trött. Ska väl hoppa i säng nu.
Godnatt :)

löfte

Nu har jag äntligen bestämmt mig, jag ska ha ett godisöfte som gäller till jul från och med i dag, den 23 november. Jag hoppas verkligen att jag klarar av att hålla mig borta från allt godis, chisp, läsk, och vad annat gott som finns där ute. Japp, det ska bli en riktig utmaning minsan! Men det är bara skoj att testa sig själv hur mycket man klarar. Detta kommer inte vara som när man var liten, då sprack det ju efter en vecka eller något. Men nu ska jag hålla i mig!
Lovisa hade ett löfte som skulle hålla i 4 månader, då skulle hon få 4000:- av pappa. Men det sprack efter en månad när mamma hade bakat lussebullar så då fårhon inte en enda krona haha :)

Jag ska banemej bita mig i skinnet för att hålla mig borta från godiskiosken på skolan. INGET MER GODIS!

Dagens låt



Rihanna - Russian Roulette


söndag

Äsch, vad jobbigt allting blir. Känner sådan press att skriva något här på bloggen när jag egenligen ska göra annat så man mår inte så bra över det.
Var som sagt på nattpremiär i torsdags kväll/natt. Var mycket trevligt att träffa Alexandra igen och ännu trevligare när man fick se filmen New Moon samtidigt. Den var inte som jag hade förväntat mig, men bra var den defenitivt! 
Ilördags var det match mot hammarby. Gick väl sådär, vi kunde ha slagit dom om vi hade spelat bättre, men jag var nöjd med att göra FÖRSTA målet och sedan ett till lite senare. Happy face!
Sen dag har det inte hänt så mycket, sov hos Johan i gårkväll och det var såklart jätte mysigt! Åkte sedan in till kungens kurva för att måhandla lite, hittade en massa saker man ville ha, men måste spara pengarna inför julen tyvär.

lägger upp mitt schema för denna vecka, vet ej om jag hinner blogga så mycket men vi hörs när vi hörs :)

Måndag,
8.00-10.30 - skola, prov!
11.00-? - skol-DM

Tisdag
10.00-14.00 - skola
18.00-20.00 - träning

Onsdag
10.00-15.20 - skola, prov!

Torsdag
08.00-15.40 -skola
19.00-20-00 - träning

Fredag
09.30 -15.10 - skola

sen match på helgen, vet ej om det är lördag eller söndag.


match

Godmorgon!
Har haft en otroligt rolig kväll med mycket skratt och bus, men det kan jag återkomma mer om i morgon :)
Idag är det match hörreni! Ska vara i Liljeholmshallen och möta jag-vet-inte-vilket-lag. Men det ska bli spännande. Tänker verkligen försöka ta för mig i dag och våga så mycket som möjligt, har tränat på en del saker i skolan i veckan som jag hoppas ger resultat.

Hur som, matchen är halv 5. Sen bär det av hem för en snabb dusch och sen därefter blir det hem till älsklingen. Har knappt varit något med honom i veckan så jag längtar verkligen :)

nog för i dag!
puss

helg

Åh så skönt med helg!
Ska sova ut ordentligt och bara ta det lungt haha, men inte i kväll. Nej nu är det tjejmys som gäller med en massa skratt och bus. Vet ej hur länge jag kommer vara vaken med tanke på att jag kom hem 3 i natt från premiären. Jag låvar att jag ska berätta om den med när jag har tid, förmodligen på söndag.
Vi hörs när vi hörs! :)

dagen har kommit!

Jag kan knappt tro det..
Den 20onde Noveber är faktiskt här, på riktigt och inte bara i mina drömmar..
Ni förstår nog säkert vad jag syftar på..

New Moon!

Just nu håller jag på att spricka av förväntan och spännig, jag har längtat efter att få se filmen i snart ett havår, nästan ända sen jag fick veta att filmen skulle ges ut. Och som tur är har jag min kära vän Alexandra som hade fixat två biljetter till nattpreiären i morgon i täby centrum. Ska bli så sjuukt spännande! 
Det är förmodligen förbokat på varje salong i flera dagar framöver så de som inte har köpt någon biljett, aja synd för er! 
Så i morgon vid 9 tiden börjar filmen, det startar med att först kommer ettan, alltså Twilight, och sen efter den kommer tvåan, New Moon. Så det kommer typ bli 4 timmars film för min del vilket betyder sen natt. Haha jag och en annan tjej i min klass kommer ligga och snarka hela dagen på fredan av trötthet. Stackars henne som börjar nästan två timmar innan mig. För jag har sovmorgon ! 
Kommer inte uppdatera mer i kväll eller i morgn, plugg väntar.
Så njut av känslan att jag äntligen får se filmen New Moon!!!!!!! 









en föredetta drog

För kanske ett år sedan så lyssnade jag jämt på dessa låtar, jag skojjar inte. Det var varje dag, minst 5 gånger om dagen som låtarna sattes på. Tillslut fick alla i familjen psykbryt och jag fick inte längre lyssna på dem längre. Men nu tänkte jag återuppliva minnena lite genom att dela med dem med er.
Hoppas ni gillar dom!






saker som bara inte får hända..

Conviq fuckar ur totalt! Bajs vad sur jag blev! Det började för ca 2 timmar sedan och nu har jag ingen teckning och kan inte skicka mess eller ringa, nej usch vad jobbigt! Jag får alltid panik när sådant här händer. Snälla kan den inte bara funka nu :(


syster

Jag har världen sötaste lilla syster, även om vi inte kommer överens så ofta som man önskade. Men när  du var så här liten så log man varje gång man fick se dig :)


Tisdag

Hej folket!
Har inte något roligt eller intressant att berätta i dag, eller jo. Bastun i våran idrottshall började brinna i dag, mitt under träningen! Så de tjejer som hade haft idrott innan oss sprang ut med bara handuk på sig och skrek att det brann i bastun och alla bara WAATH!?
Sen kom vaktmästaren (typ?) med en brannsläckare men tappade den just innan han skulle springa in i omklädningsrummet och då började alla i vår handboll att småfnittra haha. Det såg faktiskt ganska roligt ut!

Men sen blev allt under kontroll efter ett tag, men vi var tvugna att ignorera allting och fortsätta träna ändå, och då tänkte de flesta " haha de brinner bara i bastun, vi måste fortsätta träna även om det kan kosta oss livet här i dag. Aja livet är hårt." haha, så knasigt!

Men annars har det varit lungt och skönt, bara två lektioner sammanlagt och sedan en tröttsam färd hemmåt. Ska träna vid 6 tiden i kväll, inte så jätte taggad med tanke på vädret. Vi ska vara ute och springa den fösta halvtimmen I REGNET. nej nej, inte mysigt....

Antar att vi hörs senare!
puss puss

Twilight-fan

Jag är verkligen ett jätte stort fan av Twilight, jag har läst alla fyra böckerna på kort tid och tittat på filmen minst tio gånger, har en massa fakta om twiligt och ska gå på nattpremiären på torsdag. Eller vad tycker ni? Ganska galen jo..
Denna låt är min favoritlåt och som jag hörde första gången från denna scenen. Sen dess har jag älskat den med hela mitt hjärta. Den går att lyssna om och om igen utan att man tröttnar på den, och det är sådana låtar som jag bara älskar!
Supermassive black hole- Muse


perfekta låten


kaninbebis!

Fick lämna bort våra fyra kaninungar i går, kände verkligen vad tråkigt det var. Man har redan hunnit fästa sig vid dem på så kort tid, att alla springér fram och luktar på en när man kommer och ger dem mat samt att de springer runt som små tokstollar där i buren. Japp, men nu är de på ett bättre ställe med en massa kompisar att leka med.

Men det är ännu inte slut!
I går har vi tyligen fått en till bebis, en svart med vita prickar om jag såg rätt. Sjukt söt!
Men denna gång ska vi inte vara där och störa, utan nu ska vi låta den vara i fred i ca 2 veckor då den börjar komma ut själv.
Det är så kul med bebisar! :D

tappen

Var på besök nu i morse innan jag begav mig hem till mamma igen. Fick träffa en flera stycken av mina gamla lärare och stannade kvar några extra minuter för att prata lite. Stackars Maria (min mentor) var på sjukhuset igen efter att ha fått hjärnhinneinflamation och har varit borta i flera månader nu. Krya på dig!
Jag kände verkligen hur mycket jag hade saknat tappen när jag kom in i våra gamla korridorer och kände våran speciella doft. Haha låter kanske lite weird men den skolan luktar på ett visst sätt.

Om jag kunde fortsätta att gå kvar i den skolan skulle jag lätt göra det!
Tappen, i miss you!

weekend resa- till Kina?

Familjen har pratat om att jag och Eva ska göra någon weekend resa i vår eller om det blir för en helg. Vilket låter otroligt lockande. Och då har vi tagit upp förslaget Kina. Vad tycks om det? Skulle vara ashäftigt att åka dit och shoppa, vandra på kinesiska muren och se hela landskapet och coola hus. Tycker inte ni det?
Dessutom var det mit förslag, vet ej var jag fick det ifrån men det var ett ganska bra förslag tyckte familjen i alla fall :)


söndag

Hej folket!
Det har varit en helt vanlig söndag i dag, har bara slappat här hemma och tagit lungt för en gångs skull. Drog till ikea lite snabbt för att kolla in lite sängar, tv-bord och doftljus. Alltid lika mysigt, sen slutade det med att det blev en köttbulle meny på 20 köttbullar haha. Lika gott som för 5 år sedan.
Annars har det inte hänt något speciellt idag, inget som är intressant för er i alla fall :)
Ikväll blir det även hemma mys med familjen, vi ska såklart kolla på den underbara filmen heatbreak hotel på fyran. Bästa svenska filmen ever, jag kommer lätt bli som dom i mina äldre dagar.


flickan som lekte med elden

Nu har jag äntligen sätt Flickan som lekte med elden. Det var inte lika bra som första filmen men verkligen värt att se! Det var en scen som fick alla att hoppa till, och hon som satt bredvid mig bokstavligen flög upp ur sin stol, så jag småskrattade lite efter, haha.
Men annars var den ganska bra.
Oj, redan två filmer denna helg. Men det gör ingenting! Jag älskar att gå å bio så det är bara kul!


2012

I fredas var jag på bio med Johans familj, vi bestämmde oss för att se 2012 på premiären. Vilket var najs. Men själva filmen var så sjuukt läskig! Man blir verkligen rädd för att det ska hända i verkligheten så när jag gick därifrån så var jag helt chockad. Sen så var det en gång när det lät som att taket skulle falla ner över oss så alla i salongen blev fett rädda. Men såklart var det suroundljudet som gjorde det turligt nog. Men jag fick verkligen en hjärt attack när jag hörde det, man blev så inne i filmen liksom.
Jag grät lite då och då, när alla dog, när allting förstördes bara sådär, när alla djur som köpade för överlevnad och så vidare, så mina ögon var verkligen tårfyllda hela tiden.

Men hur fan ska vi göra om det händer så på riktigt!?
Enligt Mayaindianerna så ska faktiskt jorden gå under 2012 och det visade dem i filmen också, (i filmen) så visade dom att allt maya-folk hade tagit livet av sig i en stor cermoni bara någon dag innan allt hände på riktigt, så de visste allting redan från början.
Nu blir jag en aning rädd faktiskt...


Pink, videoklipp.

Det är inte med våran kamera utan med någon som kunde se hela scen, men ni måste få se den här! Hon är helt underbar! Fett ROLIG också :)


P!NK

Nu har jag äntligen tagit mig tid för att skriva om Pink som jag och Julia var på, jag kan börja meningen genom att säga såhär; SÅ JÄVLA FUCKING UNDERBART!
Ja nu förstår ni nog att vara på min första konsert med bästavännen, det var helt magiskt! Allt var så hinmla bra planerat, inte för mycket sång, inte för mycket dans utan helt underbart! Jag vet inte hur jag ska utrycka mig mer men det var sjukt bra!
Vi kom dit runt halv 6 tiden och ställde oss i en säkert 200 meter lång kö. Där stod vi tills klockan blev 7 och alla fick komma in. Först startade ett band som hette Evermore som körde en timme från halv 8. De var ganska bra, likande lite som Muse musikstil, så jag kommer nog checka in deras låtar framöver.
Sen kom hon äntligen in, men med 45 minuters försening...
Körde på för högn sky i 2 timmar och hade så otroligt vackra kläder, hon sjöng dessutom lika bra live som på skiva. Vilket var ett stort plus.
Fick riktigt bra parkettplatser så vi stod ca 2 meter ifrån henne. Gud vad snygg hon var! Väldigt vältränad och jätte fina tatueringar.
Nej nog pratat och över till bilderna, har hittat dom flesta från Google och sedan andras bloggar IFALL ni undrar, men självklart har jag egna bilder också :)
Enjoy!















I LOVE YOU


Grattis mormor!

Grattis mormor i efterskott! Hoppas du fick en härlig födelsedag och en massa fina presenter, jag saknar er båda jätte mycket! :)
Kramar <3

jag beklagar

Det har funnits varken tid eller ork till en uppdatering från min sida, vet ej när jag har möjlighet igen så ni får helt enkelt hålla ut så ses vi när vi ses!
Kram

bloggavstånd

Hej folket!
Förstår nog att ni undrar var jag har tagit vägen, men ta det lungt, jag har bara ycket att stå i!
Ja kommer inte skriva mer ikväll för en MASSA läxor väntar att pluggas in. Men jag kommer återkomma igen på fredag igen om hur veckan har varit. Då kommer jag skriva om detta;

* Grattis mormor!
* P!NK!!!
* Helgen
* Jul, jul strålande jul
* Evermore
* kommentar, hur många besökare?

Ha tålamod tills dess!
Vi höra! :)

trodde inte om henne

Har alltid tyckt att Miley Cyrus varit ganska töntig och haft töntiga låtar som "Hanna Montana" Men denna låt är faktiskt ganska najs. Men resten avgör ni såklart! :)


söndag

Hej alla!
Blir inte så mycket uppdatering denna helg, vilket jag förklarade igår. Men det är så sjukt skönt att äntligen vara igång med allting. Men det betyder att jag inte kommer kunna ha tillgång till mitt rum bortsätt från att jag ska hämta kläder eller sova. Så det känns lite tråkigt. Hat liksom ingenstans att ta vägen när ja vill vara för migswjälv.
Idag är det även söndag, mycket tråkigt att helgen redan är slut och jag ser inte fram emot veckan som kommer. Eller jo på tisdag, för då är det PIIINK! Haha köpte biljettena redan för ett halvår sedan, så det är ju bra att dom redan finns hemma i julias garderob haha.
Men annars så nej, ska inte bli en rolig vecka.

Nej det var allt för idag.
Ha en trevlig söndag alla! :)

mycket att göra!

Hejsan hoppsan folket!
Jag vet, taskig uppdatering i dag. Men den har verkligen varit i full gång samt att min dator är nerpackad så det har inte funnits någon tid framför den heller :)
Idag har vi ÄNTLIGEN börjat fixa mitt rum, det var fanemej på tiden! Har gått och väntat sen i sommras på att vi ska börja, men nu är det igång! Och förhoppningsvis är det klart till veckans slut senast. (alltså nästa vecka)
Så idag har JAG gjort följande;
* tagit isär möbler och monterat ner hyllor
* plockat undan alla saker i lådor
* skurit av utåtstående hål i väggen
* spacklat klart alla väggar


haha , ja det var en del som har gjorts. Och i morgon väntar det att slipa väggarna och förhoppningsvis börja måla redan. Lika bra att göra allting så snabbt så möjligt. Annars får jag dra och vänta hela jävla veckan på att det ska bli klart, vilket jag INTE orkar :)

Nej, nu börjar klockan bli ganska mycket.
Så det är dags att börja avrunda här!
Sovgott, hörs kanske i morgon :)

blä

Nej usch vad tråkigt jag har! Det är inget kul på tv, ingen rolig att vara med eller så. Funderar på att kanske plugga lite. Mem vafan! På en FREDAG?! Det låter inte rimligt i mina öron, inte över huvudtaget! Jag har en del läxor som ska göras till nästa vecka men jag vill inte göra dom på en fredag då man bara ska slappa!!!
Åh jag är så trött (redan) på att gå i skolan, fuck fuck fuck fuck school!

hon är inte bara skådespelare




julshopping

Har varit nästan hela dagen med Julia Kulia inne i stan och shoppat loss haha. Är riktigt stolt över migjsälv att jag inte har köpt något ÅT migsjälv istället för att köpta sådant som jag mÅSTE köpa. Men nu har jag köpt en hel del presenter till mina nära och kära som de säkert blir ganska glada över. Julia julshoppade inte dock, men hittad en hel del saker som även jag skulle vilja ha. Sonm bland annat två leggings, skiit coola med en massa mönster och så sen en del annat stuff. Och sen en italensk ordbok till sin italenska.
Ja det är väl vad som hänt so far. Ska nog bara vara hemma i kväll och ta det lugnt. Har varit en ganska stressig vecka och då är det skönt att koppla av på helgen.
Tack så länge!

LEDIGT!

Det är fredag vilket betyder LEDIGHET för alla på Solna Gymnasium. Fett skönt nu direkt efter lovet med en extra ledig dag så man får långhelg. Stackars älskling som fick åka iväg tidigt i morse medans jag kunde lega kvar i hans säng och sova några timmar till.
I <3 Friday

har tänkt på denna låt hela dagen

Om ni har sett Yes-man någon gång så känner ni nog igen den här låten från den scenen när en kille skulle hoppa från ett hus, och då var det Jim Carrie eller var han heter som sköng denna som gjorde att han ändrade sig. Haha mycket bra låt! :)


dagens låt


torsdag

Åh vad skönt att denna dag är över! Har längtat sen jag gick upp vid halv 7 i morse haha. Men nu är det slut och det är långhelg och allt är toppen. Snart bär det av mot träning och sedan hem till älsklingen :)
Så jag hinner tyär inte skriva mera i dag,
Ha en fortsatt trevlig torsdag!

10 månader i dag älskling, du & jag föralltid! <3

innan läggdags :)

Innan jag går och lägger mig ska jag titta på gårdagens avsnitt av Andra Avenyn. Många tycker det är sypertråkigt program, men jag älskar det!


Skidresa på jullovet!

Äntligen blir mitt jullov som jag hade önskat mig, att jag skulle få följa med Johans föräldrar på en skidsemester i Vemdalen! Gud vad mysigt allting kommer att bli, och själva jullovet försig. Jag ska på en underbar skidsemester med min älskling och sen äntligen få jobba och tjäna egna pengar igen. Samt att älsklingen och jag firar 1 år tillsammans. Shit fattar ni?! Det har gått så sjukt fort sedan sist så man inte kan förstå det!
Jag längtar så det svider inom mig! :)

skolkare? jag?!

Ribriken säger ganska mycket, men jag kan meddela er att jag är INGEN skolkare! :)
Möjligtvis att jag gjorde det lite i åttan när jag tyckte det var så tråkigt med skola, men inte nu nej!

Idag var jag nämnligen hos doktorn klockan 14.30. Det gick bra och allting, men grejen var att min lärare som jag skulle haft lektion med ville ha ett intyg från läkaren att jag hade varit där och det glömde jag att be om :S Ojdå vad ska jag göra nu? Det klart att det inte blir så mycket skolk om det bara är en och en halv lektion men om man tänker efter blir det ganska mycket på dessa veckor som de räknas in. Ajdå det sved lite..

Hoppas mamma kan hjälpa mig med den saken!
Annars har dagen varit ganska lugn, Johan följde med mig till doktorn sen åkte vi hem och myste och PLUGGADE matte.Haha deni!
Fast islutet fick jag tjata ganska mycket på honom då kan tyckte att han inte kunde någonting och gav upp, men lite gjorde han i alla fall!

Och nu sitter jag här, ska spela lite bloons tower defence. Haha som är så kuul!
Sen vet jag inte vad som blir av.
Hörs kanske sen :)


jobbjobbjobb

hej igen alla!
Var inte så länge sedan jag skrev här men om jag är lite skrivsugen är det väl lika bra att jag gör det, eller hur?:)

Goda nyheter har det pratats om här hemma, om att jag bland annat har fått mina "riktigta" jobb-tider på Alverbäcks. Känns så otroligt skönt! Äntligen ska jag komma igång igen med jobbandet. Behöver trots allt dessa pengar om man tänker på hur mycket jag shoppar haha. Nej men det är skönt att kunna tjäna lite extra pengar och inte alltid fråga mamma och pappa om det :)

Som det ser ut nu har jag fått välja mellan 28,29,30 december. Alltså att jag ska dit EN av dessa dagar på en intrukuktioon för året. Sen blir det att jobba den 4,5 och 7 Januari. Tiderna är mellan 8.00 -11.45. Ganska bra tider med tanke på att man kan göra annat på dagen sen efteråt. Sen så har även jag och älsklingen 1 års dag den 5:te så då ska man hitta på något skoj!

Men nu kommer även en bonus på detta!
Jag var så ledsen förut för att jag inte kunde följa med Johan och hans familj upp till fjällen när jag fick höra att det var intrudoktion på mellandagarna. Men nu så visar det sig att jag kan det i alla fall!
Jag tänkte ta den 30:onde som intrudoktions dag och detr betyder att jag kan åka upp med dom mellan 25/25-29 december :)

När man hör sådant här känns livet underbart!


den blir bättre och bättre


tisdag

Shit, natten var inte så särklilt lugn och skön som jag hade hoppats på. Det var nämnligen så att jag drömmde den här dagen som är nu innan den ens hade börjat på riktigt? Och då gick ALLTING fel, och då menar jag bokstavligen. Haha, när julia fick höra den på bussen i morse så tyckte hon det var helt weird! Vilken tur att det bara var en dröm då:)

Annars har dagen varit JÄVLIGT soft! Började vid 10-tiden med handboll som första lektion, sen var det lunch och sen var det svenska. Men som var ännu softare var att våran svenskalärare var sjuk idag så jag kunde gå hem redan vi 1 istället för vid 2. Haha det tyckte jag var riktigt najs i alla fall, och nu sitter jag här. Har en hel del jag ska hinna göra innan det är dags för träning i kväll. Som exempel;

* rensa ut sommarkläderna och göra fint i garderoben
* skriva i "klassens blogg" (ett svenska arbete som är helt fuckat!)
* läska klart svenska sidorna, 15 sidor kvar!
* och sen om jag orkar, börja plugga på manuset till dramat

Julia, om du ser detta!
hjälp mig med svenskan och den dumma bloggen! Jag hittar inte instruktionerna på vad man ska skriva! :S

tack och hej

Har inte så mycket att skriva om nu för tiden, tycker det är lite lamt att skriva om tråkiga skolan hela tien så jag försöker att komma på lite annat skoj som låtar och sånt, men det börjar ta slut nu märker jag hehe. I morgon är det bara två lektioner som ska gås på. Hadboll 10.00-11.30 och sedan svenska 12.40-14.05. Ja en SKÖN och lugn dag, men sen på kvällen är det handboll som gäller.
Vet ej om jag kommer skriva så mcket i morgon, eller om jag bara ska ta det lugnt. Men det märker ni med tiden vad jag väljer. Iså fall så kommer jag inte blogga sent som jag gör nu utan då blir det inget alls.

Innan jag säger godnatt för ikväll så passar jag på att efterlysa Julias mobil för att hjälpa henne med sökandet!
Jag vet att det är säkert inte många av er som ens har träffat henne i dag, men ni kan hålla utskick om ni är i Ekerö trakterna ;)



Godnatt alla!

AIK sm guld!

Igår kom begedet (inte oväntat dock!) att AIK vann SM-guldet och det var ett jävla ståhe över hela stockholm och såklart hemma med en GRÅTANDE pappa, herre gud! Förstår inte hur man kan vara så inne i det. Själv är jag inget jätte fan av aik, går på deras matcher lite då och då med pappa men skippar helst när man tänker på den äckligt jobbiga kylan. Men ikväll så var det som ett firande över segern på Råsunda där många dök upp, kanske berodde det på gratis intreäde eller vadvet jag! :)
Var där i 1 ½ timme och firade med raketer, upp trädanden och en hel DEL tal... Som var ganska jobbigt att lyssna på haha. Sen gick vi hem glada och nöjda, fast inte jag eftersom jag hade ingen känsel kvar i fötterna.
Johan var så gullig och följde med så vi skjussade hem honom sen efter det!

Skönt för aik att vinna guldet igen efter 11 år!
GRATTIS!


Dagens låtar!

Den fösta är Julias idé, har aldrig hört någon så sjukt bra! Men om man lyssnar på låten märker man att det är en av dom där som man lätt tröttnar på. Men nu har jag sagt till migsjälv att inte lyssna på den så ofta då den håller sig bra ett tag till i alla fall :)
Den andra har jag hört några gånger men inte tyckt varit så bra, men nu har jag helt ch hållet ångrat mig, very GOOD!




söndag

Hej alla!

Vill börja med att säga att igår var det inte så lyckat, Johan och jag drog hem redan efter två timmar, lite mindre kanske och åkte hem till mig för att mysa framför soffan med chips och annat gott. Sen sovhan över :)

Idag vaknade vi upp lugnt och stilla i min mysiga säng, vi låg och pratade lite innan man steg upp och åt frukost. Sen runt 1 tiden kom hans föräldrar förbi och hämtade oss för att åka till Barkarby där han skulle köpa en vinterjacka och ett par jeans, hittade förståss jättte mycket saker som jag själv ville ha med det fick duga med ett par puma skor på rean för 170 kronor. (visar dom i ett annat inlägg)

Sen nu är jag här hemma hos pappa, det är skola i morgon som det är för många men för min del är den en TIDIG morgon med uppgång halv 8, så det blir snart att bege sig mot sängen.

Nej det var nog allt för idag, ska titta på film med familjen nu
vi hörs i morgon!
kram

118100

Johan och jag gjorde den roliga grejen att skicka sms till 118100 coh fråga om oss själva, och då stod det såhär på min;

"118100 tror att Beatrice Carlsson Wirström är en ambitiös tjej med stora drömmar. Innan hon blir för gammal ska hon ha hunnit med att vara kranskulla i Vasaloppet, bestiga Mount Everest och bygga en egen bil." 
 
Haha, gud vad jag skrattade när jag såg det, det stämmer delvis men bygga en egen bil? Hahah, jag bryr mig inte ett dugg av bilar! :)


RSS 2.0