Fredag

Sista vardagen på hela veckan, och gissa vad jag gjort?
Jag vaknade runt halv tio och satt mig direkt och började spela sims i några timmar, sen hjälpte ja till hemma innan ja satt mig ner för att fortsätta på mitt arbete om ondskan. Orkade bara skriva en halv A4, men snart är jag klar med sammanfattningen i alla fall. Mycket bra Bea!

Nu har även mormor och farbror Jan kommit upp på besök över helgen. Och i morgon blir det förmodligen shopping som vanligt. Har längtat hela veckan efter dom.
Nej nu ska ja göra lite annat.
puss och kram

Hej det snöar!


Fick veta för inte så länge sen att det hade börjat snöa i de flesta delarna i Sverige och att de även börjat ploga vägarna, ååh bara tanken på snö gör så att jag ryser. Det var ju ändå ett år sedan man såg de små vita kristallerna. Dags att börja ta fram sina varma vinterjackor kanske?
Men ett måste detta år som alltid är att åka pulka minst en gång och sen ha värsta snöbollskriget (nu när ja blivit så duktig på att sikta)
Kommer minsan bli en rolig vinter detta år, bara snön håller sig kvar på marken.
Så det första man gjorde var att ringa upp Julia och meddela den stora nyheten, samt våra vinterplaner.

Pratade även med mamma om hur mycket ja saknade att rida, nu när man blivit så suktat av Julia och olivias prat om vad de gjorde på ridningen och vilken häst dom gillade mest.
Så ja kanske ska börja igen?
hihi hoppas

Nästa stopp, T-centralen (trodde vi)

Nää skulle inte tro det. Våran väg tog ju stop strax innan Alvik där tåget hade stannat pga en tågolycka vid T-centralen. Just där vi skulle gå av! ...
Så det var bara att vända på klacken och börja ta sig sakta mot Vällingby i stället med Hanna bredvid mig.
Där var det meningen att vi skulle möta Olivia O, Minna och Olivia B. Men när vi väntade på dom vid stationen, ville vi även skrämma dom lite som straff för deras sega takt.
Men så som jag är råkar ja hoppa fram ut hörnet för tidigt och skämma den personen som gick framför dom. Vilket gjorde att hon nästan började gråta och även jag med.

Det var en liten försmak på vad vi gjort under dagen, men nu kommer den verkliga delen.
Det är då torsdag, och ja, olivia, olivia, minna och hanna skulle åka in till stan för en vanlig shoppingdag med tjejerna. Hanna och jag hann iväg först och började åka mot stan när det plötsligt hänt en olycka vid platsen där vi skulle gå av. Så vi ringde snabbt upp de andra och bad dm åka till Vällingby i stället.
Där var vi i ca fyra fem timmar och bara va helt enkelt. Gick runt och prata som vi alltid gjort, och även denna gång gjorde fröken Orrje oss sällskap på... jag vet inte hur länge?

Jag köpte bara julklappar till nära och kära inför den kommande jul som väntar oss, de andra tyckte ja var en aning tidig. Men eftersom det är många att köpa till är det lika bra att vara ute i god tid.

Åkte sedan hem vid halv fem tiden då vi alla var jätte trötta. Jag fick direkt gå till vårdcentralen för att kolla mina njurar och eventuella infektioner i kroppen. Som ja tydligen nu måste äta medecin för.
Det var min dag de..

Äntligen någon som styr upp min dag

Jag säger det, Minna är ondskefull!
Dom som inte tror mig måste vara lite... ja.
haha
Vad ja gjorde denna trista och mörka ondag här i stockholms området, är verkligen värt att ta upp.
Så som jag sa i mitt förra inlägg skulle jag och julia hitta på något, Minna hoppade även in i bilden.
Vi tillbringade nästan hela dagen i Julias kök och spelade det kända spelet monopol, där jag med en gaanska stor självsäkerhet sagt att jag var en riktig affärskvinna. Men spelet visade snarare tvärt om, och stolta Julia fick ta över min tittel medans jag och minna fick sluta bankrutt medans hon hade nånting på 180 000 kronor samt alla gatorna.
Fast det ändrar inget på vår vänskap, hon är min söta ängel ändå. Och för att bevisa det, följde jag med henne till stallet där hon skulle rida.
Bara av att känna lukten av häst påminner mig om alla minnen från när man själv red för ca tre/fyra år sedan. Gooosh, att det var så länge sedan?Men i alla fall, ja längtade tillbaka en aning. Och som tröst fick ja hjälpa till och rykta Julias häst, Loverboy, lite töntigt namn va? Håller med!

Sen när man kom hem, full med stank ifrån hästar och iskalla fötter och fingrar var det bara att sätta sig till rätta i datastolen och sedan BÖRJA på skrivandet av den stora uppsatsen Ondskan som ska lämnas in nästa vecka.
Dumt att jag inte började tidigt då det tagit mig hela två timmar att bara skriva en hel A4 på exakten.
Men jag antar man lär sig av sina misstag?
Nej nu har klockan blivi mycket och ja känner att kroppen är inte på min sida längre. Lika bra att kyrpa till kojs.
Godnatt!


Tävling

Minna ska försöka slå Julias dusch-rekord med 3 min.
Lycka till! ...

Längtar till träning!

Det verkar som att allt löste sig i alla fall. Jag och mamma beslutade oss för att handla på citygross för att göra mig lite sysselsatt som även var perfekt!
Efter fick vi öka farten en aning då jag skulle på min efterlängtade träning vid fem.
Det är verkligen skönt att träna, faktiskt. Inte bara för att jag hade längtat efter den i dag, utan att man känner så avslappnad efter. Men det var lite segt i början då vi hade först innebandy match som uppvärming, skit kul!
Sen var det styrka som gällde, ja hade så ont i mina ben så att dom skakade och att man knappt kunde gå.
Men sen blev allt bra igen och träningen blev jätte rolig.
Och nu sitter ja här, färdig duschad och klar för ett avsnitt av Desperate Housewifes eller hur det stavas?

I morgon blir det annat, för äntligen har min älskling slutat jobba typ för denna vecka, och då tänkte vi hitta på något, ni vet men ja menar va? Julia Lönnborg, den bästa människan på jorden!
Har inte träffat henne på nästan en hel vecka, eller inte riktigt men ändå! Det är helt obegripligt. Som sagt älskling:
"You do my world, every single day"
Allt som det sitatet innebär är så sant som det är sagt.
Jag kan inte leva utan dig <3



Varför går allt så segt?

Här sitter man tillslut efter att ha varit uppe ganska länge, inge smink, inte satt på sig kläder förutom pyjamas. Ingenting. Men gissa vad jag har gjort denna tråkiga dag?
Det första man gjorde var att sätta sig vid syrrans dator och spela sims i nästan en timme? Kände att det var längesen och hade ändå inget för mig.
Sen efter att ha gjort smältostmacka tillfrukost med en tiggande Ozzy bredvid mig så kunde man väl fortsätta att ha tråkigt en stund till. Och därför traskade jag mig till tv:n och plockade fram alla syrrans Barbie filmer. Eftersom hon är ett stor fan av barbie så hade hon säkert tio filmer vid det här laget. valde ut en som ja faktiskt INTE hade sett, och ägnade 1½ timme åt att glo på prinsessor och prinsar.
Jag låter verkligen jätte seriös i dag...
men nu känner ja att det är dags för att vakna till liv och gå på en prommis. Ozzy behöver nog kissa vid det här laget.
Sen blir det väl läxor som ska göras och lite annat. Det är även träning vid fem som jag faktiskt ser fram emot!
Måste börja sysselsätta mig lite nu


Jag har tråkigt!


Vad är det här!

Det har gått nästan fem timmar och det ända jag gjort är öppnat boken?
Borde kanske läsa den också? -.-
SMART

Strålande väder, men ja måste plugga

Titta på det där vädret!
Äntligen kommer solen som varit bakom en massa moln i flera dagar, + att det har regnat en hel del.
Då tycker ni säkert att man ska tillbringa den mesta tiden ute såklart, det tycker jag med. Men nu är det så att en stor hög med läxor väntar på att jag göra dom klara. Det är Spanska prov, det är uppsatsen om Onskan, det är matteprovet och en del andra ämnen. Det är väl lika bra att göra dom i så fall? (eller en del, så ja kan fortsätta senare i veckan)
Nej lika bra att sätta igång.
Här ska pluggas!

Pappa betalar!

Jag verkligen älskar känslan när man har köpt något som man verkligen ville ha, ni vet. Att man går runt och är happy hela dagen lång. Och så var det i dag.
Äntligen var det en dag då bara pappa och jag kunde åka iväg och shoppa för oss själva. Utan lill-syrran eller styvmamma Ewa. Det kändes ganska skönt, att bara vara vi två i bland.
Och idag så åkte vi in till Globen för att kolla på ett par jeans till mig. Det fanns massor av olika stilar som jag ville ha, men alla kostade minst en 500 lapp.
Tillslut gick vi in på JC och hittade ett reabord med en massa märkesjeans som Replay, Disel och lite till.
Och tillslut hittade jag ett par G-star jeans som kostade 600 :-
Inget dumt 96 märke eller något på som tur är.
Och nu är ja happy- Bea!






am very happy!

Jag skulle göra allt för er



Taget och omjord av Julia Lönnborg.
På bilden:  Julia Lönnborg, Minna Janson Reiman, Beatrice Wirström, Emelie Nygårds och Johanna Lundqvist

Jag är spiderman!


Har ni aldrig någonsin drömt om att ni kan flyga eller hoppa jättelångt med bara ett skutt?
Så var det för mig i natt, men denna gång var jag inte bara Bea, utan SpiderBea
. haha!
Ni vet, med alla dessa kläder och masker på kroppen under mina vanliga kläder, det är verkligen helt sjukt!
Men egentligen, hur skönt vore det inte om vi alla kunde flyga? Hade liksom superkrafter av något slag. Det skulle väl ändå vara rätt coolt.
Så just därför älskar jag sånahär drömmar då jag kan flyga vart jag änn vill och är även rätt medveten om vad jag gör och ser. Annars brukar mina andra drömmar handla om det värsta som kan hända enligt mig, att jag tappar min mobil i vattnet. Löjligt va?
Men i alla fall, känslan är skööön!

många kramar
SpiderBea

ändrade planer!

Det är väl inget nytt för er så här dags, att jag alltid ändrar vad jag ska göra under dagarna.
Men det blev lika bra i dag som alla andra gånger! För eftersom ja vaknade upp så sent, var det väldigt ont om tid för att åka in till stan och vara där en stund innan det stänger. Så idag åkte jag, mamma, peter och Linnea in till Barkarby för att kolla på skor. Jag hittade ett par som jag gärna ville ha, men mamma sa att vi fick vänta -.-
Sen så köpte jag (mamma) tre par strumpor som man kan ha på handbollen som jag behövde. Toppen!
Men i morgon blir det dock annat, för då tänkte PAPPA och jag åka in och kolla på nya jeans (igen) och lite annat även.
Påtalom nya jeans så bestämmde jag mig för att behålla de från gina, de var så sköna och passade så bra till min garderob.
Nej nu ska ja gå och vara social mot familjen med en stor godisskål i famnen.
tjingeling!

försoningen

Jag kom just på att jag glömde lägga in lite bilder från när ja träffade Jami första dan, lika bra att lägga in dom alla eftersom jag bara tog tre bilder på hela helgen, smart av mig va? -.-
Jag som hade tänkt att ta jätte många bilder och göra dom jätte fina, så glömde jag bort det hela tiden.
Det är verkligen jätte jobbigt nu efteråt, saknar honom så grymt mycket...
Men ja är ändå glad att vi träffades, det var liksom en på hundra att vi skulle göra det.
Och nu så är det Jul som nästa träff är, ja kan verkligen inte vänta mera! Även om det är typ bara åtta veckor kvar.
Undra vad jag ska ge honom? Han sa att han bara önskade sig att jag kom upp, men det räcker inte för mig.
Några förslag på presenter till killar?
Det är verkligen jätte svårt att köpa saker till killar, man vet liksom inte vad dom gillar eller önskar sig. Men det är nog bara för att jag är tjej. Men ändå!
Jag vet ju självklart vad jag kan köpa till min familj eller kompisar, men inte andra!
Det stör mig verkligen.
Vad jag önskar mig dock ska vi inte gå in på, jag tror min lista låg nånstans på mer än tre A4 sidor med saker. hehe..
Men det jag vill nog allra mest är:
* åka till Jami
* Få en ny mobil
* Få en nu moppe med 125 CC, turing!

Aja, man kan inte få allt, eller hur?

Lika bra att slänga in bilderna nu!
Söta Jami, med flumminen hihi
 
Hans blonda syster Janita och hennes kompis (kommer inte ihåg namnet?)

 
mamma & pappa och jamis föräldrar


fredag

YES YES YES!!
 Äntligen får jag sova ut och äntligen får ja pusta, det är tydligen alltid lika skönt med fredagar, det beror säkert på att man vet att det är helg. haha
Och jag har faktiskt gjort en hel del i dag, eller det känns som det. Bakade runt 5 kg chockladbollar på typ två timmar och även gjorde en massa ålstens mackor under eftermiddan, så tiden gick väl en aning fort?
sen eftet åkte ja in till stan för att köpa jeans på GinaTricot. Och på vägen stötte ja på pillepill ( Frida från laget) på tåget, hon skulle tydligen med Clara, Ida, Jonathan och några andra gå på bio. Även KEVIN skulle hänga med!? usch, ja förstår inte vad jag såg hos honom...
Men ja hade inte så värst lång tid på mig att pröva och köpa dessa  jeans, så jag fick lite brott där. Vilket gjorde att jag är en aning osäker just nu om ja ens vill ha dom längre.
Tänkte dra till stan i morogn igen för att kolla om ja hitta några snyggare eller skönare, vill inte göra samma misstag som förra gången och kasta 400 spänn i sjönn.
vad mer som händer under helgen är för tillfället oklart, ska säkert leka gangster med julia eller något sådant. Det blir oftast så på helger när man kan vara ute till hyvsat lång tid.

nej nu är ja astrött, ska snart gå och lägga mig och verkligen SOVA UT!
godnatt allihoppa!

Torsdag

Jahop, ännu en dag avklarad på praktiken. Men som tur var gick allting väldigt fort idag.
Mamma tittade också förbi för en latte och chockladboll mitt under allt, och samtidigt som hon kom så frågade bossen på stället ( alltså Håkan) ifall jag var intresserad av extra arbete på helger. Gissa om jag blev glad! Det har varit mitt mål dessa två veckor, att göra bra ifrån mig så ja skulle kunna få bra kritik eller i bästa fall som detta att de frågade om extrahjälp. "Målet avklarat"  haha

Vad som händer i morgon då är att det är sista dagen på praktiken, ja ska säkert få en massa presenter och saker för mitt hårda arbete, ne nu överdriver jag. Men jag ska dels prata med den andra bossen (annelie) om min goda insatts. Sen efter det ska ja till stan en snabbis för att köpa ett par av mina underbara jeans från gina. Åh längtar som fan!
Mina älsta och bästa jeans sprack tydligen idag när ja skulle cykla hem, obs..
så nu är ja desperat efter ett par nya jeans.

nej lika bra att avrunda lite, godnatt allihoppa!

återupplever dagarna:

Orkar inte riktigt att säga allt i dagvis så jag slänger in ett inlägg med en kort sammanfattning i stället!
Som ni säkert märker börjar veckan dra mot sitt slut eller ska man säga mitt. Det är alltså onsdag i dag om det är någon som undrar..
Vad jag har fått göra sen helgen är lite olika, ja trodde dock att jag skulle slippa mer snärtande eller inte få något mer gräddkrig med Christer, men jag hade verkligen fel!
Under alla dessa tre dagar har jag fått utstå allt mer snärtande, sura trasor i ansiktet och även blivit helt nerstänkt med vatten så det droppade från kläderna och att sminket rann ner från ansiktet. Jag säger bara, detta är inte över!
jag ska minsan ge igen i morgon då han jobbar sent och vi är ensamma hela eftermiddan mohaha! Mig slipper du inte.
Tillochmed mitt lag undrade varför ja hade röda märken på baksidan av mina ben och på rumpan, "ja har blivit misshandlad av min handledare?" haha samma svar alla gånger, men ja kallar det inte direkt för misshandel, utan snarare vådlsamt skoj.
Vad som händer då på sistone är att ja förmodligen ska jobba på lördag med eftersom ja var ledig i fredas, och det betyder även att ja inte kommer göra så mkt i helgen förutom att träffa kompisar och köpa mina underbara jeans från GinaTricot som ja gått och suktat efter i två dar nu. Sen är det väl inget annat som ja kommer på just nu.
Tänkte därimot slänga in lite bilder från mitt cafee och även vilken klädsel ja måste ha dag ut och dag in.

Detta är då mitt mysiga Café Ålsten


såhär ser det ut innuti


Det lilla köket som ja tillbringar den mest tiden i


Och tillslut klädseln, svarta tröjor och förkläde + handuk för att torka av.

Söndagen - helgen är slut

Det var värst vad denna helg gick fort, jag har knappt hunnit göra något med Jami överhuvudtaget!
Men jag antar att det alltid blir såhär när man har så underbart roligt.
Vad vi gjorde i dag är väl lite kortfattat än vad jag hade tänkt mig.
Vi vaknade runt tolv i dag igen och var lika slöa som i går. Men sen så började vi tagga till lite och tillslut drog ut till Ekerö vid tre tiden. Där mötte vi Minna och Julia en snabbis och sedan var vi ensamma den sista timmen vi hade på oss. Bara höll om varndra och knappt sa något, bara tittade in i varandras ögon och kysstes lite då och då.
Men nu har vi bestämmt våran andra träff, det kommer bli vid jul då jag ska åka till honom i Tavastehus och fira julafton med hans släkt. Men just nu känns det lite tomt här hemma, våran hemgjorda dubblesäng står nu tom utan någon att dela den med. Och ja kan inte fylla den själv om man säger så.
Så under de senaste två timmarna har ja varit lite deppig pga den stora saknaden ja redan har fått och att jag insett hur mycet jag älskar honom.

Jag har en ring på mitt ena ringfinger som jag fick av mormor i sommras, jag tror den är i guld eller något, ser så ut. Den tänker jag alltid ha på mitt finger, det är min kärlek till Jami. Och varje gång ja tittar på den tänker ja alltid på honom.
Men från och med nu är det bara tio veckor kvar tills vi ses nästa gång. I mina öron låter tio veckor som tio år. Men eftersom den tog en liknande lång tid innan vi träffades nu så borde det inte ta så lång tid hoppas jag.
Nej, nu måste ja fixa mig för i morgon, och lite andra grejer som att montera sängen igen, Men fanemej inte byta lakan ännu, ja gillar lukten av honom som fortfarande finns kvar där, så det är inte dags att släppa taget ännu.
godnatt allihoppa!

Lördagen var minnesvärd

Det förtsta man såg när ja öppnade ögonen var en vaken Jami som tittade på mig med ett leende på läpparna, det gjorde även så att jag började le av den lycka han gav mig såhär tidigt på morgonen.
Men efersom klockan inte var mer än halv åtta så låg vi kvar några timmar för att somna in och vila ut oss ordentligt.
Men när pappa sen knackade som en galning på dörren för vi skulle komma och äta frukost vid halv ett var vi tillslut TVUGNA att gå upp.
Och eftersom vi varit så sega, var det inte mycket som skulle hinnas göras före klockan sex. Då vi skulle till Hans och Greta på Lidingö (Hans och Yvone)
Så vi stannade hemma och kollade på tv, lärde honom lite svenska och han lärde mig finska. Pratade om allting och helt enkelt bara va.
Sen åkte vi hem till dom och åt en jätte god middag, träffade töntvaplen Molly som Jami älskade och även kollade på film och spelade gitar hero.
Och rätt som det var hade klockan blivit halv tolv då vi åkte hem och sen la oss direkt. Men allt skratt och bus vi haft gjorde även att vi inte var så trötta. Så vi låg där och pratade til runt halv tre på natten.
Jag behöver sova!


Äntligen har du kommit <3

Vaknade runt halv åtta för att vara helt säker på att jag skulle hinna göra mig klar till kvart i nio då mamma skulle komma och hämta mig. Sen var det bara att bege sig till Finnlands färjan där Jami änlände vid 9.30
När vi kom dit hade jag sjukt många fjärillar i magen, och känslorna stromade hit och dit.
Men när jag sen fick se honom, gå där längs korridoren. Fick jag en massa minnen från underbara Turkiet. Och allt vi hade ihopp.
Efter att ha träffat varandra för första gången på tre månader ville mina föräldrar ta en fika med hans familj och prata om helgen som vi skulle spendera tillsammans (jami och ja då)
Och sen efter det ville de andra gå och shoppa som vi självklart hänkade på. Det köptes dock inget, och stämingen mellan oss var lite spänt. Men det lossnade sen mot eftermiddan när vi kommit hem och satt oss till rätta. Det första vi gjorde var att krypa till sängs och bara vila ut och även prata en aning om allt som hänt på sistone och hur mycket man saknat varandra.
Sen senare på kvällen åkte vi till stan igen för att äta på Bambu Place med asiatisk mat. Men jag var fortfarande så uppspelt av allt som hade hänt, så jag var inte så vidare hungrig. Inte resten av familjen heller.
När vi sen kom hem var vi så trötta att jag och jami la oss direkt. Sen somnade vi in i varandras armar inom kort och,
Åh vilken härlig dag !

Fjärde dagen på jobbet

Då var det torsda, dagen innan sista dagen. Skönt att helgen börar närma sig.
Vadsom hänt är dag är att det har regnat, regnat och regnat. Jag hade väldigt bråttom till praon eftersom ja gick lite sent, men till min besvikelse så ösregnade det så mycket att hela jag blev helt blöt så det droppade från klöderna. Men som tur var hade jag mina tränings byxor som ja kunde ha under tiden mina jeans torkade.
Dagen var seg överhuvudtaget, och regnet gjorde det inte bättre. Det komm knappt några kunder under dagen och det fanns inte heller så mycket att göra.
Så som förut hade jag och christer tråkigt och sprang runt i cafet för att snärta varandra, kittlas och servera kunder samtidigt. En rolig blandning som gjorde att dagen gick en aning snabbare.
Sen på kvällen var det match mot kungsängen. Vi spelade rätt jämt allihoppa och även jag kunde klämma in två mål under matchen, på raken desutom!
Matchen slutade dock 14-14, men vi är inte missnöjda med det nej.
Det var min torsdag.

tredje dagen på jobbet

Nu känns det som om man har kommit in i alla scheman och vart allt ska stå och vara, kanske dags att läramig något nytt?
Som sagt var det helt dött på morgonen, så Christer hade chansen att lära mig göra latte för första gången. Toppen!
Då slapp han göra en massa till mig sa han. Även om det var min första latte jag drack på caféet haha.
Sen kom min lärare Maria förbi och kollade hur jag hade det, då berättade jag om gräddkriget som var i går. Då började Christer småfnittra medans maria undrade säkert vart jag egentligen hade hamnat.
I dag var det verkligen fullt upp från början till slut, eller nästan i alla fall. Det kom massa kunder med barn som höll till vid undervåningen och lite och då fick man höra när ett glas föll i golvet i bitar, varje gång tittade jag och chirster på varandra och suckade samtigdigt som vi sa att vi hatade barn.
Sen när jag gick ner dit då alla gått iväg var som det hade varit ett bombnerslag. Det låg mat på golvet och det var disk överallt, soffor och stolar var omflyttade och det fanns även glas på golvet. Men det var bara att städa upp allting.
Sen efter tvåtiden blev det helt dött som vanligt, det kom knappt någon kund så Jocke och ja passade på att göra några kilo chockladbollar. Det tog förvisso lite mer än en timme. Men en bra chans att prata om intressen och filmer. Mycket trevligt alltså!
Sen var det bara att traska hemåt och nu sitter jag här fyra timmar senare, försöker att återuppleva dagarna och skriva dom så utförligt som möjligt. Men nuska pappa och ja dra till centrum för att äta god sushi, gott med lite nyttig mat då man får äta vad man vill på cafeet. Som för det mesta blir lite bakelser och läsk.
nam nam!


Andra dagen på jobbet

Eftersom ja fick lära mig det mesta under gårdagen, så var det bara att upprepa allting om igen, bara att den här dagen var det mer folk som kom och att det blev lite stressigt med allting. Men det löste sig efter en stund.
Har börjat lära mig när man ska satsa på att göra saker som behövs att göra, t ex, hacka grönsaker, gå ärenden eller packa upp andra varor.
Jag börjar ju vid nio tiden och slutar fyra. Och mellan nio och elva är det så lungt att det knappt finns något att göra, sen vid 11-14 är det lunchrush som de kallar det. Då är det massa kunder och knappt någon tid att slappa, det finns disk överallt och massor att göra.
Sen efter två är det lugnt igen.
Fast jag och Christer som var sist kvar där hade så tråkigt, så vi började busa och leka typ treåringar. Så vi hade varsin handuk som vi snärtade varandra med sen så var det krig om vem som fick tag på sprutgrädden. Och varje gång det kom in en kund så hade vi varsin hand på grädden och den andra handen för att skydda sig och sen hade vi grädde över hela ansiktet. Undra vad kunden trodde om oss som hade sputat grädde över hela stället? Men roligt var det minsan!
Sen efter åkte ja till träningen.

Första dagen på jobbet

"Hej! vad får det lov att vara?"
Det är nog bäst att jag börjar vänja mig vid dom orden, det upprepas en hel del under dagarna. Men jag antar att det är bara charmigt eller vad man säger. Haha
Vad ska man säga om sin första dag?
VILKA TREVLIGA OCH ROLIGA MÄNNISKOR MAN FÅR JOBBA MED. Och det menar jag verkligen!
Dom som arbetar på caféet under vardagarna är chefen Annelie som även är min riktiga handledare, men hon har knappt tid att vara på cafet om det inte är viktiga saker så min nuvarande handledare är Christer som är 20 år och jobbat där längst, och han är bara så himla rolig! Hans syn på folk är verkligen skön och han är även en cool kille. Den andra som jobbar där är Jocke som är 21 och är hur snäll som helst. Han är en riktig raggare som har en såndär cool keps och gillar elvis och bilar o sånt. Och det är verkligen hur roligt som helst att jobba där när man har en toppenpersonal.
Men nog pratat om personerna och över till arbetet.
Det jag får göra är allt möjligt, förutom att stå i kassan som man måste vara 16, 18 eller något för. Men det mesta jag gör är att servera, tar in disk, städar när det behövs, gör stället trevligt med ljus och fixar lite i omgivningen, hjälper till med maten och alla beställningar, går ärenden och lite annat.
Slutade sen vid fyra tiden och åkte hem för att yterliggare göra mat åt en hungrig familj.
Lyckad da? 
ABSOLUT

Slut på det roliga, nu börjar arbetet

Gah vad trött jag är nu, har suttit och kollat på alla repriser av Andra Avinyn i säkert två timmar vid det här laget. Kan bara inte missa ett ända avsnitt, det är verkligen det bästa pogramet som finns.
Men nu är det färditittat för denna vecka, fast ser självklart fram emot de kommande avsnitten.

Vad som hänt i helgen var ju som ja sa i det förra inlägget att vi spelade match mot Årsta AIk. Vi förlorade dock.
Sen i dag (söndag) har jag varit ute sen halv ett och varit med Barre och Jehonn till fem tiden. Vi åkte till bromma och käkade på donken, sen typ hängde lite här och var. Fanns inte så mycket annat att göra, men det var ändå lika roligt som alltid. Sen efter träffade ja BratDavid och vi gick runt och hängde igen innan mamma kom och hämtade mig vid halv sju tiden då det tydligen var dags att åka hem..
Sen när ja kommit in på datorn börjar Julia och Minna bomba med panikmeddelanden att en bro efter alvik tydligen var avstängd pga att de hittade en spricka. Och att dom inte kunde komma in till sin prao. Men fick höra för några min sen att den hade öppnat igen, så det blir säkert inga problem. Bäst att ringa julia och säga det.

Nu är det en ny vecka som väntar och äntligen har den efterlängtade Praon börjat! Ska vara på cafet vid nio tiden i morgon bitti och slutar sedan vid fyra. Har verkligen längtat i flera veckor efter den och det ska bli skönt att komma bort ifrån skolan ett tag, men sen blir det full fart igen.

Vad som händer på Fredag är att min älskade Jami kommer till mig vid halv tiotiden och själklart ska jag stå där och ivrigt ta emot honom med öppna armar. Åh vad jag saknar dig min älskade <3

Nej nu är det bäst att packa kläder och göra sig i ordning för den kommande natten. Ha en trevlig kväll!

efter match

Kanske inte så lyckad match från våran sida i dag, tjejer. Men det tar vi igen så småning om. Man kan inte alltid vinna.
Just nu känns det som att kroppen har somnat, ja orkar knappt lyfta mina armar, fingrar t.o.m.
Kanske för att ja e trött trött trött... Somnade i soffan framför "Stjärnor på is"  Och var verkligen TVUNGEN att kliva upp för att tvätta bort allt smink och sätta på sig nattkläder. Åh vad allt ska vara så jobbigt nu för tiden. kunde man inte ha alla kläder på samma gång så man slapp att byta för varje ny grej. Som ex mjukis till nattkläder som det just nu är i mitt fall.
Nej nu ska ja äntligen lägga mig i min varma skööna säng och sova som en prinsessa.
Godnatt sötnosar!

Belöning för så hårt arbete

Äntligen är alla prov och läxor avklarade för denna vecka.
Proven som var i går vill ja inte gå in på mer detaljer. Jag kan bara säga att det gick dåligt i allt. Även om jag hade övat jätte mycket, men det tyckte många andra med.
Sen när allt var över så ville man självklart belöna sig själv för den slitsamma veckan med för det mesta plugg och träning.
Så på fridtidsgården var det så kallad " liveband" när en massa band ifrån Ekerö skulle uppträda. Jag, Julia och Jojjo kom dit vid åtta för då hade vi hört att vår kompis Max och hans band skulle spela. Men efter mer forskning fick vi veta att de skulle uppträda vid halv elva...
Men tiden gick fort och vi orkade lyssna en stund på deras uppträdande. Sen efter blev det fest som gällde.
Kom hem sedan runt 12 halv 1. Och la mig direkt i princip.
Nu är det då lördag morgon och vad som händer i dag är lite oklart. Men sen i kväll är det match mot Årsta AIK med laget. Ska bli roligt!

Puss och kram

Varför en fredag?

Åh vad skönt att äntligen vara klar för kvällen, fördig duschad efter träningen och allt smink borta från ansiktet. Till och med borstat tänderna!
Men får jag någon chill för det? Inte det minsta ..
Nu är det så att proven har börjat komma igång på riktigt. Och då menar ja på riktigt!
Jag hade Biologi prov förra torsdagen som det gick väldigt bra på eftersom ida fick ja tillbaka det och hade även MVG!
Tänk vad duktig man kan vara, men iförsig så satsade ja en hel del också.
Men i morogn blir det inte roligt...
Då är det både Checkpoint OCH So prov i samhällskunskap. Nej nej det är INTE roligt.
Men checkpoint har vi var tredje vecka och det är mer som ett stort läxförhör, så det är inte lika viktigt som So. För det betyget vi får nu efter provet är vårat slutbetyg i det ämnet. Borde sitta med näsan intryckt i boken vid det här laget. Men ja vet inte vad det är för fel på detta ämne. Jag får inte in ett skit i huvudet. Även om ja har läst igenom det med mamma hundra gånger och även repeterat för mig själv typ hundra gånger till... SUCK SUCK SUCK
NEJ NU SKA JA FÅ IN DET!


Grabbarna!

Det var underhållande att se eran galna sida. haha
Barre, Jehonn och Manno

  

En dag, och jag var din föralltid.

Jag tänker på dig hela tiden, dag som natt.
Jag föreställer mig en helg med dig, dag som natt
Jag kommer upleva din närvaro, dag som natt

Känslan, jag upplev var som strakast för bara några veckor sedan, kommer nu bli allt mer trovärdig. Allt mer verklighet, och inte längre drömmar.
Det finns inga ord som skulle kunna beskriva hur mycket jag saknar dig, älskar dig.
Dina andetag är min syre, din närvaro är mitt tro och din kärlek är mitt liv.
Tre månader har gått sen vi sågs sist, pratade med varandra, höll om varandra.
Jag mins varje timme, minut och sekunde med dig, det var underbart och obeskrivligt.
Hur du höll min hand, som om du aldrig ville släppa den igen. Hur du smekte min kind och sedan sakta närmade dig för att kyssa mina läppar.
När du viskade romantiska saker i mitt öra och tog mig till sranden för att titta på solnedgången.
Jag har aldrig upplevt något sådant i mitt liv. Ingen har varit modig nog att visa hur mycket de älskat mig så tydligt som du gjorde på denna fantasktiska resa.
Det var underbart.

Och nu är du påväg. Det är knappt två veckor kvar innan du kommer stå framför mig. Se på mig.
Jag kan knappt vänta längre, tre månader är för mycket. Det är en smärta att inte ha dig vid min sida. Att gå ensam igenom livet.
Jag önska att vi kunde vara tillsammans föralltid, men både du och jag vet att det är svårt att ordna. Du bor långt ifrån mig, många mil, ett helt annat land. 

Varför måste kärleken komma från det man minst ville. Från någon som bor så långt borta. Någon man tänker på varje dag och som man drömmer om varje natt.
Det är som förbjuden kärlek i sagor, fast nu är det verklighet.
Det är så svårt att kunna se dig så ofta som man önskade.

Jag ser vekligen fram emot ditt besök och kommer räkna sekunderna tills du står framför mig när du anländer med färjan Torsdagen den 16 Oktober klockan 16.10
Jag kommer vänta på dig.
/din Bea

Lyckat och underhållande

Som sagt, vi hade disco i går kväll för att nior på Ekerö och det blev faktiskt riktigt lyckat!
Alla i "dico gruppen" skulle samlas vid halv sex för att göra iordning, sen så skulle de andra i klassen komma sen vid hav sju och ta sitt första pass. Jag som var där hela kvällen ångrar det verkligen inte! Det var roligt hela tiden och det fanns alltid nått att göra.
Vi började vid 7 tiden och sakta men säkert kom det allt fler personer. Och i slutändan räknade vi alla till ca 54 personer. Det var tävlingar, det var massa dans och musik och även cafereria.
Jag tror vi tjänade en hel del eftersom det var många som köpte och även en del ifrån klassen var med och bidrog.
Även jag och några andra från klassen gick runt och dansa hela tiden för att få igång alla, som tillslut började följa oss.
Japp, det var lite om våran roliga och lyckade kväll.
LÄgger in någa bilder från kvällen.
Kram!


Det är en soft fredag

Hejsan alla läsare!
har inte orkat uppdatera något de senaste dagarna pga läxor som måste göras och prov att tränas till. Men nu är det äntligen slut med det för denna vecka.
Just nu sitter jag i skolans datasal och ska söka information om musiktemat Soul. Det är jag, Minna, Olivia och Sara som ska söka fakta och sallt sånt dära. Lite tråkigt arbete, men lika bra att göra det så betygt kan höjas något.
Senare i eftermidda ska vi tillbaka till skolan för att ha vårat DICO för alla sexorna i ekerö kommun. Och eftersom det är ett sådant stort arbete, har vi även lagt ner mycke tid och arbete under flera veckor på detta. Och nu äntligen är det dags.
Vi alla ska samlas kl hav sex för att göra i ordning och sen vid sju tiden börjar vi släppa in.
Jag hoppas verkligen att många komnmer nu när vi lagt ner så mycket arbete på detta. Det är ju ändå för att tjäna in pengar till klassresan.
Nej nu måste ja fortsätta med uppgiften innan de andra blir sura på mig.
Önska oss lycka till!

Kram Bea


Här kommer glädjen!

Åh det går inte att beskriva hur glad jag är nu!
Det där med Jami och resan kommer att lösa sig ändå, fast istället kommer han till mig vecka 42.Och det är bara två veckor kvar till det och då betyder det att han kommer redan nästa vecka! Är jag lycklig eller är jag lycklig?!
Gud nu kommer jag gå och sukta efter honom varje dag, varje minut, varje sekund till och med!
Jag kunde inte bli med lyckligare! <3

RSS 2.0