Tack Julia!

Igår kväll hade man så tråkigt så en promenad i mörkret var inga problem att genomföra!
Gcik förbi Julias hus och såg henne i sitt rum, hoppade och skrek för att hon skulle lägga märke till mig, men det tog ett tag -.-
Tillsist såg hon mig och gick ner för att prata en stund, samtidigt fick ja en present för ja fyllde år 5 dagar innan henne. Det var två nagelack av Depend. ett knallrosa och ett mörkrosa, mycket fina! Även lite utsmyckningar som man sate på naglarna.
Kom sedan in i värmen en kort stund för att utmana henne och Emelie på Mario. ett spel som ja bara älskar att spela! Till min förvåning så vann ja några gånger mot båda dom, som ja vanligtvis inte brukar göra mot bara Julia.
Det var trevligt och det skrattades mycket. Sen gick ja klart min promenad och sedan hem.
Tack Julia för dom fina sakerna! Älskar dig <3

ännu en dag...

Denna dag var som alla andra dagar i vekan, bara att man fick göra lite andra saker än vad som brukas göras.
Vi fick nämnligen ta hand om reptilerna och mata dom, städa deras burar m.m. Inte så svårt jobb, bara att all den levande maten inte var sådan värst rolig syn. Jag fick ont i fötterna tidigt och orkade knappt något alls efter klockan ett. Men ja fortsatte att kämpa på med arbetet i fyra timmar till.
Det finns en kille som jobbar i lagrat, ja vet inte vad han heter. Men det värkar som att han inte kan svenska helt. För han säger vartannat ord svenska vartannat ord engelska så det blir en rätt rolig blandning tycker ja ^^
Vad händer i kväll? Njaa ska väl chilla lite och säga till mig själv at det är helg så man äntligne kan få sovmorgon och två dagars härlig ledighet.
Vi hörs kanske mer om det!

Djurbutikens kommande veckor

Denna dag var inte på topp som ja trodde det skulle bli, det fanns dels inte mycket att göra och även att fötterna tog kol på mig. Vi kom dit som vanligt vid tjugo över nio tiden, och började göra i ordning maten för djuren som ska göras varje morgon. Inget speciellt då. sen efter det fick vi städa hamsterburarna, som inte ville sammarbeta utan bara skällde på oss för vi väkte dom i deras skönhestsömn.
Blev inte biten som tur var, men fick ändå dåligt samvete för att väkt dom små liven.
Dagen fortsatte och inte mycket gjordes, fick fixa lite med vattenväxterna och plocka upp vissa varor som vägde något mellan 15-30 kg, fett tungt!
Sen trsakade vi bara omrking och inte visste vad som skulle göras i flera timmar. Satt med kaninerna i famnen några gånger pratade tyst med dom. Vi har fått en favorit-kanin. Det är en dvärgvädurhona som är hur söt som helst. Både jag och Matlida vill ha henne, men kommer säkert inte få.
annars såldes det typ tre-fyra kaniner och ett marsvin denna dag. lite tråkigt för dom är så söta!
nu ska ja väl göra ngt nnat än sitta vid datan och deppa. har skittråkigt!

Praoen är igång!

Äntligen var det dags!
Praoen var igång.
Första dagen var det pirrigt som fan, vi dels åkte lite "fel" med bussen och även att vi inte visste hur man kom in. det ända vi gjorde den dagen var att ta hand om alla djuren som fans i butiken. Som ex: mata dom, byta vatten, städa buren och andra saker. Lite långtråkigt men vafan, det är första dagen!
När det var en timme kvar ville man åka hem och lägga sig i sängen. Och hade även ont i fötterna.
Denna dag, (dag 2)  Var betydligt mycke bättre! Vi visste desutom vad som skulle göras och inga problem stötte vi på under de första 4 timmarna. Men sen fick vi i uppdrag att göra rent i fågelburarna. Det svåra var inte att städa dom, utan att hålla koll på alla dessa 20-30 fåglar som kunde rymma hur lätt som helst. Oturen drabbade mig och två av kanariefåglarna smet. Som tur var fick vi fast dom innan det hade hänt något alvarligt. Men sen kom ett annat fall av fågelrymning. en papegoja hade rymt ur en annan bur som det satt fyra fåglar i, papegojan hade försvunnit i lagret och vi kunde inte hitta den :/
Vi satt oss skamsna hos kaninerna och skämdes över tragedin. Men sedan kom Malin och sa att dom hade fångat den, glädjen for upp i mig. Efter ett tag gick vi till fisk delen av butiken, vi spanade in alla möjliga fiskar som fanns där ochg fick även se hajar som låg i kokonger (dom var inte födda ännu)
Vi hjälpte till att flygga några vattenväxter och skvette ner våra kläder så dom blev dyngsura. Vattnet gjorde oss fnittriga, men eftersom det kom en SKITSNYGG kille till just där vi var blev det ännu fnittrigare. hihi!
eftersom vi ville busa lite skvette vi lite smått stänk på honom för att få uppmärksamhet. men han brydde sig inte.
Tiden gick snabbt och vi hade roligt hela tiden. Lite smått ont i fötterna, men vad gör det när man har kul?
Nu ska ja traska mig till tv:n för att kolla in ytliggare ett avsnitt av LOST!
Vi ses !


 


Som alla gånger

Som alla gånger när man går på gudstjänst så blir allt så himla tråkigt!
prediken som är den värsta delen av alla tar minst 20 minuter varje gång, att man ens orkar prata så mycket utan Non stop. Och att dom alltid vet vad som ska snackas varje gång, borde inte det ta slut. Eller dom kanske upprepar allting när det inte finns mer att snacka om?
Vad vet jag egentligen om prästar, svar : NADA!
Nu kommer ja få hur tråkigt som helst eftersom ja inte vet vad jag ska göra. Rastlös man är då...
får se vad man ska hitta på!

knasig helg

Inget blev som man tänkt sig, men är man förvånad?
Fick möjligheten att följa med till farmor och farfar som man helst velat slippa. Sms:ade med Emil och gurra hela vägen upp som tog två timmar, killarna var på väg till åre och hade en längre biltur än vad jag hade framför mig. Väl hemma hos dom så satt jag mig i en fotölj och lyssnade på musik i nästan två timmar, jätte kul!
Sen tog vi fram spelet Monopol som spelades med hela familjen i ca fyra timmar, det var skitkul! Jag som är så dålig på att bevara pengar kom näst sist utan nåra vidare bra tomter. Kvällen blev snabbt in till natt och vi tittade på en film till ca 2 på natten. Vaknade upp och sedan åkte hem med kort varsel.
På söndagen då så fick man komma hem lite snabbt innan det var dags för att åka iväg ännu en gång. Denna gång var det en midda som vi var bjudna på, det pratades och skrattades som galningar och hade en mycket trevlig kväll.
Nu är det Måndag och om ca 10 minuter ska ja dra till bussen för att gå på gudstjänst. Har inte kunnat göra det på hela påsken så nu är det sista chansen. Vet ej vad som kommer senare i dag, men något hittar man alltid på.
I morgon är det Prao och det ska bli väldligt kul, problemet är bara hur man ska kunna komma dit på ett smart sätt, det ligger ute i Bromma flygplats?
aja, ja löser det!

Vad ska man hitta på i dag då?

Godmorogn -.-
trött som fan, men vem är inte det liksom?
känner inte för något speciellt i dag, utan bara va. Skulle kanske ut och springa lite med pappa under dagen, men man vet jue aldrig nu. Hörde även att "The Wave" var i dag, så ska man kanske checka in det?
Hittade en gammal låt som man hade i sommras, kommer lite känslor och en längtan av värme och sol. Jag älskar den låten!  ( Press 5, PA!) Då såklart man slänger in den blan sina samilngar och även en bild med saker som ska hända i sommar.
Känner inte för att skriva mer, vi ses!

bakfull (?)

Självklart inte!
Som om ja skulle dricka på min egna fest, skulle inte komma på fråga asså (...)
Vaknade med klumpen i magen och kunde inte somna om, tittade mig omkring i rummet och såg en snarkande kusin bredvid mig. Sover djupt va?
Kände inte för att ligga kvar utan gick upp med kort versel. Satt mig i soffan för att mysa med gårdagens godis och snacks omkring mig. Tittade på en inspelad film " Systrar i jeans"  den första delen om det var någon om undra. Rätt bra, har läst två av bökerna så det var lite smått kul att få se den "verkliga" versionen. Och man kände såklart igen alla scenerna.
När kussen gått upp satt vi oss för att äta lite, hade ingen apptit så mycket kom inte ner i magen min. Kände oss pigga inom en kort stund och gjorde oss i ordning för att åka ivag. Gick runt i Solna utan något intresse utan bara " va " där. Köpte två par UCLA trosor två linnen som var till mig och som present till Julia som fyllde år i onsdas. Åkte sedan hem med kort versel och slog mig ner hos mamma. Väntade på den rätta bussen och sedan åkte hem till pappa (?)
Min dag var kort men ändå inte, mycket saker man hann göra som kändes ta en evighet.
nu ska ja inte skriva mer, utan nu ska ja... göra annat.

Skärtorsdagen(?)

Inte så värt rolig dag att prata om, men lite händelser har väl ändå hänt. Åkte i väg på eftermiddan med pappsen och shoppade mat och annat tillbehör till kvällen. Släckten skulle komma + några till och vi skulle ha en påskmidda, lite av det hela var för att fira min födelsedag som var den 14 mars. GRATTIS TILL MIG!
Fick lite småsaker som parfym, hurvårdsgrejor och annat roligt. Fick som sagt en moppe som den riktiga presenten av alla från släckten och vänner. Så inga andra presenter blev det såklart inte. Dagen blev rätt lyckad och mycket skratt & prat fick man allt. Jessie (kusin) ska sova över här natt och i morgon tänkte vi shoppa lite i Solna. Kul kul!
nu måste ja dra, ska säga hejdå till folk som ska hem, klockan är ändå tio på kvällen. Vi hörs kanske senare !

snart dags att träna

Som sagt som man sa i det förra inlägget så åkte ja till Solna och shoppade med familjen. Köpte två par skor som man bara är så beroende av (?!) Vill liksom ha på mig dom hela tiden, även inomhus. Köpte även ett linne från H&M och lite underkläder. Hittade en skitcool BH som ja bara måste tillbaka och köpa i morogn när man ska iväg ingen med pappa. När man var trött och slö började vi åka hemåt, men stannade till och köpte en moppe-hjälm.
Kom hem med krot versel och självklart satt mig vid datan för att skriva och surfa på nätet. Snart ät det dags för träning igen men man är lite smått beskymrad om det blir någon fys utomhus nu när det är så mycke snö och slaskigt ute?
aja vi får väl se

Grattis älskling! <3

Idag äre shopping som gäller! Det ska handlas skor och bra vårkläder. Och senare i kväll är det såklart träning som alltid. Måste påpeka att man var hos en kompis i går nästan hela kvällen och kom hem vid tio-elva tiden. Missade tråkigt nog andra avinyn och house men vad gör det när man har kul med en kompis i det läget?
I dag fyller även min söta spanjorska Julia Lönnborg 15 år, Grattis älskling!
Och eftersom vi båda har fått/köpt en moped ska vi boka in en helg som ska ängnas åt just lära sig köra. Och efter det skulle vi samåka til skolan, ja vill helst att det ska bli innan Praoen är slut så man kan börja åka redan när skolan börjar. Men man måste kolla med Julia först.
Nu ska ja göra ngt ...annat

Dagen är förbi

Måste påpeka att man var rätt slö i morse, drömmde en helt crazy dröm som man helst inte vill prata om när småbarn är i rummet och som säker skakade om hela mig. Hela huser för mig själv denna dag för föräldrar och småsyskon är på jobbet/i skolan.
Slängde i mig en macka och började lite smått att plocka ihopp reklamen, tog längre tid än vad jag tänkte mig och var inte på "dela ut reklam" humör när man väl kom ut. Men jobb är jobb och sådan köts inte av sig själv eller hur?
Var hos tandläkaren vid 15.30 som bestämd tid och lagade ett hål som man tråkigt nog fått. Fick en märklig bedövning som smakade skit och gjorde att mummen säker svällde upp. Nu i efterhand har man ont i tandköttet som blir allt värre med tiden.Efteråt skulle man till läkaren för en undersökning och allt var som det ska. Nu kom man nyss hem men en massa snö/hagel i håret, ser ut som om man är vithårrig.
Ikväll händer inte så mkt, det är Andra Avinyn och House som är mest intressant men annars blire soft av.
hare!

Snö (?!)

I går var träningen inte som man tänkt sig, inte för alla. Dom överaskade oss med att vi fick äta marengswish och stjuta luftgevär. Det va otroligt gott och roligt! Jag som aldrig hade gjort något sådant förut tyckte det var lite krångligt med att sikta och allt det där. Så för vårat lag blev det ingen medalj tyvär. På vägen hem så var det massa slask snö som snöade och det var blött överallt. Nu på morgonen är det fullt med snö och säkert skitkallt ute. Jag som ska dela ut reklam i detta väder...
Jag vill inte ha mer snö, nu ska det bli varmt och det ska blir grönt gräs och tort!
Fuck snöö asså.

Jotack bättre blir det inte

Sitter hemma och tråkar som man trodde det skulle bli i dag. Har inte gjort något vettigt utan mest suttit vid datan. Just nu tittar man lite på alla reprisen från Andra Avinyn, skiit bra serie! Okej, inte alla avsnitten men dom bästa i alla fall. Asså fan vad tråkig jag e som skriver sådana tråkiga inlägg som detta (?!)
Nu dra ja!

Älskade syster, min andra halva


Du är finast, du är vackast, du är min syster, du är min älskade Olivia Orrje

image15 image16 image18


Mycket idag

Nu sitter man hemma ensam igen som igår, för ca en timme sen var Emil och Olivia här hemma hos mig och busade lite. Det blev inte så mycket gjort utan vi mest satt och pratade och möjligtvis en olivia som satt vid datan för det mesta. Jojo, matchen som var lite tidigare i eftermiddas gick rent åt h*vete som många höll med om. Jag sjkälv var inte så glad heller i början för den delen och det hjälpte inte laget det minsta. Men gjorde mitt andra mål som jag delvis är rätt nöjd med. Efter det fick man skynda sig hemmåt och göra sig klar snabbt innan det nya partiet kom (olivia & emil)

Dagen har väl inte sett ut så mågot annat sätt än detta och nu kan man äntligen pusta ut ett tag. Dom flesta ska praoa i morogn men inte ja, jag har 13,14 så för mig blir det ledigt och en massa shoping som gäller. HÄRLIGT!

min mormor kommer imorgon och det ser jag verkligen fram emot, har saknat henne så himla mycket.

nee dags att chilla lite. vi hörs!


morgontrött (naat)

Godmorgon!  Nu är det äntligen morgon och klockan är drygt nio på morgonen. Suck...
Ja som ville sova mera, men självklart gick det inte. Drömde något skitknäppt i natt. Att jag kunde flyga runt en massa träd och var ledaren i en vargstam (?) Låter konstigt ja vet, men rätt kul. Ja drömde även att jag kysste Björn Gustafsson (det måste vara något fel på mig)
Rätt härlig känsla nu när man tänker efter, han e rätt söt  endå.  Vad ska man hitta på i dag då? Jo, nu på morognen ska man fixa sig lite och kolla på moppen som inte ännu blivit av. Efter det vid tolv tiden är det dags för match i Bollhallen. Kul att jag fick vara med och spela nu när jag inte varit på träningarna denna vecka. Efter det är det väl duschen som vänar och Emil som ska komma en stund. Efter det så.. är ja väl hemma och softar lite, möjligtvis att jag går till en kompis lite senare på kvällen för man är jue ledig denna vecka med! 
Nu ska ja dra en stund. återkommer under dagen!


Barndomsvän

Förra veckan hittade jag en av mina barndomsvänner som heter Viktor, han var en av mina pojkvänner som ja hade i 4:an och det kändes hur kul som helst att prata med honom igen! Även om det var ca 4½ år sedan vi varken snackade eller såg varandra sist. vi pratade minnen i flera timmar och ja känner att det är kul att starta en ny relaton igen. Hoppas på en fika i stan dom kommande veckorna
.

Den långa resan (en vecka)

För ca 9 timmar sedan var ja i ett landsakp med snö upp till magen, nu kommer ja hem till ett annat landskap med en härlig vårkänsla och grönt gräs (?)
Visst känns det koonstigt, men nu har jag fått nog med snö detta år och villa ha den varma sommaren när man kan gå runt i kjol och bikini alla dagar. Min resa till Loftsdalen har varit bbåde rolig och tråkig.  Rolig för att man har fått åka skidor och snowboard, men tråkig för att det inte funnits någon att vara med förutom familjen. Nu är det Lördag och i går fyllde ja 15 år. Jag förväntade mig en moped för det var det ända jag önskade mig. och självklart ska mamma hitta på ngt taskigt och tar fram en bild på en moppe från 60 talet. Jag som inte fått ngt annat trodde att jag hade fått den och brast ut i ilska och förtvivlan. började til och med gråta. Men mamma var så jävlig för hon stod bara vid sängkanten och skrattade. Då förstod man att hon drev, (att jag inte fattade det..) Sen kom hon med den riktiga bilden på mopeden och den var pricis en sådan jag velat ha. kul för mig.
Nu sitter man här hemma vid datan, jag har nu insett hur mycket jag är beroende av den eftersom man längtat så mycket efter tangenterna och själva datan. Ikväll är det final i Melodifestivalen och det är massor som jag gillar. Har bara varit hemma i en timme ungefär och redan satt mig vid datan( datanörd ja e..)
Kommer fler inlägg med andra nyheter!

Nästa stopp LOFTSDALEN!

Åhh, vad kul att vi äntligen ska åka iväg, har längtat som fan på denna dag. Mamma väkte mig redan vid halv åtta, men om man villa komma fram i hyvsad tid måste man offra sig lite. Resan kommer säkert ta mellan 4-8 timmar och det kommer nog bli rätt långtråkigt.
Nu tänkte ja inte slösa en massa meningar med att skiva en massa tråkigheter. utan nu ska ja dra! kanske kommer in på datan där uppe någon gång i veckan, vi få se <3

Dagen innan

Japp, nu har man slutat sin jobbiga skola för denna vecka, och nästa vecka med, mohaa!   Vet jag är tråkig som ens tar upp det men jag kunde inte låta bli ^^
Proven idag gick åt helvete och kommer säker få IG på båda av dom. Francine var skitsur i dag och det gjorde saken inte bättre när jag ville ha hjälp. Snacka om att vakna på fel sida av sängen säger jag bara. Lite senare i eftermidda ska jag åkta till stan men Emil och Gurra för att shoppa lite. Inte för att det var länge sen sist, men bara en kul grej.  Måste skynda mig hem sen för att fixa i ordning alla saker inför i morogn och eventuellt hinna sticka till en kompis innan det blir allt för sent. I morgon bitti åker man jue till Loftsdalen och åker skdor en hel vecka. Snacka om skönt! Men grejen med det är att jag missar en hel del prov och läxor + att man kommer inte få träffa sina kompisar på nästan hela 4 veckor. EN HEL MÅNAD!
Faan vad hemskt.. jag kommer sakna alla så jävla mycket, och de måste ringa på min födelsedag med!  annars blir jag sur. (14 mars, Fredag)
Nu är det chill på G så man ska traska sig ifrån datan ett tag. Vi hörs kanske senare med ett inlägg om jag hinner. Se you later!

Datasalen ofc

Sitter nu i datasalen och försöker hitta fakta om Centerpartiet. Går väl rätt bra och vi kommer säkert få en massa roliga ideér, (noot)
Har nyss gjort spanskaprovet som man fruktat hela veckan,
men nu är det gjort i alla fall. Engelskan vänter efter lunchen och självklart han man inte pluggat ett skit. Kommer säkert gå skitdåligt och förväntar mig i stort sätt ett IG...
Men vad ska man göra? Jag hade satt upp mål om att jag skulle få minst G i Engelska denna termin. Fick ändå VG på mitt förra prov, men jag kan vänta mig ett G denna termin i alla fall...
Måste dra så man inte blir tagen på bar gärning av häxan Maria, skojja!
Vi ses suckers!


Återförening!

Du inser inte hur mycket jag saknat dig under dessa dagar som vi bråkat, jag som trodde det handlade om bara en jacka var visst något mycket värre. Jag var sur och irriterad för att du var det, min ilska gick ut över andra och min sorg gick ut över migsjälv. Jag grät mig till söms i flera timmar i går natt och tänkte på hur våran vänskap skulle sluta. Var rädd för att förlora dig.
Men är jag så glad att vi ens pratade med varandra och är vänner igen. För utan dig älskling, skulle jag inte kunna leva ♥
image13

Bra början

Denna dag var inte så dum i alla fall, trodde den skulle bli betydligt mycket värre. Vaknade redan vid halv sju och satt på mig kläderna (?) men insåg sedan att man var för trött och gick och la sig igen med kläderna på och sedan sov tills mamma väkte mig vid tjugo äver sju. Traskade sedan till skolan i språng som alltid, ( attt jag aldrig lär mig att gå lite tidigare än 2 minuter tills bussen ska gå...) Väl inne i klassrummet väntade ett helvete från olivia trodde jag. Men i stället för att dampa  så ignorerade hon mig í stället exakt hela dagen. inte ett ord. Omoget tycker jag, man behöver inte överdirva när det gäller klädsel...Men vad kunde man göra? Höll mig mest till Emil, Kaktus och Gurra nästan hela dagen, vi pratade om att åka till stan och shoppa på fredag om det nu går :)
Tyckte dagen var allmänt rolig med mycket skratt och prat från alla håll, trevlig början på veckan efter lovet.
I morogn väntar en hel del jobb med reklamen och den långa skoldagen, SUCK men vad gör man?
Vi seres då!

Slut på sprotlov

Jaha, då var detta låvet slut för denna gången då. Om man ska dra allt i en skala 1:10 så var det väl runt 7-8 nånting misstänker jag. Lovet började bra, men slutade rätt trist då alla var iväg elr kunde helt enkelt inte göra något.
Vad kan man mer säga, det var kul så länge det varade med kompisar, roliga aktiviter, utflykter m.m.  Nu när det är sista dagen känns det som veckan har gått väldigt fort fast den egentligen gått väldigt löångsamt sedan torsdagen. Jag sa till mig själv at jag skulle plugga jätte mycket under lovet till proven nästa vecka och läxorna som man glömt, men har ja orkat göra det tro? nejnej, inte Bea ne. Hon har gjort en massa annat! ^^
Men även om man tittar på allt man gjort ohc inte gjort, kunde man gjort det tillochmed lite bätte. Ja både längtar till skolan, men ändå inte. Vill inte ha alla dessa läxor och tjat som lärarna ger, men vill även träffa alla kompisarna igen. Särsklit Fjortisen, längtar efter dig sötis! NOOOT   
Sjävlklart har bloggen föjlt med nästan varenda dag nu under lovet så är man lite smått sugen på vad jag gjort är det bara att läsa. Vad som händer angående i morgon kan ja ej dela ut sådan information i förväg, men ja lovar dert kommer vara värt att läsa. Nu är det dags för lilla mig att dra mig tillbaka och njuta av lovets sista timmar framför datan och i min härliga mjuka säng. Vi ses i morgon när skolan börjar!


Lite mer acction to day!

Dagen började som alltid, ja vaknade upp vid halv 10. Satt mig och åt frukost och chillade fram till tolv som alltid. Sen kommer mamma med goda nyheter!  Det visade sig att den jacka som ja letat efter i flera veckor fanns kvar i ett enda exemplar i hela stockholm i just mig storlek. Och att mamma hade ringt till vällingby för att lägga undan den till mig, snacka om glad man blev!  Så jag traskade mig dit och köpte den naturligtvis!
På vägen hem såg ja en SKITSNYGG blond halvfjortiskille, mjaaooo!
vi smygtittade lite på varandra nästan hela vägen till Brommaplan och till sist när han gick av en station innan mig så viknade han + la till en slängkyss!  (jag smälter!)
Fick vänta typ 10 min innnan bussen kom såg en tonårskines med ORANGE CANDA GOSE jacka...(?) FETT FUL!
vägen hem gick fort och man kunde komma hem med ett stort leende på läpparna = nöjd med köpet.

Man får se vad som händer i kväll, ng som vill göra ngt? :)

Melodifestivalen 2008

image7
Iförsäg att den dragit igång för rätt länge sedan, men man har ändå följt den varje vecka och varje år som alltid. Detta år det klart bättre bidrag som sänds in och självklart ett toppenår!
Och eftersom alla bidragen nu har spelats upp kommer den nästa ronden där alla som gått vidare till andra chansen ska få göra sitt bästa om en slut plats till finalen i Globen lite senare i vår. AA längar redan, men problemet är jue att det finns så många låtar som är bra så man vet inte vilken man ska rösta på :/
Har helt enkelt en hel del favortier just nu som man vill ska vinna men nejnje...
Men den bästa delen avr när Carola och Andreas BARA gick till andra chansen. HAA vilket gott skratt man fick!
Dom hade säkert väntat sig en plats i final så säkra som dom såf ut när de valdes ut. Men nehe du lilla fröken och pojken så blev det inte! ^^
Nu ska man nog slänga sig i sängen, sitter redan coh halvsover. Ses i morogn!

Superlördag (noot!)

Det kan man kalla regning dag, och bara vädret säger en att själva dagen kommer bli rätt piss med.
Men egentligen var den inte så värst, bara 7 av 10 i sämst skalan, för det första:
1, vaknade upp och hade en hemsk press av peronliga själ
2, det regnar ute
3, letade efter en grön jacka i tre olika H&M affärer och det fanns inte i den storleken ja skulle ha
4, syrran var rent ut saft FÖRJÄVLIGT sur i da...
Joo, ja kan minsan fortsätta, men då förstör man bara den braiga stämmningen som man sitter i just nu.
Försöker plugga lite på SO läxan, går inge vidare tycker ja dock. Ja fattar typ inget om allt det där om vänster- och högerpartien som finns och bla bla blaa....
hoppas frortsättningen blir okej i alla fall....

RSS 2.0