update

Haha ...
Det var ett tag sedan som man uppdaterade har po bloggen, sorry about that..
Det har hant en massa saker och som de flesta redan vet so ar jag ı turkıet nu hos mın alskade, allt ar lıka underbart som förra gongen och jag langtar ınte hem hehe. Men nu har jag varıt har ı 9 dagar redan och so oker jag hem po tısdag eftermıdda ıgen, buhu vıll ınte!

Vı har varıt ı Ankara och kollat po atatürk museum sen varıt och bowlat, shoppat, gott po 5D-bıo och lıte annat. Sen okte vı hem tıll hans föraldrar och har varıt har nu ett tag. Vadret ar ınte det basta, har regnat ganska mycket och blosıt. och ı morgon ar det nyor, jıhoo! Do blıre party.

Det ar so svort att skrıva po detta förbaskade tangentbord so jag sparar oterberattandet tıll nar jag kommer hem :) see you soon guys!

Domedagen är här.

I morgon smäller det mina vänner. För då ska klass Sp2SkId (Sam/Språk-idrott) ha Svenska-B prov klockan 08.00 i musiksalen. Denna dag har jag fruktat i flera veckor nu, och denna vecka har det varit total stress från början av morgonen till slutet av dagen. Jag har jobbat med denna förbaskade svenska strax innan skolan, under skoltid och även stannat kvar i många timmar för att göra ytterliggare lite till. Sen får man inte glömma de sena kvällarna som varit. Oh herre gud vilket arbete. Jag håller med Magnus i min klass som sa ett klockrent citat för någon vecka sedan; " Svenska-b kursen i tvåan är lika stor och jobbig som alla kurser man hade under år 1" Kan inget annat än hålla med!

Och vet ni vad?
För ca 5 min sedan blev jag KLAR. Klar med detta dödsdömda arbete som jag kämpat och kämpat så mycket med. Det känns som en så otroligt stor lättnad ska jag säga er. För några timmar sedan så var jag nästan gråtfärdig när jag typ insåg att jag aldrig skulle hinna klart tills i morgon. Men jag gjorde det och jag är så otroligt lycklig!

Söndag

Gormogon!
Idag vaknade jag upp av misjälv inte inte över larmet som gått hela veckan långt, kändes otroligt skönt och speciellt när det är sol som lyste in i rummet. Det gjorde mig extra pigg på att gå upp i alla fall.
Julbordet igår var sagolikt, jättemysigt ställe med levande ljus, sånguppträdanden, alla delikatesser och så vidare, och ett gott sällskap såklart. Men nu känns det dock som jag lagt på mig ytterligare 3 kg, skulle inte förvåna mig om det var så. Fan jag som försökte gå på en liten mini-diet fram tills turkiet då jag säkerligen kommer frossa där. Ajdå där sprack planen...

Idag gäller jobb på grillen från 11-15, inte så länge skönt nog. Men efter att hört gårdagens kaos kan jag inte förvänta mig att det kommer bli lugnt idag. Vilken tur att jag är pigg då! :D

Nu blir det till att kanske städa lite och fixa sig, sen i eftermidda ska jag plugga svenska är det bestämt och därefter bär det kanske av till pappa igen.
Aja, hööörs!

Lördag

Idag var försa dagen på Alverbäcks igen! Och snacka om att man har ont i ryggen efter ett 7-timmarspass. Men det är gott om extra cash i plonkan. Träffade på en massa från förra året som jobbade kvar och så vidare. Det är ett trevligt och mysigt ställe det där. Gäller bara att orka underhålla två jobb nu då..

Om en liten stund är det dags för julbord på Ekebyhovsslott. Det är grillen som arangerat detta för alla som jobbar där och jag blev då bjuden, så trevligt! Härligt med ett julbord då jag inte kommer få något annars i år innan jag drar iväg till Turkiet igen. Btw, det är snart EN VECKA KVAR!

Men till dagens kuggfråga:
VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!?

Rihanna i Stockholm! So excited!

Rihanna och Shakira är mina stora idoler, så SJÄLVKLART ska jag gå på deras uppträdanden.


Jag har valt språklinjen, myself to blame..

Blä, prov-veckorna är i full gång och nästa som står på tur är LATIN.. Usch, hata latin. Självklart är det ett intressant språk, no doubt! MEN, har man världens sämsta lärare så blir det inte så festligt. Som lektionen vi hade idag: jag satt och spelade spel på Cissis mobil nästan stora delar av lektionen och brydde mig knappt ett skit vad läraren sa. Iofs, det var lite fritt arbete, men latin har man ingen lust att lägga mycket tid på. Kanske vore smart att göra det när det endå är prov i morgon. Men NOPP! Jag jobbar inte på det viset haha.

Har galet mycket träningsvärk btw, har varit en fullladdad handbolls-vecka med DM och träningar samt match i mrogon (om man blir kallad) Roligt roligt!
Snart bär det ut i snöstormen för en halvtimmes löpning med laget, jag säger bara ... YEEEEES! Kunde inte bli bättre...

Söndag

Då är det dags att börja fixa sig, ska åka om lite mindre än en timme. Kan ni tänka er att jag pluggade lite svenska i morse? Jag är verkligen stolt! Tog tag i kragen och bar ut böckerna till köket och bara gjorde den. Kanske inte hann så långt inna vi skulle duka fram för frukost, men det är ändå tanken som räknas! Ett steg närmare att slippa stressen förhoppningsvis.
Hörs senare!

vill.typ.ha.nuuuu

Hunter, hunter och hunter.
Till en början var jag ganska skeptisk mot dessa gummistövlar. Men med tiden insåg jag att de var en väldigt SMART modetrend för detta år då det har regat och varit mycket slaskit. De är både snygga och väldigt praktiska rent ut sagt. Så därför tycker jag det är på tiden att inskaffa sig ett par!

  

Då återstår frågan:
Höga eller korta stövlar...

jobb jobb jobb

BLÄ vilken lördag, har jobbat sedan 10 i morse till 9 ikväll. Är helt slut. Detta tänker jag inte göra om! Alltså boka dubbelpass av jobb på en och samma dag. Känns som man inte har ett liv tillslut..
Men det är förståss stålar, stålar och stålar! Kling i kassan och sommarkassan = YES LOVELY.
Men nu återstår en härlig god natt sömn. I morgon är det dop för lilla Mathilde och därefter bullbakning med sötaste Hanna. Myssöndag<3 Får dock inte glömma att plugga cp-svenska och skriva klart engelska-frågorna. Hur ska man hinna med att leva egentligen? Skulle behöva lite tips faktiskt.

Åh vad jag saknar dig, snart två veckor kvar<3 


Fredag = Skola + jobb

Jag är helt slut...

LÄNGTAR!

Vill. Ha. Sommar. Nu!!!
Åh vad jag längtar till nästa sommar, det är helt sjukt!
Kommer förmodligen bli en tripp till Turkiet och kanske Grekland, sen kanske det tillkommer Spanien också om det går som planerat dvs. En upplevelserik och kostsam sommar väntar framöver, därför har jag redan börjat spara en del. Men det ska dras igång på riktigt nu när nästa lön kommer. HÄR SKA DET JOBBAS!
Party party party!!!!
(låten fick mig att tänka på sommaren litegran, tagga!)


Dyraste sushi´n jag någonsin ätit

Var och åt sushi på Brommablocks med papi, och det var nog den dyraste sushi´n jag någonsin ätit! Den gick på hela 200kr, bara en portion för en person. Vi bara stod och gapade när vi fick höra priset, men jag fick den endå. MEn jag tyker ändå att det var VÄLDIGT mycket för bara en portion, det var en massa laxskivor, en risskål, räkor och en massa annat smått & gott.
But still.. am chocked!

RSS 2.0