Valborg - fest, fest och.. FEST!

Ska snart hoppa in i duschen sedan bege mig mot stan för att inhandla en present.
Denna dag kommer det bli galet mycket som händer då jag råkat dubbelboka (trippel) upp mig. Men nu ska jag lyckas fixa det här på bästa sätt och kriga för att vara alla till freds!
Count on me, I´ll make it!

Nu taggar vi inför en galen och stressig kväll!


Primewine

Nytt jobb!
Ska berätta om mitt nya jobb som jag nyligen fått, har varit en hemlis till en början då det inte var säkert att jag skulle få det. Men nu är det mitt och jag intog mitt första arbetspass igår.
Tycker det är helt underbart att få jobba inne i stan, faktiskt vid östermalmstorg där jag håller till en hel del. Perfekt när man åker och shoppar så kan man snabbt ta sig till jobbet efteråt.

Hur som, företaget känns helt underbart och personalen är väldigt trevliga. Kände mig som en i gruppen redan efter någon timme då alla var så vänliga och tog bra hand om mig. Vilket är toppen! Längtar redan efter mitt andra jobbpass som är nästa lördag.
Jag kommer få lära mig om olika vinsorter och druvor, sedan allt annat som tillhör resturangbranschen.


Torsdag

Tröttsam dag.. faktiskt.
Trots sovmorgonen och den korta skoldagen är jag helt slut. Kan nog förvisso bero på träningsvärken från gårdagens träning samt den jobbiga sömnen inatt.
Aja, det blir säkert bättre snart!

Nu blire mattematikeboken..

Godmoooorning!

Vaknade upp, det är strålande solsken, det är sovmorgon, det är kort skoldag
Ingenting kan göra denna dag dålig!
Då blir det en härlig partylåt att börja dagen med
ENYOJ


Match!

Har nyss kollat champions då det var barca mot madrid som spelade idag. (som de gjort 3 gånger tidigare)
Vanligtvis är jag inget fotbollsfan men när det gäller de stora matcherna så är det faktiskt kul att titta.
Idag höll jag på mitt favoritlag Barcelona som tog hem vinsten 2-0 på bortaplan. Och ja gillar dom bara för att jag tycker de är ett bra lag haha, inget annat. Riktigt spännande att se förutom grovt mycket skådespeleri, gula kort och rött/röda? kommer inte ihåg antalet. Det gör mathen bara tråkig och sporten fotboll mister sin glans enligt mig... en två tre  fy... och sen någon som ligger och vrider sig i gräset trånande att få dommaren med sig för INGENTING. Jävla filmare. Usch jag tål inte sådant!

Kul i alla fall var det!


Onsdag

En bra dag.

Men trots lite sömn och fruktansvärda, vrålheta och migränframkallande klassrum så var dagen helt okej.
Började med en snabb mattelektion som flöt på utan problem. Därefter ett jobbigt handbollspass som man verkligen fick kämpa på, oj vilken träningsvärk som väntar i morgon.
Sen var det nog en av de mest långsammaste engelskalektionerna jag varit på. Usch, klassrumen var hemskt varma då ventialtionen var sönder och fönstrerna igenborrade. Inte bra! Vilket slutade med att hälften av klassen satt och halvsov, snoza eller fick ont i huvudet.
Men det blev ett lyckligt slut då italienskaläraren var sjuk och man fick åka hem vid två tiden. YES!

Nu är jag hemma och nyss njutit av en thailänskgryta från gårdagen samt väntar på att pappa ska kliva in genom dörren för att sedan fixa sig ut på ett cykelträningspass.
Därefter får man se vad kvällen har att erbjuda!


- Sommrigt!

Hejdå lov, tjenare skolan!

Då var det tisdag!
Känner mig ganska pigg på skolan om man jämnför med vad jag tyckte igår. Ska trots allt få spela handboll det första man gör, vilket är otroligt roligt för nu får jag vara med igen till 100 %. Sen kommer det svenska och spanska som suger men det är okej för att vara första dagen. Speciellt när man är på så bra humör som man är!

Lovet då, varit galant! Tog som sagt upp det mesta igår men jag är endå nöjd. Lovet blev helt ändrat sedan ca två-tre veckor innan då jag beslutade att inte åka till turkiet. Så ja, om ni undrar så har vi gjort slut. Men det har varit toppen endå och jag har levt livet.

Nu väntar bussen!
C ya


Måndag

Jahap, sista dagen på lover dåra.
Men det har varit bra, jag har kunnat njuta av lovet till 100 % trots helgens avslutning. För nu känns det bra igen.
Så kortfattat kan man säga att jag levt livet! Jobbade kanske två dagar a la 5 timmar max och det är ingenting. Annars har det vari solande (har blivit asbrun!), shoppande, sovande och festande. Helt perfekt lov! Det är så det ska vara.

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska börja lägga lite fukos på läxor. Ska läsa i en engelskabok vi har samt skriva på en träningsdagbok. Känner att jag måste göra något vettigt i alla fall. Men får inte glömma att njuta av det sista!


En sak bara!

Kolla ögonen!! Shit de är ju så fina <3


02.40

Hej !!
Jag är fortfarande vaakeeen!

... kanske dags att sova nu..

Dagens citat:

Har nyligen chattat med en vän via facebook då vi diskuterar vad som hänt under helgen. Jag skrev att jag nätt och jämt hade festat som om det inte vore en morgondag bara för att slippa detaljerna, tyckte det kunde gott och väl som räcka ett svar. Men då fick jag ett ganska roligt svar tillbaka som låter väldigt smart, men när man tänker på innebörden så börjar man undra; var det riktat mot mig personligen?... det får jag nog aldrig veta! (kommer inte fråga om det var det heller!)

"Du vet att sprit är till för dom som har hjärnceller att spendera ? :P"
-
haha, känns VÄLDIGT riktat. Men jag "håller verkligen inte med" Eller? Gör jag?

Söndag

Jahap... Vilket kaos..
Trodde den här helgen skulle bli så grymt bra, då fredagen var en succe! Men nja. Nu är jag trött, sliten, nära att bli sjuk, hänt lite tråkigheter och annat negativt på bara ett dygn eller vad det nu är. Att det kan ställa till med så mycket! Haha känns som en sur avslutning på en härlig vecka. Men jag är för trött för att orka öppna min mun för tillfället så jag låter det skölja mig tills vidare. 

Ska snart röra mig hem till pappa. Ska passa på att göra någon läxa innan jag drar till stan igen för att träffa cindy hjärtat och äta god middag någonstans. Vädret kommer bli galant och om det blir någon uteservering ikväll kan det liva upp dagen ännu mer!
Blev redan på bättre humör av att skriva det där? Kom igen nu, ryck upp dig Bea!

Den är giftig, jag är giftig...


Kvällen var minst sagt lyckad

Skulle kunna göra om allting åter igen och igen och igen om jag väl kunde.
Helt galet rolig kväll med bästa Cindy, Bekir och Robbie!






Shopping!

Kom hem från shoppingen för en stund sedan, alltid lika skönt då man hittat något trevligt i dessa underbara affärer stockholm har att erbjuda.
Denna gång köpte jag en kjol från H&M som jag trånat efter i säkert en månad nu, förstår inte varför jag struntat i att köpa den. Speciellt när den bara kostar 149:- ? Aja, nu är man glad att den är köpt så man kan börja fixa snygga out fits som jag planerat i huvudet.
Sedan var det tänkt att jag skulle gått vidare och åkt hem, men när jag klev in på Zara och såg deras underbara klänningar kunde jag inte hindra migsjälv från att köpa sommarens hetaste klänning! Åh jag är så brutalt nöjd! Perfekt i sommar med en solbrändhy och härliga svarta klackar. Åh vad sexigt!
AM IN LOVE!


Fredag

GAH! STANNA TIDEN!

Oj shit det är redan helg igen... Lovet har bara flugit iväg som en storm, jag har knappast hunnit göra allting jag velat göra, sen ska vi inte tala om alla läxor som ligger och lurar men som jag inte ens rört boken. Eller jo, jag var faktiskt duktig igår och läste ett kapitel av tio. På fem sidor. Men endå!
Idag bär det in mot stan till en början, sen får vi se. Ikväll blir det utgång med Cindylajnen och bus i sture. Det är som sagt lönehelg vilket betyder kjocktfullspäckat med folk ikväll, men det kan vara najs endå!
Ikväll kör vi Cindy!!!


G-star Raw

Om det är något slags märke gällande jeans som jag älskar så måste det vara g-star. Älskar deras modeller, för de passar mig perfekt som har så skarpa höftben och breda höfter. Har vanligtvis jättesvårt att hitta jeans som verkligen passar men g-star funkar alltid! Tror jag har två par från dom och nuigår köpte jag mitt tredje. Kostade runt 675 :-då de var halva priset på rean.
Så otroligt nöjd!

Ett lite dyrare jeansmärke, men så värda pengarna då kvalitén är super och färgen varar länge!
Har dock en lite ljusare och slitnare färg än denna, men samma modell!

Torsdag

Fortfarande... tiden flyger iväg!

Blev sen uppgång i morse, var rent ut sagt död. Men vid 11 snåret drog jag migsjälv upp ur sängen för att njuta av värmen och solen som stog helt klart på himelen. Åh vilket påsklov!
Vid två tiden drog man sig hem till pappa för att invänta gäster och släkt för lite påskmiddag. Trevligt trevligt med god mat, speciellt äggen som jag angriper mig på varje gång det serveras. Ägg är det bästa med påsk, middsommar och jul haha.

Och nu sitter man här.
Trött och ont i huvudet efter en dag i solen, tror jag garanterat fått lite solsting. Usch, försöker tvinga i mig lite vatten för att rensa huvudet. Men det lär inte bli så mycket bättre med datorn i knät. Haha who cares!

Hej på er, nyfikna jävlar!

Hallåååå
Nu är det Vicky som bloggar!
Måste bara berätta hur underbar Bea är som person, helt unik..
Så rar, omtänksam och gullig!!

Alla borde ha en sådan vän!

Var bara tvungen att skriva av mig lite!

Ha en underbar kväll! Puss och kram direkt till Bea när hon ser detta.

Vicky och Bea in action






The studio

Ett ord... besviken

Alltså. vafan?
Jag var idag på the studio med min fina vän Vicky och blev fotograferade. Helt underbara bilder för hennes del, jag var så himla avensjuk. Men mina... nja. Ja var verkligen inte nöjd varken med håret, kläderna eller hur jag presterade. Usch. Slutade med att jag inte tog hem en enda bild. Snacka om man var besviken. Jag som sett fram emot det här så länge så var allting förjäves. Men sminkningen blev väldigt bra, var nog det som var det enda som vart bra om jag ska vara ärlig.
Men dagen flöt på, stannade där från fyra-halv nio och sedan tog vi en fika vid sture. Vi började dessutom planera helgens galenskaper då det ser ut som att bli en TUNG och PARTYfull helg med bus hit och dit. Ska bli roligt, så jag längtar redan <3

Så... ja vad mer ska man säga? Jag är nöjd över att jag solat och blivit brun! Det är något bra som hänt idag!

Tisdag

Fan vad tiden går fort! STOP! STANNA!
Känns som jag inte hunnit med något vettigt ännu, bara solat, festat och levt livet, men det är nog så det ska vara på loven? I like it anyway!

Idag står det solning på schemat och därefter fotografering på the studio klockan 4.
Ska bli askul!
Ett av mina teman är ... heeemligt!

NU: ut i solen!

Jag är förvånad

Jag känner ingenting...

Kom nyss på en sak som gjorde dagen ännu bättre!

Har ett VAMPIRE DIARIES avsnitt kvarliggande från fredagen
Lycka.


Cindy did it!

Nu har även glamour-tjejen själv sammlat ihop sina guts och skaffat sig en blogg!
Check it out
  

www.cindyhanssen.blogg.se

Måndag

Thank god its springbreak!

Kändes helt underbart att gå upp i morse och inte stressa till skolan för en gångs skull. Men trots min lediga första dag på lovet kunde jag inte sova längre än till 8 i morse. Tror det kunde vara pga den jobbiga "dagen efter" i går, och att jag sov dryga 15-20 timmar sammanlagt. Riktigt utvilad och pigg för en dag ute i solen minsan! Helt underbart.
Så jag har faktiskt varit riktigt effektiv denna morgon med att städa mitt rum (såg ut som ett bombnedslag) och därefter börja planera och göra "att göra listor" inför veckan så jag slipper glömma bort eller dubbelboka saker.
Ska nog ta med hunden på en promenad snart och sen njuta av solen i solstolen, en glass och bra bok.
Sommarkänsla!


Sliten, trött och allänt trashig

*Godmorgon*

Det har minst sagt varit en fullspäckad och otroligt rolig helg!
Gårdagen spenderades med käraste Cindy på laroy och därefter vidare till Hells kitchen. Underbart roligt med mycket människor, dans, skratt och allt annat en bra lördag kan erbjuda.
Det som kändes mindre bra var väl att man kom hem 5-6 i morse. Sov två timmar max sedan ut och räfsa löv med familjen och därefter slocknar i sängen under fem timmars tid. Jo jag är ganska sliten faktiskt. Men oj vad värt det var efter denna gårkväll. Skulle minst sagt kunnat göra om allting idag igen. Men nu är det dock söndag och humöret är inte som det var igår.

Men i dont care! Det var underbart haha.

Underbar kväll

Solen skiner, jag har nya solo tidigningen, musiken flöder ur högtalarna och humöret är på topp. Det enda negativa just nu kan nog vara att jag är väldigt trött. Var uppe sen sex i morse så man är skapligt sliten. Funderar starkt på att ta det lugnt ikväll. Finns lite förslag på utgång, mys med tjejer eller grann-maraton hah, men jag vet inte om jag känner för något av det faktiskt. En hel kväll med film, bad, spa-mys och allmänt ta det lugnt. Ska ut och köra senhårt i morgon kväll så då kommer det vara jobbigt att hinna med något. Sen ska vi inte tala om hur det kommer kännas på söndag. Det är ett mysterium.

Tror det blir hemmakväll!
Älskar lov <3

Visste ni en sak..

DET ÄR LOV!!!!

Det är roligt med italienska

Sitter inne i datasalen och försöker hitta info om italien på våran italienska lektion. Känns väl sisådär faktiskt.
Hade nog hellre suttit i klassrummet och jobbat i boken, för nu har man ingen aning om vad man ska leta efter eller vad man ska skriva. That sucks maan.
Aja, det är bara 20 min kvar av lektionen sen bär det av hemmåt för lite träning med Vicky och plugg inför det stora 5 timmars-skrivningen i morgon bitti. Tidig kväll med andra ord.

I morgon är detta helvete som vi haft i snart 4 veckor ÖVER. FINITO. THE END.
Tror ni att jag längtar? Ohyes!

Tårarna sprutar av glädje!

Fick tillbaka mitt resultat från det hemska muntliga talet i svenska vi hade förra veckan..
Och jag fick VG!!! Väl godkänt gott folk!
Det trodde jag verkligen INTE med tanke på vilken black out jag fick några minuter innan. Men jag är så sjukt glad över resultatet! Nu gäller det att tagga om för 5 timmarsskrivningen på torsdag morgon.
TAGGA! Tagga... tagga..

Från ett annat perspektiv

Det har hänt så mycket saker sedan jag blev 18. Saker jag sa till migsjäv aldrig skulle göra och saker jag inte hade en tanke på som skulle hända. Men jag har också insett en hel del om livet, och att det är inte så lätt som man kan tro att det är..


Jag är så stolt över mitt lag!


I was born a champion


Grinolle!

Idag anser jag som att vara en av de värsta dagarna i skolans historia.
Jag var så sjukt nervös inför det muntliga framförandet av ett tal i svenska att jag bokstavligen flippade ur när lektionen skulle börja och storbölade. Kan det bli mer knasigt?! Jag som aldrig blir så nervös inför muntliga framföranden. Som exempelvis teater eller musik framförande på scen inför allt fler personer. Nej men det här var fruktansvärt.
Jag tyckte det inte gjorde mitt framförande bättre heller. Trots att jag försökte hålla mig lugn och sansad till mestadels.

Vi ger en fet tummen ner för nationellaprov.



Om man kunde vara där nu.. Åh turkiet! Me love you

RSS 2.0