En vecka..

Är hemma och lever fortfarande. Tack gode gud!
Updaterar mer senare då jobb väntar ikväll.

Tudelu!

Turkey/Alanya here we go!

Sitter förtillfället med en grymt taggad Hanna vid min sida, det känns helt galet att våran store resa som vi pratat om så länge äntligen är här!
Kommer bli en massa sol, bad, shoppande och festande.
Hur som, vi är grymt taggade. Planet går vid fem i eftermidda så vi bör åka härifrån runt två tiden.
Haha vet knappt vad jag ska skriva, är så hypad att jag inte kommer på något vettigt att säga.

I alla fall, ni här hemma får ha en fantastisk vecka!
Jag kommer inte blogga något där nere som ni säkert förstår men mobilen åker med!

Än en gång, ha det toppen!
Kramis o pussis





Klädångest!

Jaha nu sitter man här med alla dessa fina kläder på golvet och vill ha med allihoppa! Hur ska detta sluta, försöker att rensa och tänka logiskt "kommer jag verkligen använda detta när jag är där nere?" men det verkar inte funka...

Måste ju tänka på att handdukar, tvålar, hygiensaker och annat skit ska med också, får inte glömma skorna för den delen! Sen att vi med 100% säkerhet kommer shoppa saker där nere. Men vafan!

Annars är det toppen! Humöret är där det borde vara såhär dagen innnan och jag är så sjukt taggad! Har varit lite småsvår de senaste dagarna och inte varit så hypad. Men nu, ett dygn innan är jag så hypad att jag kallsvettas. haha det ni!


1 dag kvar

Godmorgon!

Tyckte natten var extremt jobbig då jag fortfarande hostar livet ur mig. Usch hur ska det gå i turkiet? Stackars Hanna som kommer få lega o lyssna på det där i en vecka. Fan också... Men jag har laddat upp med hostmedicin så jag borde nog klara mig.

Idag ska jag bege mig til solna centrum en snabbis för att köpa det allra sista inför resan. Sedan är det direkt hem o börja småpacka, som att välja kläder? Det är ett riktigt projekt! Tar alltid med mig för mycket kläder så dum som jag är. Så idag ska ja verkligen ta med mig det nödvändigaste. Förmodar att det blir en del shopping där nere också så det är bäst att göra lite space för det med. Gud ge mig styrka...

Ikväll blir det nog mys hos Hanna med Sophie till sällskap, vi ska bege oss ca 14.00 till arlanda i morgon så det är lika bra att sova över!

Nu måste ja fixa mig!
Hörs senare!

Final countdown

Jag överlevde natten, precis på håret. Fan vad jag hatar att hosta, det är nog ett av det värsta som finns när man är sjuk. Hosta och förskyld kombinerat är inte heller någon höjdare...
Vaknade minst fem gånger bara för att jag var tvungen att hosta hela tiden, eller snyta mig. Perfekt inför resan på onsdag! Fuck this shit, nu ska jag köra på alla huskurer man kan tänka sig så jag blir frisk någon jävla gång.

Hur som, det är bara två dagar kvar! Oh helt galet! Kan inte finnas något bättre än ligga på en skön strand i 40 graders värme, äta god mat och festa nätterna långa. Jag längtar gott folk, jag längtar!
Ska bli roligt att visa runt Hanna på denna fantastiska plats, jag som känner till de flesta ställerna och var man ska gå o inte gå etc.

Nej nu blir det att packa lite saker sen bege sig till mamma en stund. Vi ska färga håret och börja packa väskan o nödvändigheter bla bla.
Tagga!

Easytone

Mina bebisar!
Längtar redan tills jag kan ta med dessa till jobbet och börja användas. Känns som om de är helt gjorde för foten! Sitter perfekt och är knappast några skor man får skoskav från. Rekomenderas stort till er som är sugna på dessa!
Sedan får man lite rumpträning på köpet hehe.
949:- från Stadium


Söndag

Mår som man förtjänar idag, men dock lite mer utöver det vanliga då jag lyckats ta till mig en kraftig förskylning, kräkhosta och feber. Haha det är nog tecknet på att det är dags att bromsa upp lite. Vart trots allt en tre dagars vecka vilket är lite för mycket. Men det är trots allt sommar!

Känner mig också så trött som jag borde vara om jag fått allt det där. Somnade sent, vaknade vid 11-12 något sedan iväg för snabb shopping där mamma kom och skrämde livet ur mig och stackars pappa. Köpte mina efterlängtade easytone skor som är till för jobbet. Ska strax visa vilka det blev.

Annars var dagen allmänt kort, vaknade, iväg och handlade sedan direkt hem för att krasha i sängen med en hyrdt film. Somnade såklart innan jag ens kommit till halva så det blir att se allting från början igen hah!

Oh vad segt det ska vara idag..

Lyckat var ordet

Gårkvällen var så extremt lyckad!

Det går nog inte att beskriva vilken tur, flyt, öde.. whatever vi hade, allting föll med våran ström och de gjorde kvällen till den bästa vi haft. Ingen tvekan!
Lyckades fixa med oss på listan till Ambassadeur, ingen kö + gratis inträde, träffade roliga personer, bjuden på drinks samt asbra mysig och skön stämning. Toppbetyg på kvällen minst sagt.

Nu är det lite brådis för jag ska bege mig in i duschen, usch luktar apa. Sedan ut mot ekerö för att se ekeröderby i svanhagen en stund.

Kvällen slutar nog med ytterliggare en utgång med grymma personer.
Ingen med update idag inte, återkommer i morgon.

Ha en asbra kväll på er!!

La Gitana

Detta är varför ja gillar Spanien så mycket, låten förmedlar all känsla och glädje ja tycker landet tillför mig.
Sedan går det inte att förneka Shakira och hennes underbara röst!



- Tror ni Rafael är nöjd med att spela in kyss-scener med henne tro? Grr..


Fredag

Regn regn regn..

Känner mig inte jättetaggad just nu heller på utgång. Tack vare detta härliga väder och en sjukt elak busringning i morse som gjorde att jag fick en riktig hjärtattack. Fan att man ska störa när jag sover med min skönhetssömn. Behövde verkligen det från igår! Men är endå ganska utvilad så det var nog på tiden att gå upp.

Idag blir det lite ärenden på eftermiddan, ska fixa mitt jävla sommarkort som kostar skjortan och hämta saker hos mami. Ikväll blir det förhoppningsvis Amba till ära. Låt oss hoppas! Annars blire chill på laroyan. Sista utgången, sista innan turkiet på onsdag. WOAP WOAP

Jobb = cash

Usch fy och blä vad mina fötter värker nu...
Det var inget skonsamt arbetspass idag. Har ont i både kropp o själv eftersom det kom ovanligt mycket folk idag en torsdagskväll så jag fick inte vila på över tre timmar. Det hände saker hela jävla tiden så jag sprang runt som en galning. Han aldrig kolla en enda gång på mobilen för att se TIDEN. Då är det illa.
Men men, 7½ timme är helt okej, känns som jag jobbat 12 dock, men det är nog för att jag har kvällspass ovs. Sen att jag bara sov 3-4 timmar inatt...

I morgon blir det andra bullar i alla fall. Ska sova ut ordentligt och ligga och fisa i sängen hela morgonen och eftermiddan. Bara för att jag får, kan och vill haha. Skönt med lov må ja säga.
Kommer vara jobb i morgon också, 4-11 skulle jag tippa på. Efter det traskar ja de ynkla 500 meterna till stureplan för att möta cindy och ha våran sista utekväll på LONG TIME. Ska ju nämligen resa bort sen ska vi jobba en del ovs. Kommer inte bli så många utgångar så som det varit..

Just nu är jag inte taggad på utgång. Men i morgon kommer jag vara det!
Hihi. Ska lägga upp mina nya kläder vi köpte idag, supersöta och perfa inför sommar och utgångar.

Torsdag

Hej på Er!

Känner mig lite smårasslig efter en riktigt rolig gårkväll på sture. Vädret ville inte hålla i sig under dagen så det blev ingen josefinas tråkigt nog. Men det gjorde ingenting! För ja drog hem till cindy där Emelie väntade med sitt nytagna och färska körkort, vi laddade inför kvällen med bra musik och drinkar (inte för Emelie för hon skulle köra då) Sedan bar det av mot sture! Cindy o ja gjorde lite försök att ta oss in på Amba, Pure och Sturecompaniet men utan lycka då de var stängt (?!) men vi gjorde ett sista försök på Collage och kom in glädjerligen. Emelie traskade dit och det dansades och stojjades som aldrig förr. En lyckad kväll må jag säga. Sedan bar det hem till upplandsväsby runt 3-4 tiden och sedan upp igen vid 8 för att bege sig till skolavslutningen för en halvtimmes betygsnack och avsked.

Fick VG i svenska som jag blev VÄLDIGT chockad över att jag fick. Var helt intsälld på G för min lärare till och med sa att det skulle bli det. Superglad!
Dock jag inte MVG i psykologi som jag ville, utan fick nöja mig med VG. Annars var det helt okej betyg!

Nu sitter man här, förvånadsvärt pigg med tanke på de få timmar jag sovit. Men tänkte ta mig en liten lur på en två timmar sedan bär det in mot stan med mamma och syster för lite minishopping innan turkiet.
Vid 4 är det dags att ta sig till jobbet ...

Det är min dag det!
Tycker vi lägger upp en låt så man håller sig pigg och fräsh hela dagen och kvällen lång


- Man tröttnar aldrig på denna super-sommriga låten!

Onsdag

Godmorgon på er!

Vaknade för inte allt länge sedan och känner på mig att denna dag kommer bli väldigt bra. Tråkigt bara att vädret inte vill sammarbeta, men det är sådant man får ta. Inget kan stoppa mitt goda humör just nu i alla fall :)
Idag blir det lite ärenden på dagen och skriva klart det allra sista på ett skolarbete, sen i eftermidda/kväll bär det av mot stan för mys på Josefina med Cindy och därefter utgång.

Kommer nog bli en rätt så mysig dag :)

Tagga tagga tagga!

Nu är det bara en vecka kvar innan jag och Hanna drar till härliga Alanya i en vecka för festande, solande, babande och shoppande! Kommer bli helt galet roligt, våran första resa tillsammans. Vi som har längtat så mycket efter denna resa och nu är det bara dagar kvar innan vi drar iväg, och är vi taggade? Det går inte att beskriva!

Därför är det dags att få tillbaka turkiet-känslan och bli varm i kläderna med lite musik. Vi börjar här på bloggen. Bara för att. Detta är låtar tagna från mina "turkiska favoriter" på itunes. Sådan turkietnörd jag var detta och förra året så har ja en del musik faktiskt. Men dessa känner nog vissa igen ganska mycket. 
Åh vad jag saknar turkiet, kulturen, maten, känslan, lukten. 
All kärlek till Turkiet, All kärlek. 






Dagen börjar bra

Nat.

Vaknade en timme tidigare än vad jag hade behövt, vilket resulterade att jag åkte en station med bussen sedan gick hem sur och svärande. Usch så trött jag hade varit vid uppgången. Ville ärligt talat sova lite till, när jag väl hade kunnat det också..

Aja, idag blir det en kort och lugn dag.
Ska nämligen till skolan för en snabb mentorstid på femton minuter (?!) sedan hem och skriva klart min recension om min lärare hunnit mejla mig ännu. Skickade ett utkast som får allt annat än duga så ja hoppas på lite feedback. Vid fyra ska ja röra mig åt min barnvaktsfamilj och vara nanny i några timmar åt världens gulligaste barn. Har inte sett dom på evigheter så det ska bli kul. Förra gången så bakade vi med yogurt haha och sen så fick jag en jättefin teckning av den yngsta tjejen, naaw <3

Sista stöten, sista av allt

Att det ska vara så jävla svårt att skriva en recension?!
Fattar inte hur ja ska lyckas göra den "duglig att publiceras i en tidning" på det sättet jag skriver? Herre gud..
Tack och lov att jag inte ska bli journalist eller skribent av något slag. Skulle faila direkt. Ja kan känna lukten från Mias tankar just nu, det är en frätande lukt av IG skrivet med bläckpenna.

Haha, vad är det jag skriver egentligen?
Kan bero på att jag är sjuk av sommarlovslängtan och att de tankarna tar över plugghjärnan ganska mycket.
Kom igen nu bea.. lite till...

'

When you've found that special thing, You're flying without wings



Låtarnas låt


Dagen är ung

Godmorgon på er glada sommarlediga människor!
Jag har dock fortfarande inte ledigt...

Men det ska inte stoppa mig! För idag är en bra dag, ska nämligen chilla galet fram till ikväll sedan är det dags att bege sig till upplandsväsby till min käraste Cindy och förbereda en utgång. Det är mycket vi ska hinna göra ikväll/natt så det gäller att vara på topp! Kommer bli awsome som det alltid blir :)

Igår blev det en kort jobbdag för mig då ventilationen hade gått sönder på jobbet så det var över 30 grader inne i lokalen vi jobbade. Helt sjukt! Så det gick knappt att röra sig utan att löka sönder. Det gjorde också att vi förlorade en massa gäster då det bara finns en liten uteservering och större innomhus.. så jag fick gå hem! YES
Efter det drog jag hem och mötte Bekir, Michel, Vickan och Cinar. Vi drog till en plan och spelade lite fotboll samt badade i någon timme. Galet roligt! Efter det blev det skräckfilm.
En rolig fredagkväll och denna kommer bli minst lika bra!

Detta var orginalutgåvan


- Haha, så töntigt av mig...


PluggarN

Kom igen!
KÄMPA!

Har mitt sista prov i Psykologi i morgon och det måste bli ett MVG om jag vill ha det i slutbetyg.
Sedan är det iprincip .. över?


www.megan.se

Har nyligen fått mejl om att mina bilder från fotograferingen med Megan Ritz Agency har lagts ut på hemsidan. Roligt roligt!
Första gången jag får se bilderna ordentligt dessutom. Tycker de var helt okej :)
(är lite mulligare på bilderna än vad jag är nu, har gått ner något kilo sedan bilderna togs)


Tisdag

Jasså, då var det redan över?
Varför ska lediga dagar gå så ruskigt snabbt. Usch det suger verkligen. Men nu är det sista spörten som gäller! Har bara ett prov och några inlämningar kvar sedan är det helt över och man kan iprincip skippa skolan.
Låter i alla fall underbart.

Nu väntar bad och plaskande med Julia (om hon kommer någon gång?!) Hon ringde för över en halvtimme sen och sa, "ja kommer snart så du vet!" Haha bullshit.
Efter blir det skola en snabbis med betygssamtal förmodligen och chill.

Skön dag!

Det finns där, inom mig. Kommer alltid göra.



Jag vet något som du inte vet...



Kvällens planer

Nu är det klart att jag och mina vänner ska ta oss en tripp till Josefinas uteservering på djurgården.
Kommer bli supermys!


Ny kategori!

Så töntig som man är har jag lagt till "fest" som ny kategori bland mina samlingar.
Tänkte kunde vara roligt att se tillbaka på de roliga spektalel livet haft att erbjuda.
Nej usch vad töntigt det känns. Men ... så e det!

Efter mycket snack och ångest

Fan vad jag ångrar att jag inte satsade på att gå på summerburst! Nu i efterhand verkade det så galet roligt och de vänner jag har som gick sa att det var helt grymt. Kan jag fan tänka mig.
Nej nästa år ska jag gå! Bokar jag inte biljett då är jag en idiot.

Klantigt Bea!
Får lida mig igenom en dag till sen får man se frammåt istället.

Söndag

Inget kan vara mer deprimerande än söndagar. Men idag är det faktiskt helt okej! Solen skiner hyvsat bra med tanke på att alla sa att det skulle regna och åska idag. Sedan är det såklart en ledig dag i morogn också! Så det rullar på bra tycker jag.

Idag ska jag antingen vara med Vickan och spela lite tennis och sedan kanske till ett tivoli i Fittja som många pratar om, ska tydligen vara ganska roligt där. Annars får jag se vad som händer. Kanske kollar med Sophie hur det är läget och tar en tripp till henne om hon orkar. Är så roligt att hon är hemma igen!

Ikväll har jag i alla fall planer på att dra till något ställe med kompisar för lite miniutgång. Kanske blir någon mysig uteservering eller dans your ass of? Har ingen aning, så det låter vi tiden avgöra:)

Gårkvällens outfit & facelook



Blus & kjol: H&M
Tuptopp: Ginatricot
Armband: Snö of Sweden
Skor: Converse


Galen kväll

Haha, rätt som det blir helg står denna blogg tom på inlägg. Sorry about that.
Men igår var det en mycket händelserik dag/kväll då jag först träffade min underbara vän sophie som kommit hem från USA. Hon var sig minsan lik <3 Knappt någon förändring, förutom att hon pratade svengelska och hade enorma minnen med sig tillbaka haha.

Sedan på kvällen var jag ute med Ewa och våra familjevänninor (min styvmamma) för att fira min 18-års dag några månader försent haha. Men det var faktiskt riktigt roligt! Först var det en tripp till Caliente för god mat och god dryck, sedan vidare till Lokal för några drinkar och sedan vidare till Lemon Bar för vidare efterfest. Ganska mycket schlager som jag inte är så jättetaggad på men det var faktiskt roligare än förväntat! Knasiga saker som hände under kvällen och jag fick min första gissning på 27 år av en kille! Haha jag dog. Men det var nästan för mycket så ja visste inte om man skulle ta det negativt eller positivt?

Kom hem nätt och jämt vid 4 tiden i morse och blev sedan väckt av en busringar Julia som vägrade ge med sig att ringa två tre gånger på raken vid 10 på morgonen. Haha man var jättepigg då!

Välkommen hem!

I just detta ögonblick sitter min älskade vän Sophie Hjelte på ett flygplan hem från en 10 månaders visit i USA.
Det ska bli ett välkommen-hem-kalas hemma hos henne i morgon och jag är så grymt taggad på att få träffa henne igen efter så lång tid! Det har skickats mejl hit och dit och några tårar någon gång. Men i morgon är det äntligen dags att få se min fina igen.
Ska bege mig hem till våran gemensamma vän Hanna för lite förberedelser och sedan blir det en tripp över till Sophie för att hälsa henne välkommen. Tyvärr kan man inte stanna länge nog innan det blir dags för mig att röra sig mot stan för några timmars arbete...

Sophie, du är saknad!
Äntligen är du hemma <3


Utgång

Igår var en mycket bra dag, var nämligen och shoppade med mina bästa tjejer och hittade gryma klackar + två tunnikor. Sedan en rolig kväll med älskade Cindy. Som troddes sluta i fiasko! Oj vad otaggade vi var att det var tusentals människor ute, äckligt långa köer och stängda garderober. Nej vid 12 tiden ville vi gå hem, men istället för att sura tog vi mod till oss och marcherade raka vägen till Amba för ett sista försök. Där kom vi in utan problem, det var öppna garderober, otroligt bra musik och härligt häng. En skitbra kväll tillslut!
Efter kvällen lärde vi oss en läxa för att slippa detta depp som uppstod, det bara förstörde stämningen så sjukt mycket .. just därför har vi nu en lista på saker vi ska tänka på till nästa utågång!

1, Inte äta ute efter klockan 8
- Vi gjorde det dumma valet att äta på vapiano klockan tio på kvällen vilket inte var så smart! Maten gjorde oss mer trötta än taggade plus att det skulle bli svårare att "njuta" av drinkarna senare.

2, Ute i god tid
- Trots att kvällen var ung vid kvart i tolv så var det ett riktigt helvete att komma in. Nu är det nämligen tiden då alla studenter är ute och vimlar på utgångsdagarna vilket gjorde att det va smockfullt överrallt! Värsta jag varit med om faktiskt.

3, Inga stora väskor
- Fick släpa runt på våra megaväskor halva kvällen då Laroy stängde ner garderoben den kvällen, vilket inte är så roligt! Inte en jävla chans att dansa med den dinglande runt armen, nej nästa gång är det kuvertväska som gäller och inga stora saker!

4, Sköna skor
- Tog klackar till en början då jag trodde jag skulle kunna stå ut en hel kväll/natt. Men nja inte riktigt faktiskt. Som tur var hade jag ballerina med mig men det är inte så kul att släpa på dom i väskan heller för den delen. Vilket betyder att man alltid måste ta en större väska med sig. Nej ett par skor som gäller ute! Finns dock undantag på vart man ska och med vem, men när det gäller en helnatt med bara dansande, då kan vi skippa klackarna faktiskt!




Bild: Stureplan.se
- Tycker dock att jag inte ser klok ut på bilden.. inte min fotodag! Men cindy var supersöt i sin snygga tunnika hon köpte samma dag. Älskar dig hjärtat <3


Lillördag

Kändes otroligt skönt att kunna sova ut idag, behövdes verkligen efter dessa jobbiga veckor med tidiga NP morgonar och så vidare..

Idag är det i alla fall onsdag (wiho! Lillördag!) så ska snart börja fixa mig för en heldags shopping med mina härliga vänner som jag sa i det tidigare inlägget. Tyvärr var vädret inte som vi hade förväntat oss, usch med moln och lite regn. Men det kommer inte stoppa oss! För nu ska vi tagga till tusen!

Nu: frukost och fixa mig

Helgens spektakel

Denna helg kommer bli otroligt rolig, får träffa massa vänner, leva livet och så ska det bli toppenväder!
Kunde inte blivit bättre kan man tro, men det finns ett men..
Ska som sagt jobba på fredag och lördag eftermidda som turligt är, men det som skulle satt pricken över ii:et hade varit biljetter till summerburst på stadion denna helg.. Åh vad kul det skulle bli! Med David Guetta och allt som ska liva upp stockholm med sin underbara musik och sommarkänsla. Hade varit otroligt. Detta gör det också svårare för oss som inte har en biljett att kunna komma in någonstans då det ska vara fullpropat med tusentals människor ute på lördag. Lite häftigt men tråkigt för mig :(


RSS 2.0