Lördag

I lördas var jag i stan och tog en mysig fika/lunch med sötnosarna Cindy och Maria som gick i min gama klass. Det var galet roligt att få se dom igen och prata om sommaren. Även fast det var jag som mest skötte snacket haha, stackarna, de måste trättnat på mig efter jag berättade om min första resa till Turkiet. Det fanns så jävla mycket att berätta. Hur som, det var galet mysigt att träffa er igen tjejer! Vi måste ses snart igen <3 (mina trogna bloggläsare haha ;)) 

"Jag pissar på er"

Träningen fick ett hastigt slut då det visade sig att Skå ik:s badmintonlag och kommunen ändrat om våra träningstider, utan att vi fick veta något! vilket resulterade att vi bara har en jävla timmes träning varje tidsag. Hallå vad är det här?! De tränar tre gånger i veckan, med 2-3 timmar varje gång. Vi tränar två gånger i veckan (i hallen alltså) och tränar max två timmar. Detta är fan inte rättvist någonstans! Vi är flera än vad dom är så de borde prioritera oss först.
Usch vad sur man blir...


Grown ups

Var som sagt på bio med söta Hanna i fredas, det blev Grown ups som vi skulle se.
Den var så galet bra! Jag skrattade mig igenom hela filmen med jämna mellanrum, så jag rekomenderar den verkligen för er komiker-älskare.


Sovmorgon-(nästan) hela veckan!

Godmorgon sunshines!
Blev ingen tidig uppstigning för mig denna dag heller då de flesta dagar denna vecka kommer förekomma med sovmorgon eller tidig hemfärd. Det uppskattas mycket nu i början av terminen, har fortfarande inte lyckats komma in i rutinerna när det gäller sovandet. Så detta är galet skönt.

Kommer som sagt bara ha två lektioner i dag, trodde först det skulle vara en. Alltså Svenska sen språk. Helt okej faktiskt! Igår hade jag tre lektioner varav Samhälle, Idrott och matte som gick väldigt fort. Då kommer denna dag ännu fortare!

Vad händer sen i eftermidda då? Jo som det ser ut nu kommer det bli träning och möjligtvis lite pluggande, har några stora arbeten framför mig om några veckor som ska vara klart så det är lika bra att sätta igång.

Stör ni er på att det är så GALET kallt ute nuförtiden? Igår kändes det som jag skulle frysa ihjäl då det bara var 12 ynkla grader ute. Väldigt kallt om man jämnför med 20 grader som var för kanske en vecka sedan. Nej nej det gillar vi inte...

Mitt nya favoritplagg

Har sett ganska många bära höstens nya "trend" med genomskinliga tunikor eller blusar, och jag måste säga att jag fastnade där med. Hittade denna sötnos på H&M för 249:- Och jag är helt förälskad! Använder den jämt och ständigt just för att den passar till allt, men man får vara rädd om vad för BH man använder under. Är ganska genomskinlig som ni kanske ser...

Take-care-of-myself

Hade nyss ansiktsmask i ansiktet för att fräscha upp huden lite, kan då säga att det behövdes! Känns så otroligt skönt efterråt.
Men jag är inte så skonsam mot min ansiktshy, avänder mig inte av krämer eller något för att jag antingen iag inte hinner eller så orkar jag bara inte. Men nu förtiden har min hy varit ganska dålig. Började få en rejäl finn-explosion i ansiktet som jag aldrig upplevt under mina år som tonåring hittils. Ganska konstigt faktiskt, vet inte heller vad det beror på. Men då har jag såklart väldigt svårt för att få bort det...
Just därför önskar jag mig ett riktigt ansikts-kit, som har allt! Skull uppskattas en hel del. För jag känner mig allt mer beroende av att ha en fin hy och gärna kunna slippa använda mig av mycket smink som fondation och allt det dära. Har det bara för att få en jämnare hy och för att täcka alla fula finnar och röda områden. Tänkt om man kunde slippa det! Huden skulle må så mycket bättre.
Kände att efter sommaren skulle jag inte använda mig av fondation eller conceler just för att jag skulle vara så brun och fin till skolstarten, men brännan försvann snabbare än blixten och jag var typ som "vanligt" igen när skolan drog igång. Vilket såklart ledde till att jag fick använda mig av smink i alla fall...
Vilket drama?


Somebody´s me

Är det bara jag som tycker Enrique Iglesias är så otroligt bra? Älskar den där latin-amerikanska sångstilen han kör med, det ger en rysningar och får mig att längta till alla dessa resor livet har att erbjuda.


Bio med sötaste

Hejsan hoppsan!

Om om en liten stund dyker söta Hanna upp vid min dörr, sen bär vi in mot stan för att gå på bio. Det är ju så skönt att man fortfarande har en biobiljett kvar från serveringen vid studenten i juni. Älskar som sagt att gå på bio, så de har uppskattats mycket under denna sommar. Och nu är det dags att göra sig av med den sista mohaha.
See you guys later


Ja må du leva

Grattis syrran till 12-årsdagen!


www.ruisa.blogg.se


Dagens fail:

Lutade/satt på en nymålad grå box när jag väntade på tåget hem från skolan...
Resutlat:
Svarta leggings fick en grå baksida
Min fina svart/guldiga väska fick en grå underdel
Min vitrandiga tunika fick en massa fläkar
Samt att jag gjorde ett överdrivet högt suck-ljud.

Åh, denna dag som började så bra...


Efter mörkret kommer ljuset

Har inte varit någon vidare uppdatering på sistone som ni kanske har märkt, men det beror på många olika saker. Har haft en ganska jobbig, tröttsam och deppig vecka, och nu känns det som att man fick startskottet för att ljuset är på väg tillbaka igen. Åh vad det behövdes! Känner mig lite gladare faktiskt.
Men nu är det mycket fokus, ska sköta skolan på bästa sätt samtidigt träna och må bra, sova, söka jobb, umgås med vänner och samtidigt ha lite egen tid för migsjälv. Det blir tajt i schemat.
Aja, om ni inte ser mig på bloggen så mycket så vet ni att min tid går åt till att göra någon av dessa saker.

Åh, kan inte tiden gå lite snabbare? Så jag hinner komma in i skolan, rutinerna och tränandet. Det är alltid som segast i början. Orkar inte!
Godnatt


Plugga, resa och jobba utomlands.

Jag älskar verkligen att resa.
Det är något av det bästa som finns, men varför valde jag då inte någon turism-inriktning på gymnasiet? Jag ställer mig den fråga varje gång jag tänker på resor..
Men då måste man såklart ha en plan B, som jag självklart har listat ut vid det här laget! För Sam/sam känns endå rätt, just eftersom det är en ganska bred linje.
Min plan är då fölljande:
Jag är ju då tillsammans med Ersan (för er som inte vet) Han bor i Turkiet, nära Istanbul. Bara där kommer innebära en hel del resor fram och tillbaka (vilket jag såklart inte tackar nej till, Turkiet är bäst!) Men då vet man såklart inte hur länge detta kommer hålla, jag tror ganska länge då vi har varit "tillsammans" ett tag nu redan. Men min andra tanke var att försöka åka iväg på språkresor utomlands för att förbättra engelskan, gärna innan man går ut gymnasiet. Och sen när jag får tillfälle, söka som au pair. Det verkar jätteskoj! Lite småläskigt, men väldigt lärorikt. När jag sedan kommer tillbaka kanske flygvärdina är något för mig? Det hade jag tänkt på tidigare innan jag ville bli Polis, men inte tagit tanken på alvar. Det är också lärorikt och jag får chansen att resa mycket inom jobbet, sen när man varit där ett tag kan jag försöka trassla in mig som reseledare. Eller om ja försöker med det innan flygvärdinegrejset. Låter det som en bra idé? Eller är jag helt ute och cyklar?
Åh vad jag önskar att jag var äldre och kunde göra dessa saker redan i morgon..


 


Det där med dans...

Som jag berättade förut så hade jag funderat på att börja dansa, ni undrar säkert vilken sorts dans. Då ska jag ge er en chock, eller de flesta blir nog INTE så förvånade om ni känner mig väl och vet vad som händer i mitt liv.
Men jag har då funderat på att börja på Bellydancing, alltså Magdans. Vad tror ni om det? GALET, jotack jag vet.
Men det är något med magdans som verkar så himla roligt, men väldigt svårt. Man måste ha stor kontroll över sin kropp och sina muskler. Vilket vore kul att lära sig.
Här är två videos som visar hur roligt och häftigt det vore att kunna magdans, den ena är lite bättre och svårare än den andra. Men väldigt bra och inspirerade filmer.



Tisdag

Idag var en bra dag.
Kände mig väldigt utvilat då jag fick sovmorgon till halv nio i morse, de uppskattas verkligen. Speciellt när man måste läsa nästan dubbelt så många ämnen nu som jag gjorde förra året. Oh shiet..
Var träning sen på eftermiddan/kvällen. Gick galet bra faktisk. Sprang ganska så långt utan att vara trött så jag är väldigt nöjd. Styrkepasset sen vet jag inte riktigt vad jag tycker, mina armar slutade att fungera?! jag kunde inte lyfta något, inte ens mina egna armar över brösthöjd?! Fett jobbigt faktiskt, kände min ganska svag i arm-övningarna då...

Nu är man då hemma, har nyss tillagat en smothie med lovisa av goda bär och banan, mums!
Ska chilla galet och kolla lite tv hade jag tänkt, har sovmorgon till tio så det är lugnt på sova-fronten.
It´s a good day!

Inna






Måndag

Ny vecka- med min nya skola och klass!
Känns som alllt börjar sakta men säket falla på plats. Det är fortfarande lite småkrångligt att hitta överrallt och så har jag inte riktigt lärt känna alla tjejerna. De är svåra små typer, inget man lär känna över en dag om man säger så..
Idag gjorde vi flextest, andra idrottslektionen liksom. Det gick väl sådär. Sprang 14.21 på 2.6km. Det visade "bra" kondition på en lista vi skulle följa. Hah, som jag kämpade. Det var galet jobbigt, och det var inte många som var "dåliga" så man fick ligga i hela vägen. Galet jobbigt med stekande sol och långa joggingbyxor.

Jag känner dessutom att saker har kunnat släppts från mina axlar, som mitt stora kuvert till Ersan som tagit veckor att skriva och skicka tydligen hah, och så är jag äntligen klar med mitt syntest så jag kan få gå körskolutbildningen. Yes yes yes! Äntligen kan man pricka av dom i "att göra listan"
Men bara för att de är klara betyder det ingen vila, fick ett mess nyglien från tränaren. De säger att jag ska ha bollskola på söndagar en timme, 12-13. Vad tycker jag om det tro? Ibörjan när man fick höra det så var man galet taggad, men nu undrar man verkligen om jag kommer palla. Har funderat på att börja dansa, så det blir kanske för mycket. Jag testar några gånger, kan alltid lägga av när det blir för jobbigt.

Nej, är galet trött. Ska nog fixa inför i morgon sen hoppa i säng. Somnade väldigt sent i natt så jag var ganska så trött i morse. Har å varanda sidan sovmorgon till halv tio i morgon. Men kan vara skönt att få sova ut ordentligt.
Japp, vi säger så. Godnatt

Movietime!

Tillbringade stora delar av kvällen till att titta på filmen The Karate Kid, den var helt som jag förväntade mig. Spännande, rolig och så vidare. Perfekt för en hemmakväll.
Rekomenderar!


Söndag

Godmorgon folket!
Tänkte gå upp med ganska kort versel då jag har en del att göra idag, och såklart ville jag njuta av min sista lediga dag på helgen. För i morgon börjar skolan igen, och då börjar allvaret på riktigt. Fick reda på förra veckan att vi skulle springa 3 km på tid och sen bara joba med kondition i 6 veckor.. suck. Men det passar faktiskt bra med att handbollen ska komma igång nu samtidigt. Lite extra bra träning vid sidan om.

Det som ska göras i dag är jag ska iväg och handla och göra en massa ärenden med mamma, som till exempel:
* Göra syntest till tillståndet att övningsköra, har skjutit upp det i flera månader så det är dags att ta tag i det en gång för alla.
* Posta mitt tjocka kuvert till Ersan, har en massa saker jag skulle skicka till honom som inte heller har blivit av.
* Köpa hyllor, ramar och kanske en tavla till mitt rum. Måste bli klar med inredningen någon gång..
* Planera idrotten, det som jag pratade om. Konditionen..
* Träna, ska dock inte träna med laget. Mitt ben behöver en dag till vila så jag klarar av att springa i morgon. Men ska på ett styrkepass med mamma på gymmet.
* Klippa gräsmattan, lovade. Men det är ganska kul faktiskt, vi har en sådan man sitter och kör på. Lite övningskörning hehe (A)

Worth fighting for

I am so extreamly happy right now!
Wish life could come up with these kind of moments more often...


Bilder från Drottningholm

Var som sagt ute och fotade med Julia och Sassa idag i Drottningholm.
Det blev så himla fina bilder idag! Vädret var perfekt för de bästa nyanserna och allting annat var bra. Vilket såklart resulterar i underbara bilder.
Här kommer några som har dykt upp på facebook bland annat.
Foto: Julia Lönnborg (www.Juwlig.blogg.se)
Model + assi: Alexandra Siirala & Beatrice Wirström














Jag dör...

Vi ska ha träning på söndagar, its a big nooooo!!
Fan vad jobbigt...

En tredje resa

Har börjat kolla in lite resor till Turkiet (igen) Kände att det var dags nu, fast det är det egentligen inte haha. Men de bästa priserna är om man är tidigt ute, så jag börjar redan nu att kolla runt.
Denna gång blir det inte till Alanya eller Antalya, utan nästa destination är Istanbul. Där jag kommer få tillbringa en hel höstlovsvecka med min älskade Ersan. Åh så härligt! Priserna är inte så farliga heller åt det hållet, så det finns en hel del fynd man kan hitta. Åh är så grymt taggad!!!!!!!




Fredag

Vad ska man säga om denna dsg då?
Jo, var ganska taggad på skolan då jag hade min första kör-lektion, samt började sent och slutade tidigt. Men kören, hah! Det går bara 7 pers i kursen så det blir lite tunt. Men det kan samtidigt vara bra, för då kan läraren fokusera på att förbättra oss på sjungandet mer invidiuellt.
Sen var det första naturkunskapslektionen, skitbra må jag säga! Är galet taggad på att läsa det, verkar väldigt intressant :)

Vad har hänt sen då...
Åkte hem, chillade galet och sen typ fotade med syrran som ni såg, samt kollade film med familjen. Ja det är väl det som hänt, min roliga fredag liksom...
Ska nog vara uppe en stund till och vänta på älsklingen, sen blir det säng för i morgon blir det modellande med Julia som jag också berättade tidigare. Åh vilket upprepande.


Lovisa the model

Fick bara en så stor lust att gå ut och fota, då när jag, Julia och två till ska ut i morgon och skapa underverk i Drottningholm. Så därför frågade jag syrran om hon ville ställa upp på att modella och jag fick då vara fotograf med min rosa lilla digitalkamera på 10 megapixel haha, men det blev några söta bilder i alla fall. Inte som en systemkamera dock, men helt okej! 
Julia, now I know how hard it is to be a photographer



          


Sertab Erener - Rengarenk


Tarkan








Torsdag

Seg morgon, orkade knappt gå upp..
Men så är livet ibland! Skola är trots allt skola och inget man kan gömma sig från, nej nej så det var bara att traska sig upp och ta sig igenom dagen. Börjar känna mig lite tryggare nu också så snackandet har påbörjat haha.
Hade min första lektion med inviduella val idag, ett av mina ämen var specialidrott som vi hade på dagens schema. Trodde först till en början att det kanske inte var något för mig trots allt, men sen visade det sig att kursen verkade jättebra och förberedande inom ens egen idrott. Joda, här hör jag hemma!
Annars var dagen lite sisådär, fick en massa strul när det gällde mina tidigare kurser och så vidare. Så jag var glad att få åka hem och pusta ut, började med att ryta åt syster det första man gjorde för att man var så irriterad och trött. Kanske inte det bästa som hänt idag, förlåt lollo!
Sen blev det inte bättre när man inte kunde träna idag heller, har galet ont i en muskel strax över knät som höll i sig efter vi kom hem från Göteborg, trodde först att det bara var träningsvärk, men när det inte gick över och även kändes lite konstigt så fick man reda på att det var en inflamation i muskeln. Ingen träning på 3-4 dagar innebär det ..

Men i morgon är en ny och bättre dag! Kommer till mesta dels bara vara roliga ämnen, som till exempel KÖR!!! Åh är så galet taggad på att sjunga, det är ett av det bästa som finns! Sen blir det liiiite sovmorgon samt inte så lång dag. Härligt! Det är så fredagar ska vara hah.

Dags att börja förbereda inför morgondagen och sen försöka hoppa isäng så man tar igen all förlorad sömn som var inatt.
Godnatt folket!

Böcker är en livsnjutning.

Har hört talas som dessa böcker Fallen Ängel och Last Song som kom ut för inte så länge sedan, så jag var bara tvungen att gå in i en bok affär och leta efter dem, och när man hade läst baksidan blev jag helt tagen. Detta kommer verkligen vara böcker jag vill ha i höst och kunna läsa med en kopp te i handen en regning dag. Så grymt mysigt!
Mamma/ mormor, ni tittar in här ganska mycket vad jag förstår. DESSA BÖCKER LIGGER PÅ ÖNSKELISTAN!

 


Första dagen

Äntligen är skolans första dag avklarad!
Det gick förvånadsvärt bra dessutom, kände som jag hoppade in i klassen helt utmärkt och alla verkade som toppenpersoner. Tummen upp.
Jag är också stolt över migsjälv att jag slapp göra något pinsamt som att ramla, eller vara skakig i rösten och så vidare, allt det där slapp jag. Otroligt skönt.
Har redan fått schemat, kanske inte världens bästa. Men det blir säkert bra endå! Börjar nästan 8 varje dag förutom en samt går till runt 4 ganska många dagar, jag antar att det är så att gå i tvåan.
Så i morgon börjar skolan enligt schemat, så jag börjar vid 8 med spanska (tråååkigt) sen är det matte och dubbellektion med idrott och specialidrott, superkul!

Om en timme blir det träning i maskbacken med laget, känns lite sisådär. Har inte återhämtat mig ännu från lägret så jag är inte jättetaggad. Men träning är träning!
Hörs kanske senare.

Nu bär det av!

Dags att åka till skolan då, skönt att man har kära Hanna vid min sida så jag slipper åka själv. Hade blivit kaos i min värld. Nu får vi se vart världen vänder :)
Pirrigt!

Skolstarten..

I morgon är det dags.
Nu är det slut på sommarlovet och härliga sovmorgonar, för i morgon börjar min första dag på Blackeberg. Om jag är nervös? GANSKA så mycket...
Men det kommer gå bra, jag har allting fixat så det är bara att dyka upp där bland alla personer som jag inte känner och sätta mig vid ett bord med någon jag inte träffat. Men jag kommer överleva, det kommer bli tufft men jag kommer klara mig igenom det här. Trots allt, jag får göra det jag VILL göra.
Gah fjärrilar i maagen!


En månad

Idag är det exakt en månad sedan jag åkte tillbaka till Turkiet, herre gud vad tiden går fort.
Jag saknar det redan, så sjukt mycket!
Just nu vid den här tiden var jag framme vid Ataturk-statyn i Alanya och träffade mina grannar för att bege oss till hotellet, och sen på kvällen skulle jag möta min älskade igen. En månad....

Turkiet är verkligen bästa stället på jorden att åka till, finns det någon som inte håller med mig?


Fastnat

Tidigare i mina år så var tidningen Julia och Frida mina favoriter, men sen dess har det inte varit någon som fått min uppmärksamhet så mycket. Men under min resa till Göteborg fick jag upp ögonen för Tidningen SOLO. Skitbra må jag säga! Mamma skickade in en lapp så jag får en tidning en gång i månaden plus en liten gåva. Skitnajs! Några fler som brukar läsa denna tidning?
Passade på att fota min kallender dessutom, med tanke på att jag inte hunnit göra det ännu. Är den inte bara så-jag? Haha.




Helt i min smak!

Fick upp ögonen för denna ring, vad tycker ni?


Dagens låt:



Drop the world - Lil wayne ft. Eminem

En GALET jobbig vecka.

Skönt att vara tillbaka efter denna vecka med bara träningar och matcher på schemat. Jo det har varit jobbigt, jävligt jobbigt om jag får uttrycka migsjälv. Kan ni gissa hur dagarna sett ut? I princip såhär; Gå upp 7, träning, frukost, sova, handbollsträning, lunch, sova, fyspass, middag, sova. Ja så var mina dagar från måndag till torsdag. Det var helt sjukt vad jobbigt det var, man var trött hela tiden och ville uttnyttja varenda minut till att sova när det gick. Så för mig så ville jag skynda med att äta så jag kunde få sova en timme om ja hade tur innan det var dags för nästa träníngspass. Tror inte jag varit så utmattat någonsin eller velat sova så mycket.
Men annars var det en bra vecka.
På fredagen så begav vi oss mot Göteborg, Kullavik där vi fick sova i klassrum med uppblåsbara sängar under helgen då det var dags för cupp (det var det minsan värt! Bara jag slapp de brutala fyspassen och träningarna) Spelade första matchen på eftermiddan mot ett riktigt bra norskt lag. (norsker är jävligt bra, de är skitsnabba) förlust, men det gjorde inget. För vi var grymt taggade på Liseberg som väntade efterråt. Jag som aldrig varit där tidigare blev inte besviken eller något, det var nästan som jag föreställt mig. Så jag, julia och emma höll ihopp och sprang runt på hela stället för att hinna med allting. Kanonen, Balder och Kolårado var de mest populära enligt oss. Jag tror aldrig jag skrattat så mycket av skadeglädje när vi åkte Kolårado, Julia och Emma blev genomblöta från topp till tå samtidigt som jag var snustorr och skrattade så tårarna sprutade. jodå det var kul!
Sen kunde vi bara inte hålla oss, testade lyckan på att vinna en box Geisha eller Dumle på lyckohjul, men när jag var bara ett löjligt tal från att vinna (det blev 30, och jag hade 31-36) så var det startskottet till en mycket hård kamp där det bara kastades pengar i sjön för den jävla boxen med chockolad. Jag och Emma fick med oss en 2 kilos Marabou samtidigt som Trulle och Julia kastade ut pengar förjäves i ett försök att vinna samma pris, men tiden var inte knapp och inte heller pengarna så det blev ingen vinst för dom...
Lördagen var det bara matcher som gällde, spelade tre stycken varav en förlust och två vinster. Sen på söndagen var det dags för tidig match när det gällde att vinna eller försvinna, vi vann första matchen turligt nog och var vidare till A-semifinal. Gissa vilka vi mötte då? Norskerna som vi mötte i fredags. Jo nu var vi galet taggade på en revansh, dessutom när vi visste hur de spelade. Vi satsade allt och det slutade med 20-15 till dom., men vi var nöjda med våran insats och lyckades mycket bättre denna gång än förra. Nu var vi ute ur cuppen och det var dags att åka hem, många var trötta efter veckan och skyndade sig med packningen för att komma iväg så fort som möjligt. Förstår dom, det har varit en slitsam vecka...
Kom hem runt nio tiden på kvällen och började direkt med facebook som jag längtat så mycket efter, och min älskling såklart!

Over and out


Hemma

Trött, sliten och helt utmattad!
Uppdatering kommer när det kommer...

Täningsläger + cupp

Nu drar jag och handbollslaget vidare till Göteborg för träning och cupp, kommer bli asnajs att träffa brudarna igen. Och framför allt, börja med fasta träningar och så vidare. Kommer också bli Lisaberg under vecka, kul för de som aldrig varit där, alltså jag haha. Nej, men det kommer bli en skitbra vecka!
Kommer hem nästa söndag, ha det bra så länge!
Puss & kram

Lite kul. Sådär.

Hade en aning tåkigt så jag testade att skriva in olika namn i google.se/translate i engelska systemet och sedan lyssnade på hur man utalade namnen på olika språk. Då skrev jag in Julias namn. Men det översattes som Julia maple castle? Haha, hennes riktiga namn är Julia Lönnborg, och så blev det maple castle? Lite kul faktiskt.

Summer Garden & Robin Hood - Alanya






Filmen igår..

Åh den var så otroligt braa!!!
Eller det började med att ja inte förstod någonting i början, var alltså vädigt krångligt att förstå allting med hur drömmarna fungerade och så vidare. Men när man väl börjat förstå så blev den bara bättre och bättre! Julia och jag satt och höll stenhårt i biositsen för att vi ville se vad som hände. Var verkligen skitspännande!
Men om jag ska vara ärlig så tyckte jag filmen lät skitkonstig innan jag sett den, men när ma fick höra att den fått bra kritik så tänkte man att den kanske var värd att se endå. Och det var den!

När filmen var slut så visste inte jag eller Julia om man levde i en dröm eller verklighet haha, vi hittade så många tecken på att allting vi såg bara var en dröm, så vi blev lite småskrajja. Men filmen var verkligen otroligt häftig och bra gjord. Så jag rekomenderar den verkligen till er alla som ännu inte sett den!!

Oj, blev lite smådåligt skrivande här. Aja skitsamma, ni förstår vart jag vill komma i alla fall :)

Movie-time!

Ikväll beslöt Julia och jag för att åka och kolla på bio, var jättelänge sedan som hon och jag gjorde det. Så de kommer bli jättemysigt! Vi valde filmen Incaption som man hört så bra rykten om, har faktiskt inte sett trailern, men julia var grymt taggad och då ville jag också se den. Vad tror ni om filmen? Har ni sett den? Om ni har, var den bra eller dålig?


Höstens: vill ha!

  
Så snygga höstskor det finns nu! Har lovat migsjälv att ja ska fixa ett par höga lårskor.

 
   
  
Som ni ser är det ganska många jackor i just grön eller blå/svart. Det är bara för att jag inte kan bestämma mig vilken färg jag skulle vilja ha. Men någon av dessa jackor hoppas jag innerligt få till hösten/vintern!
(klicka på bilderna för att få dom större)


Fredag

Idag har inte varit en så rolig dag..
Den började med att alla i familjen skulle på begravning av min fasters man som gick bort för några veckor sedan. Och jag som aldrig varit på en begravning kunde inte hindra tårarna från att falla, alla dessa personer som grät och grät. Det klart man faller tillslut ensjälv trots att jag inte ville gråta. Men det var fint, mycket fint.
Det är vad som hände i dag faktiskt.
Vila i frid Kurt!

Löpning = psykträning.

Tog nyss en springtur på dryga en haltimme.
Tyckte det gick mycket bättre idag än vad det gjorde förra gången då jag nästan gick halva vägen bara för jag var så trött att jag mådde illa, ajdå inte bra. Men idag så sprang jag faktiskt hela vägen, även för två uppförsbackar! Det må jag säga var sjukt jobbigt, trodde jag skulle svimma när jag kom upp högts upp. Så jag stannade drygt en-två minuter och töjde musklerna samtidigt som jag pustade ut lite. Sen gick det skibra att springa sista biten, kändes som att benen bara flög fram.

Jag har då så sjuuukt svårt med självdiciplin. Att verkligen ta sig i kragen och gå ut att springa när man inte har några fasta träningar att åka till. Det är nog det jag tycker är negativt med sommaren, att alltid ta träningen på eget ansvar. Jag har väldigt svårt med att bestämma mig för att "nej nu jävlar ska jag ut och springa" Det funkade bra i början av sommaren då jag sprang nästan varje dag i en två veckors tid. Men det dog ut med alla resor och aktiviteter man skulle göra. Men om man bara får på sig löparskorna så är det inte så farligt trots allt, eller jo nu ljög jag.

Det jag avskyr mest med löpning är att ju fler steg jag tar, desto längre kommer jag bort från hemmet och det betyder att jag måste tillbaka samma långa väg hem igen förr eller senare. Det är det allra allra värsta. Men det är en grym skillnad om jag springer på löpband, för då är jag på samma ställe hela tiden och det gör mig mer lugn. Jag vet inte varför det är så, men jag tycker dessutom att jag orkar springa längre då jag kan koncentrera mig mer på stegen och tempot än att jag ska gnälla i tankarna på att jag springer bara längre och längre bort från hemmet. Jag börjar till och med att försöka lista ut genvägar bara för att göra avståndet från hemmet kortare. Haha jag måste vara knäpp och lat, men så har det alltid varit.

Då kan man ju fråga sig varför jag idrottar någon spring-idrott om jag verkligen hatar att springa eller jogga. Men jag utför inte idrotten för att jag älskar att springa, utan för att jag älskar att skjuta med bollen, hoppa, finta och så vidare. Själva löpningen är bara ett "måste" i aktiviteten, för utan det så går det inte att utföra någon av de andra sakerna. Åh vad det ska vara svårt ibland...
Men det är något man får leva med, och det gör jag gärna om jag får göra det man brinner för mest.

Torsdag

En mycket god natt sömn fick jag inatt, åh det var så otroligt behövligt. Vaknade knappt någon gång under natten och vaknade då automatiskt runt tio tiden, utvilad och pigg. Det är så det ska vara!
Idag blev det ännu en tripp till stan då jag skulle möte lilla Nathalie för en liten promiss och fika, det var yterst trevligt! Bruden som varit i USA tidigare i sommar hade fått grymt med färg och vi pratade om allt möjligt roligt som hänt under sommaren, det var riktigt kul att få se tösen igen. När min pool är klar hemma hos mamma så hoppas ja hon kommer sen till min "invigningsfet" då det kommer bli grymt med party! Kommer bli helt galet!
När vi sedan åkte hem stannade jag förbi en affär lite snabbt efter en stations åkande med unnelbanan, haha fett lat. Då smet jag in i en bokhandel och köpte mig en efterlängtat allmenacka. Blev en rosa såklart, mycket klischig. Dock inte någon som förra året, men den här duger lika bra.

Sen drog jag hem till mamma lite snabbt och fixade med bilder från Turkiet, snackade samtidigt med grannarna som ville man skulle festa med dom hela helgen haha. De är så himla roliga, resan för några veckor sedan har fört oss allt närmare och man fick lära känna dom ordentligt, och de är faktiskt riktigt schyssta allihoppa. Det kommer bli grymma partaj i vårat grannområde i framtiden, det kan jag lova haha!

Inom kort i min garderob:

Fick möjligheten att välja lite fritt bland höstens nyheter, tyckte att en rutig skjorta, vit skjorta och en grå lite tunnare kofta var jag allt värd. Kommer under augusti månad.
   


<3

"Kärleken gör inte att världen går runt, den gör resan värd"
Tycker det citatet var bra sagt med tanke på hur det varit :)


Språk, idioma, lanuage; ENGLISH

Lovisa och jag har börjat med något nytt, vi båda älskar att skoja på engelska så de senaste dagarna har vi pratat engelska med varandra till stor del av dagen. Försökte faktiskt för en stund sedan att vi bara skulle prata engelska under kvällen, men det glömdes bort efter en stunds tittande på tv. Men jag tycker faktiskt det är ganska bra att prata så mycket engelska som möjligt just för att det ska underlätta när man pratar med andra i omvärlden och att det kommer mer flytande. Jag är ganska sur på mina föräldrar att de inte flyttade utomlands så jag hade talat flera språk flytande. Som svenska, engelska, spanska och något till språk eller att engelska var ett av mina vardagliga språk. Hade varit så mycket roligare! Men nop, de ville vara tråkiga svenne personer som stannade kvar där de växte upp... Funderar starkt på att göra mitt/mina barn den tjänsten och försöka bo utomlands ganska mycket. Tror jag faktiskt de skulle uppskatta när de blivit gamla nog att förstå innebörden med språk.
Tycker också det var dumt att man inte åkte utomlands ett år, så som sophie gör just nu i USA. Julia och jag var ganska taggade på Spanien under tvåan på gymnasiet när vi gick i 8/9 -klass. Men det har tydligen dött ut med tiden eller att vi inte engagerat oss tillräckligt? Jag vet inte, men det är väl inte försent ännu? Kanske till trean? Aa nja nje ne, känns som det är en gnutta försent faktiskt. Det får sparas till när man åker utomlands efter studenten!

Onsdag

Idag tog jag, mamma och Lovisa en tripp till Nackaforum för en liten minishopping. Jag, som inte ska spendera såmycket pengar, köpte BARA nödvändiga saker som; hårspännen, klämmor, diadem, mobilfodral, en svart enkel kjol och sen så fick jag en jättesöt svart spätsklänning. Enkelt och bra! Måste hitta en jädrans kalender också innan skolan börjar och jag tror att det måste bli av innan cuppen på söndag så antingen blir det en tripp till stan i morgon eller på söndag lite snabbt.
Men det var trevligt att spendera dagen med mamma och syster, åt en jävligt god smothie på vårat favoritställe i Nacka, så jag var mer än nöjd. Hade även fönat håret rakt idag så det ser ut som innan jag permanentade mig förra sommaren, blev så himla söt! Saknar mitt långa raka hår som in i attan. Trött på halvkrulligt halvlångt tunnt jävla hår som aldrig blir som man vill...

It was a good day:)


Sleepy

Dags för ett nytt försök till en god natt sömn.
Hoppas på mycket bättre framgång än vad den senaste veckan har varit.

I morgon blir det kul!
Seså.. Sov nu förfan Beatrice!

Happyness

Jag är så galet glad, lycklig, kär, förväntansfull ect.
Inte bara för att humöret är på topp (eller jo ganska mycket) men jag har insett hur mycket lycka Ersan faktiskt tillbringar mig. Fast vi bor hundratals mil ifrån varandra, fast jag inte kan prata med honom när det passar mig, fast jag saknar honom så det gör ont inom mig, så tillbringer han lycka. 

Men när vi verkligen pratar med varandra, då pratar vi om allt. Allt ifrån vad som hänt under dagen till varför man är ledsen, glad och så vidare. Han har varit där för mig under många timmars långa samtal när man varit ledsen, och jag har när han har varit. Han livnar upp mig med små kärleksfulla sms under dagen som gör min dag lite bättre oavsätt vad jag gör eller var jag är. Och han skiner alltid upp som solen, med sitt underbara leende när jag får se honom. För er, kanske det inte betyder så mycket. Men för mig är det livsglädje. Det som får mig att orka ta mig igenom tagen och inte bryta ihop någonstans av längtan.

Jag älskar dig - Seni seviyorum


Tisdag

Min skönhetssömn går i spillo!
Sover så sjutk dåligt nu förtiden, vaknar flera gånger om natten och ligger och vrider på mig som en galning. Vad kan det bero på? Har verkligen ingen aning, men det har ganska stor negativ effekt tycker jag dock. Vaknar så sent på dagen för att jag kan bara sova ordentligt på förmiddan utan förhastade väckningar. Eftersom jag vaknar sent så hinner man knappt göra något utav dagen dessutom. Oh så frustrerande.

Men jag traskade mig upp ganska snabbt och drog direkt hem til mamma för att hämta lite saker. Sen följde jag med henne och handlade på Citygross, passade perfekt för då fick ja skjuss hem till pappa hihi.
Sen så lovade jag att baka scones till middagen, vilket gick skitbra! Blev lite smått sugen där under bakningen att baka något annat as well, men det dog ut innan jag hann ta fram några extra ingredienser.

Nu på kvällen tog jag även en springtur, eller om jag ens ska kalla det springtur. Gick typ halva streckan då ja mådde så sjukt illa efter en bit. Tror att middagen inte hade hunnit lägga sig riktigt ännu, men huvudsaken är att jag gick utanför huset med löparskorna.


Då var det dags igen...

Hade helt glömt bort att välkommna Augusti månad!
Det är är en ganska stressig, pirrande och förväntansfull månad för väldigt många, speciellt för de som ska börja gymnasiet. Då det gäller nya skolor, nya vänner, nya utmaningar och nya krav. Det är jobbigt, det går inte att förneka. Men då är grejen att..

Jag ska få gå igenom allt det där igen!

Har tagit ett stort steg i mitt liv just nu, och det är modet att våga. Våga satsa på något annat, som i mitt fall just nu. Att byta skola. Jag går alltså från Solna Gymnasium till Blackebergs Gymnasium, och det är en jävla skillnad. Inte bara skol-mässigt, utan också att det är helt annat sorts folk som går där. På Solna är det mest sportfånar och idrottssatsare, men i Blackeberg är det mer pluggisar och MVG-barnen i alla ämnen, vilket betyder att det är grymt mycket plugg på den skolan. (oh gud vad har jag gjort!..)
Men om ja får gå den utbildning jag egentligen vill, så kan det nog vara värt det. Hittade en massa intressanta invid. val som ja har valt, till exempel; Kör (åh vad jag älskar att sjunga! Kommer äntligen få njuta några timmar i veckan och göra något jag brinner för!) Specialidrott (nästan samma som på Solna, bara att man inte har några riktiga träningar med en utbildad tränare. Men huvudsaken är att jag får träna så blir jag nöjd) Rättskunskap (alltid bra att veta, eller?) Turism (fick upp ögonen för det efter första Turkietresan, att jag inte tänkte på det tidigare? Verkar ju skitskoj och intressant!)
Men sen får man inte glömma den svåra delen...
Att komma in i mängden är alltid svårt i början, men ja får det extra svårt då de andra i klassen redan har hunnit lära känna och kommit varandra riktigt nära på vissa håll. Jag ska då inte börja om, utan hoppar in i tvåan utan problem. Det är nog det jag oroar mig mest för, att inte riktigt komma in ordentligt. Och eftersom jag är ganska tillbakadragen i början, så kommer det nog bli ganska svårt. Men jag hoppas verkligen att det löser sig, jag har endå några vänner som går i Blackan som får stötta mig.
Men jag tror att när jag väl börjat sätta mig tillrätta, så kommer jag blomma ut som jag gjorde på Solna. Haha, då är jag inte rädd för någonting! Vill ni veta vad jag gjorde? Jag bokstavligen hade min egna "High school musical" i trappan i ljushallen, samtidigt som alla andra stod runt omkring och glodde som apor. Men skämdes jag? Inte det minsta! Haha, så där stod jag och sjöng med full röst inför alla på skolan och var helt trygg i migsjälv. Brydde mig inte ett skit vad de andra tyckte. Så hoppas jag kunna känna på Blackeberg en dag.

Håll hårt i pengarna var det..

Fan..
Att denna underbara rea ska vara just nu när det är som mest viktigast att man måste hålla i pengarna? Jobbigt läge för en viss Beatrice just nu. Måste verkligen banka in Turkiet i tankarna när jag är i stan så jag inte låter migsjälv dras till shoppandet. MEN idag var det ett undantag, och en räddning faktiskt. Även fast jag blev skitförbannad.
Var inne på Sisters och hittade äntligen mina drömshorts! Ett par lite längre jeansshorts. Som jag har letat, ni kan inte fatta. Och nu till ynkliga 100 kr, förr 400 kr. Det var slutrea, och då kunde jag inte bara säga nej. Har faktiskt på mig dom just nu för jag är så stolt, de sitter som gjort för mig och passar till exakt allting jag hade förväntat mig att de skulle. ÅH så glad! Sen var då grejen att jag hade fått en femhundring som ska räcka ett tag nu framöver, inget jag klagar på för det är mycket pengar iskillnad va ja egentligen skulle haft just nu. Och då trodde jag att ja hade tagit med mig den till stan idag, så jag började planera vad jag skulle köpa som jag oftast brukar göra när jag shoppar. Sen märker jag då förståss att den inte var i plånkan som jag trodde den skulle vara. Utan ja hade plockat ut den och gömt den i mitt rum, för att jag just då inte skulle använda den. Ganska smart va? Fast ja blev ganska sur när jag upptäckte det själv, men som tur var hade jag pengar så det räckte till shortsen, haha!
Men jag är ganska glad att jag hade plockat ut den i efterhand, ska inte slösa så mycket bara för att man "bara måste" ha något. Bra gjort!

Lilla-syster-day

Nu bär det av mot stan!
... I pissregn...

Dagens första tillfälliga lycka

Ni ser säkert vad klockan är..
Men jag får anpassa mig till hans tider, det är inget lätt jobb han håller på med. Jobbar mellan 12-16 timmar per dygn. Sen med några raster imellan och sen sovarstunden. Jo ja det är ett tufft jobb...
Men just nu är han i min lilla bubbla som jag pratade om tidigare.
Kan tiden inte bara .. stanna?


"Har du lekt med damsugaren?"

Hur har man spenderat dagen tro?
Kan nog börja med att säga att inget blev som det var planerat, lite tråkigt nog. Skulle hem till ett par vänner till familjen och umgås, men det blev ett litet missförstånd så det blev inte av helt enkelt. Lite tråkigt, var taggad på att komma ut och göra något. Istället stannade jag hemma med syster och kollade film typ hela dagen. Sen så har jag ett fult jävla "sugmärke" i ansiktet. På kinden dessutom! Min syrra upptäckte det roliga med att ta damsugaren i ansiktet för det lät roligt, då passade jag också på att testa (så knäpp som jag är) vilket ledde till att jag fick ett grovt märke på kinden! Så sjukt fult...
Förut så fick jag jämt sugmärken på halsen eller i ansiktet i början av mitt förra förhållande. Då sa jämt min tränare när jag alltid kom med ett nytt märke till varje träning " har du lekt med damsugaren igen Bea?" Men idag kan jag faktiskt säga helt ärligt att jag faktiskt lekte med damsugaren, tro det eller ej. Något jag självklart inte gör om, speciellt när det blev så fult som det blev.
Åh så jävla onödigt Bea...

Memories never die

 Här kommer lite bilder från min senaste Turkiet-resa, då förstår ni säkert hur grymt härligt det var! Längtar redan till nästa resa i höst/vinter<3



(klicka på bilderna för att få dom större)

          

   


Jag är stark och klara allt.

Går in på olika flygbolagssidor och kollar på flygbiljetter ner till Turkiet av en ren vana. Då man gjorde det nästan 5 gånger daligen för ca 3-4 veckor sedan, bara för att få åka tillbaka. Men nu när man inte ska göra det på ett tag framöver så borde jag egentligen inte lägga en massa energi på det. Som nu, uppe vid nästan två tiden och kollar på nazar´s "sista minuten" - flyg. Visst kitlar det i fingrarna att få boka ännu en resa då det finns så grymt bra priser för tillfället. Men måste hålla på pengarna och spara resan till i höst då det troligtvis bär av mot Istanbul för att se min älskling igen. Åh vad jag saknar honom. Allting är så tomt när han inte är med mig. Men jag ska klara det här, VI ska klara det här.

Nej nu måste ja torka tårarna som faller okontrollerat ner för kinderna och vara stark. Får inte känna mig svag, speciellt inte nu när det fortfarande är så känsligt.
Måste försöka fokusera på det som snart ska komma, alltså träningslägret. Måste ut och springa några gånger till för att bygga upp lite innan vi drar dit. Vill inte komma som en säck potatis och knappt orka springa 500 meter.

Med andra ord, det finns bara tid för kärlek några få tillfällen om dagen. Några få lyckliga minuter på en hel 24-timmars dag. Lika bra att använda de andra långa timmarna till andra tankar och sysselsättningar. Sådant som är viktigt för att helt enkelt klara av vardagen och om inte annat framtiden. Kan inte bara tänka på kärlek i denna situation, just då när kärleken är så långt ifrån mig.

Men när det väl kommer till dessa små tillfällen som får mitt hjärta att bulta tusen gånger snabbare, då är jag inte längre kontaktbar. Jag lever i min egna lilla värld tillsammans med Ersan. Hans röst låter som musik i mina öron och jag tror jag är i en dröm. Men förr eller senare så måste drömmen dö ut och jag är tillbaks på jorden där verkligeheten med plikter, sysslor och stress väntar.

Men jag har valt att ha det så, han med. Och jag är villig att ge 110% för att det ska funka. Och tro det eller ej, men jag ser faktiskt en framtid i det här. Ja ser en stor möjlighet som funkar realistiskt och kärleksmässigt. Jag vet ni tycker jag är galen, men i så fall är han det med. Då är vi alltså galna båda två och det passar ju sig ganska bra om man då vill göra det här.

Jag ser detta också på ett sätt som en stor utmaning för migjsälv, att äntligen ta mig till ro och vänta, att ha tålamod och vara säker i migsjälv när jag tar mig an ett sådant känslomässigt äventyr i mitt liv.
Men inerstinne vet jag att jag kommer klara det här, för jag är stark. Starkare än jag tror.

Muse - Undisclosed desires


Dagens:

Blir inte så mycket skrivande på sistone, beror kanske på att jag inte gör något speciellt roligt eller något som jag tror ni läsare skulle vara intresserade av att läsa. Jo ja, det är en tuff värld när man inte har insiration för att skriva något.
Men nu tänker jag säga vad jag gjorde denna lördag.
Jag, som säkert många andra, tog min in till stan med familjen för att titta på den årliga Pride-festivalen. Oj vad mycket folk det var! Men jag måste då säga att jag blev lite besviken. För något år sedan så fick jag se mycket mer glitter och glamor bland personerna i paraden, även folk som var utklädda till änglar, fén och allt annat möjligt. Iår var det mer naturigt klädda (tyckte jag) men vad vet jag egentligen, hade inte världens bästa plats heller så man såg inte så mycket av dom som gick på gatan. Lite besviken..
Fick höra att några av mina bekanta vänner var med, lite roligt med tanke på att man inte visste det tidigare. Kul för dom verkligen! .. oj det där lät kanske jätte sarkastiskt, men jag menar det. Tycker det är enormt bra att man har sådana här evangemang där folk får chans att utrycka sina åsikter. Borde finnas mer om det i dagens samhälle tycker man dock..
Sen var det bara att bege sig hem för gäster som stannade hela kvällen fram till nu, väldigt trevligt!


RSS 2.0