Hejdå Svergie, Godag Spanien!

Nu bar man sig då hemmåt från Blekinge. Och alltid som när man lämnar mormor så kommer en tår och man bara vill tillbaka till hennes famn. Så känner jag i alla fall varje gång jag lämnar henne.
Som tur var gick resan otroligt fort och man var hemma redan på 5 timmar. Väligt NAJS!
Nu på kvällen så packade jag klart mina grejer som vi ska ha i Spanien och efter det gick jag ut en stund för att träffa Gurra en snabbis. Vi åkte mot busviken, men till min oväntan ramlade jag omkull med moppen och slog mig rätt rejält på benet. Så nu är det uppskuret och jag har plåster här och där. Även fick en tår rinna bestämmde jag. blodig och utmattat klarade jag att ta mig hem och så fick mamma hjälpa mig att tvätta såren. Som tur var så vare inge mer med det. Men min moppe blev inte direkt rep-fri... Typisk just NU liksom. Jag kände mig väldgit skamsen när jag kom hem, och det känner jag även nu. Och trött som fan skriver jag detta inlägg, fixar lite inför det sista och hoppas på ett mirakel att jag inte får problem med såren där borta. Usch nej!
Bäst att jag hoppar i säng nu. Så man får någon sömn :)
Ha det så ala här i svergie så ses vi snart!

Trevliga människor det finns

Det må jag säga, asså folket här nere är så himla sociala och trevliga iskillnad mot dom i Stockholm. det är synd för oss men bra för dom. Det klart att alla mina vänner och alla andra jag vet om är trevliga och väldigt rara. Men asså, annars finns det jävligt många som kan verkligen kaxa emot, och dryga sig m.m. Här nere är det folk som jämt vill prata med en oavsätt om man känner den personen eller inte. De vill bara prata, kommer fram och frågar hur man mår eller så. I stockholm skulle man bara tycka den personen var helt galen som gjorde så. Här är det typ normalt?
Ajaa, slut med det och åter till dagen:
Som sagt, moster Helen kom förbi i dag med Stephan och kusin Malin. Vi fikade i typ två timmar och bara pratade minnen och fotbollsmatcherna som svergie hade spelat. asså det är en skam! De flesta i de andra lagen har spelare som är oftast mellan 20-30 års åldern. Vi har liksom tjugofem och uppåt, så våra börjar bli gamla gubbar som inte orkar så mycket mera. aja, nu ska jag inte döma folk här i bloggen, för det är inte snällt. Ska sitta vid datorn en stund till i alla fall. Har inget annat att göra för tillfället. Men lite har jag tagit hand om mig själv. Ex målat och filat naglarna för en gångs skull + fötterna. Snacka om härlig känsla man får efteråt. Och så blir dom lite extra fina nu till spanien som är i MORGON NATT! guud vad jag läängtar!
Lika bra att avsluta inlägger med ett CIAO!

Njaa inte som jag hade planerat :/

Godmorgon bloggen!
Idag är det då en ny dag, rätt solig med om jag får tillägga.
I morse vare värsta ovädret, regnet bara öste ner och rätt mycke oska hördes utanför fönstret. Men nu har det klarnat upp och är tillochmed sol för en gångs skull. Det är vad jag brukar säga NAJS
Vad som händer i dag är lite oklart ännu. Jag hade egentligen bestämmt att jag och kusinen som jag inte träffat på ett år skulle hitta på något och mysa lite. Men nu visar det sig att hon har dragit in till stan för att hennes pojkvän var där eller något, lite taskigt.
Så nu kommer jag typ inte få träffa henne denna gång heller. För vi åker liksom i morgonbitti och sen i eftermidda tror jag inte heller vi kan göra något, för hennes pojkvän skulle sova över eller om det var hon som skulle. Egentligen, varför orkar jag bry mig. Jag har ändå annat och tänka på. Men det var rätt synd. För jag hade verkligen sett fram emot det.
Aja, snart kommer moster på fika men ingen kusin.. Sen vill jag handla lite småsaker i alla fall om någon orkar här hemma. Jag kan inte bara vara hemma hela dagarna och bara sitta, Nej nej, sån är inte jag. Utan jag vill jämt röra på mig. Jämt!
nej, bäst fixa sig lite innan dom kommer. Det blir bäst så.
Ciao suckers!


Den perfekta kvällen!

Åhh, nu när det gått X antal timmar sen förra inlägget har verkligen mycket hänt!
Som sagt, vi åkte til morbror och hans "bondgård" , riktigt mysigt ställe! Där fanns då kusinen Sebastian som är 11 i september? och en massa andra roliga människor. Det fanns även deras 5-7 hundar som var med. Jag fastnade verkligen för en, en kinesiskt nakenhund. Förut verkligen hatade jag dom, de var så jävla fula. Men efter ikväll har jag bestämt mig för att skaffa en egen. Den lilla sötingen hette Flisan och var hur jävla gullig som helst!
Usch vad jag svär nu för tiden? Det har jag nog fått från morbror. Han svor som satiken i dag. Men det var bara kul!  XD Dels att han hade varit på en rockkonsert och hade typ ingen röst, så bara det lät kul. Sen så äre så att han äger en farm på en massa får. Så när han skaffar nya baggar (hanar) som de säger här i småland (som johan tipsade mig om!) Så är dom väldigt vilda för att föröka sig, och kan även varit väldigt farliga till oss människor med. Så hade en bagge försökt stånga honom i baken. Men han fick brotta ner honom och "rida" på hans rygg för att den jävla baggen skulle ge sig som han sa hela kvällen. Jag som skrattar till exakt allt, började nästan ramla av stolen och gråta av skratt. Det var bara så jävla roligt!  Kvällen forsatte med god mat, härligt pratande och även ett besök i hagen där alla små bebis fåren var. Söta? DET KLART DOM VAR!
Sen så vare så att fåren är liksom lite förälskade i morbror, så när han alltid ropade på dom så kom dom med språng. Men när jag och alla de andra ropade flydde de bara? Taskmörtar!
Kvällen slutade med att vi alla satt ute(som vi gjorde hela tiden XD) och drack vårat kaffe och allt det dära blaj blaj. Men med tiden blev det svinkallt och jag kände mig inte så värst bra i morse, så jag ville börja avrunda och åka hem. Men ändå ville jag stanna kvar och prata mera om minnen + allt det dära. Men men, man måste ge sig nån gång.
Nu sitter jag här hemma och är hur nöjd som helst!  Hoppas på ett återseende och ännu en midsommar med morbror Nicke.
Tack för denna grymt mysiga kväll! <3
  

Detta händer bara inte!

Nej men fy faan!
Min hals är helt uppsvullen och jag kan knappt prata för det gör så ont, sen så är näsan inte heller min sida i dag. Det är bara så himla typiskt mig! Att bli lite smått sjuk innan man ska iväg på något roligt. För vi i laget ska mämnligen till Spanien på söndagnatt. Och jag vill bara inte bli sjuk NU!
Min syster har nyss varit jätte sjuk och jag är rädd att jag har blivit smittad av henne. Fan, fan och FAN!
Hur som helst får jag väl ta hand om mig på bästa sätt som det går. dvs inte springa och hoppa runt, klä mig varm, dricka mycket (jävligt mycket!) och inte prata som en stolle hela tiden. Det låter väl som ett bra förslag?
Aja, lite till dagen så vi inte bara sitkar in på mig:
Det är då Midsommar i dag, och vi skulle då tydligen fira med morbror Nicke, najs najs!
Kul att få träffa honom och kusinen som man inte gjort på typ 2-3 år?! Asså det är hemskt :S
Nu är det snart frukost och jag ska INTE dricka någon mjölk, usch... jag som älskar mjölk.
Sen så är det chill fram till halv tre då vi åker dit. Ni alla får ha en glad midsommar så hörs vi kanske mer i kväll!
GLAD MIDSOMMAR ÖNSKA LILLA JAG!

Känslorna är som vinden

Hallå, vilket håll ska detta leda till egentligen?!
Ena sekunden vill jag stanna här och slappa medans andra så vill man hem och busa med kompisarna. Just nu längtar jag faktiskt hem. Det finns inget speciellt att göra här för alla antingen jobbar eller är upptagna.
Jag som trodde att vi skulle fira midsommar med morbror och hela släkten, det var liksom därför jag åkte ner hit. Annars kunde jag gott och väl stannat hemma och varit med polers. Men nu visar det sig att mamma inte ens har "kollat med honom om det gick" !!??
Så antingen firar vi ensamma med mormor och så eller åker dit, men i alla fall. Du ger falska förhoppningar mamma!
För när hon och jag pratade om hur mysigt det skulle bli med alla för kanske två dagar sedan var vi båda lite osäkra om vi verkligen skulle åka ner hit. Men hon lät så himla posetiv och allt var klappat och klart. Men se vad som egentligen hände, inte ett skit!
Dålig stil om jag får säga det själv! :(

Entertain me!

sen amkonst/ Lövmarknad

Gud vad sent man kom dit, det var ungefär som jag hade räknat ut som vi skulle komma, runt tio tiden.
När man väl kom fram började man få hemlängtan redan då. Kompisar skickade sms och frågade om man skulle ut och hitta på något, men det fick bli samma svar till alla " nee tyvär, jag är i blekinge :("  Det gjorde saken dock inte bättre för min del. Men nu när det gått en dag och man börjar sätta sig till fots så är det inte så illa i alla fall. Sen så ska man ändå hem om tre dagar, så det är lika bra att hinna med allt man hade tänkt göra.
I dag då var man på så kallad "lövmarknad" i Karlskrona. Hittade efter flera timmars letande en schysst hiphop keps som dom säger där. Men massa glitter och glamor såklart!
kanske inte glamor och så mycket glitter var det inte heller, men den var riktigt fin i alla fall. Kopia såklart! :)
Nu har vi nyss kommit hem och jag är verkligen helt slut. Minna ben orkar inte gå ett steg till.
Så nu tänkte jag softa hela kvällen och kanske underhålla migsjälv med lite sms från alla?
Så var så vänlig och skicka något gullig så blir jag superduper glad!
Ciao

avfärd 14:00

Som du  säker ser börjar klockan närma sig två på eftermiddan, det betyder att det är dags att börja avrunda och sätta sig till rätta i den stora sköna bilstolen som man ska sitta på i ca sju timmar. Låter mycket trevligt och jag ser verkligen fram emot det! Har redan hunnit snacka lite med den ena kusinen som heter Malin om att vi kommer ner i kväll. Självklart som hon brukar bli blev hon väligt glad och vi sa att man måste träffas nån gång under dessa fyra-fem dagarna. Och kära mormor och Jan som man längtar så mycket efter ska det också bli roligt att se igen. Förutom att vi ska ses lagom till min konfirmation eller hur det stavas.
Men men, bästa att gå ut nu innan jag missar bilen!
Ring och smsa mycket kära vänner så ses vi snart igen!

Goodmorgon!

Gaaah. Vilken seg morgon!
Snacka om att jag kom i säng sent i går kväll även fast jag sa att jag skulle lägga mig redan vid elva typ. Hoppsanhejsan! Vad som händer då idag är att vi åker ner till belkinge runt tre tiden, kommer dit ca tio skulle jag tro. Sen är det bara att chilla galet och träffa alla så mycket som det går.
Just nu känner jag mig mig lite illamående och har ont i magen. Hoppas det går över..
Ska försöka göra mig lite i ordning och kanske äta en bit av frukosten. Hörs mer senare för mer information.

"Bara tre timmar till"

Jasså, det blev visst inget hopp i säng och lägga sig för min del, Utan här sitter man fortfarande efter snart två timmar och fortfarande chattar med Gurra om allt mellan himmel och jord. Lite busigt om jag säga det själv!

The Night

Njaaa, kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Kom lite i konflikter med några som var med och helt enkelt åkte hem för att sura för mig själv. Men alla vet vad det leder till, så etfer att ha surat klart åkte jag tillbaka för att säga hejdå på riktigt (speciellt till Tove dock) men även till alla andra som inte var inblandade. Stannade kvar en stund för att prata lite innan vi alla gick/åkte hem glada och nöjda. Även jag själv tillochmed. Nu är det lite oklart om jag kommer se alla dom från kvällen någe mer i sommar. Men det är något jag självklart hoppas på. Förutom att jag höll på att dampa loss idag så gillar jag ändå att vara med dom. Det är ett riktigt najs folk som för det mesta brukar vara sociala vad jag vet.
Nej, slut med det. Ska helt enkelt hoppa isäng och försöka sova ut lite. För konstigt nog kan jag aldrig sova mer än till typ 8-9 på morgonen. (suck) Men jag antar att det är bara att gilla läget och följa med strömmen som vissa brukar säga. Snart kommer min sommardvala i alla fall. Vilken dag som helst!
Sov gott och dröm sött allihoppa!


Vällingby är inte lite bra?

Vällingby, Vällingby och Vällingby är det rätta ordet. Jag undrar hur många gånger jag varit där på sistone, kanske fem?
Aja, ville bara säga med lång versel att jag var där i dag IGEN med Hanna, Sophie, Lisa och Sara. Vi hade självklart mysigt som alla gånger vi åker iväg för att shoppa, och vi hittade något till alla. Jag som vill helst snåla så mycket som möjligt då pengarna ska räcka hela sommaren köpte bara ett linne som jag har mycket användning av. Ett vanligt svart långt linne från H&M för bara 59 pix. Toppen toppen för min del.
Även är det så att jag räknar dessa sista dagar till Spanien som är om exakt 5 dagar! Blir bara mer och mer spännande för varaje dag. Men något som är lite extra roligt är att i morogn ska vi ner till blekinge och äntligen få träffa släkten och fira midsommar med dom, är det mys eller är det mys? Men egentligen pallar jag inte sitta i en bil i typ 7 timmar, men vill man ha något så får man offra lite faktiskt. så säger mina föräldrar i alla fall...
Vad som händer i kväll är liite oklart ännu, men antingen skulle jag dra till båtarna med Tove, Tim och Johan för lite kvällsmys eller så blir det väl Gurra och de andra. Har inte riktigt bestämt med någon av dom ännu. Men man får väl se så länge.
ha en super kväll!

I <3 Utekvällar!

Det är så sant som det är sagt, utekvällar nu på sommaren är fan det bästa som finns! Dels att det är sommmar och man vill tillbringa mycke tid utomhus nu när man väl kan och får för ens mamma som alltid tjatar. Men även att det är så sjukt härligt att vara ute och träffa kompisar och inte sitta innne hela kvällarna och vara innne på playahead som jag alltid är. Nej nu får det vara slut med det, lika bra att njuta av det väder som serveras och ge sig ut på lite äventyr med kompisarna. Just därför var jag ute då i går kväll till elva tiden antar jag och bara chillade. Mötte Gurra och några andra vil Lidl lite smått tråkigt nog, men vi hade roligt ändå. Pratade om allt möjligt och även mobbade folk som gick förbi och försökte vara lite smått coola. NÖRDAR!  Men det är väl något man allid gör nu för tiden när det är SOMMARLOV!
Är man nöjd eller är man nöjd!? Men jag var ändå en duktig flicka och kom hem som mamma sa fast kanske ... 30 min senare än vad hon tvingade mig till. hihih. Sen så städade jag mitt rum till kanske en 1/4 del. Sen började krypa ner till kojs.
Bea är en duktig flicka, men kanske inte.. alltid :P
frukost dags!

Förlust, men ändå nöjd

Tråkigt nog så förlorade vi även den sista matchen som vi hade i går, så man kände sig rätt nere ett tag därefter. Men vi alla hade ändå roligt då vi provade nya grejer för att förvirra motståndarna och även fick man sig ett gott skratt för alla annat. Så jag var ändå nöjd med min första Eken Cup. Nästa år ska vi ta igen allt vi förlorat!
Men en sak som var bra med att vi förlorade är att i dag kunde jag träffa min barndomsvän Emelie från Dalarö. Vi träffades vid T-centralen runt ett tiden och sedan lunchade tillsammans och hade en hel del minnen att prata om. Det var verkligen härligt att se henne igen efter dessa tre år som det inte blivit av. Hon var sig minsan lik!
Nu har jag nyss kommit hem och ska äta en bit innan det är dags för möte med handbollslaget då vi ska prata om spanien som är redan om EN VECKA!  jäklar vad tiden går fort!
antar vi hörs mer vid ett senare tillfälle!

Som vi sa" det ska inte dröja tre år innan vi ses igen" nehedu gumman, det ska det inte!



Eken Cup

Nu har äntligen den här härliga helgen kommit, som jag har LÄNGTAT!
Det började redan i fredas med att vi alla i laget (förutom Julia & Emma) åkte gemensamt till Gubbängsfältet som den årliga handbollscuppen är. Och eftersom alla (de flesta) i laget redan har spelat där väligt många gånger, har dom även pratat om hur roligt det är, vilket gör att jag får små blickar om hur roligt det faktiskt kan vara. Jag trodde verkligen inte att det skulle vara så stort! Det var liksom 50 st planer som alla spelade på samtidigt. Väldigt naajs om jag får säga det själv!
Första dagen skulle vi mest börja lära känna området, planerna och alla löprundor för det mesta. Matcherna som vi spelade förlorade vi oturligt nog, men vad gör det när man har kul?
Idag så samlades vi vid tolv tiden för att sedan snacka lite om gårdagen och börja värma upp i god tid. Vi alla i laget hade pratat även en hel del om att göra något speciellt som vi har döpt till "alla"  och en annan som heter "FridaJohanna"  Jag tänker inte direkt säga vad det är för då avslöjar man våran lilla lek.
Hur som helst, de två senaste dagarna har varit sjukt roliga, förutom det tråkiga vädret som man bara vill peka finger åt.
I morgon ska vi spela vid 15:00 bara, sen om vi vinner den så blir det slutspel på måndag. Så låt oss hoppas för att vi vaknar upp och börjar vinna lite. Juste!
I dag när vi spelade mot Skånela så var vi nästan ikapp! Det är ett av dom lag vi mest förlorat mot och nu kom vi nästan lika + att vårat spel var som bäst den matchen. Hoppas vi håller den fokusen i morogn med!
Ha det så bra allihoppa!

 



 


Tack

Jävla skit!
Jag verkligen klantade till det.
Min framtid såg INTE ljus ut.
Men nu ha jag fått min läxa och lärt mig av misstaget jag gjorde.
Det kommer aldrig hända igen.
För nu vet jag vad konsekvenserna blir.
Tack för du ändrade på något som kunde blivit slutet för mig
/ Bea

12 Juni

Vilken sovmorgon man fick, vaknade 07:34 -.-
Jag antar att jag fortfarande är inne i den jobbiga stigaupptidigt dvalan ännu. Men vad gör det? jag kommer ändå sova ut tillräckligt i sommar. Så kroppen kommer börja anpassa sig till sommartiden och sova på dagen och vara uppe på natten. najs najs!
Åkte in till pappas jobb för att äta lunch med honom sen åkte ja in till stan en snabbis för att köpa kläderna som vi alla i laget ska ha i Spanien. Turligt nog hittade jag dom direkt och behövde inte springa runt som en galning som alla andra fick göra. Haha
Efter det följde jag med och tittade på pappas match som de oturligt nog förlorade med 1-3. Stackars han.
Och nu sitter jag här liksom. Trött som fan, men vad gör det?
I morogn är det Ekencupp i Gubbängsfältet, har längtat som fan eftersom jag aldrig varit med. Förra gången var jag sjuk dom dagarna, men inte i år! Alla säger hela tiden hur roligt det är där och att det finns så mycket att göra. Det ska jag allt få vara med om i morogn.
Nu ska ja dra lite.

11 Juni

Yees!
äntligen skolavslutning!
Snacka om att man har längtat som fan för att denna dag ska komma. Trodde nästan att jag skulle dö av skolsjukan eller något sånt(?)
Det började som vanligt med en lite show i matsalen som det varit varje år vad jag hittils varit med om. Efter det skulle vi alla in till klassrummet för att få våra betyg och äta lite glass. Konstigt nog var det kaffe -galss, och det märktes att det inte var så många som gillade det. Jag fick 7 G, 8 VG och ett MVG. Är rätt nöjd med resultatet får jag säga. Har inte satsat så mycket på sista tiden då det varit så struligt med allting. Men nöjd får jag ändå ta pch vara!
Efter det gick jag, Sophie, Lisa hem med hanna för att spela lite Buzz och Singstar. På buzz kan jag verkligen ingenting men på singstar kom jag antingen lika med sophie eller tillochmed fick mer poäng än henne. Vi båda har ju sjungit tillsammans sen julas och våra röster passar varandra perfekt enligt våran musiklärare. Roligt roligt!
På kvällen sen så var det någon aktivitet vid Träkvistavallen som jag gick lite snabbt på innan det var dags att åka hem till pappa. Synd att man inte kunde varit där längre då det var så sjukt roligt och att alla kompisarna var där.
Nästa inlägg tack!

10 Juni

Äsch, denna dag var verkligen inte så speciell som jag trodde den skulle bli. Vädret gjorde det inte heller roligare om jag får säga det själv. Blåisigt och regningt som fan! usch! sånt vill vi inte ha.
Men cykelturen var rätt najs, lite lång, men vad gör det?
Fick mycke prat med alla, och eftersom det var alla tjejorna blev det lite roligare + att jimmy var med och pick hjälpa sophie hela tiden. Hennes kedja hoppade varje gång hon ställde sig upp för att trampa, så hela tiden fick vi skrika efter Jimmy som skulle vara först förståss. Men när vi sen kom fram till Kanan badet var det väldigt mycke folk. Så länge stannade vi minsan inte.
I kväll var det då Sverige-Grekland som vi alla i familjen tittade på i en resturang som hette Sorbon. Väldigt anorlunda ifrån att sitta hemma i soffan och mysa. Men det blev lite för bråkigt där så vi gick hem vid första halvlek.
Kul att Svergie vann med 2-0, trodde jag verkligen inte. Ser fram emot när det är Svergie-Spanien!
Vi hörs!


Allt är bara skit..

Ingen förstår, ingen vill förstå. Ingen kan förstå. Bara jag...
Inget känns kul längre, blir bara sämre hela tiden...
Det finns inte många som ser hur jag gråter bakom mitt falska leénde...
Det jag en gång hade, är nu borta förevigt
Jag kommer aldrig klara av att gå vidare, är som en drog. och jag är beroende.
Jag loppas så himla mycket, men till vilken nytta?
Det som en gång var, kan vi inte ändra på nu.
Jag borde kunna klara av detta hur lätt som helst. Men jag kan inte..
Jag behöver erat stöd, eran hjälp.
Hjälp mig gå vidare, hjälp mig bli en bättre person än vad jag är idag.
För det är allt jag vill just nu...

9 Juni

Fett skön måndag, dock att man fick gå upp den vanliga tiden men att vi bara var där i skolan max två timmar!
Vi skulle städa rent i våra skåp och lämna tillbaka böcker till bibloteket. Najs eller najs?
Vi alla åt lunch tillsammans och sedan gick hem till söta Hanna som fyller 15 år i dag!
Och som är typiskt är att jag självklart GLÖMDE det! Så man kände sig lite skamsen när man fick en påminelse av alla andra när de sa att hon fyllde år. Men det har vi gottgjort i dag. För när vi kom hem till henne spelade vi först dansmatta och sen fikade på hennes terass med tårta och allt det dära. Mycket gott och mysigt. Sen så i kväll ska vi alla tälta i hennes trädgård och titta på en mysig film nedkrypna i våra sovsäckar. MYS!
Slänger in en bild nu lite snabbt på födelsedagsbarnet och sedan får jag äta lite innan det är dags för att gå dit. Puss puss sötnosar <3

 

En dag på Grönalund (varje år)

Snacka om att det var ett tag sedan, haha
Vad ska man säga, jo jag har då varit på Grönalund i dag då man blev bjuden av kusinen Monica och hennes familj + kompis. Det var så sjukt roligt och trevligt. Men det hämska vädret gjorde att amn knappt orkade något. Eller egentligen, varför säger jag hämska? Det är ju underbart med sol och värme. Men inte när det är 35 grader och man har svarta kläder på sig och är på GRÖNALUND! ajaja...
Vi åkte en hel del innan de började släppa in anmänheten. Vi hade nämnligen blivit inbjudna av Audio och fick gratis åkband + mat. Riktigt fyndigt!
Monica hade med sig en kompis som hette Madde och henne hade man riktigt roligt med! Eftersom vi båda hade samma intresse hittade vi varandra rätt snabbt och började vara som om vi känt varandra länge. Hon och ja som älskar popexpressen åkte den minst två gånger och sjöng som galningar till all fjortisdunk som kom. Men stackars Monica modde illa redan vid tredje karusellen. Dagen fortsatte och vi spelade en hel del även. Monica var fast besluten av att få vinna en marabu så hon satsade minst hundra pix, men vann ändå inte hah!
Nu är jag dock hemma igen och är väldigt nöjd med dagen. Blev t.o.m bättre än vad jag hade tänkt mig.
Nog dags för att sussa lite då man gick upp tidigt och knappt kunde sova i natt. GODNATT SÖTNOSAR!

8 Juni

Tänkte prata lite om kvällen som jag inte riktigt avslutade helt.
Åkte hem till Julia i gen efter maten och vi mötte Emelie och Minna vid Busviken för ett litet dopp nu på kvällen och då solen började gå ner, lite senare kom ibby och en anna Julia ner för att göra oss sällskap och sen kom Max då.
Vi alla badade och tog en massa foton som visade klart och tydligt hur mysigt vi hade den kvällen. Guud vad najs!
I dag då är klockan verkligen inte mycket och varför den är det är för att jag ska till Grönan med min kusin Monica och hennes familj. Mycket trevligt kommer det bli!
Måste åka inom en halvtimme och jag är långt ifrån klar!
Bäst att rusa!
 
 
Ha en treevlig dag!

7 Juni

Vilket väder man har, det är helt underbart!
Brännan börjar visa sig allt mer och mer, och man får chans att ta sig sina dopp innan skolan börjar på måndag igen. Vädrat då som hållt i sig i kanske tre veckor snart värkar svika oss när den allra viktigaste dagen på denna termin kommer. På mån-tis då vi ska tälta, säger metrologerna att det ska bli bara 15 grader ute och kanske regn. De måste skojja med mig! Jag har verkligen längtat efter den dan coh så ska regn komma?!
Man blir bara galen på detta väder -.-
Men nej, nu ska berätta lite om dagen, som dock inte är slut ännu :)
Sov som sagt hos Julia i går och vi vaknade upp trötta med belåtna efter den roliga gårdagen. Satte oss ner på hennes baksida och åt en god frukost i det härliga solljusset. Kände för att åka till Pölen för ett skönt dopp i turkost-blått vatten. Varmt som fan!
När man kommer dit känner man hur alla minnen från förra året bara ploppar upp i huvudet då alla i klassen tältade där och hittade på massa knas. Lite saker hade ändrats sen sist, men ändå det var ETT helt år sedan jag var där och visst känns det som om igår. Om jag skulle kunna återta alla stunder från den kvällen/natten igen skulle jag minsan inte banga!  Det var dem bästa dagen i mitt liv <3
Jag åkte sedan hem lite tidigae än vad Julia och Emelie gjorde för att träffa Hanna & Sophie på Lundhagen (nästa bad)
Där badades det mer och pratades en hel del. Nu är jag hemma och ska vila mig lite inför kvällen då jag ska träffa Julia & Emelie igen och vi ska åka och bada IGEN antagligen. hihi
Slänger in lite bilder från Pölen som jag kunde inte rå för att ta ^^
 
 
Gud vad man längtar tillbaka!

6 Juni

Vilken dag man haft asså!
Började med att man följde med Julia och hennes familj+ grannar till Dottningholm för picknick och annat skoj, stannade där kanske i 4 timmar och bara helt enkelt softade, lekte och åt mat.  Mycket trevligt må jag säga!
Sedan efter gick jag hem för nån timme innan det var dags att komma tillbaka då de skulle äta midda tillsammans med alla och jag fick då följa med roligt nog. Det skrattades och busades som den! Vi spelade även pingis, och ja som typ aldrig spelat det förut konstigt nog tyckte det var askul! Fast det är inte lika roligt i skolan då de kör med andra regler och är mer duktigare än mig.
Men i alla fall. kvällen var riktigt mysig och det slutade med att jag sov över hos Julia. Vi skulle titta på Tv innan det var dags för att sussa lite, men vi båda somnade till efter tio minuter max och vaknade sedan vi tre tiden. Då det redan börjat ljusna och vi trodde det var morgon! Känns så konstigt att det fortfarandra är ljust ute när man lägger sig, man tror att klockan bara är kanske sex-sju något då den egentligen är tolv på natten.
Nu ska ja skriva ett annat inlägg!

5 Juni

Åhh, vad skönt med en extra lång helg.
Jag som nästan bokstavligen dött av den tråkiga skolan som bara bomber en med läxor nu på slutet. Men nu är det äntligen ÖVER!
Vad som hänt i dag är inget särskilt, men vad som händer nu i kväll är mer intressant.
snart kommer Carl coh vi ska göra något (?)
vet inte vad ännu, men ändå.
Efter det ska ja träffa Julia och några andra vid nio tiden och ut på byn för att Ganstaa lite som vi kallar det här på Ekerö. Det är inget märkvärdigt, men ändå underhållande.
MEn något som jag tycker är lite kul är att jag hittade en tröjja på google.se som var bara hur skön som helst! så man kan ju inte låta bli att slänga in den nu här i bloggen!

image44

 Är den cool eller är den cool?!

Tillbakablick!

Nej, nu känner jag för att uppdatera gårdagen!
Det var så att vi alla i handbollslaget var bjudna på studentmottagning hos Johannas syster men som även är våran fys och målvaktstränare. Där fick vi god mat, en bit av prat och trevlighet + en toppenkväll med laget samlade. Det kördes idol, det lektes burken och det badades i poolen. Allt av det bästa man kunde ha. Vi åkte sedan hem vid tio tiden och till våran skräck satt det en ENORM spindel på Julias ben, vi alla brast i panik och stackars Emmas mamma som körde körde nästan av vägen. Men när hon sedan fick reda på vad vi skrek åt började hon bara skratta. Det var den härliga kvällen vi hade, hoppas det kommer fler sådan i sommar när vi ska till spanien allihoppa och spela skiten ur spanjorerna!


Tillbaka till Svanhagen!

image43
Träningen i dag var en liten aning anorlunda ifrån det som brukar vara, vi har nämnligen börjat att vara på Svanhagen och träna .Jag har verkligen längtat efter det!  Det är så skönt att vara ute nu när det är så varmt och man vill vara ute i solen.
Träningen började med att man skulle springa en runda på 1,8 km på tid. Jag som ville satsa orkade knaptt till hälften då alla andra började springa om mig :/
Men ja fick ändå en tid jag var väldigt nöjd med. 8:08 minuter. Rekord för min del detta år. och bättre kommer det bli! De andra fick nånting mellan 6-8 min, så jag är inte helt ute och cyklar i skillnad från de andra. Toppen toppen!
Efter det blev det passaningar och matcher i tre lag resten av träningen. Väldigt bra tycker jag då man fick springa i 10 min sen vila i 5. Bra schema!
Nej nu ska ja göra lite annat. Vi ses i morogn!

1 Juni

Nemen kolla!
En ny månad detta år, och inte vilken som helst, JUNI!
Det är en av de bästa perioderna på året, för det är skolavslutning, reser, massa chill och allt det dära.
På tal om skolavslutning är det redan nästa vecka, tror du ja längar något? ^^  Sjukt mycket om ja får säga det själv! Har redan köpt mina saker som man ska ha och längtar efter att få glänsa runt där som en liten prinsessa haha. Men det lite tråkiga är att typ alla har en sådan kläning, så jag kommer inte riktigt med något nytt som ingen har -.-
Men men, vad ska man göra åt saken? Vill han verkligen ha den klänningen så vill man. SKiter helt enkelt vad alla andra säger om att härma, för det är bara töntigt att säga så. Känn er i stället hedrade att det finns någon som gillar era kläder så mycket att man vill ha likadana. Jag skulle verkligen inte ta illa upp för det?
men tillbaka till ämnet:
Det är då Juni och det betyder att hur mycket som helst kommer hända denna månad.
1, den 9-10 ska vi på klassens dagar och hitta på något kul med alla
2, den 11te är det SKOLAVSLUTNIGN
3, den 13-? är det Ekencupp i  Gubbängsfältet
4, den 19-22  ska man till Skåne för att fira midsommar med alla släktingar
5, den 23-30 ska man till SPANIEN med HANDBOLLSLAGET!

Som sagt, det är en hel del saker man ska göra denna månad och år. Bäst att förbereda sig lite med att köpa allt som man ska ha och småpacka lite redan nu.

image42




RSS 2.0