Måndag

Orkar inte skriva det vanliga, ni vet, "ny vecka, nya utmanngar" Låter så sjukt tråkigt och tjatigt nu...
För att vara ärlig hoppas jag på en bättre och roligare vecka än vad det var förra veckan, den sög. Kände mig allmänt nere för det mesta och gjorde inte så jätteroiga saker förutom på helgen. Men nu hoppas jag att det blir ändring med det!

Vad som har hänt i dag var att jag hade tidig lektion med spanska i morse, vi fick kolla på film och ha betygssamtal, lutar åt antingen ett VG eller ett G. Haha förstår om det blir ett G, ja hatar språk..
Sen var det engelska som var chill där med, vi analyserade en film vi hade sett bara. Sen blev det ingen historia för de som inte hade något kvar i REST att göra. Så jag fick sluta vid 12 tiden, så otroligt skönt!

Nu är jag hemma och väntar på att Sophie ska SVARA och suta sin skoa, vi hade tänkt att åka till stan en snabbis och kolla lite grejer inför sommaren.

Juste, Andreas i min klass tipsa om en äcklig/läskig film som handlade om en pysykist störd kirurg som kidnappar tre personer och ska "sy ihop" alla tre som en lång tusenfoting. Tänkte att den måste vara värd att se, och när jag nu kom hem och tittad på trailern så verkade den fett äcklig!!
"The human centipede" Heter filmen.

Söndag

Söndag, värsta dagen på veckan... Det håller jag verkligen med om!
Usch, blä och fy, ne denna dag vill ni inte veta av vad jag har gjort, för det är inget intressant! Det som möjlgtvis intresserar er kan vara vad jag hade för byxor i dag. Nämnligen mina nya röda chinosshorts! Så himla nöjda med dom! De sitter perekt och är i ett lite tjockare/varmare typ så de funkar helt perfekt på svala kvällen.

Igår tillbringade jag större delen av dagen till att vara med söta Sophie, vi snackade allmänt skit, sminkade varandra och planera lite saker inför sommaren och så vidare. Alltid kul att vara med den tjejen, så himla galen :)
Jag åt sedan middag hos henne med familjen. Sen kom Minna och Olivia och vi alla spelade spel innan vi gick vidare och träffade Ossian och Schager för filmmys och mer spelande.
Kom hem åter vid 12 tiden.

Gud vad tråkigt detta inlägg blev.. Men ja har ingen vidare skrivlust idag så vi får väl hoppas på en förhoppning.
Ses i morgon


Välkommen hem Johan!


10 känslor i detta ögonblick

1, Ledsen
2, Besviken
3, Sårad
4, Övergiven
5, Ensam
6, Frusterad
7, Grundlurad
8, Förvirrad
9, Gråtfärdig
10, Tagen förgiven

Jag ser faktiskt inget hopp just nu. Det finns inget värre än det som händer. Allting bara skiter sig, vare sig det är från det ena hållet eller det andra. Jag är så trött över att vara ett "andrahandsval" eller blir tagen förviget. Att bli sviken eller inte inse vad som egentligen händer, vilket slutar med att jag står ensam kvar.

Jag är så trött på att slösa energi och tid som kan användas till något vettigare.
Jag är så trött på alla dåliga ursäkter.
Jag är så trött på alla lögner.
Jag är så trött på alla förlåtanden och tillbakataganden.
Jag är så trött på få förhoppningar och förväntningar.

Jag är så trött på allting som har med verkliga livet att göra, om ändå en dröm kunde bli sann är det världen jag vill leva i. Inga problem, inget sårande, inget att oroa sig över. Ja allt skulle vara perfekt. Varför finns det inget sådant? Varför!?

Framtiden är nära

Var hos syv idag och pratade om hur min framtid på Solna gymnasium skulle se ut, tycker allting låter ganska lovande. Men som jag ser det nu så lutar det mest åt att börja i Sam/Juridik hållet, och om inte det går sina vägar blir det Sam/ekonomi. Kommer bli riktigt spännande att börja i en ny klass, men samtidigt läskigt och sorgligt. Jag älskar min nyvarande klass där alla busar finns och det blir ett skratt minst varje dag. Men när det gäller min framtid där så ser den inte så lovande...

Jag har inget stort intresse för språk, det är bara att kolla på mina betyg så är de verkligen inte de bästa om man tittar på ämnen som svenska, engelska och spanska. Så om jag skulle få ytterliggare ett språk till skulle ja gå i taket. Nej, ingen ide att gå någon linje som jag inte är motiverad till att gå.
Men klassen är då den härligaste som finns! Men jag kommer hålla mig på samma våning, samma korridor och bara 20 meter från mitt vanliga klassrum, så jag tror att jag överlever.

Vi ska på klassresa snart, 8-9 juni. Kommer bli supermys att tillbringa sina sista dagar med ett par riktiga godingar. Ska ta vara på varje minut!

Kan man inte bara stanna tiden?
Vill inte att allting ska gå så ruskigt fort...

Torsdag

Hejsan folket!
Antar att alla verkar ha sett klippet vid det här laget, många i skolan både lärare och elever samt de i min handbollsgrupp hade sett de ynkla 30 sekunderna ja var med på tv och skämde ut mig. Haha lyckat Beatrice..

But you only live once, så det får vara helt enkelt.

Idag var en riktigt chill dag, började med drama där jag fick veta mitt betyg för kursen vilket blev MVG, så jag är jävligt nöjd. Sen fick vi se vårat framträdande när vi skulle ha uppspel av en dikt. Haha gud vad jag skrattade åt mitt sätt att framföra allting, jättefjantigt...
Efter det var det handboll som vanligt, lite tråkigt eftersom det var våran sista handbollslektion som 1:or. Men jag längtar redan till nästa år då allting börjar igen.
Och till sist blev våran engelskalektion en fotbollsmatch som alla skulle kolla på, damfotbollen på skolan skulle spela skol-dm och då skulle vi såklart hejja.
Matchen slutade med förlust, 3-2, vilket var jävligt dåligt för de kunde verkligen ha vunnit. Vi ledde med 2-0 vid andra halvlek..Det tråkiga var att om de hade vunnit, skulle de fått åka till Brasilien och spelat typ final. (vad jag hade hört) vilket sög ännu mer...

Till träningen, jobbigt som vanligt. Men känner mig nöjd med min presentation för dagen och längtar till helgen då man kan få andas ut lite.
Nu blir det midda sen ska jag chilla som faaaaaaaaaan, har sov morgon till kl 1, sen är det ett samtal med syv ang. nästa år, sen slutar jag. Helt underbart!

Tjingeling

Finn tusen fel och pinsamheter...

http://svtplay.se/t/103296/svt_uppland

Är med i en interjuv från svt, de tog mig på bar gärning när jag va påväg hem till mitt hus i Brommaplan. Tydligen var brommaplans hus en av de tio mest magnifika byggnader i stockholm och de ville veta hur det kändes att bo där. Jävla fjantigt svar ja gav. Men nu så frågade de mig vad jag tyckte om man kollade upp från entren. titta på klippet så ska ni få se mitt svar...

Är med från 11 minuter...


När det onda tar över det goda

I just wanna let it out..
but if I do..
I will fall apart...


Jesse McCartney


Its Over

How do you sleep

Leavin

Runnin

Body Language


Friluftsdag

Hejsan!
Har nyligen kommit hem från en ganska rolig friluftsdag ute på kära kärsö gården. NÄRA HEM!
Det var fint väder, turligt nog. Men lite kallt för att det blåste så mycket, så jag gjorde helt rätt att ta heldragna byxor hela dagen och en tjocktröja.
Vi hade flera olika stationer att pendla mellan, där det gick ut på att samarbeta som grupp och lösa en massa uppgifter. Vissa var mer frusterande än andra, och på några stationer så utklassade vi 2orna! Sopor...
Annars var det en helt okej dag, trevligt att vara med en massa folk och inte dö av trötthet i ett klassrum.
Julia tyckte det var extra roligt med att måla mig helt gul i ansiktet med maskrosor, så jag har varit röd/gul/brun hela dagen. Skitsnyggt!
På vägen hem stannade vi till vid drottningholm och tog en glass i det härliga vädret, sen fick jag köra moppen hem den sista biten. Trevligt trevligt

Ikväll händer inte så mycket, ska hem till pappa snart och sen blir det chill. Har inga läxor eller något så jag ska bara ta det lugnt.  


Här var en station då man skulle vara två och två, sen skulle den ena ha en ögonbindel och ta sig igenom hinderbanan utan att den andra får leda eller röra den andra. Man var tvugnen att genom att prata, säga var den personen skulle gå. Haha, jag klarade av att svinga mig utan att ramla i lerpölen.


Söndag

Blä vilket väder?
Jag som hade tänkt att vara ute och äta glass idag, men vi ser ju nu vart den idén tog vägen. Upp i rök!
Blev en sen kväll igår, somnade i soffan med allt godis runt omkring mig haha. Men det var skönt, mycket skönt faktiskt. Med tanke på att jag var röd som en kräfta igår, (som jag också är nu) så hade jag to much pain för att hitta på något roligare än att vara hemma och kolla film en lördag. Jotack, det behövdes.

Vad ska man göra annars idag? För mig blir det nog lite städning, eftersom det är min sista dag som ensam hemma denna vecka. Mamma kommer hem i kväll så jag ska väl sygga upp lite och sen chilla.
Henke och ja snackade om att ta en promenad, så jag får väl se vad det blir utav det.

I morgon är det friluftsdag vid brostugan. Ska bli najs! Det är alla klasserna från år 1 & 2 som ska vara där och göra en massa övningar, så det kommer bli kul. Slipper skolan i alla fall!

Fredag + Lördag

Igår var en allmänt soft dag, började med nationella i matte som gick förvånadsvärt bra! Svarade på nästan alla frågor utom sista som var väldigt krånglig. Men alltid när jag säger att det gick bra så gör det oftats inte det, men vi får väl så hur det går när man får svaren tillbaka.
Resten av skoldagen var man ute i solen på skolgården, softade och hade trevligt. JAG lyckades övertala våran historialärare att vi skulle ha "lektion"  utomhus eftersom vi kände oss så "omotiverade" att ha lektion när det var så varmt och soligt ute. Haha, han gick med på det ^^
Sen efter skolan drog jag, Julia och Nathalie till stan och käka glass och kolla i affärer, sen drog jag hem och softade framför tvn. Och sen lite senare kom Julia och Robin och vi kollade film halva natten.

Idag gick jag upp väldigt sent, runt 12 snåret. Då, av någon konstig anledning så mådde jag jättedåligt. Ja tror jag fick någon form av ångestatack, för jag började skaka och innan jag visste ordet av så låg jag på golvet och grät över att jag var så less på migsjälv? men det gick över efter bara någon minut, men det var jätteläskigt!
Sen drog jag ut i trädgården iprincip direkt och solade halva dagen. Vilket jag inte skulle gjort! Eller jag skulle smörjt in mig i alla fall, för nu har jag bränt mig i ansiktet, benen, armarna och brösten. Ajaj...

Det är tufft att försöka bli brun och fin till sommaren..

Torsdag

Hej hopp!
Har varit lite taskig uppdatering denna vecka, men det är fullt upp när det gäller att hålla allting i ordning här hemma. Är visst ingen lätt uppgift trots allt..
Sen har man såklart varit och tränat, lekt med hunden och haft besök så all tid har gått åt till det. Sätter bara på datorn om jag ska lyssna på musik, kolla mejlen eller checka facebook haha.

Som sagt, det är tordag. (hatar torsdagar!) idag har det varit allmänt jobbigt med den fruktansvärda värmen vi har här i stockholm, sen skoldag med tidig uppstigning och sen så sukade jag foten på kvälls-träningen och det kändes som jag badade i mitt eget svett. Usch nej tack!
Men nu ska jag väl rycka upp mig lite, ta en snabb dusch och sen krypa till kojs med hunden. I morgon är det också tidig uppstigning för då är det NP-matte del 2, som kommer gå åt helvete! Tycker själva matte-grejen borde sticka upp något i r*ven. Har inte tränat så mcket (såklart!) så det kommer väl gå ganska dåligt.
Hur som, dags för dusch, plugg och sängdags!

Godnatt!

Tagga Tagga Tagga


Otrolig röst








Jag ser ljuset

Det finns hopp!
Det finns för fan hopp!


Julia Lönnborg

Mitt älskade hjärta, mitt andra jag..
Du känner mig från topp till tå, du vet hela min bakrund och nästan hela min framtid. Det finns ingenting du inte vet om mig! (inte vad jag tror i alla fall) Det är bara för att du är en av de få personer som gör min dag betydelsefyll, gör mig glad i alla situationer och gör mig lycklig med din närvaro. Det är sällan vi bråkar, kan hända att vi tjavsar. Men det är ingenting i våran lilla värld. För allting annat är större och viktigare än bråk här i livet.
Vi har byggt upp så många otroliga minnen tillsammanns, du och jag. Och har stått varandra som närmast under ett flertal år nu. Vi är inte som de personer som vissnar på varandra efter ett år och sedan söker efter nya bästa kompisar att hänga med. Nej utan vi är och kommer alltid förbli bästa bästa vänner.
Vi behöver inte vara med varandra jämt och ständigt för att veta att man fortfarande betyder något för var och en, vi ses varje dag + två/tre kvällar om veckan och det räcker gott och väl. Men självklart så är det roligt att göra något annat ibland för omväxlingens skull.  
Hur som, (känns som jag börjar prata outside the box)
Jag vill bara säga att du kommer alltid vara number one för mig, och jag kommer alltid stötta dig i vad du än gör i livet, och kommer alltid finnas till för dig i vårt och tort.

Julia du gör min dag - lite bättre. 

 


Hunden är människans bästa vän

Visade sig att jag hade tid för bloggning trots allt!
Proven idag gick jättebra! Samt presentationen gick helt okej. Så jag är nöjd!
Skönt, för nu kan jag äntligen andas ut ett tag. Tror inte jag har några läxor inplanerade i kalendern längre, så det känns otroligt skönt!

Idag har jag ägnat min större lediga tid åt hunden för en gångs skull. Får ångest och dålig samvete när jag tänkter på hur lite tid jag ägnar åt honom på dagarna, min lilla vove. Finns ju knappt någon tid nu när ja har så mycket i skola, tränar och försöker hinna leva samtidigt. Men när jag tänker efter så är han ganska gammal, och när jag alltid är ledsen så kryper han upp och lägger sig bredvid mig. Men vad gör jag för honom? INGENTING! Fy så hemsk jag är...
Grannen ska hjälpa mig under veckan att ta ut och rasta Ozzy på dagarna när jag är i skolan, och idag var hon snäll och lät honom leka med hennes hund. Så han var helt slut när han kom hem! Och skitig...
Så jag fick ta en duschrunda med honom, vilket han inte gillade. Sen som belöning gick vi ut och kastade lite boll i det gröna härliga gräset. Och snart ska vi sätta oss ner framför tv och chilla resten av kvällen. Det är en början på en ny början eller hur?

Kvällens låt


Måndag -->

I morgon kommer det vara fullt upp! Jag kommer inte hinna blogga som jag vanligtvis brukar hinna på måndagar, men nu ska ni få se varför...

08.00-09.20 - Skolan börjar, Spanska nationella
09.35-11.00 - Engelska muntlig presentation
11.10-13.10 - Historia, lunch, historia
13.20-14.45 - Samhäll, läxa
14.50-17.10 - samhällsprov MEDIA
18.00-19.00 - Ta lovisa till karate sen hem igen
20.00 - HEMMA!

Som sagt, jobbig måndag. Men efter den dagen kommer det vara coollugnt! Längtar till tisdag <3

Bara plugg/dålig vana

Det är faktiskt det jag har gjort idag, sovit, pluggat, sovit... och pluggat. Låter ganska chill i mina öron faktiskt, om man bortser från pluggandet. Åh det verkligen behövdes att sova såhär länge! Helt underbart! Känns som att jag har tagit igen flera veckors missade sov-timmar, vilket känns bra för nu är jag pigg och glad.

Har varit en så sjukt stressad period nuförtiden, massa läxor, prov och viktiga grejer ja måste gjort vilket har lett till lite sömn, lite mat och för mycket stress. Ingen bra blandning. Det känns som att jag har slutat äta? Har ingen aptit alls! När det inte är skola så äter jag runt 1-2 måltider per dag, eller så har det varit dessa lediga dagar i alla fall. Inte bra! Och när jag vägde mig i morse, första gången på några veckor i alla fall. Så hade jag gått ner dryga 4-5 kilo! Det är väääldigt mycket för att vara mig som idrottar.

Söndag

Godmorgon!
Vaknade vid 1 idag, hade ingen ork eller vilja att gå upp så jag låg kvar i sängen och degade. Somnade om och vaknade igen i en konstant cirkel. Så otroligt skönt! Det finns knappt någon tid för att sova på vardagarna så jag har verkligen tagit mig tid och sova nu så jag orkar med de sista veckorna av skolan.
Men bara för att jag har haft en långhelg betyder inte det att jag har fått chilla för det, ni vet ju att det är prov på mångda, men jag har inte haft någon ork eller vilja att plugga någonting dessa dagar. Och nu är det söndag! Fan det kommer gå åt pipskogen! Men man kan inte vara på topp alltid? Det tror jag inte det är någon som kan..

Men nu börjar bli klockan så värst mycket att jag måste plugga. Så jag ska städa mitt rum, fixa grejer inför i morgon och sedan sätta mig ner och ta mig tid till skolans jävla arbete. Åh vill inte!!!

Hörs kanske senare.
puss

*Lördag

Igår var en väldigt härlig dag!
Som många vet så var det otroligt varmt ute, närmare 25 grader här hemma. Vilket betydde att jag inte kunde missa min chans att få sola lite och få lite färg, vilket blev mer än jag hade förväntat mig. Somnade i solen och brände mig ordentligt på brösten, ajajajaj!
Vid fyra tiden drog jag in till stan för att möta upp Mathias, vi bestämde oss för att ta en liten promenad i solen och sen äta lite mat i kungshallarna därefter gå på Snabba casch för att ingen av oss hade sett den. Filmen var helt okej, inte jättebra men ganska bra i alla fall. Fast jag och mathias höll på att snacka största delen av filmen så det var inte mycket vi hann uppfatta av handlingen.
Efter filmen åkte vi hem till var och sig, eller jag tog en tripp till Kristineberg och mötte upp kära Hanna där, hon grillade vid vattnet med några från hennes klass så jag fick joina dom lite. En massa skratt blev det haha. Sen runt 11 tiden drog vi hem och sen var jag hemma till 12 snåret.
Då var jag helt slut så jag somnade iprincip direkt.

Det var min lördag det, otroligt rolig och härlig!

1000-inlägg

Såg på min mätare nu att detta kommer bli mitt 1000-ende inlägg, coolt va?
Tänkte ge er lite onödig infortmation bara ^^

Som sagt, godnatt!

Snabbis

Kom nyss hem från en otrolig dag!
Värme, kyssar, sol, skratt och gott sällskap.. kan det bli mycket bättre?
Berättar mer i morgon:)
Godnatt!

Fredag

Är det redan Fredag?!
Var tog mina lediga dagar vägen egentligen? Fan nu börjar det dra ihop sig till måndag, och det innebär prov. Bäst att sättaigång med pluggandet antar jag, fast jag är så grymt otaggad på det!

Idag var ännu en härlig dag som igår, pappa ringde vid halv 11 och ville att jag skulle följa med på en crazy-day ute i stockholm och kolla i affärer, fika och så vidare. Grymt mysigt! Det är sällan ja och pappa är tillsammans och gör något ensamma pga av mycket plugg, jobb eller vad det nu kan vara. Så när vi väl har en sådan här dag så blir allting supermysigt och roligt, för vi båda är lika galna och ävertyrliga.

Vi drog som sagt till Heron city, kollade lite och tog en fika. Sen bar det av mot Skärholmen centrum och kollade runt lite i affärer, hade modevisning för varandra och skojade runt lite allmänt. Vid 6 tiden åkte vi till gamla stan och åt Tapas med Ewa, en härlig avslutning på en härlig dag. Jag som älskar Tapas dessutom!
Calamares är min favorit ^^ Men jag fick även chansen att testa på vitlöksfriterad mussla med citron, och det var grejer det! Jag som vanligtvis hatar skaldjur, usch det är så äckligt! Kanske smaklökarna börjar ändra om sig lite nu :)

Det var min Fredag det

Sometimes you just feel wild and crazy


Fast andra vill påstå att jag är det varje dag...


Åh så himla gulligt!


Det är över 25 grader i mitt rum..

Jag vill inte dö på det här sättet!
Att somna in i konstant värme och dö av värmeslag, nejtack!
Kan det inte blåsa ute? Det är rena bastun här inne!

ÅH, kommer inte kunna sova ett skit pga det här...

Kvällens planer

Ikväll bär det hem till söta Elena, vi ska nämnligen se Avatar för att hon har aldrig sett den, vilken mupp! Jag har sett den kanske 5 gånger och hon har aldrig? Den som är så himla bra!
Hur som, ingen mer bloggning ikväll. Ni får ha det så trevligt så hörs vi i morgon!

Puss & godnatt

Warwick avenue


Ps I love you

Filmen påminner mig så mycket om hur det är att vara riktigt förälskad i någon, att varken kunna sova, äta eller vara ledsen för att man är så kär. Det är knappt jag kommer ihåg hur det känns att vara så totalt förälskad i någon annan, och samtidigt vara lika älskad tillbaka. Det är nog bara för att när man är så omgiven av alla dessa känslor, så kroppen stannar upp och man glömmer allting runt omkring, det är liksom kärleken som tar över.
Men det enda viktiga jag kommer ihåg är att det är en grymt mäktig känsla, något som jag längtar efter att få uppleva snart igen.



Torsdag

Åh vad skönt att få sova ut för en gångs skull!
Vaknade inte för så längesen nämnligen..

Men vad hände med vädret? Ja som trodde att det skulle vara solsken och annat härligt idag med tanke på hur det var igår, men nae...
Vad blir det till att göra idag tro? Jag har faktiskt ingen aning! Hade bestämmt att vara med Hanna & Sophie idag men eftersom vi var det igår istället så var det inte så troligt att det skulle vara idag heller.
Jag funderar starkt på att dra till något solarium och fixa till min nordiska bleka hy, usch så vit man har blivit! Mathias mobbade mig igår för att han tycker att han var brunare än mig, vilket dock är sant. Men han är fotbollsspelare och tränar utomhus så vad förväntade han sig? Ja som är inne året runt XD

Hur som, det verkar mycket lockande. Men ja e ganska rädd för att sola. Inte för att jag vanligtvis är klaustrofobisk (stavning?) och är rädd för trånga utrymmen, men solarium är fan inte kul.

Måste endå till Bromma för att hämta mina skolböcker, bara för att man är ledig betyder inte det att alla prov och inlämningar försvinner? Nej nej, på måndag är det omprov i Samhäll som gäller, och det är apsvårt. Så det är bäst att ligga i nu och fixa ett G eller förhoppningsvid VG. Blä, vill ha sommar..


Best of Rihanna


Te amo


Rude boy


Cold case love


Onsdag

Vilken dag!
Har hänt väldigt mycket under en och samma dag, först hade vi nationella i matte i morse. Rena mardrömmen! Blev av med väskan med alla värdesaker och annat viktigt, blev skit frustrerad och avbröt provet när det fanns så mycket mer man kunde göra. Sen lyckades ja få tag på väskan i alla fall och rusade till handbollsträningen. Spelade match roligt nog men hade väldigt svårt att andas och min bröstkorg gjorde ont i dag så det kändes tungt att springa. Ajdå...

Efter det var det tänkt att jag skulle gå på en av mina kompisars student, men jag tog visst fel på dag så det sket sig ju där. Men då mötte jag upp Sophie och vi drog till Blackeberg för att nappa Hanna när hon hade slutat för dagen och sen drog vi in till stan och åt glass & jordgubbar vid kungsträdgården i den sköna sommarvarma solen, underbart!
Sen drog vi hem runt 6 tiden efter att träffat på Minna Pinna och då åkte vi hem till Hanna och kolla film, Bergman joinade oss också. Mycket trevlig tjejkväll med en massa skratt och bus, som vanligt antar jag?

Perfekt avslut på skolveckan, måste verkligen göras om!

Tisdag

Strålande väder vi har i stockholm, både vamt och soligt. Det gillar vi!
Soft dag som vanligt, tisdagar är de bästa på hela veckan! Har bara två lektioner, sovmorgon med handboll som start sen blir det svenska till klockan två, riktigt najs va? Men nästa år blir det knappast något chillande, kommer snarare bli ett rent helvete..

Gick ut med hunden idag, frivilligt! Brukar alltid vara så seg på eftermiddan så det får vara de andras jobb, men när jag kom hem så det första jag gjorde var att ta ut hunden och gå i solen med brillor och en lätt kofta, asnajs!
Aldrig fel med motion, även om min mamma skulle behöva lite extra *blink blink*

Ska springa till träningen idag, känner att jag måste bättra på konditionen yterliggare. Det är är så himla jobbigt, det varierar varje gång på hur mycket ja orkar. Mina tränare sa att jag behövde bättra på konditionen på vårat inviduella samtal förra veckan. Men det känns som att den aldrig blir mycket bättre än det här? Jag tränar 5 gånger iveckan och springer som intervaller nästan varje gång, vad är det som gör att jag inte blir bättre? Åh blir så frustrerad...

Juste jag glömde säga att jag gick MVG på mitt historiaprov igår! Så himla nöjd, tyckte inte det gick bra alls men tydligen är jag som gjord för historia. Det är skitkul!

Detta blev ett långt inlägg, längre än vad jag vanligtvis brukar skriva. Men när ja e på humör kan vad som helst hända!
Nu: Plugga matte, byta om till träningskläder, äta och sen bär det av mot träning. This is a good day

Även de starka kan ha det svårt




Haircut

Glömde visa en bild från min klippning förra söndagen, har turligt nog börjat vänja mig vid luggen och lyckats få till den på ett så helt acceptabelt sätt. Men ja tycker fortfarande att lugg inte är min grej, så jag sätter tillmestadels upp den på dagarna. Men när jag inte gör det så ser det ut såhär på ett ungefär.

Jag veeeeeeeet att man inte ser hela luggen, men det är det som är grejen ^^ Som sagt, jag gillar den inte!

Måndag

Ni vet citatet?
"Ny vecka, nya utmaningar och nya möjligheter" Börjar bli en vana nu förtiden. Men det är nog bara för att det är just måndagar som jag brukar ha tid för att blogga. Ingen träning, och vanligtvis inga läxor.

Denna vecka kommer bli superduperbra, är lediga från och med onsdag klockan 12 så jag är väldigt nöjd! Men bara för att man är ledig betyder inte det att jag kommer få någon chill för det, för att om exakt en vecka så kommer min mardrömsmåndag. Det är spanska NP, Omprov i Samhälle, Engelska presentation, Samhällsläxa, och något annat...
Fy fan! Så det gäller att plugga ordentligt denna vecka så man slipper sitta där i helgen och dö av ångest för att man vägrade plugga. Sen är det över tror jag, kanske något enstaka prov till men det orkar jag med.
Plus att det är vecka 20, vilket är en vääääääälldigt bra och spännande vecka.. (några vet varför^^)

Ja vad mer? Ska plugga lite matte för det är matte NP på onsdag morgon, inte mitt bästa ämne. Sen kanske jag bara njuter av min lediga dag och kanske tar ett skönt bad i jacuzzin? Åh det låter helt underbart!
... Och nu tog blogglusten slut. Fan vilket långt inlägg jag han skriva endå eller vad säger ni?

Hasta maña,
Adios!

When i say jump


Drip drop


Taggar upp inför kvällens träning


Fail fail fail

Så lyder rubriken idag, känner mig ganska misslyckad efter dagens presentation på Samhällsprovet. Det gick skit! Kunde typ ingenting, kanske var det för att jag inte hade pluggat så värst mycket de senaste dagarna? Verkar så..
Men min lärare sa att det var lugnt och att jag kunde göra omprov den 17onde maj i stället. Låter topppen!

However, det är måndag vilket betyder en ny vecka, nya utmaningar och ... som tråkigt är, Nya prov. Inget jag ser fram emot, men det är bara att lägga i högsta växeln och kämpa de sista veckorna utav skolan. Inget jag direkt är taggad till att göra..

Just nu:
.. Är jag hos mamma, ska packa lite grejer som böcker, kläder och annat skit sen bege sig hem till pappa som vanligt. I morgon har vi ingen sovmorgon för att det är NP-engA hela förmiddan vilket innnebär att det inte är någon handboll heller (FAAAAAAAAAN) Men som sagt, bara att bita i det sura äpplet och move on.

Blir plugg i kväll, måste skriva på historia som det är prov på fredag. Inte kul, men vill man ha MVG i slutbetyg så får man fan kämpa.

Slutbloggat för mig idag!
En låt kanske?

Justin Timberlake - futuresex/lovesound


Frisörbesök i Solna

Ville testa på något nytt, inför våren och sommaren.
Det blev uppklippt med snelugg.

Det uppklippta blev ganska fint och fräscht, men ....
LUGG ÄR INTE MIN GREJ!
Påmin mig om det nästa gång jag ska klippa mig..

Svenska mästare 2009





2/5 -10
Aik vs Djurgården
Vad händer med "kom och ta oss" ? Ni blir helt fucking överkörda!


Kusin vitamin

Idag tog mamma, jag och lillasyster en tripp tills tan där vi mötte upp en av mina äldsta kusiner, Malin som kommer ifrån blekinge. Det var grymt roligt att se henne igen! sist vi sågs var nog i sommras då vi var nere hos våran älskade mormor. Sen dess har avståndet varit en stor orsak till att vi inte setts så mycket, men nu var hon uppe i stockholm och bodde med en kompis i krokarna så vi passade på att ta en fika i Gallerian.

Här är några modelbilder från hennes plåtningar här och var, grymt snygga! Snyggheten måste ligga i släkten haha XD


Music is my drug


Fly like a woman - Inna



Imma be - black eyed peas


Rihanna <3




Tips från Mathias


RSS 2.0