Sista dagen på året

Tänkt att tiden går så suskigt fort! Jag kommer ihåg för ett år sedan (i morgon) då jag skrev om det det nya året som skulle komma och även hur det som varit. Det kan man snacka om fort om jag fortfarande kommerihåg det så klart. Jag kommer skriva en lista någon gång de kommande dagarna om året som kommer och vad som händer då och tvärt om. Som jag brukar göra haha.

Men idag ska jag njuta, det blir in till Stan med älskling för att ta en liten fika eftersom vi inte ska fira tillsammans i år, jag vet ni undrar säkert varför, men vi har bestämmt att vi inte skulle göra det i år. Jag firar på mitt håll med tjejer från klassen och han firar med familj och vänner. Jag hoppas det kommer bli bre endå!

Så vi hörs mera i morgon då det nya året börjar!!
GOTT NYTT ÅR!!!!


trevligt besök

Godkväll!
Har ni haft en bra dag? Min har varit supertrevlig! Jag åkte först till Kista som sagt med Ewa och kollade lte snabbt, men hittade inget jag ville ha. Sen hjälpte jag henne med att hämta en matta som vi hade beställt och sedan hem igen för att göra i ordning inför kvällen. För då kom och är fortfarande Michelle med hennes man på midda till oss, hon är en gamal barndoms vän till familjen och jag hade inte träffat henne på säkert 3 år. Så det är mycket trevligt!

Nej nu ska jag inte slöa här utan vara lite social för en gångs skull.
Ha en fortsatt trevlig kväll!!

dagen innan

Godmorgon!
Idag bär det av mot Kista Galleria igen och sedan blir det hem och plocka, fixa samt göra sig fin inför i morgon. Då smäller det!

Vi hörs mer sen

Bästa filmen!!!

Herre gud, jag är mållös! Det där var den bästa filmen jag någonsin sett! Den slår till och med twiligt, och det är inte ofta jag säger det. Nu kommer väl den nya trenden, att vara en "Avatar"-nörd, haha det kommer jag lätt bli i alla fall. allting var bra, musiken, färgerna, detaljerna, innehållet. ja allt helt enkelt. Den innehöll både spänning, dramatik, komedi och romantik, alltså en mycket bra film för att vara i min smak.

Jag rekomenderar starkt att se den för de som inte gjort det. Ni kommer inte ångra er!!!




Bio-besök

Hej igen!
Nu är vi hemma hos pappa och han började kvällen med en liten överraskning, vi ska nämnligen åka iväg till Vällingby för att se den nya filmen Avatar på bio, mysigt va?
Det kommer perfekt dessutom, ville se den filmen jätte mycket och nu äntligen kommer jag göra det. Den har fått jätte bra kritik från många jag pratat med och även bloggar jag läser, så jag har ganska höga förväntningar.

Vi ses kanske i morgon, då ska jag iväg till Kista igen :)
Ha en trevlig kväll!




Det kommer en gång i månaden

Jävla mensvärk...


julklappar

Här kommer lite julklapps-bilder på några av sakerna. Enjoy!

















träningsnarkoman

Jag har märkt att jag bli väldigt lätt rastlös och känner att jag måste röra på mig på något sätt, vilket är skönt för då slipper jag vara som många att jag hatar att träna och orkar knappt sätta på mig idrottskläderna för det är så träkigt och jobbigt.

Under julen och ibörjan av lovet så opererade jag min tå för svår nageltrång, låter inte så värst trevligt men så var fallet. Jag hade ont i två veckor och fick inte eller kunde inte rättare sagt träna något för det gjorde så ont. Det gjorde att jag missade pappa-mathcen och även de sista träningana i skolan samt med laget. Åh vad tråkigt! Jag hatar att titta på..

Men nu under lovet har jag märkt att jag har drömt nu kanske tre gånger om att jag spelar handboll eller är ute och springer, det måste väl vara ett tecken på att jag saknar att träna och handbollen själv? Det tror jag GARANTERAT.
Nu är även min tå frisk igen och jag kan äntligen träna och göra saker utan att det gör ont, så idag pratade jag och mamma om att gå ner till puls och träning för att ta ett litet träningspass, samt för att få bort all julmat som serverades i år, herre gud...

Jag längtar efter att få sätta på mig mina träningskläder igen!

 


Taggad och förberedd

Hej allihoppa!
Ni undrar säkert vart ag har tagit vägen, men bara lung. Jag har haft två/tre riktiga slapp dagar här hemma. Som iprincip bara innehållit the sims3, en bok och film med johan. Haha slappt va?

Men nu blir det ändring på det!
För nu måste man börja tagga upp inför nyår och hela det där partajet. Ska bli så otroligt roligt, om allting blir som planerat rättare sagt:) Jag har kläderna klara (eller i alla fall nästan) och sedan vet jag hur jag ska sminka mig, vet nästan vilken frisyr jag ska ha och så vidare. Är ganska taggad inför det nya året, och jag ska ta det med storm!

Är ni taggade inför nyår?


paljettleggings

Jag som inte skulle falla in i modet så mycket utan gå min egen väg, men jag kan bara inte sluta tänka på dessa paljettleggings. De är helt underbara! Och då passar ju det fint att jag gjorde ett riktigt fynd i dag (mitt enda fynd) när jag hittade ett par snygga på VeroModa för 199:- (399:-)
Ni kommer få se mig med dessa på nyår, det kan jag garantera!

 


värsta jag läst

Nu när twilight-perioden tagit slut måste jag börja finna mig in i en ny bok som man kan ha som andrahandsval när det inte finns något att göra. Jag fick boken "genom dina ögon" i julklapp som jag önskade mig, men den vill jag spara till sist eftersom den verkar så spännande. Så just nu läser jag en bok som heter "14 år till salu" jag säger bara, det är det värsta som jag läst i hela mitt liv. Jag ´känner medlidande och vrede/sorg i hela kroppen när jag läser den, men samtigit kan jag inte sluta läsa. För jag vill så gärna veta hur allting slutar, om det verkligen löser sig eller inte. Jag uppmanar inte att läsa den, men den är en ganska viktig bok som verkligen beskriver hur det är och varnar en så att det inte händer ensjälv. Så jag är samtidigt glad men endå inte att jag läser boken. Aja vi får se hur det slutar, kom gärna med lite förslag på böcker som du tycker är bra, just  nu är det tomt med olästa böcker i min bokhylla :)



26 dec

Hej!
Nu är jag tillbaka efter allt firande, ätande och shoppande haha, så jag hoppas ni ser fram emot lite bilder på mina julklappar och även mitt mellandagsrea-fynd jag gjorde i dag.

Idag var jag inne på Kista Galleria och tänkte kolla in den grymma mellandags rean som alla reklamer har tjatat om i två dagar nu. Visst fanns det mycket grejer, men det var inte så mycket jag hade tänkt mig direkt. Eller så kanske de redan var utsålt eller så hade jag ingen glädje av att gå i äffärer så man måste trängas med alla andra runt omkring. Nä det blir till ett nytt försök i morgon inne i Vällingby.

Julafton var bra, fick dock inte det jag hade önskat mig mest (ipod..) men  jag fick en massa annat som klocka, skid-galsögon och träningsgrejer m.m. Bilder kommer så småningom när jag har en vettig dator att ladda in den på. Min huvuddator är nerpackad sedan renoveringen i mitt rum ( ni ska få se bild på det med!) och min andra sitter lovisa vid typ hela dagarna och spelar sitt nya sims. Även jag har fastnat där några gånger.

Ja det var vad jag hade på hjärtat i dag. Blir nog inga fler inlägg om jag inte har ork för det senare, men annars hörs vi i morgon! Då ska jag till Vällingby och sedan hem och åka pulka med älklingen och de andra i familjen. Ska bli skoj nu när jag äntingen är helt frisk från min tå :)

ha en fortsatt trevlig dag

so far, so good

Hejsan folket, och godjul igen :) fick värsta spamen för en stund sedan, mobilen slutade inte vibrera på jättelänge haha, det kändes nästan som att jag fick ett samtal.
Hittils har jag fått från detta hus:
* långa löparbyxor
* presentkort på intersport
* en rosa fjädermask


Sen så fick jag även en massa andra saker i går från pappa som också var otroligt fina och nödvändiga, som exempelvis en jättefin väska, KOSS-hörlurar (helsvarta) och lite andra saker.

Nu är det dags för jul-middagen och sedan blir det present öppning. Någon gång i kväl ska jag även bege mig åt Johan för att fira lite med hans familj också. Längtar efter dig gubben!

Ha en fortsatt trevlig jul!
Vi hörs mer i morgon

God Jul!

Har nyss stigit upp, är först nu i familjen verkar det som. Men det gör inget, för då kan jag spela lite sims som Lovisa fick av pappa igår i julklapp hehe. Men först ut till kaninerna och önska dom God Jul, nej men ge dom vatten och hö i alla fall :)

vi hörs senare gullungar!

R.I.P

Detta blir ett mycket sorgset inlägg, jag fick nyss reda på att Johans katt Sickan nyligen dött, han blev påkörd av en bil i morse. Och jag och Sickan kom mycket bra överrens och jag verkligen tyckte om den katten :( Gud vad jag grät när jag fick höra det ... vilket var för 5 minuter sedan...

Ha det så bra i katt himelen! Jag kommer alltid ha dig i mitt hjärta! <3

dagens shopping

Var som sagt i nacka forum i dag, försökte intala mig själv att inte köpa någonting åt mig själv för ja behöver spara pengar. Men icke sa nicke, det hittades en hel del kap inne på H&M för min del. En jätte söt BH som jag velat ha jätte länge, och nu var den på rea, 75 :-(149:-) och ett rött läppstift, snyggt till fest och så. 49:- (99.-)
Vad tycks?


Paradise hotel

Jag är helt beroende! Enda sedan jag och Julia började titta på avsnitten på internet har jag konstant tittat för att se hur fortsättningen blir, nu är jag på avsnitt 20 redan efter två dagar. Haha det är så sjukt roligt! :)


Godmorgon!

Har nyss vaknat till detta underbara väder som är ute, solsken, gnistande istappar och ett ruskigt kallt väder, oo i like it!
Gick ut till de stackars kaninerna som hängde på dörren för att få lite varm dricka. Deras vatten fryser till is så snabbt så man måste gå ut dit direkt när man har vaknat för då har de varit utan vatten i ca 10-12 timmar vilket måste vara förfärligt :/ Så de var mycket nöjda angående det..

Idag väntar det den sista shoppingen för familjen innan jul, vi tänkte åka till nackaforum och kolla in lite grejer, men jag vet ej om det blir någon shopping för mig, vill hellre spara slantarna till mellandagsrean haha.

Ikväll är det även flick-pappa match i laget. Har sett fram emot det jätte länge och tror att det kommer bli ganska roligt. Men jag vet ej om jag ens kan spela.. min tå har gjort ganska ont de senaste två dagarna och då är det ganska osäkert att man kan vara med :/ men jag ska i alla fall dit! Om det är att jag spelar eller inte är helt beroende på hur jag mår sen.

vi hörs senare! :)

skönaste låten ever!

Den här låten dansade några killar till på Lucia och även lärarna på teatern i fredas, haha den är så sjukt rolig!!


Tjejkväll

Godmorgon(godag) kära läsare!
Har nyss kommit hem från en mycket trevlig kväll och natt med tjejerna. Vi var iväg HELA dagen i går i Kista galleria och shoppade julklappar, jag ska säga er, det var inte det lättaste vi gjort. Ingen visste knappt vad man skulle köpa, så det tog rättare sagt 5 hela timmar att bli klar. För mig skulle jag bara köpa en liten ynklig peresent. Men det var inte lätt det heller..

Sen kom vi hem runt 7 tiden och började direkt göra middag, spagetti och köttfärssås funkar alltid! Och samtidigt så delade vi ut våra julklappar till varandra. De fick likadana armband fast i olika färger från mig, ett sådant som julia fick. Sen fick jag ett jättefint läppglans av Hanna som jag velat ha jätte länge men inte köpt för det är ganska dyrt, och en söt mössa och stringtrosor av Sophie haha.

Sen efter det började vi baka pepparkakor, haha det var riktigt roligt! Och sen tittade vi på Sex And The City hela kvällen och en annan film på tv, fast jag somnade hela tiden så jag kommer inte ihåg så mycket. Vi gick sedan och la oss vid 3 och vaknade inte igen fören vid 1 i dag. Haha snacka om att vaar helt slut!

Det var min härliga kväll det, jag hade velat ta en massa bilder men tyvär är min sladd till kameran borta :/ SNYFT!

en bild från i sommras på oss tre, älskar den bilden!


Söndag, 20 dec

Godmorgon!
Det är verkligen strålande väder ute, eller det är grymt mycket snö med andra ord. Tror det var omkring 30 cm i förrgår och nu har det kommit ytterliggare 30 cm till kanske, så jag var ute och skottade en gång så jag överhuvudtaget kunde gå bort till kaninerna. Bilarna är dock insnöade så mamma och peter lär inte komma någonstans i dag haha.

Idag ska jag åka till Kista för att köpa de sista julklapparna och även kolla lite på nyårskläder med Hanna & Sophie, The Girls. Sen efter det ska vi hem till Hanna för att baka lite pepparkakor och sedan kanske vi sover över där förhoppningsvis :) Så det är vad som händer i dag rättare sagt. 
Min tå har blivit mycket bättre de senaste dagarna och snart behöver jag inte ha något förband på längre. Skönt det! Då slipper jag skämmas över attt jag måste ha en sko med storlek 39 och den andra med storlek 46...Galet fult! 

Idag är det även sista advent! Herre gud vad tiden går fort! Det är bara tre dagar (fyra) till julafton, men jag kommer fira redan den 23e eftersom då ska vi hem till pappa och ha minijul eftersom jag kommer inte träffa dom fören vid nyår. För då är jag i Vemdalen med älsklingen och åker skidor/snowboard!!!! 

HA EN TREVLIG DAG!  



jag är kär!


...

- Ha en jävlig jul och ett ännu värre nyår. Gå och dö

vackraste paret i världen






lördag

Idag har jag varit på Julkonsert inne i stan med pappa, Ewa, Lovisa och farmor & farfar, föreställnngen var i ca 2 timmar, och tack gode gud för att det inte var mer. Även om det var jätte fint att höra och så, så var stolarna vi satt på inte lite vackra och bekväma. Trästolar rätt av... Ajaja, skinkan var formad som stolen eftetråt.
Åt sedan på en god thailänsk resturang och sedan åkte hem i ösande snö, som var lika vackert som alltid.

Annars har det inte hänt något speciellt och kommer inte hända heller något mer i kväll, ska bara ta det lungt och så i dag hade jag tänkt, som alltid...


Fredag

Hej kära väner!
Gårdagen började bra och slutade bra. Skolavslutningen vad riktigt rolig om jag får säga det själv, först var det sång och allt det dära, sedan hade våra lärare en teater som de spelade upp som var riktigt rolig, och lite småsnuskig.
Efter det drog jag och julia hem til mig för att ha en myskväll bara hon och jag, vi spelade kortspelet Vändtia i.. kan ni gisssa? Ca 9 timmar för att vara exakt, med små mellanrum där en middag och film klämdes in. Annars spelade vi så länge sammanlagt. Ganska knäppt, ni tror säkert att vi hade sjukt tråkigt som sitter och spelar det en fredag kväll när man ska vara ute och träffa folk. Men det var jätte mysigt, sen så titade vi även på Paradise hotel ca 8 avsnitt för att vara med i snacket som alla pratar om typ.
Det slutade även att Julia sov över och vi somnade in någon gång runt halv ett tiden kanske. Det var sjukt mysigt!

Juste, sen så delade jag och Julia ut våra presenter som vi hade köpt till varandra. Julia fick ett gulligt sötvattenpärls armband med en liten platta som det stod "laugh, love, live" på och jag fick en ask med Lindor chockolad och ett jättegulligt kort med oss på i.


skämtlista :)

En blondin skrattar tre gånger:
- en när hon får höra en historia
- en när hon får den förklarad för sig
och en när hon väl fattar den .. HAHA

Sjunker en mobil när den hamnar i vatten eller flyter den?
svar: den flyter för att den har ett simkort... HAHA

Varför planterar man träd i närborrarna?
svar: för att kråkorna ska få bon.

Vad är det för skillnad mellan en mås och en blondin?
Den ena skriker, gnäller och tjatar. Och den andra är bara en fågel :)

Mjölken
Dottern: Pappa? Mjölken går ut i morgon..
Pappa: Ja men stäng dörren då!

Läraren till eleven:
- Sitt inte där och sov, utan följ med!
- Gärna! vart som helst, för här är det jättetråkigt!

fortsättning följer...


vad är jag rädd för

Visste ni att jag är rädd för sprutor? Haha det visste inte jag heller om jag ska vara ärlig. När jag var liten älskade jag att ta spruta, eller älskade gjorde jag inte.. men jag tyckte det var roligt och coolt typ. Men i dag är jag livrädd, jag märkte det i onsdags när jag fick bedövning. Mitt hjärta slog säkert 300 slag i minuten och jag spände hela kroppen och svettades som en gris när jag såg den hemska sprutan. Vad konstigt... har ni upplevt att ni har blivit rädd för något med tiden? Jag tycker det var ganska otäkt att bli rädd för något som man inte var förut.



kan inte gå

Haha, i onsdags var jag hos doktorn och skulle kolla på min tå som inte mår så bra. Det började med att många personer klev på den under handbollen (inte med flit såklart) och då blev den alldeles blå och sådant, sen nu några månader senare så började den sakta med säkert tappa greppet och tilslut kunde jag ta bort den. Men nu är det så att den nya nageln växte helt fel, så istället för att gåpå en rak linje så valde den att växa ner i tån i stället, vilket gör ganska ont. Och när jag kom till doktorn i onsdags så sa han att man var tvungen att ta bort allting för att den skulle bli bra igen. Så jag fick bedövning och sedan höll dom på där utan att jag kände något, det kändes jätte konstigt! Och nu har jag ett stort bandage på min tå vilket gör att min skostorlek har gått upp i kanske två tre storlekar. Så när jag skulle till skolan i dag så fick jag låna en av peters skor som är storlek 46, och sedan ha min vanliga på den andra. Det såg helt sjukt ut! Men jag klarade av skoldagen i alla fall utan att skämmas för mycket, jag försökte att undvika folkmassor så mycket som möjligt, men inte klassen, så alla frågade mig hela tiden vad jag hade gjort haha :)


sista skolveckan

Hejsan hoppsan!
Jag undrar verkligen vad som händer nu för tiden, jag har ingen ork till att ta mig tiden och blogga, konstigt nog. Antingen för att jag har njutit av vartenda minut som man är ledig och inte behöver plugga något, det har kännts så konstigt! Att komma hem från skolan och inte ha någonting att göra, utan bara slappa, jag hade till och med tid för att sätta mig ner och titta på en hel film utan att bli störd eller känna ångest, det är yterst ovanligt!

Som sagt, det är sista skolveckan nu, tiden har gått ruskigt fort och det kommer såklart gå mycket snabbare nu över jul och nyår, vilket man såklart inte vill..

Ska skriva lite småinlägg om vad som hänt i veckan, så jag återkommer snart!


the ugly truth

Har nyss tagit mig tid för att titta på filmen The Ugly Truth. Haha den var faktiskt ganska roligt vissa stunder, skrattade så tårarna sprutade några gånger haha. Så jag rekomenderar starkt att se den för er som inte har gjort det. Topp tio!


Här är en låt från filmen som var ganska bra, lyssna och njut :)


lucia, 3 advent

Tänk vad tiden går fort! Det är redan tredje advent och om en och en halv vecka är det jul?! Herre gud jag hinner inte med överhuvudtaget! Gud vad detta kommer bli en rolig jul, ska åka på skidsemester, jobba och tjäna stålar och sedan vara med familjen och få massa fina presenter! Jag längtar tills nästa veckas fredag då jullovet äntligen börjar och det kan bli lite lugn och ro i livet. Fram tills nyår i alla fall, då ska det festas!!

Just nu kollar jag på luciatåget på ettan, så sjukt vackert! Jag kom ihåg när jag var liten och ville vara med där när jag blev äldre för att jag älskar att sjunga jullåtar, det är det bästa som finns! Det vill jag såklart nu också, men jag är inte en tillräckligt bra sångerska för det tyvär. Men man kan alltid önska! :)

Glad Lucia allihoppa!


julklappar

Åh vilken dag! Behövde verkligen gå runt i lite affärer och kolla runt på alla klappar som måste köpas, hittade två stycken turligt nog och nu är det bara en kvar på min julklapps-lista. Kan ni gissa vem? Jo, älsklingen förståss.. det är så sjuukt svårt att köpa presenter till pojkvänner må jag säga. När han fyllde år i Oktober så var det svårt då med, men då kom ja på den smarta ideén att köpa ett graverat halsband till honom. Men då är det ju lite tjatigt att göra det denna gång också..


Ha ni något förslag på vad man kan köpa? :) öppen för förslag!

vinnarlåten

Inte för att jag är ett dugg intresserad av idol, men den här låten var fan sjuukt bra! Tror det var Erik som ´vann i alla fall, jag är inte ett dugg förvånad heller i så fall. Man kände på sig att han skulle vinna för längesedan och sen så sa alla det. Nog pratat, och njut av låten!


fredag

Äntligen helg!
Åh, jag har tröttnat på skolan nu på sista tiden. Det är helt sjukt hur det kan vara lagligt att lägga alla läxor, alla prov och så vidare de tre sista veckorna på terminen. Helt obegripligt! Men nu är det helt finito!Done!Klart! Åh jag är så lycklig!

Så denna helg ska jag ju bara lata mig så mycket som det bara går, kommer inte göra något jag inte vill och bara leva livet tills det återigen blir måndag.
Nästa vecka kommer bli najs, vi ska baka lussebullar hos min skol-tränare på handbollslektionen, haha det ska bli fett najs! Sen så ska vi dela ut julklappar till varandra i klassen samt att det är lucia på måndag vilket betyder att det inte kommer bli så många lektioner.

I morgon är det glögg-migel här hemma, vet ej om jag ska vara med eller om jag gör något annat. Får se helt enkelt, kanske blir mysigt att gå runt och prata med lite annat folk för en gångs skull...

Aja vi hörs när vi hörs!

update

Hej folket!
Jag vet jag vet, tro inte att jag har glömt något. Jag vet att jag har en taskig uppdatering på sistone. Men det kommer bli bättre till nästa vecka, jag lovar! Det är bara det att jag har 4 prov denna vecka. Varav två är i dag och ett är på fredag som är kvar. Så det blir knappt något datatid för mig, även om jag slinker mig ibland för att jag bara inte orkar plugga.
Som sagt, jag har två prov i dag. Matte och Spanska. Är inte ett dugg taggad! Spanskan kommer gå ganska bra för där har jag pluggat som satan i flera veckor. Men Matten sitter verkligen inte och jag är så osäker på allt, ajdå :/

Ikväll blir det bara att plugga till nästa prov, historia som är på fredag. Känner mig lite säkert på det mesta men i morgon och på fredag morgon ska det sitta som rinnande vatten.
Nej nu är det dags att avrunda, ni vet nog vad jag kommer ha för mig den här veckan så förvänta er ingen uppdatering fören i helgen tidigast. Då händer der grejer! :)

kram på er

tänkt att man bli så galen, bara av en film?


lördag

Fan vad kallt det ska vara att stå parkeringsvakt i två timmar, trodde jag hade tillräckligt med kläder men ack nej. Annars var det lite småkul, stressigt som fan hela tiden typ och man undrar verkligen om pensionärer ska få ha körkort längre, (ta inte åt dig mormor, du är en jätte bra förare!), nej det fanns faktiskt några stunder som man blev ganska irriterad, men vad ska man göra?

När jag sedan kom hem var det dags för nästa utflykt. Johan och jag skulle dra in mot Kista för att handla lite julklappar och kolla in den nybyggda delen av centrumet. Verkligen jätte bra!! Jag kommer lätt åka dit i fortsättningen, det hade kommit NewYorker, Åhléns, Monki, Belle och en massa annat. Just vad som behövdes!

Nej nu är det dags för att hoppa i säng och tagga inför sista matchen för säsongen. Lite tråkigt att det inte blir fler matcher, men samtidigt är det skönt med lov såklart!
Godnatt och ha en fortsatt trevlig helg!


varför kan jag inte sluta gråta?






har saknat dig <3

Känns som om vi har funnit varandra igen, tacka gudarna för det!
Jag älskar dig Julia Lönnborg!


en vecka?!

Det har gått en vecka sedan jag skrev sist, aja det var ganska dåligt av mig. Men det är tufft att gå i gymnasiet nu märker jag, ingen barnlek i alla fall..
Hur som så är jag tillbaka igen, med såklart inget intressant att berätta haha. Det har såklart hänt en hel del, men ingen roligt att ta upp, mycket plugg, mycket träning och sånt.. Nästa vecka har jag 4, fyra, cuatro prov som väntar, vilket betyder kanske inte så mycket uppdatering från mig då.

I helgen händer detta;
Lördag:
* parkeringsvakt på julmarknad med laget, 09.30-12.00.
* julshoppa med älsklingen, sen sova hos honom och fira 11 månaders dag :)

Söndag;
* shoppa med Hanna & sophie i kista, spela match klockan tjugo över två och fika lite innan samling.

PLUGGA, PLUGGA & PLUGGA

RSS 2.0