Shopping

Mellandagsrean är i full gång! Det märks både alla påsar man kommer hem med och hur kontot snabbt o säkert minskar på sina kronor. Kanske dags att chilla lite med shoppandet då det finns en hel del utgifter denna månad. Så duktig som jag är betalar jag min mobilräkning, utflyckter och massa annat helt själv. Och när man då ska betala en mobilräkning, studentbetalning, sl kortet som ska uppgraderas och sedan blir det en helg i köpenhamn så kommer det gå på en del. Därför bör jag stoppa detta NU. Men kanske inte. Imorgon blir det sista shoppingen innan nyår i alla fall. Nämligen med familjen nr 2. Då får man se vad som kan inköpas, ett par nya g-starjean? Som jag tråmar efter dom! Aja eller kanske en ny dator? Med tanke på att jag köpte en iphone nu i dagarna skulle det inte sitta fel! Den här datorn ligger på dödsbädden..

Avslutar inlägget med en grym låt jag hörde i helgen. Lite grov text kanske, men grymt bra instumentalt!

Baby you are mine


Lycka!


24 December

God Jul alla nära och kära!


torsdag

tjabba tjena hallå!

Trevligt att jag lyckades titta förbi här efter en vecka av bloggtorka. Men det bör nog inte vara så ovanligt med tanke på hur jag haft det denna termin på bloggfronten? Inte brytt mig ett skit om bloggen om jag ska vara ärlig. Finns inget roligt att skriva längre och om jag väl har det så tar det tid från att plugga in i det sista för något prov eller liknande. Men nu är det sista veckan innan lov. äntligen! Då ska jag äntligen få tid till migsjälv lite och alla saker jag inte hunnit göra. som att övningsköra, pyssla, träffa en massa vänner, jobba så mycket jag orkar och helt och hållet återhämta mig från den värsta skolperioden i mitt liv. Och värre kommer. woooow.

Sitter i skolans datasal för tillfället, är nog bara här jag har tid och tillgång till att skriva på bloggen. när man helt plötsligt upptäcker att man får lite tid över. men ska nog bege mig hemmåt för att skriva på min sista läxa...¨

På återseende!

feel the beat


när man endå är igång

ja, när jag endå sitter här o kan skriva så tänkte jag säga att är förtillfället i skolans datasal och skriver på vårt lilla (stora) projektarbete. går förvånadsvärt bra, men man upptäcker med tiden hur mycket det egentligen är som ska tas reda på! kommer hela tiden på nya saker som måste komma med på papper eller i övriga fall. lite skrämmande då man blir så osäker på just hur stort detta kommer bli. men vi kämpar på jag och Andreas.
Oj vad klockan redan så mycket? bäst o dra sig hem snart. Men lär nog sitta en halvtimme till i alla fall och skriva på min loggbok/självbeskattning. helt världelös uppgift! Men som måste göras förståps..

En grym låt för att lätta på dessa tunga arbeten

Ett steg närmare studenten

Tiden bara flyger iväg har jag märkt! uppdateringen har dessutom fått ligga på hyllan ett bra tag och lära göra det en tid till framöver. Men idag var jag så nöjd att jag var tvungen att ta mig tid och skriva detta:
STUDENTMÖSSAN ÄR BESTÄLLD
kan inte få för att bli så varm innombords med tanke på hur fin min lilla mössa är. Massa brodyrer, gulddetalöjer, rosa innetyg haha och ens namn + årsavgång.
Det är nära nu, det är riktigt nära! exakt ett halvår. Kan ni fatta det? Sen är ja FRI!

RSS 2.0