Vattenscoter!

Efter en mycket lyckad och rolig utgång igår var man minst sagt små seg idag. Men det stoppade mig inte från att följa med och åka vattenscoter vid Brostugen tillsammans med min granne o hans vänner. Gud så roligt det var!
Men oj vad snabbt det gick, vi var fyra personer som delade på två stycken scotrar. Sen var det jag och en annan tjej som var med o vi fick sitta bak så fick killarna köra. Men de var helt brutala! Jag blev ordentligt avslängd redan den första minuten på scotern, vilket gjorde att jag studsade på vattnet som när man kastar en stenmacka. Haha trodde jag skulle dö. Men vattnet var varmare än trott så det var lugnt. Kanske skulle bli en tripp igen i morgon men efter idag får man se om man vågar åka med dom. De var helt galna.
Vi åkte hela vägen från Ekerö till Slussen, shit förstår ni hur långt det är? Men med scoter tog det inte mer än 5-10 min att åka. Lite häftigt :)


UTGÅNG!

Idag är jag på super duper mega dans humör! Därför ska jag o söta Maria ut och skaka rumpa i Stockholmsvimlet. Kommer bli grymt! Speciellt när man är på detta härliga humör, det är en stårlande kväll, man har fina kläder att ha på sig och har baby-lena ben. Kan det bli bättre?!
NU KÖR VI MARIA!!



Drömupplevelsen? Drömjobbet? Det kan ni ge er på!




Helt såld, då som nu



Går inte att förneka underbarheten i denna sång


You are STILL here ...

Leav me alone.
Stop following me.
Get out of my thoughts
Take back our memories

But mostly,
don't hurt my heart anymore.


vuxenpoäng

Betalade nyss mina räkningar alldeles själv.
Oj så vuxen man känner sig! Ett steg närmare vuxenlivet på heltid.
I like it.

Live the way you love, love the way you live


Bara för att jag älskar skorna från Zara

  


You saw it coming

Så många händelser som händer just nu runt om i världen, Norge är i kris efter bomben o massmördandet på ungdommarna (Våra tankar går till offren o deras anhöriga i Norge) men nu har ännu en stor händelse hänt. Amy Winwhouse har nyligen dött, troligen av en överdos. Hon blev 27 år gammal. Tråkigt säger jag bara. Jag tyckte att hon hade bra musik, men att det skulle gå så långt med knarkandet var nästan förväntat.

En av mina favoritlåtar.


Planera är mitt förnamn

Nej nu får det vara nog!
Min kropp skriker efter att åka utomlands o sola, bada o festa igen. Jag är trött på detta eländiga jobbande som nu pågått i nästan fyra veckor. Jag är helt slut!!
Det hjälper inte att Cindy skickar massa sms om att de är ute o festar o badar hela tiden, även fast det är superkul att hon hör av sig så får jag sådan klump i magen då det var tänkt att jag skulle varit med dom nu..

Därför har jag redan börjat planera för nästa års sommarsemester!
Det kommer bli;

* Grekland i två veckor!
- blev skitförbannad att jag inte åkte nu så därför blir det två istället för en nästa år. Känn på den ni!

* Turkiet i en/två veckor
- tradition, klarar mig inte utan turkiet. Ärligt. Hanna o ja har redan börjat planera så det är iprincip bestämt. Vi klarade oss inte på en vecka, nästa år blir det två förhoppningsvis!

* Spanien i en vecka
- Julia o jag pratade om att åka iväg dit o uttnyttja våra spanska-kunskaper. Vore superroligt! Dessutom älskar jag spanien o deras mat <3

Hur ska jag då finansiera detta? Haha det kan man fråga sigsjälv. Men det är så att jag ska börja spara pengar på ett "resekonto" redan nu. Tjänar så pass bra att jag kan minsan lägga undan ett o annat varje månad. Plus att det kommer dyka upp en massa extrajobb under hösten och våren vilket blir superbra för ekonomin o sparandet! Sen får man såklart räkna med julafton, födelsedagen o studenten. Åh detta år kommer bli super!

Fantastisk resa!

Har glömt att visa bilder från min otroliga resa i Alanya tillsammans med underbara Hanna. Dock kommer ingen berättelse, finns för mycket ord att sätta på den resan. Ni får nöja er med bilder i alla fall!














Soligt, förståss...

Såhär tycker jag det känns när det ska vara strålande väder de dagar jag jobbar..





Har varit såhär nu i två veckor! Alltid när jag är ledig är det mulet eller regnar, o såfort man kommer tillbaks till jobbandet är det fint, varmt och soligt..
VARFÖR?


Modellande

Var som sagt ute i lördags med den proffsiga fotografen Julia Lönnborg och skapade något fantastiskt! Även trots att det var kallt till o från och vädret inte ville vara på våran sida så gick det helt utmärkt!
Här kommer några underbara, otroliga bilder jag tyckte allra bäst om!




Förra Onsdagsdagen

Som jag berättade i ett av mina tidigare inlägg så begav sig jag och den fina Elena iväg på utgång i härliga Stockholm! Det börjades med lite balkongmys hos mig med tända ljus, varma filtar, grym musik o lite rosé. Därefter tog vi oss in till stan för en magisk kväll på Collage där festen rullade vidare, det skrattades, dansades o .. mer ska vi inte gå in på haha. Hur som haver hittade jag en vän där mitt i vimlet som det småpratades med innan vi rullade vidare för hemgång runt 4 tiden. Blev dock stoppade av några argentinska personer som ville visa oss hur coola dom var på polo. haha galet! Sedan fick jag för mig att jag var expert på spanska och hablade på där som om jag inte gjort något annat. Haha vet inte hur mycket jag sa fel o vet inte hur mycket de skrattade åt mig, såsom jag också gjorde åt migsjälv. Det var en extremt rolig kväll som slutade med ytterliggare lite balkongmys hos mig i soluppgången sedan läggdags, som inte blev långvarig. Vaknade runt tio elva tiden av värmen o att vi var grymt sugna på donken. Haha det var våran galna onsdag det!
I helgen blir det 20 års fest för Elena! Fina stora flicka! SKa bli woap woap!


GB-gräddglass

Har ni någon glass som ni bara måste ha ibland? Som slår alla andra fjantglassar som finns i affären?
Min är Gb-gräddglass, krossad chockolad. Helt underbar! Äter en just nu dessutom, det tycker jag att jag var värd efter denna sena kväll <3


Hejdå flickor!

Idag drog mina fina flickor till paradiset i Grekland för en veckas solande, badande o festande tillsammans med Cindy bebisen. Jag var tänkt att vara med på det planet idag. Men eftersom det blev en ostadig o osäker sommar för mig fick det ställas in. Jobbet var viktigare om jag fick chansen o jobba mycket, vilket jag nu fck en hel del! Cash is king! Sen kan jag erkänna att jag inte är den bästa personen på att spara mina slantar när jag väl får dom, så jag levde som jag ville med lönen helt enkelt. Men nästa år blir det andra bullar! Ska börja redan nu när månadens lön kommer att lägga undan en del för nästa sommar plus student :) Kommer gå åt en jävla massa pengar. Lika bra att spara redan nu!
Hur som, ha en grym vecka flickor! Saknar er redan o älskar er mest! Turn - Ten rocks!


I'm Sorry

Hej guys!

Förlår för en pissig uppdatering denna vecka, ska bättras! Har hänt en hel del dessa dagar, kommer ramla in ett o annat inlägg om de sakerna kan jag lova, sitter o skissar på dom redan nu nämligen. När jag endå är igång med bloggen :) Men nu ska jag berätta om dagen!

Annika fick för sig att träna skiten ur mig på sats-stureplan i morse innan jobbet. Vilket jag såg fram emot då jag verkligen behöver komma igång med min träning. Men innan jag kom dit visste jag inte vad jag gett min in på... Det blev dock bara en timmes, men det räckte helt utmärkt, träning med kondition, styrka, rörlighet och som avslut. Idioten. Ville jag dö? Ville jag kräkas? Ja! Men gav mig inte utan höll ut. Vilket resulterade i en skakande väg tillbaka till omklädningsrummet. Haha skakar fortfarande*
Sedan gick vi till jobbet o fick en helt okej dag med inte allt för mycket stress, lugnt o fint på kvällen + jättegod mat! Ja det var en bra dag helt enkelt :)

Nu är man hemma o ganska så omtumlad från dagen. Kommer minsan sova gott i natt då träningsvärken lär dyka upp någon gång i morgon bitti. Skönt med sena jobbtider, då kan man sova ut hur länge man vill o är pigg o fräsh under kvällen! Great isn't it?

I morgon blir nog försök till tidig uppstigning, ska städa lägenheten då familjen förväntas komma hem dagen efter o det ser helt crazy ut här nu. Sen blir det lite ärenden på banken ovs :)
Nu: Väntar sängen!

kallender

Om det är något som inte skule funka i min vardag skulle det vara utan en kallender. Seriöst. Jag skulle aldrig lyckas få ihop min vardag om jag inte hade en kallender då jag skriver ner allt. ALLT.

Jobb, läxor, viktiga möten, födelsedagar, påminnelser, tidräkning, planering i förväg, personligheter, köplistor.. o så kan jag hålla på i evigheter..
En kallender är verkligen superviktig för mig då jag alltid tar med mig den till alla möjliga saker. Så jag förstår inte hur det går ihop med de personer som inte använder sig av en kallender. Jag skulle gå nuts för att jag kan inte komma ihåg allting och ja skulle känna att jag hade glömt något om jag inte skrev ner det.
Därför köpte jag i veckan min nya kallender då min gamla fina rosa började ta slut o jag kunde inte planera saker. Åh lycka!


Mulen måndag

Nej nu ska jag inte sova bort dagen som jag gjort på senaste tiden, vilket betyder att nu ska jag bege mig in till stan för lite shopping. Men inte vilken shopping som helst, utan träningskläder!! Börjar kännas som att man kommer igång nu, tack vare söta Annika <3 Därför behöver man både känna sig bekväm o snygg på samma gång haha!

See you later

Om det endå var så enkelt

Har totalfastnat för den här låten.


Längesedan

Här får ni lite tjuvkik från dagens aktivitet med den enormt duktiga Julia.


Hej! .. eller något

Lever fortfarande, but not for long.. hihi.
Uppdaterar mer i morgon!

Godmorgon träningsvärk!

Det var en utmaning att ta sig upp från sängen för en stund sedan, hela magen och armarna verkligen skriker och tar emot så fort man försöker anstränga sig det minsta. Usch fy hur ska denna dag då med det här? Nej men jag är nöjd, det betyder att vi tränade bra igår!
Hur som, Zumba var roligt! Men det var assvårt, hela grejen gick ut på att dansa sexigt och mycket salsa, vilket jag inte kan haha. Det kändes obekvämt dessutom när man inte kunde alla dessa steg, shiet vad svåårt!
Efter det tyckte Annika (min chef) att vi skulle gå och köra lite armar o mage, så hon gjorde upp några stationer för oss i gryga halvtimme till. O jag var helt slut! Inte konstigt med att jag inte tränat på nästan fyra månader. Hon är samtidigt en areobics instruktör på sats så hon är vältränad den tjejen. Hon körde skiten ur mig verkligen, det var bra! Behövs.. Hon ville att jag skulle komma på hennes shape-pass på lördag, men som det ser ut nu kommer jag knappast återhämta mig till det.

Jag sov som en liten bebis idag i alla fall. Skönt med träningsvärkssömn. Det är det bästa som finns :)
Idag blir det städning som gäller, har redan hunnit skita ner allting. Förstår inte hur man lyckas. Sen ska jag nog rensa i mitt rum och fixa inför kvällen. För då kommer nämligen söta Elena hit och myser med mig o därefter blir det onsdagsutgång! Kan det bli bättre?

Chiao chiao

tisdag

Jasså då var det tisdag igen, veckorna bara flyger iväg på sommaren vilket vi inte gillar! Känns som jag knappt gjort någonting o nu har redan halva sommarlovet försvunnit. STANNA TIDEN!
Idag åkte min fina bebis Cindy till grekland i fyra-fem veckor för ständigt solande badande och festande, är jag avunsjuk? Ganska så mycket! Kommer sakna dig så innerligt mycket älskling!

Om en liten stund bär det av mot sats för lite ZUMBA! Wiho ska bli askul! Har aldrig testat det förut så det kommer bli en utmaning. Min chef på vinbaren erbjöd mig att följa med som ja kanske sa tidigare, så vid 12 snåret ska ja vara där. Spännande!
Efter blir det chill en stund innan vi åkter till jobbet tillsammans och är där till ikväll, tycker jag låter som en bra dag det. Äntligen får jag göra något vettigt än att glo på väggarna hela dagarna. Det tråkiga är ju att solen dök upp idag, typiskt! Alltid när man jobbar alltså...

Nej nu ska jag fixa det sista innan det är dags att dra. Ha en bra dag hörreni!
puss

Obegripligt

Förstår inte vad det är med vissa personer egentligen.
Tänker dom överhuvudtaget?

I brist på annat

Så slänger jag in lite musik för att göra dagen lite lättare.
Veronica Maggio kan minsan få en på andra tankar!






Går i taket

Det här är värre än värst!
Det går inte att beskriva min sysslolöshet och tråkighet. Men seriöst, det finns ingenting att göra.
Jag har redan gjort allting man kunnat göra, alltså läst, tittat på film, städat, möblerat, rensat kläder, lagat mat, suttitt vid datorn, pratat med blommorna... nej men ni förstår vad jag menar. Känns så grymt tråkigt att det ska vara sähär när jag är ledig. Det är inge vidare bra väder heller för den delen, så sola och lata sig med jordgubbar är uteslutet. Finns dock glass i frysen, men det tänker jag bara ta i nödfall. Med andra ord att jag ligger o kryper längs väggarna att det är så tråkigt. Men är inte långt ifrån det kan ja säga!

Ska träffa söta Vickan i eftermidda för en fika på stan, det är dagens stora händelse och jag längtar tills jag spricker. Men det är hela 3-4 timmar kvar så what to do before that!?
Längtar också till i morgon då jag och min chef på vinisbaris ska iväg till sats för ett Zumba-pass o därefter chillande i stan innan vi går och jobbar. Det låter faktiskt som en jättebra dag! + att jag vill jobba bara för att ha något att göra! Då måste man nog vara desperat om man ber att få jobba när man är ledig?
Gud ge mig styrka...

In action

Såhär går det när man släpper lös en väldigt uttråkad Bea en söndagkväll...












När man för en gångs skull är duktig..

Kände mig hungrig och ställde mig i köket och började laga makaroner o falukorv så duktig som jag var! Lagar ALDRIG mat så jag kände mig väldigt stolt må jag säga, men så fort maten var klar hade aptiten försvunnit snabbare än blixten vilket slutade att jag bara fick i mig några få tuggor. Sådant waste av både tid, mat och energi! Speciellt idag när det känns som man vill sova hela tiden.
Förstår inte varför jag inte kan äta på sommaren, det är denna hemska värme som förstör allting. Vilket leder till att jag dessutom rasar i vikt. Såg i morse att jag låg under 60,vilket jag inte gjort på nästan 3 år! Brukar ligga jämt mellan 65-70 vanligtvis när man tränar mycket o äter ordentligt.
Jag äter dessutom inte något speciellt, utan äter det jag känner för att äta. Vilket kan varit en hel del onyttigheter på senaste, men trots det går jag fortfarande ner? ...

Dagen efter dagen

Godmorgon *gäsp*

Vart en vild dag igår! Fick väldigt mycket gjort på hela dagen så det känns som man varit effektiv i alla fall. Jobbet däremot var ganska segt, först att man jobbar på vinbaren i värme o hetta sedan att det var helt dött! Fick gå hem tidigare skönt nog men då var det bara att ladda om inför Avenypushandet som de kallar det. Tyckte inte det gick så bra om jag ska vara ärlig, inkastare kanske inte är något för mig eftersom det är helt dött under juli då alla är bortresta så det är assvårt att få folk att komma. Igår var ett klockrent tecken på det. Så vi får se om det blir fler jobb-kvällar där i alla fall. Klubben i sig är faktiskt ganska najs, va riktigt bra musik må jag säga plus att jag lärde känna några som jobbade där igår. Jättetrevliga!
Efter mycket om och men kom Cindy o Elin dit och höll mig sällskap, sedan drog vi vidare till Bistro Jarl vid sture och efter det en sväng till Pure-nightclub där vi mötte Berran o com från Ekerö.
Det slutade med ytterliggare en asrolig taxiresa hem, haha han är störtskön den där snubben! O sen blev det fyllekäk på OKQ8 samt en massa snack och skratt i någon timme innan vi tyckte det var dags att gå hem vid 5 tiden i morse. Haha har man gott sällskap så har man! Cindy o ja bestämde oss för att laga pizza o äta i soluppgången dessutom. En bra avslutning på en fullspäckad lördag.

Vaknade sedan i morse av att man höll på att dö av värmeslag så det blev en tidig uppstigning i alla fall. 11 för min del, Cindy låg kvar i en timme till samtidigt som jag gick runt och plockade o städade efter vårat lilla matlagningsryck i morse. Såg ut som ett bombnedslag! Idag blir det väl att fortsätta städa skulle jag tro, måste diska o tvätta en del. Haha låter så vuxet när man säger så, det gillar vi!

Ska nog röra mig till Ekerö lite senare, känner att man måste utnyttja sina lediga dagar till fullo innan det är dags att jobba igen. Tycker inte jag varit så bra på det hittils då jag sovit till minst 1 sen varit hemma o degat till 5 innan jag bestämmer mig för att göra något. Nej nu ska man röra lite på arselet minsan.

Återkommer senare!

changed my mind

Känner äckligt trött efter en mycket seg dag på jobbet. Det var varmt, svettigt och tiden gick verkligen långsamt. Så nu ska det kännas skönt att borra ner sig i soffan med en film och sova gott :) I morgon blir det full fart igen, ska kanske kolla på Champen fotboll på ekerö innan jag drar till första jobbet mellan 14-21 sedan hem o byta om jättesnabbt och sedan jobb på Avenyklubben mellan 22-01 och därefter festa vidare med Cindy o comp. Det ska bli en kul, jobbig och galen lördag!

Fredag

Godmorgon folket!

Känner mig lite småseg då jag satte klockan på väckning denna morgon, ville hinna med att göra så mycket som möjligt innan det var dags att röra sig till jobbet. Tycker det blir ganska segt när man jobbar helger för då hinner man vänja sig vid att vara ledig och sova. Men cash is king som man brukar säga, så idag ska jag köra på stenhårt! Kvällen blir det sedan av mot en födelsedagsfest. Så vi får se hur det slutar senare.

Nu ska jag försöka göra lite sysslor här hemma och kanske gå en liten promis i detta härliga väder. Vill utnyttja det till fullo när man endå ska jobba hela fredagen och lördagen.
Cash is king.. cash is king.

När man minst anar det

En speciell känsla, som ingen annan.
One of a kind.


Lärt mig en läxa

Att springa/powerwalka i 30 grader och sol är ingen bra idé!
Herre gud jag lökade sönder plus att jag har fått kämpa här hemma nu i säkert en halvtimme o svalka migsjälv, har inte funkat så bra då solen steker in i lägenheten, även om jag tagit en kalldusch dessutom.

Men jag ska inte klaga på sommaren! älskar den mest av allt!
Just nu känner jag mig supertråkig som är inne vid datorn när man ska vara ute och njuta, men det är svårt när mina kompisar är svåra att få tag på :/ Ska försöka lite till!

It's a beautiful day

Vaknade upp med känslan att idag ska jag börja leva igen. Alltså börja ta hand om migsjälv på riktigt och må bra. Tycker att det är på tiden att jag kommer igång med träningen om jag ska klara mig i höst när vi kör igång med maskbacken som försäsong. Oo ryser vid bara tanken. Varje år är samma sak. Det kommer svettas, gråtas, värkas och kräkas de första veckorna. Det finns det ingen tvekan om med tanke på de år jag varit med, så har jag ganska koll på läget vid det här laget.

Just därför tänkte jag gå ut för en powerwalk om en liten stund, det är så fint väder och ipoden är nyladdad med musik. Kan sitta bra det här!

Söder-mys

Hej på er folket!

Hoppas ni haft en riktigt härlig dag för det har jag! Eller den blev 80 % lyckad kan man säga, vilket jag tycker är helt okej. Vädret höll i sig från morgon till kväll vilket vi bugar och tackar för, kände att det var på tid för lite sol och värme igen. Har varit så himla tråkigt på sistone och man vill inte förlora sin fina bränna från turkiet.

Hur som så mötte jag upp snuttan Sophie och vi drog en tripp till mig för lite badande och plaskande i våran 29 graders pool. Mycket uppskattande må jag säga! Har faktiskt inte tagit ett enda dopp i riktiga vattnet iår, känner mig inte så motiverad till att göra det heller när poolen ligger redo för mig hela sommaren! Men något dopp måste det såklart bli. Ingen sommar utan dopp i vattnet eller hur?
Sophie och jag tog sedan en resa till Söder för att bestiga Minnas lilla lånelägenhet och för en mysig taco-middag med tjejerna från gamla Tappen. Sophie, som nyligen kommit hem från USA hade en massa att berätta och det blev en hel del update från allas sidor om vad som försegått i våra liv på sistone.
Efter en god middag med mycket prat och skratt drog vi alla hem runt tio tiden nöjda och belåtna.
Det blev inte någon utgång för min och Cindys del eftersom cindy gumsi kände sig lite rasslig och då är det lika bra att vara hemma och krya på sig så man kan köra i toppform under helgen.

Nu väntar sängen efter en lång dag. Har inget planerat i morgon vilket är lite skönt, ska ta och vila ut ordentligt, sen får man se vad det är för väder och vilka som är tilgängliga. Sägs bli lika bra väder i morgon som det var idag :)


Bild från solnedgången i turkiet


Sol sol sol

Vilket härligt väder vi har idag! Det gjorde min dag ännu mer!
Känner mig väldigt glad och taggad idag faktiskt, kan nog inte bli dåligt på något sätt :)

Nu är det bara att borsta gaddarna och röra sig till Sophie, vi ska nog bege sig till mig för att bada senare skulle jag tro.

Wiho!

Aveny-nattklubb

I helgen är det Sommarnatt på Aveny-nattklubb som jag ska vara med och hjälpa till på!
Därför ger jag er chansen som känner för en galen utehelg, att skriva upp sig på gästlistan inför fredagen och lördagen för fri entré fram till 24.00

För gästlista; kontakta mig genom att kommentera era för + efternamn i bloggen, fb eller sms samt vilken dag ni vill komma så ses vi där! 

 

Adress: Kungsgatan 13-17
Stureplan


Bea är i farten!

Sötaste Elena ringde till mig sent i gårkväll för att göra en spontandag på stan idag!
Vilket var supermysigt från början till slut.

Började att vi sågs vid tolv tiden o drog in till stan för att kolla i lite affärer, fika, kolla i affärer igen, ta ett glas vin på en uteservering och sedan äta god mat på Fridays. Efter det drog vi till medis o satt o bablade om allting mellan himel o jord. Sedan mötte vi upp hennes bror o vänner för biobesök o filmen Transformers 3. Och nu sitter man här vid ett på natten, nyss hemma efter lämnat av henne vid bussen i brommaplan. Snacka om en heldag ute alltså! Är helt slut :S

Så i morgon ska jag sova ut ordentligt, riktigt ordentligt. Har totalvänt på dygnet så är van att vara uppe vid 2-3 på nätterna o sova till runt tolv ett tiden. Men eftersom jag har kvällsjobb så påverkar det inte mig så mycket, är snarare bra haha. I morgon blir det chill en stund, ska träffa gulliga Sophie på eftermiddan o gud vet vad va vi ska hitta på haha. Sen blir det en "tappen"middag som vi kallar det. Massa gamla vänner från förra skolan ska äta tillsammans hos Minna inne istan och efter det ska jag dra vidare till Cindy för våran traditionella onsdags-utgång. Kommer bli en rolig ondag det här! :D

Helgens utgång

Ifredags var det Marias premiärutgång, sötnosen som fyllde 18 under veckan var supertaggad på en bra kväll som vi alla andra! Ja jobbade dock från 4-10 så var lite småseg, men mötte pinglorna på det nyöppnade stället Aveny där vi hängde en stund sedan bar det av till Ambassadeur där det bjöds på en show från Erik Amarillo, ni vet han som sjunger "vill du ligga med mig då". Kvällen var mycket lyckad o jag tror att Maria var nöjd också.

På lördagen sedan var ja, cindy o maria ute igen med Berran o hans kompis o hängde på en uteservering på söder innan vi drog vidare till Bar54. Later on blev det nattmat på grekisk kiosk o fyllesnack med en tjej från skåne som trodde jag var skåning för att jag la till skånsk dialekt. Haha superroligt! Efter blev det en galen och skrattgråtsam taxiresa hem till bromma där Maria o Cindy sov hos mig sedan gick tidigt på morgonen.
Det var en mycket rolig helg det!

Haha taxiresan var helt klart det roligaste jag upplevt på länge!
Skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig.







Bilder: Tagna från Cindys o Marias bloggar!

Jag är helt såld!

Fick lyssna på den här låten i förrgår något, och den fastnade direkt!
Kanske känns lite konstig då den är på danska o man fattar ingenting, men ja tycker är jättehärlig o lyssna på!


stress stress!

Har inte hunnit updatera något sedan jag kom hem då jag började jobba direkt dagen efter hemresan..lite segt men what to do. Lovar att efter denna helg berätta om alla skojsigheter o lägga upp några bilder!
Är ledig fram till fredag så det kommer nog komma ett inlägg eller två här på bloggen igen!

Men nu ska jag umgås med mina underbara vänner <3
Ha det gött!


RSS 2.0