couldnt care less!

Just nu, just i detta ögonblick... är det slut.
Jag tror inte ni förstår min lycka över att äntligen få pusta ut. Eller i alla fall nästan då jag har några småsaker kvar, men inget jävla prov som man äcklat sig genom för att plugga till. Nope.
För idag hade jag mitt sista latinprov och NP-skriftligt i spanska. Och vet ni vad, ja bryr mig inte ett skit längre hur det går! För jag kan varken få in eller ut något vettigt på papper då min hjärna verkligen behöver en break. Kommer förmodligen bli ett ig på latinprovet idag, men det gör inget för han kan inte ge mig ig. Jag har gjort bra ifrån mig de tidigare proven och gjor alla läxor. Så nej Anthony, du skulle bara våga ge mig ett ig.

Ikväll ska jag faktiskt bara njuta av livet. Solen skiner och det är lov i en vecka. Kan inte bli bättre! Måste ladda upp inför i morgon då ja ska ut med mina underbara vänner Cindy, Maria och Julia för en hedags shoppingtur och sedan utgång på kvällen för mig och Cindy (som vi längtat) vi ska fira "Läxorna är slut" haha. Ser fram emot morgondagen väldigt mycket :)

Måndag

Ännu en ny jävla vecka.
Nej så ska man inte säga! Denna dag har faktiskt varit bra, trots den dåliga skoldagen. För efter skolan drog ja, Cindy och Maria till stan för studentlokalmöte och lite minishopping innan Maria drog hem till mig och Cindy jobba för någon timme. Sedan var det raka vägen till stan igen för en visning på våran framtida lokal, åh blev helt kär! Taggad också för den delen. Längtar som en galning tills studenten, helt galet!

Nu sitter man här och försöker plugga latin. Sista provet för terminen. Eller nästan. Bara omprov i psykologi och svenska slutprodukt + idrottsarbete klar sen är man finito! Men detta är den mest jobbiga delen och svenskan dåra. Men kommer kännas underbart att stänga igen latinböckerna för gott efter i morgon. Fattar ni?! För GOTT!

Nu är det bara i morgon som gäller, sedan är det långhelg som gäller. Thank god vad behövligt det är!
Tagga ONSDAG

Helg

Ingen vidare uppdatering här inte. Kanske beror på den sjuka skolgången som varit med miljarder prov och inlämningar :S tack och lov att det är slut på onsdag! Helt sluut!

Helgen har varit toppen, alltså riktigt bra. Började i fredas då jag jobbade på ett tennisevent i Nacka tillsammans med en skithärlig tjej från Texas. Vi serverade gratis drinkar, viner, rosé och champange och mycket skratt bjöds det på. Fick sluta runt nio tiden då drog jag och Alex som hon hette till en kina restaurang vid medborgarplatsen och åt o snacka sedan körde hon hem mig så gullig som hon var. Efter det väntade en grym kväll/natt tillsammans med min gudfar och hans vänner. Det var verkligen superkul! bättre än jag förväntade mig för vi tog oss till en gayklubb där vi dansade till stängning. Därefter tog ja en taxi hem.
Lördagen då kände man sig som de i "baksmällan" ganska sliten alltså. Så stannade hemma till runt 5 sedan åkte till ekerö för att möta upp familjen och därefter gocartkörning. Fan vad kul det var alltså! Gick superfort och adrenalinet var upp över öronen. Efter det var det bara en lugn hemmakväll med CH-finalen GO BARCA och film.
Idag var det en lång sovmorgon och därefter handbollsavslutning med laget med tävlingar och god mat, och nu är man här :)

När jag väl tänker efter så har det varit en ganska fullspäckad helg. Vilket är roligt!
Nästa helg kommer bli minst lika rolig, händer massa saker mohaha.

Jobbarskor

Som många vet är det viktigt att använda sig av rätt skor när man jobbar, speciellt när man står och går mycket som jag gör. Därför har jag kikat runt lite och fastnat för vårens nya trend sko- easytone från Reebook. Tror faktiskt den kan vara riktigt skön att gå i plus att man tränar rumpan! Om det nu är så att ryktet stämmer. Men det är inte därför jag köper den, utan för den ser bra ut och verkar inte vara för "klumpig" som jag anser att vissa skor kan vara. + att det är bra stöd för foten.
Men då är nu kruxet, vilken färg?
Sommarens "oufit" på jobbet ska vara beiga chinos med vit skjorta. Så det måste passa till det! Men samtidigt så kanske inte vit färg är så smart med tanke på att jag spiller både vin och mat hur som helst på mina skor. Redan två par vita skor har blivit vinsprutade! inte så fint..



Lilla lady lilla lady

Tjolahotpp, då var denna dag avklarad då!
Känns lite småsegt om jag ska säga det själv. Vädret är inte på topp, humöret är inte på pluggtopp om man säger så och tanken på att det är en fullspäckad dag i morgon gör mig spyfärdig. Nej vill inte!

Aja nu sitter man här i alla fall. Försöker komma på anledningar till att inte plugga idag som jag gjorde så flitigt igår, men kan faktiskt inte hitta något. Kanske gör en lista på saker ja vill göra och måste göra förr eller senare? (inget relaterat till skolan förstååååssss)

* Klippa + färga håret
* shoppa
* fixa naglarna
* träna
* gå på bio

Ja, där har ni några.


Brum brum

Är det bara ja som gillar färgen orange på audis bilar?
känns lite sportigare liksom.. skulle inte tacka nej!

What the F?

Tog en paus från pluggandet, då jag faktiskt pluggat helt konstant från 12-16 idag. Känner mig otroligt stolt då jag kan med glädje skicka in min sista läslogg denna kväll. Var mitt mål i det hela också. Men inte ska vi sänka tempot för det, utan nu blir det lite psykologi som gäller och recension. Klarar jag det till på fredag? Hoppas innerligt på det!

However, en paus var det. Då blev det en film! Black Swan. och.... eh? Tyckte den var ganska dålig. Konstig. Weird. You named it! Ganska ovärt att se och slösa 1 ½ timme av min dyrbara tid. Buhu!


Ta bort!

Vad är det med folk och dessa skor? Jag förstår verkligen inte det snygga, läckra, heta eller söta.
Funkar inte, verkligen inte, definitivt inte, alsolut inte!
De är så BRUTALT fula!

där.
nu sa jag det.

Company

Cindy är på sina tår hittåt. Kanske lite sent, men vill man ha sällskap så vill man minsan!
Nu ska ja städa upp och fixa inför morgondagens ståhej innan hon kommer och tutar på dörrklockan. 
Kommer bli en lugn kväll framöver, eller lugn.. det blir aldrig lugnt när Bea och Cindy är under samma tak! 


Helg á la Bea

Ingen uppdatering här inte. Tråkigt för er men ja haft det helluva roligt!

Fredagen:
Jobbade som en gris fram till halv 11 något på kvällen, sedan dök Cindy upp och gjorde mig sällskap hela natten med mycket prat, snacks och film som vi halvsov oss till halva innan vi tillslut gick och ja oss vid 2 tiden.
Lördagen:
Vaknade upp bredvid en dreglande cindy (haha skoja) och lagade en misslyckad omelett till frukost. Sedan bar det av mot jobbet igen, trött och sliten från gårdagen. Vi satt och nästan sov oss igenom tågresan. Cindy skulle på student möte med Maria. Fick sedan gå från jobbet redan vid 6 för det var så lite folk, puh! Tur det! Höll bokstavligen på att dö så trött och seg som ja va. Men sen var det iväg mot ekerö där ja gick över till grannarna för lite fika och bus med Vickan o michel. Slutade med en skräckfilm som gjorde att ja sov kvar för vågade inte gå hem haha.
Söndag:
Vakar upp och säger till migsjälv att idag ska ja plugga. Men tittar ut och känner på vädret = ändrad åsikt. Ja badar i våran klarbyggda pool och solar hela dagen tillsammans med syster, sedan kommer michel och busar och senare gjorde bekir, niklas och vickan oss sällskap.


Här sitter man då, solbränd i ansiktet (som vanligt) och har lite ånger över det icke pluggandet man gjorde idag. Där sprack min plan lite. Men ja har ganska mycket tid i veckan som ja får utnyttja på bästa sätt. Det är trots allt sista plugg veckan för hela årskurs 2. Helt underbart!



Bokrekomendation!

Har nyligen läst ut en bok jag kände till en början att jag var lite si och så mot, tog den bara för att jag läst en början i engelsk version, den kunde ha bra frågeställningar och det var ett desperat försök i svenska arbete. Men trots mycket om och men har boken varit förvänadsvärt bra!
Jag läste ut sista sidorna idag och var helt insatt, då det är en väldigt sorglig historia.
Boken handlar om 16-åriga Tessa som lider av leukemi och kommer dö inom en kort period. Hon vet mycket väl att hon kommer dö och vill göra allt för att hinna leva så mycket som möjligt innan dagen är kommen. Därför gör hon en lista på saker hon vill uppnå. Då får man följa Tessa genom sina sista månader i livet, betande av listan och samtidigt hur hennes liv med familj och vänner ser ut.

Jag rekomenderar den verkligen!
Usch vad jag ville gråta i slutet, så fint!


Fredagen före lördagen

ÄNTLIGEN FREDAG!

Kan dock inte säga att dagen varit på topp när man nyligen skrivit ett latinprov som kommer hamna raka vägen till omprovstillfället. Men det är inte hela världen. Har som sagt inte varit så speciellt bra de senaste veckorna så det är nog inte så konstigt att jag har svårt att komma tillbaka. Men nu blir det skärpning!

Om runt en timme är det dags för att dra sig till jobbet för ett sex timmars pass. Ser fram emot det! ... nat.
Men cash is cash :)

Presents from U.S and A

Av min supersnälla gudfar fick jag ett helt underbart fint armband från Tiffany & comp i 18-årspresent.
Helt i min stil dessutom!


Besök

Ikväll kommer min gudfar på besök efter ett halvårs resande i caribien.. något. Ska bli kul att få umgås lite med honom och fader i lugn och ro. Blir visserligen inte lugn och ro eftersom det är mening att jag ska plugga latin just nu så jag slapp sitta uppe hela natten. Men gör jag det? Nope..

Hur som, längtar tills han kommer så pappa kan börja med maten någongång.. am starving!
Sedan blir det planering av en grym utgång! Han har lovat mig en galen kväll med mycket skumpa och dans.
cant wait!

Outstanding!

Puh!
Skönt att ha den dagen avklarad. Men kan dock inte säga att jag längtar efter morgondagen. Nejnej.. Då blir det spanska berättelse som ska lämnas in (som jag inte gjort) och latinprov jag nyligen börjat pluggat till. Ja det kommer bli en spännande fredag minsan. Ska dessutom jobba på eftermiddan till tio snåret så jag kommer vara lagon utsliten till lördagen. Men äsch! Det är bara att köra på in i det sista.
Fick dessutom reda på att jag får MVG i slutbetyg för elitidrott -handboll och idrott & hälsa, vilket känns great! Serverat på ett silverfat minsan. Det gillar vi stort!

Efter skolan tog ja, Julia, Maria och Cindy en tripp in till stan för möte om studentplaneringar, vilket gick superbra! Var minsan ett riktigt roligt möte med mycket skratt, (mest från min sida) och med pirrande nerver när vi gick därifrån. Känner mig så supertaggad på studenten som är bara ett år bort. Galet vad tiden flyger förbi.
Känns som att våran skiva kommer bli superlyckad om det blir som vi vill förståss, men tror inte det kommer vara några problem.


Prova på något nytt

Känner att jag börja tappa mitt intresse för handbollen allt mer och mer, vilket är extremt tråkigt. När jag dessutom har fått lägga av nästan helt för denna säsong så tycker man det är ännu mer tråkigt.
Först är jag bortrest, sedan får ja en överansträningning i knät som tar nästan två månader att återhämta mig från. Sedan blir jag jättesjuk och de säger att ja inte kommer få träna på väldigt länge så känns det inte så värt att komma tillbaka när det är ca 4 veckor kvar. Jag har ingenting kvar, ingen kondition, ingen styrka, ingen ork heller. Därför har jag iprincip sagt upp mig från träningen för denna säsong. Tränar hellre på egen tid, med på egna villkor och gränser. Visst, jag är inte den bästa personen gällande självdiciplin. Men det kan nog tränas upp! Bara man vill så går det.
Just därför, har jag börjat kolla runt på lite annat att kompletera handbollen med. Så länge. Och funderar starkt på att testa på tennis! Är supersugen! Har dock aldrig spelat det förut, men så svårt kan det fan inte vara. Får dessutom jättemycket pepp från familjen och vänner så det känns supertaggande.
Jag kommer förståss komma tillbaka till handbollen i höst igen. Men detta är bara något tillfälligt tills vidare.

Tennis here i come

Onsdag

Skönt att dagarna flyter på i alla fall.
Snart är det dags för helg igen och så småningom blir det sommarlov! Som man längtar..

Idag blir det kort skoldag då vi fick sovmorgon till tio sedan ska jag till läkaren vid halv fyra och sedan kanske bio besök med sockersöta Victoria.
Detta blir nog en bra dag!

Nattens tankar

Sitter och tänker på livet.
Vad som är gjort och ogjort, det som är och varar, det som väntar och som kommer.

show me that smile!

Var i skolan idag. ÄNTLIGEN!
Kände att jag höll på att dö av att vandra runt hemma som ett spöke, nu fick det vara nog. Trots att jag var sjuk och hade ont största delen av dagen så kunde mina kära vänner Cindy, Maria och Julia få mig på lite andra tankar och på så sätt göra något bra av en jobbig dag. Tack tjejer för att ni är bäst!
Känner mig faktiskt lite gladare idag också. Nog för att jag varit hemma och deppat i en vecka så gjorde en tröttsam skoldag bra för kropp och själ.
Btw så hade vi en skitjobbig matte NP i fyra timmar i morse, plus spanska muntligt. Blev ingen engelska då den ska sparas till i morgon. Tur det! Kände mig inte på topp att stanna ytterliggare två timmar till i skolan.

Nu är jag i alla fall hemma och gjort klart mina små kurer med medicin hit och dit. Usch längtar tills allt är över!
Har börjat planera lite utgångar och jobb de kommande veckorna då jag längtar tills ja spricker för att få gå ut igen. Bara dansa, slappna av och låta kvällen föra mig. Underbar känsla må jag säga! Kan behövas nu när man varit så spänd och stressad. Utekvällar är också något som är gott för kropp och själ! Dock gäller det att hålla sig måttlig med drickandet. Men det är inga problem. En drink eller två skadar inte.

Nu när detta bra humöret är på topp ska jag försöka utnyttja det och läsa lite i mina läxor en stund.
Sedan är det Desperate ikväll som man inte får missa!


Måndag

Ännu en dag har gått.
Ska faktiskt ta mig till skolan i morgon för fyra timmars nationella i matte-B, två timmars läs och hörförståelse och sen kanske muntliga i spanska steg 4. Känns som det kommer bli en jättekul tisdag som väntar!
Verkligen rivstart från att vara hemma i fem dagar då jag har skola mellan 8:00-17.30.
Gäller att ladda upp med sömn och tabletter så jag överlever i morgon också.
Därför ska ja avrunda redan nu och dra mig till sängen.
Känner att min mattehjärna är inte på topp efter en halvlyckat försök till pluggande idag.

Men det går säkert bra!

Efter mörker kommer ljus

Ena timmen bra, andra i brutal smärta, feber och hosta.
När ska det här få ett slut? För just nu är jag helt SLUT.

Snälla, låt processen gå fortare.
Hellre konstant sjuka men kortare tid.

Kan gotta mig tanken att jag har greklands, ungerns, sveriges och estlands bidrag att lyssna på.
Stolt över våran söta gris som intog tredje plats<3


Ny dag

En dag i taget

Allting kom som ett slag i ansiktet

De två värsta dagarna i mitt liv.
Utan att överdriva.
Helt seriöst.
Inget skämt.

Det är dags att se frammåt, det är dags att lära sig leva på nytt.
Jag kan göra det här...

Keep on walking

Jag är stark.
Jag ska klara det här.

Jag ska inte dö dag.
Kanske i morgon, det vet vi inte.
Men inte idag.

In my face

Kanske dags att dra sig tillbaka nu?
En förändring måste ske, den saken är säker.

Jag är så trött på det här, så in i helvete trött på det här.

Måndag

Ny vecka minsan! Men ja vill faktiskt inte att tiden ska gå just nu. Det är lager på lager på lager av läxor och prov som kommer inom loppet av två veckor och jag känner mig lite tidspressad. Idag var jag dock duktig och skrev klart min andra läslogg som jag fan har jobbat med hela veckan men aldrig orkar göra klart. Så jag kom hem tidigt från skolan, skrev lite, gick sedan ut och solade för det är så grymt härligt väder! Sen somnade jag och var ute sammanlagt två-tre timmar. Sen gick ja in igen och skrev klart alldeles nyss. Känner mig ganska långsam faktiskt.

Tänkte sitta ute och kolla igenom psykologin nu ett tag. Sedan får vi inte glömma total blackout ikväll!
Tagga tagga tagga!

kortfattat

Waste of time dag.. inte bra.
Har inte skrivit klart min läslogg, har inte börjat på arbetet.
Fan.
Shit.

Utan vad gjorde jag istället? ....
Ska inte säga haha, men jag prioriterade verkligen inte tiden.
SKYLL DIG SJÄLV BEA


Bröllopsbilder


Söndag

Vilken helg!
En helg man längtat så mycket efter och som nu är slut. Det är verkligen supertråkigt!
Dessutom har jag kostat på mig någon form av jävulsk hosta som vägrar ge sig. Fan att det ska vara på detta viset..
Hur som, fredagen bjöds på turkiskt bröllop som jag sa i det tidigare inlägget. Och som var en stor succe! Det dansades från början till slut och vi fick en riktig upplevelse!
Lördagen sedan blev det tidig uppstigning för jobb i vinbaren, som också gick superbra och jag känner att det mesta börjar falla på plats nu. Men eftersom det blev en sen kväll på fredagen så blev det att man slocknade nätt och jämt vid elvatiden igår och sov fram till 11 idag. Underbart skönt!

Så idag är det plugg som gäller, ska skriva klart min andra läslogg och börja på idrottsarbetet. Det måste göras idag, annars får jag ett helvete med plugg nästa vecka då det är psykologiprov och annat skit som måste göras. Usch fy och blä!

Igår var det FEST

Vi ger hundra av tio till turkiska bröllop!
Det var fan ett av de bästa, roligaste och galnaste stunder jag varit med om.
Sjukt lyckat, kul upplevelse och minnen jag sent glömmer :)
Älska Halay <3

Svenska bröllop kan ta sig, mitt ska fan vara ett turkiskt. vare sig jag gifter mig med en turk, svenne, tysk eller afrikan. Det ska vara turkbröllop!

Torsdag

Tog mig igenom ytterliggare en dag till denna vecka. Usch börjar inse vilket helvete tvåan verkligen är. Denna månad är som sagt inte rolig, och det blir inte bättre av att lärarna påminner mig dag ut och dag in med alla dessa saker som ska in och bla bla. JAG VILL INTE! OKEJ?!
Men igår var jag faktiskt hyvsat duktig, gjorde klart min hälsodagbok som tog faktiskt hela kvällen! Så idag blir det att jobba på läsloggen som jag tvärstrejkar till. Har skrivit runt tre rader än så länge och jag har inte någon lust att fortsätta. Men när man tänker på vad våran lärare sa idag om hur viktigt det var så känner man en stor press just nu. Men den ska bli antingen nästan eller helt klar idag. För i helgen blir det inte mycket tid till att plugga. BIG plans!

Bäst att börja köra igång på riktigt så jag inte behöver sitta till tio ikväll. Finns annat kul att göra!
På med pluggarmössan Bea..

Onsdag

Då har ännu en dag kommit till (skol) ända. Kände mig inte på topp i morse, samt att hela skoldagen har varit en pina rent sagt. Har haft sjuka pms anfall att jag nästan velat slå någon i facet. Men sicken tur att det inte hände, blink blink.
Därför, unnade jag mig en tur till solarieexpressen i bromma efter skolan. Eller vad den nu heter. Tog också den dyraste med doftutsprutning och minidusch och bla bla för att få ett snyggt resultat och för att verkligen unna migsjälv. Resultatet blev strålande! Ser jättetydligt hur brun jag blivit, vilket är ett superpluss! Skönt att bli lite glad i alla fall. Speciellt nu när en helkväll med pluggande väntar. Usch måste verkligen börja sätta igång nu.
Ikväll ska jag ha gjort detta innan jag gör något annat:

* skrivit klart träningsdaboken
* börjat skriva läslogg och kanske avslutat
* göra några XXXX-tal i matteboken.

Yes, där var allt.
Nu: DAGS ATT PLUGGA!

Tisdag

Kanske inte det bästa att sitta här tjugo i ett på natten en tisdag, men om jag ska vara ärlig så är jag inte trött. Försökt att sova en stund nu men det gick inge vidare. Sen kom och helt plötsligt på att jag inte skrivit här i dag så... here i am! :)

En vanlig och enkel dag som vanligt, förutom spanskan som man får slita med varje tisdag och fredag. Blä längtar tills kursen är över.. men annars var det helt okej! Fick skynda mig hem för att hinna äta något innan det var dags att bege sig till jobb nr.. 3 skulle jag tippa på. Alltså barnvakt. Jättemysigt då ja passar tre små änglar. Men det blev bara en kort stund sedan hem igen och äta och sedan iväg till grannar för att se Barca och Real. TRÅKIG match kan man säga. Men va gjorde de när barca gick till final? (om jag hajjade rätt) KULIGT!

I morgon blir det en bra och lugn dag. Skola mellan 08.45-15.40 sedan åka och sola är det tänkt och sedan plugga på kvällen. Har börjat med några småuppgifter som jag tänkte göra klart för att kunna bocka av något i min "att göra-lista" gällande läxor och prov. Kommer kännas galant när det är över sen. Som man längtar!

Nu: sova. Eller, försöka.

The time has come

Nu är det dags att skratta brallorna av sig!
TOTAL BLACKOUT!

Måndag

Jasså då var det en ny vecka!
Har redan kommit så pass att vi är uppe i vecka 18 för tillfället. Tiden bara flyger på minsan, som är på både gott och ont. Men om man tänker på vad Maj månad har att erbjuda, så kommer det dyka upp en hel del roliga saker som fester, träffar och så vidare. men när man ser på skol-fronten så ser det inte så ljust ut... Lärarna bombar oss just nu med de sista proven inför betygssättnignarna och inte tala om alla ALLA dessa drilljarders nationella prov som väntar oss.. They want´s us dead! Men det är bara att kämpa på. Ska faktiskt vara så duktig att jag ska sitta ner och göra EN DEL mattetal samt skriva på träningsdagboken och läsa lite i svenska. Detta SKA jag göra idag. För nu får jag fan ta tag i saker. Sen får vi inte glömma total blackout klockan 8 ikväll i kanal 5. (julia, maria och cindy..TITTA FÖRFAN)

Let´s get this started and hopefully done!

Rihanna <3


Total blackout

Om det är något av det bästa programet jag sett iår så är det Total Blackout. Fy i helsike vad roligt det är! Jag skrattar så jag nästan kissar på mig hihi. Här är två klipp från programet när jag såg. Skrattar lika mycket varje gång.
Glöm inte att kolla ni också!
Måndagar klockan 20.00 i kanal 5.


Söndag

Jahap, då var det söndag igen!
Alltid samma ångest över helgens sista lediga dag och att ett berg med läxor ligger över en. Men idag ska jag faktiskt ta tag i saker. Det kommer hända mycket nu de kommande veckorna både i skolan, på jobben och på fritiden och det är lika bra att hänga med tempot för att inte hacka efter. Nej nej inga ig:n här!
Sedan om en månad kommer det värsta vara över och det blir chill fram till skolavluningen. Åh vad jag längtar!

Gårdagen var det full sus från med att jag gick upp.
Åkte snabbt in till stan för att fixa en present till min kära vän Alexandra som hade Sweet 19 party med sex and the city-tema på kvällen. Stannade där en fruktansvärt kort tid då jag som sagt dubbelbokat och var tvungen att röra mig till upplands väsby. Resan tog två timmar...
Väl hemma hos min kära vän Cindy var det redan fullt ös, det dansades, åt, skrattades och umgicks tills klockan blev runt två tiden och alla började röra sig hem förutom jag och julia som sov över tack vare avståndet haha.
Men en lyckad och rolig varborg blev det minsan!

RSS 2.0