Måndagar är värst!


Åh vilken seg morgon det varit, kunde knappt gå rakt utan att gå in i någon dörr eller så. Men om det är någon som fyller år i familjen är det ju en självklart tradition att man går upp före födelsedagsbarnet och sjunger bla bla bla.
Skolan började som vanligt med mentors tid ( när man planerar sina ämnen under veckan i en sk. loggbok ) tråkig lektion, ja vet. Men ändå skönt att börja med en slö måndag som denna.
Lite senare vid idrotten skulle vi spela handboll med klassen, gud vad roligt! Men det märktes att många inte kunde reglerna så jag skrek som en galning vad man skulle göra haha.
Efter stannade jag och sophie kvar i hallen för att träna snacka taktik inför skoldm i handboll som kommer lite längre fram. Trodde inte man kunde vara med i år.
Sen vid kvart i ett var det utvecklingsamtal som var ganska okej, låg rätt bra till bland alla ämnen. Men ska självklart kämpa mig högre om jag orkar.
Nu är ja då hemma, skulle egentligen pluggat lite till men orkar inte just nu. Ska nog åka hem till pappa om en stund och sen plugga mer där i så fall.
nej nej, ha det toppen alla läsare!

Good girl

Allt kommer kanske lösa sig ändå, har jobbat ganska mycket med matten i dag, känner mig rätt stolt om man får säga det själv. Såhär mycket matte och så många timmar jag tillbringat har jag nog aldrig gjort på en helg. Men det kändes som om att det behövdes. I morgon är det halv dag, så jag slutar ganska tidigt. Lika bra att fortsätta med matten och kanske börja plugga till no provet som är på torsdag. Men jag ska inte deppa för det, på fredag ska vi ju ha våran klassdisco för sexorna. Kommer säkert bli roligt och bra för oss eftersom vi tjänar en massa pengar på det.
ska kolla in några klipp på Youtube en stund sen kanske hoppa isäng. Nu är det nämnligen slut på sovmorgon.
tjingeling

Ta för dig vinter, jag är redo!

Det är så sant som det är sagt. Äntligen har jag köpt bra jackor inför "förhoppningsvis" kalla och vita vintern.
Köpte en vit anorak förra våren och nu har jag jag äntligen fått en bra, stor och skitsnygg dunjacka från Stadium för 1999:- Lite mycket pengar, men jag ska ha den i två år, så lika bra att ha en riktigt bra. (+ snygg igen)
Nej nu ska jag fortsätta med den dumma matten! Satt hela förmiddan och bara hann göra fem tal, läxorna är riktigt svåra nu i nian. Hur ska jag klara av det egentligen?
Aja, önska mig lycka till (igen)
   
  
 Vit anorak från Stadium 299:-  Vit Everest dunjacka också från Stadium 1 999:-

Nu börjar plugget på riktigt

Gud vad snabbt det går, det känns som om att vi började nian i går eller något sådant. Men egentligen har vi gått i skolan snart tre månader. Tiden går verkligen fort när man inte har kul, haha.
Just nu sitter jag och ska försöka komma igång med den j*vla matten. Ligger efter ganska mycket i de jobbiga ämnet förstår ni, jag har aldrig gillat matte och just därför är jag inget geni heller.
Men det är något som måste göras och är rätt viktigt också. Men jag ska ändå få lite hjälp från Peter (min styvpappa) som är väldigt duktig i matte. Det blir säkert toppen!
Nej nu måste jag säta fart! Men ska bara lyssna klart på min nya favo-låt  "take a bow" med Leona Lewis. Fan vad grymt bra den är!  Har lyssnat säkert fem sex gång på raken nu. hihi jag kommer säkert tröttna på den snart som jag alltid gör.
Önska mig lycka till!


Jag saknar dig sovmorgon

Höhö säger man bara!
Har inte kunnat sova ut på flera veckor nu när man haft så mycket på helgerna, det är ledarutbildning, det är matcher, det är cupper. Ja allt helt enkelt!
Men är det match klockan 12:10 i Täby och vi ska hinna värma upp m.m. så måste man offra yterliggare en lördag. men jag ska inte klaga, oftast är det värt allt.
Vi spelade bra till en början och ledde med 7-1 i tionde minuten, men sen hände något helt sjukt. Alla slutade prata med varandra och de andra hann ikapp oss. Jag blev verkligen frustrerad när jag vilade på bänken av att få se ingenting. Inget funkade och ingen gjorde något rätt. Sen så fick säkert ALLA i laget två minuter, även jag för första gången. Läskigt!
Me i slutet kom våran räddare Sassa med perfekta skottt och tillslut vann vi med 22-18. Juste även jag gjorde ett mål, känns som man börjar få flyt på det där med skotten och placeringar som gjort att jag lyckats göra tre mål på bra några veckor, ja e riktigt stolt. Förra säsongen gjorde jag bara två mål. Och nu jar jag kommit ikapp. Framsteg!
Ovh eftersom man är hemma nu och bara slöar sig är det bäst att få igång hjärnan och göra tråkiga läxor.
Tack för matchen tjejer!
Även om det blev lite knas för oss alla...

Julia och Bea har alltid roligt

Det är verkligen sant! Jag och Julia har aldrig tråkigt när man är med varandra, eller det tycker jag i alla fall :)
Och som idag när vi åkte in till stan för att shoppa presenter och även lite annat så var det skratt nästan hela tiden. Mycket prat som vanligt om allting och sånt. Och får inte glömma att Sean Paul som var med överallt. Skönt med lite musik på vägarna dit och hem.
Mycket annat har väl inte direkt hänt i dag. Eller jo, jag kom ju nyss hem från Schager och Ossian och våran traditionella filmkväll på fredagar. Alltid lika mysigt som vanligt förutom att denna gång blev det ingen skräkis, utan snarare action höhö.
Nej ska nog börja avrunda inlägget lite, det är somsagt match i morgon och bilen avgår 10:20 från Komunhuset. Bäst att sova lite!
  

En rolig händelse under träning

Det var så att i början av träningen skulle alla i laget få en viss person ur en saga, och sen skulle våran tränare Nettan bäretta hela sagan och om man hörde sin person ex; mamma, mormor, hunden... Skulle man springa genom halva hallen och sen tillbaka allt vad man kunde.
Julia och jag märkte att alla som var "hunden" fick springa nästan jämt. Mätktes mest på Sassa...

(Julia) - " neej, stackarn " 
(Bea)  - " vadå stackran, det låter som att du säger till en hund eller något och inte en människa"
(Julia) - "ja men, hon är ju en hund....?"
(Bea)  - " haha, det är hon ju!"


Lite tråkig humor man kanske har, men det där var faktskt till en början hihi

Tufft att slippa tappendag

Snälla skojja inte!
Nu är jag verkligen helt slut och kroppen är bara lat och slö av sig. Orkar lnappt resa mig ur stolen för att göra iordning mig för bed time. Men det är något man självklart måste göra, kan inte lägga sig utan att tvätta bort sminket och borstat tänderna. Aja baja!
Det första vi skulle göra var att ta oss till planen komunalt som tog säkert minst 1.5 timme. Tiden gick i alla fall väldigt långsamt och kallt var det dock inte på bussen.
Under våran första match gick det väl inte så jätte bra till en början, låg under med 0-2. Men sen under andra halvlek kom Julia och bombade med mål, tre stycken faktiskt och sen fick zozzo äran för den sista. 4-3 slutade matchen, gissa om vi var nöjda?
Andra matchen finns det dock inget att prata om, allt var jätte dåligt. Men det berodde säkert mest på att nästan hela barkarbys spelare kom från deras riktiga fotbollslag. Och är även en av de bästa i stockholm. Det finns välinget att göra åt saken när man ligger under med 7,8-1 (var inte säker på vad deras antal var) Men jag var nöjd i alla fall med vad jag hade åsakommit och gjort. Kändes roligt att få spela något man inte gjort på många år.
Vi slutade dock vid fyra fem och kom hem strax efter sex. Julia, jag och Emma skulle även på träningen klockan 7 eftersom vi skulle pröva våra nya overaller. Men vi orkade verkligen inte träna, så istället gjorde jag och julia massor med frisyrer på varandra för att inte suktas av det älskvärda spelet handboll. Rätt smart tycker jag.
Antar det är dags för att fixa iordning mig nu! Kom igen Bea, RES DIG FRÅN STOLEN

En ny dag och ingen skola

Det stämmer, det kommer inte bli någon skola för mig plus några andra tjejer i nian idag. Det är nämnligen så att vi ska spela SkolDm i fotboll, roligt va?
Och det betyder att vi missar alla lektioner som pågår under dagen (som bara håller på till tolv eftersom det är halvtappendag i dag) Men något är lite surt är att våran första match är runt tolv, och vi kommer sluta runt fyra fem i eftermidda. Typiskt!
Men om man är på gott humör och har några roliga filurer med sig kommer dagen säkert bli bra ändå.
Jag kanske inte är en jätte bra spelare, men bara man vet hur allt går till så funkar det nog.
Det är väl lika bra att göra sig klar lite, ska nog kila hem till julia innan vi åker iväg.

"Nu taggar vi upp för match!" som jag och Emma alltid säger i handbollen. haha

Prao v 42-43

  

Åh äntligen är det fixat! Gud vad duktig man kan vara och ta sig hela vägen till bromma och cykla sedan tio minuter till ett cafe i Ålsten som heter "cafe Ålsten" Smart va?
Det är även en bra start till att kunna skaffa sig ett extrajobb om man presterar bra, som jag självklart hoppas på.
Cafet är väldigt mysigt och det var även trevlig personal där, tre stycken om jag ska vara exakt. Ser verkligen fram emot prao perioden, Det är alltid roligt. Och de sa även att jag skulle få göra allt möjligt och inte diska eller något sådant hela dagarna.
Min förra praoplats var ju på Bromma Zoo, där var det även jätte mysigt och även roligt. Fick ta hand om alla djuren hela dagarna och även massa andra saker. (jag kan rekomendera det jätte mycket för folk som ska/ håller på att söka praoplats!)
Skönt även att jag hittade något bra för en gångs skull, hade jätte problem med vad jag skulle välja denna gång och var iväg på massa saker för att känna efter. Men nu har jag äntligen hittat det. Två hela veckor ska jag tillbringa där. My och gos säger jag bara!

En slö tisdag

Vad kan en busig Bea gjort en ledig dag som denna? Faktiskt ingenting!
Vaknade hyvsat tidigt runt tio tiden och sen satt vid datorn för det mesta och även gjorde SO läxan som ska vara klar i morgon, men igen annan läxa? Borde faktiskt skärpa mig lite nu när det lassas på med mer läxor som jag aldrig hinner klart. Men denna vecka ska jag verkligen göra dom. Inget annat ska gå före fören dom är klara. (jag är seriös)
Vad som hände sen var att man träffa några kompisar runt tre tiden för att samla tankarna igen och inte känna sig allt för osicial en solig dag som denna. Träffade dels Manno och Bartosh (?) eller hur hans namn stavas. Men eftersom jag kände en hund som hette bartosh så har jag nu börjat kalla honom "hunden" då är det lättare att minas. Smart va?
haha nej nu börjar klockan bli mycket och jag har ett jätte stökigt rum jag måste fixa.
Sov så gott!

God eftermiddag

Tjenis penis allihoppa!
Har nyss kommit hem från skolan och sitter nu framför datorn (såklart!) och försöker göra en bebis från www.makemebabies.com , det är inte det lättaste jag gjort om man säger så. Bilden vill inte synas i ramen helt enkelt. Men men, lika bra att hålla tålamodet uppe.
Märkte att några av mina kompisar hade sett mitt förförra inlägg om klänningarna och kommenterade att jag skulle ha en kort klänning i stället. Man funderar självklart på saken, men jag tror inte det är något som skulle passa mig om jag själv skulle få välja.
Har känt mig lite småsjuk och är även lite förkyld så mamma fick skriva en lapp om att jag inte skulle vara med på mitt älsklingsäme idrott. Men i stället fick jag rätta alla orgienterings lapparna, mohaha! Så allas betyg ligger i mina händer nu!
Och i kväll ska man då titta på film med Emil som vi inte gjort på evigheter, sen i morgon är det då studiedag vilket betyder att man är fucking LEDIG FRÅN SKOLAN! Det var precis vad jag behövde, men jag tror dock inte det kommer hända mycket annat än att plugga.Som jag förklarade i det tidigare inlägget.
Nej ska fixa lite här sen följa syrran till träningen.
tjingeling!

Helgen i ett nötskal

Denna helg skulle man då spendera den mesta tiden i Ekerö kyrka eftersom det var dags för ledarutbildningen. Det började lite segt med att man skulle samlas redan klockan 9:30 på en lördagmorgon (suck!) Och det gick inte heller att hålla sig pigg de första timmarna då ögonen hela tiden sloknade av ett eller annat skäl.
Men efter lunchen gick allt så fort att helt plötsligt var det kväll och dags att sova (runt 12 tiden) Lite innan vi somnade höll Julia på att leka "larv" med sin sovsäck och då sa vi hela tiden " Julia, sluta larva dig" Så ett gott skratt fick man sig allt som en bra avslutning på dagen.
Sen i morse var allting segt, kroppen orkade inte ta sig fram. Men när det sedan var gudstjänst som höll på i nästan en och enhalv timme började kroppen vakna till av alla bra och härliga låtar som man sjöng och även fick höra.
Julia, jag och emma fick gå några timmar tidigare för att vi skulle spela våran första match med de nya lagen för terminen. Alla var riktigt taggade och det var nog det som gjorde att vi vann roligt nog. Även julias lag som var efter oss gjorde det, så nu är vi riktigt nöjda med oss själva på alla sätt.
Nej, nu ska jag nog titta på film eller göra läxor. Ligger lite efter i skolan i det mesta, av en del personliga skäl. Denna vecka har har inte varit så poppis om man säger så..

Niornas bal 2009

Jag vet, det är väl lite tidigt att prata om niornas bal som är om ett halvår. Men när jag tittade in på Olivia Bergmans blogg www.ojb.blogg.se och såg vad hon tänkte ha på sig på balen, blev även jag lite sugen att kolla runt efter klänningar själv. Hittade några riktigt fina på blocket som man kunde få sydda efter ens kroppsmått och även till inte så dåliga priser, runt 3000 svenska kronor. Är man intresserad tro?
Det fanns några förslag på klänningar som man kunde få beställa som jag täkte visa er.
Skicka gärna en kommentar om vilken som ni tycker var finast, det hjälper även mig på traven!

   
  1,2 eller 3?

VARFÖR

Fan fan fan fan fan, jag klarar inte mer!
varför du, varför han, varför mig?

The one and only

Jag blev så rörd av ditt inlägg i bloggen och var bara tvungen att skriva något tillbaka!

Underbara människa, bästavän Julia..
D
essa tider vi har stått som närmast är dom bästa i mitt lilla och knasiga liv.
Du finns alltid där när jag behöver dig som mest.
Du kommer alltid stå mitt hjärta närmast av alla jag känner.
Du är helt enkelt den som lyser upp min dag.
Vad skulle jag göra utan dig?

Jag älskar dig


(Inga nödvändiga kommentarer)

  
Det var roligt!

(klicka på bilderna för att få dom större)

Underbar Lördag

Okej, nu hade jag tänkt att säga godmorgon. Men då skulle det väl varit lite fel?
Tänkte i alla fall ta upp lite saker som hänt och ska hända i dag:
Jag hade verkligen sett fram emot i dag då jag äntligen skulle få träffa mina älsklingar Andreas och Anton från turkiet. De spelade nämnligen match här ute på Ekerö mot Skå, så självklart skulle man komma och titta på den matchen.
Träffade dom lite snabbt innan allt skulle börja och satt sedan ivrigt och hejjade på de två duktiga skyttarna. Både Andreas och Anton gjorde ett varsitt mål roligt nog. När matchen sedan var slut kunde ja knappt röra mig utan att skaka, det hade varit så sjukt kallt även fast jag hade mössa och vantar. Men det räkte tydligen inte..
Vi hann byta några ord innan det var dags för dom att åka, och även bestämmde att vi skulle hitta på något nån helg.
 Nu sitter jag då hemma med hundra plagg kläder på mig och fortfarande har frossa och även huvudvärk. Om ca 50 min är det fest som Olivia ska hålla i, antar att jag måste börja välja lite kläder samt fixa mig varm.

Vi hörs säkert senare eller i morgon!
/pussar

Jag ÄLSKAR fredagar!

Okej, nu tog jag kanske i lite. Men som sagt, fredagar är den dan man längtar mest till då man vet att det inte är någon mer skola eller plugg. Det beror ju självklart på, och oturligt nog måste ja plugga en del i morgon för att hinna i kapp matten och läxorna i andra ämnen. Inte så roligt direkt .
Vad jag har gjort i dag är att strax efter man slutat den långa dagen träffades ja och julia för att göra sällskap till fotbollsmatchen som skulle spelas i Ekerö vallen, alla ledare från fridtidsgårdes mot besökarna. Mathcen slutade med seger till ledarna tråkigt nog. Efter gick ja och julia hem till mig igen för att komma på vad vi skulle göra. Efter en stund åkte vi hem till Schager som även ossian kom till. Vi alla fyra tittade på skräckfilm som var verkligen vidrig och lite läskig,  tyckte ja såklart. Men de andra var hur kalla som helst, så den som skrek mest var självklart jag.
Sen vid tolv tiden träffade julia och ja david en snabbis innna det var dags för att hoppa i säng. Och då slutade det med att fröken lönnborg sov hos mig, mysigt var det minsan!
tjingeling

Slitsamt

Tjenixen alla läsare!

Har inte orkat blogga på en/två dagar av alla möjliga skäl som alltid. Bäst jag börjar bättra lite på det, sitter ju mer än fyra timmar varje dag, så nån minut av de fyra timmarna borde jag i alla fall kunna slänga in något att prata om.
Dagen som varit har inte haft några förändringar än vad det brukar vara. Möjligtvis att jag träffade Tove efter skolan, vi tog bussen till Brommaplan för att ta en glass på donken och prata massa " hemligheter" haha. Sen åkte vi hem direkt, för ja hade träning i kväll som jag skulle hinna äta midda innnan till.
Något läskigt som hände på träningen var att Rosvall skulle göra genombrott (ta sig igenom försvaret) Och så landade hon med huvudet först och blev medveltslös, usch vad rädd jag blev! Hon liksom bara låg helt stilla på marken och krampade lite. Hoppas hon mår bättre sen efter i kväll, hon var i alla fall vaken när jag skulle åka iväg.
Aja nu fanns det inget mer att ta upp känns det som. Lika bra att avrunda lite.
Godnatt!

Min vardag, andras humor

De flesta jag känner försår säkert vad jag menar med rubriken, mest  Julia såklart eftersom hon har varit med om det mesta jag gjort, haha. Och återigen har jag lyckats få folk att skratta av mina egna misstag, ibland pinsamma och saker och helst vill glömma, men även lite roliga stunder som ploppar ut ur munnen som vanligt.
Idag hände det två saker: "soppan" och "estrella"
Vi börjar med soppan eftersom den hände först. Jag och de andra i klassen skulle då ät lunch och idag serverades det då äcklig soppa med massa mackor till. När jag väl hade tagit min mat och stod djupt fokuserad och åt min macka råkade jag välta min skål sakta så soppan rann ner på golvet i en stor pöl. De andra sa att jag skulle torka upp det, men så som jag är tänkte jag bara" Vad kan hända?"  ... ehh joo...
Några minuter senare pratar vi om att jag hade spilt soppa så linda & olivia började avgrava, och sen hände det. Vi såg en tjej från sexan snubbla omkull på min sopppöl och bli helt nerkladdig hela hon. De andra bara brast i skratt medans jag skönk ner på min stol. Pinsamt eller vad?
Och nu för en liten stund sen skulle Julia förhöra mig på spanska glosorna som jag hade faktiskt tränat lite på. Men tydligen hade jag inte fattat ett smack och allt blev helt knasigt och hopplöst tillslut. Och eftersom ja är en hopplös person (ibland!) så är det självklart att just detta skulle häna mig. Inte konstigt egentligen.
Sen ville julia göra en kategori om mig och mina små hyss och kommentarer som nu finns på hennes blogg :www.Juwlig.blogg.se - sjukt roligt att läsa tycker jag då.
tänkte göra en ny lista över allt jag gjort detta härliga 2008.

* Minna?
* Pest In Peace Motherfucker!
* I wanna make love with you
* Soppan
* Make me proud
* Estrella = chips?


 


 

Visst är jag lite knasig? Bilden säger allt!

Godnatt

Åh vad skönt att komma hem från träningen och ha duschat och allt det dära. Är verkligen helt slut och har ont i hela kroppen.
Men något jag är jävligt förbannad över är att min älsklingslåt på PA är borta! Den slutade spela upp låtkoden jag hade, fatta vilken tragedi detta är. Jag vet inte ens vad den heter liksom. Men men, ja kommer väl över den.. nån dag.
Över till vad som ska hända i morgon:
Ska sjävklart till skolan som vanligt, sen blir det en tripp till Solna Centrum för att kolla på nytt smink och lite andra NÖDVÄNDIGA saker. Ska försöka spara pengar så mycket som möjligt nu när man ska till Finland om bara 4 VECKOR! Gud vad jag längtar ^^
Sen efter ska man till kyrkan som vanligt och vara med Ossian och Schager, börjar bli mer som en tradition nu eftersom vi gjort detta ändå sen det började för kanske fyra fem veckor sedan. Mysigt är det i alla fall.
Nej ska börja avrunda lite, godnatt allihoppa!

Vilken good morgon!

Som ni säkert förstår har jag då sovmorgon till halv tio, sen börjar matten i skolan. Känner att jag börjar få fart på matten och verkligen förstår saker och ting, allt sånt om hypotenser...
Men nu är det ännu inte skola, så självklart slappar ja framför datorn en stund och lyssnar på min underbara låt som jag har på Pa, den är så jävla bra!

Nej, nu är det bäst jag får något i magen sen gör mig i ordning så man slipper stressa sen.
Tjingeling!

Magen värker och ja fick gå hem

Aj aj aj min mage!

Det var som jag hade fruktat mest, värkar som att lingonveckan har börjat från och med i dag. Värsta chocken ja fick! Men det gjorde inte saken bättre, magen skrek av smärta ändå. Jag verkligen hatar dessa tider på månaden när magen gör ont som mest. En gång i månaden, 12 gånger om året. Hur står vi tjejer ut egentligen?
Det är just då man skulle vilja vara kille, inte ha några beskymer med mens och sånt. Lyllos er!

Över till skoldagen:
Inte mycket som hänt förutom det vanliga. Möjligtvis att ja, Hanna och Línda orienterade i Ekerbyhovsparken och letade efter tio bokstäver på 50 min. Alltså toptid för oss. Gratulerar, ni har vunnit 10onde plats!
Sitter då i min vanliga datastol och skriver lite för mig själv, chattar även med Jami och Kåtness som han kallas. Roligt har man dock väl inte...


Härliga Örebro

Tjenare alla sötnosar!

Helgen som varit har man då varit i Örebro med handbollslaget på cup, vilket var sjukt roligt från början till slut.
Vi alla samlades i brommaplan för inpackning och placering i bilarna innan en 2½ timmes bilfärd väntade oss. Jag fick då åka med Carinas bil som Frida, Miriam och Julias mamma Elisa satt med i. Efter en stund somnade jag in och när ja vaknade fick jag se Frida och Mirriam gapskratta åt mig, ja hade tydligen somnad med huvudet framåtlutat och tydligen dreglat ner min tröja. Haha förvånar mig inte efter det som hände i Spanien (tänker inte ta upp!)
Sen när vi kommit fram var det dags för den första matchen i en stor, fräch Comventum lokal som den hette. Matchen kanske inte slutade som vi hade tänkt oss, men vi var nöjda med resultatet. Det var ändå våran första match denna säsong och med dom nya laget i skå laget.
På kvällen sen hade vi massage som var otroligt skönt, innan vi lätt somnade in vid 11 tiden.

Nästa dag väntade vi oss väckning vid 6 på morgonen, snacka om att jag var seg upp. Men det var vi alla!
Våran första match var kl 8.55 så vi var tvugna att förbereda oss ordentligt inför en sådan tidig match.
Vårat försvar och anfall var skit bra och matchen var sjukt lika, och det gjorde att det blev allt roligare att spela. Tillochmed jag gjorde två av elva mål som ja stolt skröt om på och utanför planen (det är sällsynt att jag gör några mål alls)
Sen mötte vi dom andra och åkte hem till skolan för att äta lunch.
Sen var det dags för dagens andra match, där var vi kanske en aning övertaggade innan som snabbt sänkte sig när vi väl spelat i tio min, Järnvägen som dom hette spelade skiiiit fuuult! De drog alla i tröjor och hår, även jag fick en örfil på käften som gjorde att ja lackade fett mycket. Men lika bra att låta det va änn att göra något fult tillbaka och få gult kort eller rött t.o.m.

Efter en slitsam match väntade det årliga Gustavsviksbadet som vi var på förra året och även på klassresan i feman. Det badet är hur roligt som helst och det finns så mycket att göra. Julia och ja stomade in och provåkte först den långa röda banan, och sedan den kända "toaletten" (man åker in i en skål som har ett hål i mitten som om man blev nerspolad)
Sen kutade vi till våran favorit "Forsen" Man åker omkull överallt och sugs ner i hål och andra forsar, men man får vara riktigt försiktig. Man slår sig alltid på något sätt. Där fanns det även två japaner / kineser (?!) som jämt skulle följa efter oss och hålla i oss, Julia och ja blev fett rädda, även trulle och issa. Så efter en stund gav vi dom fingret och gick därifrån.
Sen när vi kom till skolan igen var det dags för den sköna massagen och mys i ens sängar. Vi alla var sjukt trötta efter badet och matcherna, så att få sova ut dagen efter behövdes väl.

Sista dagen var det bara en match kvar, den slutliga. Nu var det vinna eller försvinna, Och just därför var vi extra taggade och peppade varandra något överdrivet mycket. När väl matchen var igång fick alla en press på sig att inte byta under dessa 40 min pga att vi bara hade en avbytare. Jag som tur var spelar på kanten bytte en gång under första halvlek när ja knappt orkade springa och magen var sur efter äckligt vattenersättande som vi fick hälla i oss innan.
Matchen var den bästa vi gjort någonsin och vi lyckades hålla lika ända till det blev 11-11, sen orkade vi inte mer och de skenade iväg med skott som satt. 14-18 slutade den matchen. Men vi var inte sura, inte det minsta!

På vägen hem stannade vi till på den stora godisaffären so vi alltid gör när vi e på cuper. Ja hittade tråkigt nog inte så mycket ja ville ha, så 36- blev det bara att betala denna gång.
Sen ca två timmar senare var vi hemma igen.

Jag bara älskar Örebo!

Hejdå igen!


Det blir visst inte så mycket bloggande nu på sista tiden eftersom man har fullt upp med annat, det är kyrkan, det är träningen, det är läxor och en massa knäppa saker. Som även är lite tråkigt för er läsare att inte få vara delaktig i när jag alltid skriver om vad jag gör 24/7.
Men efter denna helg har jag lovat migsjälv att börja ägna mig mer åt bloggen och skriva lite om saker jag gjort tidigare i veckan som jag tyckte skulle vara roligt att ta upp.
Men nu ska jag åka till ÖREBRO! på yterliggare en cup med handbollslaget. Och det kommer säkert bli lika roligt som när det va förra året.
Önska oss lycka till!
Kramar och pussar från en ivrig Bea


Lite mongobild på mina sömniga ögon typ?

RSS 2.0