-

Jag lever i en sådan himla oretvis värld just nu. Fråga mig inte varför...

Snart exploderar det!

VARFÖR ska just min mammar vara så himla fjantiga när det gäller sova över? "ja måste ringa till hans/hennes föräldrar och kolla först"
Det är fan pinsamt! ja e inte driekt 10 längre...

-

Varför ska det kännas så jobbigt när jag ser dig, du finns alltid där, där och där! I mitt huvud, i mina minnen... överallt helt enkelt! 
Jag vet inte vad jag ska göra för att få bort dig, radera dig ur mitt minne och sinne. Det kommer aldrig gå.
Och du vet varför, du är en del av mig..

bråttom bråttom!

Hinner inte skriva så mycket, skulle varit i säng för länge sen!
Ska på träningsläger denna helg i svanhagen, kommer hem på söndag kväll.
vi hörs då!
/pussar

Första skolstarten

Kunde man sova något i natt tro?
Det är samma gamla rutin varje år, att jag är så nervös och inte kan sova. Och om jag gör det, så vaknar man bara flera gånger om natten. Usch, det är bara så himla jobbigt i början när skolan börjar. Man är så nervös av att träffa alla igen och ge det dära "bra intrycket" inför alla andra.
Men som första skoldag var den helt okej.
Vi fick nya böcker, scheman, grupper och en massa papper samt små reklamblad om det stora valet inför våran framtid och utblildning, läskigt!
Jag har inte direkt längtat till slutet i nian och allt det dära, att splittras från sina bästa vänner och byta skola. Usch nej! Det har varit något jag fruktat länge, men känns som om det börjar bli och kännas lättare nu när det faktiskt börjar närma sig. Nog pratat om det!
Så skoldagen var helt okej, man började rätt snabbt komma in i alla rutiner som man haft i alla dessa år.
Ser nu tråkigt nog att det regnar ute, tur att vi hann få ett sådan härligt solsken på oss hela dagen innan detta kom. Nej, nu är jag verkligen hungrig! Bäst att få något i magen innan kurrningarna börjar explodera i mig.
tjingeling!

p.s
Ska till kyrkan i kväll igen, vi hörs säkert efter det när ossian och ja tagit våran LÅNGA promenad hem.

En sista shopping

Mamma undrade om jag och lovisa ville åka in till Solna och titta i affärer, och så shoppinggalen som jag är sa jag självklart ja. Lovisa har börjat ta efter mig lite när jag var lika gamal som hon. Då åkte jämt jag och mormor o shoppade nya kläder och leksaker. Lovisa har äntligen börjat gå i mina fotspår!
Hon fick en lång linne-klänning och en vanlig skolklänning, båda mycket söta. Själv fick jag ett par nya ballerina skor av mamma för 99:- på...? nån affär. Och sedan köpte jag själv et halvband med massa grejer på H&M för 49:- och även en korallfärgad-t-skirt från GinaTricot för bara 29:- (slutrea)
Tråkigt nog har man inte så mycket pengar nuförtiden då jag spenderar nästan allt i början av månaden, Men det måste bli skärpning med det. Ska ju ändå spara pengar till min resa till finland för att träffa jami igen. Vi pratar om höstlovet, men inget bestämmt.
Nej nu har jag tagit igen uppdateringen under en hel helg. Dags för att vara social med familjen. I morgon blir det en sista reklam utdelning eftersom jag har sagt upp mig. och det gör man under två veckors tid. så en sista gång får jag hålla ut och springa upp och ner för trapporna på Tunnlandsvägen.
Slänger in lite bilder från mina fynd i dag.
tjingeling!

  

En söndag jag inte förväntade mig

Vilken seg söndag man hade, det fanns verkligen inget att göra förutom att glo in i min underbara dator som jag gör säkert sex timmar om dagen. Försökte anstränga mig lite med en planerad promenad. Men sendan kommer det där hemska regnet då man får lust att inte göra någonting alls. Så promenad för min del  blev det inte..
Känner att jag börjar bli bättre på att gå promenader, oav om det är med hund eller inte. + att man mår så mycket bättre efter, i skillnad vad man mådde innan.
Men om man börjar sacka efter igen är man tillbaka i ruta ett. Men alla vill ju hellre gå promenader i solsken än i ösregn, eller hur?
Men eftersom regnet fortsatte blev det inget innan träningen.
denna gång fick vi börja med det långa spåret på 0.2 Km. jag var helt chockad att jag orkade springa hela utan att stanna en enda gång! riktigt stolt efter alltså.
Sedan tog vi en paus innan vi tog lilla rundan på 800 meter. Men när vi kom tillbaka skulle vi springa den långa rundan direkt utan att stanna! och sedan en runda till!
Så sammanlagt sprang vi lite mer än 0.7 Km. Det är rätt mycket för oss när vi började med träningen för bara en vecka sedan. Men jag är stolt att jag orkade.
Sen efter var jag så trött att jag inte ens orkade gå till Ekebyhovsparken för en show som var jättestor på ekerö och som alla snackade om. Är inte det typiskt!?
NEj, nu var denna dag också avklarad :)

Dålig uppdatering må jag säga


Förlåt alla besökare (även om det inte är många)
Men det har hänt en hel del denna helg, så bloggandet har inte direkt blivit av på nått sätt. (tänkte en gång, men orkade inte ^^)
I lördas var jag bara hemma och slappade till fyra då vi skulle äta på Bambu palace(?) Där åt vi en jätte bufe med sushi och glass, gissa vem som var propmätt efter det? Jag som älskar sushi fick äta hur mycket jag ville! Vilken dröm..
sedan när det var färdigätit drog jag mig till kunsträdgåren för att kolla in The Voice showen. Mötte många som man kände medans man väntade på Agnes och minna som säkert kom en och en halv timme senare än vad jag gjorde.
Vi gick runt bland det hela och träffade även tjejerna från laget och även Kevin som jag snackat så mycket om. Men mycket snack med honom blev det dock inte.
vi åkte hem hyvsat tidigt för att passa den dumma tiden tolv som våra föräldrar hade givit oss alla. På vägen hem till minna mötte vi Emelie som nyss kommit hem med Julia tidigare från Gotland. Det var trevligt att träffa henne igen! :)
Denna dag avklarad !

Äntligen blev jag nöjd

Efter att Minna åkte iväg skulle även jag åt samma håll med mamma och Lovisa, jag skulle nämnligen klippa mig i Brommaplan. Nästan hela bilvägen dit satt jag och tänkte på hur detta skulle gå. Skulle det bli som jag ville eller helt tvärt om? Skulle jag gå därifrån gråtande eller rätt nöjd? (man blir aldrig riktigt nöjd när man klipper sig..) det var helt enkelt många tänkar som forsade genom huvudet. Och tiden gick även rätt fort. tillslut när man vaknade upp ur tankarna satt man där i den hemska stolen. Nu fanns det ingen återvändo. Men när hon sedan visade hur mycket som var tvungen att tas så var det inte så farligt mycket som jag hade trott. utan jag lät henne klippa mig och då fick mamma hålla koll på henne så det inte blev för kort än va hon hade sagt.
Men att klippa sig tog väldigt lång tid enligt mig. Hon gick runt mig flera gånger och klippte på samma ställen jämt. Och några få gånger såg man hur långa hårbitar bara fall av. Lite panik fick man allt.
Men när man sedan var klar ... blev det faktiskt bra! (för en gångs skull)  men visst, det kanske var kortare än vad jag önskade, men å andra siddan växer det ut snart igen. Och nu kändes det även lite tjockare som jag ville att det skulle.

7 poäng av 10.


POSETIVA: Det blev för en gångs skull bra och hon var pålitlig enligt mig, även trevlig
NEGATIVA: Skrämande tillfällen med fällande hår, lång tid och klippte jämt på samma ställe

 

Ni kanske inte ser en sådan skillnad just på dessa bilder. Men lite i alla fall?

Minna in the house!

Det stämmer, min älskade vän Minna tittade förbi vid tjugo i tio med en stor väska hängande runt sig. Vad kan det betyda? Jo, att hon skulle sova över hos mig!
Och alltid när man är med Minna får man aldrig slut på pratandet, och det stämmde in ännu denna gång. Jag tror vi la oss vid elva men somnade inte fören vid två tiden. = mycket prat. Men det kändes som om det behövdes lite. Att prata om allt möjligt som kommer hända och som hänt de senaste och kommande dagarna. Mycket underhållande för oss två. Vaknade sedan vid halv elva i morse, mojsiga och stöga som man alltid är under sådana här tillfällen. Skyndade hon sig till bussen som gick vid 11:42 för att sälla med Agnes inne i stan.
Mys & Gos som vi fick lära oss under lägret var det minsan i går kväll!

  
 Minna ville inte vara med på foto den tråkmonsen !

Domedagen är här!

  


OH MY GOD!
(förlåt man ska inte missbruka herrens namn)
Nej nu känner jag hur mina ben skakar och hur jag själv ryser. Det är tydligen dags för en ny klippning!
Jag verkligen hatar att klippa mig. De förstår aldrig hur man vill ha håret och istället klipper dom av allting! Och jag som är rätt tyst av mig och inte direkt säger vad jag tycker väldigt tyligt, vågar inte heller säga ifrån när det börjar gå överstyr. Förra gången jag klippte mig ville jag bara toppa mina slitna toppar och även klippa upp en liten bit. Och då kommer det dumma svaret "okej, jag förstår hur du vill ha det" Och då blev det så kort att jag grät mig till söms och även fortsatte gråta dagen efter, och dagen efter det..Men det värkar som om de vill klippa enligt sina egna önskemål och exprementera på mig varje gång. Därför har jag alltid varit rädd för att klippa mig, och istället stjutit upp det så man tillslut måste klippa sig för håret har blivit så långt och dött. ajajaj.. hur ska detta gå?
Men denna gång känns det i alla fall lite lugnare, för nu har jag mamma med mig som ska hålla koll och vara min "tolk" Hon vill likadant som jag, att jag ska vara långhårig. Så då blir det bättre när man har någon som förstår.
Nej, nu vill jag inte tänka på det mer!
ska helt enkelt.. tänka på annat!


Har jag blivit glömsk?

Något jag märkte efter konfa-lägret var att jag inte svor längre. Det kanske berodde på att man dels inte fick svära där eller något liknande. Men sedan var det många som kommenterade att jag slutade svära i mina inlägg och även hemma. Jag har inte tänkt på det förut, kanske bäst att fortsätta så. Men även efter man har varit i kyrkan så känns det så underligt och man inte vill svära. (framsteg?)
kom på just att ni inte har sett vårat konfa-foto som kom för ungefär en vecka sedan! Att jag var så dum och glömde lägga in en aning suddig bild på den. Lika bra att göra det nu!




Märkte till min besvikelse att de hade tagit fotot som var det enda jag log på! Jag som vet att när jag ler på foton blir dom aldrig bra, så himla typiskt! Sen även att alla andras kragar ligger åt rätt håll fint&snyggt som ledarna var nogranna med. Och just min, bara min! Var vriden åt ett annat håll -.-
En besviken Bea är jag allt. Men alla andra blev i alla fall jätte fina! ^^

En trevlig kväll

Oturligt nog orkade jag inte skriva något i går när jag kom hem, ögonlocken ville verkligen slokna hela tiden även om klockan inte var så mycket. Men mycket hände under våran kväll i kyrkan.
Minna och jojjo åkte hem till mig innan för en liten pratstund, sedan åkte ja och minna bussen till kyrkan. Jojjo tog moppen då förståss.
Det första vi gjorde var en kvällsmässa som alla var med under. Känns så himla konstigt att gå dit nu när man väl inte ens behöver? Men en och annan lite då och då kan väl inte skada. Efter blev det mys i soffan med några från lägret (minna och jojjo såklart,lillian,emelie, emma,julia, natta, oskar och ossian) kalle skulle även komma men kunde tyvär inte tråkigt nog. Det blev mycket skratt och prat under kvällen. Sedan när det var dags att gå hem gick jag och ossian sällskap, vi gjorde världens omväg och gick typ runt hela ekerö känndes det som. Men det var bara mysigt, fick chans att prata ut en stund. Samtidigt snckade vi med oskar i tele och ge honom lite personliga tips som jag inte ska gå in på mer. Men roligt var det!
Det var min kväll det. I dag vet jag inte vad som kommer hända. Men i kväll är det träningen igen (jippi!) och sedan pratade jag och minna om att sova över hos någon. Vi får väl se och höras senare!

Nya upptäkter varje dag

Det må jag säga, In med kameran och ut med mobilen!
Äntligen har jag kunnat ladda in mina typ 200 bilder ifrån kameran som jag fick i konfirmationspresent. Tror du inte att det känns otroligt skönt!? Att kunna visa folk bilder från Turkiet och massa annat jag tog på. För mig är det en lättnad i alla fall. Just därför visar jag lite bilder som jag tog nyss för att göra en analys om vilken som tar bäst.
      
 
En bild från mobilen på 3.2 megapixel eller
en bild från kameran på 10.1 megapixel?

Då var det igång igen



Tänk dig, nästan en hel sommmar utan hanboll, utan träning överhuvud taget! Bara tanken gör så jag ryser...
Jag har verkligen saknat den, kännst så tomt på dagarna då träningarna burkade vara. Inget att se fram emot. Inte kunna känna hur pulsen och flåsan ökar när man springer den jobbiga rundan vid Allhallen. Men nu känns det bra igen!
För just i dag, kl 19-21:00 började terminens första träning. Är inte det underbart!?`
Självklart att man upptäckte hur sin styrka och kondition hade blivit allt svagare, men det är nu som man ska satsa som mest!
Alltid i början av terminen har vi ett så kallat "förträning" eller vad dom sa. Det är då när man ska bygga upp sina muskler och kondition igen och även bli en aning bättre än förra terminen. Detta pågår under några veckor innan det börjar bli dags för själva bollandet och sist matcherna.
Nu ska jag verkligen satsa! Jag ska få bättre självkänsla, självförtroende och bli bättre fysiskt. Det är mina tre mål dessa veckor.

Träningen idag började med en lite snabb uppvärmning med ett x antal roliga övningar, bara för att få upp pulsen.
Sedan gick vi till spåret och joggade det lilla varvet som är på 700-900 meter på tid. Det var våran bastid. (2.50 min)
Andra varvet skulle vi hålla samma tempo och andning som förra och komma in på samma tid. (2.53 sek)
sista varvet var jag skittrött och orkade knappt springa från första början, så det blev  (3.04 min)
Visst, resultaten kanske inte var de bästa du sett men tänk på att det var första träningen och kondition hade man INTE. (enligt mig)
Sedan gick vi tillbaka till gräsplanen och började med magövningar i över en timme. Alla var jätte jobbiga och jag kommer garanterat ha jävligt ont i magen i morgon. Men vad gör man inte för att få dom dära fina rutorna som ploppar upp efter ett tag? Sedan övergick vi till överkroppen innan det var dags att prata lite och sedan åka hem.
Men oturen vad med ännu i dag och det började spöregna när jag skulle åka hem. Roligt att köra moppen nu -.-
Komme hem genomblöt och trött, men ändå nöjd och stolt att jag orkade med allt på första träningen. Ser redan fram emot nästa på torsdag.
Nej nu ska jag få ngt i magen och sedan hoppa isäng så man orkar upp i morgon. Ska bli mysigt med en kväll i kyrkan och träffa alla från lägret. Mys och gos !
Godnatt och sovgott!


En fartfylld måndag

Äntligen har man kommit igång med allt kompisträffandet och börjar sakta men säkert börjar allt bli som vanligt igen. Idag var man med Minna igen och vi bestämmde oss för att bada i lundhagensvattnet medans det fortfarande var fint väder, vi kidnappade även Agnes på vägen. Men hann bara till stranden innan värsta ösregnet kom över oss så man fick ta skydd i omklädningsrummet. Vattnet var inte skönt och vi skippade badet och drog hem till Agens i stället. Där sat vi oss ner i hennes säng och tittade på en inspelad film från deras redovisning som vi såg i fredas, roligt att få uppleva allt om igen och alla roliga scener.
Nej usch vad mitt huvud värker! Det beror kanske på att en strak lampa lyser rätt in i fejjan på mig samtidigt som jag stirrar in i datorn med fyrkantiga ögon. Måste vara anledningen...
Nee ska stänga av nu och sitta ute vid familjen en stund innan man sussar.
Godnatt gottfolk!


Fredagen i efterskott

Jag märker att man börjar bli mer utråkad nu än vad man var för några timmar/dagar sedan. Kanske beror på att julia har åkt iväg på yterliggare en resa denna sommar. Denna gång var det dock Gotland.
Men det känns alltid så himla tråkigt när hon försvinner iväg sådär. Men jag hann få en kväll med henne i alla fall. Mycket trevligt!
Minna och jag hade åkt in till stan en snabbis vid lunch för att checka in alla grejer som skulle hållas till överallt i stan. Men när vi väl kom in dit fanns det inte mer än gratis kaffe lite här och där. Vi gick runt lite för att kolla om man kunde hitta mer än det, men vädret gjorde det inte roligare. Vi gav upp och gick en shoppingtur i stället. Minna köpte ett par skor på Wedins. Jag hittade inget särsklit, så shopping för mig kan man väl inte säga.
När vi sedan kom hem åt vid lunch/midda hos minna och sedan drog hem till Julia som även hade Jojjo hos sig. Vi Agnes och Ibbys redovisning om Konfa-lägret. Många minnen vaknade till liv och jojjo och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka. Deras redovisning var dock lite kortare, men några scener roligare. Det var vid ett tillfälle som jag höll på att dö av skratt.
Senare på kvällen drog vi till Lundhagebadet och sedan till statoil (jätte intressant!) Där mötte vi David som ville muppa sig lite och var även taskig mot mig den dumma räven. Men ag drog hem tidigare för att hinna med en buss så det blev inge mer med det.
min 080808 var inte så speciell som jag trodde den skulle bli, men ajg tar nog igen det nästa år!
vi hörs senare


Jag blir så nervös varje gång

När jag åkte moppe i dag som jag inte gjort på väldigt länge, märkte jag tydligt hur.. rädd jag är för att köra. Inte bara attt det var länge sedan sen sist, utan även att jag är rädd för att ramla och köra snabbt. Krashen som jag gjorde strax innan spanien resan skakade verkligen om mig totalt. Och jag känner att det känns allt svårare att komma över det. När jag sedan var hemma kände jag direkt hur mitt hjärta bultade i typ 180 och hur man nästan mådde illa.
Det är nästan som jag inte vill åka moppe längre, typ stänga in den i garaget (?) föraltid. Men hur ska jag då kunna ta kort för lätt motorcykel som jag gärna vill göra när jag fyller 16.
JAG SKA KLARA AV DET! ... vet bara inte hur :/

Sjuksköterska Bea till undsättning!



Juste, nu har jag gått och blivit den nya sjuksköterskan här hemma. En sjuk syster liggande i soffan med ICKE feber och magont och huvudvärk, vad kan det vara för fel på barnet?
Skulle nog tro på en överdos av godis och tv- tittande som fått henne i detta skick. Bäst att agera snabbt innan hon får data feber med. I 10 timmar och 43 minuter fick jag ständigt hålla koll på det lilla livet, hålla ihenne med mina bara händer och lyssna på hennes plågande till tjat om tv och snacks. Men jag lyckades att skå emot, lyckades hantera sitvatuionen och få henne lugn med lite gröt i magen. Denna dag var väldigt hemsk att få vara med om. Jag hoppas även att barnet blir frisk till imorgon så jag kan leva mitt lyxiga liv i glitter och glamor.
Rätt sann historia med lite ändringar bara :P 
 
Det var min dag!

Vilket väder!


Nu måste man ju ta och fråga gud vad han har gett oss för väder i dag,igår och i förrgår?
Det är hemskt med så mycket vatten, och det sägs på nyheterna att det kommit 100 mm vatten på en dag när det bruka komma som max under en månad? Hoppas svergie inte svämmar över bara..
Jag som hade hoppats på sol för en gång skull, det hade ju varit så himla fint väder när vi var borta i Turkiet. Kunde det inte stanna kvar några dagar till så även jag kunde få uppleva Svergie-sommar-värmen för en gångs skull?!
aja, värkar som om jag får gå miste om det denna sommmar också.
Ses sen när man är på bättre humör än detta..

Mysigt med umgänge

Det var verkligen ett bra tag sedan jag träffade Hanna och Sara, faktiskt har vi inte träffats på hela sommaren!
Men nu när vi äntligen satt oss ner hemma hos hanna för att prata roliga minnen från sommaren, killar och att inte längta till skolan kände jag direkt att man börjar komma in i det vanliga vardagslivet. Det är både skönt och inte att skolan ska börja om redan två veckor, men man saknar alla kompisar och har även gjort alltig nu på sommaren. Såjag antar att det börjar bli dags att sätta sig sysselsatt.
Jag låter säkert tråkig, men det är bara för att det är en seg morgon och jag brukar säga massa konstiga saker då. haha
See ya


Jag saknar dig

Även om det inte var länge sedan vi sågs (en vecka exakt)
Så saknar jag dig något obehört mycket. Du visade och sa saker till mig som ingen annan gjort förut. Det var verkligen underbart att få träffa dig. Du finns i mitt hjärta nu, då och föralltid.
Jag hoppas vi kan träffas igen som vi pratar om så mycket. Det skulle vara något jag verkligen vill göra.
Jag älskar dig



Bilden är från Turkiet 26 Juli 08. (Jami och jag)

En syslolös dag

Det finns inte så mycket att säga om denna dag, så jag ska fatta den kort.
Vaknade upp, åt frukost, gjorde mig i ordning, åkte till mamma och nu sitter jag här.
japp. mer finns tyvär inte att säga.
Denna dag ahr ändå varit rolig i sig. Man har typ chattat HELA dagen. Kände att det behövdes ^^
I morgon blir det roligare i alla fall, ska träffa mina söta tjejer hanna och sara på en film och mys dag. Det ser jag verkligen fram emot! Har inte träffat dom på hela sommaren.
atar att vi hörs i morgon då!
See yaa!

Jag är trött på stan -.-

NEJ NU FÅR DET RÄCKA!
Jag ska inte åka in till stan på ett bra tag nu framöver. Har varit där så sjukt många gånger denna sommar, och nu har man verkligen tröttnat på det. Shopping lite också.
Som sagt åkte vi in till stan i dag igen för att se på Bögparaden som var längs hötorget eller något till gamla stan. Väldigt roligt att se på då alla gick runt i roliga kläder hand i hand med varandra. Men gick runt för att titta på alla olika filurer gjocde vi dock inte. Slog oss ner vid ett café runt tre tiden med Agneta och Stefan, stannade där i säker fyra timmar och bara pratade, åt god mat plus fick sig ett gott skratt åt folket.
Det är så roligt när det finns personer som faktiskt vågar bjuda lite på sig själva, jag är dels en av dom. Men INTE PÅ DET SÄTTET! Misstolka mig inte nu bara.
Kvällen slutade med att jag åkte hem i förväg redan vid nio tiden för att kolla på tv hemma i den sköna soffan. Så en galen kväll blev det dock inte för min del.
Nej nu är jag så trött att mina ögon snart stängs helt. Bäst att hoppa isäng och verkligen sova ut.
Godnatt!

Sista shoppingen för denna sommar

Det är sant. Nu måste jag faktiskt erkänna...
Jag har spenderat så mycket pengar denna sommmar på allt möjligt. Alla läger, resor och självklart shoppingen. Men nu får det vara slut. Måste börja spara lite åt andra saker som födelsedagar och julklappar till exempel. Även om det är långt till Jul så är det ändå bra att ha mycket pengar att spendera på fina presenter.
Och just därför tänkte jaf berätta lite om var jag gjode en dag som igår.
Självklart var man uppe hela natten och smsa och allt det dära, så en seg morgon fick det allt bli. Inte så värst länge för dom som faktiskt brukar sova länge, men i min familj är det väldigt länge. Runt elva, kvart över elva.
Sedan gjorde vi snabbt i ordning oss och sedan drog iväg till Vällingby Centrum för en snabb shopping på den sista sommar rean som för tillfället är i alla affärer just nu. Där köpte jag ett addidas - linne för 75 kr och en vanlig tunika för 40 kr på Stadium. När vi sedan gått runt ett tag åkte vi till Solna för att äta världens godaste Sushi. (laxskål) Så sjukt gott när man är hungrig!
Och där passade jag på att gå in på Salt för att titta på ett linne jag velat ha länge, men tvär fanns det inte i min storlek och då såg jag en jätte söt klänning utan armar som jag köpte istället för 79kr. Juste måste tilllägga att jag köpte en födelsedagspresent till lillsyrran även i Vällingby. Tänker inte säga vad eftersom jag fått reda på att hon brukar smygläsa min blogg. (obs!)
Sen när vi sedan åkte hem runt vid sex-tiden väntade vi besök från Peter och Zoey som skulle titta förbi på lite korv och snack hela kvällen. Slutade med att dom sovöver här och nu sitter jag framför datorn. Trött som attan och skriver min blogg. Låter inte som en sådan bra kombination, men den funkar för mig. 
Tänkte gå och titta lite på tv, vi hörs senare med mer saker som hänt under dagen. 
Ciao!  

Turkiet, en härlig avslutning

Åh vilken resa!
Jag vet knappt var jag ska börja, men jag antar man börjar med att säga "guud vad vaarmt"
Att flyga var som jag hade räknat ut i alla fall, det var kallt och jag hade självklart frossa. Såg lite roligt ut när jag satt där bland allt folk i mjukisbyxor, hoodtröja och ögonbindel. (köpte ett sovkitt med kudde till) Men klockan var ändå sex på morgonen och jag var astrött. Så resan blev inte lång för min del. Utan sova fick jag allt göra.
När man sedan kommer ut ur flygplatsen på väg till bussen känner man direkt vilken anorlunda luft det är. Den är tung att andas och väldigt varmfuktig som gjorde att varje steg man tog svettades man så mycket att det rann längs ryggraden.
Våran bussguide såg inte rätt sval ut i alla fall, vart ändå del man såg av honom var täckt med svettfläckar, vilket betydde att man hade packat rätt kläder med sig i alla fall. Shorts var det ändå som gällde hela veckan och luftiga linnen.
Hotelet var precis som jag minns det. Lika fräscht och lyxigt som när vi var där för två år sedan. + att vi fick ett finare hotellrum denna gång. (med två tv apparater!)
Första dagen var man i poolen nästan hela tiden. Gick förbi standen på eftermiddan för att jobba lite på brännan. Spanien hade hjälpt till en del på traven.
Dag två har jag inte mycket minne av nu i alla fall. Jag och Eva gick i alla fall till gymet för stepup som var lika svårt som för två år sedan. Såg bara roligt ut för min del så under nästan halva passet stod jag vid sidan om för att inte skämma ut mig allt för mycket.
På eftermiddan träffade jag några killar och tjejer i poolen som frågade om jag skulle hänga med på discot som var lite senare på kvällen. Och som jag alltid brukar säga blev det ett "kanske" Men när jag väl gck dit var det sjukt mycket roligare. Jag träffade två norska systrar som jag hängde med under kvällen, att prata med dom var inga svårigheter till en början. Men när de sedan började fråga mer avancerade frågor blev det allt svårare att tyda dom. Så nästan mer än hälften av vad de sa fick jag gissa mig till och chansa på svaret.
Det fanns även några finsker där. två tjejer och en kille. Dom var jag inte så mycket med då norskerna tyckte dom var hemska av nogon konstig andledning.
Det var inte mycket som hände underveckan som inte uprepades varje dag. Möjligtvis att jag fick många nya vänner och att vi åkte till Kedire för shopping en eftermidda. Jag tröffade dels Anton och Andreas från Södertälje. Dom två var några riktiga busmakar och vi hade riktigt roligt tillsammans. Vid lunchen hade vi fantakrig som vi sedan slängde oss i poolen med. Sen blev jag vän med Jami, den finska killen. Han och jag hade en hel del gemensamt och vi hittade varandra redan vid discot på torsdagen. Men tråkigt nog var hans vecka redan slut på lördagen så att säga hejdå var inte det roligaste jag varit med om. Så några tårar fick allt falla när jag gick från lobbyn.
Åka hem ville man självklart inte göra, men man längtade såklart efter mobilen och datorn som väntade här hemma. Men jag hade gärna kunnat stanna där en vecka till bara för den härliga känslan att bli serverad på silverat. Varma stränder och poolar, tråpiska träd och underbart ställe. Folket där var även roliga på sitt sätt. Anton och andreas och jag blev lite småkompis med en kille i haburgerbaren. vi brukade jämt hämta våran fanta och mat där så varje gång skulle han hitta på något busigt med oss för att vi var där så ofta. Sen i Kedire var det roligt när alla hela tiden sa "look here madam! this is very najs for you" och allt det dära smöret. Pappa gick i fällan inne i en klockaffär där säljaren vägade släppa ut honom för att titta runt lite innan han skulle köpa något. Som smör för familjen fick jag en parfym av doft av äpple som jag alltid velat ha. Det var nog därför pappa gav sig, han brukar aldrig göra det i annat fall. Men en fin klocka var det minsan!
Det lite smått roliga var att anton, jag och andreas skulle åka med samma flyg på eftermiddan. Så lite bus han det bli innan man fick säga hejdå och dra sig hemmåt. Något ord som Anton alltid andvände har även jag börjat ta efter. Han sa alltid SVIN till allt och alla. Roligt ord på många sätt och nu har jag tagit efter det.
Den här resan var helt underbar och även en av de bästa jag gjort.
Nu har jag en sådan skrivkramp i fingrarna så jag slänger in några bilder innan jag avlutar inlägget

      

(Klicka på bilderna för större format!)

RSS 2.0