Längtan är obeskrivlig

                                                   

Helg

Jag lever!
Turligt nog *hehe*

Usch vilken vecka, jag ligger faktiskt på dödsbädden just nu när det gäller läxfronten. Men efter denna veckas slit, gråtande och deppande förtjänar jag en lugn, rolig och uppmuntrande dag.
Så idag ska jag och lilla Elena in till det nya shoppingcentret i Bromma. Sägs vara jättebra med massor av fynd att hitta, då det är just nyöppnat. Har en del jag behöver köpa innan Turkietresan så det blir väl MEST åt att kolla på det, men kanske något annat också borde jag få unna mig själv. Jag har trots allt inte shoppat på snart 4 veckor! Shiet fatta! Jag är så grymt stolt över migsjälv då jag har låtit pengarna vara kvar i plånkan samtidigt som man har fått en massa frestelser från kompisar och familjen. Men icke sa nicke, jag stod emot! *Happy face* 
Sen blir det nog hem där pappa har ett stort kalas på 50 pers för han fyller år i morgon. Ska bli kul att få träffa gamla vänner. Annars blir det nog en plugg/träningshelg.

Annars i veckan har det väl varit saker hit och dit, jobbat måndag/fredag och tränat som vanligt. Usch nej mitt knä håller på att fucka ur och sen känns det som att benhinneinflamation smyger sig närmare. Inte bra!
Har dessutom pratat med älsklingen JÄTTEMYCKET då han åkte hem till Isanbul i några dagar för att träffa sina föräldrar som han inte träffat på 5 månader, måste varit jätteskönt för honom. Vilket har betytt att vi har kunnat prata nästan hur mycket som helst, kul kul! Jag fick även "träffa/prata" med hans föräldrar för första gången. Och de verkar jättemysiga!! Längtar tills jag ska få träffa dom på riktigt.

Nej nog om det, dags att fixa sig!

Tisdag

Herre jösses vad mycket jag har att göra -.-
Dessa dagar jag inte jobbar eller tränar kommer tillbringas till att plugga, plugga och åter plugga. Har ju hoppat in i en massa kurser nu efter några x antal veckor, vilket betyder att jag ligger efter i vissa ämnen.
Och om jag vill komma iväg till turkiet och få ledighet på 4 dagar så måste jag ligga på lite. Ingen vila här inte!

Btw, dagen gick bra idag igen! Förutom svenskan... känns som att jag kommer drunkna i läxor..

vi ses ... när vi ses!


Om 5 veckor och 3 dagar..

Då slår min dröm in!
För nu är det officiellt klart att jag ska åka ner till Turkiet under höstlovet + 4 dagar extra. Vilket betyder 11 underbart härliga dagar i vackra Istanbul/ Ankara med älsklingen. Kommer bli så galet najs!
Har längtat och längtat och längtat i flera veckor nu, och snart är det nära!
Jag är så galet nervös, ni fattar inte...
Varje gång jag tänker på det så känns det fortfarande som en dröm, men den drömmen kommer bli sann om inte allt för lång tid. Det är galet pirrigt, jag får gåshud haha.

Jag kommer bokstavligen svimma, jag skojar inte.
Så pirrigt!


Måndag

Är för trött för att skriva ett helt inlägg, så det får bli såhär:

Första dagen i kära solna - Great, feels like nothing has changed. Var kul att få träffa alla kära från klassen igen, de är lika roliga som de var förra året. Vilket gör att jag får tillbaka min härliga känsla i magen igen.
Började dessutom men min första Italienska lektion idag, var lite småkrångligt, men det går om man övar!
Jobbade 6 timmar - Ohyes, nu är man uppe i 21 timmar på en vecka! Keep on walking..
Har bestämt mig för att lägga undan i alla fall hälften av pengarna jag tjänar till resor det kommande året. Om jag vill åka runt till spanien, grekland och turkiet nästa sommar så måste man ha en del cash...

Den extra starka kryddan

Nästa sommar i två veckor kan det bli något av dessa härligheter?
Nu gäller det att jobba skiten ur sig så jag kommer iväg också...




Sammanfattning av veckan

Trots att jag sa att denna vecka skulle bli en helvetes vecka så stämmer det nog inte i alla fall. Men det är nog tack vare alla inställda läxor som jag egentligen skulle haft, då hade det varit jobbigt. Men nu blev det inget sådan vilket ledde till att jag kunde koncentrera mig på jobbet och träningen i sig.

Nu har jag jobbat klart min första vecka, blev sammanlagt 15 h för fyra pass på ca 4 timmar vardera, funkar helt okej och nu börjar jag känna mig mer självsäker och klarar de mesta av uppgifterna. Nästa vecka kommer det bli måndag och fredag som det står på schemat, väldigt skönt då jag säkerligen kommer behöva jobba upp lite grejer som jag missat. Låter inte så frästande, just därför kommer denna helg bara slappas och ta hand om migsjälv. Ska BADA vilket jag inte gjort på hundra år. Se till att göra oklara saker i mitt rum samt göra lite grejer inför nästa vecka så det inte blir så stressigt.

Tror inte det kommer bli någn mer uppdatering i helgen. Har tappat blogglusten en aning.
Men återkommer garanterat nästa vecka.

På tal om ingenting så har jag inte kunnat prata med älsklingen på hela vecka... bara småsamtal eller snabbchatt innan vi måste återgtå till våra "sysslor" Kommer tyvär bli så i helgen as well. Men på måndag igen så är han tillbaka i Istanbul och då kommer vi kunna prata med varandra hur mycket som helst!
Vad jag längtar <3

Aşkım, seni seviyorum

Dag 4 av 5

Hemma, sjuk. Ja det säger nog det mesta.
Bajs då, ja som kände på mig att denna dag skulle bli en bra dag, men när klockan ringde i morse så bara höll kroppen emot. Så det blir en hemmadag och samla ihop alla krafterna igen inför sista dagen på Blackeberg.
Får se vad man orkar göra, just nu har ja ganska tråkigt..
Så det blir väl en promenad med hunden sen kanske en skön tupplur för att samla ytterliggare lite krafter. Very nice..

Åh där tog blogglusten sluut...


Dag 3 av 5

Idag kändes det lite bättre, fick en god natt sömn plus en sovmorgon på köpet. Jotack var skönt!
Men skoldagen kändes ovanligt lång och allting gick verkligen långsamt. Så det känns skönt att den snart är över.
Idag är det också offeciellt att jag ska byta tillbaka till Solna gymnasium igen, Blackan var alltså inget för mig. Sen var jag så glad över det Solna kunde erbjuda. Kommer gå veckan ut enligt schema och sen börja på Solna åter igen på Måndag. Ska bli spännande!

Åkte sedan direkt till jobbet och jobbade från ca 17-20.30 (måste vara tydlig enligt vissa..) Gick hur bra som helst, och börjar få igång på saker och ting. Lär mig kasan och vad allt kostar samt var allting finns och hur man tilllagar, känns skönt. Hatar att inte veta något i början utan man måste fråga och åter fråga över allting.
Men det är najs, är uppe i min 7-8 timme redan och fler ska det bli under fredagen!

Till en lättnandes suck fick jag reda på att veckans läxor inte är nödvändiga att göra, då jag inte kommer hinna få tillbaka dom innan veckan är slut. Det är bra, då kan jag koncentrera mig på jobbet samt jobba upp sömnen lite hade jag tänkt.

Nu: blir det lite läsning och sen väntar jag på att min älskling ska komma så jag får se honom innan det är dags för sängen.
Godnatt people

Dag 2 av 5

Idag var den en mycket stresig, frustrerande och händelserik dag.
Åkte in till Blackan så ja var där vid kvart i 8, lämnade det dumma papret om gensvar på krönikan och därefter åkte raka vägen till Solna där ett möte med rektorn väntade.
Efter mötet hade jag gott om tid kvar och beslöt mig för att hänga med handbollsgruppen och kolla på deras träning, och oj vad jag längtade efter dom. Så jävla skön grupp det är! Sen var det förståss kul att se alla igen.

Åkte tillbaka till skolan och var där lagom till första lektionen, fick jobba på "valfri plats" så ja och några som jag ungås med drog runt och chillade tills spanskan började som såklart var en pina som alltid.

Därefter var det hem som gällde och sedan vänta till sista fysträningen startade och avslutades. Känns så otroligt sköönt att ha det gjort! Nu blir det minsan roligare att komma på träningarna när det är handboll i fokus. Men det har varit nyttigt, det har det verkligen :)

Dag 1 av 5

Nu börjar allting. Helvetesveckan som jag pratade om. Fast denna dag var helt okej.
Det började med att vi skulle se en film som hette Dier velve något (vågen), en tysk film om en grupp elever som startar en gemenskap tack vare en frivillig kurs om kommunistiskt styre. Sen växer intresset större, och detta som bara skulle vara ett projekt under en vecka utvecklar sig til en förening med flera medlemar om att göra tyskland till en bättre plats genom diciplin och styre. Ganska intressant faktiskt, när man tänker sig att det är gymnasieelever som kommer på idén.
Sen flöt dagen på, var galet taggad på att spela rugby på idrotten men det blev inte så tack vare vädret. Så det blev innebandy istället. Kul där med, för efter en stund var man helt inne i spelet och ville ha bollen till varje pris. hahah ni skulle sett..

Idag var min första arbetardag dessutom, åkte dit dirket efter skolan för upplärning som de kallar det. Gick väldigt bra för att vara första gången faktiskt. jobbade från 5-8, och tiden gick snabbare än vad jag hade förväntat mig.
Nästa gång blir på onsdag och fredag, då blir det bättre då man vet var allting befinner sig :)


En ny älsklingslåt kanske?


Har inte tid detta trams..

Är förskyld, hostar, ont i huvudet med flera..
Åh det verkligen passar så sjukt dåligt just nu! Har tonvis att göra, samt att nästa vecka måste jag vara pigg och kry för att orka med allting som kommer hända. Idag så måste jag plugga med matten och skriva krönikan, fan alltså. Det är skitmycket att göra och jag är inte i form för att orka göra allting idag. Så himla dålig tajming.

Helvetesveckan närmar sig..

I morgon kommer se ut såhär: Bollskolan, plugg, plugg och åter plugg. Måste skippa träningen för jag har tonvis att göra. Nästan 50 mattetal ska vara klart till på måndag och sen är det gensvar på krönikan som ska fixas. Samt lite annat skit.. ÅH jag är redan trött på skolan. Jag är verkligen inte bra på att plugga och så byter jag till en av stockholms största plugg-skolor...

Men nästa vecka, då händer det här;
Måndag: Skola, mattetal in, upplärning på jobb
Tisdag: Skola, gensvar krönika, träning, plugg
Onsdag: Skola, NK-läxa, upplärning på jobb, plugg om man hinner
Torsdag: Skola, Specialidrottsprov, träning
Fredag: Skola, upplärning på jobb
Lördag: ?
Söndag: ?

HUR ska jag överleva?

Två flugor i en smäll

Denna helg fick bli en riktig Bio-helg. Men det är uppskattat, älskar verkligen att gå på bio!
Så igår blev det fimlen Salt med familjen. Den var lite som jag hade tänkt mig, men inte helt förbluffande bra. Spännande såklart!
Sen idag var jag med kära Hanna och såg Going the distance. Ville se den så gärna med tanke på att jag själv är i ett långdistansförhållande. Och för första gången på snart tre månader så tänker jag som alla andra tänker " vad har jag gett mig in på?" Fick upp ögonen hur man ser hur andras liv är när de har ett långdistansförhållande. Vilket såklart skrämde mig ganska mycket, jag blev nästan lite chockad. Men som jag sa tidigare, jag vill det här. Och jag tänker kämpa tills det verkligen inte går längre. Även om det verkar vääldig svårt redan nu med tanke på att han bor i TURKIET. Men jag vill som sagt åka ner till honom på höstlovet, och efter det får man se vad som händer :) Tar dagen som den kommer..

 


Why does the time go in slowmoation?

53,52,51,50,49,48,47,46,45...

We said " Don´t worry, the time will go fast, and we will se eachother before you know it"
I miss you so much its hurts inside my heart, you are the last thing I see when I go to bed, and the first thing I see when I wake up <3

Torsdag

Jag är äntligen klar med veckans läxor. Det känns helt underbart! Kan fortfarande inte förstå att jag stanade kvar i skolan i ytterligare 4 timmar för att skriva min jävla krönika eller plugga matte som jag inte förstod någonting av. Men det är en härlig känsla nu efterråt.

Dagen flöt på, inget att klaga över faktiskt. Men sen gick det inge vidare på handbollsträningen, var seg och trött i kroppen, vilket resulterade i en icke så bra presentation för mig. Kunde varit bättre!
Något som var roligt var att söta Elena kom ner till hallen för att spana in brudarna i korta shorts haha, och är dessutom sugen på att joina oss, ska komma ner nästa torsdag igen och träna med oss. Härligt!
Ja det var min torsdag det.

I morgon är det fredag, som jag längtat!
Slutar tidigt som turligt är, och ska ta en "day-off-homework" Nej i morgon ska jag verkligen njuta, ta det lugnt och koppla av. Har pluggat nästan varje dag nu denna vecka, så i morgon behöver jag lite space. Men i helgen blir det plugg inför specialidrottsprovet nästa vecka, samt göra klart den förbaskade matten. Kanske läsa lite på naturkunskapen också. Om man är så duktig dvs.

Jag överlevde veckan!


Here we go again

Nu sitter jag här igen.. och pluggar. Slutade egentligen vid 11.10 men jag och några från klassen stannade kvar för att jobba med den jävla f*tt matten och skriva på våran krönika som ska lämnas in på fredag.
Åh vad duktig jag känner mig! Har varit här i snart hela tre timmar, och det behövdes verkligen. Hemma får man INGENTING gjort. För där finnns datorn, (som visserligen finns här, men som jag använder till något bra) och tv samt mobil. Ingen bra kombination om man ska plugga. För att inte tala om min lillasyster som ständigt ska snacka sönder mig haha.

plus poäng till mig!

Rörande ögonblick

Åkte til Solna Gymnasium idag.
Kände mig faktiskt nervös för att stiga in bland alla vännerna och lärarna, som om jag inte varit där på evigheter. Men efter en stund la det sig till slut och jag kunde fokusera på vad jag kom dit för att göra.
Fick reda på att jag kan komma tillbaka till Solna om jag skulle vilja, finns tydligen gott om plats för mig. Visst klirrar det i fingrarna att komma "hem" igen. Men samtidigt, vad går jag egentligen miste om? Det finns så otroligt mycket roliga ämnen på Blackeberg som gott och väl kan vara värt att stanna för. Men om jag känner att jag inte trivs, varför stanna och få ett tråkigt år?
Då var det alltså dags igen, detta beslutsångest. Fan vad jag hatar det. Men detta val blir helt permanent för de kommande två åren, och något jag inte kan ångra mig om heller.

Jag vill inte göra det här..
Jag vill inte tvingas stå imellan två val som kan påvärka min framtid så himla olika.
Jag varken orkar eller känner för att gå igenom ett misslyckande just nu.


När pluggarskallen ÄNTLIGEN dyker upp..

Försöker plugga matte... men..det..bara..går..inte! Förstår inte ett jävla piss av vad jag skrivit ner i mina anteckningar, eller ens talen på A-frågorna! Då är det illa..Pappa verkar inte förstå heller, trots att han är så duktig i matte.

Vi kan helt enkelt konstatera att Matte-B SUGER!

Måndag

En helt upp- och nervänd dag, det finns bara ett ord som kan förklara sådana dagar.. PMS. Känner ni tjejer igen er? Fy fan vad allting känns piss verkligen. Har varit gråtfärdig många stunder under dagen. Till exempel att våran idrottslärare flyttar simningen till idag, när vi egentligen skulle haft den på torsdag. Vilket gör att man måste springa hem och hämta kläder och ta en senare buss. Sen hände det en massa annat skit under dagen som man bara inte pallar med när man har PMS. Nej, ville bara gå hem och gråta faktiskt..

Hoppas på en mycket bättre dag i morgon, då har jag bara en lektion hihi. Efter blir det Vällingby lite snabbt sen blir det till Solna skolan och hälsa på några lärare och ta sig ett REJÄLT snack. Kanske stöter på några kära vänner som man får säga hej till.
Jo, ja. Tisdag blir en bra dag.

Shakira´s got it

Shakira- give it up to be

Shakira- No


Amazing

Var och provjobbade ifredas på Ekerögrillen. Och jag fick jobbet!!!!
Ska jobba två gånger i veckan till en början, sen blir det kanske mer beroende på vad jag klarar av :)
Nu börjar saker äntligen falla på plats...
Är så GALET lycklig!


Blondinen VS brunetten

Något konstigt vi har i familjen är att jag är blond, men min lillasyster är brunhårig? Hur kommer det sig egentligen! Och hon har inte färgat sitt hår och jag har inte blonderat det. Eller såklart vi har färgat håret några gånger, men våra naturliga hårfärger är guld/skimmerbrun och guld/skimmerblond. Det är många som inte tror på att vi är syskon när det gäller den fronten, bara för att vi har så olika hårfärger, men annars är vi ganska lika enligt många.. inte mig dock! Jag kan inte se något på Lovisa utseénde messigt som är likt mig. Men jag kanske har fel. Men om man tittar på oss personlighet så är vi inte heller så lika, hon är väldigt envis och väldigt bestämd av sig, gillar japanska saker och har bloggerskan Foki som förebild. Har jag det? Verkligen inte.. Jag är mer den osäkra, naiva (enligt mamma) och glada flickan i familjen. Många säger nog emot mig just nu, för jag beter mig väldigt annorlunda med min familj än vad jag är med mina vänner. Det är två helt olika världar som man måste bete sig på olika sätt för att få det att funka, fråga mig inte varför. Det är väldigt komplicerat och svårt att förklara.
Men dock något vi har gemensamt är att vi båda är helt galna! Det är nog det som har fört oss samman. När vi hittar på bus eller bara "är" så blir familjen galna på oss för vi väsnas och springer runt så mycket. Haha mamma höll på att på psyk-bryt på oss för några dagar sedan.
Men det är så vi är och kommer förmodligen alltid att vara :)

I brist på annat..

Jag känner mig som världens tråkigaste person som inte har något liv...
Så nu ska jag erkänna en sak:

Jag-sitter-hemma-en-lördagkväll-och-pluggar

Kan det bli värre?!
Känns som man inte kunde göra något bättre idag, som om detta var det bästa och roligaste jag kunde hitta på en mysig, galen och rolig lördag som denna. Oh vad jag är på tråkhumör. Men ja antar att jag får skylla mig själv, orkar inte ta upp mobilen för att ringa någon av mina vänner så de kunde leka med mig. Nej jag är inte på humör för någonting faktiskt. Ska väl återgå till pluggandet snart.
Något positivt är väl att jag klarar av skolan och är duktig som pluggar för första gången sedan skolstarten, men att det skulle få bli en lördag var jag inte beredd på.

Haha får se det på det här sättet:
Ni är ute och super och festar medans jag gör allt jävla plugg-jobb och får bättre betyg än er! Sopor..
Nej nu blir detta inlägg ganska spårat.
Lika bra att sluta innan jag skriver något annat dumt.

Puss på er

to be continue

Var som jag sa tidigare på magdans tidigare idag, och oj vad kul det var! Lyckades få med Hanna i sista minuten och vi bar iväg mot bromma för att gå på prova på. Det var verkligen som ja hade förväntat mig, och kommer säkert vara något jag får fortsätta med. Funderar starkt på att satsa på det under hösten, kommer bli varje lördag mellan 1-2.
Jodå, magdans var verkluigen min grej. Dock att det var galet svårt att skaka rumpan samtidigt som man skulle röra armarna på ett visst sätt. Men det lär jag mig!


Nu ska höfterna få jobba

Om en liten stund ska jag på prova-på-magdans i bromma under hela 45 min, ska bli askul!
Adios!

Nu börjar det på riktigt

Ligger lite efter i skolarbetet har jag märkt, det är inte bra!
Så jag ska passa på att göra en del läxor och "att göra denna veckan" saker som jag inte orkat göra hittils. See you guys later!

Jag är så jävla bäst!

Idag har varit en mycket bra och framgångsrik dag!
Började med att man hade bara en lektion idag, alltså engelska i en timme. Där innebar det att vi skulle läsa en bok. Sen fick man sluta strax innan tolv snåret, väldigt skönt!

Efter skolan drog jag och Hanna in till stan och satte oss på vårat favoritcafé som heter Bellmans. Bästa chailatten i stan haha! Vi bara satt och njöt av den lediga dagen samt snackade bara allmänt skit om allting. Alltid lika trevligt ;)

Sen gick vi runt på stan då jag skulle försöka hitta lite extrajobb. Frågade en affär samt såklart Bellmans såklart, sen på vägen hem hoppade jag av vid centrum för att ge det ett försök där. Men ganska lyckad framgång! Lyckades få till ett provjobbs tillfälle på fredag kväll samt att jag skulle återkomma till andra ställen där det fanns chans till extraarbete. Det låter verkligen toppen i mina öron! Ska verkligen ge allt nu på fredag så jag får något jag kan jobba upp.

Me are so happy!

RSS 2.0