29 Januari - "En tanke"

Haha, joo det var ett tag sedan nu.. Har inte haft varken lust eller ork att skriva ngt. Allt pluggandet och träninspass har tagit kål på en. plus att man har haft jäävlaigt många prov nu på sistone. Detta är typ en av dom första gångerna som jag ens kunnat sitta vid datorn utan att hela tiden tänka på läxor eller av ren  trötthet. SKÖNT!
Vad kan man mer säga? Det är Tisdag och skoladagen har väl varit bra, kunde varit bättre!
Juste! vi är lediga på Torsdag och då ska man jue spendera dagen med älsklingarna Minna och Julia ;)
Och vet man vad vi ska göra? NEPP!  eller.... vissa vet (A)
Vi ska till Cyber Town....Syber Town, Laser Town?   äsch!  ni vet vad ja menar :P
Det ska bli jävligt kul i alla fall!

Vi ses era pussgurkor!

18 Januari - Bussresan

Jag är bara tvungen att skriva om våran bussresa till Solna i dag!
Det var så jävla kul för att när vi gick på bussen så gick allt som vanligt, men Minna hade lånat ett busskort som var på fritiden av Sophie som hade lånat det och ett terminskort av sin storasyster. vi trodde det var lungt eftersom kondoktörn inte sa ngt. Men när vi är vid Brommaplan så kommer en kontrollant och frågar efter våra kort eller remsor. Jag tar fram mitt som vanligt och tycker inte det är några problem, men då kom jag att tänka på Minna och Sophie...
Hanna tar fram sin med och är lugn men sen frågar hon Minna och tittar lite konstigt på henne men sedan återgår till Sophie. Hon får tag på busskortet och ger det till kontrollanten, då börjar hon fråga; 
- Vad heter du?  Sophie svarar snabbt och självsäker och jag fattade inte vrf hon inte sa sitt egna namn. Men sedan fattade jag, om hon skulle säga det så skulle kontrollanten fatta att det inte var hennes busskort. Som tur var försa jag mig inte som jag höll på att göra.
Efteråt var det många diskussioner omkring vad som kunde hänt, vad man kunde göra åt det och hur man kunde förhindrat det. Alla hade underbart roliga historier om hur allt kunde bli och vi skrattade så man fick ont i magen.

Oförglömligt!

Snacka om blåst man blev! typiskt mig antar jag...

AAAA!!!
Att ngt som detta kunde hända mig, asså jovisst att jag blir lurad jämt och så men det här borde jag väl ändå fattat! Jag trodde faktiskt inte på det till en början, men i slutet började jag tveka en aning : /
Du sa saker som jag kände igen och jag trodde faktiskt att det var du efter allt. Men när väl allt hände fattade jag inget som vanligt, tog ett tag för hjärnan att kopla bort skoj mot verklighet. Det var så hemskt jävla pinsamt! 
Hoppas att ni är nöjda som fick mig på fall, för det var inte roligt och jag kommer inte gå på det igen! 
Se you later aligaters!

(P.S)
Glöm att jag tänker svara igen på era samtal...

13 Januari 2008, VIlken SEGER!

Ojoj! kan det bli bättre?
Först att vi förlorar rätt stort, sen att vi kommer lika och nu att vi vinner!
Vi tar allt från början;
(Det är Söndag alltså...)
Kommer till träningen, spänningen stiger för varje sekund, har inte varit med på ett tag nu. Bäst att värma upp ordenkligt då... Alla sammalas i omklädningsrummet som vanligt, tränarna vill att vi ska ut och springa som vi alltid gör och ingen klagar utan gör som dom blir tillsagda. När man väl är ute märker man att konditionen har sjunk rätt stort under ett par dagar bara! Orkar knappt nånting utan attt bli trött... kanske kan vara godiset som man vräkte i sig dagen innan (hihi ^^) smart drag!  Kommer in anfådd och börjar byta om för uppvärming, märker att jag glömt min gula match-tröja och ber snabbt om en extra. Vi startar långsamt med 4-kanten som är den bästa uppvärmingen tycker jag då. Men har problem med passningarna och tempot. Dommarna visslar, dags för match då! Jag får börja ute, är jääävligt nervös!
försöker göra mitt bästa och ger 110 % det är lungt spelat rätt länge innan tröttheten kommer... alla andas häftigt och försöker få mer energi, några minuter kvar till slutet... tänker på vad tränarna sa om att kanterna skulle försöka göra lite avslut. Hittar ett ställe att ta sig igenom och kör allt! det blir mål!  Mitt första mål! Shiiiit vad kul!  alla är glada som vanlig när man gör mål men jag känner mig lite extra hedrad :P
Minuterna går och det är 30 sek kvar av matchen.. vi ligger med ett mål före men man vet ALDRIG men Hammarby!  man vill inte att det ska bli mål igen så vi kommer lika, NEEJ! dom får tag i bollen!  FAAN nu är det kööört! bara 15 sek kvar! men vänta.....Iffe räddar bollen! JAAA!
vi vinner! vinner vinner VINNER!!  FAAn vilken känsla
!!!


3 Januari 2008 - Första och riktiga snön

Titta vilket väder vi fått!  Det är vitt överallt och mer kommer ner från skyn. Den härliga vita snön bländar mina ögon och jag måste kisa lite för att kunna se vanligt. Lovisa tjatar på att vi ska ut och åka pulka, och det klart vi gör. När vi tar våra första steg i den mjuka snönn känns allt heelt underbart! 
Jag hade verkligen väntat på att den skulle komma så jag kunde åka snowboard och skidor i Maskbacken med mina kompisar. Men man får självklart inte glömma att åka pulka ner för de brantaste backarna. 
Se upp i backen!!


2 Januari 2008, filmdagen!

Möter olivia vid Brommaplan, vi gör sällskap på bussen och bredvid oss siter en kille på 23-års ålder, han skackar i mobilen och allt han säger låter helt sjukt!  Olivia och jag vänder bosrt blicken för att inte brista ut i skratt och sen lägger han på.
Vi hoppar av vid träkvista och går in på konsum för att köpa godis, det är lungt och tyst och vi tar lång tid på oss att välja vilka sorter vi skulle ta, Linda, Sara och Julia kommer in.
När vi valt vilka saker som vi skulle ha går vi en promenad den sista biten till Lisa. Men på vägen ser vi Hanna komma med sin pappa och dom sjusar oss.
Hemma hos Lisa börjar alla plocka fram allt och trixar med tv:n. Olivia och Minna kommer med kort varsel.
Ingen hade med sig ngt att äta så vi alla gick tillbaka till konsum för att köpa mer.
När vi väl är tillbaka är klockan redan 4 och vi är rätt sena med filmen.  Alla springer runt och ropar på varandra för att man ska komma och allt tar bara tid. När alla väl sitter kommer Hannes (Lisas lillbror)   Han snor våran dricka och några spinger efter honom.
det är svårt att hantera småsyskon men han var värst!
vi kunde aldrig få komma in i filmen utan att han var utanför dörren med två kompisar.
Det håller på ett bra tag och tillslut får jag damp. Jag slänger upp dörren, springer upp för trappan och tar tag i Hannes. skäller ut honom rejält och sen går ner igen.
Efter en stund går Olivia upp för att hämta några saker och sedan ropar åt oss och säger att hon inte hittar sin Ipod elr ngt. Lisa for upp och jag hänger med. Vi rusar in i Hannes rum och ber honom ta fram sakerna. men samtidigt som jag letar efter henns grejor sen jag mina hörlurar på bordet. Tar dom med ilska i kroppen och anklagar hannes för stöld. Vi försöker skälla ut dom men allt dom gör är skrattar. Vi ger oss efter ett tag och sedan återgår till filmen.  Ser slutet och sedan blir irriterade över en kille som vägrar dö på filmen. 
Alla hjälps åt med städandet och plockar ihop rester. Sedan gör alla sällskap ca 100 meter och sedan skingras med ett flin i ansiktet :)


Nytt år!

Jag ligger i sängen, gnuggar ögonen för att få bort det suddiga. Kollar på klockan, kan den vara 10 kanske? nej, den är 12, shiit!
kastar mig upp ur sängen och går ut i hallen, alla värkar vara vakna utom jag, obs! 
Alla går runt i sina nattkläder fortfarande, "vilken tur!"  Det ser inte ut som någon utav oss har bråttom så jag går lung och stilla till sofan och slänger mig ner framför Tv:n.
faaan vad tråkigt, inget att titta på. Släpar mig ut till köket, alla värkar har satt sig till rätta vid köksbordet för att äta. tittar på allt som finns att äta, är inte hungrig.
timmarna går fortare än väntat och det är dags att göra sig i ordning. Tar riktigt långt tid på mig för att testa nya metoder och sminkutseende. Hittar ett som ser rimligt ut och börjar med håret. färgen är perfekt till kläderna och jag känner mig faktiskt fin än vad jag brukar göra.
Pappa ropar att det är dags att åka, paniken och stressen ökar och ja vet inte vad jag ska ta med mig, bäst att ta varma kläder när vi ska vara ute.

Väl framme kommer vi in genom dörren. Maria (en vänina) kommer rusande och ger alla en stor kram,Sofia och Svante(kompisar till våra famlijer) kommer samtidigt som oss och det blir trångt i hallen. Jag slänger mig ner på golvet och tar av mig skort och jacka. Springer in i Olivias rum och skrämmer henne så hon ramlar av sängen.
Vi pratar och busar i flera timmar, sen går vi och titatr på tv. hittar en film som blir spännande efter en stund och vi blir uppslukade av spänning.
tittar på klockan. oj! den är två minuter i tolv. det är nog bäst om vi går upp nu. Men man vill liksom inte för filmen är så spännande. Pappa ropar och alla andra ropar på oss men vi bara kan inte slita oss från tv:n. men när vi hör hur dom räcknar ser från 10 springer vi upp. tar fram våra varma kläder och spinger ut i trädgården där alla står med ett glas champange i handen, (inte dom små)
Det ända man ser är bara massa färger, ljus, bomber och glada människor. Äntligen ett nytt år!
Vi går runt och kramar varandra, och sedan tar vi fram våra raketer. Vi har inga stora men en massa små bom-
ber och mini raketer. Alla springer fram och tar en näve var och sedan sprider ut sig runt hela trädgården. De vuxna är med Lovisa( min lillasystser) och William (marias son) för dom är yngst. Olivia och jag har bildat ett eget team som får till de allra bästa lågorna och gnistorna. Men otur i otur när man leker med elden att man bränner sig.
När allt är slut och rönen efter alla raketer är borta går alla in och börjar dansa. Jag och Olivia går ner på undervåningen och tittar på tv. vi sitter bara vid sofan och gör inget annat i 3 timamr. Sen kommer pappa ner och säger att vi ska åka hem, nej!  GÅ hem....
kul att gå när man bor nästan en MIL bort.... komemr säkert ta en evighet att komma hem.
men när man väl har kommit 200-500 meter är det nte så jobbigt. Det är inga bilar, ina människor och inget ljud längs gatorna. SKÖÖNT!  
klockan är ändå 3 på natten men ändå.
när vi gått en KM börjar Eva och Sofia klaga på att dom är trötta, "hallå! vem rä inte det?"
dom försvinner bakom oss och vi går runt och letar efter dom. sen kommer en taxi och vilka sitter självklar innuti den? Eva och Sofia.....
det får bara plats 4 så tre fick gå, jag stälde upp och gick hem med Svante och pappa.
dom höll på att snacka om att man inte ska köra när man är full och bla bla blaaa....När vi kommer till Brommaplan står massor vid busshålsplatsen och äntar på bussar och taxi bilar. pappa och Svante börjar spinga helt plötsligt och jag måste gasa på för att inte hamna sist.
Hemma springer alla runt med saker och mat överallt...

finns det inget ställe att vara ensam på?

jag går in på toa och låser för mig. titar i en tidning och tvättar bort sminket.

går ut efter 20 minuter och sen sätter jag mig i soffan. känns som om jag kommer sommna....

Olivia rycker i mig om att vi ska kolla på film och vi tittar på Hostell 2 som gör att jag inte akn somna för det rä bara en massa blod och lik överallt.

vi går in till våra sängar och tittar sen på klockan. Vad kan den vara nu? alla andra sover utom vi. Olivia gissar på 4 och jag gissar på 5. men ingen ahde rätt...

klcokan var 6 på morgonen. Vi bäddade ner oss och sen pratade vi om hur kul allt hade varit. och sen till slut somnade vi..

Ett nytt år att fira!


RSS 2.0