Träning

Usch vad jobbigt det var, jag verkligen hatar backträningar mest av allt på hela jorden!
Men samtidigt känner jag mig lite klen mot de andra, det känns som om de orkar mera än vad jag gör men ändå så tränar vi lika mycket. Det stör jag mig på ganska mycket....
Idag till exempel, då skulle vi förståss upp för den satans backen igen. Men när jag kom till hälften började benet värka, och sen blev det allt mer och mer ju högre jag kom. Tillslut fick jag ta mig ner gråtandes och höll om min höft för det gjorde så ont. Men så visade det sig att det bara var en muskel som krampade och som jag inte hade strechat något på. Jag kände mig verkligen så jävla dålig i just den stunden. Som att det är alltid jag som gör illa mig och när jag väl gör det så är det småsaker... Usch vad nere jag kände mig sen resten av träningen.

Men i morgon är jag peppad, det är nämnligen skolans första handbolls lektion. Så jag är riktigt taggad på att spela lite handboll i skolan. Och för att förhindra att jag får ont igen så ska jag ta med mig linnement eller tigerbalsam som jag kan smörja in och sen strecha lite.

Hoppas det blir bättre då..
Men nu är det film och sen förhoppningsvis så somnar jag till den
Vilket betyder, SÄNG!

Hörs mera i morgon om vad som sker. Ska träna på kvällen så förvänta er inget inlägg fören som i dag
Puss & godnatt

Promenadmodell i Augusti

Igårkväll tog jag och söta Julia en liten härlig promenad sådär lagom till solnedgången, riktigt härligt! Det var lite småkyligt i luften så jag hade min röda vinterjacka på mig. Och oftast när jag och Julia går ut på promenader så följer självfallet hennes systemkamera med.
Så här kommer några bilder från när jag fick leka modell i går, eller rättare sagt, när jag återberättade en sak som hände på kräftskivan, med ganska mycket inlevelse....








En hemlighet

Eller, man kan inte kalla det en hemlighet. Men det är så att jag brukar inte tala om det för folk när de frågar mig, för då böjjer de bara ögonbrynet och skrattar (oftast) åt mig. Men jag bryr mig inte om det, så det är så att jag lyssnar på Enya, jag tycker hon är helt underbar och har jätte bra låtar. Så när jag ska lägga mig eller när jag behöver rensa tankarna, eller bara koppla av, då lyssnar jag på Enya. Det är så fridfull musik och man blir liksom glad. Självklart blir man glad av många andra låtar också, men sånt som hon ger i sin musik kan ingen annan slå. Så om ni vill lyssna på bra musik, lyssna på ENYA



 Några bra låtar;

"It´s in the rain"
"only time"
"A day without rain"


kvällens låt

Sean Paul - So fine


Lördag - kräftskiva

Tjenare folket!
Är nyss färdig duschad för min del och ska snart börja hitta lite kläder som man kan tänka sig att ha på ikväll. Känns så tråkigt att jag knappt har några fest liknande kläder i min garderob så jag antar det får ligga ganska högt upp på inköpningslistan.
Det är som sagt kräftskiva hos mig i kväll, det kommer grannar, några jag inte känner och även älskling med hans familj. Är supertaggad på att dom ska komma, så att det äntligen är dom ska ska få se mitt hus och allt det dära. Gäller att ge ett bra första intryck för svärföräldrarna haha, eller säger man bara så om man är gift? Aja...

Det är mycket som ska göras i dag och det betyder att jag inte kommer blogga något mer under dagen. Utan det får bli i morgon när allt är över och så.
Vi hörs då!


Love

jag har sett denna film ganska många gånger nu, men jag blir alltid lika rörd varje gång. Tårarna som sväller upp och rinner ner för kinden. Det är en väldigt härlig känsla det där med Kärlek. Det är faktiskt en av de bästa känslorna som finns och även något man skulle kunna dö för.
Filmen gör bara så att mina känslor för Johan blir allt starkare och starkare, och eftersom vi har varit tillsammans nu så länge ( 8 månader nästa helg) så tror jag att detta kommer ett bra tag till. Eller det hoppas jag snarare på.
"Lev för kärleken, dö för kärleken"


Jag kommer aldrig sluta älska dig

Johan <3 Beatrice


HEMMA

Är så sjuuukt trött efter den långa skolveckan, eller den har känts väldigt lång. Så nu ska jag bara slappa mig framför datorn och tvn samt ta det ruskigt lugnt. har börjat få lite ont i halsen igen så jag ska inte ut och ränna något utan bara vara hemma i kväll och sova ut ordentligen. Det låter väl bra?

Som sagt, var i Solna efter skolan på jakt efter en kofta. Hittade verkligen ingen som det sa klick med så det är ett fortsatt letande. Kanske åker in till stan i morgon en liten stund innan kräftskivan och kollar men det verkar ganska osäkert just nu. Är så sjukt trött som jag sa nyss :)

Btw, så har min supersöta almenacka äntligen kommit! Ska lägga in en bild på den snart. Men kanske inte är dag.

Nej nu är det midda som gäller, få se vad som händer i kväll annars. Kanske återkommer om det om jag ORKAR.
Hörs typ i morgon
Puss och godkväll!


Fredag, dagens planer

Godmorgon!
Äntligen har jag fått sova ut en timme extra för att idag har jag min ända sovmorgon på hela veckan! Shit, att jag klarar av att gå upp halv sju varje morgon, det är verkligen hemskt och tar på krafterna. kan ni gissa när jag lägger mig? Förut när jag började halv 9 i Tappen så gick jag upp halv 8 och gick och la mig runt halv tolv. Nu måste jag lägga mig runt 10 senast halv 11 och gå upp halv sju. Jag skulle ändå inte orka vara uppe längre, för vid 10 så slocknar jag för att jag är så trött efter en jobbig skoldag + träning som är på kvällen.

Som sagt, jag börjar vid halv 10 i dag, sen slutar runt halv 2. Då ska jag nog traska över till Solna Centrum och kolla in lite kläder, behöver en kofta inför höstern och vintern. Sen kanske köpa ett nytt vitt linne från Gina, jag har två stycken nu och båda börjar gå sönder för jag använder dom så mycket haha!

Slänger in dagens outfit!



Slitna ljusblåa jeans
wezc-tröja


Nej nu börjar klockan bli mycket, ska åka med mamma in till skolan i dag så jag slipper åka buss, YES!
Vi hörs mer i kväll!
Puss och hej

Ha den äran!

Grattis till lillasyster som fyller 11 år i dag!
Puss på dig <3


Längtar så att det kittlas i fingrarna


Torsdag

Tjenare!
Jag har inte blivit kidnappad eller något, bara varit extremt trött så att man inte orkat sitta vid datorn. Speciellt inte i går, sov så jävla dåligt så man slocknade i soffan med älsklingen när vi kom hem.
Ja det har inte hänt så mycket värt att ta upp, hade handbollsmöte i dag med våra nya tränare på skolan. Känner mig riktigt taggad inför de första träningarna nästa vecka. Längtar verkligen!
Sen har man haft matte diagnos som gick ganska dåligt, och inte värt att prata om mer. Sen har jag även upptäckt hur gott det är med fil och flingor och lite socker. Herre gud! Jag tog flera porttioner i skolan i dag hihi :)

Snart är det handboll som gäller, men nu ... 

Tisdag

Vilken dag!
Det är mycket som har gjorts, har fått matteböcker, och samhällskunskaps böcker, och läraren till Sam är riktigt läskig! Han heter då Johan (som min älskade pojkvän) - så det är enkelt att komma ihåg hans namn - Och han är verkligen till punkt och pricka, han har gett oss fasta platser i klassrummet fast ingen annan lärare har det och sen så har han sina "egna" regler om allting på hans lektioner. Så det är hårda tag där. Känner mig lite orolig för hans första riktiga lektion i morgon på morgonen. Det är tydligen helt oacceptabelt att komma försent så jag hoppas jag hinner i tid. Hehe..

Sen har det inte hänt så mycket annat speciellt, har fått matte böcker och våran mattelärare verkar vara riktigt bra/snäll/hjälpsam och så, så jag tror vi kommer kunna komma bra överens detta år. Förhoppningsvis kommer han få mig att förstå mig på matte bättre än vad min förra lärare på grundskolan gjorde...

Sen fick vi våra nya datakonton och sånt, det var verkligen helt fuck´t up. Lärarna var idioter som inte fattade någonting och så, sen fanns jag inte med på deras lista så då blev det krångel och de tyckte det var mitt fel och bla bla blaaaaa...

Efter skolan mötte jag upp älsklingen och vi tog en liten promis till Solna Centrum. där fikade vi lite innan vi åkte hem igen och här är man. Om typ lite mer än en timme är det dags för träning och jag ska äntligen få börja använda mina nya skor tralala! Ser fram emot det.

Nej det var det.
Hörs KANSKE sen.
puss och kram


Till mitt hjärta

Utan dig ...
skulle jag aldrig bli hel igen.
Utan dig, inget mig



Jag älskar dig med djupet av mitt hjärta,
du är min stora kärlek.
Vi har byggt upp en hel värld tillsammans,
och mer ska det bli.
Jag vill aldrig någonsin förlora dig,
det skulle vara som om min andra halva saknades.
Med dig kan jag vara mig själv,
och ingen annan.

Det är du som fyller mitt liv med kärlek och glädje.
Utan dig, ingen mig

Känslor just nu

Jävla skit...


säsongens första träning

Nu drar vi alltså igång med säsongens första träning, eller snarare för min del eftersom jag var sjuk hela förra veckan. Men nu är jag frisk och taggad på träning, men vilket jag inte är så taggad på är att det är BACKTRÄNING, vilket betyder att vi ska jogga till maskbacken från komunalhuset och sedan springa upp och ner för den 200-300 meter höga backen.. usch jag ryser bara i tanken. Det är olidligt rättare sagt. Men jag ska klara det! För efteråt känns det så sjukt skönt att slappna av och sova efter ett tufft träningspass.

Jag ser fram emot när klockan slagit efter 20.00 i kväll..

Skolans dag

Idag har vi äntligen kommit igång lite, har fått våra biblotekskort samt haft lite "lära känna" övningar. Det var ganska roligt faktiskt, sen så mäker man tydligare att man har kommit i en klass med ganska schyssta personer. Alla skrattar och stojar hela tiden och det är just det som jag ville ha det, eller rättare sagt önskade. I min förra klass på Tappström så var våran klass den som hade mest roligt, vi skrattade så man fick ont i magen nästan varje dag och det var många härliga personer. Jag hoppas det kommer bli så för denna klass med!

Sp1s/ Sp1sId - Jag litar på er att nu fullbordar min önskan!

Inför skolstarten

Väska från Adidas, 399 :-



Handbollsskor från Kempa, 700:-



Joggingskor från Asics, 999 :-


Schemat

Åh, vad skönt att vara tillbaka från skolan. Trodde inte jag skulle få någon sol på mig i dag om jag ska vara ärlig.
Men samtidigt ser man inte heller fram emot den långa resan både från och till skolan. Från pappa går det på 20 - 30 minuter bara det, men nu när jag är på Ekerö så tar det ca en timme! herre gud hur kommer jag överleva...
Och om det inte finns mer.. Idag fick vi även våra scheman inför det kommande året, vilket var ganska bra tider om man tänker på att "sluta" delen. Men om man ska få det bra på eftermiddan betyder det att man får offra morgonen. Det är så att jag börjar 8 varje morgon förutom på fredagar. Vilket betyder ännu mera att jag måste ta en buss som går senast tio över 7 och det betyder att jag får gå upp ca 20 över 6 eller något... nej nej jag gillar det inte...

upp till bevis

Nu ska jag äntligen kolla på Benjamin Buttons otroliga liv. Vissa säger den är bra andra säger den är dålig. Så vad tror ni jag kommer tycka, bra eller dålig?


nytt nytt nytt

Tjenare!
Har nyss kommit hem från en liten shoppingtur i Nackaforum, där vi förståss köpte mina grymt söta och bra handbollsskor från Kempa. Kom på för en stund sen att ni har varken sett mina nya joggingskor, väskan eller handbolsskorna. Så det blir väl av att fota och lägga upp här på bloggen nu den kommande veckan. Vet ej när, men det får vi se.

Är inte på något skrivhumör som ni kanske märker.
Så jag återkommer kanske senare.

kram

Lördag

Hej och godmorgon för min del, har inte varit uppe så värst länge utan vaknade för någon timme sedan, var verkligen helt slut! Har sovit hos Johan då och i dag har vi inte heller gjort så mycket, dels på grund av att vi vaknade så sent sen så orkar vi bara helt enkelt inte.
Vad som händer nu vet jag inte heller, vi tar det bara ganska lugnt och har ingenting planerat i dag. Det kanske är smart eftersom älsklingen håller på att bli sjuk och jag har lite ont i huvudet.

Åkter som sagt hem till pappa i kväll igen, och i morgon vet jag inte vad som händer, kanske åker iväg och köper mina underbara handbollsskor som jag vill ha? Hoppas hoppas!

Nej nu ska jag lägga mig och vila lite, det bara snurrar i huvudet på mig.
Hörs kanske sen!

Back from school


Hej!
Är tillbaka från en lugn och bra dag från min nya skola, nu börjar man känna sig lite tryggare när det gäller klassen, matsalen och alla andra salar på skolan. Vilket är sjukt bra!
Idag hade vi först en liten genomgång i aulan om meritpoäng, kändes jätte bra att prata om det så att man hänger med lite i snacket. Sen även hur man ska tänka inför högskolan och sånt med betygen nu i första året, alltså att det är viktiga redan nu. Mycket bra! Sen tittade vi på en film om hur viktigt det är att lära sig kombinera idrotten med studierna så att man inte bara satsar på idrotten, utan studierna kommer först!
Sen har vi inte gjort så mycket mer, pratat om regler och värdegrunden m.m....

Ja, men nu känns det som att man är på rätt spår i alla fall. Jag ser fram emot nästa vecka när man får sitt schema och alla kurserna. Som exempel; spanskan, idrotten och främst drama som är helt nytt för mig i år. Ska bli väldigt spännannde :)

Nej nu tänkte jag softa lite här hemma, ska dra till älsklingen runt 5 så då har man lite tid för sig själv. Vem vet, kanske spelar lite sims haha.

Puss så länge

taggad

Nu har jag äntligen sansat mig, känner faktiskt riktigt taggad inför den nya dagen i morgon. Kanske blir en lite bättre start då förhoppningsvis. Men nu ska jag inte babbla på utan det är dags för att börja krypa till säng nu när man ska upp lite tidigare i morgon. Sen på eftermiddan åker jag kanske till Solna Centrum och kollar lite på skolsaker som jag märkte att jag behövde. Sen på kvällen blir det av mot älsklingen, ska sova där i morgon så det ser man även fram emot.

Puss och godnatt!

dagen avklarad

Vad ska man säga om sin första dag i skolan?
Pirrigt.. Ibörjan
Att jag skakade upp mig för en sådan här dag, visst det var spännande så att jag hade tusen fjärrillar i magen men det gick över ganska snabbt.
Jag går alltså i klass Sp1sId knepigt va? Det är alltså sam/sam/Idrott. Det tog ett tag för mig att lära mig bokstäverna och så man nu sitter dom!
Men annars kan jag inte säga att det var en sådan anteckningsvärd dag. Alla var ganska tysta av sig, men samtidigt förstår man det. Förhoppningsvis så lättar trycket lite mer i morgon.
Julia däremot lärde känna två personer ganska snabbt, som gick i hennes klass förståss. Men för mig är det 0 vänner än så länge. Ska minsan visa lite vad jag går för i morgon, ska helt enkelt börja prata mer så att jag slipper sitta ensam vid maten och sånt. Usch, ryser vid tanken...

Nej men det var det i alla fall
Snart ska älsklingen komma till oss på midda samt min kära kusin, ska bli mysigt!
Hörs kanske mer senare.

Första skoldagen

Är grymt nervös.
Känns som om jag kommer göra bort mig.
Kommer jag hitta några kompisar?
Gahh.. alla dessa frågor...

Nej nu måste jag rycka upp mig! Det kommer säkert gå jättebra och det kommer säkert säga klick så är man kompis med någon direkt, som tur är Julia med i alla fall.
Så, det är ca 1 ½ timme kvar tills man ska stå där, med smink, kläder, ätit och är helt allmänt redo för skolan. Jag är långa vägar från det! Så det är lika bra att sätta fart nu så man slipper stressa de sista tio minutrarna.

Önska mig lycka till!

lista, bara för att jag kände för det :)

ALLMÄNT...
Namn: Beatrice Wirström
Piercingar: planerar naveln
Tatueringar: funderar påt
Längd: 171 cm
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: blond
Är du kär i någon: min underbara pojkvän
Önskar du att du bodde någon annanstans: utomlands

Tänker du på självmord: aldrig

Vilket shampoo använder du: gliss, glizz?
Vilken parfym använder du: DKNY
Gillar du att tvätta: vem gör det?

Gillar du Berg-och-Dalbana: beror på vilken


SENASTE...
Film du hyrde: The Unborn
Film du köpte: twilight
Låten du lyssnade på: when love takes over
Låten du hade på hjärnan: hysteria - muse
Låten du laddade ner: hysteria - muse
Personen du ringde: Johan <3
TV program du tittade på: top model

Personen du tänkte på: Julia


ANTAL...
Gånger du varit kär: på riktigt på riktigt? Johan förståss!

Gånger ditt hjärta brustit: några gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: ingen aning?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: hahha never typ?
Ärr du har på kroppen: moppeolycka samt när en katt bet mig när jag var liten XD och Julias VASSA sten...


SENASTE...
Bok du läste: Ljudet av ditt hjärta - twilight, tredje boken
Personen du fick mail av: mamma
Personen du fick brev av: person? Solna gymnasium
Personen du fick sms av: Johan <3
Gången hela din familj åt middag tillsammans: det har vi inte gjort på snart 7 år


ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: spelat the sims 3
Var det kul: haha japp
Hur tidigt stiger du upp: det är olika, på sommaren kanske runt 10- 11. Men nu på hösten och skolan börjar är det runt 7 halv 8 tiden.
Gillar du att slåss: egentligen inte, men jag drömmer jämt drömmar där jag slår ner folk? läskigt...
Vad ska du göra ikväll: bara ta det lugnt. Ladda upp inför skolan i morgon

Är du seriös: när jag behöver
Vad är du allergisk mot: jag hade astma när jag var liten om det räknas?

Var har du ont: i halsen, det svider :(
Använder du hårspray: förbrukade massor för något år sedan. Aldrig mer igen
Kan du stå på händer: i kanske 3 sekunder ?
Favorit serie: Desperate Houswifes


ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: socker
 Gillar du ketchup: på pasta
Är du glad nu: japp :)
Var du glad igår: för det mesta
Känner du någon som jobbar på sjukhus: en person
Vad dansar du till: allt möjligt
Stockholm är: bäst
Göteborg är: sämst
Kan du sjunga: hihi några påstår det
Mer värt än guld: KÄRLEK
Spaghetti eller makaroner: spagetti
Ska bli skoj: börja gymnasiet
Ska inte bli skoj: em, vet inte
Sparar till: ny mobil, ipod
Väntar på: att klockan ska bli 12
Pålägg som gäller: marmelad
Dagens dryck: mjölk

Tagen från Oliviao.blogg.se


Ännu en ledig dag :)

Godmorgon alla!
Känner mig ganska glad i dag, kanske är det för att jag inte ÄNNU har börjat skolan, utan det är i morgon medan alla andra stackare började i måndas eller i dag. Jag lider verkligen med dom, men samtidigt vill jag också börja någon gång. Det är liksom ett nytt kapitel i ens liv som ska ta sin början, då måste man ha något att skriva om eller hur? Aja, jag är glad att det inte är fören i morgon i alla fall. För då hinner jag åka in till stan och kolla in en skolväska som jag tjatat om ganska länge nu. Sen kanske jag gör sällskap med älsklingen hem som är inne på sin första dag i Gymnasiet i dag.  Håller tummarna för honom hihi.
 Japp, men åter till väskorna...
Nu är det så att jag har hittat två väskor än så länge som verkar vara VÄLDIGT intressanta, lite dyra men det är det värt. (säger jag inte så om allting nu för tiden?)  aja, det är en från Stadium, adidas, jättefin verkligen! Och sen så väldigt praktiskt för att den har många fack och tillräckligt stor för böcker och sånt. + poäng. Sen har vi en svart väska från Ginatricot? Jag vet, varför just därifrån? Dålig kvalite kanske? vem vet, men den var också väldigt praktiskt.
Men ni får se vilken det blir sen när jag kommer hem, sen gäller det att välja kläder också ... crap..

Juste, sen så jag en överasskning på g. Jag vet fortfarande inte om det kommer att funka för att jag har då inte fått grönt tecken, men om det blir så tror jag att det är några personer runt om mig som kommer bli GANSKA glad haha :)
Tänker inte säga något fören jag vet om det har lyckats, utan det får ni se då!

Nej nu ska ja få i mig lite frukost sen kanske titta på någon rulle.
Hörs mer senare!


kryss i rutan

Då var det en sak på listan som var klappart och klart haha! Tänkt vad fort det gick va?
Om mindre än två veckor kommer min lilla ROSA personliga almenacka. Den kostade dock 300 kronor som är ganska mycket för en liten almenacka (tycker jag) men eftersom den är så söt så är det säkert värt det!

tyvär hittade jag ingen bra bild på hur just min ser ut, men den är den här färgen i rosa och vit text, piffig va?


Shopping inför träningarna

Hej alla!
Har nyss kommit hem från en liten shoppingrunda med mamma inne i Solna centrum, körde även förbi min skola på vägen dit och kollade in läget, oj vad det började kittlas i magen när man såg det stora hurset, det är både läskigt men ändå spännande att få börja i en ny skola med nya kompisar. Jag längtar!
Inne i solna shoppade vi två linnen, ett rosa boxarlinne som jag älskar samt ett grått enkelt linne. Sen gick vi förbi Stadium för den stora shoppingen. Eller snarare dyra hah...
Där köpte vi ett par nya löparskor till mig, grymt snygga samt jätte sköna! Om jag får säga det själv så tycker jag att om man har ett par fina skor att springa med så ökar det lusten att faktiskt taget gå ut och ta sig en runda. Mina föräldrar förstår sig inte på det riktigt, men så är jag. Deal with it!
Så nu är det iprincip tre saker kvar jag måste ha tills skolan börjar, vet inte om jag hinner skaffa allt tils dess, men något i alla fall..

* En almenacka med min egna design. Finns på sidan http://www.personligalmanacka.se/
*
En bra stor skolväska, (har redan tittat ut en så det gäller att smöra lite för päronen haha)
* Ett par nya handbolls skor, de säger att man bör byta ut dom ca en gång per säsong, och sist jag fick mina var i julas, så jag antar det är dags nu..

Green day

Har hört att Green Day ska komma till sverige för en konsert nu i Oktober, men har kollat verkligen överallt och det finns inge j''vla biljetter någonstans! Både jag, Julia och Johan vill gå på dom för de är ett av de bästa banden i världen som finns! 
Men då är grejen nu att jag har FAKTISKT hittat fyra biljetter till ca 550 kr/st på blocket. Ska man satsa?

21 Guns - från deras nya album 21 Century Breakdown


Bea

Jag har blivit ett steg smartare



Har äntligen lärt mig hur man laddar upp filmer från Youtube här, det känns som om världen har blivit lite ljusare haha!

Grymt rolig video syrran visade mig



Bea

Träningsläger

Hej igen!
Nu har det äntligen hunnit bli lite svalare i luften, det är nästan så att jag fryser haha. Men jag ville bara säga att jag fick mitt lilla dopp i dag, mamma och jag åkte ner till stranden själva och sen efter en stund kom julia på sin moppe, vi tog ett härligt dopp och simmade ut till bryggan och hoppade lite där ifrån. Riktigt härligt! Vattnet var verkligen varmt i dag, varmare än i går.

Nu är det så att en veckas läger väntar framför mig, det betyder förmodligen ingen dator och inget bloggande som ni säkert har fattat. Men jag kommer såklart att uppdatera när jag kommer hem, för då händer det en massa annnat skoj den helgen. Men ni får ha lite tålamod, jag kanske inte uppdaterar det första jag gör, utan det kanske tar en dag innan jag orkar ens sätta mig vid datorn. Jaja jag kommer när jag kommer.

Ni får ha det toppen här i stockholm och på alla andra ställen (mormor & Jan) så hörs vi sen nästa vecka!
Puss och kram från eran lilla busunge


klockan är ca 14.00 på eftermiddan..

Och jag håller på att dö av värmeslag!
Shit, vad kom solen ifrån egentligen? Det bara poff, döck upp från ingenstans och gav Stockholm ca 30 grader. Visst, det är underbart skönt med lite sol och värme, men jag håller seriöst på att tuppa av. Men då kanske ni tänker, varför är du inte och badar Beatrice? Jo, för att jag väntar på kära lilla Julia ska komma hem så man kan åka och bada, och det verkar som att det tar lite tid...Mamma lovade mig att åka och bada när hon kommer hem, vilket borde vara ganska snart. Och då får man vänta sen tills julia kommer. Nice...
Det sägs att solen kommer bara vara tills helgen, sen nästa vecka ska det bli dåligt väder igen. Så då vill man ju passa på att bada, och bli lite brun på köptet. Herre gud vad jag svettas nu...

Julia, KOM HEM!

förlåtförlåtförlåt

Förlåt för den skitdåliga uppdateringen, har helt inte haft tid eller ork för att skriva något de paserande dagarna. Men jag kan i alla fall säga att det inte var så mycket att skriva om heller.
Har varit och shoppat med lillasyster en dag, jag hittade såklart hur mycket som helts och köpte två tunikor och ett par jeans, men så som syster är, köpte hon ingenting och hittade ingenting, tråkmons....
Sen i onsdagds var jag med älsklingen och mysade hela kvällen, vi hyrde film, ingen romantiker roligt nog, utan skräck eller thriller. Den hette The Unborn, fy fan vad jag skrek! Den var nästan lika hemsk som The Grudge, och det är den värsta filmen jag sett! Så jag var helt chockad av skräck i slutet så johan bara stod och skrattade åt mig den dummingen.
Dagen efter var vi och badade halva dagen, det tog ett tag att få liv i lilla Johan så vi kom iväg till stranden ganska sent, men färg fick man! Och förförsta gången denna sommmar tyckte jag att vattnet var fett varmt så jag doppade mig flera gånger! Hahah de ni!

Och nu är det fredag, ska förmodligen ringa någon och kolla om de vill bada och sen åka hem för att packa och sist kommer Johan och myser med mig innnan jag åker. Det är nämnligen så att jag ska på träningsläger med laget och kääära lilla julia, i en hel vecka, men det kommer såklart inte bara vara träning vi gör, utan vi ska även rida, ha spa och en massa andra roliheter. Ska bli toppen!

Nej nu ska jag ta ut disken ur diskmaskinen och sen fixa lite andra grejer här hemma. Uppdaterar när jag kommer hem!
Puss så länge

7 underbara månader<33

Ingenting skulle vara desamma utan dig min älskling!




Normalt att inte vilja vara i solen?

Det låter nog galet i era öron, men idag känner jag bara inte för att vara ute och ligga på stranden, nej utan jag och syster är hemma och tar det lugnt i stället. Man kan säga att den här sommaren har inte varit "min" sommar när det gäller bränna. Det har knappt funnits tid för att ligga på stranden eller hemma och pressa på så man får någon skillnad. Kanske berodde det på att alla de fina dagarna i början av sommaren gick åt att jobba. Sen kan man säga att det inte var några fler tillfällen, eller jo i går fanns det men då kände jag bara inte för det...
Jag måste vara konstig...

Igår blev det inte som planerat, de som jag och Johan skulle träffa kunde tydligen inte så vi beslutade oss för att ta en riktigt lång och härlig promenad till maskbacken och tillbaka. Det tog drygt en och en halv timme, riktigt härligt! Sen satte vi oss ner hos honom och kollade en film innan jag bar mig hem igen runt halv tolv.
Ja det var min kväll det, längtar som fan till i morgon, då är det våran 7 månaders dag, kan ni förstå det?! Det har redan gått 7 månader och vi är fortfarande lika kära som när vi först blev tillsammans, livet känns underbart just nu haha.

Hörs mer senare!

Pappas flicka

Hej igen!
Är hemma hos pappa nu har har nyss ätit en god middag med Gulaschsoppa, mums! Det är så ruskigt gott, och idag kändes det som att den var godare än förut haha.
Ängående vad jag gjorde i dag så åkte jag in till Vällingby för lite snabb shopping, köpte en rosa Body från Ginatricot och sen en present till syster min. Tror hon kommer gilla den ganska mycket hihi. Stannade där dock inte längre än en timme, klackskorna och värmen höll på att ta livet av mig. Sen får man inte glömma magen, usch mensen är igång... Man känner sig så himla uppsvullen och trött när man har mens, ne inte kul med mensvärk heller...

Som sagt, det är pappas vecka men kommer inte vara hemma här så mycket som man hade velat. I kväll ska jag ut med älsklingen och några kompisar till oss, sen på onsdag är det våran 7 månadersdag så jag ska sova hos honom och sen på lördag åker jag till Idre med laget och sötnosJulia. Ja det är en del man ska vara borta helt enkelt, tråkigt!

Tror inte jag bloggar något mer i dag, så vi hörs i morgon!

puss och hej

Godmorgon!

Har nyss vaknat, och är helt enkelt.. slutkörd! Har inte kunnat sova något vidare i natt så man är fortfarande ganska dåsig.
Vad som händer i dag är att mamma och jag pratade om att ha en lite tjejdag, Johan och jag inte skulle ha våran tältning i kväll, så jag blev lite småledsen i går angående det. Så idag blir det nog att vi antingen åker och shoppar lite, eller typ åker till stranden. Får se hur allt blir, men jag är i alla fall inte så bad sugen. Visst det är skönt att bada, men nu har det varit så kallt och regningt på sista tiden så jag antar att vattnet inte är "badvarmt" som jag brukar kalla det. Nej, utan jag vill hellre åka in till Vällingby eller något och få lite färg där inne hehe.

Vi får se hur allt blir helt enkelt :)

Besvikelse

Hej igen
Jag kan bara inte sluta tänka på hur besviken jag är. Det måste varit den sämste Harry Potter filmen de gjort, för alla andra filmerna är bra om man jämnför med detta... Liksom, det var ...tråkigt den mesta av tiden, sen så hände det för mycket sorgligheter helt enkelt. Nej ingen bra film kort sagt. Tur att man inte ödslade bort 110 spän på att se den med Johan som vi pratade om. Haha den var inte lika dålig som Bruno ni vet? Jag verkligen avskydde den filmen! Aja...

Gårkvällen/natten spenderades hos Julia förståss, det var jag, hon, älsklingen och Erik som skulle ha en så kallad Gibb-kväll. Vi hade planerat in Rapalkalja, Monopol, Maricart och en massa andra saker. Men det blev i princip bara Maricart som spelades haha. Sjukt roligt spel om man är flera! Hur som, vi var där och spelade, kjockade i oss en massa onyttigheter och till sist tog en promenad runt halv tre när jag och Erik var så trötta att vi höll på att slockna haha. Tur att Julia och Johan var pigga så de kunde jävlas med oss heh. Sen bar vi hem, och turligen hade vi vaknat till lite. Då körde vi ännu mera mariocart och sen gick alla hem (johan hem till mig) vid 5 tiden. Då var det solsken ute och en härlig morgon med sommardagg, Love it! Men det kändes väldigt konstigt att vara vaken till solen var uppe.
En mycket rolig och lyckad natt!


bio-time

Godeftermiddag kära läsare!
Som det ser ut nu så börjar min dag nu. Sov till runt ett i dag med älsklingen bredvid mig, och det känns som om det är just nu som man börjar vakna till något haha. Så för en liten stund sen så skjusade mamma och jag hem honom och nu sitter jag och bara andas ut helt enkelt. Om ca tre timmar ska vi bära oss av mot Filmstaden i Solna centrum för att se den omtyckta filmem Harry potter och halvblodsprinsen. Ska bli riktigt roligt! Jag som älskar att gå på bio, det är så sjukt mysigt!
Ja det är väl vad min dag kommer bestå av, filmen är ju ganska lång så vi kommer komma hem runt halv nio eller något, så jag berättar mer om våran Gibb-natt då!
Ha det så trevligt ute i solen så länge!
Puss och hej


Lördag

Hej alla!
Steg upp för inte så jätte längesen hos Julia, som ni säkert kommer ihåg så sov jag över där. Mycket trevligt minsan! Pratade till kanske halv fyra i natt om allting, sen slocknade vi ganska fort och gick inte upp fören halv tolv. Sköönt!
Idag händer det grejer det, ska gibba ikväll hos Julia med Johan och förhoppingsvis Erik. Så det kommer bli mycket spel och sånt som ska hålla oss vakna hela natten haha, ska bli ruskigt kul! Men det som är mindre bra är att jag har så sjukt ont i magen, fick ligga i sängen halva kvällen i går med värmekudde och tabletter, men inget hjälpte. Sen slutade det för en stund och då passade jag på att gå till Julia. Men nu har det kommit tillbaka igen :(
Ska vila lite och duscha tänkte jag en stund, sen blir det mat förmodligen och sen skulle jag möta upp johan en stund innan vi drar vidare till Julia.
Ja det är min dag det, kommer förmodligen inte blogga något mer i dag heller så förvänta er inte något inlägg fören i morgon eftermidda.

Aja, puss och hej!

RSS 2.0