Det höll sig i längden

Jag är så otroligt lättad!
Min överansträning i mitt högerknä börjar äntligen svalna av! Det går inte att beskriva min lycka faktiskt. Som jag kämpat i flera veckor med mitt cp knä som gjort ont hit och dit dag ut och dag in. Men de senaste dagarna har det börjar minska och minska allt mer och mer. Det måste nog vara för att jag varit så försiktig angående min träning och följt mitt schema hos sjukgymnasten. Dvs, cykla mycket, knäövningar, träna rumpan haha och inte springa och så vidare. Och det har resulterat i att jag kunnat vara med lite gran på mina ordinarie träningar och bollat. Känns helt underbart faktiskt!
För om ca en vecka är det slutspel som jag taggat så mycket för att vara med på. Och det har kännts ganska mörkt ut för någon vecka sedan. Men denna vecka har jag spelat lite handboll för att komma igång igen och ska börja spela ordentligt nästa vecka. Men förståss så ska jag vara försikgit med mitt knä och fortsätta göra mina övningar.
Det höll sig i längden minsan.


Onsdag

Hejhopp onsdag!
Av någon konstig anledning tycker jag att onsdagar är bra dagar, även fast de är långa, tråkiga ämnen och som idag: prov. Men det kanske är känslan av att man är ledig från träning, kan göra vad man vill och sista lektinen inställd idag som gjorde i alla fall denna onsdag lite bättre än vanligt.
Tog en tripp till Solna för lite impulsshopping, köpte ett par svarta sommarshorts - som dock är väldigt behövligt med tanke på hur jag letade som en tok förra sommaren. Sen en underbar rosa tunika som jag velat ha så länge. Dock är det en som min kära vän Cindy har också (sorry cindy att jag härmar dig med allting!) men jag ska vara försiktig angående användandet i skolan ;) Därefter blev det ett displayskydd för mobilen och inget mer.

Har dessutom en hög med latinord och meningar man ska kunna till fredagen i ära. Känner mig inte helt på topp när det gäller pluggandet för detta kommande prov, men det har jag inte varit på hela veckan.. så.
Kommer i alla fall försöka gå igenom mina antekningar och kasus som jag har så svårt för. Måste verkligt få ett VG på detta prov om jag vill ha VG i slutbetyg. ÅH tagga nu rå bea!

Nu: Plugga. Eller ett försök är alltid till att duga!



Om du inte hör mig, om du inte gör, så ska jag sjunga för dig, precis så du hör



 
 

 


Ändrad åsikt angående tandläkaren..

Var som sagt på besök denna eftermiddag, brukar vanligtvis tycka det är ganska underhållande och tillmestadels "skönt" att gå till tandläkaren. Gillar när de tar sina små pinnar och pillar på tänderna. Får en rysande känsla i kroppen, lite som massagde fast för tänderna + att jag blir så avslappnad. Nu tycker ni säkert jag är galen som skriver detta, men så har det varit en lång tid faktiskt! Fram till idag...

Usch vilken mardröm, kanske börjar få en inblick hur ni alla andra känner av att gå till tandläkaren. Skulle nämligen på återbesök och fixa mina tänder fria från tandsten + lära mig använda tandtråd. Trodde det skulle vara lätt, snabbt och "behagligt" men nej nej!! Visserligen hade jag en bra tandläkare som var så trevlig och försiktig, men om det gjorde ont kan man inte förneka. Usch, fy och blä vad det sved, värkte, blödde och stramade. Det värsta jag upplevt hos en tandläkare faktiskt!
Fick kämpa för att hålla tårar tillbaka och musklerna avslappnade, samt räknade ner på klockan hela tiden. "om tio minuter är detta över", "nu är det bara två tänder kvar" haha. Hemskt var det, HEMSKT!

Så just nu gör mitt tandkött så brutallt ont. Kan inte tugga ordentligt eller bita ihop. Ser inte fram emot kvällens tandborstning. Aj aj aj...

Live your life

Längtar så galet mycket tills jag kan få se och uppleva världen..


Reseledare, flygvärdinna, au pair, jobba i spanien eller usa, bli bättre på mina språk och kanske lära mig ett nytt.
Det finns så mycket man vill göra och så lite tid!


Söndags-recover

Hej folket!

Blev en sen kväll och sen förmiddag för min del då jag verkligen inte kunde sova i går kväll. Var hur pigg som helst utan anldening, fast jag egentligen borde vara död som en sten efter jobbande och tidig uppstigning men nej nej.
Därför valde jag att ta en hemma dag med läxor, lite skönhetspyssel och som slutade också i städning, tvättning och diskning. Det kunde ni inte tro minsan! Men oj vad bra det känns. En härlig lång dusch med ansiktsmask, bodyloation, nyrakade ben, röda tånaglar och rosdoftande hår. Det är grejer det. Hinner nästan aldrig göra något sådan då det är antingen sena kvällar efter träning eller stress med läxor och så vidare.
Angående läxorna har jag fortfarande inte kommit igång ännu, ska sätta mig ner med latinböckerna och skriva lite på instuderingsfrågorna vid har till provet nästa vecka. Sen blir det kanske lite svenska också. Lika bra att ta vara på denna känsla då man kan få saker gjort och har en sådan positiv inställning. Det är inte så ofta den dyker upp för mig nämligen.


kom till mamma!


Nu e den min! Som jag längtat <3

Dance all night long!

Tjosan!
Har klarat mig igenom dagen hyvsat vaken faktiskt, kände mig stark på matten när jag stormade in i det sista innan huvudet skulle tuppa av. Åh det var hemskt att vara så trött, men jag tog mig igenom skoldagen utan större problem. Självklart var man trött, väldigt trött men oooj vad värt det var! "lill-lördag" borde uppskattas bättre av samhället, det får en verkligen på andra tankar och man lär sig att slappna av mitt i veckan, dock att man är en aning trött om man börjar klockan 8 dagen därpå. Men det var så otroligt mycket värt!

Cindy och jag var mycket nöjda efter gårdagens dansande på laroy, känns nästan bättre än förra gången vi var där faktiskt!
 
Cindy & Bea = älskar Lill-lördag <3

Jag lever mitt egna ansvarsfulla liv nu!

.. vilket betyder att jag och Cindy ska ut ikväll för lite rajtan tajtan haha. Vi blev bara så enormt sugna på att dansa och skaka rumpa mitt i veckan, så varför inte ikväll? haha det är trots allt lill-lördag ^^
Vi veet att det är en helt vanlig skoldag i morgon också, alltså en 08.00 svenska lektion. Men vad gör deee? Det är inte direkt att vi tänker göra det här varje vecka, om ens varje månad eller flera månader haha. Ska bli intressant.
Tagga Cindy nu kör vi! :D


Bästa helgen på väldigt väldigt länge




Stora dagen idag!

ÄNTLIGEN ÄR MAN 18 BAST!
Krogen, festande, shoppa på internet, rösta, körkort..

It´s the best day ever!
Btw, vädret var till betåtenhet också :)


Ny mobi!

Fick en ny mobil i födelsedags present, en HTC Wildfire som jag velat ha. De sägs vara mycket bättre än iphone mobilerna. Så jag är nöjd! Dock fick jag en röd, och det var inte riktigt min stil så jag ska vänta tills lagret får de vita igen. De är tydligen väldigt poppis. 2-3 veckors väntetid... KUL.


Carpe diem

Jag skulle fått en present som hade varit bättre än allt jag någonsin kunnat tänka få, allt jag kunnat drömma om...
Det går inte att beskriva den känslan och lyckan jag skulle haft om ögonblicket var inne.

Tack för allt jobb du lagt ner, pappa.


aa fast nee

Av någon konstig anledning så blev denna vecka ganska dålig trots allt?

effektivitet

Idag var en jättebra dag!
Jag kände mig så otroligt effektiv då jag gick upp vid 8 och lyckades göra så otroligt mycket saker på bara några timmar. Det måste vara rekord! Detta gjorde jag på ca 6-8 h;

* Vaknade 8, snozade till 8.30
* Duscha, måla nalar och raka benen. (hinner aldrig med det!)
* Gjorde 1-3 inlägg på bloggen, (kommer inte ihåg exakt)
* Pluggade lite engelska, alltså valde rubrik och funderade på inledning
* bäddade sängen och städade rummet
* hann svara på alla mina mejl, samt skicka några melj
* Söka jobb
* åka till vällingby för magnetröntgen
* shoppa lite
* åka hem, söka lite mer jobb och svara på fler mejl
* tandläkaren på ekerö
* kolla i affärer
* åka och ha utvecklingsamtal i solna

Allt detta från 08:00-ca 16:00, tänkt om man hade såhär varje dag. Snacka om vad mycket man skulle få gjort!

Piercing

Har länge längtat efter att ta hål i naveln, snarare flera år bara för jag tycker det är ett sådant fint smycke på ett lämpligt ställe på kroppen. Synligt till sommaren men endå lätt att täcka över. Tidigare var jag inne på kanske tung eller näspiercing. Men när man läste om alla risker det medför och fick massa dåliga råd från mina vänner så väljer jag nog att avstå. Men naveln är en garanti! ska nog ta den så snart som möjligt för att det ska hinna läka till sommaren.


Bikni-dags!


Hey korallsnyggish bikini, nu är du i mitt våld och ska användas väl i sommar. Oh vad snyggt med den brännan också! Mums!


Fullspäckat!

Idag är det ledigt tack vare utvecklingsamtalsdag i skolan, men det blir inte vila för det...

11.30 - Magnetröntgen i vällingby
14.30 - Tandläkaren
16.00 - utvecklignsamtal
17.30 - träning

Ja, det blir inte mycket tid att göra något annat imellan, även om det känns långt mellan vissa saker så ligger allting på helt olika platser så kan ng bara var hemma i dryga 30 min innnan man ska iväg igen.
Vi får se hur detta blir då!

veckans slut

Då var det söndag igen..
Veckorna bara flyger förbi, det är bra! För då blir det allt närmare och närmare till min födelsedag om en vecka! Wihoo!

Nu är det i alla fall slut på jobbade, äntligen säger jag bara! Höll på att bryta ihop många gånger, men nu är det över. Men den vecka som nu kommer ska bli väldigt fartfylld. Det är intrudoktion på nytt jobb, tandläkare, magnetröntgen, shopping, plugg, träning, party och så vidare. Kommer bli ytterst trevligt!

då får vi se hur denna vecka vänder och vrider på sig, har en väldigt stor tendens att skjuta upp saker eller ändra på saker och ting.


Converse

Kära skor, jag kommer föralltid vara dig evigt trogen.
Dessa härligheter ska bli mina i vår!
Det kommer bli mitt 4/5 par!

 

Jag lever!

Trodde jag skulle vara en aning nedbruten, bortsopad, och kanske kastad vid det här laget men jag har faktiskt överlevt dessa OTROLIGT jobbiga dagar. Herre gud vad min rygg får ta stryk av att jag står, går, böjjer och lyfter saker hela dagarna. Men nu är min fjärde dag över och i morgon är det sista passet. GUD VAD SKÖNT!
Men det blir najs med cash också i slutet av månaden, eller nej. Det kommer ju redan till den 15onde något, härligt med cash till födelsedagen om jag ska vara ordentlig!
Idag fick jag dessutom gå redan vid tre tiden så jag var otrolig nöjd! Plus at vädret bjöd på sol och värme. Det gillar vi mycket..

Ikväll blir det liiiite plugg samt över till grannar och parta lite haha. Men inte allt för sent, ska ju upp tidigt i morgon igen.
ADIOS!

"Hur känner man igen en polsk bil? - Pålacken"

Under dagens stressiga och ansträngande timmar började det helt utan förvarning, gå ett rykte om mig efter lunchtid på alverbäcks blomster avdelning. Tydligen hade en av avdelningscheferna sagt till kollegorna att flickan beatrice som jobbade idag KAN TALA polska. Men det uppgavs aldrig HUR MYCKET hon kunde. Till min förvåning så kom mina "kollegor", som jag knappt pratat med under morgonens gång (polacker förståss) fram till mig efter luch och säger "Kan du polska?" Självfallet kan jag varken bu eller bä, bara enstaka ord som jag lärt mig på mina semesterdagar i polen, vilket jag förståss hade sagt till den där avdelningschefen några veckor tidigare. Men efter att jag då förnekat att jag kunde polska, trodde de att jag bara var allmänt blyg och ville att jag skulle försöka kommunicera med dom. Försöka duger! Jag förklarade att jag knappt kunde någonting, bara något ord hit och dit men de trodde mig fortfarande inte. Speciellt inte när jag tidigare under dagen hade sagt "tack" på polska när en av kollegorna hade hjälpt mig med en sak. Men det kunde vem som helst listat ut att man skulle säga, i alla fall de svenskar som jobbar på alverbäcks. Då det är ett väl använt ord på avdelningen. Men enligt dom var det en bekräftan att jag kunde polska. Till min ännu större frustration försökte de ta ALLTING på polska istället. "vi försöker prata polska så mycket som möjligt istället för svenska så du får öva" HAHA, jag? Polska? ... när jag redan var trött, sliten och huvudet skrek efter en break så försökte de med att lära mig ett nytt språk på samma gång.

Ni polacker är roliga.


working nine to five

.... I wish!

Som det ser ut nu kommer jag jobba från 7-16 under hela lovet. (onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag)
1 dag av 5 är avklarad och jag håller snart på att gå mitt itu av trötthet, värk i leder och rygg samt huvudvärk.

Det är tufft att plocka blommor ska ni veta...

Hejdå Karlskrona

Dags för hemfärd till tråkiga Stockholm igen, åh jag vill verkligen inte åka hem </3..

Promenad i vårsolen

   

 


RSS 2.0