Nu drar jag!

Äntligen är det dags för en resa, det var fan på tiden! En vecka under ständigt snö och skid/snowboard åkande, kommer bli helt underbart, även när man drar iväg med sin bästa vän Julia Lönnborg!  Så vi hörs igen när ja e tillbaka på landet "höhö"

Ha det sjukt bra här hemma så ses vi när vi!
Messa när, hur, var och vad ni vill!

HASTA LUEGO!


Music with the M


Öland

Nu är det bestämt!
Hanna, jag & Sophie ska tillbringa runt en vecka nere på Öland hos Hannas landställe i sommar, det kommer bli i början av juli eftersom Sophie åker inom kort till USA i ett år. Det kommer bli så sjukt jävla roligt!
Bara en massa bad, shopping, solning och en massa annat! Ser fram emot det sjukt mycket.
Det blir som en härlig avslutning för vårat lilla gäng detta år, eftersom vi då inte kommer umgås så mycket, sjäklvklart kommer jag och Hanna ses som vanligt, men det är alltid något speciellt när det är vi tre. Kommer sakna Sophie så mycket så att jag nästan dör! Men Hanna och jag pratade om att hälsa på henne runt jul, sportlov och crazya!

Bea, Hanna & Sophie 4ever! <3


Måndag

Hej på er!
Har varit ganska hetsigt i helgen och därför har det inte blivit någon dator för den delen. Men nu är jag tillbaka vid stolen, men kommer tyvär inte kunna tillbringa så mycket tid i veckan då det finns jättemycket att göra i skolan. Ska göra läxor för två veckor denna vecka, så det gäller att vara på sitt plugg-humör, som man förövrigt inte brukar vara haha. Det är samhällsprov på fredag, och även ett stort fördjupningsarbete som måste pluggas till, samt lite annat tråk. Men det fixar sig!

Så förvänta er inte många inlägg denna vecka, för ja vet inte riktigt när ja har tid för datorn.

Denna bok kommer jag bo i hela veckan, hoppas hjärnan är villig att samarbeta för att jag ska kunna få in något i min lilla skalle haha.


Lördagens planer: V.11

Ikväll ska jag bege mig åt Färentuna för en mysig och händelsefull kväll hos Johanna Bergström och resten utav mitt älskade handbollslag. Det kommer bli en hel del mys som jag har förstått det, vad man skulle ha med sig var:
1, En ansiktsmask
2, Lite snacks
3, Ett gott humör!

Samt lite kläder att sova i ovs. Undra vad vi kommer göra denna afton haha?
Jag kommer inte kunna uppdatera mer ikväll, eller i morgon för den delen, imorgon väntar en viktig och även sista matchen för säsongen. Tagga Tagga Tagga!

Även de mest fartfyllda och hetsiga kan ha tråkigt ibland


Hanna, den sötaste i världen!

Igår bestämde Hanna och jag för att åka till stan efter skolan och göra en "liten" shopping, men det slutade med tre par skor och två tunikor samt lite smink. Sen för Hannas del blev det smink och en jeansjacka. Så knasigt det kan bli? Men hursom, lönen är långt ifrån slut, så det blir säkert mer shopping denna månad så småningom.
Slänger in en söt bild på oss som vi tog igår när vi var på bio och såg I love you Philip Morris, mycket bra film!


Musikens ljusa ton




VILL SE!


Sweet home alabama

Bestämmde mig för att kolla på filmen Sweet home alabama, efter typ hundra gånger jag har sagt att jag ska se på den. Riktigt fin film då det handlar om en tjej som flyttat till New York för att få ett bättre liv och bli förälskad och ska gifta sig med borgmästarens son, men det finns en hake. Hon är redan gift med en kille från sin hemstad och de fixade aldrig skillsmässorpapprerna, så nu, efter 7 år ska hon tillbaka och be honom att skriva på dom så att hon kan gifta om sig på nytt, vilket verkar vara svårare än hon hade förväntat sig.
Värd film att se!


Sjuklingen

Hej folket!
Är hemma idag efter en hård och smärtsam natt, kunde inte andas eller röra mig på flera timmar så jag höll på att bli galen. Sen i morse när klockan först rinde vid 6 tiden så orkade jag knappt lyfta armen för att stänga av alarmet. Det var så sjukt jobbigt! Sen ringde klockan en gång till vid halv 8 ifall jag kunde klara mig till andra lektionen som började 10. Men njae.
Jag somnade om efter insett att jag inte kommer orka någonting så det får bli en hemmadag för mig idag. Hoppas att jag ska bli bättre till helgen då jag ska träffa gamla Alexandra, spela våran sista match för denna säsong och vara med tjejerna i laget samt jobba. Mycket som händer, alltid lika roligt! Men såklart så måste jag även plugga en del. Tror jag hinner det på söndag lite och kanske i morgon.

Nu: FILM & MAT


Skidresa med Julia Kulia

Hej igen!
Kom på att jag har glömt att berätta om min lilla resa som jag och Julia ska på nästa vecka, vi ska nämnligen på skidresa till Funäsdalen från lördag till lördag nästa vecka. Kommer bli så underbart roligt! Speciellt när man åker med sin bästavän och hennes familj :)
Det kommer bli en hel del snowboard för min del, men även skidor för att kunna åka fort som fan. Är inte så duktig på snowboard som jag vill vara, men ja hoppas att efter denna vecka kommer jag kunna åka i de svarta backarna utan problem! Julia ville även testa på det eftersom hon har aldrig åkt snowboard.
Och eftersom mästerfotografen säkert ska ta med sin kamera så kommer det bli en hel del härliga skid-foton! :D

LÄNGTAR <3

 


Onsdag

Blir säkert lite tråkigt när man bara skrivwe "onsdag" "torsdag" och så vidare, men jag har faktiskt inget annat för mig på vardagarna så det är väl därför det står sådär haha.

Hade muntlig redovisning i spanska idag, gick väl sisådär. Trodde jag inte skulle vara nervös eller att jag inte skulle behöva titta på papperet så mycket, men njaae.. Hoppas på G i alla fall hehe.
Har även vaknat upp med en jävlig förskylning! Det passar sig inte just nu, inte inför mathen i helgen eller skidresan nästa vecka. Nejfan, fuck förskylning. Så jag hoppade över skolans träning i dag för att vila ut lite.

Ikväll blir det förmodligen kyrkan, många av mina vänner ska dit ikväll så jag känner för att vara lite social. Har endå inga mer läxor denna vecka så varför inte slöa när man väl kan?

Det är nog det enda som händer i dag.
Förlåt för tråkig uppdatering, men det kommer bli bättre om några dagar!

Tisdag

God eftermiddag!
Har nyss kommit hem från en mycket tröttsam dag, började med att jag var jätteseg i morse. Även om ja la mig ganska tidigt i dag och att jag hade sovmorgon. Slutade sedan runt två och sprang in på Solna lite snabbt för att hitta ett ipod fodral till min nya bebis<3
Sen mötte jag upp Sophie i bromma och vi åkte sedan till tappen och hälsade på, de ska tydligen ha återträff för alla gamla nior den 25 april eller något sa de. Kommer blir så sjukt roligt att träffa alla igen!

Ja, idag är det träning som vanligt. Men ja måste även öva på mitt spanska arbete som är i morgon, känns som att jag kommer faila stort men det hoppas jag inte att jag gör.

Nu: Byta om till träningskläder och ta en powernap

Födelsedagspresenter


Det här ska inte få förstöra min dag

Jag skiter i vad du/ni säger, för ingenting är sant.
Vi har inte ens träffats personligen, så mig kan ni inte skada.

Sug på den ni!
Nu ska ja äta tårta och få mina sista presenter, och ja kommer vara hur glad som helst!
Det här ska inte få förstöra min dag :)


Fredagen:
















Måndag

Godeftermiddag folket!
Har nyligen kommit hem från en mycket tröttsam och långsam skoldag, alltså helt ärligt trodde jag aldrig att den skulle ta slut. Det gick verkligen långsamt...
Gårdagen var väl sådär, gick upp och jobbade fram till klockan 2 på eftermiddan, där efter väntade en match mot Skånela i Märsta så det blev snabba puckar. Slutade med fem bollar i back för oss, sämsta matchen ever!
På kvällen sedan var det inget annat kul som hände, så min födelsedag var alltså väldigt "vanlig" av sig. Kändes inte speciellt någonstans. En aning tråkigt...
Men resten utav helgen var allting bra!

Idag blir det till att plugga Spanska då jag har muntlig redovisning på onsdag. Känner att det var ganska svårt när vi jobbade med den i morse, så jag måste fortsätta på den lite senare i kväll. Annars händer det inte så mycket, ska firas ikväll med hos mamma så jag har stora förväntningar på att jag får min jävla ipod. Nu ska ja fan ha den!

Nu: ladda upp biler från festen i fredas.

Då var man sjutton..

Vilken helt värdelös ålder!
Man är liksom ett år äldre, men det är fortfarande ett år kvar. Så sjukt onödig ålder! Jag orkar inte gå och vänta i ytterligare 365 dagar på att jag äntligen ska bli 18 när jag känner mig mogen för det just nu..
Det är nu man vill ut och gå på krogen, festa på klubbar, fixa körkortet och så vidare. Nej ja e riktigt trött på att vara under 18år.

Kan inte detta år gå lite fortfare än vanligt?

Idag är det min födelsedag!!!

Happy birthday to mee!


Enya in my heart




Jag döööör!

Snart släpps den 3:e filmen utav Twilight, tror det skulle bli till sommaren om jag inte minns fel, samt att jag har hört att författaren till böckerna håller på med den 5:e boken!!! Gud jag är helt överlycklig, jag som blev så ledsen när jag läst klart den fjärde, så nu kommer det till och med en 5:e bok. Så underbart!

Jag kan knappt bärga mig tills den släpps ut!




Update

God eftermiddag folket!
Har varit en sjuk vecka må jag säga, det är därför jag inte hunnit uppdatera något de senaste dagarna. Men nu tänkte jag återberätta lite.
Torsdag: Hände inget speciellt, hade skola och träning som vanligt bara att träningen vad flytad till klockan 5 istället för 6, så det var lite brådis dit efter skolan. Gjorde ganska bra ifrån mig, vilket är så otroligt härligt och fick en massa beröm från tränarna, alltid roligt att höra! Åkte hem, kollade på Vampire Diaries och sedan plugga det sista inför fredagens historiaprov.
Fredag: Hade sovmorgon som vanligt, och körde på sedan som en vanlig skoldag. Gjorde historiaprovet som gick väldigt bra trots det dåliga pluggandet denna vecka, jag hoppas verkligen jag får MVG. Vill nämnligen ha det i slutbetyg så jag satsar stort!
Efterskolan åkte jag och Julia hem till mig och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi hade dryga två timmar på oss att äta, duscha, sminka och fixa allting. Lite brådis, men det gick bra. Vid halv sju mötte vi Cindy, Maria, Nicolette och Elin vid t-centralen och åkte sedan en 4 meters vit limmo runt i stan och förfestade och sjöng som galningar. Efter det åkte vi till Cindys lägenhet och hade fest för allmänheten, festen var väldigt lyckad tycker jag i alla fall. Mycket dans, skratt och stoj från alla håll. Och det var extra roligt när många från skolan och vår klass kom dit och delade kvällen med oss.
Lördag: Ja nu sitter jag här, har nyss kommit hem från Cindy i Upplands Väsby och väntar på att mina egna gäster ska komma, fyller nämnligen 17 i morgon så det är lite småfest för mig idag då jag både jobbar och spelar match i morgon. Livet är hårt ibland.
Men det ska bli jättetrevligt!

Nej nu ska ja slappa de sista 30 minutrarna innan alla kommer, känns som att jag inte har fått vila något i natt, plus att jag har en aning ont i huvudet i dag, så lika gärna att ta det lungt så jag inte är sur när alla kommer sen.

Bilderna kommer förhoppningsvis upp på face och bloggen ikväll eller i morgon. Då ska ni få se hur kul vi hade!
Puss & Kram

Onsdag

Hejsan!
Idag är jag mycket gladare än vad jag varit de senaste dagarna, kanske det är vädret som vänder upp och ner på min dag, eller inte. Hur som, dagen har varit mycket trevlig, hade hanboll på morgonen som vanligt, sen matte och till sist en inställd spanskalektion pga sjuk lärare. Catshing! Hur passande som helst! Nu hinner jag sitta och plugga ordentligt i dag med historian som vi har prov på på Fredag och även lite engelska som är till i morgon. Men inte nog med det, eftersom spanska blev inställd måste jag såklart plugga på den med, om exakt en vecka är det muntlig redovisning av ett land. Fy fan, jag som hatar prata inför folk, speciellt på ett språk jag är ganska osäker på haha. Nej, ja får göra det bästa av situationen :)

Nu: Plugga historia!

Börjar onsdagen med en låt


Svettig, stressad och har allmänt ångest.

Klockan är mycket, och jag har inte:
* Duschat- blä vad äcklig jag känner mig.
* Pluggat - tänk att en tv kan göra så mycket skada på en kväll då man inte vill göra saker man måste göra
* Ring en massa personer - som jag då skulle gjort under dagen, men som vanligt, inte gjort..

Fan, mislyckat!
Imorgon blir det plugg, plugg och plugg. Jag ligger efter jäävligt mycket. Men vafan, jag har knappt haft någon vilja att göra någonting på sista tiden. Även att min aptit har försämrats väldigt mycket, jag vill knappt äta längre.
Och... finnar. Fy fan för er asså! Ni borde ta och F*ck yourself!

I morgon är en ny dag... i morgon är en ny jävla dag...

Tisdag

Idag var det en bättre dag, det kan ja lova! Hade bara handboll på morgonen och sedan hade vi något som Temadag där det innehöll en pjäs som hette "chilla eller Tjalla" Låter lite töntigt, men den var så sjukt jävla rolig! Den handlade mycket om (som rubriken säger) vad man ska göra när man blir vittne till ett brott, det kan vara vad som helst. Och dessa skådespelare/skådespelerskor var då utbytta roller hela tiden, så killar blev tanter till exempel och tjejer blev tuffa killar och så vidare. Men självklart var det en annan sorts teater också då de var sina vanliga roller. Sen var polisen där och demonstrerade och så fick vi ställa frågor en kort stund. En ganska chilldag helt enkelt! Mycket skönt och uppskattande, fast ja ville se pjäsen igen för den var så sjukt rolig! :D

Om en liten stund är det träning som gäller, är sjukt taggad! Gick jättebra på handbollsträningen i skolan så jag hoppas det blir lika bra i kväll också. Sen bär det hem och plugga historia och sedan Desperate Housewifes :D

Spännande!


Måndag

Vad ska man säga om dagen? Det är måndag, som såklart är skittråkigt. Men annars har väl dagen gått sådär, det är mycket som ändrats i dag, ingen träff med en viss person och sen lite annat strul. Nej så man kan inte säga att denna dag har varit lyckad, nej det kan jag inte. Så jag hoppas på en bättre dag i morgon, för det finns defeniftivt bättre dagar än denna...

Om en stund kommer Elena hit och myser med mig i alla fall, sjukt skönt! Så jag slipper vara ensam i alla fall. Vet ej vad som hittas på dära, men vi ska väl se på film eller något annat kul. Skitsnack blir det självklart haha!

Annars så nej, nu ska ja nog chilla lite framför tvn, kanske plugga lite historia också.
See Yaa!


Dagens ord

"Tvekmyra"

Jag kanske har världens tråkigaste humor, men det där är fan så otroligt smart och roligt sagt. Fick höra det från en kompis tidigare denna kväll. Snacka om pricken över iet. Exempel på att använda ordet:

"Har du gjort något roligt i dag då?"
" Tvekmyra på det asså"

Så sjukt bra! Hajjar ni? :)

Dagens köp:



två vita linnen med tryck, 99:-/st


Promenad á Elena

Var nyss ute på en skön kvällspromenad med Elena i Drottningholmsparken, mycket skönt må ja säga! Det var en aning kalt för fingrarna men det glömdes snabbt bort när Elena började prata om spännande saker. Det var roligt att träffa den lilla filuren, har inte gjort det på hela lovet, så det fanns en hel del att prata om haha.

Det har varit en fullspäckad dag som avslutning på lovet, först åkte jag och Minna in till kista då jag skulle lämna tillbaka ett par jeans och hon skulle hänga med bara. Men det slutade i rena shoppingen för henne haha, hon köpte en jättefin mockajacka i rosa från BikBok och ett fest linne, jag bytte bara mina jeans och köpte sedan två vita t-shirtar med tryck, väldigt nödvändigt och mycket användbart!
Och sedan promenaden med Elena, ja vad mer kan hända? Ne jag tror faktiskt att det är dags att börja fixa frukosten inför i morgon och sedan välja kläder, det händer nämnligen något speciellt i morgon så jag känner för att piffas till lite hehe :)

Nu: Pumpa Rihannas låt, Rude Boy

Minna Pinna

Nu bär det iväg mot kista med Minna, ska lämna tillbaka ett par av jeansen och kolla på en cardigan i stället. Vet nog vilken det kommer bli hehe.

Hörs senare!

Söndag

Usch vilken natt, har knappt sovit något må jag säga. Har vaknat kanske varje halvtimme och vänt mig åt andra hållet, men kanske var det för att jag hade så svåårt att somna i går. vilket var kanske vid 2? Men mest låg jag och tänkte en hel del, hade ju en så pirrig mage som jag berättade i förra inlägget ni vet? Men det kan också vara att jag verkligen INTE vill tillbaka till skolan på måndag, asså varför ska lov gå så rackarns snabbt?! Jag har inte gjort klart allting jag skulle göra.. och dessutom så fick jag inte sova ut ordentligt i dag, som var min sista lovdag :( Life sucks sometimes..


Idag tänker jag faktiskt bara förbereda inför i morgon, jag ska plugga, ha lite skönhetskurer och slappa in i det sista, asså lycka till med att lägga sig vid halv 11 i kväll, det kommer verkligen inte att hända!
Sen så var ju lärarna snälla och inte gav oss någon sovmorgon så jag börjar vanlig tid, runt 8 med spanska (JÄTTE KUL!) Vilket betyder att jag måste åka runt kvart i 7, vilket betyder att jag måste gå upp kvart över sex. Nej nej och nej vad taskigt!


Men jag kan glädja mig med en sak, att jag fyller år om exakt en vecka! Shit, 17 bast redan. Det är som jag och en kompis pratade om för inte så länge sedan, det känns som att man var 14 igår och fortfarande gick på högstadiet, men nehe :)

Jag återkommer under dagen med lite saker, säger inte vad det är ifall det inte blir så. Utan ni får se helt enkelt :)


woooooow

Jag har fjärillar i hela magen just nu, det måste betyda något?

 


modell för en dag

Nu har hon gjort det igen, skapat något riktigt häftigt med sin underbara kamera. Tänkt att en kamera kan ta så fina bilder. Julia borde satsa på att bli fotograf :)
Här är några av mina favoriter

     


One republic/ Rihanna




sunshine

Verkligen inte!
Hela natten har jag vridit och vänt mig som en tok, kanske var det pga mini sjukt jobbiga dröm? Drömde nämnligen att jag födde tvillingar... läskigt!

Vet att jag inte gjorde något av det jag skrev att jag skulle göra, men jag försökte faktiskt. Men bildrerna blev inge bra och hunden var inte dirket samarbetsvillig...

Men i dag blir det minsan foton!
Julia och jag ska dra ner till kanalen och leka modell för en dag igen, alltid lika roligt!
Får väl se hur reultatet blir i kväll :)

Är det bara jag som gillar den här låten? Alla verkar vara emot mig!


Kom till mamma!

Kommer förmodligen få dessa inom en snar framtid, kan knappt vänta tills de är i mina händer!
Bea <3 Converse

   

Fredag

Godmorgon!
Blev ingen uppdatering i går såg jag, vet egentligen inte varför, men ja var helt slut efter en bokstavligt talat heladag på stan. Åkte runt 10 tiden, kom hem runt 5, och sedan träning efter det vid 6. Ja snabba puckar alltså. Men jag fick med mig två nya jeans som uppskattades mycket! Egentligen inte vad jag hade planerat att köpa men eftersom mina andra börjar bli små, kändes det som att det var dags för två par nya. De kostade ändå bara 200 kronor styck (nej inte från Gina Tricot)

Idag är vädret underbart härligt! Ska ta ut hunden på en promenad och kanske fota lite något, även om mina bilder inte blir lika bra som julias. Men det är alltid en början!
MÅSTE även plugga och börja göra lite varje dag i alla fall, jag har sagt hela tiden att "åh, idag ska jag plugga" men det har det icke blivit till. ÅNGEST!

Så idag kommer jag förmodligen göra detta på bloggen:
*lägga in bilder på nya jeansen
*lägga in bilder från promenaden, om det blir något bra dvs.
*prata om att bli lurad på pengar, för det var på hårstråt att jag blev det för någon dag sedan.
* sen....blir det nog bara lite "jag känner för att skria detta" inlägg.

Hoppas det duger :)

Grymt bra låt!


När lönen kommer nästa gång:

  

 

 

 

  

Lista

Namn: Beatrice Wirström
Ålder: 17 om snart en vecka! :)
Bostad: Lägenhet + Villa
Favoritcafé: har ingen speciell, ett vid hötorget
Favorittidning: cosmo? Ne ja vet inte, läser inte så mycket tidningar, mest böcker.
Humör just nu: På topp!
kläder just nu: Mjukis
Klädstorlek: 38
Vad sa du senast: "fan, måste verkligen plugga"
Sparare eller slösare: Haha, vill påstå att jag är en sparare, men endå så ryker både pengar och allt annat ner i sjön.
Har du några homosexuella vänner: Haha självklart!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, varför skulle det inte gå :)
Största svaghet: (skor) förvirrad, får lätt ångest.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jag vill ha en liten tatuering, och jag vill pierca mig i tungan.
Stökigt eller välstädat? Föredrar välstädat, men har alltid stökigt.
Gillar du att sjunga? Over and over again, hela dagarna varje dag :)
Anser du att du är stark? Beror helt på för typ av situation.
Kaffe, te eller inget? Inget, te kan vara trevligt bland.
Har du en besatthet? Musik
Vem är din bästa vän? Julia Lönnborg
Civilstånd: singel, livet leker

godmorgon!

Hej!
Har nyss vaknat, det blev en mycket sen kväll i går, tror inte att jag kunde somna fören halv tre eller något. Men då är det ju så skönt att man kan ligga och dega i sängen dagen efter för att man har fucking LOV!
Vad som händer i dag har jag inte riktigt bestämt, vädret är ju underbart men det är nog bara kylan som jag är emot. Kanske går en promenad med hunden eller något, man vet aldrig. Sen så måste jag även börja plugga lite inför nästa veckas läxor. Får ångest för varje dag som går och jag inte har ens tittat på böckerna. Veckan går verkligen snabbt när man kan söla och njuta.

Tränade i gårkväll, otroligt skönt! Men även en lyckad träning från min del, jag gjorde en masa mål - vilket är ganska ovanligt - och var på topp hela tiden. Väldigt roligt!

Ja det är vad jag har att erbjuda er nu på morgonen, men det kommer säkert fler inlägg under dagen :)
Kramar



Grymt band, ska lätt skaffa deras skiva


På liv eller död

Sitter och tittar runt på olika bloggar för tillfället, och såg på paows blogg (ja, jag är en stor tönt) ett inlägg om Malin Karlsson som dog för drygt ett år sedan nu. Herre gud vilket snack det var om det där, och ja tyckte så himla synd om allting. Stackars hennes föräldrar, hennes kompisar och hennes pojkvän. Det måste vart den värsta stunden i deras liv när polisen kommer hem till dom och berättar att deras dotter har dött i en tågolycka.

Jag har ingen aning om hur jag skulle reagera om mina kompisar dog, eller min egen syster. Det skulle vara fruktansvärt! Jag som gråter för nästan allt, glädjetårar, ledsentårar, pms-tårar och så vidare. Jag skulle nog aldrig bli migjsälv igen, det känns som att jag aldrig skulle bli glad igen. Men det skulle jag säkert, bara att det skulle ta en mycket lång tid. Som utrycket säger, tiden läker alla sår. Men jag vet ej när det gäller dödsolyckor, det kommer säkert följa en hela livet.

Just därför så känner jag sorg och tårar även om jag inte kände Malin, det är så fruktansvärt hur ens liv kan ta slut inom ett ögonblick och att man aldrig kommer finnas mer.

Ta vara och lev som att det vore din sista dag i livet, var rädd om nära och kära för man vet aldrig om det är i morgon som de inte längre kommer finnas i livet.


Dagens: Vill ha!


Måndag

När pappa sa hejdå i morse runt 7 halv 8 tiden så kunde jag bara inte hålla mig för garv, stackarn som int har något sportlov medans jag kan ligga och dega hela lovet om jag så vill. Så igår när ja skulle lägga mig runt 1 tiden så frågade jag hur han kunde vara uppe så sent om han ändå skulle gå upp om mindre än 5 timmar, han svarade: när man är vuxen så behöver man inte lika mycket sömn som när man är ung. Herre gud! Jag måste typ lägga mig halv tio om jag ska åka med kvart i 7 bussen på morgonen. För minst 7 timmar måste jag sova, annars kommer jag vara hur seg, trött och sur som helst!

Idag är vädret heller inte så roligt, snöstorm.. buhu! Jag som hada tänkt att gå runt med skinnjacka och leggings eftersom det var så varmt i går till skillnad på vad det brukar vara. Men jag får se hur det blir med det...

Idag ska jag som sagt in till stan med flickorna och shoppa/fika lite. Måste hitta en jävla fondation och mascara, är snart helt slut hemma så det börjar bli kris, samt att min fondation som jag har nu är ganska mörk, så jag ser ut som en jävla fjortis med min mörka rand!?!?! Försöker som en galning sprida ut det mörka och tona ut det med min vanliga hudfärg. Det kan jag säga er, det är inte lätt...

Så nu, Beatrice, håll dig till att du ska BARA KÖPA EN FONDATION OCH EN MASCARA, inget annat! Jag är så jävla dålig på att hålla mig till vad jag har bestämt att köpa. Men nu fan måste jag, annars kommer jag gå hem med värsta ångesten. bläää....

Ses senare! :D

RSS 2.0