Älskling

Jag älskar dig allra mest mitt hjärta! <3
Johan Boström

Vi vänder på dygnet

Godmorgon allihoppa!
Har nyss vaknat ur min vinterdvala denna dag och väntar på Johan och Manno ska slå en pling inom den närmsta tiden. Men innan det händer tänkte jag uppdatera lite om vad som hände i går.
Minna, Agnes, Emelie och jag gick hem till Julia för en filmkväll, men det slutade med något helt annat. Faktum är att vi tog inte ens fram en film utan började direkt att spela det omtyckta spelet Mariokart, sen efter en stund ville vi gå på en härlig långpromenad till sandudden för att kolla in de nybyggda husen och vägarna. Sen efter det började vi dra oss tillbaka till Julia runt tolv tiden. Sen kom vi på det!
Vi skulle ha en " Giggnatt" och inte gå och lägga oss fören klockan var sju då vi visste säkert att det var morgon. Det kan jag säga att vi lyckades med rätt bra, vi spelade ett sjukt roligt spel som man skulle förklara svåra ord och säga vad man trodde det betydde. Vi höll på att dö av skratt för varje ord som dök upp och alla dess ( eller mina) konstiga betydelser.
När klockan sedan var runt fem halv sex började jag gå hem för ja skulle ändå upp och träffa manno och johan inom kort på morgonen, och de andra stannade såklart kvar och fortsatte skratta.

Det var verkligen en rolig natt!
 

1/1 2009

Jag kan fortfarande inte förstå att det är ett nytt år, utan 2008 lever kvar i mig nu också.
Och hur kan man spendera den första dagen på det nya året tro? Jo det skall jag säga dig.
Jag sov såklart över hos Julia, palla att man ska gå hem vid sextiden annars liksom. Och vi sov till runt halv ett.
Sen hände det inte så mycket alls, Johan titade förbi vid halv tre tiden och sen har dagen bara varit tråkig.
Ingen vidare start alls för min del, och inte heller att det har strulat något med den nya bloggen så jag kan inte logga in och skriva mitt första inlägg, it makes me sad..
Och nu är klockan tio, ja har verkligen ingen aning på vad jag ska göra, men ja funderar starkt på att gå en promenad för att sysselsätta mig lite. En promenad skadar inget, särskilt nu efter jul och nyår då man fått lite tillägg på kroppen.

Nej ut och röra på mig, det är vad jag ska göra!

Jag minns 2008 som om det vore igår..

Nu har året 2008 lagts bakom hyllan och ett nytt år framträder. Men ja kommer minsan aldrig att glömma 08, det var helt fantastiskt! Så många minnen man han skapa och fler ska det bli. Jag säger bara: 2008 is the shit!

Nyår firades då med käraste Julia, schager och även Johan kom och gjorde oss sällskap framot tio tiden. Vi befann oss hos Julia hela kvällen och hade det så bra man kan ha. Jag kan säga att det blev en hel del skratt och skrik när det börjades smällas utanför huset.
När schager och Johan hade dragit hem runt ett två tiden satte Julia och ja mig ner och klurade ut vad vi skulle ha för nyårslöfte detta år. Det brukar vara saker jag aldrig håller, men man kan väl ändå ge detta en chans. why not?
sen slocknade vi runt halv sex tiden, vi ville vara uppe så länge som möjligt och bara njuta av det nya året.

Sen vill jag även passa på att berätta om en ny sak som kommer hända framöver...
Det är så att jag, Julia och Jojjo har satt ihopp en egen blogg för att vi helt enkelt hade tröttnat på att vara singelbloggare.
Förhoppningsvis tycker ni den är så bra att ni vill fortsätta läsa den.
Men jag kommer självklart blogga lite här med, men kanske inte liksa mycket som ja gör just nu.
Énjoy!  www.tresfresas.blogg.se

RSS 2.0