Merhaba merhaba


Har blivit beroende av denna låt på sistone, så otroligt bra! Kanske inget i er smak för det är en ganska smak-sak-låt. Jag är, som ni vet, beroende av Turkiet. Därför händer det ofta att jag lyssnar på mycket turkisk musik.  Btw, har lärt mig en hel del turkiska nu!


You´re not a child anymore

Gårdagens lilla "kalas" med moster och hennes familj var ytterst trevligt. Fick en jättecool skål från Kosta Boda, ett jättefint märke samt en guldring från mormor och lite pengar av övriga släkten.
Men den största presenten var från min mormor, hon har nämligen sparat pengar på ett konto sedan min födelse som jag skulle få i 18 års present. Det har alla mina mor-släkningar fått. Tanken är då att vi ska använda pengarna till något vettigt, inte shoppa, resa eller kasta bort dom på trams. Det är trots allt 10-15 000 kr vi pratar om. Och det har jag bestämt mig för att lägga på mitt körkort. Har ingen aning vad det kan komma att kosta så lika bra att lägga allt på det. Så hon skulle hålla kvar pengarna tills jag behövde betala lektioner och så vidare, på så sätt kanske det till och med kunde växa en del vilket vore jättebra! Har ingen aning när körkortet kommer att bli taget, men mitt mål är innan 20 års ålder. Ännu bättre om det vore innan studenten. Skulle vara asskönt.

Men det var i alla fall dett års presenthöjdpunkt.
Tack kära mormor och Jan för ert bidrag!
Körkortet = Check!


Down town

Idag tog mor, mormor, jag och syster en sväng till karlskrona för lite shopping. Härligt att gå runt på gamla hemmatrackter igen, ska definitivt försöka komma ner en vecka i sommar för att spendera tiden med släkten och den härliga bekingska samhället. Allt är så lugnt och skönt här nere, har ingen lust att åka hem igen i morgon. Men jobb väntar och det kommer inte bli nådigt. Ska försöka ta kraft att göra lite läxor så jag slipper dras med det när jag kommit hem från jobb och så vidare, då blir det sängen på dirren som gäller. Har med mig latin, svenska och engelska som tur e.
However, vi shoppade idag. Det köptes en ursöt tunnika, jeans, och efterlängtade skor som jag längtat efter att få så himla länge. Och nu är de äntligen i mitt våld haha. Ska minsan användas väl.
Kommer nog upp en bild i morgon på dessa härligheter. Vet att jag har lovat på mina förra fynd, men det får bli när jag är hemma igen.

Halfway around the world


Vad har hänt?

Har inte varit den bästa på att uppdatera på sistone.
Men tänkte ge er lite info vad som försegår just nu:

För tillfället är jag med mamma och syster nere i blekinge för att få lite sportlovsmys med mina kära morföräldrar. Vad jättelänge sedan vi sågs sist. Här ska vi bara ta det lugnt och pusta ut i de 4 korta dagar som ska tillbringas i belkinge. Flög hit igår morse.
Sen på tisdag bär det hem igen då en 5-dagars jobbstress väntar framför mig. Usch mår bara dåligt när jag tänker på det. Men vill man ha cash så vill man.

Idag kommer kära morsläkten hit för lite "förfirande" av mig inför min 18-års dag. Ska bli jättemys för att vi inte heller har setts på hur länge som helst. Men nu ska vi dra vidare till staden för att köpa lite tilltugg och kanske titta in i någon affär när man endå är på G.

See yaa later

Kvällens låt


El balonmano dosmilcietos y ocho.

Fick en inbjudan på facebook att delta i årets Granollers-handbollscup. Snacka om hur det kliade i fingrana att åka dit, men det är nog troligt att vi inte ska. Ajdå.. Men det var så galet roligt när vi var där i spanien hela handbollslaget år 2008. Ett av de bästa handbolls-minnerna jag har. Hittade en länk till sidan där jag sedan hittade bilder och protokoll från vårat år. Haha mins allting som om det vore igår. Men när man ser matchresultaten tänker man "Va? gick det verkligen så dåligt?" HAHA. Pinsamt, men skitsamma! För vi hade the best time in our lifes!


Lördag

Den var en mycket spännande och trevligt händelserik lördag som var på schemat, först var det match i sjöstadshallen. En av de viktigaste matcherna denna säsong också, så det var viktigt att vi vann den. Vilket vi gjorde, men mot ALLA odds. Usch! Dommarna var dumma i huvudet och motståndarna var riktigt omogna. Det var endå tanter (damer/mammor) vi mötte men de spelade så fult och betedde sig så omoget att alla bara gapade. Helt sjukt. Men vi vann och det var vi otroligt lycliga över!

Efter det drog jag hem till pappa en snabbis och sedan in mot stan för en lunch/middag på.. 
Tillsammans med Cindy och Maria! Så otroligt mysigt! Har hört mycket om det stället och de hade jättegod mat, fräsha lokaler och det var bara allmänt mysigt. Jo dit kommer man gå flera gånger.
Efter det gick vi runt på stan en snabbis och därefter slog oss ner på biosalongen Sergel för att se Love and other drugs som vi velat se så himla länge nu.
Filmen var helt okej, den var dock inte som man hade föreställt sig men väldigt fin i slutet. Åh började tänka på min lilla älskling så mycket under filmen och hur mysigt det skulle varit om han kunde varit där också... MYSMYS!


Bio-time!

Idag bar det iväg mot kista för en snabbshopping samt bio tittande med familjen, helt okej mysigt alltså! Köpte ett par ursnygga klackar och två par byxer jag letat efter i hundra år. Då blir det happyface!
Kanske blir lite bilder senare?

Anyway, filmen var.. OKEJ. Inte helt vad jag hade förväntat mig. Lite grova scener dessutom så jag förstår den var 15 års gräns på. Men jag var väldigt överraskad att det inte var med några konstiga varelser och så vidare. Filmen handlade trots allt om ett team som skulle grottforska en stor grotta... någonstans haha och dyka ner i marken och så vidare. Lite smånasty som sagt, men helt klart värt att se! Skala 1-10: 8!!


Turkiet 22/6-29/6

Nu är Turkietresan med älskade Hanna äntligen bokad! :D
En vecka i härliga Alanya där vi kommer ta staden med storm! Massa bad, sol, festande, äventyrande, shopping och god mat :) Kan inte tänka mig ett bättre sätt att börja sommarlovet på!
Alanya Summer 2011 here we come!


Match - spårvägen

Idag väntar ett tufft mottstånd, nämlgen serieledarna.
Vi ligger för tillfället tvåa i juniorserien och om vi vinner denna, och det kommer krävas minsta lilla ansträningning för att göra det. Så går vi upp i ledning.
Det skulle sitta fint!

Är så otroligt glad att jag blev kallad till denna match och dam-matchen i helgen. Som ja kämpat för att komma tillbaka till laget efter sjukfrånvaro och missade träningar. Det tog sig några veckor.
Men nu är jag back on track och tänker hålla mig kvar här ett bra tag till!
Kom igen nu Skå!

Hon ska vinna hela skiten


My heart is refusing me - Loréen


Snökaos

Gick upp förjäves i ett försök att ta mig till skolan i detta väder, men när jag kommer ner till brommaplan så hör jag att alla linjer från ekerö är avstängda och att det är väldigt få linjer som går från brommaplan eller inga alls. Kände att det nte var någon mening att ta sig till skolan när det var upp till 1½ timmes köer på tavlan. HAHA, kan bli en mysig dag med film och varm choklad. Därfter väntar match i örsundbro, alltså ca 7 mil bort. Kommer bli ganska svårt att ta sig dit, men inte ska man ge upp inte!!

Update

Ny vecka! Känner samt att man kanske borde uppdatera lite mer på bloggen, har ändå inget för mig nu förtiden! Verkar som att ämnerna har inte kommit igång med läxorna ännu, vilket är skönt. Men tränar det gör jag stenhårt. Eller vill i alla fall.
Idag till exempel så var det den så kallade "språkdagen" enligt mig. Bara språklektioner nämligen. En ganska bra start på veckan faktiskt, även om jag inte brukar gilla det. Började med Italienska som rullade på och man kunde pilla sig i näsan hela lektionen, därefter väntade engelska som jag fick tillbaka lite prov som gjordes förra veckan. Det gick bra och jag fick en massa bra kommentarer om att jag hade förbättrats, blivit mer självsäker och så vidare. Jag berättade dock att det kunde berott på att jag har en pojkvän i turkiet och att jag pratar engelska dagligen. Men min lärare var jättepositiv till det och till och med bad mig gå hem och fortsätta prata haha. Roliga kia! Under lektionen och betygssamtalen så fick vi se på en film som verkare väldigt bra faktiskt! Har lust att fixa hem den under veckan. Kommer dock inte ihåg vad den hette.
Sen kom vi till latin som inte är fullt så roligt, men om man får sluta 13.15 så är det lugnt.

Nu sitter jag hemma och deppar över att mitt word har slutat fungera, just när man behöver det som mest!! Har en massa arbeten som ska skrivas under veckans gång, och har man inte word blir det stora problem...
Men då får jag satsa på att läsa lite närlinglära till provet i morgon och träna på mitt svenska framförande. Inte fullt så roligt, men det får duga. Sen har vi såklart VAMPIRE DIARIES AVSNITT 13 som väntar<3

Om en liten stund bär det av mot troxhammar för ett jobbigt (?) träningspass med laget, det sägs vara fys på schemat. En timme. Äsch det kan väl inte vara så jobbigt? Kanske är lättare sagt än gjort...


Den bjuder ja på! Today is a good day....

MINEN!

Lovisa hittade en massa youtubeklipp från lilla melodifestivalen som man lyssnade sönder som en tok som liten, haha vilka minnen man får av att lyssna på dom nu! (De är lika bra också haha) Kommer också ihåg texten lika bra som då, var man nörd så var man! :D


Är enormt besviken på migsjälv

Att man kan vara så klumpig..

Min enormt saknade vän

Jag dör snart hjärtat. Ett halvår utan dig känns bokstavligen som flera år.
Hoppas tiden går fort tills du kommer hem, då tänker jag aldrig släppa dig igen. Aldrig igen!


RSS 2.0