Lördag

Den var en mycket spännande och trevligt händelserik lördag som var på schemat, först var det match i sjöstadshallen. En av de viktigaste matcherna denna säsong också, så det var viktigt att vi vann den. Vilket vi gjorde, men mot ALLA odds. Usch! Dommarna var dumma i huvudet och motståndarna var riktigt omogna. Det var endå tanter (damer/mammor) vi mötte men de spelade så fult och betedde sig så omoget att alla bara gapade. Helt sjukt. Men vi vann och det var vi otroligt lycliga över!

Efter det drog jag hem till pappa en snabbis och sedan in mot stan för en lunch/middag på.. 
Tillsammans med Cindy och Maria! Så otroligt mysigt! Har hört mycket om det stället och de hade jättegod mat, fräsha lokaler och det var bara allmänt mysigt. Jo dit kommer man gå flera gånger.
Efter det gick vi runt på stan en snabbis och därefter slog oss ner på biosalongen Sergel för att se Love and other drugs som vi velat se så himla länge nu.
Filmen var helt okej, den var dock inte som man hade föreställt sig men väldigt fin i slutet. Åh började tänka på min lilla älskling så mycket under filmen och hur mysigt det skulle varit om han kunde varit där också... MYSMYS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0