Fredag

Inte så händelserik dag, tog det lugnt för det mesta och gjorde inget värt att skriva om.
Antar att i morgon blir en bättre dag.
Puss och Godnatt

Torsdag

Regn, regn och åter regn.
Är detta vad jag bemötts när man kommer hem från konstant värme och sol? Fan vad tråkigt..
Finns liksom ingen chans att vara ute och njuta av sommaren eller gå klädd i lite tunnare kläder, just nu har jag långa pösiga jeans och en tjocktröja, det är höstkläder, inte sommar!
Sommarbrännan då?! Den får man inte gå miste om nu när det är ett tag kvar till skolan, vill ju kunna bevara den lika brun större delen av sommaren, men om det ska fortsätta såhär så lär det ju knappast hända..

Vad har hänt i dag tro? Faktiskt ingenting!
Vaknade första gången runt 10 tiden, öppnade direkt boken och läste några sidor, sen sommnade ja igen och vaknade strax efter 1 tiden. Otroligt skönt!
Sen har jag fixat och trixat här hemma, ska städa lite snabbt och packa väskan för att åka till pappa i några dagar. Har inte träffat honom på nästan 3-4 veckor? Haha de är säkert lika bruna som ja e, kom hem från grekland igår. A fast ne, ja har ju varit i turkiet sammanlagt två veckor. Slå de ni!


Nej nu måste ja börja fixa saker, har latat mig hela eftermiddan.
Hörs kanske senare i kväll!

Seni seviyorum<3


Vi har varandra

Efter Sophie jobbiga avsked i måndags natt så beslöt Hanna och jag för att tillbringa dagen och natten därpå med varandra. Vi drog med andra ord in till stan på dagen och köpte glass, var så fint väder så det var lika bra att njuta! Sen drog vi hem till mig för en mysig filmkväll med massa ostbågar, glass och varandras sällskap. Kollade på Tristan & Isolde, åh vad fin film! Helt klart i min smak när det gäller kärleksfilmer. Sorgligt slut också.

Dagen efter (idag) vaknade vi ganska sent, runt halv 1. Då gick vi upp och satte oss i soffan direkt för att kolla på ytterligare en film till frukosten. Men när klockan närmade sig 3 tiden så gjorde vi oss i ordning för avfärd. Jag skulle göra några småsaker i centrum och hanna skulle hem och fixa. Men det var jättemysigt allting!
Min lilla tös


Melissa Horn








Fynda är mitt förnamn








Helt random

Gillar:

Glass: Gräddglass med krossad chocklad
Musik: Kärlekslåtar
Färg: Vit är min grej
Film: Tristan & Isolde
Språk: Turkiska, Spanska, Irlänsk/Scottish och Norska haha.
Länder: Turkiet, Spanien, USA
Städer: Alanya, Stockholm
Skolämne: Idrott, Historia, Drama och Kör
Mat: Calamarés, Pastarätter
Sport: Handboll, volley,
Tv Program: Desperate houswifes
Klädesplagg: Jeans
Affär: Zara, Vero Moda och H&M
Chips: Sourcream
Läsk: Fanta
Drink: VodkaRedbull, Bay
Egenskap hos annan människa: omtänksam, rolig och ambitiös

Ogillar:

Glass: Cornetto
Musik: Hårdrock
Färg: Orange & Gul
Film: Bruno
Språk: Finska och Hollänska
Länder: Ryssland, Polen och Finland
Städer: vet icke
Skolämnen: MATTE
Mat: Skaldjur
Sport: Gillar typ all sport..
Klädesplagg: Slimade linnen/tröjor
Affär: hum..Kapphal?
Chips: Grillchips
Läsk: Pepsi/Max
Drink: Vin
Egenskaper hos en annan människa: Perfektionist (för en viss person..)


Borta

Nu är hon borta, min söta lilla rara, underbara Sophie. Borta i 10 hela månader i varma USA. Vad Hanna och jag grät i natt, det gick bara inte att få stopp på tårarna. Men vi kommer klara det här, vi har varandra. Nästa sommar Sophie, då jävlar ska vi ha det så jävla roligt! Vi ska feste, resa och bara vara med varandra. Ja, sommaren 2011 kommer vara våran sommar. Mina två änglar. Mina bästa vänner<3


Morgon, morning, morgen och mañana

Jag är helt slut i kroppen, blev en sen kväll, natt och morgon där. Juste ni vet ju inte vad jag gjorde..
Jag var nämnligen hos Sophie igår för en avskedsfest, hon åker som sagt till USA i morgon bitti och kommer stanna där i över 10 månader. Åh jag börjar nästan gråta när jag tänker på det.. Men det var riktigt trevligt igår. Massa mat, och sötsaker som jag ska pröva att göra hemma haha. Sen spelades spel hela kvällen och natten. Tyvär så somnade jag och sov de flesta timmarna när det hände roliga saker, men de väckte mig när vi skulle gå hem. Där runt halv fem. Och tidgare hade alla skrämt upp varandra med läskiga skräckfilmer och sanna historier ovs. Så det var tur att det hade börjat bli ljust ute, annars hade jag aldrig vågat gå hem. Bor ju hemma själv till på onsdag *happy face* Så det ska chillas till hundra här hemma.

Vet inte riktigt vad som händer i dag, vaknade ganska sent för att vara jag och har inga planer på dagen. Tror möjligtvis att det skulle vara fest i kväll, men är inte säker. Annars så är vädret inte på topp, vilket gör att humöret för att hitta på något galet är inte på topp heller..

Ska nog fixa bilderna från avskedsfesten och Turkiet idag. Så det lär hoppa in under dagen.
Nu: lägga sig i sängen och läsa en stund


* Ny kategori: Resor

Har gjort en ny kategori om Resor i bloggen, har blivit helt förälskad i resor efter Turkiet, så jag tror det kommer bli en hel del i framtiden. Just därför passade jag på lägga till kategorin så ni kan få läsa om mina äventyr utomlands :)

You & Me

Du och jag mot världen, min älskade Ersan Demirtas.




Goodbye my lover

Nu är jag hemma återigen från en underbar vecka i mitt härliga Turkiet. Och det blev tårar denna gång också, det kan jag lova er. Fy vad jobbigt det är att komma tillbaka till något man inte längtar tillbaka till.. Får alltid en sådan sjuk ångest över de saker jag inte hunnit göra eller att jag måste åka när man är som mest lyckligast. Det svider i hjärtat. Men som jag har lovat tidigre, så ska jag återberätta allting. Vet ej när, men det kommer dyka upp något. Bilder får ni garanterat i alla fall!
Kommer aldrig glömma dessa två resor, aldrig!


Turkiet 17-24juli

Detta blir nog det sista inlägget på en vecka, ska nämnligen krypa ner i sängen om ett tag. Men just nu kollar jag på film med familjen. Det blir alltså uppstigning klockan 6 i morgon, åh crap! Jag som är så van att vakna runt 11-12 tiden hehe. Men det är lugnt, jag funderar starkt på att vara uppe hela natten, kommer ändå sova på flyget för att denna gång var jag så smart att jag tog med mig en nackkudde så jag kan sova utan att få nackspärr. VÄLDIGT PRAKTISKT!
Men som sagt, ingen dator på en vecka. Tänker inte sitta vid datorn heller om jag får chansen. Kommer vara så upptagen att leva i paradiset att dator kommer inte ens finnas i tankarna. Så ska det låta!
Ni får ha det så tokigt bra i Sverige så hörs vi när jag kommer tillbaka, mobilen åker med. Men kommer inte svara på samtal eller sms under turen. Ska bara användas vid nödfall.

SAKNA MIG!
Love
/Bea

ÄNTLIGEN

Haha jag måste vara den segaste personen på denna jord!
Äntligen har jag lärt mig att fixa låtar till min Ipod, hur man laddar ner och så vidare. Tack vare Linnea här hemma som visade mig hur snabbt och enkelt det var att fixa bra musik till sin Ipod. Att jag inte frågade henne tidigare? Har haft min Ipod i säkert ett halvår snart och då är det alltid Julia som har fått fixa mina låtar, bara för att jag är så sjukt oteknisk och förstår typ ingenting med itunes. Men nu gör jag mohahah!!
Vilken lättnad! Så nu är den pumpad med massa låtar som jag ska lyssna på under min resa till Turkiet, yes vad underbart livet är ibland!

Love the way you lie


The day

ÄNTLIGEN är det fredag...
Det är liksom dagen man har gått och väntat på hela den långa veckan, för att idag har jag TONVIS med saker att göra. Det är skönt, för då går tiden fortare hehe.
Jag ska göra idag:

* Packa väskan
* Hämta pengar
* Köra på en "helkroppsbehandling"
* Lämna Ipoden till Julia
* Ringa/Vara med Sophie
* Ringa mormor och pappa.
* Kolla upp lite saker inför resan
* Tvätta + stryka kläder
* Tanka mobilen
* Ringa mina vänner där nere som jag ska vara med under veckan'

Sen kan det komma upp lite andra saker som behövs göras, listan kanske inte ser ut att vara så jättelång, men det kommer ta hela dagen att fixa allting. Kommer förmodligen slänga in något inlägg under dagen dessutom och sen ett innan jag åker. Ha det gött tills dess!

Torsdag

Äntligen känns det som att tiden går lite fortare än vad den gjorde för några dagar sedan. Gårdagen till exempel bara svischade förbi, vilket var både dåligt och bra. Kändes som man knappt hade någon tid till min kära lilla Sophie. Men samtidigt bra för då är Turkietresan allt närmare!
Idag vet jag inte vad som ska hittas på, pratade med Elena lite smått för någon dag sedan för att ses på eftermiddan, men jag får se. Har vansinigt ont i halsen i dag och hade igår också så jag funderar på att bara ta det lugnt och inte springa iväg på en massa saker. vill vara frisk och kry när jag kommer ner till paradiset!
Aja vi får se, men jag har lite saker som jag MÅSTE göra idag.

Återkommer mer om det senare:)

My dear

Dagen har tillbringats tillsammans med min kära Sophie. Vi beslöt oss för att dra till lundhagen med kort varsel i morse och bada lite. Vattnet var förvånadsvärt härligt och vi fick en massa skratt. Sen beslöt vi oss för att följa med min familj för lite picknick i drottningholm, kanske inte lika mycket skratt där men maten var god. Efter det rusade vi hem för att fixa iordning oss för lite foto med Julia. Vi ville ha lite fina minnen tillsammans eftersom hon åker snart och det är inte många dagar man kommer hinna njuta med min söta busunge.
Bilderna blev otroligt fina! Längtar efter alla ska komma ut, men har hittils sett lite försmak på facebook som Julia la ut. Hon är verkligen så otroligt duktig på att fota, och idag var vi på en äng och fotade med långa ljusa sommarklänningar i högt gräs, härligt va?
Efter fottningen drog vi till Busviken för att bada lite, men sophie fegade ur i det sista och ville inte bada när vattnet var ljumet! Och då ville ja inte heller bada. Så vi satt där tillsammans med Emma, Clara och Josefine i solnedgången och hade allmänt härligt. Men när myggen invaderade stället drog vi hem. Och nu sitter man här och tar det lungt, tänker på den underbara dagen som varit och hoppas på att det kommer bli en hel del sådana i framtiden<3




slow, slower and slowest

Vad är det här?! Det känns som tiden går oändligt långsamt nuförtiden. Kanske är det för att jag längtar ihjäl mig till på lördag eller för att jag inte har något att göra? Hur som så är det ganska jobbigt...
Det är fyra dagar kvar, fyra ynkliga dagar kvar. Förut var det kanske två veckor. Vad ska jag göra för att få tiden att gå fortare! Dessa två dagar har varit assega. Men i morgon får jag äntligen något att göra, för då ska jag träffa Sophie min älskling och bada, sen ska vi möta upp Julia och fota tillsammans. Kommer bli awsome! Ser fram emot att få lite nya fina bilder, samt tillsammans med mitt lilla busfrö. Så det blir en heldag bara där.
Sen på torsdag är det lite svajjigt. Ska träffa Elena på eftermiddan en stund och då vet man aldrig vad som kommer hända. Sen på fredag blir det en heldag med tvättande, strykande, och fxande inrför nattresan. Åh VAD JAG LÄNGTAR!!!

Let´s get this party started


Tisdag

Hoppas på en mycket bättre dag än vad det var igår, fast nu har jag lite saker jag behöver göra som kommer hålla mig sysselsatt under dagen. Ska dra till pappa en sväng för att hämta lite saker inför resan, tar nog med mig hunden också så han får lite omväxling och får komma ut.
Sen funderar jag starkt på att lägga mig någonstans och läsa min bok, orkar bara läsa när jag ska lägga mig. Men då hiner jag bara läsa några sidor innan jag börjar se i kors och nästan somnar. Vill ju hinna njuta av boken också!
Sen får vi se vart världen vänder! Är sugen på att dra ut och springa, men i denna värme kommer jag tuppa av inom en kilometer. Nae, det får sparas till kvällar i fortsättningen om det kommer bli såhär varmt framöver.

Igår*

Var en helt vanlig dag, hände inte så speciellt mycket. Hade ganska tråkigt under stora delar av dagen. Åkte iväg och handlade med mamma och syster på eftermiddan en stund, men det var så varmt attjag höll på att tuppa av. Herre gud vad jobbigt det var.. Sen åkte jag till en kompis och babade och kollade film en stund sen drog jag hem igen för vi skulle få gäster. Några vänner till familjen som bor nere i Blekinge ska bo hos oss några dagar så det var trevligt att träffa dom, var några år sedan sist.
Sen på kvällen höll ja på att dö av tråkhet.
Intressant? Knappast...

Eclipse

Såg filmen Eclipse för inte så länge sedan, som ett sådant twilight-freak jag är. Men jag kan faktiskt säga att denna filmen var äntingen den bästa eller näst bästa av de tre som finns. Jag satt som fastklistrad hela tiden, och jag tyckte även att de fick med den viktigaste informationen. (har ju läst böckerna dah) Många roliga scener, även sorgliga och spännande, dramatiska och läskiga. Just som en bra film ska vara helt enkelt. Man behöver inte vara ett twiligth freak för att gilla filmen. Men jag kan säga att den har det där lilla extra haha.
Rekomenderar verkligen för de som ännu inte sett den. Det är värt det!


España!

Det blev alltså seger till Spanien trots all kritik och buande. Låter helt fantastiskt! Hejjade på Spanien dessutom så det blir dubbel glädje. Ganska segt spel i början, men efter andra halvlek blev det bättre, men usch så fult Holland spelade! De filmade och gjorde sådana grova tacklingar så det var inte sant... Inte schysst!
Grattis Spanien!

Shakira


Gypsi


Did it again


Waka Waka (this time for africa)


Bad bad bad

Idag blev det tidig uppstigning (10.00) för att sedan traska iväg till Julia för att åka till Pölen med henne, hennes bror Daniel och Robin the boyfriend. Det blev en heldag med endast badande, stekande i hettande sol och gott snacks. En helt perfekt och skön dag ute med gänget som gärna får göras om! Blå lagunen, eller som de flesta säger, Pölen är ett riktigt bra ställe må jag säga, har inte varit där något i år så det blev en bra start. Lite mycket folk kanske, men inget som vi blev störda på.
Efter en dag som denna så har man självklart fått en del färg, men samtidigt bränt sig i ansiktet. Ni vet den där känslan när det kommer smygande i ansiktet och man känner att det börjar svälla och hetta som fan? Just så är det för mig nu, ajdå vet vad som väntar framför mig.

Ikväll ska jag tillbaka till Julia för att lämna lite saker som jag lånat och lite annat, hoppas på att hon kan fixa lite ny musik i min ipod. Blir tokig när jag har lyssnat sönder alla hittils. Måste ju ha en hel del när det kommer till fyra timmars flygtur i helgen. Åh kommer dö!
Sen blir det såklart finalen mellan Spanien-Holland! Får inte missa :) hejjar såklart på spanien hehe.

Yes det var det :)

Vampire diaries

Sedan twilight kom ut på film och bok tro jag att hela världen har blivit som besatta av vampyrfilmer slash böcker. Jag är dock en av dom, som jag är ganska stolt över. De är faktiskt spännande att läsa och titta på, tro det eller ej. Har iprincip bara vampyrböcker nuförtiden i min bokhylla. So what? De är min cupp of tea.
Just nu håller jag på att läsa Vampire Diaries, från början en tv serie som jag blev helt förälskad i, men nu även finns de i 6 böcker. *engelsk test* Vilket är mycket bra för min del, behöver träna på engelskan. Men nu har jag tagit mig igenom första boken på ca 360 sidor. Eller första och första, det är 1+2an i en och samma. Hur som..
Bild på boken. Bör läsas av alla (enligt mig)


Eric Saade - Break of dawn


Klappat och klart!

Nu är resan till Turkiet äntligen bokat! Blir den exakta tiden som förra gången. Ska vara borta en vecka i detta underbara land, åh vad härligt!
Många tycker jag är helt galen som ska resa iväg ensam, till viss del förstår jag dom. Men, samtidigt.. hur härftigt är inte det här? Någon gång måste man släppa tyglarna och göra något helt galet! Och nu tycker jag min tid har kommit hah :) Men för att göra många av er nöjda kan jag säga att jag inte kommer vara ensam. Jag ska bo tillsammans med mina turkiska grannar som redan är där nu. Jag kommer kanske inte vara med dom jämt och ständigt, men lite äventyr för mig själv kommer jag minsan ha :) Har dels bestämt mig att åka till Pegasos och hälsa på alla i entertainment team! De tyckte det skulle vara så kul att jag kom tillbaka och ville gärna spendera sin lediga dag med mig. Låter grymt kul om jag får säga det själv!
Nu gäller det att fixa allting inför avgång, som alla pengar, bussresa och packa väskan på nytt. Så enormt härligt!

Turkiet (x2) Here I come!
17-24 Juli - 2010


Lördag

Godmorgon folket!
Är egentligen inte så värst pigg för en bloggning nu direkt på morgonen, men ja tänkte att om jag inte var det nu så kommer jag inte vara det under dagen heller. Så det är lika bra att få det överstökat haha.
Sov inte så mycket i natt, gick och la mig kanske vid 2 och vaknade tio, känner mig grymt otaggad och trött som fasen. Men men det är en ny dag idag, soligt väder (hoppas jag) har fortfarande inte dratig upp rullgardinen... och det blir förmodligen stan på eftermiddan och träffa kompisar eller bad. Vet ej ännu, får se får se..
Nej nu tog blogglusten slut igen.
Hörs senare!


*Happy moment*

Förlåt för min sjukt dåliga uppdatering, men det har varit snabba puckar här hemma och en massa saker att fixas med, så jag har inte haft någon möjlighet till att ta mig tid och blogga. Men nu är jag här, och jag har en massa saker att dela med mig av. 
Jag måste bara säga det här, men... Jag ska tillbaka till Turkiet! Yes yes yes, äntligen är det bestämt ett datum och allting är i sin ordning. Så om en vecka exakt kommer jag vara på väg till paradiset igen. Jag är helt överlycklig! Det bara kittlas i fingrarna på mig, älskar att resa! Det är den största anledningen för att jag inte har bloggat, jag har varit inne på olika flygbolat nästan dygnet runt för att hitta ett bra pris på en flygstol ner dit. Inte det lättaste, men nu har jag ett flyg som går nästa helg den 17onde juli som är paxat. Åh vad grymt det kommer bliiii!
Denna gång lovar jag att fota så mycket som det går, jag avskyr att fota vanligtvis. Har en så sjukt dålig kamera så bilderna blir inte så fina, vilket är en stor anledning till varför jag inte brukar fota när jag är iväg. Men nu blir det ändring på det :)
Am so happy happy happy happy!


Pegasos restort- mitt hotel där jag var för en månad sedan drygt. Ska dock inte till samma ställe, men bara ca 10-15 minuter ifrån. Kanske sväger förbi och säger hej till allt trevligt folk när man endå är i krokarna?

Never been so nervous in my intire life!

Åh vad magen pirrar av nervositet!
I morgon kommer jag få ett besked som styr över hur mina kommande 2 veckor ska se ut, och det är inget LITET besked jag väntar på. Så snälla, snälla gud var på min sida bara för denna gång. Gör så att min önskan går i uppfyllelse, gör så att jag kommer få uppleva det här och får ett otroligt minne för livet som jag kan berätta om för mina barnbarn i framtiden. Nu kanske ni fattar att detta är viktigt? 

Jag vill det här.
Jag är villig att ge allt för det här.  

Godmorgon!

Det är strålande väder idag, vilket är grymt skönt, var ganska sur på vädret som varade igår, regningt och mulet. Nej det gillar vi inte!
Idag blir det förmodligen bad som gäller, sen får vi se vart världen vänder. Julia och Olivia ville att jag skulle följa med och fota på eftermiddan/kvällen, men jag får se. Är inte så grymt taggad haha.

Hörs under dagen :)

Pump it!


Rihanna - Rude boy (Benji of sweden remix, NRJ)


"You taste like a strawberry"

De senaste två dagarna har jag ägnat åt att vara med kära Elena och busat omkring på Ekerö och i Stenhammra. Vi träffades igår vid träkvistavallen för att kolla in fotbollscuppen som var igång. Träffade många bekanta personer där som exempelvis min vikarie lärare Erik som jag hade i 7an. Han spelade för Skå-laget. Det var riktigt kul att se honom igen, efter dessa år så kände han igen mig bland den stora folkmassan.
Sen begav jag och Elena mot lundhagen för att bada och sola i några timmar, riktigt roligt det med. Fanns en massa roliga personer runt om kring som vi skrattade en massa åt. Och efter det åkte vi hem till henne för att käka världens godaste pizza och sen tillbaka till Ekerö där vi skulle tagit ett nattdopp på södran vid 12 tiden. Men det var för kallt så vi sprang runt på stranden och sjöng och dansa haha. (what happended on södran stays on södran Elena haha) Efter det sov hon hos mig.

Och idag åkte vi hem till Julia och körde cubb i hennes trädgård och sen direkt till busviken för bad då solen verkligen stekte på oss. Men det var ruskigt kallt i vattnet så det blev inte så mycket bad, mest sol. Och nu är jag hemma igen:)

Otrolig upplevelse? You bet!

Jag älskar att resa, men jag insåg inte fören Turkietresan hur mycket jag egentligen älskade att resa eller hur häftigt/roligt det skulle vara att jobba med det. Just därför kollade jag upp hur man ska gå till väga om man skulle vilja bli reseledare/ aktivitetsledare i framtiden. Är dock för ung just nu, (TRÅKIGT NOG!) men sådär skitsvårt kan det väl inte vara? Eller vad tycker ni? :)

*RESELEDARE*
Grundläggande krav
- Avslutad 3-årig gymnasieutbildning
- Minst 20 år
- Flytande i minst ett av de nordiska språken; svenska, danska, norska eller finska.
- Goda kunskaper i engelska
- Körkort
- 1 års arbetslivserfarenhet eller längre utlandsvistelse (minst 3 månader)
Meriterande
- Avslutad guideskola och/eller turismutbildning
- Språkkunskaper i exempelvis turkiska, grekiska och tyska
- Erfarenhet av serviceyrket, resebranschen eller från vården
- Hög social kompetens

*AKTIVITETSLEDARE*
Grundläggande krav:
- Avslutad 3-årig gymnasieutbildning
- Minst 20 år
- Flytande i minst ett av de nordiska språken; svenska, danska, norska eller finska.
- Goda kunskaper i engelska
- 1 års arbetslivserfarenhet eller längre utlandsvistelse (minst 3 månader)

Meriterande
- Språkkunskaper i exempelvis turkiska, grekiska och tyska
- Erfarenhet från arbete eller utbildning med barn och ungdomar eller service- branschen
- Utbildning från guideskola/eller turismutbildning
- Hög social kompetens
- Körkort

Vet att ett av mina inv. val i skolan kommer vara "Turism" den saken är helt säker! Resten återstår:)

Prosit!

Sophie: Känner du?
Bea: Ne vadå?
Sophie: Det luktar som...
Bea: Vadå jag känner inget speciellt..?
Sophie: Det luktar som "nys" ju!
Bea: haha nys? Luktar det ens? XD
Sophie: Ja men du vet när man nyss har nysigt, så börjar det lukta något konstigt efter...
Bea: Haha! när ja väl tänker efter så gör det kanske det..
Sophie: Hahah ja ellerhur?! Det luktar ganska äckligt...

Haha knasbooll! <3

Lördag

Idag fick man gå upp ganska tidigt, skulle ut mot Munsökyrka för att kolla när Linnea tog konfirmation. Jättefin cermoni! Fick mig att sakna som en galning mitt egna läger och konfirmation. Det var verkligen ett minne för livet och jag tror att linnea tyckte desamma. Men nu är vi hemma igen och mellanlandar, om en liten stund ska vi till mottagningen för fika och lite annat. Sen vet jag inte vad som komma skall.

Funderar på att packa en väska, för mina föräldrar håller på att kolla på en *extra* resa för mig till Turkiet igen. Och då föreslog de att jag skulle ha en väska färdigt så jag bara skulle kunna dra om de hittade ett flyg som går inom en dag eller så. Låter ganska spännande va?



Dagens köp:

Fick en kick av extra energi för en stund sedan, så jag passade på att modella lite med mina nya inköp. Enjoy!

 
  
Randigt värre?


Tårar, tårar och tårar

Var i stan med Sophie idag, slutade med lite småköp i alla fall. Fast jag sagt till mig själv att inte köpa något. Men nu är det slut med shoppandet, måste verkligen spara nu. Planerar nämnligen en resa framöver...

Vi var då och fikade hos Minna Pinna, det visade sig att hon LÅNADE lägenheten och får bo där under ca två veckors tid. Aja, fin var den som fan! Mitt inne i medborgarplatsen också så det är nära till allt. Mycket skönt.
Sen drog sig jag och Sophie till Hötorget för att se Last Song med Miley Cirus. (stavning?) Så otroligt fin! Riktig kärleksfilm som fick mitt hjärta att bulta snabbare, men sen var det även grymt sorgligt på slutet så jag och Sophie grinade som bäbisar inne på salongen. Rekomenderar den verkligen om man älskar kärleksfilmer!


Fredag

Vaknade upp av ett skinande solsken som lös i mitt ansikte, härligt att börja dagen så!
Idag ska jag och Tok-Sophie till stan, möta upp Minna på en fika i sin lägenhet (?!) och sen ska vi på bio och se Last Song som jag har velat se så himla länge!
Får se sen vad kvällen tilllåter för bus.

Its a good day<3

<3

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

RSS 2.0