My dear

Dagen har tillbringats tillsammans med min kära Sophie. Vi beslöt oss för att dra till lundhagen med kort varsel i morse och bada lite. Vattnet var förvånadsvärt härligt och vi fick en massa skratt. Sen beslöt vi oss för att följa med min familj för lite picknick i drottningholm, kanske inte lika mycket skratt där men maten var god. Efter det rusade vi hem för att fixa iordning oss för lite foto med Julia. Vi ville ha lite fina minnen tillsammans eftersom hon åker snart och det är inte många dagar man kommer hinna njuta med min söta busunge.
Bilderna blev otroligt fina! Längtar efter alla ska komma ut, men har hittils sett lite försmak på facebook som Julia la ut. Hon är verkligen så otroligt duktig på att fota, och idag var vi på en äng och fotade med långa ljusa sommarklänningar i högt gräs, härligt va?
Efter fottningen drog vi till Busviken för att bada lite, men sophie fegade ur i det sista och ville inte bada när vattnet var ljumet! Och då ville ja inte heller bada. Så vi satt där tillsammans med Emma, Clara och Josefine i solnedgången och hade allmänt härligt. Men när myggen invaderade stället drog vi hem. Och nu sitter man här och tar det lungt, tänker på den underbara dagen som varit och hoppas på att det kommer bli en hel del sådana i framtiden<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0