underbar dag!

Hej alla!

Idag har det varit så sjukt roligt, jag vet knappt var jag ska börja?!
Det intressanta började när jag skulle möta upp Alexandra och hennes kära mamma vid Åhlens City. Oj, snacka om att jag var nerös, hela magen vändes ut och in, jag kallsvettades och en massa annat. Men sen gick det över när de dök upp jag och blev så glad att jag nästan började gråta. 
Sen tog vi en tripp till Galerian där vi mötte upp mamma och lovisa sen tog en fika tillsammans. Det skrattades en hel del, och pratades en massa minnen och sånt, och kära alexandra hade inte förändrats ett dugg! Samma söta lilla flicka som jag en gång kände så bra. 
Sen pratade vi om att ta en weekendssemester i typ frankrike någon gång i vår. ÅH vad mysigt det skulle vara! Ser verkligen fram emot det. '

Sen så bestämmde även jag och alexandra att vi skulle se premiären på New Moon tillsammans, det är en torsdag och visningen är under natten så det ska bli riktigt kul!

om någon timme ska vi börja dra ut och träffa några kompisar och så, så vi hörs mer i morgon!!

kram på er :) 

mycket älskade



Jag minns att jag älskade denna låt, jag tittade jämt på Adam & Eva och då dök denna låt upp jämt och ständigt. Härliga minnen!


godnatt

Dags att avrunda för dagen och förbereda sig för natten och kommande dagen, stor dag med många planer
* 12.30-12.00, shoppa julklappar
* 13.00- ?, träff med Alexandra
* 18.00-?, middag med familjen, träffa Svante & Sofia
* 19.30-?, fira älskling, Johan och Viktor med vänner.

Ja så ser min morgondag ut.
Vi hörs kanske innan jag drar ut men om inte så ses vi på söndag :)
ha en trevlig helg!

film mys

Hej igen!
Det har inte gått så lång tid sen man skrev igen, men nu var jag uppe med något annat jag tänkt berätta lite för er. Tråkigt eller inte, det är upp till er!
Kom hem till pappa runt halv två tiden, sen åt vi lunch och tog det lugnt. Skulle egentligen gått ut på en joggingrunda, men TRÅKIGT nog så somnade pappa i soffan och har intevaknat ännu haha :)
Så ingen joging blir det för mig i dag(mohahah!)
Så under tiden pappa ligger och snarkar så siter jag och syster och tittar på filmen 27 Dresses. Åh jag känner igen alla dessa drömmar om tjusiga bröllop och allt det dära som man bara älskade när man var liten, och huvudtjejen i filmen håller på med allt sådant där. Visst det skulle vara roligt för tilfället men man skulle säkert tröttna efter ett tag.

Men ändå en mysig film att kolla på nu under kalla vinterdagarna :)


sista boken

Ja, nu har jag kommit till slutet av min twilight upplevelse! Känns så tråkigt att jag inte har några fler böcker att se fram emot att läsa. Men jag kan säga att dessa fyra var dom bästa böckerna jag någonsin läst! Och när tiden kommer så ska jag lätt läsa om dom.
Just nu har jag 7 sidor kvar på den sista boken "så länge vi båda andas" och jag ska sätta mig ner alldeles strax och läsa klart detta så jag kan stoppa undan boken så länge. Men vad ska man läsa sen då?

Jag tänkte köpa Stephenie Meyers andra hit, som heter "genom dina ögon" eller något sådant. Och eftersom hon är en sådan grym författare så tror jag att boken kommer vara ganska bra där med. Inte lika bra som twilight, men kanske i närheten :)




Ska defenitivt önska mig den i julklapp!
Mormor, om du ser det här! Det är ett bra julklappstips till dig :)



fredag

Haha borde man inte vara glad att det är fredag igen? Ne det är jag faktikst inte. Det betyder att lovet snart är slut och att skolan börjar redan om tre dagar. Oh no!

Men bortsett från det så kommer helgen vara ganska rolig. Om det blir som det är planerat i alla fall! Jag ska träffa alexandra i morgon på dagen, sen på kvällen är det dags att dra sig ut med pojkarna och fira deras fördelsedag typ. OM man orkar det vill säga.

Men idag blir det bara chill pill, har redan hunnit hjälpa Peter med att slänga trädgårds buskar på återvinningen i skå och så, som gick väldigt snabbt. Och snart ska jag bege mig åt pappa där lovisa och resten av gänget väntar. Och om jag har tur så har jag fått en fin present från Prag där de reste under lovet. Ska bli kul att se! :)

Nej nu ska jag börja pcka ihop lite grejer sen bege mig åt pappa. Vi hörs nog mer i kväll, men då blir det tyvär inga bilder eftersom jag kan inte ladda in dem på min dator där. Så ni får vänta tills på lördag i så fall!

Ha en fortsatt trevlig fredag folket! <3

skolfoton!

Haha, idag fick jag mitt första gymnasie-foto. Inte så dåligt, men inte heller jätte bra. Har sjukt stora påsar under ögonen så det ser ut som att jag inte har sovit på flera dygn. Fast jag tror att fotot togs under den period som jag hade som jobbigast i skolan. Fick knappt någon sömn, tränade jämt och vise versa. Ja ni får döma själva vad ni tycker :)
Är det en stor förändring från förra årets bild?



VS


Ni har väl inte missat?

Den 10 november 2009 kommer P!nk till Hovet och frömför sina nyaste hits.
Jag och Julia ska dit, vilka ska mer? :)


ny kategori

Som ni kanske har märkt har jag lagt upp en massa olika filmer och musik på sista tiden, nu tänkte jag att det skulle bli en egen kategori så ni kan titta tillbaka på all musik som jag visar upp och lyssna på dom flera gånger om haha.
Inte så nytt egentligen, men jag hade inte tänkt på att det tidigare :)

pånyttfödd!

Han är tillbaka! Han är lika bra som förr, om inte bättre! Han är grymmast och coolast. Jag längtar till han kommer till sverige med sin nya comeback!
God, I <3 Robbie Williams!






en höstig dag

Godeftermiddag folket! :)

Har nyss kommit hem från pojken min, igår hade vi så himla roligt. Men tyvär kan jag inte berätta så mycket om det eftersom då skulle ni tro att vi var galna haha, nejdå, vi är inte galna men det är minnen mellan han och mig i stället. Det känns skönt att ha en sådan kväll lite då och då, det var mycket mer än mysigt!
Eftersom vi inte träffats på 5 dagar så började man känna suget efter varandra lite och det gjorde att kvällen blev så rolig med att berätta allt man hade gjort, sen att man såklart var glad att se varandra och att körleken förnyas lite på nytt.

Nu på morgonen så vaknade jag innan älsklingen och bestämmde mig för att göra en mysig vakna-upp för johan. Så jag tog en vibrerande massage grej(?) som jag strök över ryggen på honom så han kunde vakna med lite massage på morgonen, var inte det snällt? :)
Sen så låg vi i sängen och mysste hela morgonen, tittade på film och så.
Sen vid tolv halv ett tiden så gick vi ut på en uppfriskande promenad till stranden, det var ruskigt kallt men ändå uppfriskande. Såg en massa härliga färger som fanns på träden och var lite småledsen för att jag inte tog med mig en kamera så ni kunde se, aja en annan gång!

Om ett tag väntar det träning för min del, samma två timmar som alltid (6-8) och så, känns skönt att kunna göra något annat än att sitta hemma och ruttna haha.

Antar att vi höres när vi höres :)


besöksrekord!

Oj, det ploppar in nytt folk här hela tiden verkar det som!
Hej och välkommna till min blogg, hoppas ni gillar den :)

ps.
Jag vet att headern är gamal, men jag ska byta ut den en vacker dag :)


new moon

Snart är det dags!
Om mindre än en månad ska jag banka på dörrarna till biografen för att se den eftelängtade New Moon filmen.
LÄNGTAR!


längtan är obeskrivlig!

Jag ber till gudarna att jag får en av dessa i julklapp, borde kanske skriva min önskelista till tomten eller något?


onsdag

Oj vad dagarna går fort! :O
Igår var det söndag och nu är det redan onsdag, mycket märkligt!

Jani, vad ska man hitta på idag tro? Haha som tur e så finns det en del saker att göra så jag slipper gå omkring sysslolös hela dagen, mycket skönt!

Ska åkta förbi solna och hämta ut min kära mobil som jag har saknat så! Sen även åka förbi pappa och hämta laddaren till mobilen och ipoden. Sen ska jag ut med hunden ( har lovat! ) och sist hem till Johan och sova över där :)

Ja det var en del saker, inte jätte mycket utan ganska lagom.
Antar att vi hörs senare,
adios!

Ps.
Träningen igår var skitjobbig!
har träningvärk i hela ryggen :P

Träning

Nu bär det av mot träningen, vet ej om jag kommer blogga något mer i dag så jag säger hejdå utifall att;
Adios las guapas!
Hasta mana!

YES!

Har fått sms från The Phone House, tydligen så är min mobil klar från reparationen redan nu! Gud vad jag blir! Trodde det skulle dröja minst en vecka till innan jag skulle få se den igen, men tydligen inte. Nu får Bea happy-face efter en sådan deppig och pms-dag jag haft. Topp topp! :)


Mobilen <3


gårdagens/dagens köp!

Bh, H&M - 149:-
Linne, Newyorker - 139:-
"uggs", Belle -199:-








tisdag

Hej kära vänner!
Har haft två fullspäckade dagar framför mig vilket har lett till att jag inte bloggat så mycket, förlåt för det! Men som belöning så kommer jag självklart berätta lite smått om vad som hänt och vad jag har köpt haha :)

Måndag:
Åkte till stan med hanna & sophie, tyävar ingen milla eftersom hon var sjuk stackarn :/
Gick omkring och kollade i affärer, snackade en massa skit, skrattade... ja allt sådant vi brukar göra när vi träffas haha, sen när det var dags för lung vid 2 tiden tänkte vi gå till kungshallen för en stor naco de luxe på taco bar. Men just som hanna tog ut pengar för lunchen så slocknade stora delar av hötorget och många affärer samt kungshallen och donken blev kolsvart. Men då beslutade vi oss för att åka vidare mot gamla stan där jag visste att det fanns ytterliggare ett tacobar.
Gick och kollade lite på affärer i slussen sen drog vi oss tillbaka vid 4 halv 5 tiden.

På kvällen hade vi även beslutat för att titta på två filmer som hanna & sophie hade sett. De hade pratat om dom hela vägen in till stan och det gjorde oss ganska sugna. Åkte hem till Sophie där vi tillbringade hela kvällen framför tvn och sen även sov över där både jag och hanna. Sen på morgonen så spelade vi lite kort, Neger och president- vilket jag vann på¨hela tiden haha. Sen var det dags att åka hem där mamma väntade vid 11 tiden.

Tisdag:
Skyndade mig hem för att göra mig i ordning sen åkte jag och mamma in till Nacka forum för en lite shopping runda. Hittade en massa smått och gått både här och där, även en del julklappar som jag tänker köpa inom kort. Gick runt och tittade till tre tiden sen orkade vi inte stanna kvar någe mer..

A nu är man här då, ska träna om va 40 minuer så det blir lite bloggning innan dess :)

Filmkväll

Hinner inte skriva om dagen, ska börja åka mot OKQ8 om ca tio minuter för att träffa Hanna & Sophie igen. Vi ska ha lite extra filmmys ikväll med två riktigt bra filmer! Så återkommer i morgon eftermidda efter att jag och mamma varit och shoppat lite haha.

Adios!


Stockholm

Oj, tiden går fort nar man sörjer, aja nu bär det av mot stan med mina darlings Hanna, Sophie & Millan.
Kommer hem senare med en massa trevligheter som ni ska få se, vi hörs då! :)

vi sörjer dom bortgångna

Varför skulle det bli såhär? Jag känner mig helt tom i kroppen...
Detta skulle bli en rolig och förväntansfull dag men så händer detta, jag förstår inte vad vi gjorde för fel? Ni mådde så bra i går och allt var tipp topp, men när vi tittade på er i morse så fanns det inget liv kvar.
Jag känner mig så nere och ska därför tillägna detta inlägg åt er.
Ni var 6 från början, nu finns det ingen kvar.

RIP- kaninungarna
"vi tänker på er, jag tänker på er"


Glada nyheter!

Sitter nu och chattar för fullt på facebook med en gamal kompis till mig, Alexandra Mossvall. Vi har inte träffats sedan jag flyttade till Ekerö för runt 5-6 år sedan, sen har det inte blivit av att vi har setts något som tråkigt är. Men nu är det bestämmt haha!
På lördag skulle vi träffas inne i stan och fika lite, ska bli så otroligt mysigt att träffa henne igen! Samt att hon är ett twiligth-fan som jag vilket betyder att vi kommer ha en massa övrigt att prata om hehe. Jag längtar! :D


så tråkigt..

Har så sjukt tråkigt!
Har haft min pyjamas på mig hela dagen med samma tofs som jag brukar sätta upp när man ska lägga sig, ne denna dag är inte så hyllad om man säger så, ska fråga mamma om vi kan hyra en film eller något i kväll och mysa lite :) Har ätit nyponsoppa för ett tag sedan med biskvier och grädde, mums!

Kom med lite förslag på vad man kan göra!

söndag

hejsan hoppsan folket!
Min dag har varit i full gång sedan jag vaknade vid halv nio (9.30) hade ingen aning om att man hade ställt tillbaka klockan i natt så man blev lite småtrött på att gå upp så tidigt som jag gjorde, men vafan...

Var ute hos bebisarna och kollade till dom, men tyvär så dog en under natten så nu är det bara 4 kvar av 6. Vi försöker hålla dom vid liv så bra som det går genom att mata dom små liven för hand och så, men vi vet inte om det kommer hålla särskillt länge till :/

Mamma är dessutom sjuk i dag, suck! Jag som hade velat hitta på något trevligt, men så blev det icke. Så det blir nog en dag åt att ligga och slöa här hemma. Ska nog ta en promis med hunden, begrava bebisen och läsa lite i min twilight bok. Lite tråkig dag, men vad ska man säga? Söndagar är ALLTID tråkiga haha.

I morgon däremot blir det skoj, för då ska jag, Hanna, Sophie och kanske Millan in till stan för lite shopping och luncha. Ska bli så trevligt att träffa mina små älsklingar igen! Alltid lika roligt varje gång!

Nej nu finns det inte så mycket mer att skriva.
hörs mer sen!


lördag

Jahap, då börjar denna dag lida mot sitt slut. Är helt inställd på att det är en söndag så allting känns jätte konstigt just nu haha. Men vi alla vet ju att det är lördag, hur dum får man vara? :)

Idag så åkte jag, mamma, lovisa och linnea in till stan för att gå på det berömde hundcaféet som finns där. Var en mycket trevlig liten lokal som var både ett hundcafée och en affär i samma så överallt sprang det lösa söta hundar samtidigt som man kunde gå och titta på söta hundkläder och en massa annat! Vi bestämmde oss för att äta en varsin kladdkaka med vispgrädde och sen bege oss hem efter det. Juste vi stannade till i centrum lite sanbbt också för att köpa mjölkerättning till våra nyblivna kaninungar, sen sattes det igång och mata dom direkt när man kom hem. Men de små bebisarna var lite svåra att mata, vilket är synd eftersom de är välidgt små och måste äta. En av deras syskon dog för någon dag sedan så vi ville inte förlora några fler ungar.

Ja det var min dag det! Snart kommer pappa hit och ska hämta lovisa, de ska åka till polen eller prag för några dagar bara han och lovisa så då ska jag passa på att säga hejdå och lite ánnat :)

Snart bär det av mot Johan igen, ska ha en myskväll hemma med film typ sen får man se om jag sover över eller inte. Ni får ha det en fortsatt trevlig helg folket! :)


mina nätter med Johan

Visste ni att han pratade i sömnen? haha han är så sjukt söt min lilla älskling :)
Men i natt var den roligaste natten jag varit med om!
Vi somnade runt tolv halv ett efter att varit ute med kompisar, självklart helt genomfrusna och trötta efter en lång kväll. Men sen kom det upp en del saker som att jag hade ont i magen och sånt, vilket skulle ha en stor betydelse om vad skulle hände i natt :)

Jag vaknade första gången av att johan viskade till mig;
johan: älskling? älskling? har du ont i magen?
Jag: eeh va? nej hjärtat jag mår bra, somna om du bara!
Johan: okej! förlåt om jag väckte dig, ska inte hände igen :)

2:dra gången

Johan: Älskling? Har du ont i magen?
Jag: men nej älskling jag har inte ont i magen, men vare du som berättade en spökhistoria nyss? Det lät som om du pratade med mig om några systrar som dog?
Johan: haha nej? .... jag har så ont i mitt ben!
jag: vadåra?
Johan: jag vet inte? det värker så himla mycket.. (johan hade träningsvärk från dagen innan...)

3:de gången

Johan: älskling? jag är törstig.
jag: men ta något och dricka då, det finns coola här bredvid mig...
Johan: kan du ge mig ett glas?:)
Jag: ehhm ? aaa....

sen vaknade vi runt halv tio tiden, johan hade varit vaken en liten stund innan mig så jag fick se några stirrande ögon det första jag gjorde haha :)
Jag: godmorgon älskling, vad vare med dig i natt?
Johan: va, vadå?
Jag: men du pratade med mig flera gånger i natt? och frågade om jag hade ont i magen typ hela tiden?
Johan: VA?! det har jag inget minne av...

Så kan det gå ibland :)


vet ni vad jag gör när jag har tråkigt?

Tar en massa ego bilder!

 

 


konsert- muse

Åh!
Jag är så avis på Oscar just nu! :(
Han ska få gå på Muse konsert som är i morgon kväll och jag har faktiskt tittat på biljetter men hittar inte ett skit till ett bra pris, usch vad det suger! Deras band är så sjukt bra! Många av låtarna är med i filmen twilight, vilket gör dom ännu bättre och jag kan leva mig in i böckerna bättre.... fan vad jag ville se dom live.

Två av dom bästa låtarna som finns på jorden, mina absoluta favoriter bland musik :)
MADE BY Muse




 


johan e nöt!

Imorse när jag och Johan åkte bussen tillsammans så hade jag på mig en av mormor gamla guldringar som jag fått en gång. Och med den har jag lurat många personer att jag är förlovad haha :)
Men när jag sen hade pratat klart så satt johan lite fundersamt och tänkte...

Johan: ...vad är förlovning? alltså när man friar så gifter man sig ju? :)
Jag:  -.- (suck..)

Haha jadu älskling, du kan vara lite småförvirrad ibland men det här var det roligaste jag någonsin hört komma ut från din prat-mum :) <3

* senare under dagen (Julia: HAHHAHAHAHA, nöööt johan!)

Dagens sköning

Under mattelektionen så övade Nils och Andreas på lite olika parningsljud från några konsiga djur, bland annat denna sköningen!

Nils: Nej men denna då! En kanadensisk illerälg, (brururururu .. mumumumu!)
Andreas: Haha men när kan man få träffa den godingen då?
Nils: Han är tillgänglig onsdag, torsdag och söndagar! :)


Helt sjuka människor! Men sådana personer gör skoldagen lite roligare än vad den annars inte brukar vara ;)


höstlov!

fan vad bra det känns att det äntligen är lov! Fyfan alltså..
Hade världens största prov i dag i samhållskunskap, nej det var inte kul alltså! Fick kramp i handen flera gånger och så, lite obehagligt men nu är det över som tur är :P

Ja vad ska man göra för att fira denna härliga stund?
Jo ska vara med Johan(såklart!) och vi funderar på att vara lite med Johan malmgren som har kommit hem från sitt internat någonstans i norr haha. Ska bli mycket trevligt!

Jag har längtat efter den här dagen sen skolan började!

pluggpluggplugg

Skippade träningen för att sätta mig ner och plugga ordentligt, som sagt det är samhällsprov i morgon, och ingen litet heller! Så mamma ska snart förhöra mig lite sen ska jag träna lite yterliggare. Hoppas verkligen på ett VG i alla fall. Eller det är mitt mål inför alla kurserna, att på VG i allt. Men jag märker att det är lite svårare än vad jag hade räknat med :/
Nej, åter till det fucking pluggandet ...

besöksrekord!

Mycket trevligt med nya besökare!
välkommen till min blogg :)


...

Tankarna snurrar runt huvudet så man blir helt snurrig, men jag känner något annat istället. 
Jag är tom på ord...

sjukt rolig video!


sjukling

Hejsan!
Blev inget inlägg i går då det var en fullpackad dag att utföra.
Det började med skolan som vanligt, sen gik jag dirket efter till solna centrum för en klippning som jag fruktat nu i flera månader, men resultatet blev jätte bra och mitt självförtroende för frisörer ökade något i procent haha.
Sen bär det åt träningen som började vid 5 och slutade halv sju, och sen därefter åkte jag direkt hem till Johan för att fira honom lite. Han fick en massa bra presenter som exempelvis:

* den modellen av Ipod nano, grön coh skitcoool!
* ett levis skärp
* jättegod parfym
* en väska
* och sist och minst min present. En liten silverbricka där det stod " jag älskar dig" på. Han blev glad som tur e så jag är riktigt nöjd över presenten :)

Sen i dag har jag inte gjort så mycket, sov över hos Johan men vaknade flera gånger av att jag hade ont i magen så kjag är hemma och vilar mig idag. Känns sköönt! Men tro inte att det bli någon långvarig vila. Nej utan jag har pluggat också, läst ut en bok som ska vara klar till i morgon och även pluggat lite på samhällsprovet. Mycket duktigt!
Vi hörs mer senare!

Ja må du leva!


Grattis min älskling till 16 års dagen i dag!
Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3







the last one

Nu känns det som att kvällen börjar dra mot sitt slut.. skönt!
Har bara slappat mig framför datorn i x antal timmar istället för att plugga som jag egentligen borde göra. Men det ska jag ta igen- ibadet! Haha. Är så grymt sugen på att bada i typ en halvtimme eller så. Har inte gjort det på evigheter. Sen sätta mig ner och plugga, har ändå sovmorgon så det gör inget om jag lägger mig lite senare ikväll än vad jag brukar göra. Låter det smart tro?
fast först ska jag bara planera klart lite med Johan, inte min älsklings johan utan en kompis till oss som heter Johan Malmgren. Det är så att han, min älskling och en annan kille som heter viktor fyller år ganska tätt inpå varandra så de tänkte ha en fest för lillla "gänget" som vi kallar det haha. Ska bli så otroligt mysigt och roligt att få träffa alla igen! längtar som tusan :)

Nej, dags att avrunda lite här.
Vi hörs förmodligen i morgon!

Fick tillbaka spanska prov

Och jag fick nästan mvg?! Herre gud vad stolt jag är över migsjälv! Jag som tyckte det gick så sjukt dåligt på provet och jag hade räknat med kanske ett G, högts VG. Men nu fick jag 57 av 69 och gränsen för MVG var vid 62, alltså fem ynkla poäng. Jag är så jävla stooolt!

Min kära vän <3

Jag lider med dig, jag förstår din smärta, jag kan tänka mig in i din situation just nu. Och jag förstår att det är jobbigt. Du ska veta att du kan prata med mig om allt, genom eld och vatten, ska jag alltid ställa upp för dig. Som du en gång gjorde för mig.
Jag tänker på dig hela tiden, och jag ska ringa dig. Jag väntar bara på att rätta tillfället ska komma.
Håll ut kära vän, du kommer att klara dig genom livet, fast jag vet att det är svårt :/

Många pussar och kramar min oliv.
Din knas-Bea

sista dagen

Äntligen har denna dag kommit!
Har längtar som tusan på att detta jobbiga arbete ska ta slut, och äntligen har den dagen kommit. Om bara några timmar kommer allt jobb vi har lagt ner att sitta på stora plansher runt om i skolan och då kommer jag lätt gå dig ofta och beundra den hemska tiden jag fick stå ut med arbetet. Ni förstår inte min lycka just nu! Inget mer grupparbete, ingen mer frustration, ingen mer stress och ångest, inget mer gråtande för att man inte hinner och främst av allt; inget mer tråkigt jobb. Haha jag är så nöööjd :D

bästa avsnittet på läääänge!

Parlamentet 18/10 klockan 20.30
Kvällens roligaste deltagare
  

jag är beroende!




Det går inte en dag utan att jag sitter och spelar det här haha, Blonns Power Defence (hamsterpaj.se)


veckans schema

Måndag: skola 8.00-14.45, ungdomsmottagningen 16.30-?, plugga sahäll..
Tisdag: skola 10.00-14.00, hämta paket i centrum, Johans födelsedag, träning 18.00-20.00
Onsdag: Skola 10.00-15.40, plugga samhäll.., ?
Torsdag: skola 08.00-15.40, träning 18.00-20.00, plugga?
Fredag: skola 9.35-15.10, ?
Lördag: åka ner till blekinge
Söndag: vara hos mormor, (lördag-onsdag)

söndag

Hej folket!

Dagen har varit i full fart enda sedan början då jag vaknade upp brevid min älskling hihi.
Steg upp hyvsat tidigt, men ändå sent för att ha gått och lagt mig runt tolv halv 1. Så runt tio tiden fick det allt bli, gick först ut till kaninerna och kollade till dom och allt sånt dära, sen var det bara att ge sig mot bollhallen för en match mot skogås, tänker inte ens kommentera den matchen, utan bara säga : USCH vad dåligt! haha. Sen bär det hem mot mamma igen och hämta lite saker och sedan hem till pappa igen för att plugga. Läste ca 50 sidor i våran engelskabok som ska vara utläst till nästa vecka, och jag var ritktigt stolt över att ha kommit så långt! Jag tycker engelska är ett av mina svaga ämnen i skolan så det kändes bra att läsa så mycket. Sen har jag bara tagit llugnt..

Nej gud vad dåligt detta inlägg blev.. låter verkligen sååå ointressant. Men om det har varit en ointressant dag så får man räkna med ointressanta inlägg haha.


the rabbits


så söta!


close up haha


de var lite småsvåra att sitta stil i knät :P


och till sist hela ligan! :)


ÄNTLIGEN!

... lite lugn och ro haha. Har pluggat som en tok hela veckan så det har knappt funits tid för datorn över huvudtaget! Eller jo när man ska skriva alla jävla texter på word, men annars nej nej! Så nu känns det så otroligt skönt att kunna slappna av för några dagar och sen satsa på provet som är nästa vecka i stället. Är inte så direkt jätte inne i provet och har inte ens läst det, men det tar vi igen på måndag!

Ja hörreni, det är lördag (eftermiddag)vilket betyder att jag har slösat bort redan 8 timmar på att inte göra någonting, men vet ni vad? jag behövde det! Gick runt i pyjamas halva dagen sen åkte ag hem till mamma runt två tiden. Jag känner att man verkligen måste ta det lugnt nu, har haft ont i magen nästan varje dag så jag är räddd att jag får magsår och får inte göra någonting i stället, låter inte så kul, så bättre att ta det säkra före det osäkra!

Om en liten stund kommer min älskling hit, vi ska bara mysa ikväll och så. Det kanske blir att vi går ut, men man vet aldrig när det är så sjukt dåligt väder. Regningt, kallt och mulet. Nej nej låter inte frestande! I annat fall så pratade vi om att vara hemma med tända ljus, kolla på en mysig film med snacks och sånt och sen kanske ta ett bad? Det låter mycket mer frestande haha :)

Återkommer snart med lite bilder på kaninerna som jag lovade, vad tog det? en vecka typ innan jag lägger in dom? typ!


snabba puckar

Hinner egentligen inte skriva då en buss går om tio minuter och jag måste typ springa? onödigt sagt men ändå.
Har haft verkligen FULLT upp denna vecka, fler träningar än vad jag egentligen klarar av samt ett sjukt stressigt plugg som ska vara KLART på fredag  (måndag eftermiddag) ... jag säger bara SUUUUUCK!
Så förvänta er inga fler inlägg varken idag eller i morgon. För då ska jag SOVA!
Oj, vad många ord som det blev med STORA bokstäver. Men det är bara för att förtydliga att jag är verkligen helt SLUT!

godnatt!

tisdag

godmorgon!
blev tyvär intga mer inlägg i går, kändes som att jag skulle somna dirket när jag kom hem från skolan. Vilket jag inte gjorde, men det betyder även att jag inte var vid datorn något mer.
Idag är det Tisdag hörrni! Det betyder att jag slutar tidigt, klokan 2 redan och då bär det av mot solna centrum för att lämna in min mobil på the phone house. Sen ska man småshoppa lite snabbt innnan det bär av hem mot ekerö och sen träning vid 6 tiden. Ja en fullpackad dag helt enkelt!
Sen ikväll kommer såklart de desperata hemmafruarna, åh förra avsnitttet var ju så spännande! Kan knappt vänta tills ikväll.

Ja det var vad jag hade att säga nu på morgonen, måste börja fixamig redan nu om jag ska hinna, bussen går om en halvtimme och då börjar jag direkt med handboll. Mycket trevligt! Men vad som inte är trevligt är att det är så sjukt kallt och mulet ute i dag, känner redan nu när jag skriver på laptopen att mina fingrar fryser.

Dags att avrunda!
Puss och hej

datasalen

Det var värst vad mycket tid jag tillbringar i denna datasal, men jag är inte förvånad. Grupparbetet ska vara klart om en vecka och jag har inte kommit någonvart! lite panik kanske?
Haha jo det klart jag har kommit en bit, men dey känns fortfarande som om jag har mycket kvar som ska fixas. Blä vill inte mer! Samt att ett prov väntar nästa vecka och jag har inte ens tittat på det? Det kanske inte blir en sådan soft vecka som jag hade hoppats på... kan inte lovet kommer lite tidigare i år? :)

Hörs mera sen!

gramatik, ord & realia. En bra spansk sida!



www.Entrevista.se





direkt från hjärtat



Ett liv utan dig, är ett liv inte värt att nämnas <3



saker som bara inte får hända!

Min mobil är döööööd!
Fan fan fan...
Hur ska detta gå då? Jag som tydligen är så sjukt beroende av mobilen kommer inte kúnna klara mig en dag utan den. ÅH!! Hoppas verkligen den har kvar någon garanti, men det borde den ha. Fick den för ett halvår sedan så minst det borde det finnas på. I gues....

lånar lovisas mobil för tillfället, vet inte om det är någon bra ide tanke på henne men det är bara till i morgon får vi hoppas. Har kvar nummer!

Jävla f*tt mobil..


eller inte?

Insåg nyss att man inte hinner bada, det skulle ta allt för lång tid! Och eftersom det är måndag i morgn, vilket innebär skola vilket innebär TIDIG morgon betyder det att man ska lägga sig inom en timme. Då förstår ni nog att jag inte hinner bada som jag så desperat ville. Åh, där rök den njutningen...

Det jag måste göra till i morgon är:
* välja kläder
* packa väskan
* ta fram grejer som ska med hem till pappa
* tvätta mig + borsta tänder
* värme värmekudde
* lägga mig?!

godkväll!

Hejsan folket!
Har nyss kommit in i värmen och satt mig vid datorn för att blogga en liten snabbis innan ett varmt bad väntar. Åh vad skönt det ska bli! Har varit frusen och stel den mesta tiden utav dagen så det ska bli en härlig avslutning på helgen.

Vaknade upp med min älskling bredvid mig, som jag gör iprincip varje helg nu förtiden, det är så himla mysigt! Började direkt med att gosa lite och sen klev vi upp och drog i oss en rejäl frukost innan det var dags att ge sig av mot familjen Boströms släkten. Det var så att Johans farfar fyllde 79 förra veckan och då hade de som ett litet kalas för honom i dag. Men även så hjälpte alla barnen och barnbarnen till med mycket krångliga grejer som att täcka över poolen och förbereda inför vintern, klippa ner och ta bort buskar samt hugga ved. Så otroligt snällt av dom att hjäpla till varje år med det. Men även trevligt då hela släkten är samlad. Jag hjälpte försåss till jag med, men det blev inte så mycket som jag hade hoppats på .. kände mig ganska ego när jag stod vid sidan och tittade på, men det fanns tydligen inte mer att hjälpa till med? aja...

Fick träffa en massa nya ansikten och självklart de andra bekanta, åh den släkten är bara så mysig! Och jag kom in i allting ganska fort så det kändes inte så pinsamt mer än kanske 1/3 av tiden haha.
Sen är det inte så mycket mer att berätta om den här dagen, jag tror jag fick med allt.

Åh, skola i morgon.. är ni lika trötta på den som jag är? Det tror jag minsan! Skönt att det är lov om två veckor så man slipper allt det hära. Just nu är allting en plåga även om det inte är några läxor förutom arbetet som finns. Men det är så sjuuuuukt tråkigt!!! Om de frågar om man ska rekomendera detta arbete till nästa års elever ska jag göra dom en tjänst och säga NEJ!!!!!! Japp, det var min åsikt det :)

Nu bär det av mot badet, kan inte vänta längre!
Ha en fortsatt trevlig söndag allihoppa :)


kvällens outfit, makeup och styling igår

Är inte likt mig att sminka mig så mycket men jag kände för att parta till det haha :)

  


Ny start

Det har inte blivit så mycket bloggande som ni säkert märker, men nu ska jag börja ta tag i det på riktigt. Det känns så tråkigt att inte orka eller kunna skriva om hur det är och vad som händer här i samhället. Men är det mycket så måste man prioritera bort något som inte betyder lika mycket som skolarbetet.

Denna vecka har det inte hänt så mycket i alla fall. Det har varit skola, plugg, träning och mys hemma bara. Sen i går var jag med tjejerna ochg åt en god middag med mycket bus och snack sent in på natten. Det är skönt att prata av sig lite med kära goda vänner.

Idag är det lördag, den 10 onde dessutom! Det betyder att det är tio dagar kvar tills Johan fyller år och även att det blir en chill dag. Men egentligen inte, för just nu gapar familjen på mig att jag ska hjälpa till och plocka in utemöbler som varit ute och ruttnat de senaste veckorna. Härligt!...
Sen efter det ska man göra något med Johan var det tänkt och vi skulle vara hemma och mysa lite i kväll, kolla på film och så sen i morgon ska jag följa med till hans farmor och farfar på kalas eller något liknande. Lite små pirrigt men ändå trevligt! 

Juste jag glömde nästan säga en sak!
Bebisarna har vuxit sig jättte stora sedan jag tog foton på dem sist, så jag tänkte ta lite fler i dag så ni kunde få se de rara små liven. De har börjat springa omkring nu i hela buren och har nästan slutat dia och börjar äta riktigt kaninnmat. Så de växer verkligen så det knakar!

Nej nu måste jag ut innnan jag mår mer skäll än vad jag redan fått. Återkommer kanske senare!
Kram på er

datasalen

Har svenska förtillfället, i datasalen.. skit tråkigt! Vill bara att det här dumma projektet vi håller på med bara ska ta slut, men än så länge är det tre hela veckor kvar tills redovisningen. Jippie!

Ska träna med 96-orna i dag efter skolan, träningen börjar kl 5 så det blir snabb middag på donken efter skolan sen bär det av mot bollhallen där 1½ timmes träning väntar. Ska bli roligt faktiskt!

sen kommer johan och myser med mig.
Vi hörs kanske i morgon
puss och hej

im back!

Jag kunde inte hålla fingrarna borta från bloggen, det liksom saknades något kändes det som. Härligt att det är folk som fortfarande vill att jag ska fortsätta blogga. Men jag kan inte lova er allt för mycket, utan kommer det många inlägg så kommer det, och å andra  sidan kanske det inte kommer. Man vet aldrig! Det var det jag försökte säga haha. :)

Men i alla fall.
Jag ska börja om lite på nytt, måste verkligen lära mig att fixa bakrunden till bloggen, usch! Det är så tråkigt att ha ett gamalt "exempel" från blogg.se. Känner mig bara så nördig haha!

JA, det var det jag fick fram i dag.
Återkommer när jag återkommer rättare sagt.

BTW!

Idag är det min och älsklingens 9 månaders dag <33
Jag älskar dig mer än allt i världen!


RSS 2.0