LOV!

... Eller mitt lov börjar efter kvällspasset mellan 14.00-23.00.. Lite segt, men som jag alltid säger. CASH IS KING!
Därefter kommer det bli ett lov med PARTY! oj oj jag är nästan rädd för hur mycket jag egentligen kommer gå ut denna kommande veckan. Först är det party med brudarna hos Maria, sen är det Rihanna konserten med Sophie och Hanna på tisdag. Utgång på onsdag. Torsdag är den enda oplanerade dagen (?!) och sen är det säkerligen fest på fredag och sedan fotbollsfest på lördag och recovery på söndag.... Hahaha jag vilket liv man lever!

Idag är det så otroligt härligt väder ute att man blir kissnödig! Det är soligt, lite varmare och jag känner mig fitt for fight. Kommer nog bli bra dettta det!

So long suckers!!

Foto: Julia Lönnborg

Dunkadunk!



Är det bara jag som blir på så gott humör av den här låten?


Vafan.

Varför ska det här med projektarbete vara så mycket krångligare än vad det behöver?
Shit att det ska vara så bestämt just hur man får formulera sina frågeställningar och att det måste måste måste vara så fast till ens inriktning. Jag går Samhäll/språk-elitidrott. Varför kan jag inte få göra något inom idrotten i så fall utan att koppla så mycket till samhället? Det är ju trots allt inom min inriktning och tillhör flera skolämnen.
Nej nu har jag rabblat upp hela fyra ideér inom idrott som jag kan göra, o alla är olika eller kan ge bidrag till samhället men endå ska lärarna vara så petiga. Snart ger jag upp den här skiten! Vad är egentligen meningen med projektarbetet om det inte får vara något valfritt och roligt?
Jävla cp-kurs...

Vad skulle jag göra utan er


Every teardrop is a waterfall

Even though our world is black 'n white, I never forget the colours that you make me feel.

Fotat av: Julia Lönnborg
http://juwlig.blogg.se/

Höstfredag

Godmorgon världen!
Sjukt najs väder ute, så himla fint nu när löven börjar få så underbara färger. Riktig höstkänsla! Frågan är snarare hur länge det kommer hålla med tanke på att det redan är minusgrader om nätterna samt att det är sjukt kallt ute när det är fint väder speciellt. Har ännu inte varit ute och känt efter, men får förbereda mig på att det kommer bli vansinigt kallt. Ska dessutom ut och fota med julia, Cindy o maria nu såhär innna jag har EN engelskalektion vid 15.05-16.25...
Blir säkert otroliga bilder!

Därefter jobb som vanligt hos bästa Annika!
Min fredag det :)

This could be paradise, para, paradise




Fotat av: Julia Lönnborg
http://juwlig.blogg.se/


Nattens flygande tankar

Hemma från en slitsam dag på jobbet. Blev senare än väntat då jag fick hoppa in som "huvudarbetare" istället som extrahjälp som jag vanligtvis är. Därför blev kvällen sen vilket inte är så bra med tanke på att jag ska upp 6.40, alltså om någon timme..
Men just nu kan jag inte sova, även om kroppen skriker efter sömn från dagens tränande, tänkande och jobbande är jag inte riktigt redo att somna riktigt ännu. Som ni kanske märker med tanke på att jag tar mig tid och bloggar 1 på natten en vardag? Bara det är en liten crazy sak.
På senaste tiden har det hänt allt och ingenting. Skolan flyter på som vanligt, pain in the assbass rättare sagt. Fy fan detta år kommer bli jobbigt. Men det är inte omöjligt, det är i alla fall något positivt. Jag känner mig redan extremt skoltrött och då går det därför inte EN ENDA DAG utan att jag tänker på min student. Kommer bli magiskt. Jag kommer gråta, helt ärligt, hela dagen av lycka förståss. Men också för att jag att jag lämnar mina underbara vänner (sorgtårar). De som gör att jag orkar med denna stressiga vardag. Ni får mig att vilja gå upp på morgonen tjejer! Kärlek till er <3
Jobbet flyter på det med, har fått ett lite snällare schema förtilfället som jag är galet nöjd med. Kommer bli lite skönare helger framöver för min del. Me like.
Annars är det bra, känner mig dock en aning förvirrad över livet. Det är den rätta känslan jag har just nu. Förvirring. Det händer så mycket saker, och allting på samma gång. Hittils har jag lyckats hålla mig lugn och kunnat hålla saker i ordning, men jag vet inte hur mycket längre det kommer gå. Det är blandade känslor hit och dit, en sak som ger mig glädjetårar, en annan sak som knivhugger mig i hjärtat, en sak om pirrande beslut och en annan om kommande ångestfyllda händelser. Hur ska detta sluta ?
Jag håller många saker för migsjälv. Saker jag gärna vill berätta för folk då jag älskar att dela med mig av erfarenheter och galna stunder i mitt liv. Vilket jag väldigt ofta gör haha. Det är självklart bra att jag vågar prata om nästan vad som helst, men varje person mår också bra av att hålla en del för dom själva.
Det känns som att jag känner mina vänner väldigt bra, och de känner även mig bra. Men egentligen gör dom inte det. För hur kan de göra det om jag knappt känner mig själv längre? Någonting är på väg att hända, det känns så. Jag vet så. Frågan är egentligen vad och åt vilket håll det riktar sig mot.
Nu blev detta väldigt långt och väldigt tankefyllt inlägg, en gnutta personligt dessutom. Men vad gör det om hundra år. Ja ni.. vad gör det...

.

Just because im loosin' doesn't mean im lost


Ni förgyller min dag


FestfixarN


- Skulle inte vara helt fel?


Wupsi

Shit vad dålig jag är på att uppdatera haha.
Ska bättras!

To be continue...

Note to self:

"Drick inte kaffe 23:30 dagen innan du ska upp 06:30 när du sen har en lång skoldag samt jobbar fram till tolv på kvällen"
Bland det sämsta jag någonsin gjort...


Jag är jag och du är du, jag blir aldrig du och du blir aldrig jag.


  


En annan bild av Björne o Snigel

Seriöst, jag skrattade låten ut.
Måste tittas!!


RSS 2.0