- En seeeg söndag

Hej godmorgon, goddag, godeftermiddag och godkväll!
I dag är det då Söndag. en dag som denna börja komma allt oftare känna det som. Har de tagit bort några veckodagar eller vad?
Eller så är det helt enkelt att tiden går fort nu när det närmar sig jul och man är på ett sådant strålande humör.

Fast inte i dag...
Gårkvällen spenderade man hemma i soffan och med den nya Saw filmen som kom ut för inte så länge sen. Ren besvikelse om ja ska vara ärlig! Den va inte läskig, äcklig eller något utan de som Saw filmerna brukar vara, Så ja kunde gå och lägga mig utan problem i går i alla fall.
Fast där har vi grejen..
Ja gick typ aldrig och la mig? Satt i sängen och läste till musikprovet nästa fredag och även smsade lite med Johan. Sen efter en stund ringde ja honom för ja skulle svara på ett sms som han hade skickat. Och sen var meningen att ja skulle lägga på efter tre min. Men så blev det icke...
Vi pratade faktiskt från 2 till 6 på morgonen i telefonen. Pratade om allt mellan himmel och jord. Haha kändes som att det behövdes. Johan e så rolig när det gäller såna saker. + att han gillar att skämta till sakerna och gärna retas en aning.
Men vid 6 tiden i morse var det dags att lägga på. Det va lika bra det.
Sen kommer pappa och väcker mig vid hal elva för vi TYDLIGEN skulle på julmarknad kl 12 i Ålsten. Och den blev ja självklart tvingad till. Så himla värdelöst! Kunde stannat hemma och pluggat den tiden för ja vet att kvällstider är ja sämst på att plugga. Det är mycket på tv som man vill se och även chatta med alla kompisar om vad de gjort under helgen. Alltså rapportera.

I morgon blir det lite småkul då vi ska åka skridskor på idrotten för fösta gången detta år. Ser alltid fram emot det. Lika kul varje gång att skäma ut sig år ut och år in. Har jämt en massa blåmärken på rumpan efter det haha.


nej nu måste ja börja med läxorna så det inte blir så mycket att göra i veckan.
Tjingeling!

- trevlig helg med trevligt folk

Då var det Lördag igen. Känns som om det var igår redan? Antar att det är detta väder som gör att tiden går så snabbt. Att det börjar mörkna dvs.
Igår blev det riktigt mys när Julia följde med mig hem till pappa vid tre tiden, alltid roligt att va med den tjejen. Man vet aldrig vad som händer. Ett äventyr varje gång rättare sagt!
Vi beslutade oss för att fira Fredagen hemma med pizza till midda och en stor chipsskål framför soffan och bara leva livet framför tvn. Efter en stund slog Olivia Bergman en pling till oss och frågade om hon kunde få joina oss denna grymt slöa fredag. Och så söt som hon e så fick hon självklart det!
vi kollade på filmen Lady in the water, som ja dock sett. Men de andra tyckte säkert den var bra, lite småläskig också. Sen efter det blev det Moulin rouge som ja också har sett. Och de andra  tyckte den var verkligen weird då de somnade innan den gått i tio min.
Det slutade med att vi alla somnade till i soffan runt två slash tre innan vi släpade in oss till sovrummet där tre icke bäddade sängar väntade. Suck!
Vaknade sedan upp runt tio tiden, med smink på och allt det dära. Plus att det var en stank av chips från igår i våra munnar och även lite Olivia fjärt i luften haha.
Drog sen ut till ekerö igen vid två tiden och splittrades åt då Julia skulle plugga lite, olivia skulle hem till sin mamma i Duvbo och ja hem och chilla några timmar.
Så här sitter man, trött och färdig inför den långa kvällen som väntar. Olivia tänkte komma hit (igen) och så skulle vi ut och kolla lite ikväll bara. Sen får vi se var det leder oss.

Tjingeling!


26 November

Hejhopp alla läsare!

Tänkte börja mitt inlägg med att säga "puuuh!"
Äntligen har ja gjort mitt fruktade spanskaprov, som faktiskt gick bättre än vad ja hade trott. (minsan!)
Sen så har ja också lyckats samla mod till mig och göra min fjantiga presentation om min sommar. Nu när man lyssnat på alla andra om deras föredrag så känner man sig så löjlig med att prata om ens sommar. Men det gick förhoppnings vis bra ändå.

Efter skolan åkte jag och Olivia O till Solna för en lite snabb shoppingrunda, kul att vi börjar prata allt mer och mer med varandra. Det kanske inte var försent trots allt?
Hon köpte tre par hotpans, men ja hitade inte något fest linne som ja letade efter. Får åka in snart igen och kolla i andra affärer. Något förslag på där det finns snygga festtoppar?

Sen på vägen hem efter att ha hämtat mina idrottsgrejer hos mamma mötte man då Julia, Jojjo, Emma, Agnes och en massa andra från kyrkan. De skulle på en vardagsfest i vällingby som ja hade tänkt på att följa med på. Men kände att det inte fanns tid eller ork för det tidigare. Men när man nu mötte dom och pratade en stund när de var så "fint" uppklädda blev ja lite sugen ändå :/

Nu sitter man här hemma då med laptopen i knät och en stor kokosnötsglass i handen. Mumns! Det var längesen ja åt en så god glass ^^


Vad som händer i morogn är att några från nians tjejer (jag, julia och emma t ex) ska iväg och spela handbolls DM i skolan ända borta i Tumba, det är samling vid fem i halv åtta i tappström. Men eftersom ja e så smart och hämtade mina grejer i da så kan ja vänta på dom i brommaplan istället, och få sova några minuter extra.
Sen så på eftermiddan är det öppet hus på Solna Gymnasium som ja, julia och några andra från laget ska gå på och sen blir det kanske träning efter om man pallar som julia brukar säga.

Nej dags att avrunda lite.
Godnatt och sovgott!

Julstämning?


Blev så taggad på jul när ja läste Olivia B´s blogg för någon dag sen. www.ojb.blogg.se
Det där känslan när snönn börjar komma och man vill pynta huset helt rött med en massa ljus och julstjärnor hängande i fönstret. Och kanske sätta sig i soffan med en kopp glögg och lyssekatt i handen, och kanske lyxa till det ännu mera med en varm brasa. Och för dom som nu inte har det (exempelvis mig) så kan man ha en fuskeld på tvn. Lika mysigt det, bara att det inte kommer någon värme.. (?) lät lite knasigt det dära XD

Och nu är det även bara EN månad kvar till jul! Jag vet, ja sa det i förra inlägget. Men ja ville bara försäkra mig om att ni var med på noterna. Och så knasig som ja e har jag snart handlat klart mina julklappar, eller en del av dom.
Lika bra att börja tidigt tycker ja, så slipper man stressa efter att hitta något typ veckan innan då allt är slutsålt.
Många tycker ja e väldigt galen som tänker så, men är det inte lika bra ändå?
Slippa vara med om den där striden med en annan kund som vill ha samma sak, när det bara finns ett exemplar kvar. Tror mig, den fighten vill ni inte vara med om. Det blir blodigt alvar tillslut haha.
 

Till er alla från oss alla. 
en riktigt god jul!
 

Julen närmar sig!

Okej, nu börjar det verkligen hända saker!
Det är nämnligen en månad kvar (nästan) till jul. Och som ja alltid kommer på den 24 november är att min älskade lilla Linda fyllde 15 år i går! Grattis älskling!

Vad som hänt på sistone är att det äntligen har börjat snöa, PÅ RIKTIGT!  Inte bara lite fjun som förra veckan då ja gick ut och hoppade på gräsmattan när det iprincip bara var genomskinligt. Utan de två senaste dagarna har det verkligen varit snöstorm, och det har säkert kommit minst 20 cm snö vid det här laget. Kallt är det dock.
Jag har även läst ut den dumma engelska boken, mycket bra bea! Nu slipper ja komma till engelskan och skämas för att ja inte gjort läxan.

Och vad som händer nu de senaste dagarna är att i morgon är det spanska prov. Bode sitta med boken inborrad i ansiktet, men näsan och huvudet tar kol på mig!
Måste försöka vila lite och se om det går bort.
Sen på torsdag är handbolls DM i skolan, så vi ska åka ända till TUMBA över dagen och spela en massa handboll, mycket roligt! ser verkligen fram emot det!

Nej nu måste ja göra klart lite grejer, och börja plugga till spanskan.

puss & kram

Det är vitt ute, men ja är sjuk

Är det inte typiskt att man får börja en dag med att man inte kan andas?
Jag har då tydligen åkt på en riktig vinter förskylning...
Det är ju inte roligt nånstans, och på en lördag till och med!
Så det betyder att jag inte kan följa med olivia och shoppa i dag eller spela match i morgon bitti. Usch vad sur ja blir...

Så det som händer i dag är att jag får helt enkelt vara hemma och plugga. Det behövs!
Det är spanska prov (igen) på onsdag och sen måste ja göra klart min muntliga presentation som ja lyckats hoppa över ca tre gånger nu hihi. Sen ska ja läsa ut min engelska bok och göra alla frågorna...

Ja det blir nog en helg med bara plugg för min del. Men eftersom ja e så hopplös och kan inte hålla min till det måste det finnas något annat att göra .... nån gång i dag, beroende på hur jag mår.


Lika bra att förbreda sig med varmt te, en halsduk och vantar.
Tjingeling"

Film mys med tjejerna

Åh äntligen fredag!
Har verkligen längtat som fan till helg, allt är så himla jobbigt i skolan med läxor och sånt.
Ikväll va ja med Minna, Sara, och Olivia hemma hos Lisa på filmkväll, det var riktigt mysigt och rysligt.
Först kollade vi på en spansk zombie film som var asläskig, sen efter ville vi tänka på annat så vi tittate på Bara Bea som den då hette. " haha lite komiskt"
Men det varade inte så länge inann vi var tvugna att gå hem allihoppa, eller främst Sara så hon inte missade bussen. Men då passade vi alla på att följa henne en långa biten så hon slapp gå själv.
eftersom Bara Bea var en norsk film började vi alla prata "norska" med varandra, eller snarare så det lät som norska.
Så nu är man på norsk-humör haha.

Vad som händer nu är lite osäkert, lika bra att hoppa i säng så man är skapligt pigg till i morgon.
Har inte mått så bra idag då näsan och huvudet tagit kol på mig. Men det tar ja igen i morogn med mycket sömn och lung o ro.


Godnatt och trevlig fredag!

DET SNÖAR!

Kollade nyss ut genom föntret och såg till min överasskning att det snöade ute, och inte lite heller!
Det verkligen forsar ner som en snöstrom ska vara. Detta gjorde mig så glad att ja sprang ut med mitt tunna linne och våran nya overalls jacka på mig. Kanske inte så smart, men är man glad så är man glad.
Kunde inte låta bli att ropa på syrran som fick hämta kameran och ta lite knasiga bilder.
Det är ju ändå årets första snö som kommer nu.
Mitt ansikte blev kanske lite för "happy face" så man ser inte så "jätte" knäpp ut. Så det tog vi bort!


om ett tag ska ja börja att röra mig mot kyrkan med Julia och sedan möta Olivia där. Vara lite social mot kyrkmänniskorna haha. Men ja ska inte säga ngt, det är ju migjsjälv som ja pratat om med.

Nej, nu måste ja passa på att fortsätta med läxorna när man är på så gott humör.
Ja ser det snöar!


En grymt skön vecka!

Det må ja säga, såhär skönt har vi inte haft på riktigt länge!
Det är bara Historia som är till i morgon och presentationen i musiken som ska göras i princip. Fett skönt!
Men som ja e, pluggar ja inte ett dugg nu för tiden. Det är verkligen knäppt. Men det har även varit rätt "sorgset" för min del nu de senaste veckorna, har inte kunnat koncentrera mig på saker ja borde göra utan är helt lost i stället.

Vad som händer mer i veckan är då att vi skulle se på ONDSKAN med klassen på torsdag, som ja tyvär (och några andra) missar för vi måste ha eva med skolhandbollslaget. Det är nämnligen skolDM nästa vecka, så lika bra att tagga upp redan nu. fett roligt!
Som ja alltid säger till Emma, "nu taggar vi upp för match!"


ha en trevlig kväll!

-

Jag förtjänar inte dig, du kommer hitta någon annan bättre än mig


Saknaden är stor

Hej kära lilla vän.
Ja vet att vi inte brukar prata med varandra så mycket nu på sista tiden...

Tråkigt att allt blev som det blev mellan oss, men det är rätt svårt att ändra på det nu om ja förstår det rätt.
Tänkte mest bara säga att även om ja inte visar det, så saknar dig enormt mycket min vän.

Även om vi lagt det mesta bakom oss så ska du veta att ja alltind kommer att finnas för dig oavsätt vad.
Många kramar till dig O l i v i a   O r r j e


Uppdatering: Söndag

Ännu en långvarit söndag, ne faktiskt inte.
vaknade runt halv eva då pappa väkte mig, han tyckte ja skulle börja tagga upp för matchen som skulle börja vid halv tre. Det tyckte dock inte jag!
Som sagt, det var då våran fösta match på nästan tre veckor, och gissa om det märktes. Allt ja kan säga om den matchen är bara att den sög till hundra procent. Ingenting funkade eller va bra. Kanske det ändå posetiva var att ja lyckades sätta in matchens första mål från våran sida. jippie för mig!
Åkte sedan hem för att "plugga"
Men det blev inte mycket utan det heller. Satt i stället och kolla på film med familjen, fast ja gjorde engelska läxan samtidigt, Hur det nu kommer sig?
Vi tittade på Ladder 49, som var en utav de mest sorgligaste filmerna ja sett. Asså, det var så smärtsamt att se att ja var nästan tvungen att byta kanal för att inte översvämmas av tårar.

en film att rekomendera för folk som inte tror de kan gråta till filmer.



Uppdatering: Lördag

Till min förvåning såg jag Julia ligga i sängen bredvid mig när ja vaknade denna muliga dag. Haha nejdå, det var minsan ingen förvåning. Eftersom gårdagen blev en aning lång bestämmde vi oss att hon skulle sova hos mig över natten.

Vi vaknad runt elva och sen började direkt med att käka frukost. Inom en-två timmar satt vi i bilen påväg till Mässan ännu en gång. Vi båda hade planerat med våra mammor att vi skulle dit egentligen bara i dag, men man ville ju smygtitta i går. Sen var det bara att frågá på, allt mellan himel och jord.
Mamma som kände sig som 16 igen skötte snacket åt mig och till min förvåning började ta en massa andra broschyrer till sig själv? Och då tog hon för det mesta bara saker ifrån djur-natur gymnasien. Så man fick säga till henne lite att vi var där för att hjälpa mig att välja skola, och inte henne.

Senare framåt kvällen var det en av mina kära vänner Minna som skulle firas hemme hos Emelie. Egentligen var det en överassknings fest som vi hade ordnat. Men hon blev inte så överaskad om man säger så. Tusan också!
Det var mycke prat och god mat som serverades denna kväll.
Och sen framåt nio tiden började vi alla dela på oss då vi alla skulle åt olika håll. Jag åkte hem pga personliga skäl och även lite magont.


Detta var då ifrån kvällen när vi höll på att laga våran goda midda innan Minna skulle komma :)


Sen har vi då en katalog från Atletica gymnasiet som ja funderar starkt på att gå, det finns även Solna gymnasium med elitidrotts tillägg som ja även vill gå på. svårt val :/


Uppdatering: Fredag

Dagen varade inte l'änge i skolan denna dag, skönt tycker jag dock. Det kändes som att det var dags för en tappendag, fast eftersom de nu ändrat det till "halv-tappendag" fick man gå upp tidigt ändå.
Men det gjorde ändå inte så mycket, dagen blev ändå lyckad från alla håll och kanter.

Efter skolan beslutade ja mig för att åka iväg till stan för göra några ärenden, men i sista sekunden när Julia inte hängde med, orkade ja inte heller. Så jag drog hem i stället för några timmar innan ja suktades till att gå på den årliga Gymnasiemässan i Älvsjö för alla nyblivande gymnasieelever.
stannade där dock i knappt två timmar pga allt folk.

Sen senare åt kvällen var det dags för min, ossians, schagers och även nyblivna Julias traditionella filmkväll på Fredagar. Och som alltid hade vi laddat upp med chips, läsk och även glass denna gång i stället för godis, men den smälte lite för fort så det blev bara gägga av allt hihi.
Vi tittade på filmen Halloween 1 som var ruskigt äcklig. För er som inte sätt den handlade den om en tio årig pojke som blir psykopat och mördar sin grymma pappa, syster och hennes pojkvän på er brutalt och smärtsamt sätt, och så vidare...


e n   r y s l i g   k v ä ll

Hemligheter

Jag börjar verkligen svika er lite, sorry for that.
Men det händer så mycket nu i skolan, bland kompisar , i familjen och kärleken.
Det är inget speciellt ja syftar på. Men ja hinner helt enkelt inte blogga så mkt.

Vad som händer i dag kan ja tyvär inte sägra riktigt ännu. Det är en hemlis tils vidare.
Men ja åkerkommer med bilder och mer inlägg om dagen och kvällen.
+ att ja ska berätta lite mer om gymnasiemässan som vi var på idag.

see you later.... aligater!


Jag är överlycklig!

Det är verkligen märkligt hur ens hormoner styr kroppen.
Ena dagen är hur nere som helt och gråter i timmar, medans andra dagen är man överlycklig?
Det begriper ja mig verkligen inte på....

I dag är det då Torsdag den 13 november, en dag som inte kommer igen detta år... som alla andra år.
Vi hade ett stort matteprov i da som ja va jävligt nervös inför, men det gick faktiskt helt okej. Trodde det skulle vara värre. Så ja får hoppas på G+ i alla fall.
i morgon väntar då muntlig presentation i svenskan om ett valfritt ämne, ja valde först att diskutera kring abort, men sen insåg ja att det kunde vara ett känsligt ämne. Så ja valde att prata om min sommar, för det kan ja i huvudet redan.
Hoppas att det ska gå bra,
nej nu ska ja fixa lite bilder till min presentation.
ciao!

Allt blir fel vad jag än gör

Jag försöker, jag verkligen försöker att glömma.
Allt som ja sett, allt som ja gjort, allt som ja sagt, allt som jag kännt.
Det var fel...


Förlåt

Dags att komma igång igen?

Jag vet vad ni tänker, gud vilken dålig människa jag är!
Jag har knappt uppdaterat något de senaste dagarna, obs det kanske var veckor hehe.
Men det har funnits en hel del att skylla på i mitt fall. Som till exempel Ondskan arbetet? Jag satt och bara skrev på den i över sju timmar till ett på natten för att bli klar. Jag kanske var inne på msn lite samtidigt, men det tar inte längre tid än att skriva blogg. Där behöver man en annan sorts fokus om ni förstår vad jag menar.
vad som hänt på sistone är inte värt att ta upp, ja kan bara säga tre ord: Plugg, träning och
komipisar.
Och vad ja nu gjort en måndag som denna är att jag har hjälpt Julia med sin muntliga presentation och även börjat lite själv på mitt eget, samt valt kläder för morgondagen. Det ska ja säga er, det krävs kreativitet för att lyckas med!
 

Japp, morgon dagens outfit blir följande: 
* Svarta strumpbyxor samt leggings över(det börjar bli kyligt nu) 
* tjock/svart bomullströja 
* svart linne + vitt line över.
 


Om ja ändå kunde snurra tillbaka tiden...

Jag har satt mig i en väldigt taskig sits, och nu vet ja inte riktigt längre hur ja ska kunna ta mig loss på ett sätt utan såra folk. Jag behöver verkligen din hjälp Julia, du kan få mig på rätta spåret igen.

Foton

Äntligen kommer mina efterlängtade foton som ja gått och suktat efter i flera dagar. Många av mina kompisar har redan fått sina, så därför har ja kollt bredlådan varje dag för att hoppas på att just mina skulle komma.
Och när ja väl fick höra att de hade kommit så fick ja nästan en chock. Ja sprang och hämtade dom med desamma, öppnade försiktigt med kisande ögon. Och så poff!
Det stora fotot kom först, och jag.... såg faktiskt bra ut. För en gångs skull!
Det är mitt bästa foto på nio j*vla år som det faktiskt blev så bra att jag verkligen gillade dom. Förra året var kanske bra, men iår var det tusen gånger bättre!
Åh vad ja är nöjd!


En helg fylld med shopping.

Jaja jag vet, jag har inte uppdaterat på nästan hela helgen. Men jag har dels varit iväg mycket och shoppat med min älskade mormor, och även spenderat en del tid till att bara vara social nu är dem bara är här under helgen.
Så det vi har gjort är inte något jätte viktigt att ta upp, i stort sätt bara shoppat en hel del. Både i dag och i går.
Så då tänkte ja visa vad alla mina fynd blev. Även lite saker sen tidigare som ja inte har visat.


    
  
1: jeans från H&M 198 :-  (Rea)
2: Jeans G-star från JC 599:-  (Rea)
3: Jeans från H&M 198 :-
4: Jeans från Ginatricot 499:-

5: Bh och trosa från H&M 129:-och 79:-
6: Ett vitt + svart logglinne från H&M 98:- för båda
7: Rosa glashjärta med guldfärgad kedja 150:-



Nu var det även November, bara en månad kvar tills Julen närmar sig och ja får träffa min älskling igen. På tal om älskling, var håller Julia hus? Har inte hört från henne på hela helgen, sounds weird I know.
Men det är väl lika bra och kolla så att hon är vid liv i alla fall, sådan kyla som det är utomhus skulle hon inte klara en natt i. Vill även passa på att gratulera min kusin Jessie och klasskompis Lisa som fyllde 15 igår den 1 November. GRATTIS !!
Nej, nu måste röra på benen, nu börjar en jätte bra film på fyran och måste även fixa för i morgon då skolan börjar igen. ooo ja ryser av tanken. Men man kan inte vara hemma hela tiden, eller hur?
Puss och godnatt!

RSS 2.0