- trevlig helg med trevligt folk

Då var det Lördag igen. Känns som om det var igår redan? Antar att det är detta väder som gör att tiden går så snabbt. Att det börjar mörkna dvs.
Igår blev det riktigt mys när Julia följde med mig hem till pappa vid tre tiden, alltid roligt att va med den tjejen. Man vet aldrig vad som händer. Ett äventyr varje gång rättare sagt!
Vi beslutade oss för att fira Fredagen hemma med pizza till midda och en stor chipsskål framför soffan och bara leva livet framför tvn. Efter en stund slog Olivia Bergman en pling till oss och frågade om hon kunde få joina oss denna grymt slöa fredag. Och så söt som hon e så fick hon självklart det!
vi kollade på filmen Lady in the water, som ja dock sett. Men de andra tyckte säkert den var bra, lite småläskig också. Sen efter det blev det Moulin rouge som ja också har sett. Och de andra  tyckte den var verkligen weird då de somnade innan den gått i tio min.
Det slutade med att vi alla somnade till i soffan runt två slash tre innan vi släpade in oss till sovrummet där tre icke bäddade sängar väntade. Suck!
Vaknade sedan upp runt tio tiden, med smink på och allt det dära. Plus att det var en stank av chips från igår i våra munnar och även lite Olivia fjärt i luften haha.
Drog sen ut till ekerö igen vid två tiden och splittrades åt då Julia skulle plugga lite, olivia skulle hem till sin mamma i Duvbo och ja hem och chilla några timmar.
Så här sitter man, trött och färdig inför den långa kvällen som väntar. Olivia tänkte komma hit (igen) och så skulle vi ut och kolla lite ikväll bara. Sen får vi se var det leder oss.

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Juwligast

SV:Nej det lukta inte gott överhuvudtaget:P

2008-11-29 @ 23:27:04
URL: http://juwlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0