Jag tror inte det är sant!

Jag är så glad glad glad glad glad!
Nej, ja e lyckligast i världen!



Jag kommer bli en stjärna!

haha nejdå, långt i från att jag kommer bli en stjärna. Men det är något man tänker när jag äntligen får komma upp på en högre nivå på Guitar Hero!
Och nu efter Jul, och fusk jul har vi fått spelet både hos mamma och hos pappa. Vilket betyder dubblelt så mycket spelande, haha woho!
Och jag börjde dessutom att spela på julafton första gången och nu spelar ja äntligen på Medium, rätt duktigt va?
Jag börjar till och med bli så bra på medium att ja börjar smygtest hard också. Men ja kan drömma vidare om att ja kommer klara den nu liksom..

Tack alla spelmakarna som gjorde spelet GUITAR HERO!

planering så man sprängs av överbelastning

Just nu sitter vi och planerar för fullt inför den kommande dagen. Det låter mest som att det är jag som ska kolla med allt och alla för att få allt och alla att gå ihopp haha.
 Men det som har bestämmts är att vi alla ska hem till Julia runt halv nio, efter man ätit hemma. Och sen där kommer vi spela GuitarHero och spela lite annat smått och gott samtidigt som vi väntar på att den tickande klockan ska slå tolv.
Sen blir det Happy New Year!
Åh kan verkligen inte vänta längre, gud vad roligt det kommer att bli!

9 8 7 6 5 4 3 2 ....1!  GOTT NYTT ÅR!



fullt hus och mycke bus

Nu har Minna och Julia gått hem till sig som är lite tråkigt såklart, det är alltid så roligt när de kommer på besök. Även fast vi inte gjorde så mycket här hemma, spelade GH och busade inne på mitt rum var allt som hände i princip.
Och lite tidigare på dagen var jag och Minna i Solna och kollade på nyårskläder, ja hittade en svart kjol som ja ska ha i morgon då den stora dagen är! Åh vad roligt allt kommer att bli, och speciellt när man får fira med sina bäsvta vänner. Jag känner mig som den lyckligaste männinskan på jorden. Nej ja ska inte vara för blödig nu. Återigen till ämnet:
Inne i solna fick ja titta ut ett par skor som ja skulle ha under den vintertid som är kvar samt in på våren och sen lägga undan för att mamma skulle titta på dom senare på dagen när hon var i solna.
Och sen när hon kom hem hade hon gladerligen med sig skorna vilket gjorde mig helt överlycklig. Och när ja ändå inte hade något för mig just nu tänkte ja slänga in detta inlägg med bilder på mina fantastiska saker mohaha. 
Vita högskodda gympadojer från adidas, 899 kronor 


 

   

Julia got a plan!

oneej!
Julia har fått en ideé...som ja tror kommer funka!
smaaart dääär!


Inga skidor för min del...

Just nu är Johan uppe i Vemdalen och åker skidor så det står härliga till, tror ni inte ja är lite avis på honom eller?!
Men med tanke på hur det blev förra gången är man osäker på om man vill åka på skirsemester eller inte, men ändå, han gör mig jävlit sugen!
Tänk:
Att bo i en liten mysig stuga, ha en varm brasa tänd och en kopp varm chocklad i handen. Varma tofflor på fötterna och bara va helt enkelt. Det skulle vara livet just nu. Och sen att man hade en bastu som man sedan sprang ut ur och kastade sig isnön och komm tillbaka snabbt som blixten för att inte frysa ihjäl. Åh, bara tanken gör så att jag smälter.
Jag har då alltid åkt skidor hela mitt liv, men har nu lite smått börjat att åka snowboard för skoj skull. Det är såklart skitroligt, men bara om man inte ramlar på rumpan hela tiden, eller från kramp i ena foten som ja alltid får. Då skulle ja åka snowboard i all framtid. Tänk vilker humor man kan ha .. haha


Jag vill till fjällen!
Detta är en bild som Johan skickade till mig en morgon, jag skulle inte tacka nej till detta!

Jul jul, strålande jul - IGEN

Eftersom ja har skilda föräldrar får jag uppleva julen två gånger om året, lite tjatigt ja vet, men ja får typ dubbelt så många julklappar. Så då kan man väl stå ut antar jag, eller?
Men som ja sa, det är ganska tjatigt om man får jul två gånger om året, det gör att man bara underskattar julen allt mer än vad man gör nu. För jul är något man ska gå och längta efter inte önska att man slapp. Håller ni inte med?
Men ja tänkte ändå visa mina saker som ja fick detta år. Hittade äntligen min datasladd så ja kan ladda upp bilder, jippie!
* presentkort på GinaTricot, H&M, Intersport och Massage &Ansiktsbehandling
* nya fina Handbollsskor från Adidas (vita!)
* harfym: DKNY samt Jadore
* träningsbyxor från adidas
* halsband i olika former och utseenden
* en massa smink samt liten glittrig väska till
* sport- Bh

   

Jag saknar dig hjärtat


Lördag

Eftersom pappa och familjen skulle till Tumba på en bortbjudning kände jag för att tillbringa kvällen hos käraste Julia.
Vi gjorde det vi brukar göra hos henne, helt enkelt prata ett tag innan det var dags för en film. Och denna gång fick det bli några avsnitt från hennes box av One Three Hill. Som jag nu börjat få ögonen för efter några x antal avsnitt som vi sett på den serien. Roligt roligt! 
 
 

Bara shopping som gäller

Tjolahop allihoppa!

Är på ett verkligen strålande humör nu när det är mellandagsrea och det finns så mycket man hittar till sjukt bra priser. Men jag är kanske en aning osmart som handlar upp alla pengarna innan ja knappt hunnit få dom i handen. Men hallå!
Mellandagsrean är bara en gång om året, då måste man i alla fall offra en månad, eller?

Tänkte visa upp lite av mina små fynd de två senaste dagarna, allt blev cirkus 600 kronor totalt. Ska shoppa även i morgon med mamma, då är det nya skor och en ny jacka som gäller. Sen kommer jag få, eller ja är 90 % säker på att jag kommer få ett presentkort på Gina och på H&M, råkade se deras julklapp hihi. Då ska man shoppa igen på tisdag om man orkar, har då iså fall shoppat 4 dagar på raken. Jag vet, jag är galen!
* en svart/vit klänning 
* En svartspetsvit klänning
* Ett svart linne med rutig rosett,
* Vita Nikeskor från Intersport med brunt innefodral

   

Ps. Klicka på bildena för att få dem större!

26 December 2008

Hej igen allihoppa!
Der verkar som att jag har glömt ta med sladden till mobben, så ni får vara utan bilder ett tag till! Men för att inte göra er allt för besvikna så kan ja istället säga några saker som jag fått, som sagt, det väntar några stycken till hemma hos mamma mohahah.
* Dior parfym
* Massagepresentkort med anisktsbehandling
* Presentkort på Intersport
* Handbollsskor
* En massa smink!
japp! Det var några stycken. Tänker inte berätta allt fören ja har bild, då blir allt mycke roligare!

Idag har familjen och ja bara varit hemma, släkten kom på efterjul runt tre tiden och nu sitter vi har och har galet trevligt med en massa skratt (julia kan intyga om det, pratade med henne i tele samtidigt) 
Vad som händer i morgon är att jag och kusinen Jessie ska på mellandagsrean i stan och kolla lite, sen på eftermiddan/kvällen skulle ja och Julia hitta på något busigt.
Nej nu ska jag fortsätta med att vara social mot våran stora familj *noot* de är ändå inte här så ofta trotts allt.

See Yaa!

Dagen efter The Big Day

Nej jag förstår mig inte på det!
Denna jul var det minsan ingen hit alls, inte i skillnad vad det har varit i alla fall. Men jag verkar inte vara ensam i den fronten..
Nog försökte man att få det så juligt som möjligt med Peter Jöback mysik, massa röda ljus och fejksnö på borden, men det hjälpte inte ett skit. Fick klämma fram ett falskt leende hela kvällen för att inte sänka stämningen mer än vad den redan var.
Fast jag fick självklart en massa fina julklappar av familjen, det tackar ja för i alla fall
Jag vet, jag skulle lagt in en bild på sakerna i gårkväll. Men ja var så lat att ja knappt reste mig ur soffan på hela kvällen haha. Och så idag har det varit samma visa hela dagen, fast en sak är roligt i alla fall;
Lovisa fick Guitar hero World tour som ja provade. Har aldrig i hal mitt liv spelat guitar hero, så nu kände jag att det var dags. Och vad det roligt eller? Jag har säkert spelat det i 5 timmar i stäck. Kan verkligen inte sluta haha. Börjar snart bli ett profs haha.
Nej jag uppdaterar mer i morgon. För nu ska jag ut mot ekerö för en filmkväll med kära Schager och Ossian.
ha en trevlig fortsatt kväll!

Från mig till er alla, en riktigt god jul!

Gormorgon alla glada!
Nu är det äntligen julafton som man längtat efter i ett helt år, åren går minsan fortare än vad jag trodde. Bäst att hålla i hatten för här går det undan!
Som våran familjs tradition så får alla i familjen en varsin julklapp till frukosten och sen en till lunchen och resten till efter Kalle Anka som är vid tre tiden, det vet ni alla säkert vid det här laget.
Jag fick då min efterlängtade parfym från Dior, åh den är så god! Laddar upp bilder på allting senare till kvällen efter allt har lagt sig lite.
Hoppas ni får en mysig och härlig jul så länge!
KRAMAR!


Andra tankar!

Nej usch vad depprimerad jag lät på förra inlägget, men det kändes som att jag verkligen behövde säga det där. Känns en aning bättre nu som tur är. Eller?
Nu är ja då hemma från kära Ekerö, Johan och ja hade det självklart lika mysigt som alltid. Skrattades en del till filmen i dess alla knäppa scener. Försökte även härma vissa repliker, och bara det gjorde att man skratta som en galning.
Här hemma är det fullt hus minsan, det är Yvone & Hans som är här, samt Anders (trro ja han hette?) med hans syster jag-inte-kommer-ihåg-namnet-på. Lite pimsant hehe.
De sitter på undervåningen och skratta förfullt. Och ja på övervåningen med laptopen framför mig.
Fast tänkte krypa till kojs snart. Har rätt ont i huvudet och känner mig inte frisk överhuvud taget. Kanske beror på att ja fick vänta på den jävla bussen i mer än 40 min i minusgrader med mina små sandaletter! Morr vad sur ja blir när busstidstabellerna inte håller vilka tider de har. Det kostar mig en sjuka, usch det är inte värt det överhuvudtaget! Speciellt inte under julafton heller!


Livet är inte så enkelt som det verkar

Jag vill så gärna säga det, men jag får inte. Jag tror inte ens ja borde säga det, då kommer allt det jag jobbat upp gå förlorat. Men om jag fortsätter utan att säga det så kommer det byggas upp ännu mera, och tillslut kommer allt spricka ändå. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Varför ska du göra allt så svårt?
Det finns så mycket jag vill säga till dig, hur underbar du verkligen är. Men ja är rädd för vad du ska säga, vad du ska tycka. Det jag mest beskymrar mig om är att jag inte ens vet hur du känner överhuvud taget, om du känner likadant eller om jag bara är din vän.
Ibörjan var det inte ens meningen att vi skulle känna något för varandra, bara va liksom. Men ju mer vi träffats har jag insett att mina känslor för dig växer sig allt starkare. Nu är de så stora att du skulle krossa mitt hjärta om du lämnade mig.

Jag väntar ett tag till och ser vad som händer, få veta lite mer om vad du tycker utan att avslöja för mycket om mig själv.
Hoppas jag gör det rätta för en gångs skull...


22-23 december 2008

Har inget för mig just nu, och när ändå pappa är borta från datorn kan man väl ändå slänga in ett inlägg för att vara lite extra trevlig hehe.
Igår var jag och kära Julia i det lilla Solna centrum för att kolla på nyårsklänningar och handla de sista julklapparna. Hittade minsan en hel del jag skulle vilja ha, men får tänka ekonomiskt denna månad. Mobilräkningen var rätt hög om man säger så..
Julia köpte en present till sin mamma och även den snyggaste klänningen jag har sett på länge! Hon kommer bli så fin så på nyår. Jag åkte däremot därifrån tomhänt. Men vad gör det, jag kommer shoppa som en galning när det är julrea.

Idag har vi bara varit hemma alla i familjen och bakat en massa choklad julgodis, och när jag alltid ska laga/baka något kan ja inte rå för mig att nästan mer än hälften av sakerna hamnar i min mun, det är lite märkligt?
Så nu är hela min mun fylld med mörk choklad vid mungiporna haha.
Om en liten stund bär jag mig ut mot ekerö för en film kväll/ eftermidda med Johan. Det kommer nog bli filmen Shrek 2 eftersom han ville så desperat se den.
Nej nu ska jag ner och göra klart ..den där... chockladen. Har nog ätit för mycket så nu mår man bara illa haha XD.
vi hörs senare!

p.s!
Det är julafton i morgon!


Jag börjar få återfall igen

  


Nej det är inte så att jag är sjuk eller något, det kan jag lova er. Utan nu menar böcker.
Jag har något som jag kallar för "lässjukan" som jag får lite då och då om året. Det är inget jobbigt eller så, utan det är snarare bra. Det är en tid som kommer när jag minst anar det och då vill jag bara läsa hela dagarna. Men självklart krävs det då att man har några bra böcker att läsa. Och just nu känns det som om att jag börjar bli sugen på att läsa någon bra bok igen. Men frågan är vilken?
När jag hade denna "sjukan" förra gången hade jag fått en ny bok av mamma som heter " Så som jag vill vara"
Den kan jag rekomendera stort till främst alla tjejer i tonåren, för den handlar just om en tjej och hennes liv.
Den här tjejen är då ca sexton år gamal och är stört förälskad i en kille i hennes pararell klass. En kväll är det fest i närheten som han tydligen är på och hon med. Det slutar med att de försvinner in på ett rum och han visar sina känslor för henne och ..lite annat.
Efter en kort tid blir det tillsammans, och hon är helt överlycklig. Men det är bara en grej, hennes mens kommer aldrig.
Det visar sig att hon är gravid, och alla i hennes omgivning vill att hon gör abort för hennes eget bästa. Men när hon väl tänker efter tycker hon inte att det är så självklart att göra abort ändå. Så hon tänker behålla barnet i alla fall.
Så i boken får man följa med henne i det gravida livet och hur hon tacklar allting runt omkring henne som skolan, kompisar, föräldrar, pojkvänenen. Ja allt som man måste göra när man är gravid i en sådan tidig ålder.

Jag lovar, jag kunde verkligen inte slita boken ur sikte när jag väl hade kommit en bit. Den var till coh med viktigare än datorn. Då är det en bra bok enligt mig.
Och eftersom det var min egna bok lät jag alla tjejerna i min klass läsa den och nu pratar vi ofta om boken.
Så för er som vill läsa en riktigt bra bok. Läs Så som jag vill vara.


Många kramar!

Julens outfit

Jag kanske är lite tråkig av mig som inte köper något speciellt till jul att ha på mig, men det ja hade tänkt mig kan vara fint ändå. Men när det gäller nyår så ska man självklart kolla på något under mellandags rean. För just nu har jag verkligen inga festtoppar alls! Och jag känner att när man ska bort har man inget speciellt att ha på sig som folk inte ser dagligen, så nu blir det festkläder som ska köpas!
Till julen kommer jag ha sommarens mode från Ginatricot, en vit blomspetsig klänning med ett rött luciaband i midjan, och med det mina vita silkeskor. Vad tror ni om det?

 

21 december 2008

Godmorgon allihoppa!
Har ni sovit gott? Jag kan i alla fall säga att jag sovit som en stock i natt! Och då är det ju så härligt att sova ut och vara pigg på morgonenn för en gångs skull. Alla lov borde uppskattas mer av skolan...
Vad som händer i dag är att senare är det dags för att åka hem till pappa och börja klä granen, göra julgodis och en massa andra julmys saker. Älskar denna tidpunkt på året när allt är bara så... mysigt! Det blir liksom en varm känsla i hela kroppen.
Och hörrni! Det är bara tre dagar kvar till julafton, tänk att tiden har gått så himla fort nu den senaste tiden. Det är helt sjukt!
Själv kommer det bli en traditionell jul med pappa detta år i Brommaplan. Och det är lite skönt att man kan åka dit och liksom bara vara, för på Ekerö ska det alltid hända en massa saker som man vill vara med på. Och i Brommaplan så händer typ aldrig något, så det känns skönt att inte ha någon ångest att man inte är ute på julafton. Men nyår kommer det bli andra puckar! Jag ska bara vara hemma under middagen förmodligen, sen skulle jag och Julia ut och träffa en massa folk m.fl.

Nej nu ska jag fixa till mig lite, man kan inte gå runt i myskläder hela dagen.
återkommer snarast
!

Vilken kväll!

Lovet har nyss börjat, men ändå går tiden grymt långsamt. Har verkligen ingen aning om vad det kan bero på, men jag hoppas det är posetivt, känns som det i alla fall... Eller?
Men jag har ändå lyckats göra väldigt mycke saker i dag, som ex städat rummet som var i en ända stor röra, leta efter alla låtar man gillar på youtube som tog en evighet, träffat minst fyra olika personer under kvällen och ägnat sig tid åt dom samt bara vilat. Det är ganska mycket på en och samma kväll när det gäller mig. Tänk att sånt händer liksom XD

Vid sju tiden åkte jag hem till Hanna för en myskväll framför tvn med henne och Sophie, som alltid är lika trevligt det! Vi tittade på Pans Labyrint och spelade Buzz till klockan halv elva, sen drog jag till gårn för att träffa lilla Johan och tog en långpromenad med honom runt på Ekerö.
Har börjat att gilla dessa långa promenader på kvällarna, det är så himla skönt nu förtiden! Att bara gå runt och lyssna på musik eller bara låta tankarna forsa runt i huvudet. Det kan då minsan behövas lite då och då...
Det finns så mycket som finns i huvudet, om just allting också. Så då är det ju lika bra att reda ut och sortera tankarna lite när man får chansen.

Nej det är dags för att sussa nu, eller inte sussa utan läsa!
Berättar lite mer i morgon om blandannat bra böcker, hur dagen ser ut (som alltid) och samt vilken klädoutfit ja ska på ha julafton. Hoppas det väcker erat intresse en aning, puss och godnatt!

Det är jullov!

Yes, yes och yes!
Äntligen är det efterlängtade jullovet här, orkade inte vänta en dag till!

Det var den årliga julshowen i skolan som på alla avslutningar, och då var ju självfallet jag med, som i alla år. Sjöng låten "Julen är här" med Hanna, lisa, Olivia O, Linda och Sophie, och det blev riktigt lyckat! Härligt att allt slit inte var förgäves.
Sen fick vi våra betyg för denna terminen, och ja e faktiskt ganska stolt. Har inte orkat slita så värst mycket pga personliga skäl. Men det tar jag igen nästa år!

Sen efter åkte jag och julia hem mig för en mysdag hemma inann det var dags att röra sig mot Minna där vi skulle läga mat med Emelie. Tacos förståss hehe
Sen på kvällen bar vi ut på små "uppdrag" som Minna kallade det. Lite smått roligt, plus att vi träffade alla möjliga personer på vägen. Fast vid tolv tiden drog Julia óch ja hem för att varva ner lite.

Och nu är jag hemma!
obs, glömde kanske säga att jag sov över hos Julia så ni inte blir helt fövirrade hehe.
Vad som händer i dag är lite osäkert. Antingen skulle det bli tjejmys hos Hanna eller så skulle Johan och ja hitta på något, haha man vet ju aldrig nu för tiden.

Men nu ska ja städa mitt rum och fixa lite annat. Ser ut som en bomb har inträffat här.
återkommer senare !

Man känner sig så dålig på saker man ska vara bra på

Idag väntade en tre timmar lång träning som ja sa tidigare, och snacka om att det var jobbigt!
Kommer ha ont i magen för vi körde styrketräning och sen i benen för vi sprang så mycket.
Det var så att den första timmen skulle vi bara (eller några) hjälpa knattarna, alltså F96 laget att få ett jobbigare anfall emot dom så de kunde bli bättre på försvar och anfalls fronten.
Snacka om att vi fick jobba!
Även om de är två tre år yngre än oss fick vi faktiskt ta i lite för att kunna hålla dom. Känns en aning pinsamt att visa sig på detta sättet, vi ska ju vara mer som en förebild än att bli besegrade. Som vi turligt nog inte blev!
Jag tycker det var lite pinsamt dock hehe.


det är för killar, men ja gillar dom ändå!

Hittade ett par gryyyymt snygga jeans från hemsidan Toppstreetwear.com, jo visst att det är en killmodel, men vissa baggy jeans passar faktiskt på tjejer, och dom här var verkligen skit snygga!
Detusom är det rea på dom så de kostar nu ca 700 kronor. Tror ni ja vill ha dom eller?
Åh, så jobbigt när man inte har pengar till andra saker än just julklappar. Det är nog en nackdel med julen. Att aldrig kunna shoppa något till sigsjälv, för då räcker inte pengarna. och det är extra jobbigt för mig som har två familjer med minst fyra i varje. Det blir lite tajt om pengar då varje månad nu innan jul hehe.

En bild kan ja minsan bjuda på!


Vi ska flytta!

Haha japp nu äntligen ska vi flytta från hålan vi bor på, fast jag ska inte skrämma er allt för mycket.
Vi flyttar bara till de nya lägenheterna bakom brommaplan, typ tre hundra meter från våran nuvarande lägenhet!
Haha stor skillnad eller hur?
Men det blir säkert bra, jag har blivit lovad en laptop, plasma tv och sterioanlägning till mitt rum, även lovisa ska få likadant!  Åh vad jag längtar!
Som jag brukar säga:


 

Nytt år, Nytt hus, Nya tag!


Dagen före dagen

Igår blev det mys framför soffan med Johan och en bra film att titta på, nämnligen "Dum, dummare" en skit rolig film som säkert många skulle skratta åt oavsätt vilken humor man än har. Sen var det inge mer med det haha.

Idag har det inte hänt så mycket, hade sovmorgon men den försvann när det var rep inför julshowen i morgon. Vi sjöng från 9:30-11:30. Sen hade vi en halvtimme på oss att äta lunch och springa till centrum för att köpa godis. Vi skulle nämnligen titta på en tre timmar och en kvart lång film och behövde såklart lite förstärkning.
Den var intressant i början, det var yterliggare en film om andra världskriget. Men när det sedan gått två timmar började ögonoen att stänga sig allt mer och mer. Till slut vaknade jag över att Linda och Sophie höll på att pilla på mig i ansiktet. De sa tydligen att jag snarkade så högt, förstår verkligen inte vad de menar med det XD
Och sen var det bara att bege sig hemmot där min älskade dator väntade.
Om ca en timme ska jag bege mig åt bollhallen för en TRE timmar lång träning, gud vad jobbigt! Men det är sista innan jul och nyår så det är lika bra att få en chans att röra på benen.
Gud vad jag är avis på de klasser som slutade i dag eller tidigare, exempelvis Ekebyhovskolan. Johan skickar sms lite då och då och suktar mig med att han har fått gå hem när jag va kvar i skolan och kollade på en skittrög film i tre timmar.

Nej nu måste ja avrunda lite, har massor att göra!
kram och pus!




Efter skolan...

Efter skolan drog jag, Manno, Barre, Tove och Camilla till stan för att kolla på julklappar. Jag hittade två tröjor som var fina som jag köpte. Sen efter vi var färdigshoppade så tog vi en galss på donken. Sen kommer en galen tant från ingenstans och börjar skälla på oss, och så pekade hon på Barre och Manno och sa något om att de skulle flytta tillbaka till Australien ? Helt weird! Och då gjorde barre en massa ljud som typ... lalalalalala. Och sen när hon hade gått en bit såg vi henne vända sig om och skrika samma sak tillbaka. Vilket gjorde att vi dog av skratt! Sen försvann hon och fortsatte att lalala mot alla och sen höll hon upp sina armar mot himelen som om hon ville ha gud eller något?
Jag tror hon behöver hjälp!


 

En dag med andra världskriget

Rubriken låter nog lite skum, men grejen var att i dag i skolan var det Andra världskriget tema, vilket betydde att vi bara hade lektioner om Hitler och allt det dära omkring. Rätt intressant om jag får säga det själv, det kom upp saker jag inte ens visste om! Det är bra att alla skolor tar upp det här med eleverna så de inte glömmer bort vad som verkligen hände med folket i tyskland och alla andra länder i Europa. Denna hemska tortyr som Hitler låg bakom om. Usch! Jag bara ryser när jag får höra allt det här om och om igen, vill inte, kan inte och hoppas inte att jag får uppleva något sånt i mitt liv i alla fall :/


En annan form av träning

Idag när vi kom till träningen vid fem fick vi reda på i smyg att våran fys och rehab tränare Kattis hade fått ett stependium på 7,500 kronor (egentligen 15,000, men hon dela med en annan) för bra ledarskap. Detta ville vi självklart fira henne för, så när hon hade gått till Erskilsalen smög vi ner dit några minuter senare och överaskade henne. Vi jublade och ropa på henne när hon gick upp på scennen.
Efter det återstod det bara 20 minuter av träningen, de sa till oss att skynda oss tillbaka för att hinna så mycket som möjligt. Julia och jag sprang såklart dit med världens fart för att vara klara först. Och sen spelade vi basket de sista minutrarna.

Ännu ett grattis till Kattis, du förtjänar det!

Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna

Nu sitter jag glatt här i skolans datasal och tänkte slänga in ett inlägg om hur våran förevisning om Mietek grocher var.
Som jag sa tidigare skulle den hålla på i nästan två timmar, som den nu gjorde och då var självklart min stora fråga: Hur ska jag klara av att sitta still och lyssna i två timmar?!
Men när vi sedan var klara kunde jag inte hålla tillbaka tårarna och så ville jag så gärna höra mer om hans liv.
Hur kunde folk tortera alla männinskor utan att känna skuld eller medlidande?
Hur kunde de intebry sig om folket som dog som flugor och bara brydde sig om sitt egna folk?
Hur och varför blev allt som det blev?
som sagt, det finns sjukt många frågor man har efter en förevisning som denna. Och just därför ska jag köpa han bok som han skrivit. Om just hans liv och allt han upplevet, jag kände att jag ville höra fortsättningen och en mer detaljerad historia.
Boken hete "Jag överlevde" och kostar 150:-

Den ska jag bara ha!


Min dag, fylld med skratt

Mina förra inlägg handlade mest om vad som jag tänkte på just då, men hallå! Jag har ju inte skrivit om min dag, eller hur? Det passar bra att skriva dom nu när ja inte har någåt annat för mig och är på väldigt skrivhumör.
Detta var då den sista riktiga skolgaen innan skolavslutningen på Fredag, gud vad skönt det känns! Det betyder också att  denna vecka har vi inga läxor heller! lever jag i himelriket eller vad? Men egentligen har vi bara en, men den fick vi förra veckan när det var NO prov. Man fick välja själv om man ville ta hem en extra uppgift för att höja betyget en aning. Och eftersom det gick så dåligt på provet ville ja inte mista chansen att kunna få ett VG i alla fall.
Dagen var inte så speciell, det var mentor, evapass,(där ja äntligen gjorde klart provet!) matte, lunch, idrott och spanska. En ganska slapp dag helt enkelt. Men som jag sa till Minna i morse var jag lite busig i dag och skrattatade åt allt och alla. Tråkig humör, men det är jag i ett nötskal XD
Vad som händer i kväll är inte något ännu planerat, väntar på minna som ska komma förbi med ett ärende och sen väntar jag på Johan som ska dyka upp efter en förevisning i erskilesalen om andra världskriget.
På tal om det så har vi också förevisning i erskilesalen i morogn bitti, det betyder att där ryker 30 min av våran sovmorgon bort, rackarns! Men eftersom det är en gamal gubbe som ska berätta om när han satt i koncentrations läger lär det nog bli intressant. Hoppas min sovmorgon går i förtjänst!

Nej nu ska ja göra lite annat!
pussar
 

Ny färg på ögonen gör dig förvirrad

Haha, kikade nyss in på Olivias blogg www.ojb.blogg.se och läste hennes inlägg om vad hon ville ha för färgade linser, detta gjorde mig självklart nyfiken och då kollade jag in hemsidan där hon länkade till.Det fanns alltså en hel del färger att välja mellan. Fast jag är nöjd med min blåa färg, men det skulle inte skada om man gjorde den lite mer synligare kanske? Nu är den mer, grå,blå,grön. Vilket inte är en exakt färg. Men gud vad coolt det skulle va om man hade några av dessa, eller vad tror du?
  
   

Har jag glömt bort dig Jul?

Jag har märkt till min förvåning att jag inte har skrivit något om just december månad, vad är det med mig?!
Det finns ju alltid så mycket att berätta när det gäller jul och avdvent, julkalendern och julbakande. Men det känns som om jag har missat det denna gång?
Jag har inte bakat något, men det har alla mina andra kompisar. Haha känner mig lite efter, fast det förvånar säkert inte många XD Sen så Julkalendern har jag inte ägnat en enda sekund åt, det är fan pinsamt! Jag som alltid följer den varje år oavsätt om den är bra eller dålig, och nu har jag inte ens sett den. Advent har jag inte ens tänkt tanken på. Mest bara sagt för migsjälv "jahop, nu är det första/andra och tredje advent" 
Aja får lägga i högsta växeln och börja göra allt jag gått miste om, får skynda mig en aning, har bara en vecka på mig till jul...
Jag är verkligen lika oskyldig som jag ser ut XD



trött och slö

Hej igen!
Ligger nu i sängen med laptoppen i knät och försöker att inte somna, jag vet, klockan är bara tio. Men jag är så sjukt jävla trött pga den tidiga matchen i morse, juste! Jag glömde säga förut att även jag gjorde två mål denna match. Roligt för min del, denna säsång har jag gjort kanske tio mål sammanlagt, det ä en jätte stor sak eftersom jag i fjol bara gjorde tre. Får hoppas på det dubbla resultatet nästa år. Och om jag kommer in på Solna gymnasium kommer jag säkert utckeklas ännu mera och kunna göra ännu flera mål, jippie!
På tal om Solna Gymnasium funderar Julia och jag starkt på att söka dit, dels för att det verkar bra. Men också att de har Handboll för elitidrottare. Och jag vill verkligen satsa på handbollen, det har blivit en del av mitt liv och jag vet ine hur allt skulle se ut i dag om jag inte spelade längre. Jag är beroende XD
Sen så efter dessa tre långa år till i skolan ska jag försöka att söka till Polishögskolan som också ligger i Solna. Ni fattar säkert då att jag vill bli polis när jag blir äldre. Bad boys, bad boys, what are you going to do, what are you going to do when i come for you ^^
Antingen vill jag syssla med kriminalpolis, hundförare eller inf.. något. Att man är med i en specialstyrka som rycker ut vid större uppdrag. Låter spännande!

Som jag sa tidigare i dag skulle jag och pappsen till Nackaforum för en snabbshoppingrunda som inte blev snabb nånstans! Först blev det Solna i två timmar och sen nacka vid fyra till sex. Fast självklart hittade jag mina små fynd, fast det jobbiga är att jag inte är rikgit klar ännu. Några småsaker kvar bara.


Nej, nu ska jag avrunda lite, kan inte bara ha långa inlägg för att det jämt finns så mycket att skriva.
Nånstans går gränsen ni vet.
kramar Bea

Tillbakablickar

Hej igen!
Var inte så längesen det förra inlägget var, kanske cirka tolv timmar sedan om man ska vara lite mer exakt. Men det gör inget, för jag har massor att berätta!

Vi börjar med Fredagkväll, jo såhär var det:
Efter att gjort ett jätte stort prov i idrott sista lektionen tog det ett tag innan man kom hem till min kära dator. Så jag var hemma vid fyra tiden. På kvällen väntade jag sedan Johan som skulle komma för en myskväll framför tvn. Det blev mycket prat och mys som det brukar vara när han är med. Sjävlklart skulle vi fira med lite redbull med. (johans drog^^)
Sen runt halv tolv började vi traska hemåt. Johan hem till sig och ja skule då hem till pappa.
Mötte Olivia B, Olivia O och massa andra på vägen och de berättade att de hade varit på Discot på fridtidsgården denna kväll. Jag brydde mig inte så mycket. Det är roligare att vara med Johan!

Lördag:
Fick äntligen sova ut sådär så att man blev hur pigg som hels sen när man kom upp. Fast det slutade med att jag slöade framför tvn och kollade på film till typ ett innan jag drog ut till Stenhammra för att jobba med Ida och Emma från laget.
Sen på kvällen runt åtta drog jag hem till Julia för en myskväll framför tv nerbäddade med kuddar och kollade på en romantiker. Vi skrattade och skrämde varandra i mörkret så att båda flög upp av räddsla.
Alltid lika mys rättare sagt!

Söndag:
Nu är det då äntligen söndag, eller ska jag verkligen säga äntligen? Jag vill ha mer helg! Pallar inte med skolan i morgon. Har knappt fått något sovmorgon.
Var nämnligen tvugen att gå upp vid sju för att åka bil till Tumba med laget. Och eftersom jag försov mig och var riktigt trött tog det en stund innan man kunde piggna till.
Matchen var ruskigt bra, och vi spelade bra. Men det berodde kanske på att laget vi mötte var ruskigt dåligt. Eller jag vet inte..
Alla i laget lyckades slänga in ett och annat mål, och matchen slutade 25-10 till oss, härligt med seder!
Vad som händer senare i dag är att pappa och de andra + jag ska till nacka forum för en julshopping. Gud att jag ite började tidigare! Har massa personer att köpa till :/

Nej nu ska jag duscha sen dra iväg!
Hörs mer senare!
pussar


Mys med julia, as always

Jag känner att mitt löfte om att uppdatera oftare glöms bort en aning, kanske är det för allt annat är så roligt eller jag vet inte vad? Nu har det alltså gått fem dagar sen mitt senaste inlägg denna vecka. Det är en förbättring ifrån förra gången då det var mer än en vecka.

Vad som hänt på sistone är att igår var det lucia. Och i våran skola har vi ett traditionellt luciatåg varje år för hela skolan där bara niorna ska delta. tydligen detta år (enligt vår musiklärare) var det fler personer som deltog än vad det har varit de andra åren på tappström skolan. Vad roligt för oss i så fall! En härlig avslutning på nian som ingen glömmer.
Men den ända nackdelen med det var att det var samling redan 07:15 i kyrkan för ett genrep innan den riktiga föreställningen var kl 08:30 när vi alla börjar vanlig skoltid. Jag behövde dock bara gå upp ca en halvtimme innan för att hinna, men stackars Julia och Emma var uppe och tvättade håret redan vid 05:45 ^^
Luciatåget gick riktigt bra för alla, och även migsjälv för en gångs skull. Sophie, Olivia b och jag skulle sjunga solo med låten Himelen i din famn och hade då en varisin vers samt refreng. Snacka om skakis jag var! fick passa mig så att jag inte tappade ljuset som jag höll i. Men märkte efter en stund att allt gick bara bättre och bättre i sjungandet och då försvann självklart nervositeten.

Nej jag hinner inte skriva om i dag. Är redan försenad en timme XD
Ska egentligen vara i min säng just nu för en TIDIG match väntar i morogn. Men har man mys med Julia så har man!
Som sagt, jag återkommer i morgon om mer vad som hänt i helgen.
Sovsött och ha en trevlig fortsatt Lördag (som bara är 5 min till XD)


Julia, Olivia B och jag för någon helg sedan XD


Jag orkar inte!

Neej!
Inte skola igen, pallar verklige inte. Inte efter denna helg direkt.
Det har blivit sena kvällar alla tre dagar, så  nu vill jag bara sova ut och inte tänka på något annat än att drömma.
Och just när det varit en sådan meningslös dag som denna, ingen matte, kan inte sjunga på musiken för rösten är cp, ingen idrott utan teori i stället, tråkig och oförstårlig gramatik i spanska.
Nej, denna dag var helt bortkastad!
Juste, får inte glömma att jag nästan missade bussen så jag fick springa med en tio kilos tung väska släpandes på axeln. Inte skönt...
Kom just på att jag glömde mina läxor i skolan för Julia och ja fick springa till bussen efter spanskan. Så det blir kanske inte så mycket pluggande som jag hade tänkt mig att det skulle bli. Typikst nu när ja har bestämmt att måndagar är läxdag.

Ska snart också åka hem till pappa för att tillbringa en vecka i juva Brommaplan, längtar.  *noot*
tjingeling så länge!

en kylig kväll

Vad är det med detta väder?!
Ena dagen är det nästan tio grader varmt och nästa blir det fem minus grader, jag säger bara: Välden håller på att bli galen.
Som jag sa lite tidigare så skulle jag ut och träffa Tove, Johan och även en ny, Viktor som var rikigt schysst!
Vi gick hem till johan och kollade på Madagaskar 2, haha jag som älskar ettan tyckte då självklart att tvåan var lika bra dära. Sen vid nio tiden gjorde vi Tove sällskap till bussen vid centrum. Den lilla stackarn hade nästan 40 graders feber och var jätte dålig. Både jag, Johan och Viktor tjatade på henne att åka hem om hon var så sjuk så det inte skulle bli värre. Men den lilla fröken är så envis av sig så det gick inte så bra.
Hon var tydligen väldigt rastlös och ska alltid vara hemmifrån.
Sen runt halv tio började jag och johan dra hem med, jag var verkligen så himla trött då, och många vet hur jag blir när ja e trött. Ja blir rätt flummig av mig ^^


Nej, nu ska ja kolla på Andra Avinyn en stund innan det är dags att krypa till kojs.
godnatt!

Lördag / Söndag

Tyvär glömde jag fota gårkvällens outfit innan ja drog till Olivia för att ha lite mys och pys. Men ja antar att ni inte dör för det. Jag har bara en kommentar om gårkvällen och det är OFÖRGLÖMLIGT!

Idag söndag då, har jag och halva handbolslaget stått P-vakt i Drottnigholm för det har varit marknad de två dagarna. Så straffet för att ja la mig vid halv fyra i natt var att jag var tvugen att gå upp vid halv nio för att hinna dit i tid. Jag kan säga att det inte var någon stor hit enligt mig och de andra. Inte bara jag hade haft trevligt i går tydligen...
De sa åt oss att klä på oss i VARMA kläder och det gjorde jag också, men tydligen räckte det inte för ja frös som fan i mina fingrar och tår. Så efter ett tag hade jag tillslut ingen känsel kvar.
Men om man är med trevligt folk går tiden fort. Men idag gjorde det inte de pga kylan.
Frida och ja hade lite småroligt när vi snackade i walkietalkie eller hur det stavar HELA TIDEN för att underhålla de på våran parkering och aven resten utav laget på en annan parkering.
Vi fick sen äntligen gå hem vid fyra tiden trötta och hungriga.


Frida och jag
 

Frida ville behålla alla pengarna för sig själv den lilla tjuven :)


Nu sitter man här hemma då, men uppsvälda fingrar och hundra lager kläder på mig.
Kvällen lutar sig nog att dra ut vid sju tiden för att träffa Tove, Johan och även nån Viktor vad jag har hört. Kommer säklert bli jätte roligt!

Nej nu ska ja fixa och trixa lite.
CIAO

Nytt år, nya resor

Snart är det nya året här, och det betyder en ny start och även nya resor!
Mammas familj har redan börjat planera lite inför sommaren om att åka till Turkiet. Och eftersom vi var där förra sommaren med pappas familj så har det blivit ett riktigt populärt ställe enlitg mig.
Det pratas om att åka till ett ställe som heter Pegasos Planet, även kallat ett Eldorado för alla. Mamma och Peter hade tydligen varit där förra sommaren och sa det var ett jätte bra ställe för oss att åka dit.
Och pappas familj funderar på Canarie öarna denna sommar som kommer. Det passar bra eftersom ja verkligen älskar att prata spanska både hemma och i andra länder. Det kan julia intyga om, vi snackar spanska typ varje dag med varandra hihi.
Det finns ett stort vattenland för alla barn + mig då såklart haha


 

Gud kolla vad mysigt det ser ut!




Det som är bra med två familjer är då följande saker:
* Mer julklappar varje år (känns det som)
* Mera resor
* Har två ställen att åka till
* Man har varje förälder mer för sig själv

Men eftersom ja knappt kommer ihåg när vi bara va en familj med mamma, pappa mig och lovisa. Undrar jag då såklart hur det skulle kännas NU om vi var det. Ibland blir ja så avunsjuk på mina kompisar som bara har en familj och lever lyckliga i alla sina dagar. Det kan man inte riktigt säga att vi är eller någonsin kommer att vara. Varken från mammas sida eller pappas sida. Jag vet att det låter tråkigt när jag säger så, men det är min uppfattning just nu. Och kommer säkert vara resten utan livet.

nej nu ska vi inte deppa ihopp här!
Återkommer under dagen om kvällen outfit.
CIAO


Lördagar är veckans mittpunkt

Gud vad jag älskar att man kommer hem sent på fredagarna eller helt enkelt var uppe till två tre bara för att det är helg, och sen kan man sova hur länge man vill dagen efter. Alltid lika skönt varje gång!
Just idag fick ja sova till 11, kunde sovit längre, men mamma höll på och pyssla med saker i mitt rum och väkte mig -.-

Det är mycket som ska göras i dag, ska göra klart lite läxor och samt göra mig i ordning för kvällen, då ja ska träffa Olivia och vi ska parta järnet! Haha ser verkligen fram emot det, har gjort det hela veckan rättare sagt.
Nej lika bra att få i sig något i magen.

hörs lite senare!


Adelsö vandringen 2005

Tittade nyss in på skolans hemsida för att kolla in gamla bilder från våra tidigare år i skolan. Hittade då bilder från våran camping de första dagarna i 6:an. När vi alla skulle lära känna varandra och åka ännu längre ut på landet till Adelsö.
Gud vilka minnen det ger, den ca 4 timmar långa vandringen med en brasa på kvällen och nattbus i mörkret. Kunde det bli en bättre start på den nya skolan tro?
Och det speciella var att det är ingen annan klass nu för tiden som gör så längre. Det var bara vi, och det räckte enligt lärarna, haha vilken tur vi har.
Tänkte då självklart bjussa på några bilder som jag hittade. Dock inte så jätte synliga då de är i mindre format.


Det var inte ett lätt jobb för tio lärare att hålla koll på 125 elever hehe


En bild på mig som vinkar och mikaela som sätter upp vårat tält.


Gruppbild med folk från nuvarandre nian


Det blev bad innan maten, fatta hur mysigt allt var!

FREDAG

Hejhopp alla läsare, hoppas ni mår bra!
Jag mår helt finfint, trotts allt, det är ju fredag!
Mitt musik prov som jag pratade om igår gick inte så tokigt. Kunde svara på kanske 97 % av alla frågorna, men det gör ingeting! För ja e riktigt stolt att ja kunde så mycket som ja kunde. Trotts allt, ja började plugga för exakt eller dygn sedan.
Hoppas på ett VG faktiskt ^^
Sen så åkte vi skridskor igen i dag. Och nu när ja var så inställd på att höja mig från VG till MVG så är inte våran idrottslärare dääääääääär
så himla typiskt. Och just när ja kände att ja hade kontroll och även kunde göra saker som ja inte kunde göra i måndas. Hoppas att våran vikarie fick se allt. Hoppas hoppas!

Vad som händer i kväll vet ja inte riktigt. Ska förmodligen vara hemma och chilla samt att en kompis kommer på besök lite senare. Ska bli mycket trevligt.

Nej nu ska ja pumpa musik så ja får tinitus.
CIAO!



pallar inte mera

Jag ska fan sluta nu, ärligt!
Det kan inte hålla på längre, jag har nu märkt vad konsekvenserna blir...

Sämst humor

Vad roligt man kan ha på en handbollsträning ...

Julia:           rap
Bea:             raap
Julia:           raaaaaaaap
Bea:             raaaaaaaaaaaaaap
Mirriam:      Nu får ni fan ge er!
Bea & Julia:      
HAHAHAH!

Rackarns vad jag e sämst!

Förlåt, förlåt och förlåt!
Nu har ja knappt bloggat på en hel vecka pga dessa jobbiga läxor! Just nu håller ja på med musikprovet som är i morgon, och ja började liksom PLUGGA TILL DET i dag. Så det är lite bråttom med att få in allt i huvudet. Men ja hoppas på att  få stjuta upp det en vecka så ja kan få bättre betyg nu när det snart är över för denna termin. Men ja ska inte sluta plugga för det! är ju inte så säkert att ja får stjuta upp det ..såå

I måndas var det första gången för denna termin vi åkte skridskor i skolan. Hade verkligen sett fram emot det. Och denna gång gjorde jag även bättre ifrån mig än vad ja gjort de tidigare gångerna. ex att ja äntligen kunde åka baklänges i hyvsad fart. Toppen toppen!
Men fick bara VG i betyg, så nu i morgon (fredag) ska ja försöka höja mig lite till och delta mera i spel och övriga saker.
Vad som hänt mer i veckan är inte så roligt att ta upp. Mest läxor och träning som tagit upp tiden.


Nej lika bra med att fortsätta att göra klart frågorna och få in allt i min lilla skalle.
tjingeling!

RSS 2.0