pause

Hej!
Förstår att ni undrar var jag har tagit vägen, men det är ganska mycket som händer nu för tiden och då jag har inte haft chansen att blogga. Men jag tänkte även säga att jag tar en pause i bloggandet. Vet ej när jag kommer tillbaka igen, om jag kommer tillbaka. Men det säger jag till om i så fall.

Vi hörs när vi hörs!
Ha det så bra tills dess!
kramar

kaninungar!

Nu har jag äntligen fått chansen att ta lite småfoton, det var inte lätt men gud så söta dom blev! Syster kom hem och visste vad som väntade då ryktet gick snabbt via telen. Hon sov nämnligen hos en kompis i går och har då inte haft möjligheten att titta på de små liven.
Men här kommer några bilder som blev BRA och inte suddiga. De ville då inte vara med på foto haha :)









paket hunden

Haha, våran hund är så otroligt söt!
varje gång någon fyller år så blir han helt till sig! Det är så att han ÄLSKAR presenter, men han älskar inte själva innehållet utan det är pappret och katongerna som han är ute efter. Så när det är någon som fyller år eller att det är Julafton så är det oftast han som får öppan presenterna haha.

Idag till exempel så skulle vi slå in presenter till philip som fyller år på tisdag. Och då var han helt till sig, så när klapparna var klara så försökte han sno några och springa iväg med dom för att brutalt slita upp pappret. Haha han är så söt! :D


dagens dagens

Godmorgon!
Har nyss satt mig framför datorn och tänkte blogga lite. Har redan hunnit skriva lite om igår, men nu vill man ha lite bloggning om i dag förståss!

Ja det verkar som att allting blir ändrat idag, tänkte åkte till Solna (igen) och kolla på lite smågrejer som jag kom på att jag behövde. Men icke sa nicke. Mamma tyckte att jag kunde åka in efter skolan i morgon och göra det då i stället. Tyckte det lät som en bra ide.
Så idag blir det åt att:

* plugga, samhällskunskap + matte!
* sätta upp nya möbler i mitt rum samt montera ner
* klippa kaninernas klor samt städa i buren
* gå ut med hunden (det är min tur i dag)
* fixa snyggt i garderoben och rensa ut mammas kläder
* ta foto på en kaning unge, om den är ute ur boet (det klart att ni måste få se våra skå bebisar!)
 Ja jag tror det var allt som jag är tvungen till att göra i dag, läxor är ett måste så de kommer först!

Antar att vi hörs senare!
Kram

biokväll hos Johan


Igår kväll han jag aldrig riktigt avsluta dagen kändes det som, jag drog vidare till Johan på kvällen för en mysig hemmabio med chips och allt det dära. Men mysig vet jag dock inte om den blev så mycket haha. Vi tittade snarae på skräck. (en jag redan sett) men ändå satt jag och spände mig hela filmen ut kändes det som. Vi såg på Dawn of the Dead. Ingen rolig film direkt, handlar om ett virus som drabbar världen och folk dör sen återuppstår några minuter senare som zoombbies eller hur det stavas. Sen var den en överlevar grupp som försökte hitta en räddningpatrull någonstans, men fick bosätta sig i ett köpcenter. Sen dör alla på olika sett hela tiden och filmen slutar med att alla dör. Nej usch! Tänkt om det skulle hända nu? Gud jag skulle aldrig kunna ha styrkan att vilja fortsätta leva, om min familj, och vänner va döda. Usch Usch Usch!!!!!!

aldrig igen! (själv)

Har nyss testat att vaxa benen med Veet eller var det heter, hittade vaxstrippor 20 st för 50 spän så jag bara var TVUNGEN att testa det. Många säger att det är tusen gånger bättre att vaxa, men att man får möta helvetet i några minuter.. Rättare sagt, det gör svin ont! Och nu förstår jag dom. Testa en halv bara för skoj skull, och gud vad jag skrek! Som en liten gris typ. Nej jag säger då det, aldrig igen gör jag det själv. Utan vill jag någonsin vaxa mig får det bli på salong där de får uträtta helvetet själva och skratta åt mig. Det här var hemskt!

varför gjorde jag det ens? :P

Dagens dagens

Ja nu tänkte jag ta ett lite mer seriöst inlägg här. Klockan är då ganska mycket så ni undrar säkert vart jag har hållit hus, lugn lugn. Jag ska berätta...

Det första jag tänker ta upp är att .. Vi har fått kaninn ungar!!! Åh de är så söta! Mamma knackade på mitt fönser i morse och bad mig komma till kanin buren där en en helsvart liten bebis höll på att hoppa runt. Då ville vi såklart leta efter deras bo eftersom vi inte märt att de har fått ungar. Och om de är ute från boet och är så stora som den lilla vi hittade så måste mamman gömt dom i minst en vecka utan att vi märkt något hah. Men när jag tittade efter så hittade jag yterliggare tre helsvarta små bebisar till inne i det stora huset de har. Åh vad glad jag blev! Jag verkligen älskar kaninungar så detta var en mycket härlig nyhet!
Tyvär tog jag ingen bild då vi måste låta dom vara nu den kommande tiden tills de blivit lite äldre. Men när jag får chansen så ska minsan kameran fram och ni ska få se de små liven <3

Det andra är att jag och familjen har varit i barkarby och köpt lite möbler till mitt och Linneas rum, vi har fått mattor och jag har fått nya tapeter som vi ska sätta upp så småningom. Sen var vi inne på outleten lite snabbt och där köpte jag ett par skor från Belle. 200 kronor. Mycket bra pris! Ni får se skorna i ett annat inlägg än detta, annars blir det så långt. De liknar skin converse fast det är Belles  egna märke.

Ja det är det som har hänt i dag.
Som sagt, bild kommer snart!

Fuck...

När jag inte har något att göra brukar jag alltid gå in på facebook och spela lite Bouncing Balls, det är roligt och man får även kicken att fortsätta när man dör för att man vill slå sitt rekord. Men nu är det något cp grejs som händer så det går inte att komma in på spel profilen. Åh jag blir så irriterad! så jag har fått söka spelet på andra spelsidor för att ens kunna spela det i dag. Yes så beroende är ja haha :)


Ja må du leva!

Grattis pappa på födelsedagen, tänk att du redan hunnit bli 43 bast vi det här laget, åren flyger förbi så fort att du snart är uppe i 50 haha! 
GRATTIS! <3



Från Polenresan i sommras, känner igen migsjälv lite i bilden haha, kolla in blicken! Någon som känner igen mig där? Så min knasiga sida har jag nog ärvt från dig tokstolle :) 


sista inlägget

Åh vad mina ögon vill somna just nu, konstigt eftersom klockan är bara nio på kvällen?!
Men jag antar at det är bättre att lägga sig nu så man är pigg och glad till i morgon. Men först ska jag spela lite sims haha. Måste bli klar med min familj som jag spelat på i några generationer.
Så jag antar vi ses i morgon

Puss och kram
ha en fortsatt trevlig fredag

Grattis till Tryggve som har namnsdag i dag! :D

kvällens låt

På vägen hem från Solan fick jag lyssna på Julias ipod medans hon satt och sov bredvid mig haha. Då dök bland annat den här låten upp. En gamal låt som jag, sophie och en tjej som heter Magda sjungde på våran sista vårshows upopvisning inför hela skolan samt föräldrarna. Gud vad roligt det var! Dels att man är med ens bästa vänner och sjunger och njuter av sista tiden tillsammans i sång och även att man får stå på scen. Jag älskar det! Både att uppträda med julsånger, andra shower och teater. Det är en sådan grymt härlig och mäktig känsla man får däruppe. Haha och Julia som inte trodde på mig att jag skulle våga uppträda med teater inför hela skolan på Solna gymnasium. Men det ska jag! Jag är inte rädd för att gå upp på scen och gör man bort sig så gör man, oruligt nog. Det han hänt en del gånger, men man lär sig av sina misstag!

Här kommer låten som jag sjöng andra versen på, och även sista. Åh minnen när man hör denna låt! <3


Fredag

Hello sunshines!

Har nyss ätit en god middag tacos med familjen, var verkligen vrålhungrig när jag kom hem. Julia och jag tog en tripp förbi Solna centrum när vi hade slutat för en liten snabb shopping. Men jag köpte ingenting haha. Skulle antingen köpt mascara, strumpbyxor eller vanliga vita linnen som jag alltid har. Men av någon konstig anledning så blev det varken eller?
Julia däremot köpte nya vinterskor, en jeanshorta och ett tufft linne med nitar på. Haha det var en del om man jämsför med mig.

Som sagt orkade jag pallra mig iväg till skolan i dag, fortfarande snyvig och lite ont i huvudet men det funkade ändå. Fick en massa hjälp i matten som är bra att kunna till nästa veckas prov och även läxan till på måndag i samhållskunskap, så jag var riktigt glad att jag gick till skolan i dag. Samt att jag fick mig klassens första skratt, vilket var jätte härligt! Har mycket mer samspel med denna klass och kommer bra överrens med dom så jag tror jag kommer trivas ganska bra där. Ett + är också att det finns ganska roliga killar som gör att man skrattar lite då och då. Det underlättar en hel del!

Ja vad ska man göra en härlig fredag som denna?
Faktiskt ingenting!
Utan jag ska bara ta det lugnt och se till att bli frisk inför nästa veckan. Då händer det ganska mycket i skolan som man måste vara med på, bland annat fotografering, samtal med mentor på osdag! (kom ihåg det nu beatrice..) och även blodprov och EKG hos skolsyster inför elitidrotten. Låter det spännande? Jag tycker det! :D



Dagens outfit





kofta från Lindex
Klänning från JC
strumpbyxor från H&M


what to say?

Det är dags för att avrunda igen, är trött som fan trotts jag har sovit flera gånger i dag, och sen så börjar huvudet explodera snart :/ Det är fan inte kul att vara sjuk, jag börjar snart längta till skolan faktiskt! '
Får se om jag orkar mig iväg i morgon eller om det blir ytterliggare en dag till hemma i tråkhet. Jag vet att det är viktigt att jag blir frisk, men nu är man inte taggad på någonting! Det är en massa prov som jag inte orkar plugga till, och då känns det bara jobbigt att komma tillbaka till skiten igen.

Nej nu ska jag välja kläder till i morgon och ta fram allting så det finns, utifall att jag går till skolan trots allt. Jag är trött på att vara hemma och inte göra någonting!

Nej nu ska jag väl lägga mig och läsa lite i engelskaboken.
Godatt, vi hörs i morgon!


En underbar bild på det älskade twlilight paret! <3


en ny fondation?

Har nyss hört talas om den nya fondationen som heter Roll´on true match från Loeral. Verkar jätte bra om jag får säga det själv. Mamma köpte den förra veckan men tyckte inte den var något vidare, eller snarare så ville hon ha mineralpuder i stället så jag fick den! haha. Perfekt nu när jag behövde en nu fondation för att min gamla var slut!
Så nu är det upp till bevis, är den bra eller är den dålig?


ännu en seg dag

Tjenare folket!
har nyss spelat sims i några timmar, börjar trötta på det ganska mycket då jag spelat en hel del på sistone. Men jag ska ändå till skolan i morgon så då blir det inget mer spelande haha.
Ja vad mer kan man säga, det är torsdag i dag vilket betyder träning. Men jag ska inte dit utan krya på mig riktigt ordentligt. Bara ta det lugnt och soft i kväll, titta på idol och mysa i min stora säng haha. Kanska kommer Johan hit och muntrar upp mig lite, men han kanske har en massa läxor att göra så då förstår man om det inte går...

Nej snart ska jag nog sätta på en ny rulle.
Se yaa

var har ni tagit vägen?


Känns lite tomt på besökare nu förtiden, även om jag slänger in ca 3-5 inlägg per dag?
Hoppas ni kommer på back on track igen :)


godmorgon!

Som ni ser är jag då hemma igen, fick inte gå till skolan för mamma utan var tvungen att stanna hemma en dag till för att bli lite bättre. Men jag kan då säga att jag behövde stanna hemma en dag till. Är fortfarande svuvig och huvudet är lite snurrigt haha.

Det händer ingenting i dag, när jag vaknade så satt jag laptopen i sängen och tittade på Harry Potter och halvblodsprinsen. Tycker inte om den egentligen, men när det inte finns något annat roligt att titta på så får man offra sig lite.

Juste det hände en jätte läskig grej idag! När jag var ute med hunden på tomten passade jag på att gå in till kaninnerna och säga hej. Men hunden får alltid flip då och skäller, hoppar och knuffar på buren. Och när jag var inne där så knuffade han på dörren så mycket att låset gick upp från insidan och dören flög upp när jag hade en kanin i handen. Gud vad läskigt det var! Jag bara kastade mig efter dörren och sen stängde in kaninnen i huset snabbt som ögat. Usch det kunde verkligen gått illa om esbjörn inte hade reagerat så sent som han gjorde. Jag är fortfarande skakis i benen efter det :/

Ja det var det jag ville säga en så länge.
återkommer mer senare

Dags att avrunda dagen

Nej denna kväll börjar lida mot sitt slut, för min del i alla fall. Måste lägga mig tidigt ikväll så jag kanske bli bättre till i morgon. Vill faktiskt gå i skolan för att inte missa en massa, men samtidigt vill jag bli frisk inför den första matchen på säsongen med laget i helgen. Åh vad jobbigt allt ska vara nu :/

Ska nog ta en snabb dusch nu och sen börja krypa till kojs.
Ni märker om jag stannar hemmma i morgon eller inte :P
Godnatt folket
!

När man känner sig som mest nere

så piggar idol alltid upp en!


När man inte har något att göra..

så bloggar man!

Japp, här sitter jag igen. Fortfarande sjuk och krasslig, vilket jag såklart vill bli fri ifrån! Måste förmodligen gå till skolan i morgon, det känns som om det är ganska viktigt att vara med nu dessa lektionerna innan prov. Och om jag får säga det själv har jag missat allt för mycket!

Idag har man verkligen inte gjort någonting. Tittat på två filmer, Vi hade i alla fall tur med vädret igen, och Wild Child som min lillasyster fick för någon dag sedan. Inte de bästa filmerna dock men de gör så att tiden går lite snabbare. Sen har jag även varit ute hos kaninerna och sagt hej, de fick ny musli och lite fräscht vatten att smaska på. Ja.. vad har jag gjort mer? Spelat sims en stund, pratat i telefon med älsklingen och ... ne sen vet jag inte mer. Självklart ska jag inte vara uppe och ståhejja när man är sjuk, men jag har jättesvårt för att somna mitt på dagen så jag gör småsaker i stället som inte tar för mycket enegri.

Funderar på att se på film igen, men då behöver jag lite tips från er vad ni skulle välja.
tre altenativ:



Sjävlklart kommer jag välja en av dessa innan ni hinner svara, men jag ville bara höra vilken ni skulle valt mest om ni var i min sits just nu :)


Dagens låt!


Visste det skulle bli såhär

Jahop, då var man hemma i dag. Näsan är så täbbt att jag inte kan andas ordentligt så alla jag pratar med bara skrattar åt mig hehe. Men jag kände verkligen på mig att det skulle bli såhär. Redan igår kände jag att något var på tok och när jag la mig började näsan rinna och huvudvärken stiga. Och titta på mig idag! Har feber och är förskyld. Verkligen jätte bra tajming där! ...
det är två prov nästa veckan samt en massa andra läxor som måste göras, så hur fan ska jag hinna med?!
Bajs jag verkligen hatar att vara sjuk...

sjukan?

Känns som om jag håller på att bli jävligt sjuk, näsan rinner, huvudet värker och jag känner mig hängig igen.
Ska krypa till kojs i min stora sköna säng, värma värmekudden och lägga den på nacken och sen ha mina mysiga rosa kläder haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

ikväll kommer..

Andra Avenyn!
Yes, har längtar hela veckan till att det ska gå igen. Min favorit serie!
Glöm inte det nu!
21.00 på 1an.

Puss på er!

En slapp dag

Tjenare folket!
Har inte haft möjlighet att blogga fören nu, men ingen skada skedd eller?Nej det klart inte!
Har bara haft två lektioner i dag, soft! Alltså handboll och svenska som jag hade igår. Men min nya klass hade tydligen inte gått igenom det som vi gjorde ännu så jag fick lyssna på babblet ännu en gång haha. Sen har man varit hemma och pluggat, har äntligen skickat in handbolls beskrivningen som skulle egentliogen tagit 10 minuter extra att skriva, men som jag inte gjort på en hel vecka, ajdå bea.
Sen har jag även pluggat på spanska läxan och orden som är till i morgon, så nu kan jag dom! (nästan)

Var även på träningen men tränade inte för att jag kände mig ganska krasslig i dag, och nu känns det som om det har blivit värre. Usch sånt vill vi inte ha! Får se hur jag mår i morgon om jag ska träna i skolan eller om jag ska vila en dag till och satsa till helgen då vi har match mot märsta. Tror jag ska gära så, men man vet ju aldrig!

nu blir det siiiims!

en på miljarden!

Jag är helt chokad!
För några minuter sen var jag och surfade runt på facebook och kollade lite, sen checkade jag in en tjej från Ekerö som också helter Beatrice men är född 95. Känner henne inte direkt, men har stött på henne några gånger. Sen Så kollar jag in hennes profil och där står det att hon beter "Beatrice Maria" som jag, och fyller år SAMMA dag som jag!!!!! Alltså, 14 mars....

Världen är verkligen liten ibland !

HATAR MÅNDAGAR

Usch, de borde inte existera.
Alltid när jag tänker måndag så tänker jag måndagens backträning med laget. "NEEEJ!" är det enda som hörs i mitt huvud varje gång jag tänker så. Usch!
Idag var en av de värsta gångerna hittils. Vi skulle gå upp för den jävla backen två gånger till att börja med och sen blev det intervaller + benstyrka sen blev det backen igen två gånger till. Usch jag ville bara lägga mig ner på marken och skrika och protestera för full kraft, men jag bet ihop. När vi gått upp de sista två gångerna var det tänkt att vi skulle springa intervaller igen. Men då sa verkligen kroppen emot. Knäna värkte, min "höft" gjorde skit ont som den gjort på sensate tiden och näsan rann som en syndaflod. Men då beslutade sig tränarna att vi fick åka hem i stället. Kylan hade tagit över hela stället och mörkret föll snabbare än väntat. Gud vad lycklig jag kände mig vid det tillfället haha. Så nu är jag hemma och färdig för dagen, ska börja plugga lite på spanska orden vi har i läxa tills på onsdag, och även ta mig något att äta!

Så vi ses i morgon!
puss och hej

ps. Jag hatar fortfarande måndagar!!!

måndag

Ja vad mer kan man säga?
Jo det har hänt en massa i dag!
Mormor och jan har tråkigt nog åkte hem idag :/ känns lite tråkigt att det inte fanns mer tid att umgås, men jag åker ju ner till dom på höstlovet, så länge dröjer det inte i alla fall!

Sen har jag bytt klass idag! YEES!
Känner att det verkligen var på tiden, så nu är jag fullt nöjd med skolan, vet ni varför? Jo för att jag fick gå kvar SamSam fast jag gick i en klass som går Sam/Språk. Låter lite konstigt va? Så jag ska få ett speciellt schema tills vidare. Men sen är då frågan hur jag ska göra om jag kommer in på blackeberg? För att om de frågar mig så säger jag nog ja. För att i tvåan på Solna så var det väldigt osanolikt att jag skulle kunna gå kvar sam sam så jag måste förmodligen byta då, vilket jag helt inte vill...
Men men, det tar vi då!

Så i morgon är det dags att möta den nya klassen, har redan bekantat mig med ganska många redan då jag brukar vara med Julia och hennes gäng på rasterna. Men man vill ju gärna träffa de andra med förståss!
Sen så har jag redan fått mitt schema. TRE sovmorgonar i veckan till 10, senaste dagen är kl 20 i 4. så det funkar allting!

Nej nu är det mat, sen bär det av mot träning.
Hörs kanske mer i kväll.
Bye bye

godnatt

Dags att krypa till kojs, ska upp tidigt i morgon som vanligt och gå till tråkiga skolan. Men jag överlever nog, slutar ju klockan 1 haha.
Aja, gonatt!

män som hatar kvinnor

Har äntligen tagit mig tid och tittat på den berömda filmen Män som hatar kvinnor, och även jag håller med om att den var bra. Ser fram emot att titta på den andra filmen, Flickan som lekte med elden.
Japp vad mer ska man säga?
Bra film!


Familjen Boström

Det är en riktigt härlig familj det. Var som sagt där igår kväll och åt midda med familjen + farmor och farfar. Riktigt mysigt! Vi eller rättare sagt, dom åt surströmming till middag och fy vad det luktade! Jag som då aldrig har ätit det eller känt lukten tyckte inte det smakade något vidare gott haha. Jag var inte förvånad heller. Lukten var det som nog den som övertalade mig om detta var inget för mig. Men jag smakade i alla fall! Och aldrig igen!

Sen sov jag över där som jag gör nuförtiden. Alltid lika trevligt, och alltid lika mysigt att få vara med älsklingen min. Tänk att vi snart har varit tillsammans i snart 9 månader, tänk vad tiden går fort! Jag kan verkligen inte bärga mig tills vi firar ett år. Det är verkligen speciellt. Och främst för mig som aldrig har varit tillsammans med någon så länge.
Undra vad vi ska göra då? Har ingen aning!

Nej nu börjar klockan bli mycket, hade nästan glömt bort att det faktiskt finns ett annat liv än bara en dröm här ute. Som skolan och allt annat tråkigt. LÄXOR.
Nej usch, måste skicka in mina handbollsläxor, plugga på samhållskunskapen och matten. Ajdå en hel del.
Så nu ska jag bara välja klart mina kläder som man ska ha i morgon och sen bär det av mot pappa igen. vi hörs kanske senare!

Puss så länge

Julbesatt?

Känns som om jag håller på att bli tokig?
Jag har börjat längta till julen något fruktansvärt! Den härliga känslan när man ska handla juklappar, alla dessa skyltar, den mysiga julmusiken och brasan med den fördigklädda granen och sen de härliga mörka röda, grön och bruna färgerna. Åh jag blir galen! Nu tycker jag att sommaren får ta slut så hösten kommer igång och sen mysiga vintern. Hoppas verkligen på att det blir någon vinter på julafton i år. Men jag antar att man inte ska hoppas för mycket. Det har inte varit snö på julafton på sökert 6 år eller något, så varför skulle det vara det iår? äsch jag vet inte. Man kan alltid drömma! :)

Så nu sitter jag här, lyssnar på en gamal skiva från Peter Jöbacks julsånger ocg drömmer mig bort haha. Låter kanske sjukt fjantigt, men det är jag i ett nötskal.
Tänkte ni skulle få ta del av den känslan jag har nu, så här har ni några låtar!






Igår, idag och föralltid älskling


Pengadagen

Då var det dags för lite shopping igen då, känner mig ganska stolt som inte har slösat med så mycket pengar denna månad. utan sparat på dom. Hade 300 kronor extra denna månad som jag inte rörde förra gången. Sånt sitter fint. Men det mesta måsta man förståss spara. Det är födelsedagar och även julen som närmar sig. Och jag har ganska många att köpa till varje år, så då måste man prioritera ganska mycket. Ska jag säga alla?
mamma, peter, lovisa, linnea, philip, ewa, pappa, johan, mormor & jan, farmor & farfar + en liten grej till johans familj. Japp det var några, 13 st om man får vara exakt. Det blir mycket pengar...

Men nu ska jag visa upp lite saker som jag köpte igår.
Enjoy!



 

Skor, Dinsko 499:-
kofta, VeroModa 239:-
Trosor, H&M 29:50:- (69.50:-


hinner inte blogga i dag

Ska vidare till Johan där en middag med hans farmor och farfar + familjen väntar.  Kommer inte blogga något mer i dag i alla falll. Men i morgon dyker det upp bilder från dagens shopping och lite annat smått och gott!

Puss så länge

detta håller inte...

Mobilen har inte längre några batterier, .. igen!
Det kanske beror på att jag lyssnade som en tok på min mediaspelare i morse och på vägen hem, som beror på att det är så långt att åka och då är det trevligt med lite musik.
Jag ni förstår nog hela sammanhanget.
Märker allt tydligare att jag måste skaffa mig en ipod nano som alla andra har, det är bara så mycket bättre!
Mobilens musikspelare är helt och hållet orimlig. Batterierna går åt att ringa och smsa, och det går dubbelt så fort om man ska lyssna på musik också!
Nej jag måste verkligen skaffa mig en. Och innan jul, önskade mig nämnligen en i julklapp, men som det ser ut nu kommer jag inte klara mig tills dess.

Någon av dessa ska bli min inom en snar framtid, åh längtar!
Ligger på runt 1 100 - 1 500 kr. Beror på vilken affär.




  


Stjärnan från ekerö

Haha, stod bara och skrek när jag såg vilka som var på idolprogramet igår kväll. Nämnligen Tom björkman, Ludvig Tanno och Matti haha! Visste att han hade sökt till idol i år, men förväntade inte att se honom i tv.
Kul att du vill göra Ekerö hörd lilla du :)


Historia, fast jag gör ngt annat

Hej svejs!
Sitter för tillfället i datasalen och söker fakta om Hannibal och allt sånt där. Det går faktiskt ganska bra, de i min grupp hade en hel lektion på sig i onsdags att leta men dom hittade ingenting, då var jag även sjuk som ni vet. Men när jag kollade idag hittade jag kanske 7 sidor med jätte bra fakta. De blev lite förvänade haha.

Vad händer mer i dag tro?
Det är fredag, så kanske blir det lite partaj eller något. Men man får se. kanske ska vila lite eftersom jag varit sjuk.
Det är nog bäst att göra klart handbollsläxorna och även plugga på samhållskunskapen och på historiaförhöret som vi har nästa vecka. Ajdå..

Nej nu ska jag återgå till arbetet. Hörs mer sen!

jag är en duktig flicka

Tjenare!
Harnyss spelat sims en stund, tittat på film och propat i mig chisp och sen... "trumvirvell" Jag har faktiskt pluggat både matte och samhållskunskap, duktigt va?
Gjorde klar en sida i matten så jag ligget 1 ½ vecka före i planeringen. Sen så har jag även repeterat lite sam -anteckningar som vi skriver varje lektion. Det är ganska svårt att få in alla detaljer och allting över huvudtaget. Men om jag repeterar detta varje dag så kommer det tillslut :)

Snart är det mat med familjen och älsklingen. Sen blir det förmodligen tvkväll, tror att Gost Wisper är på tv i kväll, och unga mödrar. Så tråkg kväll blir det då inte. Sen ska älsklingen sova hos mig i natt eftersom vi börjar samtidigt i morgon och att vi dessutom har sovmorgon.

Japp, det var det!
Hörs mer i morgon



JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD!


Home sweet home

Godmorgon!
Är hemma i dag som jag sa tidigare och ska bara vila upp mig. Känner mig även betydligt mycket bättre i dag konstigt nog, så det blir väl skola i morgon hehe. Men det är inte så farligt, har bara två lektioner i morgon så jag slutar halv två. Mycket trevligt!

Idag kommer jag även plugga en del, fick reda på igår att vi ska ha prov i samhållskunskap och i matte samma vecka och med bara en dags mellanrum. Oj oj, dags att börja plugga på riktigt! Provet är om två veckor, men denna gång ska jag verkligen börja plugga i tid. Det brukar jag vara ganska dålig på :/

Nej nu blir det sims!
Mitt "spel när man är sjuk" haha

See Yaa Laater

livet kan bara bli bättre just nu

Godkväll ladies and gentlemen!
Känner mig mycket piggare nu än vad jag gjorde förut, usch trodde typ jag skulle svimma eller något. Allting bara snurrade i huvudet på mig. Tror dock att det inte blir någon skola i morgon. Måste känna mig helt frisk känner jag innan man kan ta på sig bördan med alla jobbiga lektioner igen. Med min f*tt klass...
Var även med julia och alida på rasten innan jag gick hem och frågade om jag kunde byta klass till deras, fast inte byta inriktning. Det gick väl sisådär med det, men sen hade jag bett mamma kolla upp Blackeberg till mig och kolla om det fanns en möjlighet att jag kunde byta till den skolan i värsta fall. Vet inte ännu hur det går, men det får jag fråga sen när hon ringer mig senare.

Om en stund vänta idol. Är inte så jätte taggad på att titta på det länge som jag var förra veckan, men om det är så tråkigt kan jag väl lika gärna kolla på Män som hatar kvinnor. Sägs att den ska vara jättebra, så är lite smått sugen på att kolla in den.

Ja vad ska man mer säga?
Det är ganska mycket jag känner och inte känner för just nu. För kanske 5 sekunder sen slog det mig att jag kanaske skulle spela lite the sims 3, why not?

Men jag vet inte..
Vi kanske hörs senare om jag orkar, annars blir det inlägg i morgon!

ha en trevlig kväll, önskar eran sjuka Bea


Söta älsklings Julia förra året när vi konfimerade oss tillsammans, minnen!


sjuk, sjukare, sjukast!

Det verkar som att jag har drabbats nu som många andra gjort de sensaste veckorna. Känns som om jag har feber, det bara dunkar i huvudet och man känner sig helt matt i hela kroppen. Det är väl ett ganska klart tecken att man är sjuk. Tror det i alla fall.
Så jag gick hem efter lunchen, började må ganska illa och typ såg lite suddigt. Sen började jag gråta hela tiden för ingenting? herre gud, jag gråter verkligen jämt...

Nu ska jag i alla fall titta på en film.
Tror det blir Benjamin Buttons igen. Den var så sjukt bra!!

Hörs lite senare darlings!
bwt, förlåt för den dåliga uppdateringen. Hade ingen tid för dator igår när det var så mycket träning. Så var helt slut sen på kvällen.

Patrick Swayze är död

Åh såg inte nyheten fören i morse när jag var påväg till skolan, att allas dirty dancing stjärna har dött nu efter 20 månaders kämpande mot bukspotscanser eller hur det stavas. Usch det är bara för hemskt! bara för det så är jag så sjukt sugen på att se Dirty Dancing igen, men tyvär är filmen hos mormor. Får väl be henne skicka ner den eller något haha. Men varför säger jag "haha" i detta inlägg? Det är ju meningen att det ska vara sorgligt! Dumma mig..
I alla fall..
Vila i frid Patrick!






Britta spjut


Måndag

Måndag, måndag och måndag... värsta dagen på hela veckan. Då man ska upp tidigt igen, fast man är supertrött och inte orkar någonting. Då man ska hålla ut på lektionerna när man har superont i huvudet och bara vill sova. När alla tjatar i mun påp varandra om vad som hänt på helgen så högt att man får migrän. Japp det är min måndag, om man bortser från migrän för det brukar jag inte få. Men det kändes lite som det...

Nej denna dag har det bara varit piss..
tror dessutom jag hade feber i morse, var så sjukt hängig och orkade inte något alls. Men jag höll ut hela dagen endå.
Ska dock på träning i kväll, backträning förståss... Får se om jag ska träna eller titta på, men det är väl lika bra att köra på så att man slipper gnället om att man inte tränar bara för att det är backträning. Fick den frågan förra gåången och nu när jag är så irrererad så är det väl bara ge järnet ffast man inte orkar.
Jag så ser min måndag ut..
har inget trevligt att skriva om faktiskt. Så om ni vill ha lite posetiva inlägg får ni nog vänta till i morgon.
Ledsen för det..

sängdags

Dags att hoppa in i duschen en snabbis och sen bär det av mot sängen och sova.
vi hörs mer i morgon!

Puss och godnatt!

Ensam mamma söker 2009

Det är så jävla fjantigt...

 


SÖNDAG

Usch nej att det är skola i morgon :/
Jag som nyss har börjat vänja mig med att vara uppe längre än 10 i alla fall med tanke på igår när jag la mig vid halv fem haha. Men nu väntar en tuff vecka med många handbollsträningar, tidiga kvällar och LÄXOR. Usch fy och blä! Önskar att det kunde vara helg några dagar till..

Men nästa helg händer det lite grejer i alla fall!
På fredagen eller något planerars det utgång med Hanna & Sohpie igen. Vad vi ska göra är fortfarande en secret haha. Utan det får ni reda på då!
Sen pratas det om att jag ska vara med Julia på lördagen och servera och grejer på hennes mosters 40 års kalas, + att man får lite cash för det. Ska bli spännande :D
Sen vet man inte så mycket mer, blir väl att sova antagligen?

Nej nu vet jag inte vad ja ska skriva mer.
Så vi hörs sen när jag ska lägga mig,
puss så länge!

Brunett a la Bea?

Mamma och Peter tog fram en brun kortklippt peruk som alla fick pröva i går. Och den har lite av den frisyren som jag skulle vilja ha när min permanentning har gått ur. Sne lugg, uppklippt men ändå lagom längd. Men då är frågan, skulle jag passa som brunett tro? :)
Det är många som säger att jag skulle göra det, men jag vet inte om jag vågar chansa. Men samtidgt så säger många att jag inte ska göra det för de ser en Bea(mig) som blond och inget annat. Nja jag vet inte, så därför frågar jag er. Vad tros? :)




Visst är jag lite lik julia på denna bilden? :D


The best night

Godmorgon!
Vaknade upp för en liten stund sen med Sohpie bredvid mig, hon sov över igår - eller snarare i dag - för att hon inte skulle åka hem ensam i mörkret efter att ha följt mig hem. För er som känner oss så var det en jävla omväg för henne, men hon var så gullig och följde mig hem i alla  fall :)

Kvällen igår var så sjukt rolig! 
Vi hyrde en Shoppaholics bekännelser och P.s I love you. Men hann bara kolla på en av filmerna innan Hannas dvd spelare krashade eller något haha. Så vi satt och spelade kort, snackade en massa skit, skrattade så att tårarna rann, pratade om varandras nollningar - inte min för jag hade ingen - och bara myste helt enkelt. Sen runt tre tiden drog vi ut på en promenad och sen delade på oss runt 4 tiden.
Och eftersom jag var så duktig att ta med kameran så blev det en massa roliga foton förståss som ni ska få se!

Vi tyckte det var så roligt att träffa varandra så vi planerar även att träffas nästa helg och dra ut någonstans typ. Vad vet jag vad vi ska göra, men det bestämmer vi väl då :)

Gud vad jag älskar er tjejer! <3<3<3




Utgång!

Nu drar jag och träffar mina små änglar :)
Kommer inte blogga något mer utan vi hörs mera i morgon!
Puss och ha en trevlig lördag!

En fotodag

Ångrade mig rätt snabbt med att äka in till stan, det är inte värt att pendla i en timme för att åka och kolla på ingentng? Nej så det får bli en annan gång när man är mer på shoppinghumör. Måste även spara lite pengar inför älsklingens present och även tjejmyset i kväll, det ska handlas godis, kanske mat och lite annat smått och gått. Så det kanske går på 200 kronor bara det. Men det är det allt vääärt!

Så idag känner jag för att springa runt och fota lite. Har ju nyss varit ute hos kaninerna så snart tänkte ja väl ta en promis med hunden och så i det härliga vädret.

Ringe även Hanna nyss och kollade lite, de hade haft nollning på sin skola i går kväll och det hade tydligen varit jätte roligt. Så det ska bli jätte roligt att få höra allting senare i kväll. Snart ska jag även ringa Sohpie och kolla av inför ikväll och så.

Nej nu är det dags att ta en sväng med hunden, ha det så trevligt än så länge!


visste ni att?

... Jag har kaniner?
Det är inte så många som vet faktiskt, men det har jag haha.
Gick ut till dom nyss och sa hej, brukar inte ha så mycket tid till att hälsa på dom så jag passade på nu att ta lite foton och så.





Tindra tycker inte om att sitta i knät, hon är fortfarande ganska otämjd

Min lilla bebis som jag haft sen han bara var 8 veckor gamal. Nu är han snart 6 år


Godmorgon!

Hello sunshines!
Det är stålande väder, jag har sovit ut ordentligt (närmare 10 timmar), man är på ett glatt humör och sen så händer det en massa skoj i dag. Shit vad denna dag kommer bli bra känns det som.

Ska dra in till stan om ett tag och småshoppa lite, man får se vad man hittar. Då kommer förhoppningsvis älsklingen med mig så vi kan shoppa lite tillsammans, om man nu orkar haha. Han verkligen hatar att shoppa och det är ju det som är så roligt med honom :)

Senare i kväll ska man antingen hem till Hanna eller sophie - vi har inte bestämmt ännu - och ha en otroligt mysig tjejkväll med film, godis och massa bus. Ska bli så himla roligt! Har längtat efter dom i flera månader!

Ja det var det som jag kommer på just nu.
Vi hörs mer senare när jag kommit hem!
Puss på er


...

Ingen utgång..
Allting suger just nu
Jag ska sova
God natt!...


Vad nu?

Det kanske händer lite saker i alla fall, jag och Minna skulle höras lite senare om vad som kunde finnas för kvällsaktiviter på Ekerö. Återkommer med detta senare när man vet mer :)
puss!


Ha den äran!

Grattis till Olivia Orrje som fyller 16 år i dag, hörde att du ska ha världens party så hoppas det blir roligt vännen :) Puss på dig <3



Saknar dig redan sötis :/


juste, fredag vare...

Känner mig så jävla tråkig!
Jag har sett fram emot fredagen VÄLDGT länge nu, haha en vecka. Men ändå har jag inte hittat på något som jag ska kunna göra så min fredag idag blir att göra klart nästa veckans läxor och titta på idol. Hur kul låter det på skala ett till tio? Typ dubbelnoll....
Kanske är den en tråkig dag för att det är den 11 september då alla egentligen ska sörja? Äsch jag vet inte, men suger gör den än så länge...

Bästa idollåten ever!


Home from school

Åh vad skönt att sluta tidigt, och bara soft lektioner i dag. Det gillar vi!
Sen är jag även ganska stolt över migsjälv nu faktiskt. Det är så att vi får en frånvarorapport var 4:e vecka, och idag kom våran första. Och då mäts allting i %, och då visade det sig att jag hade 0 % frånvaro än så länge. Haha det känns ganska najs, men eftersom jag sköter mig i skolan så ser jag inte detta som värsta svåra grejen att hålla haha. Men sen fanns det dom som hade ganska mycket särmre än vad jag hade, tänkt på vad ni gör nu! För jag tycker det är ganska orespektfullt när man kommer försent och sen stör klassen. Du vet mycket väl vem du är, men såklart läser du inte det här. För du vet inte ens att jag har en blogg mohaha! XD

Nu ska man checka lite MUSIC på youtube.
It´s Friday Bitch!

kom nyss hem

Och nu ska jag åka igen haha :)
Det blir alltså inget mer bloggande i dag, kommer vara helt slut när jag kommer hem från träningen+ att älsklingen ska sova hos mig så då måste man såklart vara social med honom.
Vi hörs förmodligen i morgon!
Puss och godkväll på er


Underbart mysig bild från konfalägret 2008, den kallas " de 8 vännerna och oscar " haha.
Kan ni se vem av dom som är oscar? ;)


Idol

Har såklart inte glömt bort att titta på första utagningen i Idol. Det är det som är det bästa med hela programet tycker jag. Men igår blev det inte så mycket tittande för min del då man kom hem runt 20 över 8 från träningen samt behövde duscha och sånt för att sen hoppa i säng. Men jag fick höra i dag att Sandra, Jojjo och några andra hade synts till på tvn, vilket jag såklart missade men roligt för dom! Sen var även Kissies bror med och sjöng, men när jag fick höra honom så lät han inge vidare haha.

Men nu är det bara att sätta sig framför tvn och njuta för en gångs skull av den lediga tiden man har på onsdagar. Btw, så har jag pluggat klart. Så tro inte att jag struntar i att plugga bara för att kolla på Idol och blogga, det kanske jag gjorde förra året men inte detta år haha :)


Ingen dator i går

Haha jag förstår nog er reaktion, Andra Avenyn var i går, men det var så att jag kunde aldrig sitta vid datorn i går. Hetsigt schema samt att jag var helt slut efter träningen i går. Så ingen bloggning för min del var det...
Idag händer väl inte heller så mycket, det är plugg som gäller hela kvällen om jag blir klar. Sen har jag lovat migsjälv att jag ska titta på reprisen på internet om Andra Avenyn. Det får jag bara inte missa!

Jag vet inte så mycket mer att skriva om, så vi säger såhär så länge.
Hörs kanske sen


Idag börjar första avsnittet av...

ANDRA AVENYN!
på Svt 1 klockan 21:00, missa det inte !


Ingen träning

Det blir ingen träning för min del, kom hem och var helt slut då jag nästan somnade på bussen. Så de andra som ska köra stenhård träning i maskbacken, lycka till! Jag struntar verkligen inte i träningen i dag för den jobbiga maskbacken, nej nej. Utan jag har några läxor som måste göras och även sova ut ordentligen så jag kan ta igen den förlorade sömnen. Så detta blir mitt sista inlägg för i dag, men vi ses i morgon som vanligt!

Puss och hej

JAG LÄNGTAR!


Satans Engelska

Sköna måndagar. Det är nog inte vad alla ni säger haha, men för mig så är dom ganska bra. Förvisso så börjar jag klockan 8 varje morgon men det betyder då att jag får sluta tidigare. Som i dag. Idag slutar jag 13:10 och då brukar jag åka till älsklingens skola och kolla läget lite. Och eftersom jag är en sådan snäll flickvän köpte jag med mig lite bullar som både han och jag åt på rasten. Men eftersom han bara har en kvarts rast innan sista lektionen så blir det inte så länge vi kan ses. Så tycker man då att det är värt att åka i en kvart till Fridhemsplan från mig och sen tillbaka efter en kvart? Jo jag tycker det när jag ändå inte har något att göra på eftermiddagen. Men vi får se hur det blir de kommande veckorna. Kanske måste plugga istället för att åka iväg så man får se...

Hade som sagt tre lektioner i dag, Spanska, Svenska och Engelska. Vi håller på att läsa en bok i Engelskan som är hur jävla svår som helts, det är nästan vartannat ord som man inte förstår vilket gör att man inte riktigt förstår själva innehållet. Men då säger jua alla att man ska slå upp i en ord-bok om man inte förstår, men då är grejen att jag gjorde det de första fem sidorna. Men när jag bara läst fem sidor på nästan 40 minuter så känns det ganska segt. Så jag valde att läsa vidare och försöka förstå hela sammanhanget av meningen i stället. Ibland funkar det och ibland inte hehe...

Hur ska detta gå egentligen?

vad hände?

Det hände något jätte konstigt i går kväll, när jag tänkte skriva mitt sista inlägg insåg jag att tangenterna inte funkade som dom skulle? Det blev litksom siffor på vissa i stället för bokstäver, helt sjukt! Det var säkert Lovisa som gjort något eftersom hon har min dator jämt nu för tiden. Så om det är någon man ska småskälla på lite är det Lovisa haha.
Så när jag skrev kunde det se ut såhär ;

h3j; k9n d´´ s''ga m6g?!

Helknasigt! :D

Återträff med tjejerna nästa helg

Gud vad jag saknar er! :/



Minnen

Hittade några gamla bilder från 2007 tror jag? Det var när Hanna, Minna, Olivia och Sophie kom hem till mig och hoppade studsmatta första gången eller något sådant, åh vad mysigt det var!










Söndag

Tjenare!
Kom hem för en liten stund sen, skulle egentligen vara med på Johans föräldrars lilla kalas där men gick hem lite tidigare för jag mår inte så bra :/
Kanske beror det på min konstanta huvudvärk eller att vi bråkar ganska mycket nu för tiden? Jag tror det är båda. Usch att det ska vara sådär. Vill verkligen inte det...

Annars är väl allt bra än så länge, men inte hemma tydligen. Mamma är sjuk och har nyss varit jätte sjuk i influensa, och nu är både pappa och min bonusmamma jätte sjuka i det. Så jag står väl på tur känns det som hehe. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk, har inte tid för det just nu. Det är nu som läxorna börjar komma i gång och då är det viktigt att man håller sig frisk så man inte missar något. Nej nej, jag ska fanemej inte bli sjuuk!

Önska mig lycka till!

gästinlägg

tjenare tjenare =) nu e det johan som skriver och ska försöka hitta på något kul :P
ne jag har ingen aning vad jag ska skriva :P bea tvinga mig att skriva något för hon skulle leta efter något att ha på sig, snart ska vi åka hem till beas pappa och sen träffa en polare till mig :) ne fan nu vet jag inte vad jag ska skriva men bea hör säkert av sig någon gång så ni har något roligt att läsa tills nästa gång. hare gött.

Partido

Tjenare!
Jag hann visst sitta vid datorn ett tag trotts allt. Det blev tydligen lite ändringar än vad jag trodde så man fick åka hem efter vi spelat första matchen. Vilket var SKÖNT!

steg som sagt upp klockan  06:40 i dag, inte det första man vill göra en solig lördagmorgon, men är det match så måste man! Vi mötte Spårvägen som förvisso är ett väldigt bra lag, så vi förväntade oss att få ganska mycket stryk. Men vi hade då allt turen på vår sida. LEDDE hela första hanvlek med 9-6 något, men sen vid andra halvlek så sket sig allt. Men vi gjorde en bra match så deppa gjorde vi inte!
Sen åkte vi vidare till Svanhagen för en match mot Skå iks herrlag, som för det mesta bara var för skoj skull. Den slutade med att herrarna vann såklart, men vi spelade bra även där. Och nu är jag hemma, färdigduchad och redo för älsklingen som kommer alldeles strax. Och visste ni att det var är våran 8 månadersdag i dag? Ja såklart ni visste, så mycket som jag pratat om det så förstår jag om ni har vetat det ganska länge nu.

Det enda som behövs just nu är att städa upp alla illaluktande träningskläder som bokstavligen ligger överallt i rummet. Sen är det bara att göra sig i ordning och åka vidare till pappa.

Så vi hörs KANSKE senare, om inte i morgon :)
Puss och hej!

Tack för mig

Det verkar som om min tid för ikväll börja lida mot sitt slut. Känner mig hur trött och hängig som helst så det kanske är bäst om jag lägger mig lite tidigare ikväll och börjar läsa lite på min engelska bok som vi har i läxa till nästa vecka, och bara tar det lugnt för en gångs skull. Kännts som om jag har stressat varje dag nu i veckan så jag tycker jag förtjänar en lugn kväll. Men i morgon blir det ingen sovmorgon i alla fall. Utan klockan 06:40 ringer klockan för uppstigning, och för en gångs skull vill jag vara lite piggare än vanligt.

Så mot sängen för min del!
snart... Ska bara spela lite Bouncing balls på facebook. Har knappt spelat något på hela veckan hihi.
Sen blir det sängen!

Kommer kanske skriva ett inlägg eller så i morgon om jag hinner. Annars så hörs vi (jag lovar) på söndag.
Ha en trevlig fredag och lördag!

Kramar Bea
  


Historia A- Antiken

Visste ni att "lesbisk" härstammar från Greklan på en ö som kallades (Lebos, Lesbos... Lebo?)
- Det fick jag reda på för någon dag sen, haha!


Tänkte att det kanske var lite kul för er att veta bara sådär...

Nya bilder!

Häär kommer lite fler bilder från min och Julias foto-promenad. Enjoy!







Den här bilden tycker jag dock inte ser ut som jag likson :P Eller gör den det?


Dålig uppdatering

Hej läsare!
Jag antar ni undrade var jatg tog vägen både i går och i förrgår. Men jag hade knappt någon tid alls att sitta vid datorn. I onsdas hade jag och johan bråkat ganska mycket under dagen så jag var inte på något vidare humör när jag kom hem sen, men sen kom han hem till mig och gjorde mig glad igen så kvällen gick åt att bara va med varandra och mysa så mycket som möjligt istället för att bråka som vi gjort ganska mycket nu för tiden. Så ingen bloggning då alltså...
Sen i går hann jag knappt sätta på datorn innan det var dags för nästa aktiviket på kvällen, nämnligen träning.. Efter det var jag verkligen helt slut och sen så åkte jag hem till älsklingen för att sova hos honom så det blev ingen bloggning då heller.
Och idag så kom jag nyss hem iprincip. Det blir ingen sen sitta uppe en fredagkväll för mig nu heller, utan i morgon klockan tio över sju väntar stjussen mot stan där en match med laget. Sen åker vi direkt till Svanängen för att sälja lotter och representera laget på Skås 75 års dag. SEN efter det ska jag iväg med Älsklingen för då är det våran myskväll, med andra ord är det våran 8 månaders dag. Så då ska vi bara vara med varandra rättare sagt.

Ja det är vad jag har att tillägg för tillfället.
Kram på er och hoppas ni inte glömt bort mig!

Skönt att vara hemma

Godkväll läsare!
Har inte kunnat komma in på datorn fören nu då bloggen, eller snarare allt på denna lilla skithög har gott segt och långsamt. Men nu är jag här i alla fall!
Det blev alltså två träningar i dag, en i skolan och den vanliga träningen med laget. Det kändes verkligen jätte bra med skolan och man kom in i gruppen snabbt tack vare alla trevliga personer som var med, så mina kommande träningar i höst ser jag verkligen fram emot!

Något annat som jag även ser fram emot är i helgen, självklart, vem gör inte det? Men nu är det så att jag och älsklingen firar 8 månader och då så hade han en liten överasskning åt mig, gud så spännande! Jag älskar överraskningar! Sen är det även DM i helgen så jag hoppas att jag blir antagen till laget. Skulle bli kul!
Sen på tal om överraskningar så är även min på gång som jag tänker ge till Johan i födelsedagspresent. Ni vet att jag pratade om en liten hemlighet? Det är då Johans present som jag försöker skaffa. Det är ännu inte klart om det går, men det är på G i alla fall. Håll ut!

Nej nu börjar klockan bli mycket, det är skola i morgon vilket betyder tidig morgon. Sen så tittar jag även på Gost Wisper på fyran just nu samtidigt som jag skriver, så det är lite svårt att koncentrera sig haha. Juste en sak till! Jag sktiver just nu i mörker så bara skenet från datorn lyser upp tangenterna. Så ha tålamod om det står lite knasigt på vssa ställen!

Godnatt så hörs vi i morgon, då har jag ingen träning vilket betyder mer bloggande!
Puss

RSS 2.0