Mini-tripp

Ska börja röra mig mot stan för att möta pappa på hans jobb, ska nämnligen till farmor och farar till på torsdag och chilla, bada och kanske fiska? Kan vara bra att komma bort lite från storstaden.
Hur som, är åter torsdag kväll.
Ring & messa!

Svettiga drömmar

Som ni kanske inte visste så är jag hos pappa nu, eller rättare sagt så sov jag här i natt.
Men när det är sommar och man bor högt upp i en lägenhet där solen verkligen skiner rätt in i hela rummet så blir det jävligt varmt på natten. Det blir kvavt och fuktigt att man tror att man är utomlands.
Igårkväll kunde jag inte somna, jag vet inte vad det var men ja var jättepigg. Så jag stannade uppe och fixa och trixa i mitt rum tills solen tillochmed nästan var helt uppe. Jag gick och la mig dvs 4-5 tiden.
Men innan jag gick och la mig så hade jag glömt att stänga fönsteret i tid (innan själva värmen från solen kom och inte nattkylan) OCH glömt att sätta på fläkten.
Så det blev inte många timmars sömn innan jag vaknade upp helt toksvettig så att det rann i ansiktet på mig, fy fan vad jobbigt! Solen skiner också rätt in i mitt rum på morgonen, så det blir helt tokvarmt här.
Det blir till att hoppa in i duschen snart...

Usch, fy och blä!

Kollade nyss på The human centepide...
Så galet äcklig! Skulle inte ha sett den ensam som jag nu gjorde, eller huvudtaget!?
Nej, känsliga personer bör INTE titta på denna film..
Jag mår fortfarande illa...


Måndag

Halloj folket!
Kom nyss hem från en fika hos min gudfar som bor vid essingen, ytterst trevligt! Har inte sett "gubben" på lite mer än 3 år så det var kul att få träffa honom igen. Han har jobbat som kock på olika fartyg runt om i världen och är hemma i svergie ytterst sällan så det är inte ofta man får chansen att träffa honom nu förtiden. Men nu har han bestämt sig för att stanna i Svergie en gång för alla så det kommer finnas mer tid i framtiden för luncher och fikatillällen.

Var även hos min darling Sophie tidigare idag på dagen, vi pratade om den härliga turkietresan (som jag SKA skriva om snart inom kort) och även mitt beslut angående skola (som jag också ska skriva om) Sen berättade hon vart hon ska bo för någonstans i USA, det blev slutligen Phenix Arisona .. om det stavas så... där hon kommer tillbringa sitt år. Ett av USA:s varmaste stater dessutom. Haha snacka om att hon kommer trivas, speciellt med Las Vegas inte långt ifrån. Nej men jag tror det kommer bli skitbra, men ja kommer sakna henne något jävulskt!
Sen var vi ute i den härliga solen och spelade kubb (jag vann utan tvekan haha) och knasade till oss innan jag drog vidare.

Ja det var min måndag det, skönt att göra lite annat än bara vara hemma hela dagarna :)

Play-time!

Dags att rulla vidare hem till Sophie för att busa en stund, har saknat den tjejen. Hon åker ju snart till USA i ett HELT FUCKING ÅR, hur ska jag överleva? Bäst att ta vara på alla tillfällen man får tillsammans denna sommar.
Min lilla perversa jävel <3


Stockholm i mitt hjärta

Var ute igår och beundrade Sveriges fina huvudstad vid skymningen, så otroligt vackert!
 



Dagens citat:

"I miss your smile, I miss your arms. I miss your laugher and your charms. I miss your face, your body, too. But most of all I just miss YOU!"

Hemkomst

En mycket lyckad och rolig kväll hos grannarna med dans, musik, skratt och god mat. En perfekt midsommar helt enkelt.
Bild/bilder i morgon!

Dagens låtar


Velvet - A-ha


Katie Melua - The flood


Tarkan - Kisskiss


Stranden

Nu bär det av mot stranden i någon timme innan det är dags att gå hem och göra sig i ordning.
Hörs mer senare när jag kanske lägger in kvällens outfit ;)

puss

Horoskop - Fisk

Hittade ett horoskop som ja tyckte stämmde in VÄLDIGT bra på mig haha, eller vad säger ni? Vist är det jag i ett nötskal? (ni som känner mig bra eller går i samma skola) 

"Du har en fenomenal förmåga att vara precis sådan som andra människor vill att du ska vara. Denna egenskap skapar problem om du till exempel umgås med många personer med olika viljor om hur du bör uppträda. Resultatet blir ofta förvirrande och stressiga situationer. Åsikt byter du så snabbt att folk ibland undrande höjer på ögonbrynen. Du hatar krångel och så snart du anar problem (och du har väl fungerande känselpröt) lägger du benen på ryggen. Du är följsam, konstnärlig, och filosofisk, vilket ofta gör det svårt för dig att passa in i skolan. Du gillar inte att göra saker som du måste göra, utan vill bara hålla på med, sådant som du tycker är kul. På lektionerna drömmer du dig gärna långt bort. Och om du får skäll, drömmer du dig helt enkelt ännu längre bort"

Midsommar!

Hej folket!
Vilket härlig väder man bemöts av idag, varmt och härligt. Sådant gillar vi! Det är såklart extra trevligt nu när det är midsommar och allting. Men i morgon skulle det tydligen bli sämre väder, så vi har tur att det gällde just för idag.

Vad ska jag hitta på idag tro? Jo jag är då bortbjuden till våra turkiska grannar som ska ha en stor fest, de firar inte midsommar på samma sätt som vi. Snarare inte alls, men nu skulle de ha en släktfest och tänkte att de kunde göra ett undantag för oss idag. Så vi får både midsommarfest och vanlig släktfest, ytterst trevligt!
Tror det kommer bli jättetrevligt minsan. Men frågan är vad man ska ha på sig? Svårt där.
Aja, glad midsommar!
Vad är era planer? :)


Min nya besatthet

Sedan jag kom hem från underbara Turkiet så har jag blivit som helt besatt! Jag lyssnar på turkisk musik allt mer och mer för att påminnas om när jag var där, samt börjat umgås allt mer med våra turkiska grannar, och så har de fått lära mig mycket om kulturen, reseplatser och även lite lätt ordspråk. Kan det vara möjligt att bli såhär efter bara en veckas resa? Helt sjukt!
Om jag har tur så får jag följa med dom till Turkiet igen, de ska åka i en hel månad och jag skulle kanske få följa med och vara där de sista två veckorna eller något, VILL VILL VILL!!!


Pegasos Resort


JUST NU:

Tittade nyss ut genom fönsteret och såg en pool komma farandes genom luften, äntligen har den kommit!
Nu är det inte långt kvar tills man kan bada!
Kommer bli ett riktigt poolparty när den är klar ^^


Solna Gymnasium VS Blackeberg

Fick ett samtal från Blackeberg tidigare idag, de sa att de hade plats för mig på Sam/sam linjen nästa år om jag fortfarande var intresserad. Låter helt otroligt att jag skulle kunna få gå där om jag vill! Har suttit i kö i snart ett år och nu är jag då allra först och kan få välja mellan Sam sam, sam ekonomi eller sam kultur hur jag än vill.
Men jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig, blackan är en jättefin skola + att många av mina vänner går där. Men ämnesmålen är skyhöga och det skulle bli mycket mer plugg framöver, inte så slappt som jag haft det hittils. Är det värt det? Som min mamma sa, då skulle jag vara tvungen att prioritera skolan före något annat, som t ex handbollen som ja är väldigt mån om och skulle vilja utveckla mycket till nästa år. Fan vad svårt! Skulle ja ha tid att göra båda? Jag som hatar att stressa..
Samtidigt har solna inte gett mig något klartecken om jag kommer in på Juridiklinjen nästa år, de är hur sega som helst! Jag skulle fått klartecken innan skolavslutningen men nae.. Om jag inte gör det blir jag typ galen. Då kanske blackan är ett bra val trots allt? För då får jag gå den linjen jag verkligen vill och kan fortsätta leva som jag hade tänkt. Men samtidigt, då blir det inte längre någon handboll i skolan?
I morgon ska jag på besök hos Blackeberg och kolla in hur skolan är, har varit där tidigare med Sophie en gång. Men nu blir det guidad rundtur med rektorn på skolan. Kan vara bra?

Har ett STORT och SVÅRT val framför mig, det är trots allt min framtid det gäller nu.

Breakdown

Jag känner mig så otroligt ensam just nu...


Nytt och fräscht i garderoben

Blev som sagt en lite shoppingtur på stan idag, såg till min förtjusning att sommar-rean redan börjar klirra igång runt om i affärerna och då passade jag på att leta efter ett par nya jeans. Fanns hur många som helst att välja mellan, men det slutade med ett par Killah från JC som gick på 349:- som hittat! Har länge velat köpa ett par Killah men har varken haft pengarna eller hittat några snygga modeller. Så nu passade det perfekt!
Tyvär blir det ingen bild då min kamera suger och dessutom så har sladden rymt iväg igen, så tråkigt för er. Men de kanske dyker upp om jag visar "dagens outfit" eller något sådant i framtiden haha.

Blev inget springande idag heller, kände att jag kunde unna mig en dag ledighet från träning då vi traskat runt på stan i flera timmar samt att ja gått ut med hunden på en promiss. Men det blir spring spring i morgon bitti kan jag lova!

Nu då?...

Visste ni att..

Jag börjar skolan igen den 30 augusti! Glömde skriva det efter skolavslutningen, men det är helt sjukt! Vi fick alltså 11 veckor och 4 dagars sommarlov, jag ska ta vara på vartenda minut och sekund. Men min sommar kommer inte vara så händelserik, jag var ju nyss i turkiet, som jag tyckte då var sommarens höjdpunkt. Så nu har jag inget att "längta" efter på det sättet. Men jag ska till Öland med Hanna &Sophie, vilket såklart kommer bli jättemysigt! Sen är det träningsläger innan skolan börjar. Så vad ska jag göra under dagarna egentligen? Jag har inget jobb, för det var jag för lat för att skaffa. Men samtidigt så behöver jag ta det lugnt nu. Det har varit så sjukt stressat i skolan och överrallt annat så jag har gått ner ca 10 kg på 1-2 månader, och jag har knappt ätit något för jag har haft ont i magen eller inte haft någon aptit. Och sömnen har inte heller varit den bästa. Då förstår ni nog att det har varit jobbigt. Just därför, behöver jag denna semester...

Tisdag

Godmorgon!
Idag är det nog den enda dagen jag har lust för att skriva något, annars har det bara varit musik som gällt här på bloggen som ni säkert märkt. Men idag blir det nog att kunna skriva om resan och lägga upp lite bilder om ni har tur. Det finns redan några på facebook för de som är ivriga.

Idag ska jag åka till stan en liten snabbis med mamma och syster, kolla in rean och lite annat. Sen blir det hem och springa (har börjat springa varje dag nu sedan jag kom hem i lördags, det liksom hjälper mig att rensa hjärnan lite och koppla av, tummen upp!) sen så pratade jag och Sophie om att hitta på något i kväll, hon har fotbollsskola på dagarna så det blir kvällar man kan göra något framöver.

Sen får jag inte glömma att ligga ute i solen en stund, är inte ett moln på himelen så det är bäst att passa på. Även om jag har väldigt mycket bränna så kan den gott och väl bli bättre! hah.

Vi hörs och ses senare!

Inte för att jag förstår, men känslan talar till mig.


Sertab Erener


Så långt långt långt borta

Det gör ont, så förskräckligt ont...

Spellista: Turkiet 2010


Stromae - Alors on dance


Monrose - Lika a lady


B.O.B feat. Eminem - Airplane


Hemma igen

Vill inte, orkar inte, men måste.
Jobbig avsked igår natt. Skriver mer senare när bilder och sådant kommer upp.
puss och kram hjärtegam

Turkland

Lyckades fixa till internet till datorn då man kunde sitta i lobbyn och chilla. Men jag föredrar att inte vara vid datorn när man är på en härlig sol semester. Det är inte lika lätt att njuta då.
Hur som, det är helt underbart här i Alanya! vi bor på ett hotel som heter Pegasuz planet eller något sodant och här finns allting! Det är ca 35 grader varje dag, vilket blir en massa solande och badande, har redan blivit brun som en pepparkaka. Personalen och gästerna här är så otroligt snälla och sociala så ja har redan hunnit skaffa mig en massa nya vänner.
Om inte talat om discot som finns, grym musik och skön stämmning. Följde med några från personalen till ett ställe som heter Summer Garden och ligger ca 10 minuters buss-resa från hotelet. Det må jag säga vilket disco! fy fan vad häftigt allting är, det är bokstavligen en trädgård med blommor, träd, fontäner och vattenfall, sen att de då byggt två barer och en stor dans arena i mitten av allting, joda det är sjukt snyggt! Kommer lite bilder sen från deras hemsida så ni kan få se. Helt otroligt!
Vad vi hunnit med för skoj än så länge är att åka bananbåt(det gjorde vi idag) och varit på humam(stavning?) = turkiskt bad och spa. Underbart härligt! Somnade såklart när jag fick min helkroppsmassage, alltid lika skönt varje gång. Senare i veckan blir det shopping såklart, så billigt som det är här. Sen blir det även en båttutr ut på vattnet och kanske simma med delfiner, häftigt va?

Nej nu är jag redan trött på datorn, så jag ska chilla vidare nu och lite senare gå på kvällens dansshow då dagens tema är Moulin Rouge, ska bli spännande!

Vi hörs när jag kommmer tillbaka på lördag. Tjingeling!

Jeans-Bea

Det är dags för ett par nya älsklingar i garderoben.
Åh, jeans är det bästa som finns! De är mycket skönare än leggings, mjukisbyxor eller några andra byxor. Nej, jeans är verkligen min grej. Har kanske 15 par om jag skulle räkna ihopp alla, eller nu överdrev ja kanske. Men många börjar bli slitna, uttvättade, för korta eller för små. Dags för ett par nya som ska göra min dag betydelsefull.
Pappa köpte ett par fina jenas från Nudie jeans eller va de heter, själv hittade jag också en hel del fina raringar som jag ska kolla på efter jag kommer hem från min resa jag ska göra. Känns lite onödigt att köpa jeans nu på sommaren, men är man galen i jeans så är man. Mina favoritmärken är Miss Sixsty, Killah, H&M, Lee, och nu börjar nudie också bli en hitt.


Tagga




Till minne av Linda Saglind

För någon dag sedan fick jag reda på att en av mina barndomskompisar Linda Saglind hade dött i tragisk bil olycka i lördags den 5/6-10. Det är så sjukt och orättvisst att någon så ung kan dö bort inom ett ögonblick, och i detta fall var det så. Jag kortar ner versionen så jag slipper gå in på vidare detaljer, det gör fortfarande ont i hjärtat när jag skriver det här.
Lördag kväll, fest(tror jag) med sin pojkvän och ca 4 personer till, någon körde full och krascha in i ett träd. Linda och hennes pojkvän avled och de andra klarade sig.
Det är fortfarande obeskrivligt. Jag trodde då aldrig att någon av mina vänner skulle dö för tidigt. Men jag hade tydligen fel.
Hoppas du har det bra där uppe i himlen. Vila i frid Linda <3


Klassresa!

Nu är det äntligen Tisdag vilket innebär att det bär av mot klassresa här på Ekerö, haha jag skrattar fortfarande åt det. Men det kommer säkert bli jättemysigt och roligt då man får vara med ett par riktiga sköningar till klasskamrater. Joda jag ser fram emot detta.

Har nyligen packat klart väskan, eller nästan och nu ska jag fixa min frulle och kanske packa ner maten för resten av dagen. Kommer som sagt vara borta fram till i morgon eftermidda.

Ni får ha det så trevligt medans jag är borta.
puss och kram

Hagaparken

I fredas var jag, Julia, Nicco, Robin, Sebbe, Jens och många fler i Hagaparken då Elin från handbollsgruppen i skolan fyllde 18 år och hade party vid vattnet. Det var jättetrevligt och mysigt, men blev dock lite kallt på kvällen. Jag funderar starkt på att ha något liknande när jag fyller 18 och kan vara flera pers samtidigt på ett och samma ställe. Jag mötte till och med några som jag träffade i Spanien för nästan tre år sedan på den festen, det kallar jag en liten värld.
Annars var kvällen ifull gång med grill, musik, kubb, skratt och sjungande. Verkligen värd att minnas!
Men Nathalie och Micic tog fel park och åkte till någon i Fridhemsplan, när hagaparken egentligen ligger i Solna? Haha vilka sopor de är!
Och varken jag eller Nicco hade varit där tidigare, så vi hade jättesvårt att hitta de andra. Parken är trots allt väääldigt stor, så det slutade med (efter nästan en timmes letande) att Sebbe och Jens fick komma och möta oss med bil vid koppartälten. Knasigt!
Sen åkte vi hem runt 12 tiden, då jag, var ganska glaaad haha. Men det gick bra, Julia och Robin fixade hem mig utan problem.


M-U-S-I-C


Kick-ass

Fan vad besviken jag blev! Den var verkligen inte så rolig som jag hade hoppats på, ville gå på bio och se den flera gånger men när pappa väl fixade hem den så va den mycket sämre än jag trodde. Nej tummen ner!!!


Lite nytt och fräscht

Paper planes


Starstruck

So do you


NEJ!

Min fot ställer till det ganska mycket för mig.
Det började som en förhådnad, eller typ ett "liktorn" som sedan utvecklades till både liktorn och vårta. Och det är inga småsaker, det gör jävligt ont!
Jag har haft detta nu i snart ett halvår, men det vägrar gå bort trots alla kurer jag kört på och trots alla försök att gå till doktorn och fixa den, men nu är det fan på gränsen att jag inte längre kan gå.
Bara för att det har tagit så lång tid och för att jag helt inte vill gå på det onda stället har det gjort att jag börjat vänja mig vid att gå snett, (den sitter just under stortån på trampdynan) Vilket sedan har lett till att jag börjat få ont i min ankel eftersom jag går snett med hela min fot. Och jag märkte igår på träningen hur ont det gjorde att springa för att jag kan inte längre springa rakt med foten, fan!

Så idag blir det att gå till närakuten och försöka få bort den, måste stå på mig om att jag verkligen behöver hjälp. För det går fan inte att få bort den!

Studentdagen

Hann inte blogga igår innan det var dags att åka vidare till nästa grej, vilket var träning. Men jag skriver nu istället.

Igår var det som sagt studentlunch på skolan som jag var med och serverade på. Det var värsta kaoset! Företaget Amica som vi har som mateverantör på skolan hade slarvat bort några matvagnar där förrätten fanns så vi kunde inte servera någon förrätt. Sen fanns det inte tillräckligt med tallrikar och så vidare.. det var mycket slit.
Men annars var det en jättefin studentlunch med massa tal och sånger, gråt och skratt, skrik och visslingar. Faktiskt väldigt roligt att se, vilket gjorde att man själv längtade till den dagen man tar studenten.
Var även med och tittade på utspringet, vilket var höjdpunkten för dagen. Alla var så himla glada och lyckliga över att klara studenten att jag själv nästan började gråta för deras skull. Söta Elena var så otroligt fin i sin klänning och mössa och fick en massa fina saker av sin familj.
Sen runt två halv tre tiden åkte jag hemåt då alla hoppade på sina flak.


(Bild lånad från google)


Torsdag

Nu är klockan mycket, jag har inte hunnit äta och om ca tio minuter kommer bussen. Ajdå bråttom!
Idag är en stor dag för många på Solna Gymnasium, det är nämnligen studenten och mycket som ska firas. Jag själv ska servere studentlunchen tillsammans med några från min klass och även vara med och se utspringet klockan 14. Så det blir mycket jobb idag, vi hörs senare!

P.S
Se till att sola och njuta mycket åt mig då det ska bli närmare 25 grader idag, åh jag vill också sola och bli brun. Men det kommer jag faktiskt få om en vecka. Jag säger varför senare ;)
Puss

Mardrömmar

Jag drömmer ofta mardrömmar nu för tiden, kanske beror de på värmen som slagit sverige med språng? Ja vet inte, men läskigt är det. Drömmarna handlar ofta om framtiden, ni vet 2012 till exempel? Det är verkligen inte roligt! Jag måste jämt fly från vulkanutbrott, översvämningar, stormer, regnande lava och så vidare. Det är fruktanvärt! Jag vaknar upp gråtandes varje gång då det allid slutar med att någon i min familj dör eller att jag själv inte kommer undan dessa katastrofer.
Detta har gjort att jag blivit extreemt rädd för framtiden, kommer det verkligen bli såhär? Vad kommer hända med mänskligheten? Kommer jag vara död innan det hinner hända jorden? Många frågor som inte kommer bli besvarade. Men eftersom det står skrivet i många böcker att det kommer hända just 2012 så gör det mig väldigt orolig. Världen håller trots allt på att förändras, det är bara att titta på alla vulkanutbrott, översmäningar, uttorkade floder och sjöar samt jordbävningar som hänt de senaste åren.

Jag är rädd.
Men jag vill inte vara rädd för framtiden, jag ska vara lycklig och se fram emot att resa, få ett bra jobb, skaffa familj och bli gamal. Kan jag inte få njuta av den känslan?
Men tänk om dessa drömmar är en varning på att det faktiskt kommer hända eller är det bara en mixblandning från alla skräckfilmer jag sett? Svårt att veta, men just nu tar jag dessa drömmar på stort allvar.

Julia citerar:

"This is my cup of care, oh no... its empty"

Onsdag

Godmorgon sunshines!
Kände på mig när jag vaknade i morse att detta skulle bli en bra dag, och titta vad som hände! Julia ringde 1 minut efter att mitt larm hade pipit och sa att vi inte hade någon handbollslektion, vilket betyder att vi började vid halv 1 i dag * Jippie!*
Därefter blir det någon prisutdelning i aulan för bäst presentation i idrott och ämnen eller något. Tror verkligen inte jag kommer få ett skit så jag förväntar mig ingenting!

Om jag har tur får man sluta vid två tiden då vi kanske inte har någon spanska, kan inte dagen bli bättre än vad den är? Kom igen!
Det återstår till ödet att bestämma...

Annars vet jag inte vad jag ska göra, funderar starkt på att gå ut och sätta mig i balkongen och läsa en stund. Har redan duschat och fixat mig så jag är ganska syssolös för tillfället. Eller så målar jag mina naglar i en söt rosaaktig färg? Blir nog båda!

Se ya later

Cougar town

Så jävla roligt program!
Självklart min humor...


Klassresa 09

Såg på fb att idag är det 1 år och 4 dagar sedan vi var på klassresa vårat sista år i högstadiet. ÅH vad jag längtar tillbaka till våran mysiga resa med min älskade klass.
Lite bilder som friskar upp minnet, men jag kommer fortfarande ihåg varenda detalj! <3


Alla var så taggade på resan, ÄVEN KILLARNA


Den där kvällen kommer jag aldrig att glömma, det som syns på bilden är det kvällen handlade till mesta dels av. Banan + oscar = GALET

Galna natten

Och bastu efter bananbåten, haha killarna körde på en finsk metod.


Tisdag

Idag har dagen varit ... fundersam och underlig? Orkar inte gå in på närmare detaljer men ja hoppas på en förbättring i morgon eller vad man ska säga.
Började med en halvtimmes lektion handboll (onödigt) sen fick Julia och jag vänta i två/tre timmar tills nästa lektion, men det var lugnt. Vi chillade ute i solen. Sen hade vi svenska, som är min sista lektion på tisdagar. Och nu är jag klar med allt skolarbete! Inga läxor, inga pov, nada! Så otroligt skönt.

Efter skolan kom Miriam hem till mig och vi satt ute på min balkong och tittade ner på allt folk som går omkring där nere och skackade om allt mellan himel och jord. Var riktigt trevligt! Sen gick vi in och gjorde lite mat innan det var dags att dra till träningen.

Träningen... dock, var en aning jobbigt idag. Vet inte vad det var, men jag kände mig så otroligt trött, seg och tung idag. Vilket gjorde att det var ganska jobbigt. Men det blev bättre mot slutet och ja gjorde en riktigt bra insats i spelet sista tio minutrarna. Toppen!

Det var min tisdag det
Nu: DESPERATE HOUSEWIFES!

RSS 2.0