Solig dag!

ååh, vilket underbart väder vi har i dag! Det är även 7 grader ute i solen och ja har verkligen lust för att gå en promenad med hunden. Är fortfarnade lite förskyld så det är bästa att klä sig varmt om fossingarna och huvudet. Fick en härlig känsla av längtan till Barcelona i sommar, asså den sommaren som kommer nu är redan den bästa av alla, även om ja inte upplevt den ännu. Men ja ska till Barcelona med Julia och handbollslaget den 23 Juni och sen direkt efter det är det Konfa läger i 11 dagar, och sen ska ja upp till Skekefteå men olivia och Linda. och sen ska det badad, solas,jobbas lite och massa annat!  längat som faan!

Knaskalas!

Gick hem till Olivia vid 6 tiden, kom in och där står en gråtande sak framför en( inte gråtande direkt, men snyftande! )
Hon sa att Martin och Minna var där så jag gick ner till undervåningen för att säga hej. Det pratas en liten stund innnan det var dags för honom att gå  hem, då vi började laga maten. Jag stekte köttfärs för det är de ja är bäst på mohaa! Sen fixade hanna salladen och Minna natchosen och sist men inte minst olivia med dukningen. Vi åt och skrattade åt allt, hade sedan lust för att titta på en film(Beach) den var ganska bra, men kunde varit bättre. tiden rusade iväg och klockan var redan 10, obs!  Lovade mamma att vara hemma då, men aja.
Hon ringde ofc och var rätt sur, men mammor är mammor. Tråkiga som fan!
Gick i alla fall ut till bilen när hon komm och det sades knappt något under hela färden. Sen kommer det jävla tjatet om att man inte ska vara ute på kvällarna och gå för det ärfarligt och bla bla bla!!
Ja skiter i vad hon säger, för nån dag kommer väl hon fatta att det kommer inte bli så lätt att hålla mig kvar inne när klockan bara är 10 på kvällen. Aja, nu sitter man här då. Sur på satans kvinnan som aldrig förstår något! Tänkte lägga mig snart. Kände sig rätt trött för en stund sedan.
vi hörs mer i morogn!

God natt sömn!

åååh, vad härligt. Äntligen fick man sova ut och inte vakna typ hundra gånger per natt som det nu varit i en veckas tid. Vaknade redan vid nio tiden men det är framsteg på att sportlovet verkligen betyder sovmorgon. Vad ska man hitta på en sådan fin och härlig dag dom denna?
tänkte kolla med Minna först om hennes dag, sen kanske FÖRSÖKA plugga lite till alla läxor som vi har nästa vecka. Måste verkligen lägga ner tid nu och inte bara lata mig. V.11 åker man nämnligen till Fjällen och har ingen tid elr ork till att plugga sig fram. Vi får se hur det går!

Jag bara älskar träningar!

Haha gör inte du det? eller snarare vem älskar inte träningar?
Det är så upppiggande och man känner sig som en mongolid efteråt. Det gör ja i alla fall!
Tränade som vanligt, fast med andra tider. Hoppade över fysen utomhus p.g.a att inte riskera bli mer förskyld. Inomhus tränade Julia och ja våra knän i stället. Helt omöjligt jobbigt! kommer säkert få träningsvärk i morogn.
Fortsatte med passningar och växlingar under hela träninge, tiden gick snabbt och vi spelade match i slutändan. Tojje sa att dom som förlorar nu i sista ronden fick göra 20 sit-ups och armhävningar. Jag kände absolut inte att göra det så denna gång satsade jag i stället. Gjorde ett mål och sedan skrattade lite för mig själv åt lilla julia som kämpade hårt! ^^ (sorry gumman! kunde bara inte låta bli!^^)
nu ska ja dra och titta på LOST!  haha som blir STOL baklämnges !
Ciao!

Fett seg dag -.-

Gick upp tidigt som ja sa i det förra inläget. Förmiddan gick verkligen hundra år saktare än vanligt. Gick hemifrån vid tjugo i ett för att gå  hem till en kompis som bor ca 5 min bort från mig, hehe jätte långt ^^
Var där och snackade till 4 tiden då ja kände det var dags att dra sig hemmåt igen. Nu sitter man här och känner sig jätte trött och orkar verkligen ingenting. Ska träna senare i kväll, men får ta det lite lungt efterom huvudet värket och näsan är jävligt jobbig just nu. Vi hörs no glite senare när man kommer hem igen !

Sportlovet fortsätter!

mm jodå.
slutade med att man skickade en massa sms igår kväll innan man slutligen kunde somna, men vilken som då...Vaknade varanan halvtimme från 4 på morgonen. Vet inte varför, men jobbigt är det. Har varit så nu under en tid och ja hoppas det slutar snart, ja behöver min skönhetssömn!
Vaknade upp och såg at man var fortfarande röd som en kräfta men men... Kände mig även lite täppt i näsan och en irriterande hals, har ingen lust att bli sjuk nu! Och jag som hade tänkt att träna i kväll för att måndagens träning gick så himla bra och man fick massor med beröm!
aja, vi får väl se hur det går!

Oväntade planer som alltid!

image11Joo, i det förra inlägget sa jag att ja var tvungen att dela ut reklam. Men eftersom jag är så grymt bra så ringde jag in till dom och sa att utdelningen var fel. Så dom åkte tillbaka och hämtade allt! ^^
Åkte sedan in till Bromma som jag sa och träffade kusinen. Vi tog gemensamt tåg till Hässelby för att sola oss lite bruna. För mig var det en ny grej, men kusinen hade tydligen gjort det ett X antal gånger. Trodde man skulle få cellskräck av att ligga i en rektangulär box? (vet inte vad dom heter!) men nej nej, det var bara avslappnade. Musiken var i alla fall bra så man inte låg och räknade minutrarna, Fick grymt ont i pannan mellan ögonbrynen och avbröt ca 2 min innan tiden var slut. Tittade på minsjälv och såg en brun slash solbränd Bea i spegeln. Kinderna var röda som om ja var en kräfta medans allt annat var brunt och nice. FUCK! 
Jag tycker vekligen inte om att bli solbränd i ansiktet, det drar till sig bara en massa blickar nu när det är liksom vinter? och att man känner sig jävligt mojsig inom en krot period.
Åkte sedan hem med mamma och stötte på en kaxig Johan som ville busa och styla lite med bilen framför oss, det skrattades och pekades finger åt varandra men vad gör det egentligen?
Komm hem och satt mig direkt vid datorn, lyssnade till musiken man har på PA och chillade fram till Middan, nu sitter man här igen och har nyss skrivit en dikt som ja har lagt in på min fjärde press! (PA!)  Kände mig rätt nöjd med den och längar efter att skriva lite poesi snart. (om det nu orkas med denna hemska solbränna som steker i ansiktet)  Vi hörse kanske lite senare om kvällen och om poesin. Se you laters!

En bra dag med dålig början...

Hade tänkt mig en härlig slapp dag med kusinen och gå och sola solarium, men nej nej -.-
Sälvklart ska det dyka upp ngt som hindrar. Den dumma reklamen som jag ska dela ut varannan vecka har visst kommit i dag också! Det betyder att jag måste ge mig ut och springa i trappor i ca 3 h....
Okrar verkligen INTE!! Men men, jag får extra pengar fast på obekväm arbetstid. Ska ringa och säga åt dom!
Hade även tänkt mig att träffa en annan kompis senare i eftermidda men det får man väl sjuta ut till lite senare somvanligt -.-
återkommer med felr nyheter om några timmar typ....
FAAN!

Sportlovet börjar bra!

Juste!
Fast fredagen var fett boring! fick stanna hemma och glo in i väggen för att underhålla migsjälv. Plus att tiden gick jävligt långsamt. Lördagen blev det mer ös på, åkte till stan med Julia för att köpa en present till hennes broder som fyllde år dagen efter. Hittade en snygg gråblå tröjja som fick duga. (ville ha den för mig själv!)  Tog en sista tur runt i stan och sen satt oss till bords och åt en grymt god lunsch. Julia tog någon kycklingmat och ja tog det godaste som fan däromkring. En natchoDeluxe!   NAM NAM!
Söndagen började med att man fick åka till Kista och shoppa med Minna, Hanna, Sophie, Olivia. Köpte själv ett linné, ett par jeans, och lite underkläder...
daden närmade sig åt sitt slut och vi började röra oss hemmåt. Hoppade av vid brommaplan för att fixa för kvällen. (de skulle komma hem till mig och sova över)  De komm vid 6-7 tiden och vi fick vänta på lilla darlingen som vanligt, ca 20 min. Började gå sakta hemmå när man började se en glimt av eld i en papperskorg. Elden spred sig snabbt och snart stod allt i brand. Sophie fick panik och sprang runt och skrek " kalla på hhjälp, det brinner!"  ja sjävl skrattade som en åsna åt henne och försökte samtidigt vara lung. Minna och hon sprang in på Skancid.(ett hotel ca 30 m ifrån) och bad om en brandsläckare.Inom en kort tid kom en från hotellet och släckte branden, vi kände oss som hjältar och gick belåtna därifrån.
Kvällen gick snabbt och det fnittrades som bara den. Somnade med långsamt versel vid 2 tiden och vaknade sen vid 9. morgonen spenderade man i soffan och en läskig film i DVD:n. Alla åkte hem nöjda och belåtna, men ja och minna och olivia åkte till Julia för att hetta upp stämmningen igen med lite bus hos henne!  gick sen hem för att byta om till träning och nu sitter man här efter en tröttsam och rolig träning. Längar efter en ny dag som ska komma och helt njuter av livet!

God mat!

På hemkunskapen fick vi laga ungsgjorda potatis klyftor och sen gol fläskfillé och sen päron med Torscarsås!
asså MUMS!Jaa åt upp nästan allt som fanns på bordet, mest galssen och torscarsåsen ^^ 
Maten tog ett tag att laga och det känndes ganska stressigt åt slutet men gott vare i alla fall. Vill ha mer!

Seg helg asså...

Mm, har varken lust att skriva något alls, men man får inte vara för tråkigt. Gårdagen var väl okej, var p 70-årskalas JIPPIE! -.- Inge vidare då rent ut sagt. Kom hem med långsam versel typ runt sju halv sju. Sen bytte om lite snabbt för att sendan sticka till en kompis. Tittade på melodifestivalen som var ganska hyvsad, skrattade åt låten "Kebabpizza Slamovitza" Att folk ens vill vara med för att skämma ut sig. Skrattade även när Carola BARA komm till andra chansen, hon är defentivt inte värd mer !  Och hon som sa ;  Jag är inte nervös allls! (leeeer)   man bah; okey, självsäker? Men men, hon är inte så självklar länge!  Där fick du din kaxiga kvinna....
Kom hem runt nio och sen satt vi datan en stund innan det var dags för film med familjen.
Nu idag var man på topp redan vid nio i morse, gick på gudstjänst och mötte Sophie där, det var tydligen bara vi som komm av alla andra TJEJORNA som hade estämmt. konstigt?
Fick tjuss en bit hem och vi snackade inte så länge, skilldes sedan vid Lidl och gick sen hem för att hämta match-grejjor.  Själva matchen var spänande men svår. Fick möta Skånela..
Vi troskade tyvär med 23-13 men det tar vi igen så småningom.
nu väntar en dags pluggande och man är jätte peppad för det....NOOT
kanske hörs sen...när man är på bättre humör -.-

Trevligt med kussar på stan!

Idag var man då istan som man inte varit på rätt länge.. OKEJ då!  väldigt länge. Jag var där med en kuss, asså  kusin hah! Hon heter Jessie och är hur knäpp som helst. Vi möttes som vanligt i bromma och tog tåget tms in dit, vi snackade och skrattade så vi nästan storknade. När man väl var framme såg man att de höll på att bygga om lite här och där. obs missat ngt?
Vi gick förbi väskorna för självklart är jag beroende av väskor, men vi vågade in gå in riktigt för säljarna fölljde oss hela tiden. Såvi bestämmde för att skita it och gå förbi i stället. Men då rycker en av säljarna ut sin hand för att snudda vid jessies keps, vi tittar på dom som om dom var CP, men dom bara skrattade -.-
Sen gick vi runt i ca 1-2 timmar och kollade i affärer. ja hittade ett par jeans som jag kanske ska köpa lite senare och jessie köpte en Stockholm-tröjja. Fett fin!
Åkte hem med kort versel p.g.a trötthet. Såg att det började storm-snöa när jag satt på bussen och det räkte för att man skulle slummra in, var tvungen att väcka mig själv lite då och då för att kolla var man är. Det är skit läskigt att somna på bussar! Komm hem snabbt och säkert och sedan satt mig vid datorn det första jag gjorde. Men orkade inte skriva något fören nu.
Jaoo det var min dag!   Låt höra din?

Minna och ja, en självklarhet!

Det stämmer som faan asså, det är liksom vi som äger alla här på vårat lilla ställe. Ingen annan kan jämnföras, bara vi två. Hade tråkig skola som vanligt, började rätt bra med försammling i matsalen för det var en alla hjärtans dag show där. Blev rörd när dom skulle sjunga en låt från Dirty Dancing, älskar den låten!
Fick ett schele hjärta av olivia som visade hur mycket hon älskade mig, älskar dig med gumman! (Lycka till i dag!)
Slutade sen med vanliga lektioner, men dagen gick fortare än någonsin. Minna åkte med mig hem, vi köpte godis på vägen som vi proppade i oss när vi komm hem. Tiden gick fort och det pratades mcyket, Emil och bosse komm förbi mitt hus och vi gick ut till dom. komm in efter en kall promenad och nu siter man här...
( GRATTIS ÄLSKADE AGNES PÅ FÖDÄLSEDAGEN! <3 )
 vi ses i morgon !

Hyvsad dag

Japp, dagen började med syslöjd som fösta lektion. Rätt skönt om man säger så, behöver inte tänka så mycket utan bara vara där mest. Fortsatte med mina byxor som värkar inte komma någon vart, fick klippa nästan hela lektionen för att saxen var väldigt slöö. Vi komm till livskunskapen som vanlig och såg att Olivia Bergdalh var där. Hon visade upp sina dikter som var SKIT BRA!  man kommliksom in i hennes tänkande och förstod vad hon menade med allt, kanske för att hon var inte så mycket äldre änn oss. Vi idrotten skulle vi spela Vollyboll, inget för mig! Jag själv tycker vollyboll är det tråkigaste och svåraste som finns och det gjorde att själva lektionen var tråkig.
Sen var det spanska som vanligt, inger mer med det och tillslut engelska som sista lektion. Francine partade om att vikingarna hade kommit till frankrike och sett lång,stora och blonda tjejer. Alla killar tittade bakåt åt mig och jag kände mig rätt utpekad. TÖNTAR!
Komm sedan hem och softade en stund innnan det var dags att möta pappa. jag åke hemmifrån vid tjugo över fem för att hinna träffa honom en sista gång för veckan. Vi åkte till ett zoo cch frågade om praoplats där. Självklart fick jag ett! fett stolt!
Nu är jag hemma igen och skriver blogg som alltid, känner mig trött efter dagen, men ändå är det inte dags att såva ännu. Ikväll kommer det Andra Avinyn och House. Dom missar man självklart inte!
Ciao Bella!

Härliga Månadag, noot!

Haha nej jag skoja bara, denna dag var faktiskt rätt bra om man ska se helheten. Började kanske segt med No som tredje lektion men sen flöt det på. Idrotten hader man både sett fram emot och kännt  sig lite orolig över. Vi skulle hitta på en serie med valfitt redskap, jag tog då självklart trampett för det är det bästa jag vet!
Trännade med några hopp innnan Petra skulle titta, ingen satt som jag ville och det ökade bara min magkänsla på att det inte skulle gå bra. Men när hon väl komm satt allt PERFEKT!  jippie!  MVG!  fett nöjd man blev med uppträdandet!
Kände att man fick värsta adrenalin-kicket så man började hoppa runt i salen och även dansa lite med älsklingen Olivia. Fick sedan skynda sig lite för att hinna till hemkunskapen, Christina ver på ett medelmåttigt humör så det var väl bäst att passa sig. Vi bakade en oberskrivligt good paj som jag åt 3/4 av helst själv. Började snärta folk lite med handuken när lektionen NÄSTAN var klar och fick tyvär ett minus i hennes anteckningar, men vadåra? Någon gång måste man få göra lite roliga saker med. Magnus och´ja chattade när vi komm hem, snackade om vad för knäppa/roliga saker som han gör  så man skrattar. Kortvarit tyvär.
La även märke till att ljudet på datorn har vipps! försvunnit?
Kan varken sätta på eller ta av ljudet, mycket märkligt men ändå inte förvänade. Det stör mig en hel del och jag är tvungen att sitta i min syrras rum för att ens kunna på allt jag vill kunna göra på datorn samtidigt.
Gick på träningen fast jag inte riktigt orkade, allt gick förvånadsvärt bra och känner mig pigg och glad efter den roliga träningen. Nu sitter man hemma och skriver blogg som man ALLTID SKA GÖRA (eller snarare jag) och känner sig nöjd med dagen. I morogn är det syslöjd som första lektion, rätt kul!
Hörs mer i morogn!

Latmoster!

Det kan man lungt säga, jag har inte orkar skriva på hela helgen och nu sätter jag mig ner för en stund vid datorn. Blev sur alldeles nyss när man ska publicera inlägget och då självklart blir något fel så allt försvinner och inte publiceras...Så nu får man allt ta och skriva om hela skiten.
Söndagen var inte så märkvärdig, orkade inte gå upp tidigfare för att kunna hinna iväg till konfan så i stälelt låg man kvar i sin varma och gosiga säng. Skulle ändå spela match ca två-tre timmar senare, så varför stressa?
matchen gick bra fysiskt men vi förlorade med ett mål. Kändes lite jobbigt efteråt när tänkandet började komma tillbaka. Starckars Julia kände sig rätt nere, men det gjorde jag med. Jag själv kände att jag både kunde gjort mer och bättre ifrån mig.
När jag komm hem var det raka vägen till datorn, konstigt att jag inte skrev något då?
Sen var det inte så mycket mer, satt mest vid datorn hela kvällen, möjligtvis tittade på en film senare med familjen, men fick avbryta vid hälften på grund av för sen tid och att det var skola nästa dag.
Det var väl allt, vi ses! / Beeea

STÖRRIGT är namnet...

Äre inte det? nehe!
Verkligen ALLA säger att min mamma och jag är hur lika som helst, lika som bär till och med. Jag själv tycker inte det, men mamma glädjs bara åt sådanna kommentarer. Hon gillar att se ut som snart 15 igen, men hur blir det då för mig? Joo, då är det som om jag är lik henne, alltså ser ut som en 42-åring!
Fett hemskt!

Smart Bea...

Jaaa....
Efter ha suttit vid datorn medans dom äldre pratat och skrattar fullt därufanför dörren är det klart man känner sig lite ensam och utanför, mem då gör man inte saken bättre att hålla sig i skuggan utan nu är det dags att hoppa fram och klämma sig in till centrum. Som faktiskt gick rätt lätt. Jag känner några här som jag brukar vara med förut med. Så då är det bara att hoppa in i samtalen. Men något jag inte visste var att det är Melodifetivalen i dag? men förvånar det någon att jag INTE VISSTE det?  KNAPPAST!
Fick håret ompysslat av Marias syster som är hur snäll som helst. Hon jobbar även med ungdommar så henne är det lätt att prata med om personliga saker. Vi skrattar och pratar om killar och om alla artister som kommer på Tv:n, något som är lite roligt är att Amy Dimond (staving?)  är med, gillar hennes låt... den har fastnat i huvudet!
Tror dock ej att hon kommer vinna, men kul i alla fall! 
Nu har det börjat igen så då är det dags att springa till Tv:n + alla 10 väninorna!
See yaaa

Nice lördag!

Jodå! Lördagar är jue kända för sitt niceiga sätt att vara, och jag tycker den förtjänar en 10 dennna vecka. Idan åkte jag hemmifrån vid tjugo i elva för att komma till centrum, skulle möta Emil där. Vi gick in på ICA och köpte en massa godis som han proppade isig innan vi ens kommit hem. Jag kunde i alla fall skillja mellan beroende och sansat ätande. Fast inte så länge som jag trodde skulle. Vi satt oss ner på en gunga och pratade om allt möjligt, jag höll på att ramla ur som är så typiskt mig. Vi gick sedan mot bussen för att åka hem till honom, Tog ett tag innan den dumma bussen komm, men det var bara bra. för vi pratade om massa roligt och då gick tiden snabbt. Väl hemma hos honom gick vi in på hans rum coh tittade på en film, kommer inte ihåg vad hen hette?   men den var skitrolig i alla fall, Bosse hade tipsat om den. När filmen var  slut så var vi trötta som fan och kände för att vila en stund, Jag komm på att jag kunde leka med min sjal som jag haft runt halsen hela veckan cch började sedan säga " maschalla maschalla! "  Emil och ja skrattade så vi nästan grät.  Tillslut var klockan så mycket att det var dags att börja röra sig hemmåt. Och här är jag nu. trött men belåten. Väntar på gärster som ska komma, mycket godis på våra bord, men känner inte för att ta någtot. Är redan för propp-mätt!  ses senare med ett inlägg om kvällen!   Tjingeling!

P.S,  tack Emil för en grymt rolig dag!

En snabb titt tillbaka

Som ni märker orkade jag inte skriva något i går om dagen som varit, var dels trött efter den långa vecka men även att det var massa bra på tv. Men i alla fall, nu sitter man här. Nått tråkigt som hände var att min mamma bärettade för mig att hon hade fått en sjukdom som är rätt alvarlig, jag tänkte först att men aja.. men nu efter biter det till i hjärtat. Känner mig dum som inte visade några tydliga känslor angående samtalet. FÖRLÅT MAMMA :(
Det var då Let´s Dance på tv som jag vanligtvis inte brukar se, men gjorde det ändå för en gång skull, men tröttnade redan vid första pausen. Gick tillbaka till datorn för att lyssna på musik till 10, sen tittade jag på den LÄSKIGA filmen POSEIDON.. visst den är inte så läskig nu när man sett den tre gånger, men att sitta ensam i mörkt rum och titta på filmen kändes lite i magen.
Min kväll!

Se posetivt på saken!

Det är rätt!
Varför ska man vara ledsen och dyster när man kan vara fri och göra EXAKT vad man vill. Att jag inte tänkte på det tidigare. Men det är i alla fall inte lätt att glömma någon bara sådär. Jag kan inte det efter alla dessa månader, men man måste försöka i alla fall! Får helt enkelt inte tänka på det (hur nu det ska gå?)
Ida fick typ 3/4 av klassen sluta efter typ två timmar bara för att Christina (hemkunskapsläraren) var magsjuk. -_-
jag frågade våran vikarie om vi andra också fick det för jagg tillhörde inte den gruppen som 3/4 AV KLASSEN VA. men nejnej... det fick vi inte..
Många tyckte det var dåligt så dom (flesta) skolkade, när väl lektionen va så var bara jag, Olivia och Ingel där. HAHA vilke diss våran vikarie fick! ^^
Eferåt ringde jag min söta Minna och frågade var hon höll hus, de var at Schannas place så det vara bara att traska sig dit. Vi körde BUZZ och Anden i glaset. Fick reda på en hel del om allas tankar och öde, rätt roligt!
Nu sitter jag hemma och bloggar som alltid, ingen kurrande mage på ingång och nu ska man ta surran till Innebandyn. hörs kanske senare med ett inlägg.
puss och kram!

Gårdagens drama

Vad ska man säga? Denna dag suger!
Först att jag nästan komm försent till bussen och fick springa som en dåre, men också att man bryter ihop på lektionene av personliga själ. asså FAN!
jag ville inte att det skulle sluta som det gjorde, utan att vi kunde försökt ett tag till i alla fall. Jag blev rätt ledsen även om jag visste det till och med lite tidigare än själva meningen. Vi hade pratat om det en vecka tidigare.
Förlåt för allt jag ställt till med i alla fall...
älskarde det förflutna!

Tjejjigt värre!

Bara rubriken är ett tecken på att man ska skriva om något galet. Tänk för att det ska jag med!
Jag, Linda och Zozzo förljde med Olivia hem för att plugga (Mycket plugg det blev för vår del...) Olivia och jag kom att tänka på att vi skulle göra muffins deg när vi skulle vara hemma hos henne så vi satt igång i köket. Linda och Zozzo gick upp för att syssla med annat. Olivia och jag kom varken ihåg vad receptet var eller hur mycket av varje det skulle bli, så vi fick chansa en hel del. När man väl var klar och skulle provsmaka så smakde det självklart väligt underligt.
Vi tog upp allt till övervåningen och började samska i oss. Jag klarade en hels stål, de andra nörjde sig med några skedar. Efter en stund fick zozzo och linda för sig att vi skulleleka "fjortisar" ja ruskade mest på huvudet när de sminkade varandra, men när jag själv blev uppdragen ur soffan var det bara att köra på. Vi tog bilder för skoj skull och massa annat. En härlig avslutning på den långa skoldagen!

Påminelse

Jag måste bara bäretta pm när vi hade Spanska i går!
Julia, Minna, jag och Olivia satt i en klump för att sammarbeta på övn. Sen kommer Max och sätter sig vid Julia för att kolla vem som kan mest spanska. Julia tycker jag dock äger mer än max gör men man vet aldrig. Sen börjar jag säga "Minna?" lite skämtsamt som jag gör ofta nuförtiden. Julia och Minna småskrattar lite men Max fattar inte vad som va så roligt.
Julia och Minna förklarar och även kastar in lite andra tillfällen som jag gjort massa knasigheter, jag skrattar som om jag höll på att dö och alla anda tittar mest på mig som om jag var galen. När man väl tänkte efter fanns det hur mycket som helst som jag sagt/gjort:
*  "Minna?"
*  "Rest in peace motherfucker!"
*  " I wanna make love with you"
*  " Bed time? Bed time!"

och en massa andra saker, (för dom som inte vet som är så roligt med dessa meningar kommer aldrig förstå heller!)

Tjingeling!


Måndag den 4 Januari

Orkar verkligen inte gå upp, har haft en sådan skön helg med härliga sovmorgonar och cill.Men jag slänger mig upp ur sängen ändå. Har saknat alla kompisar som jag inte träffat. Söta Sara fyllde 15 i dag och det visste inte jag! Men iför sig... jag brukar aldrig "host"  alltid vara efter när det gäller att veta saker om andra. helt hopplös det är jag det. Idrottn var kul som alltid, vi hoppade trampet och gjorde en massa annat kul. Jag har försökt att göra en skruv men det GÅR INTE!
fett sur man blir när inget går för en. Men aja, jag kan massa annat! På hemkunskapen fick alla i D och killarna i B göra Rågbröd eller vad det heter. Vi andra som var med på den förra LEKTIONEN fick laga dom goda och mumsiga muffinsen. Olivia och jag tog vaniljsmak som alltid och smaskade upp det lilla av kletet som fanns kvar. Mums!
Alla föredrog våra istället för dom andras för vi var dom ända som hade Vanilj, synd att Bosse inte kunde smaka på dom, vi tänkte inte på att han var laktosalärgiker så vi tog mjölk i stället för vatten, FÖRLÅT BOSSE!
Nu är jag äntligen hemma och skriver blogg förståss. Har blivit lite som en hobby att skriva minst en gång om dagen, men får se i kväll. Ska på träning och den slutar ganska sent. Om inte så hörs vi mer då! 
 

Love YOU

Kort sammanfattning!

Vad sk amna säga om denna dag? Det hände mycket, och  jag fick en del gjort. Allt började med att jag gick upp, satt vid datorn en stund och sedan tillslut åkte iväg på gudstjänst. Efteråt satt jag mig ner framför datorn IGEN, men försökte göra min matte läxa i stället. Efter det åkte jag till Matchen som skulle vara i St: erikshallen, allt gick bra och vi vann, men dommarna sög. Nu sitter jag här, klar med matteläxan(stolt!) har spelat matchen, och gått på den tråkiga gudstjänsten. Nu är det tid för att slappa en aning. men vänta.... NEJ! jag har No kvar till i morogn! ... fan...
aja, nästan slappa då!
jag kommer inte sitta vid datorn mer efter alla pogram som kommer garanterat i kväll. som ex: Andra Avinyn som börjar dock om 3 min... OBS!
haha, aja, det var min dag då!
P.S!  snön har REDAN smällt bort...


Love you all!

Långsam gudstjänst...

image7Jahop då var det gudstjänst igen, ligger bara på sex stycken så det är bäst att börja gå lite oftare nu. Idag känndes det som om tiden stod helt still, jag kunde inte sitta still och lyssna utan allt bara var så tråkigt.. satt och höll på med håret för att tänka på annat och inte lyssnade ett dugg vad prästen sa. Men något som är roligt är när man så gå fram och antingen få en välsignelse eller att man ska dricka "kriste blod" och äta en brödbit. Jag väljer knappast välsignelsen. Man vill ju ha lite roligt när man väl är där. Och eftersom man inte ska prata samtigit som dom pratade så fick jag, Minna coh Julia skriva på våra mobiler i stället. rätt fiffigt!
Efteråt komm en dam fram till och och sa att det var trevligt att se oss igen, ingen utav oss kände henne så vi spelade bara med för att inte värka oartiga. Nu sitter jag hemma och skriver blogg som jag gör rätt ofta nu för tiden, har börjat bli en hobby antagligen.
nej, nu måste jag sluta skriva, måste göra den dumma matte läxan som inte blivit gjord på nästan hela helgen! (dumma jag!)
Ses senare!

Frisk luft

image3När jag vaknade upp hade jag drömt om att jag proppat i mig kokkos bollar, då känner man sig lite illamående såklart. Men när jag drog upp drapperierna såg ag den härliga vita marken och hur snö föll ner från skyn. Jag kände att jag hade lust att ta ut hunden för en runda runt huset, det gjorde jag bra i! Frisk luft är allltid bra när man mår illa. Snön var tunna som fjun och jag fångade några för att inspektera dom, inte kram och inte fjun utan snöflingor. Det perfekta formen med. Man kan snart börja tänka sig lite skidåkning i maskbacken lite senare i veckan förhoppningsvis! Pulka kommer kanske redan i dag att ordnas, ska fråga Minna och Julia om dom vill förja med till vattentornet lite senare! Återkommer lite senare om dagen!
Kraamar och pussar!

Oj, mitt fel!

Det kan man lungt säga!
Jag som sa när det bara komm lite hagel, " det kommer knappast mer snö i år.."  Men titta utanför förnstret nu då! Det är snöstänk på mina förnster i alla fall, och det stormar som i sjutton som Ann vill att man ska säga i ställer för att svära, den lilla skiten. Fillidonken eller vad hon sa, kan man hitta på något så larvigt?!
Anyway, fortsätter det såhär kan man börja tänka sig skid och pulk åkning. Jag vet jag vet... Pulka tänker du nog, men jag har inte vuxit ifrån det ännu. Kommer nog aldrig göra heller, för det är så himmelskt roligt med pulka! 
Vad har man för planer inför morgondagen då? Tänkte förståss åka till kyrkan för ännu en signatur, men vet ej om jag pallar, beror på om någon ska med. Måste även plugga det tråkiga ämnet matte för att inte få dåligt intryck på SCHACOB...
ojoj...är klockan redan så mkt? aja.. vi ses i nästa inlägg! 
Tack och hej, leverpastej!
 

Snacka om seg dag detta är...

Mmmm, joo...
Tiden går saktare än någinsin!  Men när jag var borta hos en kompis, då gick det fort! Jag gick dit redan vid tolv snåret och komm hem nu vid halv fem, men i alla fall, tiden går i slowmotion (stavning?) ....
Tänke fixa den tråkiga matte läxan som skulle varit inne i fredas, orkar verkligen inte göra något alls!  Vill bara sitta och läsa en tidning eller något, nee det orkar jag inte heller!  HOPPLÖST!
Aja, återkommer senare förhoppningsvis om några andra nyher!

Kyss och smek, änglalek!

Nästa dag!

Haha!  jag orkade visst inte sitta vid datorn som jag trodde skulle, blev lite sent där. Man komm inte hem så sent på natten tycker jag i alla fall, men trött var man dock. Stackars Julia, Agnes och Sophie som var tvugna att vara där till 07:00 på morgonen, då sov jag som en stock i alla fall ^^
Men bra spelade dom, även om dom inte vann den första matchen så spelade dom bra. Killarna spelade bra med, men inte lika bra som tjejerna tyckte jag. Men det var kul när Olivia såg några killar som skulle spela mot våra killar...tror jag!  Och dom hade byxorna upp till nalevn, det såg rätt kul ut!  Då kommmer Olivia med det bästa jag någonsin hört!  " Dra upp brallorna! "  faan vad jag skrattade, don kunde jue knappt få upp dom mer. Minna satt bara vid sidan och mest tykcte vi var jobbiga som skrek massa saker och ropade på alla. Juste! på tal om att ropa, Olivia trödde att Martin var ute på plan så hon skrek, " kom igen Martin! " men han satt i båset, och baraa tidde på oss som om vi var knäppa, Olivia kunde dock inte hålla skrattet tillbaka. Det var mycket som hände dena härliga natt, roligt var det med!
Återkommer med ett inlägg senare i dag för attt säga om mina små hyss som hänt i dag!
Ciao!

Folksambollen 08

image2Haha! jag glömde väl inte prata om Folksambollen? TYDLIGEN...
Minna och jag tänkte åkta dit någon gång vid 12 tiden, man vill jue inte missa när killarna ska spela (haha) Rätt kul att sitta och titta på dom när de händer saker på plan allt. Mina älsklingar Julia, Zozzo, Agnes och några andra ska spela sin första match kl 01:30 i natt, den får man inte misssa!
Vad jobbigt att dom ska spela under en hel natt, men i alla fall, det är kul!  
Åkerkommer med ett inlägg i natt kanske, beroende på hur trött man är...
Se you laters!
Love
Beea

30-31 Januari - Tappendag/natt/kväll

Hahop! Då var det entligen tappendag igen, var ett tag sen nu. Och som alltid när det är tappendagar så hittar man jämt på ngt kul. Först var det bestämmt att jag och Minna skulle göra ngt, men sen komm Julia, Agnes och Olivia in i bilden, inte för at det är ngt fel med det, tvärt om! Det blev bara mer roligt!
Julia och jag spelar nämnligen samma sport (handboll) och har tränningarna tillsammans, och i stället för att gå upp tidigt och riskera för mkt strul med saker coh ting, sov vi alla över hos julia i stället. Minna komm när träningen var slut och åkte med oss hem. Agnes komm lite senare på kvällen, typ vid elva tiden...
När alla var samlade där hemma gav vi oss iväg till en lokal som fanns ca 1 min från julias hus. där var det några personer som övernattade och självklart skulle vi "busa" lite med dom. Det började med att knackas på ett förnster och sedan att skrämma dom med att hoppa fram och banka. Alla blev självklart rädda, och även vissa blev lite "sura" ...
Vi gav oss hemmåt för att börja fixa iordning oss för natten, men var hamnade vi? Joo! köket...
Där satt vi från 11:35 -00:31 (exakt!) och av en viss slump trötthet somnade jag till några antal X gånger, julia såg det som en klar möjlighet tilla tt jävlas så att jag nästan ramla omkull stolen. Tillslut gav vi oss uppåt och beddade ner oss, tog inte lång tid för mig i alla fall att somna...
Nästa dag gick vi upp rätt lagom tycker jag, ca 09:41. Vi åt frukost och klädde på oss kläderna. Sen vard et dags att bege oss til bussen som skulle komma ca 3 min efter att vi LÅST dörren, lite spring på morgonen är alltid bra!
På bussen var det tomt och vi kude sätat oss var vi ville, vid Ekvägen komm Olivia på och vi åkte till Brommaplan. På bussen fanns det personer från 7:an som skulle antagligen till stan elr ngt. Inget märkvärdigt!
Inne på Fridhemsplan går vi runt och letar efter väg 56? ...Nått i alal fall!  Vi hittar det till en icke förvåning och kliver in på Cybertown med pirrande magar. Inne i reseptionen är det blåa? Svarta? väggar med vitframkallande ljuslampor i taket. Bara ljuset får en att pirra av spännnig. Vi får välja villka namn man ska ha i spelet och sedan betala 60:- pix för 20 min. Rätt OK!
Sen får vi ett kvitto där våra västar står och vilket nummer man ska ta. Vi sätter på oss västarna och checkar till utrustingen omkring den. Alla hoppar och skrattar av spänning och sedan när tiden är inne går vi in i "domedagsrummet!"   det ser litet ut med blåtta ögat, men är i själva värket ett HUS typ?
Väggarna är svarta och västarna börjar lysa vita.vi springer runt som galningar och stjuter förfullt! Skrämmer varandra med hörn och framhoppande. När man väl tänker efter är 20 min inte länge alls. Tiden gick fort och vi går ur rummet med ett glatt leende på läpparna. Känner oss hungriga och tar en tripp i Västermalmsgallerian, Minna och Agnes delar på en Stor Toast med oliver och motzarella, Julia och Olvia delar på en stor tallrik med sallad coh pasta. Jag själv nöjde med med en Stor 200g Maraboo. Vi känner oss pigga efter "lunchen" och går tillbacka för en om gång till, och nu vet man mer var, när och hur man ska göra...Frösta  gången jag spelade komm jag på 3:dje plats, nu på 4:de... STOLT!  Men något som jag var väldigt iriterrad på var att på skärmen där det stod vem som stjät vem o.s.v.. så var det i stort sättt BARA Julia och Minna... MORR!
Efter den härliga turen kommer vi ut svettiga som grisar, längtar efter en stor saftig läsk och isande kyla. Vi börjar gå mot Gallerian i gen, men får syn på ett Konditori, Där tar vi dom mumsigaste Semlorna jag ätit på länge.
Efter att känna oss trötta och mätta börjar vi dra oss tillbaka. kl hade redan hunnit bli nästan 4. På bussen sades det inte mycket, förmodligen alla var trötta..
Men när vi var ca 1-2 stationer från att gå av skulle jag säga lite skämtaktigt "rest in peace motherfucker!" till Minna, men en tjej som gick av tittade på mig och sa "TACK..." uatn att jag ens menade till henne, Alla andra brister i skratt och jag skäms as usual...
Hemma hos julia packar vi ihop våra saker coh sedan börjar alla lägga sig på julias säng?
jag blir utanför och bestämemr mig för att snacka DÅLIG engelska. inte nog med att snacka engelska, uatn jag sa en hel del saker med....
något som jag änn sitter och grubblar på är att jag sa " I wanna make Love to you" som jag fick iden från en film kallad "Ciao Bella"=  JÄVLIGT BRA
Alla skrattar och även jag....
Nu när det gått en dag har de sagts mycket om igår,Hur kul allt va och att man gärna vill tillbaka för en omgång till. Jag skälv va nöjd med dagen och det värkar som dom snadra var med. Men TACK en än gång för två Härliga dagar med dom allra bästa som finns! <3

RSS 2.0