Seg helg asså...

Mm, har varken lust att skriva något alls, men man får inte vara för tråkigt. Gårdagen var väl okej, var p 70-årskalas JIPPIE! -.- Inge vidare då rent ut sagt. Kom hem med långsam versel typ runt sju halv sju. Sen bytte om lite snabbt för att sendan sticka till en kompis. Tittade på melodifestivalen som var ganska hyvsad, skrattade åt låten "Kebabpizza Slamovitza" Att folk ens vill vara med för att skämma ut sig. Skrattade även när Carola BARA komm till andra chansen, hon är defentivt inte värd mer !  Och hon som sa ;  Jag är inte nervös allls! (leeeer)   man bah; okey, självsäker? Men men, hon är inte så självklar länge!  Där fick du din kaxiga kvinna....
Kom hem runt nio och sen satt vi datan en stund innan det var dags för film med familjen.
Nu idag var man på topp redan vid nio i morse, gick på gudstjänst och mötte Sophie där, det var tydligen bara vi som komm av alla andra TJEJORNA som hade estämmt. konstigt?
Fick tjuss en bit hem och vi snackade inte så länge, skilldes sedan vid Lidl och gick sen hem för att hämta match-grejjor.  Själva matchen var spänande men svår. Fick möta Skånela..
Vi troskade tyvär med 23-13 men det tar vi igen så småningom.
nu väntar en dags pluggande och man är jätte peppad för det....NOOT
kanske hörs sen...när man är på bättre humör -.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0