Uppkörning i morgon

Shit, mitt i stundens hetta med student och allt annat håller jag på att ta körkort! Kanske inte mitt smartaste val i livet att sätta tiderna på de sista veckorna i skolan. Fan rätt dumt asså. Men ja visste att jag skulle kugga på teorin, det var helt omöjligt med tanke på hur mycket vi hade. Men i morgon är det uppkörning som gäller! Hoppas jag sätter den i alla fall så jag snart får läsa om teorin och tillslut klara körkortet innan månadens slut.


Jag är officiellt klar med skolan

Jag kan inte tro det, det är helt otroligt.... jag är nu helt klar med gymnasiet. Klar. Finito. Finished.
Inga mer frustrationer, ångestattacker, tårar, stress eller illamående av plugg på en lång lång lång tid. Fyfan nu ska jag verkligen njuta! Nu ska jag äntligen ta tag i mitt lilla liv och börja leva på riktigt, som en vuxen. Jag kan äntligen börja träna på mina villkor och läsa ut min bok jag började läsa under vinterlovet, ooo ja så många böcker jag ska börja läsa! Sådana jag fan vill läsa och inga påtvingade som "dance on my grave" vi hade i engelskan. Haha. Herre gud...

Men det var verkligen på håret. Dessa sista veckor har inte varit en lätt match, varken för mig personligen eller min kära klass. Vi har verkligen slitit våra arselen av oss. Men om tre dagar står vi där, lyckliga som aldrig förr. Maria, du och ja ska gråta mest!

RSS 2.0