Tisdag är som alla tisdagar

Pest eller kolera?
Fick rådamp idag när mitt schema inte stämmde för fem öre. Hade kurser som undervisades samtidigt på varsitt håll plus att det saknades kurser hit och dit. Klart man blir tokig när skolan är så seg på att fixa allting. Just därför gick jag ner till experitionen och vägrade lämna förren de löst mitt schema. Fick sitta där en halv livstid och man blir inte heller gladare av deras negativa och sura inställnig. Hallå ni är här för att hjälpa oss? bitches.
Aja, allting löste sig med mcket om och men. Får ha en engelskakurs på "obävkäma tider" som det kallar det. Alltså 16-17 något. Känns inte superkul, men måste man få ihop sina jobbiga poäng så är det värt det.

Förövrigt var dagen faktiskt ganska bra. Flöt på en del, men var tröttare än någonsin på första mattelektionen. Känndes väl att hjärnan inte var van vid att tänka så mycket under 80 minuter. Det tog sina krafter minsan!
Efter de var det Italienska 2 där vi planerade våran Rom-resa senare i höst. Åh är så grymt taggad! Har aldrgi varit i Italien så det ska bli asroligt! Vi får dessutom göra nästan vad vi vill eftersom vi bara ska vara med läraren någon timme per dag. Det kommer utnyttjas! Om vi har tur, får vi DESSUTOM se Milan matchen som är den 30 oktober. Det skulle vara AWESOME!

En annan rolig sak är att min kära grupp bestående av Jullanbullan, Mariha och cindypindy har en väldigt GRYM idé om vårat projektarbete som också kommer bli AWESOME om det lyckas genomföras. Shit är astaggad bara jag tänker på det! top secret so far :)

Efter denna händelserika dag begav jag mig till handbollsträningen för lite rebah och säsongens första bollande. Kändes skönt att skjuta runt lite, gick förvånandsvärt bra :)
Men nu är man som sagt helt död, så ska ägna min sista vakna tid åt en gullig rulle.
Ciao ciao mina vänner!

Måndag

Hejsan folket!

Det är som sagt måndag idag. Och det känns jävligt bra!
Inte ofta jag säger det, men ska bli så skönt att få tillbaka lite rutiner och komma igång med träningen på riktigt. Känns som att jag sagt det där hundra gånger, men tack vare att det blivit något strul varje gång så .. ja ni förstår säkert!

Vi hade två nya kurser i dag, alltså Religion A (relion) och Filosofi. Tycker både är rätt intressanta och dessutom roliga ämnen, men när våran lärare gick igenom kursplanen kändes det inte lika roligt längre. Hoppas det blir bra endå! Pallar inte få mordtankar över flera ämnen iår igen. Kanske inte riktigt så grovt men förra årets latin och naturkunskap var inte och leka med. Det fanns många tillfällen jag ville skrika hål i väggen och försöka gråta bort kursen från våra scheman. Lyckades dock inte! haha. Nej ska inte vara anti nu, det blir säkert jätteroligt!

Gick en snabbis till Solna centrum med Jullanbullan för snabbisshopping. Blev lite nya pennor, underkläder samt en stickad tröjja. Bhövligheter alltså!
Ska snart packa upp min enorma väska med kläder jag har hem till mamma sen ut på en promiss med hunden. Känner att jag behövde rensa tankarna lite idag!
Återkommer om en stund.

If thoughs could speak out loud


Skolstrart - på riktigt!

I morgon är det första schemanlagda skoldagen i trean. Ska bli spännande! Känner mig lite taggad om jag ska vara ärlig, dessa nya kurser, både bra och mindre bra men det får man leva med! Har också sovmorgon och slutar tidigt på måndagar- kunde inte blivit bättre!

jobbjobbigt eller jobbigtjobb?

Nu är denna partyvecka slut och det har minsan satt sina spår i både kropp i själ. Nej så farligt var det inte förutom att man är tröttare än någonsin. Har dessutom jobbat två mördarpass som tog ordentligt på krafterna så man föll pladask i säng när man väl kom hem. Dock ingen långvarig sömn då jag även jobbat med loppis med laget sen vidare direkt till primewine. Jadu, livet är hårt ibland. Men det är mitt eget val allting! Som man bäddar får man ligga.


Sista partyveckan

Hej guys!

In i det sista, det är vårat motto denna vecka. Alltså köra stenhårt de sista dagarna innan allting drar igång på riktigt. Det är både underart och otroligt påfrestande. Hur var det med 'lever bara en gång?' Den uppfyller sin mening minsan! Men efter denna helg är det slut. Helt slut. Då blir det fokus på läxor och jobb och kanske unna sig någon utgång absolut max en gång i veckan. Inte två eller tre. En. Om ens det.

I onsdags var det utgångarnas utgång. Eller kanske inte riktigt med tanke på att det var onsdag, men det var en av de bästa! Top 3! Cindy och jag var super duper taggade inför en grym kväll som slutade lika grym som vi kände oss. Träffade härligt folk inne på Collage, fick hänga på VIP-rummet, fick en dusch av rosé och cinder, bra musik och hemkommen nöjda som barn!

I torsdags var det ny uppladdning för Christos MastersCafé Opera. Roliga att kunna gå runt och hälsa och se en massa kändisar och bloggare man följt. Men stannade dock inte länge då vi var extremt trötta från onsdagsutgången och att andra dagen i skolan kallade lite tidigare dagen efter. Skönt att vi bara har utdelning av info för skolåret dessa dagar. Annars hade man varit körd!




Bilder från onsdagen
@ Collage
www.collagestockholm.se

Inspiration inför kommande foto-tema


Fotograf: Hanna Björkstedt
http://www.bjorkstedt.com/index2.htm 


Onsdag

Godmorgon!

Oj, klockan är redan halv två. Snacka om att vända på dygnet. Kanske inte så smart med tanke på att skolan börjar i morgon...den börjar i morgon... Helvete den börjar i morgon! Insåg nyligen att detta var min sista sovmorgon på detta sommarlov. Känns fruktansvärt ska jag säga er. Jag vill verkligen inte börja igen, eller vem vill egentligen det? Bara att bita ihopp sista året nu! Sen är man FRI

Idag blir det chill i några timmar, får se vad som händer faktiskt! Ska nog bara ligga o dega, kolla lite saker jag vill ha: som en Ipad, nya klänningar, resor. You named it! Haha lönen lär väl dyka upp i morgon så dags att planera vad den ska åt till. Cash is king.

Senare i eftermiddag/kväll ska jag se bege mig till Cindy och fixa oss för våran sista onsdagsutgång. Sista på sommarlovet och förmodligen sista på ett tag framöver. Skolan kommer äta upp mig!
Ska njuta vare minut och sekund av den utången. Varje bråkdel.
Sista rycket nu!
ALL IN

Otroligt, helt otroligt

Julia Lönnborg borde satsa på att bli fotograf, inte bara hobbymässigt utan yrkesmässigt!




Morgonplaner

I morgon blir min första tidiga morgon på över två månader. Ska nämligen till doktorn 9.20 i morgon för en granskning av mina knän som har börjat göra ont igen. Fan att det aldrig tar slut! Hatar att inte kunna göra något eller träna innan det gör ont igen. Jag var på två träningar och jobbade i helgen och dansade lite, hela söndagen gick jag runt och hade ap-ont hela dagen och natten. Fan inte roligt.
Ska dessutom göra ett allergitest när jag endå är igång. Lika bra att få det understökat och kunna behandla sig när man går runt såhär. Det är fan inte heller roligt!

Efter dessa sjukbesök så är det dags att dra hem o fixa sig sen iväg på fika i stan med en trevlig tjej, sen vid fem tiden ska man bege sig hem till småbarnen jag passar för lite barnpassning. Var längesen nu! Sist var det lite bök men det går säkert bättre i morgon!

Men eftersom jag ska upp så tidigt så borde jag egentligen hoppa i säng nu. A fast ne.
Har dels sovit i två timmar idag så då är det iprincip kört. Sen är det ingen ide att ändra på dygnet nu när jag har tre dagar kvar av mitt sommarlov som jag tänker utnyttja till fullo! Uppdatering om det kommer men jag och min kära cindy håller på och planerar för fullt! Hihi ska bli spännande om det blir som vi vill!

TAGGA!!!

Låt oss be en bön





One love, one wish.
please, make it true!


Måndag

Tråkigt med alla dessa personer som börjar skolan idag, det gör INTE jag! Haha. Nej utan ytterliggare tre dagars ledighet att utnyttja, ångesten har inte börjat komma riktigt ännu men bör göra efter onsdag. Omg, vi börjar sista året. Helt galet! Detta är mitt sista riktiga sommarlov innan jag börjar med "semestertider" ojojoj..  Har ingen aning vad som väntas efter gymnasiet. En sak är säker att jag vill jobba jobba jobba. Cash is king you know.

Idag var jag vid maskbacken (varför?) jo för att fota tillsammans med Julia och Olivia. Lite häftigt med utsikten över stockholm ovs. Kommer bli superfina bilder! De ramlar nog in så småningom i veckan. 'Well done girls!'

Gah! Blir tokig på denna jävla allergi. Går inte att jämnföra med en förskylning för jag kan varken andas ut eller in. genom munen helt enkelt. JAg får dessutom inte ta någon nässspary eftersom det är dåligt att ta för länge. Alltså mer än 10 dagar. Vilket jag nu överstigit så den är bara i värsta värsta fall om det är något viktigt jag ska göra. Kan ju föfan inte prata..


- sist vi var ute och fotade, helt underbara bilder!

Knas!


Utgångarnas dag

Klockan är mycket, may so be it. Jag är helt död ska ja säga er, klev in genom min dörr någon gång vid 7 i morse haha. Men efter en mycket lyckad kväll och natt tillsammans med mina bästaste vänner!

Jobbade som sagt mellan fyra och halv tolv igår, gick faktiskt ganska bra och blev inte så stressigt helller för den delen. Kunde ta det lugnt under många tillfällen vilket är ovanligt.
Efter jobbet blev det fixa sig och sedan lite lördagsrosé med härliga jobbgänget, som alla lördagar! Alltid lika mysigt att kunna sitta ner tillsammans och njuta av varandras sällskap en stund innan helgen tar start.
Cindy och Maria tog sig förbi mitt jobb och mötte upp mig, sedan gick vi raka vägen till Laroyan och träffade på roligt folk från Ekerö. Det skrattades, dansades och allting en bra kväll kan erbjuda. Stannade till stängningsdags sedan tog vi en sväng till donken och sedan mötte upp Berra och hans kompis Johan för efterfest. Vi hittade en gammal tandläkarlapp om kallelse som vi ritade om och gjorde konstiga historier om. Haha! Har aldrig skrattat så mycket denna vecka i alla fall. Ytterst roligt som alltid med det gänget!
Vid sextiden drog vi alla hem för sig och ja landade i sängen vid 07.23, bra jobbat!!







Analblekning Bromma AB - ytterst internt, stört roligt! då i alla fall


Partylördag

Godmorgon folket! *Gäsp*

Usch fy och blä vilket tråkigt väder som drabbat stockholm. Känner mig bara allmänt seg och trött som alla regniga dagar. Kan inte finnas något värre än detta.. Eller jo, vintrar är värst! Kylan.. burr!!
Hur som haver, idag ska jag försöka komma ur min sego-koma och tagga inför några timmars jobb sedan blir det utgång! Kan inte finnas ngt roligare i världen. Skojar inte. Det är verkligen befriande och äckligt stört hur kul det kan vara att gå ut och skaka lite rumpa. Tacka gudarna för nattlivet. Speciellt stockholms nattliv. Kärlek till det
Då är det dags och börja fixa sig, alltså välja kläder, ha lite minispa och så.. listan ser följande ut:

1, Välja kläder
- Det trista vädret gör klädvalet en aning svårare, jenas? Shorts? Kjol? Klänning? Tights?
2, Spa
- Måla tå och fingernaglar, fixa bäjbilena ben, fundera ut frisyr
3, Jobb + annat pappersarbete
-
Sitter inte bara framför facebook när jag är vid datorn, finns annat viktigt man kan tänkas göra också!

Återförenande

Igår träffade jag min fina vän Vicky som jag inte träffat på månader och dagar pga ett utdraget bråk som uppstod i april. Men nu har vi äntligen förenats och det känns bättre än någonsin!
Är så himla glad att ha henne tillbaka i min vänkrets då vi stod varandra riktigt nära ett tag. Kanske kan bli så igen får man hoppas!
Här är en dunderfin bild på henne när vi var på en gemensam fotografering.


1708-11

Godmorgon!

Känner mig rätt så utvilad idag, eller kanske inte.. Kan inte riktigt avgöra för att ena sekunden orkar jag allt och andra så ser sängen väldigt inbjudande ut. Men nu måste ja hålla mig vaken för att inte turna om dygnet igen lagom till skolan börjar. Hade varit snyggt...

Idag står det Olivia Orrje på schemat, vad vi ska hitta på är lite oklart men jag ska i alla fall snart bege mig till hennes hus och sedan utgår vi därifrån. Ska bli roligt!
I eftermiddag sen ska jag kanske rulla migsjälv mot Cindys place om det blir som vi tänkt oss.

Känner mig lite tom på ord konstigt nog. Har ingen aning vad jag ska säga.

Går inte att sluta lyssna..



Fina vän.

Upp eller nedgångar, med eller motgånar.
Vi hittar alltid tillbaka till varandra. Min fina fina Sophie


I don't care if the whole club is dead cuz there's party in my head


Helgen

Tjenare guys!

Förlåt för en dålig uppdatering från min sida, men jag har rättare sagt levt livet!
Mitt så kallade mördarpass i fredags gick galant, jag var supertaggad och väl förberedd mentalt, som jag snackade om mentalt, på en stressig kväll. Vilket det förvisso blev men vi lyckades sköta det galet bra så fick en massa beröm! Lite skillnad från dagen innan då jag till o med fick "skäll" eller negativ kritik rättare sagt. Men en sak som är säker är att jag inte blir deppig att få kritik, jag mår väldigt bra av det! Plus att jag känner mig starkare för då vet jag mkt lättare vad som behövs göras för att allting ska bli bättre. Vilket tydligen gav resultat även på jobbfronten har vi nu märkt :)
Efter den lyckadejobbkvällen kom Cindy bebisen och Maria bebisen till mitt jobb för lite rosé och sedan blev det utgång till Laroy. Mycket trevligt, men de bästa på hela kvällen var att få träffa Cindy igen efter så många veckor!
Lördagen sen blev det chillande hemma fram till ett tiden då jag åkte hem till Hanna en stund för snackistime och därefter kom Sophie och joinade. Vi gorde upp planer om en mysig middag hemma hos moi och därefter taggade för utgång senare på kvällen. Även vi drog till Laroy och dansade som bara den! Första utgången för oss tre sen vi blev 18 så det var lite special moment. Kvällen/natten slutade sent. Så sent att vi till o med hängde utanför mcdonalds kl 7 på morgonen för frukost toast och sen en halvtimmes tittande på harrypotter innan vi alla somnade på soffan.

söndag var segare än någonsin då vi försökte väcka oss till liv runt ett tiden och fixa med lite bilder från kvällen. Sen åkte Hanna o sophie hem medans jag förberedde mig för mitt första fyspass i maskbacken. Roligt att börja igen, samtidigt jobbigt som fan! Förstår inte hur jag står ut varje år... Men jag överlevde med måtta och sen vilade resten av kvällen. Det var min helg det! :)




Laddar upp

Försöker förbereda mig mentalt inför kvällens jobbpass. Shiet det ser inte ut att bli lätt, därför får jag inte tappa fokuset nu utan äta bra, hoppa omkring och massera fötterna ordentligt. Haha vilket maraton!

Tom på ord, tom i kroppen

Vilket är bäst:
Att få mera cash eller ha ett pass färre denna månad?

Jag vet inte..

Just nu är jag bara så sjukt glad att denna dag är över. Har ont i både rygg, armar och ben efter ett äckligt stressigt pass på jobbet. Och för att lätta upp situationen så kommer veckans tuffaste pass i morgon då vi har bokningar på 60 pers + alla övriga gäster. Och allt detta ska klaras av med tre servitriser. Detta är fakta. Det går inte. Omöjligt. Undrar hur vi ska lösa det...
Men jag kommer belönas ordentligt efter med cash, ledighet och nattliv 
Oj vad behövligt.


The man of house tipsar!

En "kings of leon" - låt?
Kan knappast förneka att denna låt är grymt gjord. Även om jag knappast är ett troget fan av lejonen.


Mys på stan, möte + jobb

Godmorgon!

Hade kanske inte en sådan god morgon då jag somnade runt halv fyra sen vaknade halv 8 för att jag hade den grovaste mensvärken jag någonsin skådat. Det gick inte att ligga, sitta, stå etc. Fick hala mig fram till köket för två stora alvedoner att dämpa smärtan med. Som tur funkade det ..EFTER EN HALVTIMME.. Sen kunde jag somna om igen men det kändes onödigt då jag skulle upp vid nio. Men nu är allt bra! Solen tittar fram med jämna mellanrum och jag äter mig en stadig frukost för att orka med dagen och kvällen. Bra va?

Om ca 30 min ska jag bege mig mot stan för att träffa min fina vän Maria för en liten shopping och fika, vi ska nämligen ut i morgon med några andra grymma tjejer och hon ville hitta något snyggt för våran utgång. Inte helt fel! Samt under tiden ska vi på ett snabbt möte hos studentfixarna och boka vårat efterlängtade flak. Ska bli så skönt att få det gjort! Sen är det bara att luta sig tillbaka och invänta våren iprincip.

Efter det ska jag bege mig mot jobbet vid fyra tiden, känns konstigt att börja jobba igen. Men oj vad det behövs!
Sen får jag såklart träffa mina härliga arbetskamrater som jag inte sett på ett tag nu. Wiho :)

Nu måste jag fortsätta göra mig i ordning. Är långt ifrån klar!
Hörs kanske ikväll efter jag jobbat!


- Mycket fin bild på en mycket fin person
fotograf:
Julia Lönnborg

Bara för att jag vill ha dig

Hej du äckligt fina lilla sak, kan inte du komma till mig och finnas i mitt våld?
"Hej mamma och pappa, titta vad jag önskar mig" *blink blink*

Stockholm i mitt ♥

Äntligen hemma i ljuva Stockholm!

Känns skönt att komma hem till livet, även om jag haft det superhärligt hos min mormor i några dagar. Men jag måste nog säga, borta bra men hemma bäst! Säger det ytterst sällan då jag nästan vägrar åka hem från utlandsresor. Det är en annan fema! Går inte att jämnföra med Sverige. Inte för fem öre. Där mår man som allra allra bäst. Jag hamnar alltid i någon form av depprision när jag kommer hem från sådana resor, en slags koma. De flesta förstår nog minsan hur de känns. NI ÄR INTE ENSAMMA!

Fick njuta av en god tacos tillsammans med pappa och Ewa samt en strålande solnedgång och massa prat. Härlig avslutning på min mini semester för i morgon börjar jobbet igen! Buhu eller Woho? Nej men ska bli skönt att komma igång igen, tjäna en massa cash och njuta av sommarlovet in i det sista. Åh den här veckan kommer vara super! Massa vänner, massa utgångar, massa jobb, massa av allt!
Jag lever, och jag lever mitt egna liv till fullo. Ångra inget. Lev och lev med glädje.



Gud ge mig styrka


Bara för att du är helt underbar!
♥Eric Saade♥
Fan va fjantig ja är!


Måndag

Jaha då var det en ny vecka igen!

Även min sista dag i Ronneby, och då serveras det strålande sol! Känns bra :)
Har haft en riktigt mysig vecka här nere hos kära släkten. Riktigt lugnt och ro samt att jag fått chansen att träna mycket och läsa en bok för en gångs skull. Det är semester det!
Flyger hem vid halv fem i eftermidda, innan dess ska man hinna packa och göra lite ärenden på stan.
Så antar man höres när jag är hemma ikväll!

Tjingeling

Lantins vs Stureplansbrutta

Hejsan svejsan folket!

Tycker denna söndag SÖG rättare sagt, nej men kunde varit bättre! Skulle varit bäst då jag skulle gått upp tidigt, sprungit, gått på den traditionella loppisen som alltid är på söndagar sen träffa morbror. Men nej det skulle spöregna och skita sig helt enkelt. Men jag hade det trevligt endå! Kollade på två filmer och sen bar det av mot morbror i alla fall. Haha han är så galet rolig den snubben! Vill aldrig åka därifrån när man väl kommer dit. Men eftersom jag var så dum och väntade till näst sista dagen att se honom så blir det inga fler turer dit iår. Jag lovade en roadtrip dit nästa år i alla fall. Det kommer bli roligt minst sagt!

Han tyckte det var kul att få ner stureplansbruttan från stockholm till lantgården i kära Ronneby, kommenterade mina gummistövlar jag hade på mig hela tiden och att han var tvungen att ta ett foto för att han inte trodde sina ögon. Så är jag det! Kan minsan sätta på mig lantismössan och lera ner mig utan att gnälla över mina naglar eller bli rädd för att bli skitig. Men det hade jag nog bara kunnat göra för att jag är viss del uppfödd här nere. En del av mig är en lantis, så är det bara och kommer alltid vara så. Här är det inte viktigt med att ha fina kläder på sig eller alltid bära smink. Har kan man vara sigsjälv och vara hur schabbig som helst, utan att någon bryr sig. Det är snarare om man skulle göra en grej av sitt utseende som man blir utpekad. Det tycker jag känns bra, hemma liksom.

Min morbror äger en liten fårfarm och har en egen gård med traktor och en stor trädgård, hur mysigt låter inte det? På sommrarna är livet helt underbart här nere! En massa blommor, sena sommarkvällar och vackra havet i närheten med långrunda stränder och mysiga cykelvägar. Därför är det minst lika härligt att spendera en sommar här nere som det är uppe i stockholm. Bara att där är livet fyllt med skärgården, stora staden, vännerna och fester.

Nej när jag är här nere vill jag vara en lantis, tvättäckta dessutom! Jag har det både i blodet och i själen :)

Gårkvällen

Blev lite ändrat än vad jag tidigare sagt..
Moster + man och kusinen kom på middag hos oss runt fem tiden och det pratades o stojjades en del. Sen bestämde jag och Hanna för att gå och spela en match badminton. haha som vi har bråkad om dess namn.. tyvärr ganska internt så ingen idé att ta upp det här. Hur som, vi skojjade mest så ingen varken vann eller förlorade. Men det var kul att spela lite med henne eftersom vi jämt brukade göra det när vi var yngre. Samt att det blv mitt enda träningspass på dagen så jag var väl nöjd för det.

Lite senare på kvällen tog vi en tur till Karlskrona för att äta på det omtalade stället Glassiären där de serverar det dubbla man beställer och till pyttepriser! Jag fick en två kulers (fyra kulers) voffelstrut med mjukglass överst. För ynkla 40 kronor. Herre gud, Hanna sa att jag skulle få en krona om jag åt upp allting. Haha roligt vad men jag gjorde mitt yttersta! Gick inte så väl. Sen på kvällen hade jag sjukt ont i magen. Tro jag det!


- Dessirée det är jag déet!


Pitbull- Rain over me ft. Marc Anthony


Steka ägg

Eftersom vädret blev så förvånadsvärt bra denna eftermiddag så har jag legat och stekt på altanen i över fyra timmar! Oj oj och nu är jag både het och brun! Skulle till o med kunna steka ett ägg på min mage, så varm är jag just nu.


- inte bästa bilderna, men ja lovar. ja har färg!


Ny kallender

Äntligen är årets kallender inköpt! Eller det var ganska många veckor sedan men jag har inte hunnit skriva om det här ännu. I alla fall, det blev en reprisare: ROSA! Lätt att se i väskan och allt. Sen är det väl en liten symbol för att det är min kallender. Är en rosa-tjej fast jag egentligen vuxit ifrån det. Fast när det gäller sådana saker så är rosa bäst :)
Tycker fortfarande det är jobbigt att den inte liknar det minsta min gamla, blir helt förvirrad angående dagarna och skriver lätt på fel plats. Men det går nog över så småningom!


- Gamla till vänster och nya till höger


Lördag

Idag blev det ingen morgontur, vaknade lite sent plus att det är riktigt soligt och då är det bara jobbigt att springa. Men bara för det ska inte träningen bli vilande, i eftermiddag blir det nog lite styrke övningar i trädgårde och kanske en springtur.

Jag har dessutom läst klart min bok! Oj ja förstår nog inte själv hur mycket jag läste igår! Men det kunde inte hjälpas, jag blev så sjukt inne i boken och den blev bättre o bättre för vare sida jag läste. Konstig bok. Men slute var lite småtråkigt, kunde varit bättre! :) Men bara för att skryta om hur mycket jag läste så var det över hälften av boken! drygt 180 sidor. Haha helt fast. Mormor försökte kommunicera med mig många gånger under dagen men utan framgång haha.

Idag blir det nog chillande i solen ett tag, måste bättra på brännan då det egentligen skulle varit regn idag, samt att jag sedan börjar jobba och har massa planerat så kommer icke få möjlighet till solande. Brun brun brun!
Senare ikväll ska jag och kusinen till Karlskrona och gå på bio, vilken det blir är fortfarande lite oklar. Men det riktar sig mot Brides mades eller hur den stavas.. Tros vara riktigt rolig!


- Jag och mina fina vän Hanna, bild från turkiet

Gutenmorgen

Då var morgondagens löprunda avklarad! Fast fick lika ont i magen denna gång också av någon konstig anledning? Ändå drog jag ner på ätandet innan. Som tur var orkade jag hela vägen hem innan ja gav upp i hallen till skillnad från förra gången då jag fick ge upp när det bara var några hundra meter kvar. Det sög. Men det var lite bättre denna gång.

Idag är ska jag och mormor in till Karlskrona och kolla lite i affärer igen sen får man se vad som händer! Igår blev jag sjukt sugen på att fiska så det kanske blir något sådant ikväll eller så. Annars idag ska det vara en lugn dag. Känner att träningsvärken i rumpan har fördubblats o jag behöver en liten paus från träningen idag.
Håller på att läsa en bok som heter "Räcker det om jag älskar dig?" tycker den är lite sisådär faktiskt. Men det är avkopplande att läsa en bok så jag läser bara för att. Har kommit hälften nu så det är bara att kriga sig igenom resten! Har första boken av Ture blood med mig också, kände att det var lika bra att läsa denna först ifall jag skulle fastna i den andra boken vilket det är stor chans att jag gör. Haha vilket dilema.


Äckligt nöjd

Sådärja!

Pepparkaksbrun, nytränad och nyduschad. UNDERBART.
Känner mig på så gott humör då jag känner mig så himla stolt att jag hållt det jag sagt angående träningen samt att jag själv känner att kroppen mår så himlans jävla bra av träning. Mår bättre, är gladare, är piggare och orkar mera. Precis som det ska vara!
Fick nyss reda på att maskbacken-schemat är uppsatt. Fy fan. Ryser vid bara tanken. Men nu ska jag vara beredd på den jävla träningen. Jag ska bli starkare och snabbare än något annat år, och jag är på god väg till det! Har dessutom några andra mål angående mitt utseede att få lite kralligare armar, starkare o fastare mage o rumpa ect. Kommer nog gå vägen! Wiho!

Därför är jag värd en välförtjänt dessert som nyss serverades.
Life feels goood.

Åter igen

Hemma efter en lång och mysig dag på Ekenäsbadet tillsammans med min kusin och hennes två kompisar. Vi var där från ca 11-15 och det räckte gott och väl för att jag skulle bli bränd och brun som en pepparkaka igen. NUDU CINDY, SHOW ME WHAT YOU GOT! haha skoja sötis <3

Kusinen och ja, som båda älskar att träna, bestämde oss för att ta en sväng till gymmet i kväll och biffa till oss och få äta godis med gott samvete, speciellt när jag propade i mig ett rör chips under dagen (fetto) Så nu blir det andra bullar!
Det roliga är att våran familj inte är ett dugg intresserade av sport och att röra sig, men just jag, Hanna och hennes storasyster är riktiga träningsnarkomaner. En annan rolig sak är att vi alla spelar handboll (eller har spelat) och spelar på samma position! Alltså högerkanten. Dock är jag the outsider eftersom man vanligtvis är vänsterhänt om man spelar där, vilket jag inte är och det leder till att jag ser helt miffad ut när jag ska skjuta eftersom jag måste vinkla armen på ett onormalt sätt haha. Lite komistk faktiskt.


- En av mina bättre skjutningsposer, haha kan ni tänka er hur jag ser ut när jag skjuter som jag nyligen beskrev? oj oj oj..


Torsdag

Känns som att dagarna flyter ihopp på något sätt så de senaste dagarna har jag inte riktigt haft koll på vilken dag det faktiskt har varit. Men nu är det torsdag i alla fall!

Idag väntar besök hos min jämnåriga kusin Hanna. Och eftersom det är så fint väder ska vi ut och bada någonstans. Låter ganska mysigt!
Btw så orkade jag inte gå ut och springa när jag gick upp, ni kan inte förstå min träningsvärk i rumpan av alla ställen haha. Den är brutal! Så jag sparar det till senare i eftermiddag/kväll.

Nu ska jag byta om lite snabbt sen bege mig till moster o kusinerna!

party party


Fullspäckad dag

Känns som att man lyckats göra en hel del idag faktiskt, tack vare att man gick upp tidigt och kickade igång dagen med en löprunda. Samma sak i morgon då!
Jag och min mormor tog en sväng till byn där det shoppades lite kläder o annat smått och gott. Fick allting för sammanlagt 325 kr för att det var sådan mega-rea. Så jag fick en blus, en kavaj, ett par jeansshorts och ett par skor för det priset. Score?

Sen bar det hemåt för lunch och stek ute i solen resten av eftermiddagen med bra musik och en bra bok. Har DESSUTOM hunnit styrketräna lite i trädgården med hantlar och enkla benövningar. Det känns redan nu kan jag säga er! Skakade om benen när jag kom ut från duschen. Då gav träningen alltså! Känner mig sjukt stolt :)

Nu är dagen till ända och snart väntar en värdig måltid med tv-mys ikväll. Känner mig sjukt förtjänad av lite godis dessutom. Haha som jag är :)




- är inte det här livet?..


Sunny day

Började morgonen med en 3 km löprunda som failade totalt då mensvärken tog över när det var 200 meter kvar, sen föll ja ihop i badrummet gråtade av magvärk. Haha kanske inte den bästa morgonen jag upplevt, men var stolt att jag tog beslutet att gå upp och springa. Alltid en början?!

Nu är det strålande väder och supervarmt, det gillar vi! Ska snart bege mig till stan med mormor och gå runt i affärer och handla mat. Är förhoppningsvis hemma tidigt så man kan ligga ute och steka en stund. Är superblek redan sen jag kom hem från turkiet, måste jobba upp mig nu innan cindy bebisen kommer hem. Hon får fan inte vara brunare än mig. Dock har jag en vecka i turkiet att jämnföra med hennes 5 veckor i grekland, men jag har faktiskt lite brunare piggment än henne hihi.

Nu: off to town!

Det börjar nu

Bara för att jag är nere i blekinge för att mysa med släkten så tänker jag inte fetta mig för det. Snarare tvärt om! Denna vecka ska jag ta tag i min träning på riktigt. Har planerat allting! Finns en 3 km runda som jag ska springa, powerwalka, jogga eller vad varje dag. Cada dia. Till en början i alla fall. Sedan har jag en massa övningar som ja kan göra i trädgården plus att mormor har en massa träningsprylar som träningscykel och annat smått o gott jag kan använda mig av. Det ska nog gå bra minsan!

Nu jävlar Skå ska ni se att jag inte legat på latsidan denna sommar.
Jag ska göra mig förberedd för maskbackenträning hösten 2011.
Detta år ska jag vara bättre än alla andra tidigare år.

Road trip

Överlevde den 6 timmar bilresa som väntade denna dag, till the limit. Nej skoja, det gick faktiskt mycket bättre än förväntat! Sov största delen i bilen samt hade musik o tankar som underhållning så jag hade nästan kunnat åka en bit till bara för att, men bara nästan!

Nu är vi som sagt framme i detta sommriga landställe där jag omringas av kor, skogar, lantgård och vackra stränder. Feels good to be honest. Ska njuta av varje sekund. Redan när man klev in i detta stora hus så kände jag lugnet i luften, friheten och positiv energi. Precis vad jag behövde!

Nu serverades det nyligen grillad kyckling med potatissallad och melon, känner mig hungrig som ett monster!
Ska äta och njuta ute på verandan i solens varma strålar och kvittrande fåglar.
Det här kommer bli en bra vecka.


Back in old days

Dagen var mycket härlig till att börja med. Vädret var strålande till mestadels samt att man hade ett gott sällskap från morgon till kväll. Det är just vad sommardagar ska vara!
Skulle egentligen åkt ner till kära släkten i dag, men det blev framskjutet till i morgon, så tidigt på förmiddan bär vi av. Ska bli skönt att komma bort. En vecka i lugn o ro, släkt och vänner, träning och hälsa, djur o natur. Jag längtar. Det må vara härligt att bo i stockholm, skulle aldrig byta bort det mot allt i världen. Men att få komma ner en vecka till konstant lugn och ro är något som uppskattas för både kropp o själ ibland. Då stockholm är känt för att vara en stressig stad, kan inte säga emot på den fronten i alla fall.

Idag var jag med mina kära grannar Cinar o michel, vi badade, cyklade, köpte glass, bollade lite samt spelade match på slutet av kvällen. Var en mycket rolig dag! Käraste Vickan skulle varit med, men fick lite förhinder så det får bli en annan gång.
De må vara något år yngre än mig, men ibland är det faktiskt skönt att umgås med yngre för att inte tappa sin barnsliga sida och släppa tanken att bli vuxen. Eller det är något jag tycker är skönt att göra! Just därför planerar vi en grönalund-tur när jag kommer tillbaka, hur barnsligt och roligt låter inte det?


- trötta efter lunchen, då passar hängmatta i solen helt utmärkt!


- "pretending to be mad to eachother" haha

Soliga dagen

Godmorgon!

Vilket härligt väder som har tittat förbi! Det gillar vi mycket! Just därför ska jag inte sitta här o ruttna länge till utan ut och utnyttja det till fullo. Familjen ska iväg och handla det sista innan det bär av mot släkten i Blekinge men jag stannar hemma o bättrar på brännan, badar, äter glass och spelar fotboll. Allt som en härlig sommardag kan erbjuda!

Tjingeling!

RSS 2.0