Sista partyveckan

Hej guys!

In i det sista, det är vårat motto denna vecka. Alltså köra stenhårt de sista dagarna innan allting drar igång på riktigt. Det är både underart och otroligt påfrestande. Hur var det med 'lever bara en gång?' Den uppfyller sin mening minsan! Men efter denna helg är det slut. Helt slut. Då blir det fokus på läxor och jobb och kanske unna sig någon utgång absolut max en gång i veckan. Inte två eller tre. En. Om ens det.

I onsdags var det utgångarnas utgång. Eller kanske inte riktigt med tanke på att det var onsdag, men det var en av de bästa! Top 3! Cindy och jag var super duper taggade inför en grym kväll som slutade lika grym som vi kände oss. Träffade härligt folk inne på Collage, fick hänga på VIP-rummet, fick en dusch av rosé och cinder, bra musik och hemkommen nöjda som barn!

I torsdags var det ny uppladdning för Christos MastersCafé Opera. Roliga att kunna gå runt och hälsa och se en massa kändisar och bloggare man följt. Men stannade dock inte länge då vi var extremt trötta från onsdagsutgången och att andra dagen i skolan kallade lite tidigare dagen efter. Skönt att vi bara har utdelning av info för skolåret dessa dagar. Annars hade man varit körd!




Bilder från onsdagen
@ Collage
www.collagestockholm.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0