Har funderat lite

Jag tror jag ska sluta blogga, har nyss märkt att det har lett till någonting dåligt.
Men jag har fortfarande inte bestämmt mig ännu, men det lutar sig ganska mycket åt det hållet...

Vi får se hur jag gör. Kanske startar en ny nu till hösten. Ni vet, börjar om på nytt?
Aja, vi hörs mer senare om den saken.
Puss

Godnatt

Nu orkar jag ingenting längre, känns som om jag har blåsor på fingrarna, har ju skrivit så mycket i kväll haha.
Men vi hörs i morgon, nu ska jag vara lite social med familjen.

Godnatt!

chill med tjejerna + pojkvänen

Var och badade nyss med Minna, Emelie och älskling, var skönt med ett kvällsdopp nu när det varit så varmt dessa dagar, har bara jobbat när det var sol så jag har ännu inte hunnit ta del av solen. Men det blir det snart ändring på!

jag klarar snart inte mer...

Jobbade från 12-3, som jag sa tidigare. Helt värdelöst! Fick gå därifrån med sura läppar och svor för migsjälv. Hatar att jobba på solvik, inget att rekomendera...
Usch detta jobbande har gjort mig så sur och ledsen de sensaste dagarna. Tro inte att jag är mesig för att jag jobbar långa dagar och sånt, jag är faktiskt riktigt glad över att jag har ett sommarjobb. Men att det skulle vara såhär, jobbigt, tråkigt, slitsamt, förolämpande och frustrerande hade jag inte räknat med. Det har inte funnits någon rolig anledning till varför jag går dit,  eller jo lönen är alltid trevlig, men den räknas inte nu, utan jag suckar alltid och sen slingara iväg. Jag har heller inte kunnat äta lunch på två dagar nu på grund av all stress. och det gör ont i magen verkligen, och sen har jag inte ätit någon midda heller för den delen, har inte haft något aptit. Stressen har fortfarande funnits kvar i magen.
Jag kommer nog inte jobba kvar där länge till, stället verkligen bryter ner mig fysiskt och psykiskt....

café jobb är nog inte min grej. Och speciellt INTE på Solviksbadet....

Saknar julia :(

Det har gått lite mer än en vecka typ sen du åkte ...
Har inte hört något från dig på länge, men när vi pratade nyss på msn så blev allting bra igen.
Saknar dig så sjukt mycket älskling!
Kom hem fort nu, kan snart inte vänta mera!

Älskar dig min busunge <3


Gymnasieintagning

Visste ni vad?
Jag kom in på Solna gymnasium, mitt första hands val!
Shit vad glad jag blev, äntligen lite leende på läpparna efter den här jävliga dagen, usch fy och blä...
Intagningsgränsen låg på 215 poäng, och jag hade 255 - 10 = 245 poäng. Mycket trevligt! Söta julia kom också in på Solna, vilket jag är så sjukt lycklig över haha. Det kommer bli tre helt fantastiska år med bästa vänen. Längtar <3
Så den 20:onde kl 10.00 är det samilg i entren. Hihi ska bli så roligt att få se vilka man ska få gå i samma klass med.

Kan inte vänta längre!!!!



Sorry

Förlåt för en pissig uppdatering i dag. Tänkte blogga i går och berätta lite om vad som hänt, men jag var så fruktansvärt trött! Fick jobba från 9.15-19.00 i går och sen drog jag iväg och tog ett dopp ned älsklingen, sen blev det inte mycket mer av kvällen.
Idag fick jag besked nu på morgonen att jag skulle jobba några timmar... suck. Jag som ville bada och baraa slappa i dag...
Sen får man se vad det blir av, om jag ska träffa minna och bada lite med henne eller om det blir något annat.
Så vi hörs mer senare i kväll om vad som händer!
Puss och kram

vet ni vad?

Jag har börjat med mittbena haha!
Tyvär hittade jag ingen bra bild än så länge som ni kan få se på. Men det kommer väl så småningom haha.
Vissa säger det är snyggt, andra inte... Men jag bryr mig inte! Jag vill testa något nytt, och dessutom passar det skitfint till lockigt hår som jag ska ha i morgon tänkte jag. Det är väl fint på mig?
Jag ska nämnligen permenenta mig i sommar. Men det tänker jag ta lite mer detaljvis i ett annat inlägg.
Nu måste jag städa upp röran av kläder som ligger på min säng. Jag orkar inte med en tjatig mamma...
Hörs nog inte mer i dag...

Puss & Godnatt!

Tv dags!

Samma program som förra veckan, Unga "mammor"
Ses senare!


Morgondagens planer

Imorgon kommer jag nog inte blogga något, det är en tidig morgon som väntar på cafét och sen efter det ska man hem driekt och börja göra sig i ordning. Jag och älsklingen ska till våran kompis Johan Malmgren på avskedsfest. Han ska nämnligen börja på sitt gymnasium uppe i fjället eller något, han är skidåkare. Så då ska man umgås lite och festa loss haha, ne kanske inte det men lite i alla fall :)
Önskar honom lycka till med allting!

Om ni har tur tänker jag slänga in kvällens outfit om jag hinner. Håll tummarna!


Sommarjobbet

Som vissa vet har jag börjat nu på mitt sommarjobb, nämnligen Solviks Gym & café. Det är ett trevligt litet gym som ligger vid Solviksstranden. Så jag har sjöutsikt hela dagen samt att man hinner ta ett dopp på rasterna haha.
Men eftersom det är ett café som ligger på stranden så är folket som kommer dit för att bada som är våra kunder. Så på sommaren är det då som de har chans att tjäna de riktiga stålarna.
jag har redan hunnit jobba i tre dagar, och jag ska jobba i morgon (fredag) och på söndag. Lönen som jag får tänker jag för viss del inte prata om här, men nästan allting som jag tjänar där kommer gå till Polen-resan som är om bara två veckor drygt. Snacka om att jag längtar!

10000 kronor har jag redan hunnit spara med mitt barnbedrag i snart två månader, sen så fick jag tydligen veta att jag kommer få min första lön i morgon. Och det kommer också ligga på drygt 1000 kronor. 2000 spän bara sådär. Det är riktigt najs!

Jag får då ut i förskott eftersom de delar ut lönen den 27 varje månad. Men eftersom vi åker den 12 Juli så får jag det som jag jobbat för än så länge nu. Det känns riktigt skönt!
Sen ska jag börjar spara till min älsklings födelsedag som är den 20 Oktober. Ingen brådska, men alltid bra att ha pengar i förskott så man slipper tänka på det senare :)

Resten av pengarna som jag tjänar kommer jag lägga undan lite för kommande födelsedagar som kommer att komma nu under slutet av sommaren och början av hösten.  Sen går resten åt  ... SHOPPING!!! Yeah jag älskar att ha pengar haha!!!

Har du något sommarjobb? I så fall... Vad jobbar du med? Trivs du med ditt jobb? :)

 

 

Hej hej sommar!

Yes, nu börjar det likna något hära!
det fina vädret har börjat titta fram, vilket såklart har lockat mig till att gå ut och sola lite. Men dopp blev det aldrig, nej nej! Kände på vattnet upp till kväna sen insåg jag att detta aldrig skulle gå. Det är lite tråkigt att man blivit en sådan badkruka med åren, när jag var liten så lovade jag migsjälv att aldrig bli någon badkruka. ja det är lättare sagt än gjort nu när man blivit lite äldre inser jag. Ajajdå...

Förhoppningsvis så håller vädret i sig i några dagar till så jag hinner gå ut igen och bättra på min bränna. Har redan bränt mig så förbaskat , men den bruna hyn har i alla fall dykt upp en aning hihi.

Tisdagens köp

Jeansleggings, eller "mamma byxor" som Johan påstod haha. Enkelt och skönt att ha nu på sommaren,
98:- (199:-)


Mitt nya (måste ha i alla fäger- linne) mycket skön att ha, finns i många fina färger.
79.50:-



Mitt älsklingslinne, (anledningen till att den inte är fotad på sången är för att den var lika vit som lakanet haha)
alltid bra att ha och funkar till alla plagg man har.
49.50:- (99.50:-)


24 Juni

Idag väntar en långdag på stranden. Men även att städa hemma som en galning för att vi får besök av min styvmammas släkt från Polen. Inget jag ser fram emot direkt, men man måste offra sig lite ibland.
Uppdaterar mera senare om dagen och sen får man se var det blir av :)

puss så länge!

Update

Hej gott folk!
Ni undrar säkert vart jag tog vägen där ett tag, men nu är jag tillbaka! Back on track you know....
De två senaste dagarna har varit helt toppen!
Skara sommarland var sjukt roligt och man lärde känna lite nya personer på vägen dessutom. Mcket trevligt. Men det enda dåliga med resan var att bussresan dit och hem tog sammanlagt 10 timmar! Alltså 5 timmar dit och 5 timmar tillbaka. Inte roligt ett dugg! Jag verkligen hatar långa bussresor eller bilresor, man blir så sjukt rastlös...

Igår var det också mycket trevligt och roligt.
Jag åt lunch med Johan inne i stan på ett mysigt café och sen åkte jag och shoppade lite. Köpte bland annat jeansleggings som sägs vara så populära till ett jätte bra pris på Ginatricot. Det är ganska mycket rea ute nu som ni säkert har märkt. Så de tog jag hem för bara 98 spän. Sen så köpte jag även ett nyaa vitt långt linne, (ni som känner mig väl vet att jag alltid har ett långt vitt långt linne haha) för bara 49 kr och sen ett rosa sommrigt linne på H&M för 79 kr.
Sen på eftermiddan kom Johan hem till mig och lovisa och vi gick sedan ner till straden och badade lite.

Sen på kvällen mötte jag upp Minna och Olivia B, vi gick till Centum för att köpa lite glass och sedan gick vi hem till Olivia för att titta på filmen Mirrors, haha tjenerna var verkligen superrädda, men det var inte jag för att jag har sett den några gånger haha :)


Hejdå för dagen

Orkar inte uppdatera om helgen ännu, är så sjukt trött så nu ska jag hoppa i säng och ringa älsklingen en stund sen somna in senast kl 11. För vet ni vart jag ska i morgon? Jag ska till Skara Sommarland med minna och emelie och en massa trevligt personer. Det är avgång från fridtidsgården kl 6 i morgon bitti. Så om jag vill vara pigg så måste jag avrunda nu.
Jag kommer komma hem ganska sent i morgon, så nu får vänta er ett inlägg på tisdag tidigast.
ha det toppen så länge! För det ska jag ha! ^^


En musik som berör

Jag har nog aldrig lyssnat på någon annans musik som berör mig så mycket som James Blunt gör. Han får verkligen mer varje liten känsla i sina låtar och är helt underbar som vill dela med sig dem med oss andra. Och ibland behöver jag inte ens lyssna på texten för att förstå vad han vill förmedla,  vad han vill att vi ska känna och vad vi tycker om et han sjunger om.
Min första favorit var "You´re beautiful" En helt underbar sång att lyssna till om man känner sig nere eller oälskad. Man blir verkligen glad av att lyssna på den. Men nu är min nya favorit "High" Den brukar jag faktiskt inte lyssna på texten ett dugg, utan jag går mer på känslan man får av att höra låten, och sedan drömmer mig bort beroende på vad jag tänker på.

"Tack för dina underbara låtar James"



Godmorgon!

Hej hej!
Har nyss stigit upp och ska snart äte lite frukost och sedan göra mig i ordning för en dag på stan (igen) Jag hittar nya saker varje dag och sen så ångrar man sig med det man redan hittat och sen så räcker aldrig tiden till så denna gång tror jag blir den sista på ett tag nu i alla fall.
Sen efter det ska jag dra mig mot Ekerö och tillbringa kvällen med älsklingen, vi ska kolla på film och mysa. Ska bli härligt. Sen så jobbar jag kanske i morgonpå Caféet, så om det blir så blir det ingen lång sovmorgon  eftersom man ska vara där vid 12. Men lite glad för att man börjar så sent är jag i alla fall haha.

Nu ska jag få mig något att äta, sen så är det bäst att dra sig iväg.
Det kommer förmodligen inte ta så lång tid i stan så efter det åker jag hem till mamma så länge.
Då kan ni i så fall förvänta er lite inlägg då.

Puss så länge



Åh gud vad jag saknar Spanien :/

Godnatt

Nu är klockan snart hav tre.
Jag är inte så trött, men man måste försöka sova lite. Det kommer bli en bra dag i morgon!
Men det pratar vi mer om sen när jag har gått upp. För nu ska jag ringa och prata med älskingen som tydligen också är vaken :)

Godnatt och sov så gott!

Inte ett öga tort

Jag har aldrig upplevt en sådan känsla förut som jag fick i dag när jag såg den helt underbara men otroligt sorliga filmen P.s. I love you.
Man kan säga att jag verkligen grät mig igenom hela filmen, för det fanns nästan aldrig några "gråtfria" scener. Antingen var det för sorgligt så man var tvungen att gråta eller så var allting så underbart romantiskt! Jag tror faktiskt inte att jag skulle klara av att se filmen igen, för då tänker jag bara på min älskade Johan. Och för er som har sett filmen förstår nog lite av vad jag menar för känsla när man är tillsammans med någon och är verkligen helt förälskad.
Så tips till er som INTE har sett den. SE FILMEN!






Midsommarn

Vilken seg kväll...
Vi tillbringade hela kvällen på Lidingö, men vädret gjorde det bara värre. Sen blev det inte så sent som man kom hem, vilket var tur. Jag har inte gjort något vettigt alls förutom tittat på film och lyssnat på musik. nej nej, denna midsommar kunde varit bättre....

in mot stan!

Nu drar jag in mot stan för lite snabb shopping, sen bär det av mot Lidingö där festen ska hållas.
Vi kommer nog inte höras så mycket mer i dag så jag får önska er igen en riktigt härlig
Midsommar!

Puss& Kram

Glad midsommar!

Ja, då var det Midsommar igen. Tänk vad tiden går fort!
Förra året var man nere i Skåne med familjen och firade med morbror Nicke. Vilket var sjukt mysigt! Skulle gänra göra om det, så det blir säkert fler gånger i framtiden.
I år ska vi vara hos "Hans & Greta" (Hansi & Yvone) och fira. det ska också bli trevligt, så får man sen sjävklar träffa lilla godishunden Molly som blir större och större för varje gång man ser henne, men alltid lika busig.
Sen på kvällen får jag se hur jag gör. Om jag drar ut till Ekerö och är med kompisar eller om jag stannar där och myser med familjen. Det får man se senare.

GLAD MIDSOMMAR!


hehe

Sitter förtillfället och tittar på Unga... mödrar, mördrar...mödrer? Äsch vet inte hur det stavas haha. Men det är faktiskt ganska intressant. Jag har själv funderat på vad jag skulle göra om jag blev gravid, om jag skulle behålla det eller inte. Men just nu har jag ingen aning, det finns så himla många fler nackdelar än fördelar. Så svaret blir i så fall ganska enkelt. Men samtidgt skulle det kännas lite småkul med en bebis :)

Så då frågar jag er;
Vad skulle du göra om du blev gravid nu?

Hejdå Julia

Usch tanken av att du ska vara ifrån mig i hela tre, nästan fyra veckor gör så att jag får rysningar och längtar efter dig redan nu. Tänk, förra sommaren så var vi med varandra så länge som du ska vara borta nu om inte mer. Ialla fall, det var en Julia & Bea sommar :)
Det är klart du kommer ha det mysigt och ha jättre roligt i USA, men vem hade du tänkt dig att jag ska leka med på dagarna här i kalla sverige? Nej nej, det känns så himla fel :(
Sen så åker jag och Johan till Polen den 12 Juli, och du komme hem den 14 var det va? Så det är alltså du som får vänta på att jag ska komma hem sen. Gud vad jag kommer krama om dig i timmar, du kommer inte kunna andas sen haha.

Jag vill bara att du ska veta att jag kommer sakna dig så otrolgt mycket och att jag älskar dig så himla mycket min bästa vän:)
Många pussar & kramar från din Bus-Bea <3


Det bästa sättet att underhålla sig på under sommaren är...

....SHOPPING!

Tjenare!
Har nyss satt mig till rätta i datastolen och är redo för att blogga en stund. Är på riktigt blogg humör just nu så förvänta er många inlägg de kommande timmarna haha.

Som sagt, jag skulle in till stan med Linnea och köpa den där klänningen jag pratade om. Men den var inte så fin som den såg ut. Nej nej, det blev något annat köp istället. En söt liten topp, snyggt till jeans och leggings. 50 spän gick den på, helt värt det! Sen så köpte jag citronglass på det där ställer "som jag fortfarande inte kommer ihåg namnet på" så sjuuukt gott, förvänta er att se mig mycket där om kring i sommar, det är den godaste glassen i stan! 
Linnea köpte ett par glajjor, fast sådana som inte är helt randiga, utan bara upptill. Och när jag väl stod där och testade självför att hjälpa linnea välja färg så blev jag själv lite småkär i dom. Så jag ska köpa ett par röda eller blåa. De är verkligen supersöta! (JULIA, DU KOMMER FÖRSTÅ NÄR DU SER VÄLSER DOM) 

Dessutom märkte jag att det är jäääätte mycke rea just nu i alla affärer, så imorgon väntar ännu ett besök in mot stan. Och då blir det förhoppningsvis lite mer shopping. Men tyvär kommer ni inte få se de fören i morgon. Jag har inte installerat kameran i dena dator så det går inte att ladda in bilder från pappa. To bad 4 you :

Peace!


 

Godmorgon!

Har nyss klivit upp från sängen, känner mig ganska slö idag. Kanske beror det på att näsan rinner konstant eller för att mensvärken aldrig slutar? Jag tror det är båda fakitskt!
idag tänkte jag och Linnea åka in till stan en stund och handla lite små saker, jag ska köpa den där klänningen jag hittade igår och linnea skulle tydligen köpa ett par av de dära randiga glasögonen som man inte ser ett skit ur? haha förstår inte hur hon tänker. Sen var tanken att man skulle köpa glass på det där underbara stället som vi gjorde i går vid Gallerian. Men som det ser ut med vädret idag så blir man inte så glass sugen. Hum... fårse helt enkelt!

Nu tänkte jag nörda lite sims innan det är dags att göra sig iordning.
sen blir det av mot stan!

Ses sen när jag kommer hem!


Det varade i en halvtimme

Sen drog vi vidare från kyrkan och samtidigt mötte Olivia på vägen. Jojjo drog hem medans Julia, Jag och Olivia O mötte upp Emelie och sen drgo vi vidare. Parkerade vid rampen och sen tog en härlig promenad, träffa några på vägen men ingen värt att prata så länge med haha :)
Sen tog vi en låång tur med mopparna igen, åkte runt här och där och på ställen jag aldrig varit förut. Lite småkul, men när det sedan blev för kallt så fick vi ge med oss.
Ja och Julia Körde hem Olivia och Emelie sen begav oss hem båda två tillslut.
Hemkomst 23.00

Onödigt inlägg?
Håller med^^

kväll med sol

Härligt att vädret håller i sig hela kvällen, skulle verkligen inte banga på att ta med sig lite fika och dra ner till en strand eller något och bara mysa. Men det var tydligen ingen som var så taggad på det som jag var. Det var pga alla myggorna sa dom. ÄSCH! Det är bara att stå ut, det kommer komma fler myggor i sommar så lika bra att passa på nu när de inte är så många :)

Men istället så lutar hållet mot att följa med Julia och Jojjo till kyrkan ett tag, träffa gamla vänner och bara ha lite småtrevligt. Jag tror nog att det blir så, har ändå inget annat för mig?
Men först måste jag städa lite i mitt lilla rum. Det ligger "knark högar" överallt. Fråga mig inte om utrycket. Det är min pappa som säger så hela tiden....

Aja, puss & hej!

Dagens delikateser

Åh vilket lovely väder! Just det jag behövde för att kunna ge sommaren en bra start. Då vill ni nog veta vad jag gjorde en dag som denna, vill ni det? Det klart ni vill!

Jag, Minna, Olivia B, Emelie och Julia drog in till stan för att ta sig en god härlig glass i gellerian och sen åka djurgårdsfärjan och besöka grönalund ön. Det var verkligen riktigt mysigt!
Vi tittade även runt i små affärer här och där, då hittade jag en klänning som jag har nu bestämmt mig för att köpa. Så det är är bara att pallra sig in till Slussen och köpa den i morogn. Om ni i undrar varför just slussen så är det så att det var bara där som klänningen fanns kvar haha. Lite lång resa, men det är det värt.



I LOVE STOCKHOLM

Bara tre veckor kvar till " två veckors maraton!"

Ni är nog helt lost in space just nu. Det borde ni vara, eller vissa vet nog vad jag menar, som till exempel mig älskling haha ^^

Det är så att nu börjar sommarlovsjobbet på riktigt. Johan är imorgon inne i sin tredje dag på jobbet medans jag börjar på riktigt framåt helgen. Ska bli så najs att tjäna lite cash haha!
Och sen är det så att vecka 28 ska jag bo hos honom en vecka innan det är dags för den stora resan till POLEN!!! Haha förstår nog vad ni tänker, Polen? Hur kul är det egentligen... Men det ska jag säga er, det är så sjuuuukt roligt!
Jag och min älskade Johan ska flyga dit den 12 Juli och sen stanna där en vecka tillsammans med pappa & lovisa (som kryssade ner en vecka tidigare) och sen även Peter & Zoey ( kompisar till familjen) Så det kommer bli en helt gaalen vecka ska ni veta, det blir shopping, manikyr, frisören, tatueringar, glassar och kanske lite annan hehe... ;)

Jag längtar!!!

Ps.
Med rubriken menar jag att det är tre veckor kvar tills jag och Johan ska vara med varandra i två veckor i sträck. Big step you know :)

Bara för att...

yes yes yes!
Nu har äntligen solen tittat fram efter flera dagar/veckor med regn. Men det tråkiga är väl att att det blåst ganska mycket i dag och inte varit så där jätte varmt. För om det inte hade varit det skulle jag lätt varit ute och bättrat på min bränna.
Haha för några veckor sedan så stod jag och min familj i ekebyhovsparken och hade loppis. Den dagen var det över 30 grader och solen verkligen stekte hela mig. Men grejen var att jag hade ett tub linne som slutar rakt över brösten, och efter den dagen fick jag en rand som gick tvärs över brösten, inte så snyggt direkt. Men jag blev brun, ruskigt brun haha :)

Nej nu väntar jag på älsklingen som kommer vilken minut som helst
uppdaterar mera senare!


Pussar från mig & Johan

/Linnea

hejhej (: idag har jag väl inte gjort så mycket, varit med Clara en stund för hon sov hos mej :) sen så skulle hon hem och käka och då började mamma laga mat också :) medans så började jag packa för att jag skulle till pappa :D och imorn ska jag försöka vara med Felicia :) har inte träffat henne på jätte länge :/ aja får se hur det blir med det,.. Och nu sitter jag i beas rum och pratar lite med henne :) väldigt mysigt tycker jag :),.. aja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :P puss och godnatt <3

Stipendium 2009

På min skolavslutning så var jag av de två i årskurs nio som fick ett stipendium samt 500 kronor direkt i handen. Det känns verkligen helt underbart att jag ska få något så stort som detta. Det trodde jag verkligen inte. Så där satt jag, med ansiktet nerborrat i mobilen och skrek ett sms. Tänkte att såklart skulle inte jag få någonting så jag orkade inte bry mig. Men när de ropade upp mitt namn så stod allting helt stilla för en sekund. Jag upprepade namnet i huvudet och insåg tillslut att det är jag. Efter att tagit emot diplomet och pengarna satt jag mig igen mer tårar i ögonen. Det var inte sant!

På Stipendiumet står det som mottevering

"Du är engagerad i både skolarbetet och kamraterna. Du bidrar till en god stämnng genom att vara hjälpsam, positiv och empatisk"

Jag kommer faktiskt på två exempel som har att göra med kamraterna som visar på att jag är hjälpsam och är engagerad. Men de tänker jag inte säga något om ;)






Sommarlovet är på riktigt

Även om det har gått snart 5 dagar sen skolavslutningen var och man fick säga hejdå till alla klasskamrater så jag mitt huvud inte ställt in sig på att det är lov nu. Det kanske är det dumma vädret som har bidragit en stor del till detta men varför är det som om det är en lättelång helg bara?
Nej nu vill jag ha det fina vädret med sol och bad, jag vill ha de tunna kläderna på mig med söta sandaler till. Jag vill ha den härliga fågelkvittret som man hör genom fönstrerna när man vaknar. ( och inte mina små jävulska fåglar som piper dag ut och dag in, fast den lilla bäbisen låter väldigt sött faktiskt ^^) jag vill ha det varma vattnet så man man ta ett dopp både på dagen coh kvällen, jag vill ha de mysiga kvällarna vid stranden med alla kompisar och älsklingen. Jag vill kunna resa runt utan att känna att jag verkligen längtar att komma bort.

Ja det är mycket man vill. Hoppas den varma sommaren är på våg, jag orkar snart inte vänta längre!

Eken cup

Tja... jag vet inte vad jag ska säga. Trodde det skulle bli betydligt mycket roligare i år eftersom förra året var så lyckat, men nu är jag inte lika posetiv.
Första dagen lyckades vi spela klart våra två matcher innnan regnet nådde gubbängsfältet, men de som spelade från två tiden fick inte så roligt. Igår bestodde alla planerna av antingen lera eller pölar. Så ingen av våra matcher var smutsfria om man säger så, samtidigt som det spöregnade hela dagen och sen blåste iskallt. När jag kom hem sedan var jag helt nerfrusen och hade lera upp i rumpan verklihen haha. Så det blev en tidig kväll för min del.
Idag så blev jag såklart sjuk och fick stanna hemma. Hostade som en galning hela natten samt hade så ont i halsen att det inte gick att prata eller andas. Så inget spel för mig i dag blev det inte...

Jag vet inte heller hur det gick i dagens match, om vi vann eller inte. Så jag ska höra med Julia om vi ska spela i morgon eller inte. Men nu kommer lite bilder från hur vi såg ut efter spelat en match på en av de lerigaste planerna.



Jag var den som lyckades hålla sig så "vit" som möjligt, så det är nog enkelt att se vem som är jag på bilden ^^

BALEN!

Äntligen har man fått upp bilderna på facebook. Så nu snor jag vidare dom till min blogg så ni andra kan få ta del av härligheterna haha.
Enjoy!
















I knooow

Jag vet jag vet....
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag väntar på bilder från Balen så jag kan börja skriva från den dagen, men som ni ser så går det lite segt haha :)
Men dessa dagar har varit helt toppen! Balen var helt klart lyckad och ett minne för livet, och skolavslutningen var väl lite si och så. Jag vet inte vad jag ska säga om det faktiskt. Men det återkommer jag senare med när bilderna har dykt upp!

I morgon är det EKEN CUP! Är jag taggad eller? Har väntat som en tok på att den ska komma, har saknat att spela handboll så det verkligen kittlas i fingrarna. Men det betyder också att det är en MYCKET tidig morgon som väntar. Så detta inlägg blir inte långt. Sen så får jag be till gud ikväll att det inte spöregnar ute i morgon. Om det måste regna får det vara mycket lite. Men om det är spöregna. Usch vad deppig och otaggad jag kommer vara....

Vi får se hur allt går!
Nu väntar tänderna på att bli börstade och sen den varma sköna sängen

Puss & godnatt!


Today is the day

Idag smäller det
Om ca två timmar ska jag vara hos Sophie för sminkning, påklädning, frisyrstyling och allt det dära. Och om 4 timmar är det dags att rulla fram den röda mattan för då anländer vi till Tappströmskolan med limon.
Min kläning kommer lysa rosa i hela salen och det kommer bli en oförglömlig kväll med alla kära vänner.

Jag kan knappt bärga mig!

Eftelängtat som f*n

Ikväll åkte jag, pappa och Lovisa till Vällingby för att hämta ut ett spel som vi förbeställde till Lovisa för några veckor sedan. Kan ni gissa spelet? Haha såklart! The Sims 3 förståss!
Våran familj är verkligen besatt av spelet. Ända sen vi fick den fösta delen av spelet har vi kört på som galningar, och nu har vi alla spel utom detta. Det sägs ska vara den bästa hittils vilket det självklart borde vara. Så till och med jag kommer nörda mig framför det här spelet på dagarna. Men den bästa delen kommer nu.
Det 'är så att Lovisa måste installera det på någons dator för att hennes är för liten, och Evas och pappas dator får bara användas till Jobb och sånt så betyder det att den måste installeras på MIN dator. Det görs då att jag kan spela det hela natten om jag vill, för det är fortfarande min dator. Sen så har Lovisa och jag förhandlat lite. Så jag ska få spela FÖRST av oss i en timme, sen så är det hennes nästa timme. Låter mycket rättvisst tycker jag mohahaha!!

Nu ska jag spela hela natten lång!


Hemkomst

Jag orkade inte åka hela vägen hem till mamma från Stan så jag landar hos pappa i stället. Men då får ni hålla ut angående bilderna. Dem finns bara på min dator hos mamma.

I söndags var jag bara hemma och slöade, gjorde inget vettigt faktiskt. Men om ni vill veta för något "vettigt"  jag gjorde så åkte jag och mamma till bromma center och köpte en locktång från Björn Axén, den sägs vara väldigt bra. Och sen så hittade jag ett par rosa söta små skor från Stadium, gissa vad de kostade!!! De låg på 50 spän. Det är ingenting!


Igår så åkte alla i niorna till Pölen för att ha lite små aktiviteter och bara mysa tillsammans. Men några i B -klassen (dvs jag och några andra) valde att cykla dit tillsammans med våran lärare Maria. Det var en sträcka på sammanlagt 5 mil som vi hade framför oss. Det tog ca 3 timmar dit, och då började alla andra som varit där ganska länge före oss att åka hem, så vi valde att inte stanna länge vi heller. (30 min) sen åkte vi tillbaka på ca två timmar. Ganska onödig cykeltur med tanke på vädret, det var ganska kallt och så blåste det hela tiden.
På eftermiddan åkte jag hem till Johan och myste, vi kollade en rulle och sen låg och myste. Sen strax innan jag gick så spelade vi båda The Sims haha. Vi har gjort jag och honom i spelet så vi turas om att spela hihi.

Idag så drog jag hem till Hanna på ett litet kalas, hon fyller år idag så det var tårta och lite annat smått och gott. Sen mötte vi upp resten av klassen och sen drog till Fridhemsplan för att spela Laserdown i 40 minuter. Det var riktigt roligt! Alla skrek som galningar. Sen blev det extra mycke spänning när man körde tjejerna mot killarna.
Och nu är man här. Trött och glad efter en rolig dag med klassen.

Tänk. I morgon är det BAL! BAL BAL BAL!!!!
Jag har längtat som en tok efter denna dag, tillochmed dagdrömt om hur allt ska vara, och nu ligger den dagen bara en dag ifrån!!! Shit det känns så overkligt. Hur man ska se ut får ni se om några dagar, jag ska inte ta några bilder innan själva balen så ni får vänta med det tills jag hunnit landa på jorden igen och sno lite bilder f¨rån familjens kamera.

Nej nu måste jag fixa lite saker här hemma.
återkommer senare i kväll!

Puss

update!

Var lugna, jag har inte försvunnit. Det har bara inte funnits tid vid datorn + att den har krånglat ganska mycket :/
Men i eftermidda har jag tid att blogga så jag återkommer då!
Då kommer ni få en massa smaskiga inlägg om bland annat helgen och lite om de kommande dagarna.

Ha tålamod!
/Bea


Söndag

Hej allihoppa!
Har nyss ätit frukost och ska snart börjar göra mig i ordning. Idag ska jag och mamma åka iväg och köpa en locktång till balen, sen så ska jag handla lite småsaker samtidigt.

Igår sov jag hos Johan och sen så låg vi och myste hela dagen. Sen på kvällen åkte jag och hans familj till Vällingby för att kolla på den nya filmen Änglar & Demoner. Den var riktigt bra! Dock var den lite mer än två timmar men det var spännande och hände saker hela tiden så man blev aldrig trött på filmen. Värt att se!

Ja det var lite om min lördag.
Återkommer senare när vi kommer hem från stan.

Puss o hej!

sista dagen

Om någon timme ska jag till älsklingen och grilla. Kommer bli supermysigt! Lite tråkigt dock när vädret inte är på vår sida idag, men det har ryktats om att det ska bli finare i helgen och kanske lite varmare också. Sen får man se vad vi ska göra, om vi är hemma coh myser på våran 5 månaders dag eller om vi går ut och träffar kompisar. Det får vi komma fram till senare.

Idag var min allra sista skoldag på tappströmskolan, det känns helt förfärligt! Inge mer lektioner man kan klaga på, inga mer roligheter med klassen (som idag hahahha!) och inga mera faktastiska lärare som vi älskar. Nej nu är helt slut.
Jag får nästan tårar när jag tänker på det, sorgligt....
Men det var lite mysigt i dag i alla fall, vi fick glass som ett tack och hejdå på idrotten och sen så åt vi goda " bullar" på engelskan och bara myste. Men jag kan fortfarande inte förstå det! Jag kommer gråta floder på skolavslutningen och typ komma tillbaka till skolan varje vecka för att bara kolla hur det är med alla. haha ni tycker säkert man är helt weird. Men sån är jag :)

Nej nu ska jag packa lite grejer till ikväll och kanske titta lite mer på fågelbebisen!
Kommer förmoidligen inte blogga mer i dag och sen får jag se om jag har tid i morgon.
Så vi hörs när jag kommer tillbaka!

Pussar och kramar


The Big Day

today is the day
It was less then 5 month ago
the day when we said to eachother
I love you

I will never stop loving you
I will never stop thinking about you
I will never leave you

babe, you are the most inportant person in my life.
I woulden´t survive without you
I would die
Because you are my world
my everything

I LOVE YOU Johan Boström.
idag, imorgon och föralltid <3


storken har kommit på besök

När jag kom hem fick jag stålande nyheter! Det är så att familjen har fyra stycken zebrafinkar (randiga fåglar) Och jag fick i dag höra att de har lagt ägg och att en har kläckts! Det betyder att vi har en liten fågelunge i boet, och två till är på väg som ligger bredvid den lilla sötingen. Som jag såg så var den inte stor alls, väldigt liten och eftersom boet är ganska litet och djupt så såg man inte så mycket, men pep gjorde det i alla fall. Gud vad roligt med små fågelbebisar i huset! ^^
Jag är helt till mig!!





haha, såhär ser en zebrafinkubebis ut. Tycker den är ganska lik vår, fast våran var mer grå än rosa XD
(Bilderna är lånade från google.se)

helgens planer( så att ni vet )

I morgon (fredag) ska jag gå i skolan och bara lata mig för det mesta, det är ju inga nödändiga lektioner vi har eftersom det inte är några läxor kvar. Så det blir nog bara slappt slappt slappt...
Sen på eftermiddan/kvällen ska jag hem till Johan, vi ska fira våran 5 månaders dag med någon god efterätt och hyra film. Ska bli så mysigt så! Sen så sover jag över där. På lördagen pratades det om att Johans mamma, johan och jag skulle se den nya filmen Änglar och Demoner. Vi kanske är lite sent ute, men bättre sent än aldrig, right? Men jag får se om jag är där hela dagen eller om jag åker hem en snabbis emellan för att handla en locktång till balen med mamma och kanske ett par puddingar till skor att använda. You never know :) På söndag får man se vad som händer, det ryktas om fint väder så det kanske blir av att ligga och stcheka framför solen.

Ja det var det jag kom på som var värt att nämna i alla fall :)
Puss så länge!


Träningsdags!

Usch vad tråkigt jag har!
Jag är verkligen en såndär typisk person som lätt blir rastlös om jag inte vet vad jag har för planerat eller om jag inte vet överhvudtaget vad jag ska göra. Thats life i guess.
Men som jag vet nu i alla fall så ska jag snart traska vidare till träningen för att spela lite handboll i regn, inte så mysigt men det är bättre än att vara hemma och slöa. Jag fick egentligen välja mellan att fortsätta gå på Emelies studentfirande eller träna, men eftersom det blev en sen kväll i går och att jag måste träna upp mig för eken nästa vecka så var det faktiskt inte så svårt val. Ni kanske tycker jag är galen, men jag verkar vara på "galen humör" då vet man aldrig vad som kan hända haha.

hur som, om ca en timme drar jag i alla fall. Ingen Julia eller Emma ska med för de är på klassresa på Gotland. Så det  blir kanske lite smått träkigt, men jag har de andra busiga tjejerna kvar att leka med haha.
Dags att ta fram lite kläder...


Tre små år kvar

Nej nu vill jag inte se mera studentfiranden, jag blir så sugen själv haha. Tänkt, om tre/fyra år kommer det vara jag som har en vit hatt som det står Student 2012. Jag kan knappt bärga mig!!
Det ska bli så skönt nu att komma bort från Ekerö ett tag och få börja om på nytt, ny skola, nya vänner, ny framtid, ja allt helt enkelt. Kommer bli så sjukt sköööönt!
För ett tag sedan så tvekade jag ganska mycket på gymnasiet, att jag skulle ens tycka det var roligt och allt det dära. Men nu längtar jag verkligen. Och eftersom jag har valt Solna Gymnasium så kommer jag ha samsam *slach* handboll, vilket betyder att jag kommer att få träna flera gånger i veckan vilket jag älskar! Så mina tre år jag har framför mig, det är bara att rusa fram och ta dem!

Emelies student utspring som jag var på i dag var i Thorillsplan. Det var sjukt mycket folk så man knappt kunde komma så långt fram som typ 20 meter från att de sprang ut. Men roligt att se de lyckliga studenterna. Emelie var jättefin i sin klänning och hatt :) Jag hörde även att  Olivia O skulle vara där och ta emot sin pojkvän som även tog studenten, men tyvär så stötte vi inte på varandra. Ska bli roligt sen när min älskling ska börja där med, det såg ut att vara en bra skola (från utsidan haha)



tillbaka!

Vill ni veta något riktigt klantigt? Jag sa ju förut att jag skulle ta en massa foton med kameran, men just när vi är försenade och de har redan börjat utspringet så kommer jag på att jag GLÖMDE min kamera hemma.. SUCK! 
Så det blir tyvär inga bildern, men det var en mysig studentfest det var hemma hos dom. Mycket trevligt folk att snacka med. Plus att min kära kusin fick sig ett dopp ipoolen med sina finkläder på haha. Värt att se, synd för er ! 

Som sagt, jag kom nyss hem och snart väntar sängen. Ska fortsätta läsa första Twigligth boken som julia tjatade på att jag skulle göra eftersom böckerna är så mycket bättre än filmerna. Så jag ger bokdelen en chans denna gång också. 

I morgon är det ingen sovmorgon, snyft... Men det blir ändå ingen lång skoldaf eftersom min bonussyster Emelie tar studenten så jag ska åka och kolla på hennes utspring i alla fall, och då LOVAR jag er att jag tar med mig kameran :) 

Nej nu väntar sängen. Dags att sussa...
godnatt!  


Onsdagens planer!

Godmorgon!
Har nyss vaknat och tagit en skön varm dusch, underbart!
Ska snart börja traska iväg till skolan för att ha min sista spanskalektion i nian, snyft... Sen är det lunch och efter det slutar jag. Jag och min släkt ska nämnligen på min kusin Monicas studen utspring! Ska bli jätte roligt att få se, och sen där efter blir det fest. Jag kommer självklart ta med mig kameran så ni också får vara med och se litegran.

Nu måste jag fixa mig och äta lite frulle.
Så vi hörs mer i kväll när jag kommer hem!

PUSS

träning

Nu är jag äntligen hemma från skola, känns så meningslöst att gå i skolan när det inte finns något att göra. Men om de kan ändra betygen så kan de väl.....
Idag hade vi i lagrådet fixat en myseftermidda med film och popcorn. Så jag och Minna från min klass OFFRADE en sovmorgon för att gå upp och poppa popcorn i ca två timmar, men jag ska inte tjata. Det var faktiskt ganska roligt XD
Men det tråkiga när man ställer upp för de andra eleverna är väl att de skulle självklart ha popkrig så vi fick stana kvar extralänge och städa upp allting... typiskt!

Idag är det träning, är riktigt taggad! Men det finns bara ett problem. Vädret...
Varför ska det regna på just mina träningsdagar?! Det är verkligen hopplöst. Men det är bara att bita i det sura äpplet och ladda upp med extra varma kläder antar jag...

återkommer senare!

Måndag

Hej igen!
Datorn krånglade i går kväll så jag får uppdatera nu lite snabbt innann skolan börjar hiih.

Som ni säkert kommer ihåg skulle jag till stan med mina kära vänner Julia, Minna, Emelie, Sara och Hanna. Vi var där ett ganska bra tag och gick runt i värmen, köptes en del från min och Minnas sida i alla fall haha.
Åkte hem runt halv fyra tiden och sen var det direkt iväg till nästa grej. Då åkte jag hem till Johan en stund och myste, sen drog vi ner till lundhagen för det var tänkt att vi skulle bada när det varit så vamrt. Men vattnet var svinkallt så det blev inget bad i alla fall. Lite senare ringer Julia och ber oss åka till Busviken istället, där mötte vi upp minna och emelie och sedan emma, sandra och olivia j. Några badade, och sen åt vi godis förståss och spelade spelet sanning eller konseknens. Ett tag där skrattade vi så mycket att man fick ont i magen XD

Två bilder från mina svå fynd i dag :)


 

Linne från GinaTricot 129:-
Shorts från VeroModa 159:-
Skor från DinSko 199:-



Måndag

Godmorgon mina vänner!
Idag är det ännu en härlig dag med sol och värme, vilket betyder shopping haha!
Det blir jag, Minna, Emelie, Hanna och sophie som ska dra ut.
Sen om det blir lika varmt som det var igår så ska vi förmodligen dra till lundhagen för ett litet dopp i det friska vattnet, jag har verkligen fått upp ögonen för att bada redan nu. Men vem har inte det nu när det är så sjuk varmt?

Nu ska jag snart hoppa in i duchen och få i något i min lilla mage. Sen blir det kanske en film medans jag väntar på att de andra ska komma till brommaplan.

Puss och hej!
Saknar er redan mormor och jan :(

RSS 2.0