28 April

Finns inte så mycket att säga om dagen, utan det mästa fick ja med i der tidigare inlägget. Men på kvällen hände det allt grejor ska du veta!
Handbollslaget skulle spela match mot Tumba och då som ja alltid brukar göra så åkte ja med Julia för att få lite omväxling (nooot)
Vi pratade om min lilla gooda nyhet som ja fick veta tidigare på dagen och efterdet så var vi helt uppspelda hela kvällen. Nu när vi gått i hopp med 92:orna så var dom med på denna match. Vi spelade grymt bra och tillochmed JAG gjorde mål, thats nice!
Efteråt åkte ja med Julia hem också, vi stannade till lite snabbt för att köpa glass som Julias mamma tyckte vi förtjänade, man tackar!
Sen när vi kom på färjan så märkte vi att många andra från laget kommit med av typ 4 bilar? och då var det kanske tre av dom som var skå ik tjejorna. Sassa tyckte vi var härmisar som stannade och köpte glass så hon och Julia försökte köra leken "sista ordet" och om man gör det mot sassa kan man inse att man redan förlorat. Men julia kämpade på bra!
Det var lite om den roliga kvällen som slutade rätt sent och kom inte hem fören vid 11 tiden.
Nu ska ja skriva ett till inlägg 29 April som det är idag. (glömde skriva i går pga trötthet)
Ciao


Skrytmons!

Jag har lärt mig att genom att skryta kommer man ingevart i livet, men nu var det så speciellt så ja är bara tvungen att skryta bara "lite".
Då var det så att Jag, Hanna och Lisa skulle ha idrottslektionen i dag. Och självklart så var vi inte dirket förberedda om man ska utrycka sig rätt. Men det löste sig med ett Eva-pass.
Vi började lektionen ivriga och nervösa som alla brukar va när det är deras tur att hålla i en lektion. Men till min förvåning så gick allt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.
Alla vad delaktiga på sitt sätt och vi kände oss nöjda med resultatet. Petra (vår idrottslärare) tyckte att vi hade en bra lektion med mycket rörelse och kreativitet så vi fick MVG!!
Och eftersom ja satsat på ett MVG denna termin i idrott så är MVG i den här delen mycket betydande.
Ska man säga att man är sjukt glad elr?

26 - 27 April

Gårdagen: Gårganen slutade roligt mot slutet, annars var dagen rätt tråkig iförsig.På kvällen så gick ja, ibby och minna hem till Julia och spelade en massa spel. Efter en stund kom Emelie och vi beslöt oss för att titta på Sjätte sinnet innan vi la oss för att sova. Emelie som typ somnade hela tiden ville inte sova över så vi följde henne till bussen runt tolv tiden.
När vi kom tillbaka sedan så tog vi fram sängarna och enades om vem som skulle sova vart. Minna som gillar stora utrymmen skulle självklart sträcka ut sig så mycket att ja och ibby fick dela på en säng och fick knappt någon plats.
Idag: När vi vaknade upp idag så hade ja en jäcka nackspärr men det var inte så underligt på hur lilla söta minna sover om nätterna. Vi låg kvar i sängen en stund för att titta klart på filmen som vi somnade till och Julia fick äntligen se slutet medans jag och ibby som faktiskt var vakna och såg filmen sa allting i förväg lite. Vi alla gick hem till oss själva vid halv tolv tiden och sen meckade ja lite med moppen som ja snart ska få köra med. Det är så jävla konstigt att ja inte fått mitt inbetalningslapp ännu, Julia och jojjo fick det liksom redan i torsdags?
Men men, vad ska man göra åt saken. Just nu är ja inne lite på datorn såklart och gör min So läxa samtidigt. Kände att det var dags att lägga på ett kol nu för att få det dära bra betyget innnan sommaren kommer. Vi hörs mer senare!
c

Godmorgon!

Godmorgnon kära vänner!
Det är då Lördag och just den dagen ja längtat så mycket efter, pga av att man ska få sova ut. Men att höra sin mamma skratta högt och tydligt vid åtta tiden blev det inte mycket sömn för min del. Idag var det inte så fint väder som det har varit hela veckan, men dom säger att det ska klarna upp frammåt eftermiddan. Då när ja ska stå på loppis i tre timmar med Handbollslaget. Just nu hade ja inget för mig så man satte sig ner vid skrivbordet (+ datorn) och gjorde klart eng-uppsatsen och håller på med SO-läxan. Bra Bea!
Nu är det visst frukost ute i köket så bäst att tralla sig dit för en good macka.
Vi hörs mer senare!

25 April

Tjoosan gottfolk!
Fredagar är såklart dom dagarna som man längtar mest till, du vet helg och sådära. Och inte bara att man längtar, lektionerna är även fett soft!
men nu ska man inte snacka mer om det utan om saker ja (vi) gjorde efter!
det var planerat att vi skulle ha en bowlingkväll med klassen, och självklart i det fallet så var det inte många MODIGA killar som vågade följa med, men nån blev det i alla fall.
Efter att kämpat hårt och fått naglarna avslitna så kom man på en andra plats tillslut. Skulle kommit 1:a om ja inte hade missat båda när det var min tur, rackarns!
Åt ville ja inte heller göra i dag, för att ha tillbringat den mesta av dagen i solen är man då sugen på en glass eller två.... tre. OKEJ fyra då! 
Men gott vare och även en varm dag! 
Nu sitter ja här hemma och väntar på att Gurra och Emil ska titta förbi en stund. Känner att ja måste skriva min eng-uppsast nu eftersom ja glömt det i snart tre veckors tid. ajaja...
Se yaa!  
image34

FUCK YOU

Varför ska alla tycka det är så jävla roligt att pressa ner mig allt mer och mer?
Har ja inte tillräckligt med problem i era ögon?
Fan för er! 

24 april

Denna Torsdag var bättre än alla andra, dels att vädret var perfekt men även att vi var i rikstan i dag. Fick samlas klockan åtta i brommaplan så tidigt fick man allt gå upp, men eftersom våran lärare som vi skulle ha dom sista lektion var med så fick vi skippa två lektioner och sluta redan vid tolv. Själva rikstan var rätt intressant men det vi gjorde där var mindre. Vi blev indelade i olika partier och ja kom i Värdepartiet. man fick även en egen skylt med vad man hette, kommer ifrån, ålder och vad man står för. Jag fick heta Isabella och var 42 år gammal och kom från stockholm, rätt okej!
Efter rikstan samlades alla för att äta på donken och sedan åka hem. Jag ch Linda kände för att stanna ett tag till så vi kollade på nya skor och en jacka till henne. Men fick någon form av huvudvärk under dagen så ja orkade inte mer än det.
Nu har ja just kommit hem och är hur trött som helt. Funderar på att gå ut och sola lite med kanske en bra bok i handen. vad vet jag?

23 April

Tittut där hemma!
I dag är det då Onsdag och som alla andra onsdagar så är det rätt softa lektioner. Kanske att det börjar dåligt med NO som FÖRSTA lektion men sen så rullar det bara på :)
Så därför finns det inte så mycket att prata om idag för ja nyss kom hem men kanske bland annat att ja ska iväg på träning snart och det är min första sen ja blev sjuk för en vekca sen, ja vet att det inte är länge men som handbollspelare kan det betyda väldigt mycket. Ex kontitionen...

bäst att sätta i gång med fysen!

22 April

image27Eftersom det förra inlägget inte fick några direkta kommentarer som ja inte direkt hade förvätat mig heller så fick ja följa min intsinkt och ta den som passade/såg snyggast ut.
Jag testade alla som ja visat upp men den ända som satt fint och var skön var då Puma. Så ja självklart köpte den!
Då kan man väl säga att ja var i Solna i dag och gjorde "ni vet vad"  sen skyndade mig hem för att ta ut solstolen för en gångskull. Skönt med detta väder som vi fått nu, det sägs som om att det ska vara så hela vecka som ja verkligen hoppas på. Gillar den där känslan att man kan gå i kjol och tunn tröja på sig. Sommar på G liksom?
orkar inte skriva mer, ska chilla galet nu!

21 April

image26Som vanlig som alla måndagar så är man morgontrött och ville INTE gå upp. Men även tog ja en kvart tidigare för att hinna duscha med. men allt slutade med att jag inte fick någon frukost eller hann sminka mig överhuvudtaget.
Dålig start på veckan tycker ja dock -.-
När det väl var dags för skola får man reda på att idrotten är inställd och att vi skulle gå en promenad som ersättning. Jätte roligt! -.-
Då när man kände att dagen bara inte kunde bli värre så blev det inte det heller. Solens strålar var så varma att man kunde nästan sitta i bikini skulle ja minst sagt säga. Och när hettan spred sig i kroppen kände man att det var dags för lite ICECREAM! mums!
tänker inte sitta här när det är sådan fint väder, bäst att ta vara på soldagarna!


Teoridagen

Fy faan vad man inte längtat till dennna dag, jag klarar verkligen inte av pressen om att man ska vara inne i ett klassrum hela denna SOLIGA dag på en SÖNDAG för fan!
Men om det inte vore för moppekortet skulle ja självfallet ine gå dit suckers!
Som sagt, det var superduper väder i dag så ja hade inte direkt lust att vara innne i ett kallt klassrum i 7 timmar. Men men. Nu orkar ja inte skriva mer, det tog liksom snart en timme att bara skriva detta inlägg pga att ja gjorde massa annaat mellan raderna orurligt nooog.
Bäst att sova lite nu!

1-0 till oss och gott kaffe i handen!

Jajja mensan, man har ju varit AIK:are sen födelse pga av att pappa är det, så jag antar att man går i hansfotspår. Men inte bara för att det är vårat lag i familjen utan även att ja gillar dom, snygga färger, bra spelare och grymma matcher!
På tal om matcher så var det nämnligen ikväll, trodde ni ja skulle missa den elr? Självklart inte.  Matchen slutade 1-0 vid 48 min. Perfekt när man just fyllt på med godis och läsk efter första pausen. Tyckte ja klädde mig med mycke kläder men det räckte tydligen inte. Fick smaka på kaffe som ja trodde skulle smaka shit, men man ville ju bli varm! Och till min förvåning var det de godaste kaffe jag någonsim smakat, så man var bara tvungen att köpa en till ^^
Men eftersom magen inte är van så käner ja att det kommer inte sluta lyckligt för mig i kväll. rättare sagt, magen är inte på min sida.
vad ska man göra åt saken?  jävla kaffe...

"Frammåt stolta AIK!"

18 April

Asså snart blir jag tokig!
Att vara sjuk är det värsta som finns, och ja som trodde någon skulle väcka mig i morse.
Men folk antog att jag skulle få sova ut och komma på det själv. Så det kändes verkligen jätte kul att gå upp och se att klockan var 09:31.. å

17 April

Vad ska man säga om dagen, jävligt jobbig om man ska ens komma med något att säga... (?!)
Hade feber i morse men kände inte för att stanna hemma och ruttna framför tv:n, skoldagar kostar mycket så här dags på året och ja har verkligen inte råd att missa något viktigt. Efter att man klarat av dagen utan klagomål får man damputbrott hemma hos mamma, blev sur på allt liksom. Att hon som inte fattar, att det är så mycke plugg att man är sjuk, så ja.. tårarna kunde ja i alla fall inte hålla tillbaka. Så den bästa lösningen för tillfället var bara att sticka. Tog den första bussen till pappa för att få tänka. Men vad tjänade det till?
Nu känner ja mig astrött, men tänker inte lägga mig ännu!  Måste kolla om det har kommit några fler avn´snitt av Andra Avinyn på nätet ännu. Miussar nämnligen alla avsnitten på tv för det är alltid något man gör just den tiden. Ex träning.
Hörs mer om saken senare, när man .... mår bättre?

16 april

Skönt att skolan äntligen har slutat, höll en presentation om var vi praktiserade på sista lektionen. Trodde jag skulle dö av nervositet, men det gick bra endå. Nu är jag hemma hos Julia och har varit det en stund, vi kände för att leka lite "Top Models" så några bilder tog vi allt. Vi som hade tänkt att plugga spanska och eventuellt till teorin som är på söndag. Men det blir nog inget av, obsan Bea och Julia!

Tjingeling!

image25

Tuttut i backen!

image19Ni förstår nog vad rubriken menas, att ja var på moppe-kurs i dag. Eller ja kan inte påstå att ja var där ensam, utan one of my best friends var med. JULIA!
Vi samåkte med min mamma till Norra Mopedkörskolan i Vällingby, och kom  till och med lite för tidigt. Men kylan tog oss snabbt så vi satt kvar i bilen för att vänta på läraren.
När vi väl skulle stara lektionen som pågick i tre timmar så kom inte den sista av lärlingarna, så det blev bara jag och julia turligt nog. Våran lärare Björn pratade på om allt som var bra att kunna och sånt som vi var tvugna att vara uppmärksamma på. Jag själv tyckte nog att det var lite svårt att få in allt i skallen, men när man väl fick utföra allting i sammband med skyltar så kände man sig mer tryggare.
Men våra fingrar och tår gillade inte värdert som vi fick åka i, så under alla stoppen märkte man att det var nog rätt kallt ändå. Jag hade i alla fall ingen känsel kvar vid slutet av lektionen.
Att köra var inga problem alls, inte bromsa heller för den delen. Men just när det gällde korsningar och vem som får åka och vart, blev allt en enda stor röra. det var svårt att få in all information, och de tyckte även julia. Men vi har ändå inte haft teorin ännu så det kommer väl mer om det då.
Nu har ja bärettat lite om min roliga dag, och ska inte slösa mer tid med att chatta och grejs, utan nu måste man ta tag i saker och plugga mer till provet i morogn, dumt att ja inte gjorde det tidigare...

Fan vad tråkigt!

Gårkvällen slutade inte riktigt som man tänkt sig, hade planer på att sticka till Minna för en myskväll med Ibben och Emelie. Men när man vär var på väg till bussen sså blev man stoppad av fröken tjatig = Mamma...
hon ansåg att jag var för trött för att åka iväg, men det kan väl jag avgöra själv?
Så jag fick inte åka iväg av andledningen " du gör dig själv en otjänst"  Tack mamma!...
Eftersom man blev sur hela kvällen och inte gjorde ngt särskilt så blev man trött snabbt med. Somnade vid tio över elva redan liksom. och eftersom ja gillar att få sms på natten satt ja mobilen nästan vid örat för att man skulle höra sms:en. Men ja måste sovit riktigt djupt för när ja vaknade i morse såg ja att det kommit 5 sms utan att ja hörde (?!)
Snacka om trött va?
Har pluggat lite nu på morgonen som ja e förvånadsvärt stolt över, det är nämnligen HK-prov i morgon och ja har nästan aldrig lust att plugga under en helg, men vad ska man göra om man inte gjort det i veckan heller?
Det är nog bäst att ja pluggar lite till, för säkerhetens skull.


tjingeling!

Galen kväll!

Kvällen slutade med oväntade planer, som var riktigt kul ändå.
Sov över hos Isabelle och hade det riktigt mysigt. och det var nog med att man var med bra gäng. Som sagt, det var grymt roligt och kvällen gick snabbt över till natt. Vi irade runt hos isabelle och tog en massa foton, Men ändå somnade raskt och vaknade nästan tio timmar senare, Just nu är man rätt mojsig och dagen har nsbbt gått åt p.g.a den långa skönhetssömnen.
Måste plugga till HK provet nu!


Den bra dag

Det kan man lugnt säga, lektinonerna var chill och softa.
Känner inte för att skriva ngt speciellt utan bara lite stuff.
Gick hem till Julia efter skolan och spelade lite tv- spel som ja då självklart vann på!
Men inte bara det, då skulle man vara fett osocial. Nej men vi pratade lite och sen fick ja dels låna hennes tröja och ta med hennes match tröja till träningen som var lite senare.
På tal om träningen var den fett bra,  även om det gick dåligt i början med att man fick så sjukt ont i hela kroppen och mådde skit illa.
men annars var den helt okej!
Nu måste ja hoppa i duschen, kan inte vara svettig hela kvällen !


Vi höres!

- Fan för skola...

Förlåt för den dåliga uppdateringen just denna vecka, men har varken varit på humör elr hunnit med alls.
Som sagt började skolan i går, mycket kul som första dag. kanske till och med lite "för" kul. Kunde nämnligen inte berhärska mig under lektionerna och fick rätt många utskällningar från lärare och profesorer. Dålig start för min del, fast på ett roligt sätt. Gick även på träningen efter som startade med 92orna denna vecka. Blev mycket roligare än vad som väntade, men det berodde nog på alla lekar vi körde.
Denna dag var inte till någon hjälp heller. Började segt med syslöjd som sedan övergick till sovande på lektionerna, men ja antar att det blir såhär när man inte varit i skolan på fyra veckor. Efter skolan gick man hem till en kompis för att få igång kroppen lite. Som har gjort nu att jag blev tröttare än förut...
Nu är det pause på House så det är bäst att skynda sig tillbaka innan det börjar.
Tjingeling!


Helgen

Vad här hänt för kul denna helg, jo det ska ja bäretta:
I fredas så var det tjejmidda hos linda som var hur kul som helst, ja skrattade så mkt att ja fick ont i magen. Sen i lördas så var ja på match med laget sen hemma hos våra tränare för att diskutera den kommande sesången och den som varit. Sen träffade ja en kompis innan de tvar dags att åka hem.
Och då idag så var ja med Calle och busade, vi träffade på Manno och hans kompis och sen gick vi runt för att bara va. När Manno och kompisen gått satt vi oss och myste lite på en bänk vi hittade. Och efter det var det dags att åka hem. Konstig helg, men jävligt rolig!

slut på helgen

Jaha, då var det sista helgen innan skolan börjar. har varit ifrån den i hela fyra veckor! Först var man ledig och var i fjällen, sen var det sportlov, sen var det prao och sen påsklov. rätt mycket ledigt om ja får säga det själv. Har man hunnit med mycket? det klart man har!
Dels träffat kompisar, men även gjort en del nytta. Ex, ja var inte så glad efter påsk när man proppat isig en massa godi och gick upp i vikt. Men det är nu bättre när man fått träna en del. Sen på praoen har man fått jobba en del och prövat på arbetslivet, fett kul!
Vad kan man mer säga? Det har ja ingen aninng om. Men ja skriver snart igen!

Tiden är slut i Zoo butiken!

Jahop, då var det sista dagen i Bromma Zoo. Tråkigt tycker ja dock. Men längtar även lite till skolan, har inte varit där på typ en hel månad.
Dagen fick man gå igenom som alltid, ville smöra lite extra för att på den där braiga kommentaren till Prao-lappen. Trodde att man skulle få sluta lite tidigare eftersom det var sista dagen, men nehepp.
När man väl skulle gå hem sa chefen att vi fick välja ngt i affären för 100:- var. fett najs!
Men eftersom min buss skulle gå typ 5 min efter hon sa det är det nog bäst att komma tillbaka nästa vecka.
Skyndade mig hem för att göra mig iordning för tjejmiddan på kvällen som blev roligare än väntat! Det skrattades så mycket att man dels fick ont i magen, men även att man började gråta av dom roliga kommentarerna. Mycket kul!
Alla tyckte förståss att ja var knäppast av alla men är man förvånad? Det brukar alltid vara så att ja är den som inte kan någonting. Lite udda med andra ord.
Nu är man hemma. Trött men nöjd med den roliga veckan. Har fått lära känna nya personer och upplevt saker som man inte trodde skulle få göa på ett tag. Med andra ord: Skit kul vecka!
Ska fixa lite grejor innan man hoppar i säng för tidig match i morogn. Tjinggeling!

OMG!

Asså jag fattar det inte, det är helt omöjligt att detta kunde ske!
Det är som om ja skulle skojja om ngt som ja trodde aldrig någonsin kunde bli sant!
DETTA ÄR HELST SJUKT mina damer och herrar!

Dumma blogg!

asså ja blir verkligen galen! Jag har inte kunnat logga in på bloggen sen söndas-morse -.- Och efter det så hände det jätte mycket som ja så gärna ville skriva om. Vi får ta allt med en gång då nu när den äntligen funkar ;
Lördag:  Var i nya Vällingby Centrum med Linda för att hitta något roligt till kvällen. Kollade in de nya delarna på K:5 och såg mycket intressant. Sen på kvällen drog vi hem till Julia för en liten tjejmidda, grymt  roligt och trevligt!  Stannade kvar till 3 och sedan fick gå hem till en sur mamma.
Söndag: Vaknade rätt sen p.g.a den nya sommartiden. Hade glömt att man drog fram klockan och inte tvärt om så lite stressad blev man. Traskade hem till Julia igen för att snacka med en trött Agnes, Linda och Schulia. Hände med dom en stund innan man själv traskade hem för att göra inget. Minna ville att man skulle komma förbi och baka lite smått och gott med Emelie, så varför inte?
Det var mycket skoj och pjoj den dagen och vi tittade på en film som dom var på discotek hela tiden. Så självklart blev man sugen på att dansa tätt intill en snygg kille ^^
Gick sedan ut en stund för att röra på benen i det härliga vårvädret. Men kom hem sedan med kort versel.
Måndag: Då var det dags med praon igen, denna dag kom det tre andra som en hade varit där tidigare och två var helt nya. Man fick visa dom rätt mycket om vad som skulle görs och den känslan var fett najs!  Det var mycket kul som hände och man såg fram emot nästa dag.
Idag (tis): Var inte så värst speciell som man trodde det skulle bli, var sjukt morgontrött och det höll i sig hela dagen oturligt nog. Kom hem vid sextiden och fick inte vara hemma länge innan det var dags för dela ut reklamen. Sen var det bara att åka iväg igen för Peter fyllde år.. suck!
Men men, vad kan man göra åt saken. Ska lägga mig snart ttor ja, vi ses i morgon!


RSS 2.0