28 April

Finns inte så mycket att säga om dagen, utan det mästa fick ja med i der tidigare inlägget. Men på kvällen hände det allt grejor ska du veta!
Handbollslaget skulle spela match mot Tumba och då som ja alltid brukar göra så åkte ja med Julia för att få lite omväxling (nooot)
Vi pratade om min lilla gooda nyhet som ja fick veta tidigare på dagen och efterdet så var vi helt uppspelda hela kvällen. Nu när vi gått i hopp med 92:orna så var dom med på denna match. Vi spelade grymt bra och tillochmed JAG gjorde mål, thats nice!
Efteråt åkte ja med Julia hem också, vi stannade till lite snabbt för att köpa glass som Julias mamma tyckte vi förtjänade, man tackar!
Sen när vi kom på färjan så märkte vi att många andra från laget kommit med av typ 4 bilar? och då var det kanske tre av dom som var skå ik tjejorna. Sassa tyckte vi var härmisar som stannade och köpte glass så hon och Julia försökte köra leken "sista ordet" och om man gör det mot sassa kan man inse att man redan förlorat. Men julia kämpade på bra!
Det var lite om den roliga kvällen som slutade rätt sent och kom inte hem fören vid 11 tiden.
Nu ska ja skriva ett till inlägg 29 April som det är idag. (glömde skriva i går pga trötthet)
Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0