Back from town

Tjenare igen!
Har nu hunnit sätta mig till ro och väntar på att maten ska bli klar, är helt utsvulten som jag och julia sprang på stan i dag. Men fina saker blev det! Jag orkar inte lägga in några bilder ännu så det får ni se fram emot senare.
Men jag kan säga vad det blev i alla fall!;
* två bh-ar, en vit och en ljusrosa
* två trosor som matchar båda bh-arna
* ett par jeans på rean.

Ja det var det som köptes i dag, allting gick runt lite mer än 400 kronor. Men har man pengar så har man pengar! Juste, jag glömde säga hur mycket jag fick, det var mer än jag hade förväntat mig. Men så går det när man inte ÄNNU vet vad man hade ti timlön. Aja, men det blev 1008 kronor för att vara exakt haha. Den satt  fint i kassan! Sen så har jag även inte rört min månadspeng ännu så där ligger det ca 1000 kronor till. "jag älskar denna månad" så mycket shopping och så mycket pengar man får, det är riktigt najs.
Sen när vi åkte hem hämtade jag även upp mina Converseskor hos pappa. Underbart snygga var dom! De får ni också se sen när jag orkar fota alla sakerna. Det tog mig ganska lång tid i morse att ta foto, ladda in i datan och lägga in på bloggen.

Om en liten stund, alltså efter maten, ska jag hem till kära Julia igen, ska sova hos henne. Så vi ska nog bara chilla och så i kväll, vet inte om vi går ut något, men det tvivlar jag på.
Kanske bloggar hemma hos henne, om jag får hihi.
Annars ses vi i morgon!

puss och hej
 

Dagens planer

Äntligen har mina converse kommit till Sverige med pappa, ska åka förbi i dag och hämta upp dom på vägen till stan.
Samt ska jag hämta upp min efterlängtade lön som jag jobbat in på solvik. Haha det är ganska mycket pengar. Så idag blir det shopping inne i stan med Julia. Vi hade bestämmt oss för att köpa underkläder i dag, och inget mer! men jag tror med denna lön som jag kommer att få att jag kommer gå runt och kolla lite andra saker med haha!
Nej nu måste jag göra mig i ordning. Man vill utnyttja solen så mycket som möjligt nu när den är på besök.
Tjingeling så länge!

Veckans inköp

Nu kommer bilderna på mina små inköp hos mormor, enyoj!




















update

Hej kära vänner, nu är man äntligen hemma i vackra Stockholm. Kände att det var en helt annan känsla här uppe, samt luften, lite tyngre och svårare att andas. Kanske inte så roligt direkt.
Igår kom Älskling hem till mig efter att vi anlänt runt 10 tiden. Var uppe nästan hela natten och bara pratade och gosade med varandra, kändes så hilma skönt att ha honom i mina armar igen <3
Sen annars har dagen inte varit så fartfylld. Var ganska skönt om man tänker på att man inte sov så mycket i natt. Så jag och Johan låg och degade i sängen typ halva dagen sen gick hem till honom runt 3 för att kolla på film och mysa yterliggare.
Ja det var min dag, sen så eftersom det är Torsdag så var det såklart Unga Mödrar på tv i kväll. Inte det bästa avsnittet men skälvklart värt att titta på hehe.
Nu känner jag mig ganska trött så jag ska nog "ta hand om mig själv" ett litet tag, ni vet. Måla naglarna, värma värmekudden och lägga på nacken, men tyvär kan jag inte läsa för att jag har redan läst ut del två av den underbara Twilight boken. Shit jag är verkligen helt besatt! Inatt drömmdre jag till och med att jag var en vampyr, hur illa är inte det?

Nu känns det som att detta inlägg börjar bli lite långt, så det är dags att avrunda.
Återkommer om morgondagens planer samt mina små inköp under blekingeresan.

Godnatt så länge!
Puss


Avslutar med en bild från kanske 2006? När jag var på vikinarvecka och slogs med svärd haha!

godmorgon!

Trevligt att vakna upp och se solen skina in genom fönstret, har inte hänt så ofta nu för tiden. Men tyvär kommer man inte kunna ta del av den härliga solen idag, utan den tiden kommer att tillbringas inne i en husbil från morgon till kväll. Låter inte så festligt, men ska man så ska man. Det är alltså onsdag i dag och det betyder även att idag ska vi åka hem. Lite tråkigt, men samtidigt längtar jag hem. Men jag känner även att man inte har varit här tillräckligt länge. Nej det är ganska svårt det där....
Aja, men nu ska vi till byn en snabbis och handla lite saker sen åker vi hem och packar sen bär vi av hemmåt. Kommer hem någon gång runt 9 tiden, så kommer förmodligen inte blogga något mer i dag. Johan kommer även och sover hos mig i natt så det är en av andledningarna att jag inte kommer blogga. Ska vara med hans så mycket som möjligt nu hihi.
nej vi hörs mer i morgon!
puss och hej!

Usch, fy och blä!

Bilden är tagen kanske för ett eller två år sedan, när det var lite under min "fjortistid" Haha, till och med jag föll in i det där. Usch hemskt! Man kan bara inte sluta skratta och samtidigt skämas när man ser denna bild, men ändå, lite gullig vad den i alla fall? ;) Haha när man putar med läpparna och leker oskuldsfull, jag må erkänna, jag är fortfarande så än i dag XD


Trevlig dag

Godeftermidda kära läsare!
Idag har det inte hänt så värsmt mycket, har träffat Morbror Nicke och fikat på hans trevliga gård. Där fick man även träffa lillkusinen Sebastian och även derat hund Flizan, hon är en kinesisk nakenhund så hon ser helt galen ut, men sjuukt söt! Sen hade de även skaffat en till likadan hund, fast en kille. Han hette Jack och såg ut att ha en riktig blandning mellan tuppkam och raggarfrilla. Sjukt söt där med.
Ja det var min dag än s´å länge, här skiner solen på för fullt så jag funderar snart på att gå ut och bättra på brännan lite, eller vad tror ni?

Hörs mer senare i kväll!


Den här bilden var JÄTTE lik Flizan, men dock är den lånad från Google.hihi :)

shopping shopping shopping!

Idag blev det ännu mera fynd som hittades, bland annat två gråa koftor från Lindex för bara 99 kronor. Det kallar jag ett riktigt fynd! Sen var man även inne på JC och hittade två linnen till ca 200 kronor och sist ett sött armband från Kapphal. Det liknade armbandet Pandora jätte mycket så jag köpte det bara för 60 spän haha.
Senare tänknte familjen åka och bada, det är så sjukt varmt här nu. ni vet, kvavt och äckligt...

Det är ganska mycket som familjen tänkt att göra, så jag vet inte hur man ska kunna göra allting på bara två dagar. Som det ser ut nu så ska vi åka hem på Onsdag. Till min kära älskling och söta Julia haha. Saknar dom jätte mycket!
Men vi hade i alla fall tänkt att hälsa på min morbror Nicke och hans bondgård, sen träffa kusinerna. Ja det är lite som man planera i tid för att hinna, vilket vi inte gjort.
Nej nu ska jag fortsätta med mitt
puss och hej!

   

Måndag

Godmorgon alla!
Det är då måndag vilket betyder att det är en ny vecka. Trevligt trevligt!
Idag så blir det av åt antingen Ronneby och kolla där eller Karlskrona. Aja, shopping ska det bli i alla fall.
Här nere är det jätte fint väder ute mer bara sol och värme, men tyvär inte tillräckligt varmt för att gå och bada.
Som det ser ut nu så ska vi förmodligen åka hem på onsdag. Så Julia, HÅLL UT! haha

Berättar mer sen när vi kommer hem!
Puss så länge :)


Fyndat

Hej igen!
Det var så propfullt på loppiset att man knappt kunde se något, så vi stannande inte så länge. Men jag hittade många saker!
* Två tunikor
* Ett vanligt linne
* En kjol
* Två par skor
Allt detta för ca 150 kronor, så det passade perfekt!
tyvär kan jag inte lägga in några bilder på de för att jag glömde kameran :/ Men de kommer sen när man är tillbaka i Stockholm igen.

Nu är Moster Helen och Stefan på besök så vi sitter och fikar med dom.
Hörs mer senare när det finns mer att blogga om.

puss så länge

åker iväg

Drar til loppisen nu, bloggar mer när jag kommer tillbaka! :)
puss så länge

Älskling

Vet att du kollar min blogg ibland,
så jag ville bara säga att jag saknar dig redan så sjukt mycket!
Men vi hörs som vanligt via telen.

Jag älskar dig mitt hjärta <3

Blekinge, inte skåne

Äntligen är vi framme hos mormor, Ölandsdjurpark var inget för mig direkt, åkte kanske fyra atracktioner sen mådde jag illa resten av dagen, vilket lädde till inget bad för mig. Sen så var vädret lite sisådär. Började ösregna när vi åkte därifrån så då kan ni nog tänka er att det inte var så värst varmt och att det var ganska mycket moln på himelen.
I morgon väntar det loppis på morgonen, som en liten tradidion vi har jag och mormor, att varje söndag ska vi på loppis och kolla. Alltid lika kul! Och nu när jag har missat sommarloppiset kanske tre år i rad så är man ganska sugen på att gå.
Sen vet man inte vad det blir av, tar det lugnt låter som en ganska bra ide.
Sen på kvällen tror jag det bär av mot morbror Nicke och grillar som vi gjorde förra midsommarn, ska bli riktigt roligt!

Appropå ingenting så glömde jag mina joggingskor.....Jag tog med mig träningsställ och löparbyxor och allt det dära, men så glömde jag det viktigaste av allt. Så nu kommer jag inte kunna springa varanandag som jag hade bestämmt mig för. Har sprungit två gånger nu så jag vill inte direkt bryta den kjedjan och börja om från noll. Surt! Så nu är man ganska irriterad när det gäller den fronten....

Aja vi hörs mer i morgon!
puss och godnatt


det går inte fort direkt...

Vi har liksom inte kommit iväg ännu?! Asså var är det här!
Som det ser ut nu kommer vi inte vara framme fören ikväll om vi fortsätter i den här takten, och det är ändå ganska långt vi ska åka. Så nu vill jag faktiskt dra iväg!!!
Man blir ganska irriterad...

plötliga resor

Det kom nästan som en chock, men helt plötsligt vid middagen i dag så bestämde sig familjen för att åka till Ölan, IMORGON!
Så nu blir det bara och packa och fixa inför resan, vi ska mellanlanda i norrköping och hämta husbilen sen åker vi ner till ett vattenland som ligger där. Och sen dagen efter åker vi till min kära mormor. Så det ska bli lite roligt, men samtidigt tråkigt. ´Man hade liksom redan planerat lite saker i helgen som inte kommer bli av, men det kan man göra sen när man kommer hem igen.

Så ikväll kom min älskade Johan förbi och myste med mig lite, nu när vi inte ska ses på ett tag. Vi pratade även om att tälta sen när jag kommer tillbaka, så det ser jag fram emot jätte mycket!
Nej det var väl inte så mycket mer jag ville säga...

Kommer att ha internet där nere så vi hörs då, men jag kommer självklart skriva ett inlägg innan vi drar i morgon.
Men än så länge... Puss och godnatt!


Ibland orkar man bara inte.

Hej allesammans!
Har inte gjort något viktigt i dag, förutom att jag var ute och sprang i morse en liten stund samt att jag hjälpte till och stryka ett berg av tvätt. Tycker jag låter ganska bra gjort.
Det blir väl att fortsätta slappa tills familjen ska iväg till Bambu Palace, en jätte god resturang inne i stan där de har sushi buffe. Sen blir det hem och titta på mitt favoritprogran Unga Mödrar. Har missat en vecka så man e lite spänd på hur det går för alla.

Nej nu ska jag fortsätta göra mitt,
btw, Julia! Jag har nu läst ut boken och skulle gärna vilja ha den andra:)  

Ännu en dag

Hej igen!
Har haft fullt upp hela dagen så det har knappt funnits någon tid för uppdatering, men nu e jag här!
Har som sagt sovit över hos Johan och myste med honom hela kvällen i går, sen idag åkte vi till Ikea för att köpa en ny bäddsoffa till honom, den var verkligen riktigt fin! och skön haha.
sen därefter åt jag lite snabbt hos dom och sen åkte vidare för att ta ett dopp med Julia i Busviken, vattnet var varmt, men inte varmt nog haha.
Sen gick vi ut en stund och träffade lite människor, samt Johan lite senare på kvällen, sen åkte vi hem till honom och kollade en fi´lm och nu är jag här. klockan är halv två och jag ska snart hoppa i säng, känner helt enkelt inte för att sova...

Men men, lika bra att hoppa i säng.
Puss på er


Grattis!

grattis till Em och Hampus som fick tvillingar i måndas den 20 Juli 2009. Em var bara 16 år och berättat om sin gravidetet ända sen första början hon var gravid, en spännande blogg må jag säga.
Återigen, stort grattis!!

kolla in hennes blogg här! - www.ellamarie.blogg.se

en mamma dág

Hej igen!
Är hemma från en liten shoppingtur med mamma i Solna Centrum, och så hämtade vi cykeln på vägen som det inte var något sönder på som tur e.
Det blev inget för min del, utan jag tittade mest runt och kollade på vad jag ville ha så jag ska nog in till stan någon dag och handla lite igen.. haha.
Mamma köpte ett par jeans ( hennes första jeans någonsin typ ) och de var så cooola att de kunde passa mig också som ett par pösiga jeans.

Men men, snart bär det av till älskade Johan, vi ska som sagt mysa i kväll och så.
Så vi får höras mera i morgon!
puss


Godmorgon!

Har nyss stigit upp, drömde något helt sjukt inatt!
Det var så att jag var på en ö med familjen och Johan och så fanns det en bomb så alla var tvugna att fly, men det fanns inga båtar så vi fick göra våran egna båt åt typ 500 000 pers?! Det var ganska läskigt, för man visste aldrig när bomben skullle explodera....

Hur som helst, idag ska jag och mammam nog in till vällingby och shoppa lite eller något, sen måste vi åka förbi en familj i Drottningholm som har hittat min cykel? Jätte konstigt! Men när jag ringde till dom och beskrev den så var det den tydligen. Jävla hulliganer som snor min cykel....

Sen blir det nog att jag drar hem till älsklingen och är lite med honom, vi pratade om att titta på en film och mysa i kväll, haha ni måste tänka "har ni inte fått nog av varandra?" haha det har vi faktiskt inte hihi.
Nej nu blir det frukost och sen får man se vart världen vänder.
Hörs senare!

Hiss eller diss?

Funderar starkt på att be pappa köpa hem ett par converse skor (låga) till mig eftersom de är mycket billigare i Polen.
Så vad tycker ni, blåa eller vita?
  

Jag är beroende....

Jag kan inte förklara känslan man får av filmen eller boken. Detta är verkligen något extra.
Ska ladda ner ljudboken också så man får en tredje syn av filmen, sen blir det att inköpa alla fimerna som kommer samt alla böckerna, för just nu lånar jag boken av Julia, och jag tror hon vill snart ha tillbaka den.

Bästa boken/ filmen någonsin!










Från Dum-Blondin till Lockig-Dum-Dlondin

Bilderna säger väl allt?




Polen v.29

Hej igen kära vänner!
Det är dags att börja berätta lite om Polenresan, och nu kände jag att det var ett perfekt tillfälle att börja lägga lite tid på bilder och bloggande. Så förvänta er några inlägg nu under kvällen!

Som sagt, vi åkte ner dit förra söndagen av att Johans föräldrar stjusade oss till Skavsta som vårt plan gick från. Vi var framme innan en timme och gick direkt ner till stranden där resten av The Family var. Vi spelade lite beachvolleyboll och sen åt en lätt middag.
Sen resten av veckan gick åt till lite shopping i Sopot med allihoppa, till och med Johan shoppade MER än vad jag gjorde haha, inte något man ser varje dag. Sen var vi och badade på den nästan 2 km långa stranden och åt god mat varje dag, och till frukost åt jag alltid korv haha.
På kvällarna var vi ute och tog en massa drinkar (pappa, Ewa och Peter) och åt glass, gick förbi tivolit någpn gång och åkte lite småsaker.
Sen på dagarna var vi antingen på stranden och badade eller var och shoppade ännu mera.
Allting var jätte roligt, men det var dubbelt så roligt när älsklingen var med!
Ja det var allt viktigt och intressant jag kunde komma på, nu kommer lite bilder på inköpen. Tyvär har jag inga bilder från resan men jag får be pappa och Johan skicka över lite bilder så ni också kan få ta del utan dom!

 
 

hem och härifrån

nu är jag hemma, men orkar inte skriva något om resan ännu, för snart ska man traska sig iväg och träffa ... JULIA!!! har längtat efter henne jätte mycket, så vi hörs kanske sen när jag är hemma .. igen.

puss


Internetcaf'e

Hej allesammans!
Er i polen for tillfellet och do forstar ni nog att det inte finns alla bokstaverna har. Men det gor bra endo!
Landade igor i Gdansk och okte direkt till Gdynia med pappa som hemtade oss. Dar var vi po stranden i nogra timmar och ot god mat, sen okte vi hem och myste innan vi drog ut igen for att ata midda po en trevlig resturang.

Idag har vadret varit ganska doligt so vi har varit i ett jette stort shoppingcenter och bara slappat loss. Jag kopte en ascool troja med en massa roliga saker po och ett par gladiatorskor.
Trojan var fron-en-affar-jag-inte-vet-namnet-po och kostade 39 zl. Sen var skorna fron Zara och kostade 99 zl.
1 zl er lika mycket som ca 2.50 :- so trojan kostade ca 100 kr och skorna ca 250 kr. Helt OK! Med tanke po att jag tog med mig ca 1500 sveska kronor.

Nu er det bara tvo saker till jag vill ha. Ett par Converse skor, (loga) och sen permenenta horet lockigt. Det kommer go po kanske 400 zl och det er vad jag har kvar. sen nar man kommer hem till sverige igen blir det shopping igen for de pengar man har kvar och sen kommer man troligtvis oka till mormor so do blir det mer shopping dar. + att mamma sa att hon hade kopt en present till mig hihi.
nej nu ska vi vidare, ha det bra so lenge!

Puss & kram

Ajdå

Nej, nu tänker jag inte hålla några fler löften, jag spräcker dom bara har jag märkt...
så ni får föbereda er på en ganska bloggfri fortsatt sommar. har helt enkelt inte tid, lust eller något roligt att skriva om så det är bara att vänta tills det börjar hände lite stuff här i omgivningen haha.

Men som sagt, jag bor för tillfället hos Johan, ska göra det veckan ut ( i love it!) Känns som att vara på en liten semester faktiskt. Helt lugnt, kan (får) göra vad jag vill och så. Men eftersom alla polarna (de flesta) är bortresta för tillfället så finns det inte så mycket att göra här i huset. Men som tur är finns Johans föräldrar hemma för det mesta. Har kommit bra överens med dom och börjat känna dom allt mer och mer.
i dag var jag och Johans mamma Agneta ute och plockade blåbär, första gången på kanske 5 år. Kändes riktigt mysigt! Och nu håller vi på att baka blåbärspaj från idag, och rabarberpaj som mamma hade gett dom som en liten present för att de var snälla och tog hand om mig. Och för en stund sen åt vi mycket god sushi.

Johan jobbar hela dagarna så det är skönt att någon är hemma i alla fall. Och just nu sitter man bara och väntar på att han ska komma hem. Han skulle jobba över i dag tydligen och är ännu inte på väg hem tråkigt nog...Saknar honom <3
Men det är bara att stå ut och vänta lite till.
på söndag åker vi nämnligen till Polen där resten av familjen är nu, och då är vi borta i en vecka. sen när vi kommer tillbaka är min älskade Julia hemma igen från USA och johan och jag ska förbereda inför en tältnng som vi pratat om.
Sen i helgen skulle vi åka in till vällingby eller stan typ och gå runt och kolla lite. Johan måste tydligen köpa ett par nya skor enligt Agneta haha.


Ja det är min vecka, får se när jag skriver igen. Men det bli säkert innan vi drar vidare till polen. Men jag lovar inte allt för mycket!
puss och hej, leverpastej!

just nu

Drar hem till pappa. Kommer förmodligen sova där över natten.
Kommer flera inlägg där!
Puss så länge

Bara så du vet

Hoppas du ruttnar och dör gubbjävel
Hatar dig i dag, i morgon och föralltid

Återköp

Haha vad är det med mig? Inte bloggat på nästan tre dagar?! Men när det är fint väder och att man har något att göra så är det inte så roligt att sitta inne vid datorn. Ni förstår säkert, men förvänta er inte så många inlägg så ofta nu de kommande veckorna. Det kommer vara fullt upp säger jag bara!

Som sagt åkte jag in till stan för typ 30,40, 50 gången denna vecka? Lämnade tillbaka mina skor som jag hade köpt, de var lite mindre än vad jag trodde att de skulle vara. Så jag fick bara stora sår och hade ont hela tiden. Man ska inte gnälla när man har nya skor, då är det ofta man får skavsår. Men när jag hade skorna på mig hemma för att mjuka upp dom insåg jag att detta skulle verkligen inte gå. Och som otur jag hade så fanns det inte en större storlek till som jag hade behövt. Så det var bara att ta pengarna och gå...

Men istället hittade jag ett par superfräsiga klackskor som är snyggt nu på sommaren, haha knäpp jag. Har sagt att jag inte ska shoppa något innan vi åker till Polen, då kommer jag köpa hur många skor som helst typ haha.

bilden kommer så småningom!

Jag dör..

Julia älskling,
kom hem nu! Jag saknar dig som fan...
Det är inget riktigt sommarlov utan dig söta unge, jag behöver någon och busa med. Och det är bara du som man kan busa det där lilla extra med.

Jag dör snart....


boken för tillfället

Har glömt Julias Twilight bok hemma hos pappa och glömmer alltid att ta med den när jag är där hemma så förtillfället läser jag en bok som heter "Det fattas en tärning". Den var lite svår i början, men nu har jag kommit in i den och då verkar den ganska bra och spännannde. Men jag är inte ett dugg förvånad. Det är författaren som skev "I taket lyser stjärnorna" och den boken + filmen var ju bara fööör sorglig och bra! Filmen grät jag mig igenom haha. 
Så nu sitter jag fastklistrad i den hela tiden. På bussen + tåget, i trädgåreden och lite här och var. Känner att jag börjar bli lite bok-sugen igen. Det är något som kommer lite då och då. Och då kan jag läsa i flera timmar i stäck och läsa ut typ flera böcker på en vecka. Känns lite roligt nu när det är sommar så man kan sysselsätta sig med något :)
Sen har jag LOVAT Julia att läsa ut hennes bok innan hon kommer hem, vilket är om mindre än tre veckor och boken ligger på drygt 400 svårlästa sidor... ska jag hinna tro? Hoppas det....


Det senaste!

Eftersom jag inte har bloggat något mer från i går så var jag ute på äventyr i stället. Valde att lägga bloggen åt sidan för ett dygn eller så och tänka lite på mitt bloggande och vad det tjänar till. Men nu är jag tillbaka!
Så, med en chockladpudding i min hand och massor av grädde så ska jag berätta vad jag har gjort och vad jag har ... KÖPT haha.

Igår åkte jag till stan (i det varma vädret...) och var helt besluten om att hitta en SNYGG bikini för en gåns skull. Hittade flera godingar på H&M förståss och även på lite andra äffärer, men sen tittade jag på en som jag känt till länge, och den passade perfekt! Den såg inte fel ut eller något som så kräsen jag är. Så det fick bli en söt vit bikini från CARLINGS, jag vet, inte någon äffär man går till om man letar efter bikini, men när jag såg den för någon vecka sen så blev jag helt förälskad! den kostade ca 300 kronor, men det var det helt värt!



Idag var jag iväg på en tripp på stan igen. Hade egentligen bestämmt att jag skulle skippa stan och ligga och sola & bada. Men när jag var uppe så var vädret inte som ja hade hoppats på. Mulet.. ajdå!
så jag drog iväg till stan i alla fall, men när jag sen hade kommit på bussen kom solen fram minsan...

Jag hittade ett par urläckrsa skor från vet inte vad affären heter och sen ett par nya glajjor, diadem och spetsleggings.
Allting på rea förståss haha.
Skorna kostade ca 300 kronor, och sen var mamma med och betalade hundra så de kostade bara 200 för mig haha. Sen kostade glajjorna 30 kr och diademen 5 kr st (2 st )
Leggingsen var från Gina (sista paret!) och där hittade jag förståss massa andra saker jag ville haaaaaaaa.... men har man inte pengar som ska sparas till en Polenresa så har man inte hihi.

  

 

Jag förklarar vad som hänt

Haha där blev ni rädda va? hihi, ni var inte lurade direkt, för om jag ska vara ärlig så blev jag också rädd ett tag. Det var därför jag skrev inlägget (?!) Men jag skulle bara säga att allting är bra nu, det var lite småbråk om saker jag hade skrivit om för drygt ett år sedan. Liksom saker som inte ens betyder något nu. Men tjavs blev det och ganska mycket må jag säga. Så jag var ganska osäker på om jag skulle ha kvar bloggen, så jag kunde radera allt gammalt och börja om liksom. Det funderar jag fortfarande på. Men inte av den anledningen, utan nu tänker jag mig en ny blogg, (nytt namn!) med snygg bakrund (som gärna julia eller någon får hjälpa mig med) En ny start om att böra gymnasiet och mitt nya "vuxna" liv i framtiden. Hur låter det i era öron? Jag tycker det låter ganska lockande, men samtidigt så vill jag bara inte radera alla gamla härliga minnen som finns skrivna här. Som ex Spanien och konfalägret. Det är alltid så roligt att gå tillbaka och läsa om allting och uppleva det i huvudet. Det är den enda nackdelen då förståss...

Men jag säger till när jag har bestämmt mig gott folk!
Sommarlovet är inte slut ännu :)

RSS 2.0