31 MAj

Det blev rätt sent i går, dels ifrån att vi kom hem, men även att man la sig vid 3-tiden..
Men det var bara för att ja och pappa kollade på handbollsmatchen som vi missade tidigare och som vi spelat in. Lite knäppt nog var vi så uppspelta av den så spännande matchen så vi väkte säker hela huset. OBSAN ^^
I dag var det sjukt varmt som alla andra dagar, men i dag kändes det som om ja skulle dö av värmeslag ett tag.
Vi åkte och shoppade med hela familjen, och pappa hade en översakning åt mig, och jag som är inte så tålmodig när det gäller saker ja INTE vet.
Men det visade sig att han ville köpa ett KSSS sätt åt mig, jag som önskat mig det hur länge som helt dog nästan. HAn sa dock att ja fick det för att ja inte hade varit sur på hur länge som helt och varit så snäll och hjälpsam. (?) han skulle bara veta... neee.
Jag köpte dels lite andra saker som linnen, nya jeans shorts och lite annat smått och gott.
På eftermiddan åkte vi hem till mamma för att ta hand om hunden och sola & bada ett tag i Busviken. Självklart var vattnet mycket härligt, och ett dopp tog man sig allt.
Nu sitter ja hemma, trött men belåten och ska chilla framför tvn med en godsskål i handen (någon som är förvånad?)  Jag som verkligen är en godisfris enligt Julia  haha.
Slänger in en bild på dagens plagg!
image41

Jeans shorts från VeroModa 159,90 :-
Marinblåa KSSS shorts från Nautiska Magasinet 195 :-
Svart/vitt linne från H&M 49,50 kr/st
Marinblåa KSSS tjocktröja Nautiska Magasinet 495 :-

30 Maj

Hejsan Fredag säger ja bara!
Det är så skönt nu när det är helg och man äntligen får vila ut efter denna vecka. Är verkligen helt slut!
Vad ska man säga om själva dagen, inte mycke annat att prata om än det vanliga. Men då hoppar vi direkt till kvällen!
Nu var det så att min ena familj (pappa) fick VIP- biljetter till Talangfinalen i direktsändning. SKit kul om ja får säga det själv!
Alla dessa amatörer som dom kallade dom var där och självklart den där söta Sebbe som sjöng så fint. Gulligull!
Det var mycket stor skillnad ifrån att se allting hemma i soffan, utan där händer det så mycket saker under reklamen och innan så man kunde aldrig tänka sig att det var så komplicerat.
Alla i Juryn satt man ca 3 meter ifrån så nu kunde man verkligen se allt dom gjorde från alla håll och vinklar. Men det lite knäppa var att vi var tvugna att skrika och aplodera när tv-killarna SA det. (?) man fick liksom inte välja när man skulle skämma ut sig totalt, uten det var typ strängt förbjudet.
Men som vanligt gjorde jag bort mig i alla fall. Han som skötte om allt sa med tydliga ord att man inte skulle ha mobilen på, men ja tänkte att ingen skulle höra om man hade på ljudlöst. MEN då tänkte ja inte på att alarmet för ett pogram skulle ringa vid 21:00, så det sköt i hela rummet där vi var så alla glodde och tv-mannen gav mig döds-blicken. OBSAN! ^^
Men ingen sa ngt utan det kördes på i alla fall.
Efteråt när vinnaren utsedds fick man regngodis farande i luften, inga mjuka heller. Så några bulor kommer ja allt få minsan...
Nej, nu vet ja inte mer vad man ska skriva. Men en bild eller två kan ja allt lägga in!

image39 image40

29 Maj

Hejsan svejsa i värmen!
Det är underbart väder och mycket har hänt en sådan dag som denna. Det är då torsdag och ingen skola! Är det skönt eller är det skönt? Men den stora grejen är att det är Alidrottsdag för alla 8or och 9or.
Jag, Hanna och Olivia bestämmde oss för att cykla tillsammans till Brostugen för att sedan paddla kanot ut i det härliga vattnet sen cykla tillbaka.
Ditvägen var härlig och man fick mycke sol på sig, att cykla kändes väldigt anorlunda eftersom man är så van att åka moppe i hörgre fart, så lite kändes det i benen allt.
När vi kom fram kunde vi åka ut på vattnet direkt som skönt var, hade inte direkt lust att sitta där i flera timmar för att vänta på EN kanot liksom.
När vi väl hade fixat allt och skulle ro ut var vi verkligen nervösa, ingen ville dels välta pga alla kläder och mobiler man hade med sig, men även att vi var tre personer i en.
Vi åkte ut på vattnet och kämpade oss fram längs vågorna. Passade på att sola lite på en brygga vid en strand på andra sidan vattnet som Emli och Jimmy sedan kom till.
När vi kom tillbaka var det rena vattenkriget mellan alla kanoter som fanns runt om kring. Alla de andra tyckte det var hur kul som helt, men ja blev verkligen skitförbannad så fula ord kom ut ur min mun. Lilla söta minna trodde ja skulle döda någon bokstavligt talat. HAHA
När vi sedan åkte hem stannade vi till vid Busviken för ett härligt dopp för första gången i år. Jag hade som sagt badat förra helgen men inte doppat mig HELT.
Det var lite om min härliga Torsdag som ja längtar till nästa år.
Hoppas ni andra hade kul som ja inte träffade!

image38

slänger in en inte så seriös bild, men lite får man bjuda på sig själv haha!
puss älsklingar <3

26 MAj

Hejsan gott folk!
jag som brukar vara en icke slarvig flicka har helt plötsligt förvandlats ditt en slarvmaja!
Igår till exempel glömde ja skriva blogg, och det har ja inte gjort på väääligt länge. Så det kändes lite nu när man skriver dagen efter.
Men men, vad ska man göra åt saken?
Jag var då i stan med Thomas för att gå runt i den vackra så kallade Stockholm, vädret gjorde den dagen till härlig dag och att man känner inom sig att man är så glad att man bor så nära den. lite konstigt, men ändå sant. Jag som bor en bit ifrån tycker det är rätt skönt att man kan välja mellan att vara i storstaden eller i den lilla byaktiga lantgården. Eller latgår och latntgår kan man väl inte påstå. Utan BY är nog rätta ordet.
Inge mer intresasnt som var värt att ta upp kommer mer nu i alla fall. Över till denna dag:
Det är skola som alla måndagar och som vanligt är man hur seg som helst på att gå upp från sägen. Inte trovärdigt att det skulle vara någon som längtade efter att få sova ut en dag till och skita i skolan helt. Men när det börja närma sig Lov kan man offra sina sista dar i slaveriet.
Åkte med Tove in till Vällinby efter skolan för att ta en snabb-shoppingtur. SOm gick JÄVLIGT fort i skillnad vad det brukar ta, men sen så var vi tvugna att åka typ en halvtimme efter att vi kom för att hinna till träningen som brjade 6 oturligt nog. Men sen stötte man på en jobbig kö som gjorde man kom försen i nästan tio min. Men för mig och tove gjorde det inget. Vi proppade i oss våra bullar som vi köpt vid tunnelbannan i Brommaplan. Mums mums.
nu börjar Terminator, lite smått fjantigt pogram enligt många. men ja tycker det är spännande så det är dags för att sätta på tv:n.
Vi hörs i morogn betämmer ja!

                   image36

Tänkte slänga in en bild på Agens och mig från i helgen. Då vi spelade cubb i Julias trädgård.
Älskar dig mitt hjärta <3

24 MAj

Tjenare alla glada och icke glada. Vad ska man säga om denna långa och mycke-gjort lördag?
Vi kan ta det från allra första början:
I morse när man vaknade upp trodde man förståss att det var fredag och jag hade försovit mig, så upp ur sängen kastar jag mig och springer ut i köket för att skälla på mamma. Men sen när man väl är där och gapar och skriker kommer man då i grevens tid på att det är löööördag -.-
Jobbigt värre. Sen vid tio tiden åkte man till Stenhammra för att så på loppis vid konsum med laget. Mycket pengar tjänades det in under första passet som jag, trulle, sophie S och emma var med på. När det väl var slut fick man skynda sig hem på moppen för att hinna äta innna man skulle iväg på nästa försammling i ekebyhovsparken för att ha café med klassen. Behövdes inte göra så mkt utan man kunde gå omkring och kolla att allt såg bra ut. Som belöning fick vi äta upp alla rester som blev över. Jag vill nog inte ha mer bullar i resten av mitt liv -.-
Sen efter det kom ja hem och satt mig vid datorn direkt som ja alltid gör. Kände mig så sjuk utråkad så typ sms:a runt till alal och frågade om man skulle hitta på ngt. Men eftersom det är lördag och ja var sent ute så kunde ingen tråkigt nog.
Så i stället stannade jag hemma och tog en "ta hand om mig själv kväll" med bad och manikyr och allt det dära. Kändes så ortoligt skönt att kunna bada och bara slappna av för en gångs skull. Har inte gjort det på evigheter.
Nu efteråt sitter alla i vardasrummet och tittar på eurovision song contest eller hur det stavas utom jag, vet inte vad det är. Men jag bara orkar inte titta på det detta år. Jag vet du tycker säkert jag e konstig för det är ju årets pogram som ALLA ska se på. Men jaja.
Nu tänkte ja fixa det sista i mitt rum sen försöka lägga mig tidigt då det blev så sent i går kväll.
jag antar vi hörs mer sen. Pusspuss

Ett tillägg angående dagen/kvällen

Jag slutade mitt förra inlägg lite knasigt angående vad som egentligen hände nu i kväll. Men ja visste inget om, så varför skriva om något ja inte hade en aning om skulle hända?
Gick hem till Julia för att vara med Agnes, Julia och Emelie. Vi bestämmde oss för att åka till Busviken för vårat första dopp i år.För mig blev det bara ett halvt pga att ja inte ville doppa mitt hår. Så lite fusk hade ja nog.
Sen efter en stund kom terry och vi alla spelade kubb i julias trädgård. sjukt roligt för att lagen var så lik hela tiden och man visste aldrig vem som skulle vinna.
Agnes och ja satt lite vid sidan om för att ta några bilder tillsammans. var ett tag sedan man var med varandra så vi ville passa på ta några foton.
Sen efter yttligare en stund kom Minna förbi och det blev fullt hus hos Julia. Det skarattades och pratades som tokstollar, men eftersom klockan var så mycket var det dags att förlja några hem. Som mig ex.
Så nu sitter ja här hemma och skriver på min blogg. Roligt att folk läser den.
Nej, nu ska ja börja chilla ner tempot och lägga mig.
Ska upp tidigt i morogn för att stå på loppis med laget.
Jag antar vi hörs då!
Godnatt <3

23 MAj

Vad ska man säga om fredagen?
Kort, men plågsam -.-
Hade uppmuntringscermoni i morse som gjorde att man inte kunde plugga det där lilla extra till Spanska porvet som man hade direkt efter. Trodde ja hade koll på läget, men kommer säkert max få G på provet. Det är lite synd med tanske på att man fått nästan MVG på alla tidigare detta år. FAN!
Sen hade man So läxförhör som gick iförsig bra för man satt med ng som hade i alla fall gjort läxan, men en del kände ja i alla fall igen själv så jag var delaktig i alla fall. Sen vid engelskan så såg vi på en sjukt tråkig film, jag förstår inte varför killarna skrattade så mycket att de höll på att dö. För SÅ kul var den verkligen inte...
Nu sitter ja hemma, innomhus...
konstigt nog om man bortser från det härliga vädret med sol, sol och bara sol. Borde egentligen vara ute. Men vad är det för mening om man inte har någon att vara med...
Antar att ja hör av mig senare..
OBS!
Idag har ja även namnsdag!
Desirée

22 maj

Hola guapas!
I dag är det toorsdag, som fick börja med ett matteprov för alla i klassen. Efter att hört alla dessa rykten om att provet var det svåratse hittlis så känns det lite i magen när man får provet på bordet och man ska börja skriva sina uträkningar. Men som konstigt nog tyckte ja provet var ett av de lättaste hittlis vi haft i åttan, men ja kanske har räknat på fel sätt i så fall?
Fick sluta en timme tidigare pga ingen So som man fick göra hemma till i morogn, men ni vet hur jag är. Kommer ja göra so:n tror du, in your dreams!
Pluggar hellre till Spanska provet som är på två kapitel i stället. Har inte fått så mycket tid till att plugga, mest suttit och roat mig + varit med Tove som var sjukt roligt!
Vi gick ner till centrum för att chilla ett tag vid kanalen, och vem möte vi där? Jo det blir något med " Hejsan Tim"  Men kände INTE för att vara så social mot honom eftersom han inte är det mot mig längre. Som om ja bryr mig!
Nu är man hemma dock och kan bara inte måtstå fingret att sätta på datorn, man måste bara ha den på när man pluggar. Även om det inte " hjälper" så mycket hehe.
Nej, bäst att verkligen ta itu med pluggandet och se till att man verkligen fixar det i morogn.
Ciao fuckers!

21 Maj

Hejsan alla glada människor där ute!
Idag var det verkligen en tråkig Onsdag, även fast dom brukar vara bra..
Hände inge kul i skolan och man hade mest tråkiga lektioner, somnade nästan på svenskan som ja märkte Maria vaktade hela tiden. Hon tittade på mig jämt, så ja fick alltid ett ryck för att inte somna. Jobbigt..
När ja skulle åka hem sen så hade Julias moppe gått sönder så ja fick skjusa henne hem när hon satt bakom mig i tårar. Lilla vännen :/
Nu har ja tråkigt också, skulle gjort något efter skolan med en kompis, men ja får inte tag på henne så jag antar det inte blir ngt innan träningen. Men däremot efter så ska ja till kyrkan för det är glasskväll där. Mums!
vi hörs mer i morgon antar ja!

20 Maj

Tjosan gott folk!
I dag är det tråkiga tisdag som varit helt okej i dag faktiskt. Hade mitt favorit ämne idrott idag, och inte bara det, det var även FRI idrott! så sjuk otroligt kul om ja får säga det själv. Men inte mycke idrott ute blev det då ösregnet föll och plötte ner alla från topp till tå.
Efter skolan så träffade jag Tove i cafeterian och vi åkte hem till mig för lite skratt och prat om vårat smått lilla "problems uppfattning"  Sen skjusade ja henne till centrum för hon skulle hem.
Nu sitter ja hemma och har gjort matte, känner mig fett stolt att ja ens orkat och lagt i högsta tempot i läxandet i dag. Har gjort klart en repetion och halva blandade upg som är på ett X antal tal. Funderar på att plugga vidare lite senare så ja kan få några extra timmar i morogn till annat i schemat. Tänkte lägga upp ett schema denna vecka på hur ja ska plugga. Så ja skulle göra halva blandade upg och en läxa i dag och resten i morgon, men ja vill inte göra det efter skolan i morgon, tänkte göra lite "annat"  haha ^^
Vi ses om något annat!

19 Maj

Idag var det yterliggare en ledig dag från skolan, känns så himla skönt nu när det snart är lov cokså. Men det mest lyxiga är att man är ledig på en MÅNDAG! den dagen som känns mest jobbig av alla dagar på veckan. Så tummen upp för Tappendagar!
Och eftersom man ville avsluta denna extra långa helg med top on the top bestämmde jag, Minna, Julia och Emelie för att titta på What happens in Vegas. Filmen handlar om Jack och Joy som aldrig har träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit storvinsten på jackpot... samt att de inte står ut med varandra. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig
självaimage35

why should I?

Not a single word you said was true, so why should I open up my heart for you? This is how it going to be, you just have to wait and see. I don´t feel lost without you, soner or later I will find somone new. Someone that really loves me as who I am, and don´t leaving me because he can..

18 MAj

Tjosan alla glada och icke glada!
 I dag är det Söndag som är lika med tråkig som alltid. Har verkligen inte gjort något alls i dag, bara suttit vid datorn coh chattatt för det mesta. Ska åka hem till mamma för att hämta läxor som man måste göra. Då det är både Matte - och Spanska prov denna vecka. Matten är jobbigare än spanska för där ligger ja så himla långt efter. Så det är bäst att börja plugga nu!
Vädret i dag är inte heller så festligt, regn i dag igen tråkigt nog. Men vad ska man göra? Asså vädret denna månad har verkligen varit konstigt. Förra helgen var det nästan 30+ i solen och nu så är det max 10+. Det tillochmed SNÖAR i Dalarna och har redan kommit 38 cm. Det vill vi INTE ha är tack!
Nej slutsnackat om dagen och till mitt lill fynd idag.
Gick in på Maows blogg där hon hade en sajt som man kunde kolla hur mycke ens blogg var värd. Jag blev självklart nyfiken och tittade efter, det var inte så mycket iskillnad mot vad andra hade, men ja gör inte så mycet än skriver i min blogg lite oregelbundet. thaha ^^
mitt gick på lite över 1000:- som den skulle vara värd.
Hur mycket tror du din blogg är värd?
www.bloggvarde.se

17 Maj

Nemen kolla vilket väder! det är ju bara så underbart TRÅKIGT! -.-
Regn, regn och regn... det är så man storknar på bara tanken och att ens titta ut genom förnstret. Men lite lust att sticka iväg till Globen för en shoppingtur med familjen hade ja i alla fall. Jämt när man shoppar med pappa får man så bra saker!
i dag så bjussa han på ett par fina örhängen med blommor på för 59:- man tackar!
Och fick även välja EXAKT vad man ville ha från ica till frukost, lunch och midda. Snacka om att ja tar bara massa bra saker ja gillar ! 
Lite smått rolig dag förutom det hemska vädret..
i kväll blir det bara massa chill framför tvn och godisätande. Typ lite dator med som vanligt.
Ciao


16 MAj

Idag är man ledig igen då, börjar kännas som en vana att vara ledig torsdag och fredag bara gör att man var det förra veckan också. Drog in till Vällingby med Hanna, Sophie och Lisa för att checka de nya sommarmodet detta år. Fanns självklart sjukt mycket saker man ville ha, men man måse tänka ekonomiskt också nu eftersom räkingen på mobilen blev för hög denna månad. Och ja som sa att jag skulle skärpa mig..
Men hittade en by bikini som ja ska köpa vid ett senare tillfälle på Gina Tricot. Men i dag köpte ja en ny BH på H&M för 98:- helt okej!
När det var lunch bestämmde vi oss för att ta en stor buffe vid en resturangsal som inte låg långt ifrån Centrum. De andra tog Asiatisk, men ja tog italienskt. Pastá Carbonarra.
Mycket gott, men otroligt mycket! Orkade knappt halva innan man lät mate rinna ur munnen för man kände sig så propmätt. När vi väl satt där så satt vi där i nästan två timmar och bara snackade massa shit. Mest om killarna i klassen såklart. Så vi kände för att göra en lista på vem som var snyggast. HAHA
Det kom även en diskussion om bröst som slog alla. Att om vi tjejor inte skulle ha några bröstvårtor skulle det vi inte vara blyga för att visa brösten för killarna? Mycket märklig fråga, men det stämmer ju!
Det är ju dom som är pinsamma. Alla annat på brösten visar man ju jämt!
Jag vet, det är konstigt att ta upp det nu. Men det är så sjukt!
Aja, nu väntar ja på att MR ska komma och göra ett besök här hemma;)
Ciao!

15 MAj

I dag är den en så kallad: "Operation Dagsverk"  Det betyder att alla i årskurs 6-9 ska skaffa sig ett jobb för just i dag. Och tjäna in pengar till en skola i Bolivia. Det är något som de flesta skolor i Sverige är med på, och det är bra för då tjänar vi mer pengar som vi sen ger bort till dom. Jag kände mig rätt lat så ja fick jobba hemma med att klippa gräsmattan och rensa i rabatterna. Om det bli mer jobb vet ja inte, men nu har ja en paus i alla fall och lika bra att utnyttja den så bra som möjligt.
I går spelade vi match mot Hanninge IK, trodde det skulle gå bra för oss, men vi torskade igen. 12-22 tyvär.
Men i början kämpade vi på bra, det första målet kom inte fören det gått 3 min. Bra kämpat tjejor! Sen så skenade dom iväg med skott som satt också. Vi sköt mkt med, men inga som satt alls.
I dag är det även mammas fördelsedag och då fyller hon 42 den gamla gumman. Har redan grattat henne lite, men det kommer väl mer sen antar jag.
Nej nu ska ja göra annat när man väl kan!
Vi ses;)

13 Maj

Jahap, då var det tisdag igen. Inget som varit så speciellt i dag utan man tagig det vanliga som kommer. Hade ingen idrott i dag så man åkte hem till Sophie och spelade lite " lagliga" spel. Haha men kul var det!
I dag är det även utdelning av reklam som man måste dela ut. Orkar verkligen inte, men vill man ha pengar så vill man. Ska nog dra snart..

12 Maj

Känner mig rätt slarvig på att skriva blogg nu på sista tiden, men jag har alltid (oftast) en andledning till varför. Ex, det är tränng, är ute och busar eller är hos någon kompis. Ja en del saker man gör mer nu för tiden.
Även att den förra veckan har varit förjävlig med prov och så. Så nu är man på nya fötter och försöker sänka tempot lite och helt enkelt slappna av för en gångs skull. ¨
Idag var det inget särskilt som man vill ta upp, utan det gamla vanliga. Helgen har däremot varit lite fart i. I fredas åkte man till Vällingby med minna, men det sa ja tidigare. I lördas var man bara hemma och softade i den varma solen. Försökte bättra på solbrännan som fick sitt resultat i alla fall. Och i går stod man på loppis hela dagen och förstörde lördagens bränna med linjer mellan mörkt och ljust efter tröja. jahap -.-
Nu väntar ja bara på att dra iväg till träningen som man egetligen inte orkar med i dag. Men vill man spela match på onsdag så vill man. Lika bra helst enkelt.
 Ska slappa de sista 10 minutrarna innan man ska springa till bussen somgår 19 över.
CIAO!

10 Maj

Goodmorgon!
I dag är det underbart väder och det är nästan 30' i solen. Riktigt varmt alltså!
Hade mest tänkt att sola för en gång skull eftersom det fanns aldrig tid för det i går när ja var i Vä'llingby med Minna. Juste, matcjen som vi hade i onsdas slutade med 18-11 till dom. Tråkigt nog. Men vi tar igen det så småningom.
tillbaka till idag!
Som sagt, det kommer bli mycket solande och även kanske lite besök senare på dagen av Mr Calle som ska traska sig  hit.
Nej nu är det frukost och ja är jäte hungrug så vi hörs seare!

Hur svensk är jag?

Tagen från www.maovs.blogg.se
Svenne-test

[#] Ditt efternamn slutar på -son (haha, nästan. slutar på -sen :P)
[ ] En vän har samma förnamn som du
[#] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[#] I din familj är ni 2 barn
[# Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[#] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[#] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[#] Du har tillgång till Internet hemma
[#] Du har egen mobiltelefon
[#] Du har ett eget rum
[#] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[#] Du har varit på campingssemester minst 2 gånger
[#] Din familj har en husvagn
[#] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[#] Du idrottar flera dagar i veckan
[#] Du har husdjur
[#] Du får månadspeng (barnbidrag räknas väl?:P)
[#] De flesta i din familj är blåögda
[#] Du äter McDonalds (hm? antar att de borde stå på mcdonalds:P)
[#] Du följer Melodifestivalen ibland
[ ] Du kollar på "Så ska det låta" med dina föräldrar då och då

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

19/ 31, mer än hälften i alla fall :P


7 Maj

Hejsan gottfolk!
I dag är det Onsdag vilket betyder NO som första lektion -.-
Jag som knappt hade tränat till provet som var i dag pga av allt sjungande tyckte allt var assvårt. Kommer troligen inte få mer än G på detta och det är synd. För ja har VG på alla andra läxförhör och prov så då vill man inte sänka sig själv. Men men...
Efter skolan åkte ja runt med moppen med Julia som blivit en vana nu. Även om det var roligare att åka i början när man nyss hade lärt sig så känns det ändå skönt att bara kunna slappa på den dära saken och leva livet helt enkelt. Har som mål att ja ska skaffa en motorcykel när ja fyller 18 eller något. Gärna en såndära som man lutar sig framåt på. Tycker nämnligen att 45 km/h inte är så värst fort och skulle därför vilja gasa på lite mer.
Nu ikväll ska ja träna som alla andra onsdagar och i dag är det även match mot Skånela, som ja hoppas slutar bra. Vi torskade nämnligen rätt hårt förra gången, men det får vi ta igen i dag!
önska oss lycka till!

6 Maj

Då vare tisdag igen!
idag fick man en grymt härlig sovmorgon som gjorde att man började vid 12 snåret. Men eftersom jag är en sådan galen person så ville ja självklart vara med på idrotten som började ca 1 ½ timme tidigare. Alla andra som inte förväntade mig där tog det som det vanliga ja brukar göra. Idrotten gick bra tills ja stötte i Alexander i klassen och gjorde illa mitt knä. Ajaj!
Gcik sedan till erskilsalen för att repetera innan den första showen ägde rum kl 13:30. Det var den bästa showen hitils och ja sjöng även inte falkst denna gång. Sen var det en lång rast på typ 2 timmar som sophie och ja beslöt oss för att köpa billigt godis för 3,98/ h, billigt billligt!
Den sista showen var däremot dålig och vi alla gjorde bort oss på något sätt.
När man sen kommer hem är det desperata hemmafruarna på 5an kl 9. Jag som verkligen längtat efter det avsnittet då något spännande skulle hända. Som sagt så slutade det obehört spännande och sorgligt så ja längtar redan till det andra avsnittet!
ciao!

5 Maj

Jag som verkligen hatar tisdagar, men i dag var det RIKTIGT soft!
I dag var det nämnligen Vårshow för alla solister (jag då) och kören som ja OCKSÅ var med i. Det var visserligen samling vid 08:00 i morse och försov mig så ja bara hade en halvtimme att göra mig klar. Lite bråttom då. Sen när ja väl ska åka iväg med moppen är den då urladdad och man måste trampa igång den SUCK!
Men som tur fick man liv i den rätt snabbt och ja körde iväg till våran sal som vi repade hela dagen. Kände att inga toner satt alls och bad våran musiklärare (Johanna) om hjälp. Efter det satt allt!
NÄr det val var  dags för den första showen som startade 13:30 var ja så grymt nervös, men allt gick ovanligt bra även den hackande rösten ja kände.
Ville även inte missa träningen för det var min billjett till matchen som vi ska ha på onsdag. Så jag kände att man kunde skita i den sista showen som var 19:00 och gå på träning i stället. Men har även lite dåligt samvete för att Sophie fick ta min plats och sjunga mina rader som hon knappt kunde alls. Men med hennes grymma röst klarar hon allt!
Juste!
Fick även skjuss av Julia till och från träningen ute i stenhammra. Rätt långt och åka, men julia och ja tyckter det är så roligt med moppe så tiden gick snabbt och farten var hög.
På vägen hem tog vi lite små omvägar för att få köra mer och det skrattades smått vid vissa tillfällen. Vad knasiga vi är! ^^
Nej nu är det dags att plugga och sova lite.
Vi hörs i morgon!


Har inget tålamod längre!

Guud jag känner att man snart spricker av väntan och förhoppning. Och inte bara det, tiden går också jävligt långsamt så man räknar sekundrarna 1,2,3,4...
Och ja som vill att saker ska gå snabbt. Jag skyndaddde mig även hem så fort ja kunde för att hinna göra allting som skulle fixas och pyssla om mig själv. Men så säger han att det tar en timme till...
Då kunde ja lika gärna åkt moppe lite mer och varit med Julia och Minna en stund till. Men tänk posetivt! jag har slösat en hel del bensin på att bara finåka. Dags att tänka ekonomiskt lila Beatrice.
Men ja har även sett fram emot detta i minst 4 dagar. så självklart är ja inte så tålmoddig längre.
Vill att han ska komma nu!
(vissa vet vad ja snackar om och andra inte!)

4 Maj

Godmorgon där hemma!
Idag är det då Söndag, och som alla andra söndagar så finns det inte så mycket att göra här hemma. Men just i dag händer det mycket!
Snart ska ja dra mig hem till mamma för att åka moppe till kyrkan som börjar kl 11. Har egenligen ingen lust alls men måste växla upp i temot nu när det börjar närma sig Juni. Lika bra att gå nu varje helg så jag blir klar för en gång skull.
Tänkte sen åka hem till mamma igen för att vänta på Julia, ska hjälpa henne med utdelningen av tidningar och sen tänkte vi finåka moppe runt i byn. Så sjukt skönt när man egtligen får köra!
Sen efter det vid halv 4 tiden så väntar ja besök av en annan kompis och måste hålla mig hemma vid den tiden.
Japp så ser min dag ut nu i alla fall. kommer väl lite annat smått och gott under dagen, men känner att det kommer säkert inte vara värt att skriva så...japp!
Nu ska ja dra och käka frukost. hörs!

3 Maj

I dag är det då lördag och som alla andra lördagar kände ja för att kolla runt lite i affärer. Åke in till stan för att kolla på present till mamma som snart fyller år. Hittade verkligen ingenting att köpa men hade intällningen på underkläder. Lite underligt att köpa tills in mammam men ja kände hon behövde några snygga för en gång skull. Men hittad inga som var tillräckligt snygga för en mamma, bara en massa tonårs-kläder.
I stan hände en hel del också!
1, såg den där munspels killen! Inte så ovanligt eftersom han brukar hålla hus där men man undrar ju vad han gör? Har en radio i ena örat samtidigt som han försöker spela... lite konstigt ?
2, träffade Nina och Olivia inne på H&M. mycket trevligt! bytte några ord innan det var dags att gå vidare
3, på tunnelbannan hem kom det fram en gubbe och satt sig framför mig. Han värkade inte kunna hålla blicken utan den irade omring i tåget. Sen tar han tag i min hand och presenterar sig. Jag blev lite skraj och kämpade emot men han höll i mig så ja vågade inte röra mig. Medans hans kompis som satt bredvid bara nickade och uppmuntrade honom. Lite läskigt faktiskt.
4, när ja kom till brommaplan så gick ja in på donken för en mcflurry som ja alltid äter när ja är/varit i stan. Sen när ja kommer ut så står det fem killar, två av dom är riktigt snygga. Vi kollar in varandra rätt länge. Sen när ja ska gå till bilen som pappa väntar i kommer dom fram och frågar mig om ja vill följa med på fest i kväll. Jag som ivrigt och uppspelt panikslagen står helt still som en idiot säger " nej det går tyvär inte, ska iväg" VILKEN JÄVLA IDIOT MAN ÄR! och dom som va så jävla snygga! smart bea -.-
Så nu efteråt så ångrar ja mig så jävla mycket och känner mig så korkad att ja inte bad om deras nummer eller sa "kanske de" till kvällen, så de hade fått hoppas lite. ÅÅHHH!!!!'
5, när ja var inne på donken så såg ja inte någon Daim som ja brukar ta, så ja tänkte vad ja skulle kunna ta i stället för det. En mcfeast då i det fallet. Men då hade ja just mcfeast på tankarna så när ja beställde så sa ja " hej! ja vill ha en mcfeast med extra daim" kan det bli mer knasigare? både kassörskan och ja skrattade åt meningen. men ja kände mig extra generad.
Det var min knäppa, roliga, och spåännande dag.


Hur har din varit?


2 Maj

Hejsan igen gottfolk!
Nu är det då fredag och ja har fortfarnade inte suttit ner och pluggat som ja skulle tvinga migsjälv till. Och inte varit ute och sprungit heller. Måste ta tag i det känner ja :/
I helgen händer det allt grejor. I morogn ska ja träffa min barndomskompis som ja inte har sett sen 3an och det är då fem år sedan. Sen ska ja höra lte om det finns folk som vi hänga med till The Wave som är i morgon med. Känner för att ha lite roligt och inte sitta innne vid datorn hela dagarna.
Ni till denna dag.
Har inte varit så speciell utan slöat omkring av utråkan. Julia som man alltid hittar på hys med är ivääääg -.- och Minna och dom har ja ingen aning om var dom är!
Ska väl börja avsluta detta och ta itu med saker och ting i livet.

1 Maj

Hejsan!
Kände att det var dags för lite bloggande igen. Var dock inte så länge sendan sist men saker och ting har hänt som man gärna vill skriva lite om.
I dag då så vaknade man upp ganska hyvsat, runt nio-tio tiden. Konstigt pga av gårdagen som man sov från sju och framåt. blabla orkar inte prata mer om den dagen, för nu är det en ny!
Åkte hem till Emelie med moppen som man numera får köra, där hittade jag tre andra busfrön Nämnligen Minna, Julia och Ibby!
Värkar som att det festats hårt i går ^^
Vi tittade på film i den mysiga sänghörnan som de plockat ihop. Sen åkte Julia hem till henne för att hämta sin moppe. Det var egegtligen tänkt att vi skulle åka moppe till Drottningholm sen ha pickninck med de andra som åker inlines. Men vi märkte att tiden inte skulle räcka tills å istället traskade vi oss hem till Linda. Som i sin tur fick samåka lite med oss innnan det var dags att dra sig hemmåt.
Det var min för- och eftermidda. Kommer kanske in senare med ett inlägg.
Ciao!


30 April

Hejsan gottfolk!
i dag är det då Valborgsmessafton och som vanligt är man planerar in saker så ska dom alltid ändras i sista sekund -.-
Men dagen börjar i alla fall som man tänkt sig. Kom hem till Julia vid tjugo äver åtta för att vi skulle åka moppe för första gången till skolan, guud vad kul. Hade längtat som fan!
Var rätt så nervös i början men insåg sedan att allt gick som smort. Idag var det så att vi skulle titta på en film tillsammans med alla andra åttor i centrum. Jag själv tyckte filmen var rolig, våldsam och sjukt sorglig.  Vid ett tillfälle började jag och Sophie stortjuta så det hördes i hela salongen. (A)
alla såklart tittade på oss, men brydde vi oss? Inte mycket du..
Sedan var det dags för min och sophies körande i musiksalen. Väntade i mer än en timme på att få komma in och sjunga, men var ingen ide för alla andra tog sådan lång tid på sig. Då kom Julia i stället och hon fick köra oss hem!
Bra skoldag om ja får säga det själv, men nu kommer den tråkiga delen.
Vi var bortbjudna på middag hos en vän till familjen, som självklart inte jag kände?
kul att fira med några man aldirg träffat och som det inte finns någon i samma ålder heller...
Kom dit vid sex tiden och det första man gjorde var att hitta en skön fotölj som man somnade kvickt i. Vad social man är ^^
Efter ca två timmar senare var det dags för brasan som inte heller var kul pga vädret. Sen när man kom hem var det mat på bordet och ja var inte hungrig alls. Så ja gick ner till gästrummet och sov tills det var dags att åka hem. (ca 1-2 på natten)
Det var min tråkiga med bra började valborg.

Hur var din?  mycket roligare än min i alla fall.. -.-

RSS 2.0