30 Maj

Hejsan Fredag säger ja bara!
Det är så skönt nu när det är helg och man äntligen får vila ut efter denna vecka. Är verkligen helt slut!
Vad ska man säga om själva dagen, inte mycke annat att prata om än det vanliga. Men då hoppar vi direkt till kvällen!
Nu var det så att min ena familj (pappa) fick VIP- biljetter till Talangfinalen i direktsändning. SKit kul om ja får säga det själv!
Alla dessa amatörer som dom kallade dom var där och självklart den där söta Sebbe som sjöng så fint. Gulligull!
Det var mycket stor skillnad ifrån att se allting hemma i soffan, utan där händer det så mycket saker under reklamen och innan så man kunde aldrig tänka sig att det var så komplicerat.
Alla i Juryn satt man ca 3 meter ifrån så nu kunde man verkligen se allt dom gjorde från alla håll och vinklar. Men det lite knäppa var att vi var tvugna att skrika och aplodera när tv-killarna SA det. (?) man fick liksom inte välja när man skulle skämma ut sig totalt, uten det var typ strängt förbjudet.
Men som vanligt gjorde jag bort mig i alla fall. Han som skötte om allt sa med tydliga ord att man inte skulle ha mobilen på, men ja tänkte att ingen skulle höra om man hade på ljudlöst. MEN då tänkte ja inte på att alarmet för ett pogram skulle ringa vid 21:00, så det sköt i hela rummet där vi var så alla glodde och tv-mannen gav mig döds-blicken. OBSAN! ^^
Men ingen sa ngt utan det kördes på i alla fall.
Efteråt när vinnaren utsedds fick man regngodis farande i luften, inga mjuka heller. Så några bulor kommer ja allt få minsan...
Nej, nu vet ja inte mer vad man ska skriva. Men en bild eller två kan ja allt lägga in!

image39 image40

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0