Valborg

Oj, tänk vad tiden går fort! Den bara flyger iväg när man har kul.
Jag kommer ihåg förra året då jag och Sophie var ute och smög oss på Julia, Minna, Emma och några till som hade tjejmidda. Haha och jag som gräsa ner mina vita jeans, haha smart! Vid brasan sen såg vi en mus som sprang in och ut ur högen med pinnar som ännu inte tänts på ordentligt. Och vi tyckte så himla synd om den! Den hade säkert bo med ungar där inne och så brann allting ner, snyft. Men det var en lyckad, rolig kväll med massa bus och skratt. Jag hoppas att detta år blir den samma :)

I år blir valborgsfirandet hos kära Julia med Nicolette, Maria och Cindy från klassen. Vi är värsta party pinglorna haha! Först var det nyår, sen deras födelsedagsfest och nu valborg. Hihi vårat lilla gäng.
Vi ska grilla god mat med utsökt efterrätt och sen dra oss till brasan där vi förmodligen kommer stöta på en massa annat folk och sen vet bara gud vad som händer därnäst. Det blir säkert jättetrevligt!

Ska ta med mig kameran, men ni vet hur ja e, glömmer alltid att fota...
Men jag lovar att försöka så mycket som möjligt!

Ha en fortsatt bra dag och trevligt valborg! :)




Torsdag

Jag som vanligtvis hatar torsdagar, men idag var det faktiskt ganska najs.
Hade uppvisning med drama i morse, vi skulle läsa upp en dikt helt utantill inför hela gruppen, och jag var näst sist! Det gjorde mig bara mer och mer nervös när ja såg att det gick så bra för alla andra. Men som tur var så gick mitt framträdande också bra.
Efter det var det utvecklingssamtal med handbollen, gick bra där med. Haha min skollagstränare berättade att han tyckte att jag var konstig, förvirrad och galen som första intryck ibörjan av gymnasiet, haha schysst liksom XD
Sen flöt resten av skoldagen på.. åkte sen hem till Julia efter skolan och hängde, innan vi drog vidare på handbollsmöte med laget.

Händelserik torsdag må jag säga. I morgon är det valborg vilket betyder ingen skola för min och julias del! YES!
men ja återkommer mer om det sen.

puss


Onsdag

Skitbra dag. Rolig. Galen. Och en aning frustrerande.
Nu är ja på topp humör och vill bara gå runt och sjunga hela tiden, men det har ja inte tid med..
Avslutar detta härliga inlägg med en härlig låt, enjoy!


Tisdag, datasal

Hejsan!
Sitter i skolans datasal och skriver på mitt svenska arbete, av någon konstig anledning så går det mycket bättre att skriva här än vad det gör hemma. Skönt det! Har en del kvar att göra innan torsdag då arbetet ska in. Men det klarar jag i den här farten jag har nu!

Ikväll är det någon konstig cermoni för handbollen, vilket betyder ingen tränning. Tråkigt. jag som kände mig på topp nu efter en HEL VECKAS sjuknad. Snacka om att jag längtade tillbaka till träningen, men så visar det sig att det inte är träning på torsdag eller i dag. Fan...Då blir det eget insiativ och ut och springa!

Nu åter tilll arbetet, vill bli klar innan ja drar hem och möter Mirrian i bromma, hon skulle hem till mig innan så vi åkte tillsammans. Ska bli mysigt! :)
puss & hej leverpastej!


Ewan Mcgregor, helt underbar röst!





Ny vecka

Ny vecka, nya utmaningar, nya möjligheter. Låter inte det bra? Självklart så var förra veckan riktigt soft, pluggade bara en eller två dagar tror jag, samt hade en riktigt chill-helg där det ingick en girlynight med söt-Elena, mycket mycket trevlig promenad med en viss person och allmänt bra väder med sol och värme. Jotack det gillar vi!

Denna vecka är det INTE någon chill vecka...

Det stora djävulska fördjupningsarbetet ska vara inne på torsdag, vilket innebär att ja ska skriva ganska mycket idag. Sen väntar två JÄVLA prov i samhäll och historia nästa vecka, som jag inte fattar ett skit från... ajdå :/
Vilket betyder att jag måste plugga ganska mycket denna vecka och även i helgen, men inte på valborg! Hell no! Då blir det mys med Nicco, Maria, Cindy och Julia här på Ekerö, ryktas om grill än så länge, sen lite annat trevligt för min och Niccos del haha ;)

Sen är förståss helgen ledig, fårse vad man hittar på där :) 
Nej, åter till verkligheten.  


Tisdag

Trött, hes, och sliten...
Med det säger jag godnatt!


Måndag

Godkväll allt folk!
Har väl inte varit en så speciell dag, en dag som alla andra dvs. Förutom att jag hade sovmorgon till halv tio (de är guld värda en måndag!) Sen så försvann dagen bara sådär. Skönt det! Måndagar är alltid värst ^^
Det enda dåliga idag var att jag fortfarande är GRYMT förskyld, så jag fick gå runt med en pappersnäsduk i fickan hela dagen, och bokstavligen använda den hela tiden för min näsa slutade aldrig rinna! Låter inte så fräscht men så vare...

I morgon är det simmning som gäller, och även om ja e lite småsjuk så tänker jag simma! Detta är en engångsgrej som jag har sett fram emot ganska länge för ja gillar att bada. Sen så kommer inte nästa tillfälle fören nästa år, så detta tänker jag inte missa!
Har stått framför spegeln ett tag och försökt välja bikini, tråkigt att kroppen inte är i den form man önskar att ha, men det får man jobba upp till sommaren :)

Nu ska ja planera lite med Julia angående hur vi kommer till simhallen haha. Vi hörs kanske i morgon! Då blir det KANSKE träning, beror på hur ja mår. Kram och godnatt på er ^^

Bästa sommarköpet

Bestämmde mig för att äntligen köpa ett par chinos, och här är dom! Helt underbara och snyggt till vitt. Kommer bli mitt favoritplagg denna sommar<3


Vårbilderna

Här kommer lite bilder som Julia har hunnit fixa en så länge, kul med lite nytt. Men ja e inte så nöjd över mina uttryck, är ju så sjukt täppt i näsan, så på bilderna ser man min svullna näsa och ett lite draget-uttryck. Kanske lite fail, men det blir mer bilder framöver så då kan ja ta igen allting :)














Söndag

Hej!
Känner mig lite bättre idag än vad jag gjorde igår, kanske är det vädret det beror på? Det är ju strålande solsken och när jag tittade på termometern så stod det ca 16 grader. Låter inte det helt underbart!
Passar perfekt just idag, för om ett tag ska jag ut med julia och ta lite vår-foton, alltid lika roligt! Då kan det ju vara najs att få ha lite mer våriga kläder utan att frysa ihjäl.
Sen efter det drar det sig mot bollhallen där slutspelsmatchen för våra 92or ska börja. Självklart ska jag hejja, men vet ej om det blir så mycket skrik då min hals är krånglig redan nu hehe.


Nu ska ja bli bra på engelska!

Tog en tripp förbi Solna Centrum igår efter skolan, tittade in på akademibokhandeln och hittade att mitt älskade program finns även på bok i 6 utgåvor! Jag bara kastade mig över hyllan och började plocka åt mig flera böcker. Men sen upptäckte jag att alla var på engelska, men det gör inte ett skit! För ja behöver endå bli bättre på engelska så det blir perfekt!
Ska dit fler gånger eftersom jag hittade fortsättningar på böcker jag håller på och läser nu, så en riktigt bokoman ska jag bli nu framöver.

   

 


Fredag + Lördag

Äntligen helg! Gud vad jag längtat.. denna vecka har väl varit sisådär. Började ganska bra men åt slutet blev allting skit. Så jag är glad att jag har så underbara vänner som finns där för mig när jag är ledsen<3
Det har inte hänt så värst mycket intressant kan man säga. Utan den roliga tiden kommer nu till helgen istället.
Igår var jag ute med mina älsklingar Hanna & Sophie samt några andra sötingar och spelade fotboll i närlunda. Hur mysigt som helst! Sen drog vi hem till sophie och spelade Maffia och pratade gamla skolminnen, också hur mysigt som helst! Men jag drog mig hem runt halv 12 för jag kände mig ganska hängig. Hade haft ont i halsen hela dagen och nu så kände jag att det blev värre. Och se vad som inträffar idag, sjukt täppt i näsan! Åh orkar inte vara sjuk. Speciellt när det händer en hel del nästa vecka som man INTE för missa.

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt och chilla hemma, kanske plugga lite matte för vi har prov nästa vecka..
Annars ska jag nog kolla med Juwlish vad hon gör, älskling! Messa mig när du ser detta (om du gör det idag dvs.)

Ja det är min lördag, ni andra får gärna messa också om ni känner för att göra något ikväll haha.
Puss på er

Det finns inget annat än att säga

Jag hatar mig själv, verkligen verkligen hatar mig själv.
Jag borde inte få finnas mer

Aldrig mer..

En fågel viska i mitt öra, att dessa låtar är just de jag vill höra just nu.





Måndag

God eftermiddag!
vilket väder man fick med sig hem från skolan! Är helt underbart! I morse var det mulet, grått och dimmigt, så detta är man tacksam för, samtidigt är värmen på g också känner man. Är ganska sugen på att ta en tripp ut och springa en stund. Det är väl aldrig fel? Men som sagt, det är läxor som väntar som inte längre kan skjutas upp. Redovisning i morgon med det man hunnit med, jag kommer nog få göra det, det känner jag på mig. Men min lärare var sjuk idag, så man kan alltid hoppas på att hon är sjuk i morgon också, * blink blink *

Skolan började inte så bra, var sjukt seg på att gå upp. Trött efter en lång kväll, men jag släpade mig upp och for iväg till skolan utan problem. Men sen när jag kom dit var läraren såååååååklaaaaaart sjuk... så jag kunde sovit nästan två timmar till! Sånt suger ganska mycket..

Men tiden flög på och jag kunde gå hem glad och sprallig, om ni frågar Julia så kommer hon säkert säga att jag varit ganska jobbig idag. Har hoppat, knuffat, pillat, och allt möjligt på henne, haha stackarn.
Det var vad jag hade och säga idag, nu blir det fram med pluggandet... om jag inte går ut. Puss i alla fall!
Fick tillbaka prov:
Engelska: VG
Engelska: VG
Historia: MVG!!


The sun is on the top




Söndag

solen skiner idag! Jag e helt överlycklig, men tråkigt att detta ska vara en dag då jag förväntas vara hemma och plugga. Ne inte så roligt dock. Men jag måste verkligen bli klar med arbetet idag eller i morgon så det gäller att lägga i högsta växeln och börja. Jag var duktig i morse då jag bara gick upp, tog en dusch sen satte mig ner och pluggade i två timmar. Jag känner mig sjukt stolt!

Åkte sedan till Solna och lämnade tillbaka ett par byxor jag köpte under veckan som jag inte tyckte var så fina endå. Alltid najs med pengar, men nu ska jag hålla på dom ett tag.

Och nu är jag hos mamma, ska snart dra hem igen eftersom jag bara skulle hämta lite skolsaker inför i morgon. Fan att skolan börjar igen, började vänja mig vid att bara vara hemma nu eftersom jag varit det i två veckor. Men ingenting vara föreveigt antar jag. Dags att sätta igång plugg-huvudet och sätta igång med alla proven som kommer att komma iveckan. Bläää....

Vill vara ledig!

Lördag

Hejsan folket! Har inte varit något bloggande som ni säkert sett, men har man lov och inte vill vara vid datorn så finns det inte så mycket att göra åt saken, right?
Min helg har varit ganska lugn (not) och roligt. Mycket roligt faktiskt!
Igår var jag med Hanna och shoppade en stund, hittade ett par snygga pilotbrillor från Indiska och en rutig skjorta från Zara. Mycket najs! Sen mötte Sophie upp oss och vi tog en fika på mitt favoritkonditori, som jag fortfarande inte vet namnet på...
Sen gick vi på bio och såg Remember me, den var ganska bra. Inte den bästa jag sett men helt okej! Ganska sorlig på slutet.
Sen åkte jag hem och väntade på Mathias som kom runt 7 tiden, vi satt på mitt rum och chillade hela kvällen, han e så sjukt roligt. Ska alltid göra något knasigt.
Ja det var min lördag det.


Jag ångra mig

Haha tillbaka! :)
Var på ganska dåligt humör i morse, men det är över nu som tur är. Phuh!

Tänkte visa er några bilder på ett av mina hemliga intressen, eller hemliga och hemliga, mina föräldrar vet typ men jag tror inte någon annan gör. Det är så att jag älskar sportmotocyklar! En liten passion jag har haft med åren då i lagom tid då jag fick min moppe.
Jag hade ett löfte att när jag fyllde 16 så skulle jag ta körkort för lätt motocykel,125cc. Men ni ser ju vad det blev utav det haha.
Så jag har et nytt mål, att så snart som möjligt (jag vill inte lova för orimliga saker) ta körkort för tung motocykel, och då är tanken att jag ska skaffa mig en riktigt snygg babe. Något i dessa stilar.


 


På tal om ingenting

.... Jag har inte lust att skriva något idag.

Torsdag

Nu bär det av mot stan där jag ska köpa ett par ursnygga chinos från Peak. Sen ska jag träffa en kompis på vägen hem. Hörs senare i kväll! :)

puss


Yeah yeah


When I look at you


Everybody need inspiration,
Everybody needs a soul
The buetiful melody
When the nights alone

Cause there is no garuntee
That this life is easy...

Yea when I water sprouting apart
When there's no light to break up
The Darkness, that's
When I... I I I Look at you

When the waves
Are flooding the shore and I can't
Find my way home anymore
That's when I... I I look at you...

When I look At You I see forgiveness
I see the trutth You love me for who I am
Like the stars Hold the moon
Right there where they belong
And I Know I'm Not Alone.

Yea when I water sprouting apart
When there's no light to break up
The Darkness, that's
When I... I I I Look at you

When the waves
Are flooding the shore and I can't
Find my way home anymore
That's when I... I I look at you...

You appear just like a dream to me
Just like Kolidoscope colors that
Cover Me, All I need every
Breath that I breath don't you know
Your buetiful...

Yea Yea Yea

When the waves
Are flooding the shore and I can't
Find my way home anymore
That's when I... I I... look at you...

Yea Yea Oh OH OH

And you appear Just like a dream
To meee

Home sweet home

Hejsan folket!
Var ett tag sedan man skrev något här, närmare två veckor snart. Ajdå.. Men jag antar att så är livet när man försöker njuta av sitt två veckors långa lov haha. Men nog med lov för nu börjar pluggandet, har slappat mig tillräckligt för att läxorna ska ligga och svida vid ändan. Men nu måste de göras för att man inte ska hacka efter..


Tänker inte skriva om resan ännu, utan väntar tills Julia kommit tillbaka till sverige (hon är i spanien med fotbollen) så hon kan ladda upp bilderna vi tog, så ni får vänta lite till.

Men annars har lovet varit bra, mycket shopping och mer kommer det bli. Har köpt en massa mysiga koftor och linnen samt chinos. Herre gud vad jag har blivit besatt av chinos! De är helt underbart snygga och sköna, kommer lätt bli mitt favoritplagg i sommar hehe. Sen även bikini, byxor och en massa annat.
Har även varit på bio och sett Farsan med Jesper, filmen var väl sisådär men sällskapet var trevligt!

Det var vad jag kom på för tillfället, återkommer imorgon mer lite annat trevligt :)
puss & Kram


RSS 2.0